AEK Atény má nového trenéra, týmu se počtvrté ujme Jiménez

27.12.2020, 17:43
Aktuality
Dost práce mělo v průběhu vánočních svátků vedení AEK Atény. Řecký klub na podzim nenaplnil očekávání a na špatné výsledky doplatil odvoláním trenér Massimo Carrera. Jedním z hlavních kandidátů na uvolněnou funkci byl okamžitě Manolo Jiménez, který dnes přicestoval, aby podepsal smlouvu...

"Manolo je zde, můžeme začít," oznámilo dnes vedení v prohlášení na sociálních sítích.

AEK Atény letos vyhořel v základní skupině Evropské ligy, když skončil na posledním místě. Nad jeho síly byly nejenom postupující Leicester a Braga, ale také ukrajinská Zarja Luhansk. Ideální není ani situace v domácí nejvyšší soutěži, jedna výhra z posledních čtyřech zápasů znamenala propad na čtvrtou příčku s už osmibodovým mankem na vedoucí Olympiakos Pireus.

56letý Jiménez za sebou má angažmá v Seville, Zaragoze nebo Las Palmas a prostředí aténského klubu velmi dobře zná, jeho kormidla se v kariéře ujme už počtvrté.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je něco jako Vrba a Plzeň.

Reagovat
shawntee9

podruhé do ste-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele