AEK Atény má staronového trenéra, mužstva se ujal Jiménez

06.02.2019, 11:31
Aktuality
Manolo Jiménez se vrátil na lavičku AEK Atény. Pětapadesátiletý kormidelník nahradil Marinose Ouzounidise, pod jehož vedením ambiciózní celek prakticky ztratil šanci na obhajobu ligového prvenství...

Zkušený Španěl se opravdu vrací do známého prostředí, neboť poprvé vedl AEK Atény během ročníku 2010/11, aby se vrátil na začátku roku 2017 a v další sezóně vybojoval titul.

Pro hrdý řecký celek se jednalo o historický moment, neboť ligový titul vybojoval po dlouhých 24 letech, následně se však musel Jiménez z rodinných důvodů vrátit do Španělska.

AEK Atény se ujal Marinos Ouzounidis, avšak pod jeho vedením úřadující šampion opakovaně ztrácel, načež po 19 kolech zaostává za vedoucím PAOKem Soluň o čtrnáct bodů. Na základě toho se Ouzounidis rozhodl svoji pozici opustit a vedení znovu angažovalo ozkoušeného Manola Jiméneze.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stačila expreska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele