ADEBAYOR POHROZIL ARSENALU

05.03.2007, 16:54
Aktuality
Londýnský Arsenal si zřejmě až příliš zahrává s budoucností Emmanuela Adebayora. Tožskému útočníkovi se nelíbí především jeho finanční situace v klubu a vedení klubu pohrozil, že pokud nedostane vylepšenou smlouvu, mohl by brzy odejít...

"Pracuji tady dobře a rád bych dostal novou smlouvu, ale musejí mi ukázat, že nadále chtějí budovat klub s ohledem na mé nové postavení v týmu," prohlásil africký fotbalista, o něhož se zajímají dva evropské velkokluby.

"Můj agent mi řekl, že mě sledují Manchester United a Valencia. Teď se o ně ale nestarám, i když to jsou opravdu výborné kluby," prozradil dále Adebayor.

23letý fotbalista přišel do Arsenalu loni v zimě za sedm milionů liber z Monaka. V letošní sezóně dal za "kanonýry" deset soutěžních branek, celkem má na svém kontě 35 soutěžních startů a 14 branek.

Adebayor, který si v současnosti odpykává třízápasový trest za vyloučení ve finále Carling Cupu, je i přes své solidní výkony nejhůře placeným hráčem Arsenalu. Jeho týdenní plat se údajně pohybuje někde okolo patnácti tisíc liber týdně, což je téměř desetkrát méně, než kolik pobítá kapitán Thierry Henry.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

Nepridavat at tahne

Reagovat
HOST*Heretic

Pod sefem jako ty by byla radost pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor je ďábel! Problémový, ale jinak nesmírně platný hráč. V zájmu všech by měl dostat přidáno.

Reagovat
HOST*

no to jo,negr..chleba a vodu..to mu stačíí

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vsadím se, že má větší přirození než ty! a nepochybně i mozek..

Reagovat
HOST*adebayor

co to tady mektáš za sračky ty debile určitě bych nu smlouvu vylepšil je to platnej fotbalista kterej se do arsenalu hodí novej kanu má budoucnost at urcite neodchazí

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*1860

na to co umi dostava malo, ale arsenal ma na to mit lepsiho utocnika nez je on..

Reagovat
HOST*M

Jestli se potvrdí spekulace a Eto odejde někam do anglie, pravdepodobne do manchasteru,protože saha je hodne za očekavanm a Henrik se vrací domů, měla by txiki uvažovat o koupi Emanuela na camp no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele