ADU: REAL ZA REAL

10.03.2007, 14:26
Aktuality
Freddy Adu se již rozhodl, se kterým klubem by rád spojil svou budoucnost. Nadějný americký reprezentant právě začíná přípravu na novou sezónu s celkem Real Salt Lake. Americký klub se připravuje v tréninkovém komplexu Realu Madrid a právě do španělského velkoklubu by 17letý fotbalista jednou chtěl zamířit...

"Mým přáním je zůstat tady. Podívejte se na situaci, ve které jsem. Teď hraji za ´Real´ Salt Lake a nikdy nevíte, že? Real Madrid možná jednoho dne přijde a zaťuká na mé dveře," zasnil se trochu Adu.

Adu dostane brzy příležitost přesvědčit všechny na Santiago Bernabeu o svých kvalitách. Klub ze "Slaného města" se totiž s Realem utká v přátelském zápase a 17letý fotbalista se již nemůže dočkat.

"Hrát proti Realu Madrid je vždycky velká výzva. Jsem mladý a většinu těch hráčů znám. Hrají za největší kluby na světě a já se s nimi chci porovnat. Bude to zábava," těší se Adu na souboj s "Bílým baletem".

Kariéra Adua je v posledních měsících poznamenána velkými přesuny. Není to tak dávno, co byl na testech v Manchesteru United, v prosinci zase přestoupil z DC United do Real Salt Lake.

"Nemohl jsem být šťastnější. Mnoho lidí to nezná, ale bylo to něco, po čem jsem toužil. Byl jsem dva týdny v Manchesteru United a potom přestoupil do týmu, v němž můžu hrát na svém oblíbeném postu. Jsem ofenzivní záložník a věděl jsem, že tento tým mi dá šanci na této pozici hrát. Mám dobré vztahy s trenérem Ellingerem a právě jemu jse si řekl o přestup," prozradil Adu, jak vlastně ke stěhování do dějiště Olympijských her v roce 2002 došlo.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zatím pouze nafouknutá bublina.

Reagovat
HOST*mirror

jen si tam odejdi...už tam skončilo moc dobrých fotbalistu...

Reagovat
HOST*Gago

Menuj!!!

Reagovat
smazaný uživatel

třebas Gago skončí hodně rychlo

Reagovat
HOST*Gago

K popukani

Reagovat
HOST*

Nové forum o Realu Madrid: www.realmadrid.forumup.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele