AC Milán má Higuaína a Caldaru, opačným směrem putuje Bonucci

02.08.2018, 21:27
Aktuality
K významné transakci dnes večer došlo mezi AC Milán a Juventusem. Po jednom roce se zpět do Turína stěhuje obránce Leonardo Bonucci, jehož ve středu zadní řady Rossoneri nahradí Mattia Caldara, jeho spoluhráčem pak i nadále bude Gonzalo Higuaín...

"AC Milán posílili Gonzalo Higuaín a Mattia Caldara z Juventusu, oba budou důležitými součástkami nové éry našeho klubu," slíbilo fanouškům vedení Rossoneri.

Bonucci před rokem naštval fanoušky Staré dámy a spousta z nich mu odchod do Milána stále nemůže zapomenout, což fotbalista pocítil i dnes, když dorazil na zdravotní prohlídku.

Caldara přestoupil do Juventusu před rokem a půl z Atalanty a do Bergama byl následně odeslán na osmnáctiměsíční hostování, za první tým Juve tak nestihl ani jeden soutěžní start. To Higuaínova bilance je mnohem pestřejší a za dvě sezony nasázel čtyřicet branek, situace se mu ovšem zkomplikovala poté, co z Realu Madrid přišel Cristiano Ronaldo.

Caldara přišel do Milána na přestup a podepsal pětiletý kontrakt. Argentinský útočník bude v AC zatím hostovat a jenom to vyjde na 18 milionů eur, Rossoneri následně budou disponovat opcí na přestup za 36 milionů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (252)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Juventus by bol posledný team, u ktorého by som čakal, že spraví niečo podobné. Že im tam predajú Higuaina OK, ale za Bonucciho po tom, čo sa tam udialo obetovať Caldaru? Navyše tým možno odpália aj Ruganiho, pritom v nich mali nástupcov tích stopérov, čo im to doteraz držali.

Milan ale pekne, Higuain je stále TOP útočník, nechápem fanúšikov Chelsea čo tu predvádzali, ked sa o nom písalo. Pod Sarrim by dal 30 golov, v AC ich dá tiež veľa. Navyše stopérska dvojka Caldara - Romagnoli vyzerá na papieri moc dobre.

Reagovat
Pinturicchio

Já Juve fandím pomalu 20 let a ta ochota vzít Bonucciho zpátky je pro mě bez přehánění potupná, ponižující, jako CP a jsem z ní zklamaný jako z každého prohraného finále LM, které jsem aktivně sledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodej Higuína byl vázany na tu výměnu. Bez ní by Higuaín do Milána nešel, resp. by na to AC nepřistoupilo. A všichni věděli, že Juve Higuaína "potřebuje zbavit" a pokud možno co nejdřív.

Reagovat
Alberto Aquilani

a kvôli tomu, že sa bolo treba zbaviť Higuaina, obetovať Caldaru? Mali ste zavolať do Ríma, dali by sme vám za nich Jesusa, je to fajn chalan, super do kabíny

Reagovat
smazaný uživatel

Odmysli si výměnu obránců. Samotného Higuaína by si AC nevzalo. Vědělo, že Juve musí Higuaína prodat, protože má v útoku přetlak. Tak Leonardo řekl "ano, vezmeme Higuaína na hostování s opcí, pomůže to nám, pomůže to vám, ale proč z toho nevytřískat víc, ještě udělejme vedle toho výměnu obránců Bonucci - Caldara, jinak ten deal padá". Navíc AC bylo v té pozici, že si mohli nechat uplakaného kapitána, nebo se ho elegantně zbavit za potenciálního světového stopera. AC skvěle využilo situace a vyřešilo svůj problém na úkor Juve, které jeden problém vyřešilo, ale druhý si vzalo domů. Chelsea by Higuaína nekoupila a tahala by se do posledního přestupového dne. A nikdo jiný o něj "tolik" nestál.

Jesuse si strč ... za klobouk.

Reagovat
mesyas

myslím, že Chelsea po posledním "galapředstavení" Moraty by toho Higuaína koupila, jenom by to ještě týden natahovali a na deadline v Anglii by za něj těch 60 vysolila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Jesus > Bonucci? To snad nejde napsat ani po té tragické sezóně, co teď měl

Reagovat
Talker

Vždyť je to logické z pohledu CFC - my chtěli Ruganiho, ale součástí dealu měl být Higuain.

A to je prostě pro nás zbytečné - hráč, kterému bude 31, nemá zkušenosti na ostrovech a byl by to pomalu přestupový rekord pro CFC? A to kvůli dvěma až třem sezonám? Vždyť by to byla hloupost. Pro všechny strany je lepší, že je v AC - v Itálii mají hráči delší životnost, ligu zná, dominuje jí.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ten zájem Chelsea byl jen kvůli propojení Sarri-Higuain, ale to nestačilo. Pro vás by to nemělo cenu, jak říkáš.

Reagovat
Votas

Nedominuje. Není ani druhej nejlepší argentinskej útočník v městě Miláně.

Reagovat
LesyJePan

Kto je druhý?

Reagovat
Fridgiee

Přece ten 20letej frajer co si ještě v Itálii ani neškrt, ale je z Interu a ne AC, haha :

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Votas

LM10...Lautaro Martínez

Reagovat
LesyJePan

dobrý pokus

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

16 gólů, 176 minut na gól, měsíční výpadky bez gólů...dominanci si představuju trošku jinak

Reagovat
10

Caldara stál Juventus 15m, Bonucciho prodali minulou sezonu za 41m, teď je vyměnili 1:1. Mattia je zatím prověřenej jen Atalantou, kde pod Gaspem vypadají dobře víceméně všichni, jak pak ty hráči vypadají v Interu nebo AC je věc druhá. Tohle je druhá stránka mince, kterou je potřeba brát v potaz. Přijde mi, že se to hodnotí až moc extrémně jednoznačně.

Já osobě Caldarovi věřím, může to být stoper úrovně Chiella a sere mě, že jsme ten deal udělali, ale vedení Juve mě v těch rozhodnutích zpětně docela jednoznačně poráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Na druhej strane Higuaina ste tiez kupili za 90 a teraz ide za 18+36. A cena Bonucciho po tej skvelej sezone je tak polovicna.

Reagovat
10

Amortizace 18 mega ročně za jednatřicetiletýho hráče, co za ty roky dal 55 gólů, mi přijde docela v pořádku. Pokud neberu v potaz plat, tak nás Higuain stál za ty 2 roky přibližně stejně, jako vás Gabigol...

Ad Bonucci, hodnota a cena jsou rozdílný věci. Já narážím čistě na zisk, kterej z toho Marotta vykouzlil. Reálně to je tak, že Juventus získal Bonucciho za Caldaru a cca 22 mega k tomu, tolik asi k tý polovině, o který mluvíš. Teď se ukáže, kdo na tom vydělá po sportovní stránce.

Reagovat
cresposuper

Ja ti rozumiem, ale zrovna u Bonucciho bola ta amortizacia za posledny rok obrovska, takze ten uctovny zisk by som neprecenoval. Navyse ste si zase o rok posunuli generacnu obmenu na CB, ktoru si, myslim, aj ty povazoval za prioritu.

Reagovat
10

Juve ale po nákupu Ronalda potřebovalo ten účetní zisk udělat, navíc se to vázalo na Higuaina.

Sportovní stránku jsem nehodnotil, Caldara v Juve nic neodehrál, byla to sázka do budoucna, která mohla nebo nemusela vyjít. Jak už jsem psal, osobně mu věřím, ten deal bych neudělal, ale není to tak jednoznačný, jak se tady snaží všichni psát. Stejně jako se teď vynáší do nebes Leonardo za to, jak s Juve "vymrdal", tak se minulý léto vynášel do nebes za to samé Fassone.

Bonucci má velký štěstí v tom, že ho ten tým podrží, nebude tam tak často za klauna jako v nefunkčním AC, kde se ty jeho nedostatky odhalily dost zásadně. Stejně tak Caldara je typově mnohem vhodnější hráč k Romagnolimu, ta dvojka by měla fungovat líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain ma 31 až v prosinci...

Reagovat
bbbauch

“Kdyz nebudu pocitat plat”.. takhle ti oduvodnim skoro jakejkoli prestup

Reagovat
John Obi Mikel

Taky nevím, proč ho tady tolik lidí nemá rádo. Já proti němu nic nemám, uznávám jeho kvality, jen si myslím, že útočníka nepotřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

parada obchod! .... ten obycajny stoper ide prec, otvaram sampanske! vobec sa mi do AC so svojim ksichtom a najma vykonnmi nehodil. prave v AC sa ukazalo ze on je bez Chiella slaby a vsetku tu tazku a spinavu robotu v obrane za neho v juve robil stale on Prosim vedenie AC uz nikdy nekupujte takych precenovanych hracov ako Bonucci, dakujem

Reagovat
Dominator

tie potencialne bonucciho minuty pokojne mohli nejako rozdelit medzi ruganiho a caldaru...a este by ma zaujimalo, ci bol v nejakej realnejsej rovine prichod godina, ktory by oproti benatiovi dvihol obranu opat o nejaky ten level vyssie

Reagovat
Mr.Jindros

Nemám z toho dobrý pocit, snad vedení ví, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proroctví nesprávně pochopeno mohlo být, jedno však jisté je. Mladý Bonucci v nebezpečí nachází se.

Reagovat
ThePigFeathers

Reagovat
smazaný uživatel

Středověk neskončil, středověk trvá...

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
aramaki

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
olis

samozrejme vsetko ukaze az cas ale osobne neverim ze sa Bonucci dostane co i len na taku uroven na akej bol ked odchadzal do AC, podla mna by bolo ponechanie si Caldaru ovela vyhodnejsie a to este nezohladnujem jeho charakter a to co spravil v minulosti. K judasovi len tolko, mas co si chcel, okrem ludskeho odpadu si teraz uz aj nepotrebny kus hovna

Reagovat
celeb

ktoreho Judasa myslis?

Bonucciho ci Piguaina?

Reagovat
olis

fakt to nie je jasne?

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

dva tituly a finále LM a přitom mohl sbírat druhá místa v jednom z nejhorších měst v Itálii

Reagovat
10

"v jednom z nejhorších měst v Itálii"?

Reagovat
nani92

stará dáma sa mení na šerednú bosorku

Reagovat
olis

Bomba a Sportitalia, Criscitiello: "Accordo con Belotti a 3,5mln! Pronta offerta da 50mln al Torino, accelerata per la chiusura" pod

Reagovat
Stannis Baratheon

Nemyslím si, že tu všichni umí italsky, tak už sis klidně tu práci se stručným překladem dát mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Když už zvládáš reagovat, zvládneš si to dát do google translatoru.

Reagovat
Stannis Baratheon

na google translatoru? Jednou jsem si chtěl přeložit něco o Kim Kardashian a místo toho mi to napsalo něco o oslu. Už nikdy víc.

Reagovat
Pinturicchio

Nejlíp to dát přeložit do angličtiny, do češtiny z toho vyjdou většinou dost hrozné bazmeky.

Reagovat
Stannis Baratheon

To jo no

Ale královna oslů je královna oslů

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
janinho

ako vies ze sa to tam fakt nepisalo?

tiez vsetko prekladam do EN, tam aspon kontext pochopim vzdy.

Reagovat
Stannis Baratheon

já to napsal jen ze srandy, fakt to tam tak je?

Reagovat
janinho

netusim, ale u hentych celevrit by som uz asi nebol prekvapeny z nicoho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je to dát tpřeložit postupně třema jazykama a potom z toho máš úplně něco jiného.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cervo

to akoze iba osel cita o Kardashianke?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ass - kaďák, osel

Reagovat
Furia Ceca

Tak to vyšlo správně, ne?

Reagovat
olis

Reagovat
Pinturicchio

Přestup Belottiho do Neapole nabírá na obrátkách, domluva s hráčem na 3,5 milionu, pro Toro 50.

Reagovat
Stannis Baratheon

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

ja viem je to risk, ale je to moj oblubenec, veril by som mu aj tak sa ti dvaja blazni ADL a Cairo takmer urcite nedohodnu

Reagovat
smazaný uživatel

ADL a Cairo je střet dvou hamižnejch skudlilů, co sami nepustí cent navíc, ale z druhého by chtěli stáhnout kůži. Těžko říct, jak to může dopadnout. Ale nevím, jak to bude fungovat. Mertens bude hrát z křídla? Milik bojovat s Belottim o místo? Nevím. Belottiho mám jinak taky rád.

Reagovat
olis

teraz sa zacalo spekulovat ze Mourinho chce dat za Mertensa 40+ ale zatial to pisu len nejaky anglicania takze mozno uplna blbost, potom by ale Belotti daval zmysel, ale zase nam bude po odchode Mertensa niekto chybat na kridlo, jedine ze by bol Ancelotti spokojny s Ounasom ktory ma zatial vydarenu pripravu. Pripadne ktovie ci nepojde nakoniec Callejon a Mertens by sa presunul na RW, tych moznosti je viac.

Reagovat
cresposuper

za tu cenu je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vitej zpet Leo. Sklop hlavu a makej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pasaci si vymenili prostitutky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto parádní deal..vlastně to je Higuain a Caldara zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutně se klub zachoval. Chudák Caldara a já se na něj tak těšil. GTFO Bonucci

Reagovat
smazaný uživatel

Možná příliš slepě věřím vedení Juve a hledám bílej flíček na ubruse od hoven.. Ale Leo podle mě pomůže nejvíc Pjanicovi a potažmo celé záloze. Chiellini, Barzagli, Benatia, Caldara ani Rugani neumí dávat dlouhé míče za obranu jako on. Konečně bude variabilnější přechod do útoku. Na to se těším. Takhle bude možná hratelný i 4231!

Ale třeba je to fakt jen ten bílej flíček..

Reagovat
Pinturicchio

Tenhle mýtus "Bonucci tvůrce hry".

Reagovat
smazaný uživatel

"nuovo Beckenbauer"

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Co pořád máte s dlouhými míči? Kdo s tím příšel? Vždyť se podívej, co tam je za kluky - Ronaldo, Dybala, Costa, Bernardeschi, Cuadrado... všichni do jednoho potřebují míč do nohy, hrát to konstruktivně, po zemi. Na nějaký dlouhý míče tady fakt není prostor. Tenhle útok by měl hrát kombinačně, rychle a po zemi. Dlouhé míče skutečně nejsou potřeba.

Reagovat
Furia Ceca

A ještě bych dodal přímočaře - což je věc, která mi minulou sezónu s výjimkou Bernardeschiho u útočníků dost chyběla... Parádičky ať si dělá někdo, kdo to fak umí (Costa ano, Cuadrado ne).

Reagovat
DelPiero137

okrem ineho, kolko pokusov potrebuje Leo aby prihravka pristala utocnikovu Juve na nohe? 30 pokusov z toho jeden presny?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Captain. Leader. Legend. Díky za všechno Leo!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná vtip, kdy Pepíček dojde do školy 5 minut po vyučování, vykopne dveře a zařve: to jste mě nečekaly vy svině, co?

Bonucci to stylem vyřešil podobně, měl by si fanoušky rychle začít udobřovat.

Reagovat
Pinturicchio

Ty už si to nikdy nespravíš, kamaráde, ani kdyby jsi rozhodnul 3 finále LM po sobě. Bil ses v prsa, jaký si Juventino, při zranění jsi chodil do kotle za fanouškama, mluvil o dohrání kariéry v Juve ... když tě Juventus po první sezoně podržel, přesto, že jsi byl svými výkony celé Itálii pro smích, že z tebe Conte, Chiellini a Barzagli udělali top stopera ... tohle všechno jsi spláchnul do hajzlu proto, že ti v Miláně zamávali před nosem eurama a kapitánskou páskou.

Doufám, že se do základu nepodíváš, fanoušci ti to dají POŘÁDNĚ vyžrat a ty půjdeš za rok, nejpozděj za dva zase do prdele.

https://www.youtube.com/watch?v=oya7h1R8a88

Reagovat
FC Porto FC

Neměl náhodou nemocný děcko a nehadal se s trenérem? Kvůli tomu chtěl možná do Milána. Já sem rád že je Bonucci zpátky Juventus bude na stoperech zase silnější. Ale když na něj všichni blijete by bylo možná lepší aby hru kurvil a byly z toho góly aby jste měly tu radost

Reagovat
Pinturicchio

Měl, ale kvůli synovi chtěl zůstat v Itálii, Allegri řekl, že jsou v pohodě. Nebude, Godin by byl lepší. Kvůli Bonuccimu fakt proti Juve fandit nebudu.

Reagovat
John Obi Mikel

Už po 1. rozhodnutym finale LM (víc jich stejně nepřijde - dál bude vládnout Chelsea)

Reagovat
John Obi Mikel

*Bonnucimu odpustíš

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
LeonardoUžoa

Zeber si prasek vocasu.

Reagovat
10

Caldara během 14 dnů podepsal v Juventusu a AC, může skončit

Reagovat
Rudnevs

Otázka na miestnych fanúšikov Serie A - aké sú vôbec vyhliadky AC do budúcnosti? A ako to vyzerá s financiami, po tom čo od toho odišiel ten Číňan? Zaujímalo by ma, či to je ešte stále hľadanie dna alebo či už majú koncepciu a sú na ceste za tým, stať sa opäť silným klubom...

Reagovat
spider_8

Koukám v AC každý rok začátek nové éry

Reagovat
The Krupy

Ako dnes písal stuff, asi viacerí z nás fandili Juventusu aj z kvôli niečomu inému, než výsledkom, veď sme s klubom prežili aj Calciopoli. Kopa Talianov v tíme, základ repre, rodinná atmosféra, súdržnosť, tímový duch, to boli fakty, ktoré definovali Juventus. V posledných rokoch ideme brutálne hore a vedenie odvádza fantastickú prácu, lenže niektoré veci sa začali meniť.

Kvalitných mladých Talianov bolo doteraz málo, utešovali sme sa, proti príchodu Higuaína z nás bola asi väčšina, no s prižmúrenými očami sme to vedeli pochopiť, posadnutosť LM bola veľká. Ale keď sa konečne nejaký kvalitný Talian objavil (Rugani), poriadne šance nedostal, druhého (Caldara) sme vymenili za ľudský odpad, ktorého návrat rozdýchať neviem. Počas rokov sa v drese Juve objavili hráči, ktorých som nemal rád (Lucio, Amauri atd.) ale môj hate na Bonucciho sa nachádza na úplne inej úrovni. Z racionálneho hľadiska sme si polepšili, veď Higuaín odišiel a prišiel Ronaldo, Caldara na Bonucciho úrovni zatiaľ nie je a nikde nie je napísané, že pôjde len hore. Prehrýzť neviem to morálne hľadisko, dať šancu tomu zmrdovi, to ide proti všetkým hodnotám klubu, ktoré sme doteraz uznávali.

Fandiť inému klubu síce nikdy nebudem a Juventusu ostanem verný, no je to zvláštny pocit, akoby vás frajerka podviedla, dali ste sa spolu opäť dokopy a skrátka už to nie je ono. Teraz mám pocit, že vedenie podviedlo všetkých fanúšikov.

PS: Mocipáni by istému užívateľovi opäť mohli rozdať Banhammer, zo začiatku to bola celkom sranda mentálne nevyvinutého jedinca, teraz sa to tu nedá čítať, čo je škoda, keďže diskusie v SA sekcii boli v poslednej dobe super.

Reagovat
Lech

Posledni odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tak povedenej obchod, že nedokážu uvěřit, že jde o AC

Reagovat
Furia Ceca

Nepsal si náhodou něco podobnýho před rokem...?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný ale to bylo spíš kvůli jménu,Bonucci byl nejzvučnější posila od Ibry, ale částka byla docela vysoká. Letos je to prostě výhodnej kauf

Reagovat
Furia Ceca

No abyste se nespálili jako loni! Já vás před rokem tipoval docela vysoko - a jak to dopadlo víme všichni...

Reagovat
CubONE

Caldara si zobral 33.

33 a 13 na stoperoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tím myslíš co?

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Silva + Nesta

Reagovat
CubONE

Reagovat
cervo

Déjà vu

Reagovat
Kixi Syhimour

Navrhoval bych u vás reorganizaci čísel, to je otřesné + bych povolil 6

Reagovat
CubONE

Nie je to otrasne, len to prinasa spomienky na poslednu kvalitnu dvojicu stoperov.

Mne velke cisla nevadia, tesi ma, ze to nie je ako v Spanielsku.

Reagovat
fenixLFC

Kvoli comu maju zakazanu 6?

Reagovat
Rybinho85

Baresi nosil 6, tak je vyřazena stejně jako Maldiniho 3.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem spokojen

Reagovat
Pipo123

Podľa mňa najlepšie obstálo Juve, jo síce vymenili talentovaného obrancu, ale nikde nie je napísané že sa musí Caldara zaozaj presadiť, v Atalante vyzerá dobre každý hráč, taký Kessie tiež nezvládol ten prechod úplne ideálne, podobne to čakám u Cristanteho. Stačí si spomenúť ako dominantne vyzeral Rugani v Empoli, ani Caldara nepôsobil tak výborne ako Rugani vo svojich začiatkoch a aj tak to poriadne nestačí na základ v Juve. Stále pokladám Ruganiho za lepšieho obrancu

Reagovat
The Krupy

Bol by som úplne v pohode, pokiaľ by Rugani dostával priestor, ten odchod Caldaru by mi až tak nevadil. Ale hrať bude tento nešťastník

Reagovat
Pinturicchio

Z Ruganiho bude teď přinejlepším čtvrtý stoper, no ... přitom to před Bonucciho návratem vypadalo tak nadějně - Chiellini (Rugani) - Benatia (Caldara) a jako pátý by to jistil Barza.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Furia Ceca

To by bylo ideální...

Tenhle bič, který dneska švihl, jsme si ale na sebe upletli dva roky zpátky...

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Pro AC taky ideál. Pořád je na lavičce Musachio, co může zaskočit, kdyby to Caldara nedával + se zbavilo Bonucciho, který byl fakt tragický a navíc získali útočníka, kterého nutně potřebovali. Moc na tom prodělat nejde. Plat Higuaina jen nahradí Bonucciho, takže není co ztratit. maximálně 18M, což po těch loňských vyhozených stovkách milionů je nic

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne maj ti dva svuj vlastni clanek. Takze Pipito, at se dari a muzu ti zas naplno fandit.

A ted dotaz na Milanisty...Jak vidite postup u Nianga? Nemaji v Torinu predkupku nebotakneco? Jsou na nej nejaky nabidky?

Reagovat
Fridgiee

Bůh trestá Juve za to, jak se tu smějeme postiženému..

Reagovat
10

na tom něco bude

Reagovat
cervo

tak vam jedneho postihnuteho poslal naspat, aby bol svet v rovnovahe

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
stuff

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Jankul18

Jak to tehdy říkal ten Bonucci, když přestupoval do AC, že jde pomoct vytvořit nový AC Milán, nebo tak nějak

Reagovat
10

Říkal, že jde srovnat síly

Reagovat
CubONE

Ved prave pomaha.

Reagovat
Jankul18

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Milan.B

Tak to je iny cirkus... Ale za higuaina som rad, on je top utocnik. Capitano mi chybat nebude, podla mna je slaby jak caj... Dostane co si zasluzi

Reagovat
Ragazzo d'oro

Benvenuto!

V Higuainovi jsme získali top útočníka, co u nás už hezkou řádku let nebyl. V Caldarovi jednoho ze tří nejperspektivnějších italských stoperů pomalu nastupující generace a jako bonus jsme se zbavili toxického Lea!

Tohle je opravdu velmi dobrá práce Leonarda, který hned při prvním dealu prokázal své kvality a i když je to zrádce, tak mu tleskám . F&M by takovýhle deal neudělali.

Teď jeste dotáhnout Bernarda, prodat nepotřebné a hurá do nové sezóny!

Sestava: Reina/Gigi - Rodriguez, Ale (C), Caldara, Calabria/Conti - Kessie,Biglia,Hakan/Jack - Suso,Higuain, Bernard/Jack

Vypadá velmi dobřeí, mladíci jsou zas o rok zkušenější, Rino taky (pokud zůstane), tohle by na boj o LM mohlo stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bernard furt nevím... Je vážně tak dobrý? Já ho nasledovaného nemám, ale co se tak koukám, tak většinou si ho fans AC přejí, ale třeba Interisti, se kterými byl spojován už dřív, tak ho dost odmítali.

K tomu Gattusovi, minulou sezónu zvládl, ale když je možnost vzít Conteho, tak bych ho bral. Conte položil základy úspěšného Juventusu a to by se mu mohlo podařit i u nás, ale bylo by to k Rinovi nefér, to je jasné, ale tohle je fotbal a já upřímně Rinovi moc nevěřím, ale o to víc budu překvapený, když uspěje, po dnešku zase trošku věřím vedení, otázkou je, na jak dlouho.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To jestli je tak dobrý zjistíme až v momentě, kdy bude běhat v SA osobně Brazilcum ze Shakhtaru verim a to i pres tu eskapádu s Luizem Adrianem.

Jasně, Conte by byl lepší volbou. Ringhio je ale srdcovla, šanci si proste zaslouží

Reagovat
Yanek

Reagovat
Jankul18

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ta LM bude těžká. Inter minimálně na papíře je jinde. Juve ani řešit nemusíme a pak zbývá Lazio, AS a Neapol, kde minimálně AS s Neapolí jsou pořád o něco před námi. Bude to těžké a po minulé sezóně si už nechci dávat liché naděje

Reagovat
Milan.B

Reagovat
celeb

na ukor koho bude ta LM?

Juventus? Neapol? Inter? AS? (SS?)

Reagovat
Houfi

Budete se tahat s Neapolí

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jediný, kdo má minimálně LM jistou, je Juve. Jinak se může stát uplne vsechno.

Reagovat
Furia Ceca

No tak teda vítej... Makej, sekej latinu, drž hubu a buď pokornej. A líbej všem zadek - od Marotty přes Allegriho po Perina, který ti dal "tvojí" devatenáctku. Já bych se na jeho místě na tebe z vysoka... Víš co.

Jediný pozitivum, co vidím, že snad pomůžeme AC k návratu na vrchol - byť tohle byla z naší strany už docela charita... A co mě nejvíc sere? Ztráta Caldary, na kterýho jsem se fakt těšil.

Ale zpátky k Bonuccimu: jsem zvědav, zda si mě i ostatní zpátky získá... Začíná u mě v hodně záporných hodnotách.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je někdy nevyzpytatelný. Co třeba Bonucciho gól v 94' na 1:0 proti PSG ve finále LM?

Reagovat
Furia Ceca

To by asi byl odpustek. Ale bůh ví, jak to bude... Ta facka, kterou dostal, by ho mohla probrat. Protože ten příchod z Juve do AC v krizi musel pro něj být hodně tvrdej pád... Na druhou stranu: je to Bonucci.

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně tímhle, alespoň mi, ukázal jaký je to vlastně zbabělec. Měl jsem ho po dobu co byl v Juve jako bojovníka, co se nevzdá, pak ta hádka s Allegrim, finále LM, bůh ví jak to tehdy bylo..

No my v Miláně mu dali vše, co šlo. Dostal číslo, které mu Kessie přenechal, navíc ještě, a to mě sere víc, kapitánskou pásku a po roce se k vám vrací jako naprostý zbabělec, kterého už nejen nenávidí u vás v Turíně, ale taky už i u nás. To, že odchází bych mu odpustil kdyby po dvou letech sraček a nemělo by to smysl, ale s Ellitotem se snad (už na 100tý pokus) blíská na lepší časy, to jediné si my, milanisti, můžeme říkat.

Reagovat
Furia Ceca

Souhlasím... Přišel jako základní stavební kámen, kolem kterého se vybuduje AC. Když zjistil, že to nebude tak rychlý a už vůbec ne snadný, tak to vzdal a utekl - jako zbabělec - hned po roce.

Taky bych ještě dodal, že on si ten přestup zpět prakticky vybrečel jak malý dítě... Já se divím, že si není trapnej sám před sebou. Hraje si na tvrďáka - a pak se takhle dobrovolně poníží? Sice se mu splnil sen a vrátil se - jak sám říká - domů, ale za jakou cenu? Že se mu teď směje celá Itálie?

A nejhorší je, že tenhle zoufalec (vedle zbabělce další slovo, který na něj sedí jak ušitý) je aktuálně kapitán Itálie!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vybrečel, to souhlasím, proto ta částka byla "jen" 40m. Tehdy měl mnohem vyšší cenu, ale teď se ukazuje, že byl opravdu jen výtvorem Chiella a Barzagliho.

No kapitán reprezentace... to tak trochu symbolizuje v jakém rozpoložení repre je. (nekvalifikace na MS)

Reagovat
Furia Ceca

To ale ještě kapitánoval Buffon.

Reagovat
cervo

Bonucci urcite nedoplatil na system AC, ved jeho chyby pramenili z osobnych nedostatkov a hluposti, jednoduche prihravky superovym utocnikom, neopchopitelne klucky, ked bol poslednym hracom, dlhe lopty venovane nikomu a nedoraz, az nemohucnost, to naopak system doplatil na neho, to on bol najviac zodpovedny za neuspech

prisiel ako kral a odchadza ako sasek, jeho odchod je pre mna vyhra za akychkolvek okolnosti

https://www.youtube.com/watch?v=uzHLgquEhrY

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ten gól, o to jsem ani nevěděl.

Reagovat
Jankul18

Ukázkový skluz při zabránění gólu

Reagovat
AC.Milan

věděl jsem co to bude za situaci ve videu

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je.

Reagovat
Furia Ceca

Bonucci a jeho hvězdná jepičí štace v AC Milán.

Reagovat
Fridgiee

Tak jsem se chechtal minulou sezónu při těhle sestřizích.. Nějak mi zmizel úsměv z tváře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
Airus

Ja stale verim ze Leo pro nas muze byt neuveritelny boost. Ale z tohohle dealu je mi na bliti.

Tise zatim cekam na tiskovku, protaze az tam se ukaze jestli jsme zahodili supertalent za hrace ktereho fanousci nepusti na hriste. Nebo nekoho, kdo nam muze opravdu v LM pomoct

Musi ukazat pokoru. Snad to v sobe ma.

Rozhodne to ale Bepp zvoral

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bude nakonec jediná letní posila Chelsea Jorginho ?

Reagovat
Pinturicchio

https://www.football-italia.net/125675/bonucci-‘juventus-my-home’

Podobný myslitel jak Pogba s prázdninama.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pogba mi teda přišel daleko vic v pohodě než Leo.

Reagovat
Pinturicchio

Pogba je Bonucci v bledě-modrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš v tmavě hnědém.

Reagovat
Il Architetto

Ale notak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece to není žádný šmoula.

Reagovat
Furia Ceca

No, Pogba... Když už jsme někomu měli dát druhou šanci, tak jemu. Doufám, že ho při vzájemných zápasech s AC vypískaj oba narvaný stadiony.

Reagovat
Furia Ceca

Ta druhá část věty patří samozřejmě na Bonucciho.

Reagovat
GEGE

Benvenuto ragazzi!

BONUCCI UOMO DI MERDA!!!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Letos budu AC strašně fandit.

Reagovat
el Principito

myslíš, že to bude stačit?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se přidáš, tak třeba už jo.

Reagovat
el Principito

nevěřím jim, bude to podle mě stejná bída jako loni ... a já mám radši inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Pipita je asi dost pozvedne. Ten zbytek bude asi podobný. Podle mě by to letos mohli pod 25 bodů na Juve stlačit.

Reagovat
Shevchenko

co tě k tomu vede?

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej italskej velkoklub, kterýmu jsme letos neukradli hráče.

Reagovat
Vincent Vegan

Nákup Higuaína je pro AC logický krok. Potřebují hladové hráče, pokud se mají někam posunout.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pipita hladový je, ale jen v mekáči na hřiště jde jen vytrávit

Reagovat
Vincent Vegan
Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš nejlepší tým v Itálii a bezesporu top pět na světě s ambicema na titul v LM stavět na Pipitovi i když ho mám rád tak všude, kde byl (Real,Neapol,Juve,repre) tak v klíčových chvílích selhal (občas nějaké goly dá, ale krom gólů přínos pro tým 0 pressing, obranný standartky, penalty všechno marný + nezvládá klíčové momenty, kdy neproměnuje šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hany45

Tohle je fakt komedie. Leonardo má taky v palici asi vymrdáno. Nejdřív uteče, a teď se vrací ? Ale vymrdáno v palici má i vedení

Reagovat
DelPiero137

Bol by som zvedavy ako uvazovalo vedenie pri tejto prestupovej rosade. Zbavit sa Gonzala urcite nebolo lahke. Len sa mi nechce verit ze ho Marotta nedokazal za takuto cenu predat niekam inam. Ten plat by mu dali v PL v pohode. Neviem ci Beppe bol nenazrany a chcel od Chelsea (pripadnych inych zaujemcov) priliz vela. Podla vsetkeho ani Gonzalo nemal velke podmienky, kedze isiel do muzstva bez LM a nema tam uspech isty.

Za tychto okolnosti sme mali Gonzala predat kludne aj za 40M, nez sa vzdat Caldaru a priviest Bonucciho.

Dalsia vec ci si vedenie uvedomuje dopad tejto vymenu v kabine a na tribunach. Alebo sa spoliehaju nato ze pridu uspechy a kazdy nato rychlo zabudne + priviedli sme Ronalda.

V neposlednej rade, kedy chceme konecne spravit generacnu vymenu v obrane a ten mega potrebny upgrade v kvalite obrany? Vyzdimame BBC do dochodkoveho veku a potom vysolime nehorazne peniaze za nahradu ktora sa bude musiet za sezonu zohrat. Mame tu Benatiu ale prakticky to nic neriesi. Ruga opat ani sancu nedostane...

Nehovoriac o tom ze uz pred dvoma rokmi (po tom nestastnom finale LM) bolo jasne vidno ze BBC uz lepsie nebude a na LM to skratka nestaci. Presli 2 roky a mame tu znova BBC ktorych vykonnostna krivka opat o nieco klesla.

Neskutocna sialenost co sposobila kupa Gonzala.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že by v kabíne bol problém, väčšina hráčov neberie ten šport a rivalitu tak, ako fanúšikovia.

Reagovat
LesyJePan

Ja som zvedavý keď nahodou da v derby s AC gol

Reagovat
janinho

proti neapolu ho tusim oslavoval

Reagovat
svkmd

Prvý gól a myslím ani druhý neoslavoval

Reagovat
janinho

tak potom beriem spat. pamatam len ten posledny v neapole.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam ta klauzule na zpětný odkup Caldery? jestli jo tak ho v AC necháme rozehrát dvě sezony a v nejlepších letech přijde k nám

Reagovat
LesyJePan

Nie je. AC nieje žiadna chovná stanica.

Reagovat
Fridgiee

AC je spíš takovej pasťák. Bonucciho tam na rok zavřeli aby vychladl, Caldaru jsme tam poslali preventivně, aby náhodou nědělal stejný chujoviny jako Leo

Reagovat
janinho

odkedy Berlusconi zavrel kohutiky tak skor zberna za koho by museli platit odstupne, tak ten sa im nehodil do koncepcie.

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Juve to zkusilo, ale AC jí odmítlo

Reagovat
smazaný uživatel

za me teda dekuji Juve. Poslali jsme hrace ktery u nas nechtel byt a dostali mladeho stopera ktery muze byt jednim z nej na svte nebo pri nejmensim v SA. Gonzalo se bude muset ovsem hodne snazit pac ta nase zaloha...nejvic kdo na to doplatil jsou fanousci Juve kzeri maji ve svem milovanem klubu hada a zbabelce. A taky Ruga ktery si opet moc nezahraje. Takze keste jednou diky funkcionarum Juve a jejich fans preju at jim to ten had splatí ve finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

I tom, že je to skvělý a zkušený obránce se nemusíme bavit, ale jsem zvědavý, jak ho (ne)vezmou fanoušci Juve.. Přeci jen odešel do týmu rivala

Reagovat
Yzemi

Tak to vypadá že Pepa13 dostal zase Banána!

Chtěl jsem mu odpovědět na jeden jeho blábol tak to dám sem:

Co si mě bereš pořád do huby, že jsi měl jednou pravdu nemění nic na tom že jsi jen mentálně retardovaný trouba. Tou jednou trefou nezakryješ všechny své předešlé pi.oviny co jsi tu vyplodil.

Jak napsal Krupy zpočátku to byla sranda, ale teď už je to čirá trapnost a zoufalá snah někoho z nás zesměšnit. I když je zbytečné ti to psát - tak jediný koho dál a dál zesměšňuješ jsi ty sám. Tohle je má poslední komunikace s tebou, díky své práci mám kontaktu s blbostí víc než dost.

Ahoj

Reagovat
Yanek

Reagovat
Yzemi

Můžeš být konkrétní, prosím!?

Reagovat
Yanek

Že to máte zapotřebí pořád ho řešit a reagovat...

Reagovat
Yzemi

Dík za odpověď. Jak už jsem psal měla to být poslední reakce na něj. Mohl jsem si to odpustit, ale jakmile jsem to dopsal a odeslal, mi to napsalo, že byl uživatel smazán. V tu chvíli jsem se dostat do takové radostné euforie, že jsem se nedokázal ovládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Jak jsem Juve obdivoval za Ronalda, tak teď jsou dost za trotly. Potupa jak pro hráče, tak pro klub.

Reagovat
Yzemi

Fans waiting outside also shouted “we’re here for Ronaldo, where is Ronaldo?”.

Reagovat
eLJay.91

Tohle je prostě na h*vno. Když už, tak měl jít za toho blba Rugani. Ne, že bych ho neměl rád a nechtěl ho v Juve, ale nevěřím, že se s ním ještě do budoucna počítá. Zůstává jen proto, protože odešel Caldara. Ten mohl alespoň dostat šanci, ukázat co v něm je. Škoda, tímhle dealem jsme vlastně přišli o oba. Jen Rugani reálně odejde až v budoucnu. Škoda. Bohužel jsem se něčeho takovýho bál. Byl to zatím až moc dobrej přestupák.

Jinak, nevíte někdo co ten Alex Sandro? Nějak to utichlo, ale pořád jsem nečetl, že zůstává.

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
stuff

Zmluva na 5 rokov? Do poslednej chvile som dufal, ze je malinka sanca, ze mame kus hrdosti a po podpise Gonzala posleme Lea spat na Milansku ubytovnu.

Na aky kokot toto vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Vravi sa, ze by sme uz nesli po ziadnom stredpoliarovi, lebo Asamoah velmi prekvapil. Teraz sa zacina hovorit o Darmianovi opat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sakra Bonucci odcházel a teď se vrací? Bude mít peklo.

Já vlastně nechápu ani odchod Higuaina. Ronaldo je dost rychlý na to, aby hrál na kraji a tím pádem mohli hrát oba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď už zbývá jen Lea poslat na hostování do Interu a kruh se uzavře

Reagovat
smazaný uživatel

Tam začínal, tam už snad nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak je najednou pro fandy ACM Bonucci jeden z nejvíc přeceněných hráčů současnosti a jsou rádi, že jde pryč, zatímco loni to byl jeden z top 3 obránců světa a měl je dovést pomalu k titulu ...

Reagovat
el Principito

to samý u fanoušků Juve, tam to byl nejlepší stoper na světě a jak přespoupil tak mu chtěli dát zlatou popelnici

jsem zvědavej za jak dlouho bude v jejich očích zase nejlepší na světě

Reagovat
10

on snad hrál v Juve stejně špatně, jako minimálně první půlrok v AC?

Reagovat
el Principito

nehrál, ale ten skok z nejlepšího stopera k zlatej popelnici je mimo mísu, nemyslíš? zrovna tys to tu myslim psal ...

Reagovat
10

mimo mísu seš ty, protože si ho očividně moc nesledoval...

Reagovat
el Principito

Reagovat
Pinturicchio

Klasika od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatá popelnice se přece uděluje za největší výkonnostní sesun, ne? Tak to odpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

on by podle mě nikdy nebyl tak dobrej stoper nebýt Juventusu a těch stoperů co tam kolem sebe měl...asi to pochopil a tak se jako zbitej pes vrací.

Reagovat
Fridgiee

S těma jeho výkonama za AC to spíš sedí jak prdel na mísu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé. Jsem koukl na článek o jeho přestupu o AC a nic takového jsem tam nenašel. Asi to administrátor zcenzuroval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

https://www.instagram.com/p/BmAj9XyjCjN/?taken-by=chefaticalavitadabomber

včerejší přivítání Bonucciho se velice povedlo

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Inter Eterno Amore

tá scéna proste top .. skvelé na parodovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jeden z mála pořád věřím, že bonucci je pořád stoper světové kvality i když poslední sezónu to nepotvrdil a morálně si to dost zkomplikoval. Higuain i caldara jsou super posily v teorii. Romagnoli caldara může být stoperska dvojka na roky dopředu. Snad potvrdí potenciál. A gonzalo je koncak, který ac chybí. Snad se prodá kalinic a bacca.

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě nemáš tak úplně pravdu. Stoper světové kvality bude tu kvalitu ukazoval všude, respektive minimálně by to nebyl takový propadák jako u Bonucciho, který v AC potvrdil, že zahraje jen v Juve, potřebuje kolem sebe opravdovou kvalitu (Chiellini, dřív Barzagli), jinak je k ničemu.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý jak si poradí s tlakem od fanoušků, ale pořád bude lepší než benatia. Z pohledu juve mi přijde škoda, že vypada, že nepočítají s Ruganim. Chielini s Bonucim fungovali dobře, ale vůbec nekoukaji dopředu. Rugani s Caldarou jsou jedny z větších talentů na cb v Itálii a oni je asi oba pustí pryč. Možná Romagna, Bastoni by mohli být dobrý. Komu věříte vy?

Reagovat
Pinturicchio

Benatia byl loni až na ty blikance dobrý, momentálně lepší než Bonucci. Doufám, že zůstane Rugani, ale upřímně, Caldara mě oslovil během té chvilinky v Juve vic. Uvidíme.

Reagovat
maras93

Reagovat
ttopi

12:46 Real si cení Modriće na 750 milionů eur

Fotbalisté Realu Madrid by mohli po Cristianovi Ronaldovi přijít i o další hvězdu Luku Modriće. O chorvatského záložníka údajně hodně stojí Inter Milán. Prezident Realu Florentino Pérez ale vyhlásil, že nejlepšího hráče uplynulého mistrovství světa pustí jen za výkupní klauzuli ve výši 750 milionů eur (asi 19,3 miliardy korun). To je více než třikrát tolik, co představuje dosud nejdražší přestup Neymara z Barcelony do PSG za 222 milionů eur. (ČTK)

Ať zas neblázní ten Pérez

Reagovat
smazaný uživatel

To k němu asi nepřivedou Messiho ještě.

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

bonucci to je prekvapenie ze sa vracia spat ale co tie sumy to zaplatia za higuaina+caldaru 50 mil a za bonucciho nedostanu nic? no to je dost drahé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele