Adauto má namířeno do Žiliny

01.01.2008, 18:22
Aktuality
Brazilský fotbalový útočník Evandro Adauto má namířeno z druholigové Sparty Krč do týmu slovenského mistra MŠK Žilina. Kluby přestup zatím neuzavřely, podle žilinského manažera Karola Belaníka je však dořešení Adautova příchodu otázkou nejbližších dnů.

"Adauto má ve své hráčské smlouvě částku pro další transfer, takže víme, o jakou sumu jde, a jsem přesvědčený, že se dohodneme," řekl Belaník pro oficiální žilinský web.

Sedmadvacetiletý útočník, který strávil tři sezony i v barvách pražské Slavie, by se měl k výběru českého kouče Pavla Vrby připojit o víkendu na halovém turnaji Víkend šampionů v Praze.

Adauto odehrál v české lize za Slavii 60 utkání, ve kterých nastřílel čtrnáct gólů. Po tříletém angažmá se vrátil do Jižní Ameriky, ale vloni na podzim se znovu objevil v Evropě a část sezony strávil v druholigové Krči.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufám že bude už v Sazce

Reagovat
Shevchenko

Nevíte někdo jak hrál v té Krči?

Reagovat
smazaný uživatel

450 minut 0 gólů

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele