Africký pohár národů od Kamerunu převzal Egypt

08.01.2019, 14:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda že se nehraje v lednu jako v minulosti

Reagovat
wishmaster

Dôvod? Podľa mňa je to dobrý krok. Okrem toho, že nebudú kluby musieť púšťať hráčov, tak v júlovom termine, kedy nebeží žiadna popredná EU liga to môže byť pre diváka príťažlivejšie. Pre mňa to bude spestrenie futbalového leta a taktiež väčšia šanca, že si nejaký zo zápasov pozriem, než keby to bolo v Januári

Reagovat
Stannis Baratheon

Navíc teď už je Mistrovství Asie

Reagovat
smazaný uživatel

Které se bohužel nikde v TV nedá sledovat.

Reagovat
Stannis Baratheon

v TV, ale na S365.live to je. Sice v hebrejštině, ale je

Dnes jsem se u zápasu Irák - Vietnam dobře bavil

Reagovat
alias

no jo ale ty streamy jsou tam v nesledovatelné kvalitě...nevíte někdo o nějakých free streamech, alespoň v HQ kvalitě?

Reagovat
smazaný uživatel

keď už sme pri tom MA, sleduje to niekto ? Aké timy sa oplatia pozerať resp. aké hviezdy tam sú ?

Reagovat
smazaný uživatel

Austráliu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jâ zatím viděl všechny zápasy. Jako není to nijak kvalitní fotbal, hlavně co se defenzivní činnosti týká, ale já se stejně docela dobře bavím. Líbila se mi Indie, hlavně mladíček Thalpa a samozřejmě kapitán Chhetri. Dál se těším na Libanon zítra, na Vietnam jsem se těšil, ale trochu mě zklamali. Samozřejmě ty TOP týmy jako Japonsko, J. Korea, Írán, Austrálie a Saudská Arábie. Filipíny se mi taky hodně líbili. Z hráčů tam je ještě zajímavý El-Taamari

Reagovat
Kaká10

Já zatím vynechal pouze KLDR se Saudy kvůli práci. Jinak s tebou naprosto souhlasím. Indie s Thajskem byl parádní duel. Bohužel od zítra už skoro nic neuvidím, potřeboval bych sehnat nějaký web, kde budou mít archiv jako například stránky čtsportu, nebo prostě záznam celých utkání. A ještě otázka - koho favorizujete na celkovou výhru?

Reagovat
Stannis Baratheon

Že to bude někdo z těch 5, které jsem napsal výš asi nepochybuje nikdo. Já osobně tipuju Japonsko.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za info možno si pár zápasov pozriem. Možno blbá otázka ale ako veľmi je tento turnaj populárny v ázii ? Viem si predstaviť, že japonci kórejci sú vo vytržení, taktiež aj India ale čo ostatné tímy ? teraz pozerám na tímy a , že Palestina

Reagovat
Stannis Baratheon

Pakliže máš Facebook, zkus si na něm najít oficiální stránku mistrovství a uvidíš, že aktivita je tam výrazně vyšší než třeba i u Mistrovství světa. Je to dávno hlavně tím, že je tam přeci jenom spoustu lidnatých zemí (Írán, Indie, Čína, Vietnam, Thajsko, Irák, Uzbekistán, Japonsko ...) a v naprosté většině je to pro ně jediná příležitost si zafandit na nějaké větší akci, protože na MS třeba moc šancí na postup nemají a kdo ví, jestli se za 4 roky zase počet účastníku Mistrovství Asie nesníží. Takže to podle mě dost hltají a alespoň na internetu je to docela i dost vyhrocené. Kolikrát jsem už narazil, že se třeba hádali Vietnamci, Filipínci či Thajci s nějakýma Arabama nebo někým jiným s Blízkého Východu, a normálně si tam posílali fotky mrtvých vietnamských dětí, na což Vietnamci zareagovali videem výbuchu granátu u muslimské ženy. Takže pokud to nejsou úplní fotbaloví analfabeti a nechodí tam jen rozsévat svou nenávist a povýšenost tak to asi opravdu docela prožívají.

Reagovat
Seydou Doumbia

A jak se ti líbí Palestina? Přeju jím.

Reagovat
Stannis Baratheon

Proti Sýrii dost nemastnej, neslanej výkon. Remíza pro ně zlatá. Dost jim uškodila v cestě k postupu ta nečekaná výhra Jordánska, ale jelikož postupují i některé týmy ze třetích míst, tak to není až taková tragédie. Já to ale na postup nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele