Abramovičova éra končí, britská vláda posvětila prodej Chelsea

25.05.2022, 10:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (401)

Přidat komentář
Miguel19

Díky za vše.

Jeden z nejlepších majitelů klubů v historii fotbalu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
livefan

Po sportovní stránce, až na to neustále vyhazování trenérů, naprosto bezpochybně. Snad se bude dále investovat do akademie i ženského týmu, v Chelsea tohle musím uznat dělají pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Csaplárova past

Je to prasárna vyhodit trenéry po pár nepovedených zápasech nebo nějaké krizi. Zvlášť v případě, že sezonu předtím něco vyhráli, ale ta změna vždy přinesla rapidní změnu a mnohdy i trofej. Tak to prostě je. S Lampardem přišla vidina lepší koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

*v historii historie

Reagovat
VojtovaChelsea

* v historii zlatana (

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Kdo by vůbec mohl být kdy lepší?

Dal nám absolutně všechno a nic nechtěl zpět. Na zápasy chodil, klub zbožňoval a osobně se podílel na přestupech. Do médií nevyřvával, pozornost nevyžadoval, naprosto dokonalej majitel. Jeho lidskou stránku tu barvitě popíšou jiní.

Reagovat
pistacik11

Rodina Angeli v Juve, Berlusconi v AC, De Laurentiis v Neapole.... Dalo by sa pokračovať.

Reagovat
Svatej

Agnelli do toho nenarvali tolik co Roman ani zdaleka.

Berlusconi to prodal, protože do toho úplně odmítal dál pumpovat prachy a De Laurentiis má ke klubu zjevně úžasnej vztah, ale reálně toho pro klub neudělal tolik.

Roman klub vytáhnul z dluhů, vystavěl úžasnou akademii, napumpoval miliardy eur a z hlediska zapojení tvůj vyjmenovanej seznam nedělal o nic víc než on.

Ale klidně pokračuj, pokud se to, jak říkáš, dá ..

Reagovat
Aldeano

Tak rozdíl je v tom, že i když ostatní nejsou rozhodně andílci, tak peníze neukradli v nedemokratické zemi. Nějakou dobu se bohužel Abramovičovi opravdu podařilo přispět k legalizaci Putinova režimu. Jiný smysl to ani nemělo.

Reagovat
Svatej

????

Jseš si vědomej toho, že řešíme ryze sportovní stránku toho vlastníka a ne naopak všechno mimo to, že jo?

Reagovat
Aldeano

Seš si vědom toho, že to nejde?

Reagovat
Svatej

V jakým světě žiješ?

Tohle oddělování funguje naprosto běžně na několika úrovních ve sportu i mimo něj a nemá vliv na hodnocení danýho člověka z hlediska vymezenýho úseku.

Máš snad dojem, že se GB neměl udělat Ronaldovi, protože je to násilnická kunda, která někomu mrzačila život? Protože dle tvý logiky bychom neměli Ronalda jako sportovce uznávat, je to neoddělitelná záležitost. Stejně tak Benzemu.

Reagovat
Ditas7

Prosímtě co má Bale společného s násilím a mrzačením života?

Trochu mimo příspěvek, nemyslíš?

Reagovat
Svatej

GB = Golden ball....

Ale líbí se mi představa, že jsi absolutně neměl problém si myslet, že by se Bale udělal Ronaldovi a nenapadlo tě přemýšlet nad tím, že ve slově "udělat" je překlep a především, že GB znamená něco jinýho a kontextově to s ním vyjma myšlenky nahoře nedává smysl. Totálně mimo.

Reagovat
Ditas7

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kokesh

Co to tady meleš omg

To ty soudní procesy Karima a CRka opravdu neznáš, že je dáváš na stejnou rovinu?

Reagovat
Svatej

V první řadě ti dám alespoň radu - se nauč číst a chápat text. V druhý řadě běž tradičně do píči, furt nemám zájem.

Reagovat
Svatej

Jee moment, ty nejses Kenneth

Tak co se jen nauč číst

Reagovat
Svatej

Vyměnou za to se já naučím psát

Reagovat
Hlahart

A proč? Tak z toho "nejlepší majitel v historii" teda moc neplyne

Reagovat
Svatej

Vysvětli..

I Mussolini by mohl bejt nejlepší majitel klubu, dokud je téma přesně daný. Vyjádři to jako osobnost ve sportu a logicky se tam dá rázem zahrnout úplně všechno, majitel dává ale dost úzce vymezenej pohled na věc.

Reagovat
Hlahart

No, ty spíš vysvětli, proč u hodnocení majitele považuješ za vhodný si cherry-pickovat tak, aby se nehdonotil charakter toho člověka, jeho minulost a původ peněz, ze kterých ten klub žije. To je u majitele všechno docela zásadní složka přeci

Reagovat
Svatej

Doprdele, vymazalo se mi to při psaní..

U majitele je naprosto zásadní, jakým způsobem jeho přítomnost ovlivňuje klub a ne to, jakým způsobem si vydělává na svačinu. Dokud jeho hlavní aktivity nemají na klub negativní dopad, jsou irelevantní v hodnocení toho, jakej je majitel.

Cherry pickingem můžeš označit absolutně každý tvrzení na světě, který má byť jen sebemenší omezení, přitom tady je rozsah stále nezanedbatelnej, takže i když ti v tom nezabráním, nesouhlasim s tím tvrzením.

Tady jde o naprosto precizně vybranej výběr slov, který mají vyjádřit určitou myšlenku a je naprosto evidentní, proč volím přesně taková slova:

1) Od obecnějších hodnocení i kritiky jeho osobnosti jsou tu právě kluci jako Aldeano nebo třeba ty a spousta dalších, navíc já sám jsem si týhle záležitosti pochopitelně vědomej.

2) Vím, v jaký konkrétní činnosti byl Abramovič nejlepší na světě a tu jsem chtěl vyzdvihnout. Je to jako označit Ronalda jako nejlepšího zakončovatele historie. Přiběhnul by jsi hnedka s tím, proč takhel cherry pickuju a neřeším ho jako hráče obecně?

Reagovat
Ditas7

Zmínil jsi docela zásadní věc: Dokud jeho hlavní aktivity nemají na klub negativní dopad, jsou irelevantní v hodnocení toho, jakej je majitel.

Bohužel v tomto případě negativní dopad jeho aktivity mají

Reagovat
Svatej

Teď už pochopitelně ano a napadlo mě to při psaní taky, nicméně ty důsledky jsou v tuhle chvíli ztráta 3 hráčů a tím to hasne. Klub vlastně ihned prodává bez vidiny užitku a tím negativní dopad (včetně svý maličkosti) vyškrtává z rovnice a dává prostor pro souhrnný hodnocení jeho éry .

Reagovat
Ditas7

Jasný, vůbec není pochyb o tom, že Abramovič, Chelsea žral, pamatuji si když prohráli finále LM v Moskvě proti United, bylo na něj několik záběrů a člověkovi ho v ten moment bylo skoro až líto. Pro klub toho udělal tolik, že je automaticky legenda Chelsea. Bublina praskla a musí jít od válu.

Můj názor: U něj si myslím, že na rozdíl od Putina a ostatních oligarchů, na něj nebudou lidi koukat přes prsty, protože ukázal aspoň nějakou snahu konflikt zmírnit.

Reagovat
Svatej

Na jednu stranu jo a souhlasim s tím, co píšeš.

Ale nemyslím si, že na něj někdo bude koukat nějak výrazně lépe než na ostatní Rusáky. Určitě si v očích západu nepatrně přilepšil, ale ve výsledku je stále pořád zodpovědnej i on a z nezanedbatelný části za to, co se v Rusku (a tímpádem ve světě) děje a to se mu nikdy neodpáře...

Reagovat
kubys

"U majitele je naprosto zásadní, jakým způsobem jeho přítomnost ovlivňuje klub a ne to, jakým způsobem si vydělává na svačinu."

Ok, tak v tom případě nesouhlasím a nejlepší majitelé ever byli Rodriguez Orejuela bros.

Reagovat
Svatej

O těch slyším poprvé v životě, zajímavý čtení

Reagovat
Hlahart

Tak říkejte, že jako majitel nejlépe řídil klub. Ne, že to byl nejlepší majitel, pokud vám jde jenom o stránku řízení klubu/fotbalovou stránku...

Reagovat
Svatej

Takže ty nejenže vlastně víš, o co mi presne jde, dokonce sám navrhujes vlastní "cherry pick" řešení, který odpovídá mojí myšlence a tobě dělalo problém, tzn. zúžení pohledu na věc, ale stejně potřebuješ s něčím nesouhlasit

Tvoje varianta je ještě přesnější, moje představuje prostor pro diskuzi, ve výsledku obojí vyjadřuje tak podobnou věc, ze na tom nevidím vůbec nic špatnýho.

Reagovat
Hlahart

Však ty sis to zúžil, tak jen navrhuju, čemu by to, o čem mluvíš, lépe odpovídalo

Reagovat
Svatej

Já to chápu, jen mi to už přijde prostě zbytečný. Obojí vyjadřuje tu stejnou věc s tím, že jedna varianta je o chlup obecnější, ale přitom i ve spojení s Abrou nijak neuráží, protože furt je dost striktně omezená

Reagovat
pistacik11

De Laurentiis vytiahol klub zo sraciek (dlhov) a tretej ligy,

rodina Angeli vlastní juve od roku 1923.. Takže dlhšie ako život abramovica

Berlusconi napumpoval do AC toľko peňazí a času a prakticky môže za všetky ich úspechy. Klub predal, lebo mu "došli" peniaze na taky veľký klub.

Všet

Reagovat
Svatej

- Chelsea by díky zmíněným dluhům bez Romana dost pravděpodobně přesně v takových místech velmi brzo skončila, tak jako tak ji vytáhnul až na absolutní vrchol světa.

- Nezajímá mě praprarodič, mluvíme tu o majiteli, ne o desítce majitelů za 100 let, kteří by měli mít nějakou společnou sílu v porovnání.

- Z velkých trofejí AC vyhráli 48% trofejí za Berlusconiho éry, u Abramoviče je to procento nesrovnatelně větší a co se týká průměru úspěchů na ročník, jsou na tom podobně. Abramovič navíc netoužil po prodeji klubu, chtěl do něj rvát ty peníze dál, nikdy ze svý pozice neodstoupil z vlastní vůle.

Reagovat
exot12

Aby si mohol niečo objektívne porovnávať, mal by si si zvoliť nejaké pevné kritéria nie si ich vyberať podľa toho ako sa sú priaznivé pre Chelsea

Reagovat
Svatej

Vyvrať mi moje kritéria a zároveň klidně navrhni vlastní namísto dokazování toho, že sis nick vybral správně.

Reagovat
irik

Reagovat
The Krupy

Reagovat
exot12

Tak ak sú jediným kritériom koľko kto investoval, tak to sú ďaleko lepší majitelia MC alebo PSG

Reagovat
bobis21

Chelsea 2x vyhrála LM. Což je o 2 víc, než MC a PSG dohromady

Reagovat
Svatej

Roman toho investoval furt o něco víc, pokud jsem se díval správně .... byť za delší časovej úsek. Spousta peněz šla i mimo kupování hráčů, hlavně do akademie se narvalo dost peněz..

Reagovat
Igli

Reagovat
Chazy

Když pominu tu stránku, že je ruskej oligarcha a zkurvenej mafián, tak asi jo.

Jediná výtka asi může být ta netrpělivost s manažerama a vyhazování jich. Majitel by si podle mě neměl hrát na GM a na to, že tomu fotbalu rozumí na takový úrovni, aby tyhle kroky dělal.

Dost těch kroků z vaší stany bylo unáhlených, chyběla trpělivost Ale jinak jo, nebýt jeho, Chelsea mohla skutečně zkrachovat a on vás nejen zbavil dluhů, ale někam vás posunul a nic za to nechtěl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

ale na druhej strane on vždy po tej výmene trénera mal nejakú trofej

Reagovat
Svatej

Svým způsobem to je škoda, protože by možná těch trofejí bylo srovnatelně i při větší stabilitě

Reagovat
nani92

to si nemyslím, boli by ste hore, ale tie impulzy čo vždy urobil zmenou manažera boli niekedy fakt rozhodujuce pre trofej

Reagovat
JeséRodriguez

Akorát Lampard tam nic nevyhrál.

Reagovat
Aldeano

A jde ta stránka zmíněná v první větě pominout? Je to zásadní, bez toho by ani v Anglii nebyl.

Reagovat
Svatej

?! wtf, dneska ti vážně nerozumim

Reagovat
Busby babes

no ze kdyby nebyl ruskej oligarcha, kterej tam jel prosazovat nejake zajmy, tak by vas vubec nekupoval?

Reagovat
Svatej

tu prostřední část věty se zájmama jsem mezi řádky nevyčetl, proto mi to nedávalo smysl.

Reagovat
Chazy

Nechápu otázku když se rozhodneš ji pominout, tak ji pomineš, takže asi jde

Je to prostě jen faktický hodnocení jeho aktivit jako majitele

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

nejde, ale nekomu to evidentne nevadi. ale pak se musim smat, kdyz neuznavaji majitele city a psg

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
exot12

Aké boli kritéria pre toto ocenenie?

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vceradnesazitra

"Nyní zahájíme proces, který zajistí, aby výnosy z prodeje byly použity na humanitární účely na Ukrajině, na podporu obětí," - ani si radši nepředstavovat, kolik % z toho obrovského balíku peněz, co tam míří různě ze světa, někdo přesměruje do svojí kapsy.

Reagovat
Greny

No to zaprvé za druhé se to dá nazvat krádeží

Reagovat
celeb

ako zas tento trend ukradnut peniaze miliardarom a venovat na charitu by mohol pokracovat.

Napr. sa pozriet, ako sa zlepsila zivotna uroven v Libyi, Iraku ci Afganistane po zasahoch britskych jednotiek a skonfiskovat majetok aj Britskym miliardarom na rekonstrukciu tychto krajin.

Nehovoriac o tom, ze USA stale nespravili nic na ocistenie Laosu od najvacsieho mnozstva bomb ake kedy kde bolo zhodene (viac nez pocas 2. sv. vojny). Preco si to po sebe nejdu aspon upratat (ked uz nie odskodnit obyvatelstvo, ktore s nimi ani nebolo vo vojne).

Reagovat
pistacik11

Ale veď Ukrajincom treba pomáhať. Taká hrozná vojna tam je, že Ukrajinci za posledné peniaze nemajú na výber a kupujú len nutnosti, ako nové autá atď...

Reagovat
bobis21

Reagovat
celeb

ja netvrdim, ze netreba. Len nie su jedini na svete ktorym treba pomahat. V takom Jemene ci Afganistane su na tom ovela ale ovela horsie.

Reagovat
pistacik11

Myslím, že ten sarkazmus tak bolo cítiť. Bývam na východe, a toľko áut vyvážaných do UA, to tu ešte nebolo. Hlavne, že zobru kde prídu. Chudatka.

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Čau a už se nevracej.

Reagovat
Nizzie

že ses tím neřídil i ty, když ti to tu pár uživatelů psalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Kapitán Burnley Ben Mee JE SICE V TUTO CHVÍLI OD KONCE ČERVNA volným hráčem, i přes sestup do druhé ligy však nevylučuje setrvání v klubu, v němž strávil dlouhých 11 let. Mee, který zmeškal posledních 13 zápasů sezony se zlomenou nohou, si prozatím vzal čas na rozmyšlenou. (burnleyexpress.net)

něco mi uniklo?

Reagovat
kissak

co konkrétně myslíš?

Reagovat
John Obi Mikel

Asi že ještě nebyl konec června

Reagovat
kissak

vo fous

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

No napsat "...je sice V TUTO CHVÍLI od konce ČERVNA..." dne 25. KVĚTNA se mi nezdá úplně ok. V angličtině by to asi šlo (jistý si nejsem), ale čeština dle mě takové kombo nezná.

Reagovat
kissak

celé to postrádá logiku buď je do konce června hráčem Burnley nebo od července volným hráčem

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mně je to právě strojově přeložený

Reagovat
Nizzie

Buď to, nebo to skutečně psal paprikový owny. Jiné řešení neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, čeština na základní škole.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Á, takže si to psal ty?

Reagovat
Nizzie

Tak to už to chápu. Na takové jelito je to vlastně docela úspěch, dát takovou větu.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, nejmenuje se Burnley Ben Mee ale jenom Ben Mee.

Reagovat
Svatej

trochu brzo na to bejt opilej ne?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

El neny predĺžil.

Neviem, je to fajn hrac ale už ma unavuje hrať s hráčom ktorý nás neposunie dalej. Ak bude slúžiť ako back up nemám s tým problém, ale základ určite nie pls

Reagovat
Trand

Za mě v pořádku krok, ukazoval se letos v lepším světle než Sambi a teď na konci sezóny když nastoupil, tak stál za výrazným zlepšením naší zálohy. Každopádně jak říkáš, ideální by bylo kdyby nehrál vůbec a jen v případě nouze. Do základu se s ním snad nepočítá.

Reagovat
GrimeBaller98

Jako back up se hodi, protoze ta sirka kadru je hrozna. Ale taky me hraci jako on dost serou, proto je Arsenal porad v takovych srackach .

Ja bych uvital, kdyby v novy sezone dostal vic sanci treba Patino.

Ale urcite se musi na kazdou pozici privest minimalne 1-2 hraci.

Reagovat
TheTopFootbaler

To bude docela ostrej přestupák, 22-44 posil...

Reagovat
GrimeBaller98

Cekal jsem podobnej koment

A vypada to blbe jak jsem to napsal, mel jsem samozrejme na mysli 1-2 hrace do kazde rady, krome brankare

Reagovat
TheTopFootbaler

Já teď koukám, že jsem pocettoval tu matiku, jak můžu bejt takovej kokot?

Takže vlastně aspoň tři posily chceš, to je reálný no

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masly008

Můžeš napsat jak jsi došel k číslu 44 ceto?

Reagovat
TheTopFootbaler

A to mám gympl...

Reagovat
masly008

No jo. Úroveň školství šla do kytek.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jsem toho zářným příkladem

Reagovat
bbbauch

Staci vam 2-3 hraci do kvality City a Liverpoolu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
formic81

na EL, carabao picoviny why not..

je to podle me dobrej charakter do kabiny a rocni prodlouzeni je uplne bez rizika.

spis jsem zvedavej co Lokonga, jestli se nevyda nekam na loan a co Xhaka vubec.. jinak doufam ze ten Tielemans se vyresi co nejdrive. 25 micu za takovyho hrace by byl fakt ultra bargain.

Reagovat
GrimeBaller98

A co utok? Je realnej Tammy?

Reagovat
formic81

po tyhle sezone v Italii si myslim ze out of our budget a furt se mluvi o tom Jesusovi..

Reagovat
GrimeBaller98

Skoda, ja ho chtel, kdyz odchazel z Chelsea

Jesus zacal hrat jak prime R9, kdyz slysel, ze ho chce Arsenal

Reagovat
Nikikrew

A je to rok? Nenašiel som nikde také info

Reagovat
Liveral

Mohamed Elneny ends his season by signing a new one-year Arsenal contract, it contains an option to extend it by a further year.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Liveral

Jako backup, kterej nikdy nebude píčovat že nehraje je úplně v pohodě.

Drobnej problem vnímám v tom, že on je v zásadě nejlepší v zápasech typu United a Chelsea co byli teď na konci sezony (jsme o něco horší na míči než soupeř, ale pořád jim zvládáme odebírat míče, rozherávat, kde Elneny skvěle plní tu roli, že zládne nestratit míč a posunout ho a následně útočit), jenže do těhlech zápasů se vůbec nedostan....

Reálně nastoupí v EL proti Dynamu Azerbajdžán a v Micky Mouse Cupu proti Notts Country, jejichž ambice bude se nedostat ani jednou za půlku a v těhlech zápasech budeme zase všichni nadávat, jak je Elneny k hovnu, nekreativní a úplně zbytečněj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Nakoľko je naša záloha v dezolátnom stave, tak aj El neny ako back up poslúži. V TOP klube, akým by sme mali byť, nemá čo hľadať.

Reagovat
delfin

Reagovat
Busby babes

Tak Hlozek jde za 22 mega eur do Leverkusenu. Kdyz se mluvilo i o Arsenalu. Ze by nahrada za Schicka?

Reagovat
SunFells

To určitě není náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Komouši a socialisti rádi okrádaj lidi o jejich majetek.

Reagovat
Aldeano

A pak je perou v Anglii ve fotbale.

Reagovat
Hachim Mastour

Zabudol si na kapitalistov a liberálov

Reagovat
smazaný uživatel

ty neokrádaj lidi, komouš a socan k tobě přijdou a okradou tě

Reagovat
Hachim Mastour

Samozrejme, že okrádajú

Reagovat
Svatej

Jsi král Romane a spoustě lidí (včetně mě) jsi určitým způsobem změnil život i v dobrým slova smyslu. Byl bych hrozně rád, kdyby to mohl za x let koupit zpátky, ale hádám, že tahle varianta už nikdy nenastane.

Doufám alespoň, že banner z SB nikdy nesundají, zaslouží si tam být napořád.

Reagovat
Rybinho85

Nepojmenujete tribunu po něm?

Reagovat
smazaný uživatel

Tribuna ruských zločinců?

Reagovat
Freedo

Reagovat
Svatej

Tomu by v Anglii nerozuměli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Bejt to na mně, neváhám

Reagovat
pobody's nerfect

Jak to bude s jeho půjčkami? Postoupí je na nového majitele?

Reagovat
Swarley

Vytvoril klub, z kteryho mi je po vsech tech letech porad stejne na bliti... A je neuveritelny, ze jeste nekomu tenhle mafian prijde sympaticky...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Ale akademii chválím

Reagovat
FC Porto FC

Ty seš taky neuvěřitelnej......

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Z toho klubu mi na blití není, ale že je někomu sympatický musí vyžadovat fakt hodně mentální akrobatiky.

Reagovat
Svatej

Jsem si jistej, že budete oba dva schopní najít jedinýho člověka, kterej ho za sympaťáka označil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že mluví o Chelsea

Reagovat
Svatej

Jseš si jistej? Swarlos spojil sympatie s Romanem do jedný věty a Hlahart na to navázal. Alespon kontextově mi to sedlo teda takhle

Reagovat
Kixi Syhimour

Vlastně asi máš pravdu

Reagovat
Euphael

Reagovat
FUnk

Reagovat
irik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Tak teď už pod správnej článek

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_English_football_champions

City už pod Mubarakem víc titulů v PL jak Chelsea pod Romanem, přitom ty investice Romana ze začátku byly naprosto stejně šílený jako v City. A to ten první titul City přišel 10 let po tom prvním Chelsea.

Podle mě fakt to dělá ta netrpělivost s manažerama, City si prostě našlo Guardiolu a nechalo ho pracovat. Chelsea měla Carla a zbavila se ho, neudržela si Conteho. Přitom ti podle mě mohli taky ty trofeje vyhrávat. Samozřejmě byla škoda Hiddinka, že nebyl při té první štaci uvažovaný jako dlouhodobý řešení.

Ale ty pokusy mezitím... zejména Scolari, Sarri a Rafa, to byla šílenost

A teda koukám, že jestli nebude ten Hag génius, tak MU si dá 10 let bez titulu a Arsenal docela bez pochyb 20 let good job

Reagovat
Busby babes

sim te, Pep za 2 roky skonci a kdovi kdo prijde misto nej. Tyhle predikce na 10 let...

Reagovat
Chazy

Jakou kde dělám predikci?

Reagovat
Busby babes

"jestli nebude ten Hag génius, tak MU si dá 10 let bez titulu"

Reagovat
kissak

jenom 10 let? to vám můžeme závidět

Reagovat
Aldeano

Ale MU letos titul nezískal, ale naposledy před 9 lety. Zřejmě tedy myšleno tak, že pokud hned v této budoucí sezóně nezíská titul, je to 10 let...

Reagovat
Busby babes

niz jsme si to vyjasnili, jak to myslel.

Reagovat
Aldeano

Jo, hned jsem to po reakci uviděl, měl jsem to vlákno přečíst celé.

Reagovat
Chazy

Jo, už chápu. Já neříkám, že dáte 10 let bez titulu. Já říkám, že jestli příští rok nevyhrajete, tak je to 10 let od titulu

Reagovat
Busby babes

jo takhle, no, to jo.

Reagovat
Chazy

Jako ono je to asi obvious, jen já si to neuvědomil a je to docela šílenost ale je to i SAFova chyba, předal ten tým v hrozným stavu. Nicméně dřív se MU fanoušci smáli LFC za 20 let bez titulu, to je sice furt hodně daleko, ale i tak bych tehdy nevěřil, že by se to mohlo stát

Reagovat
Busby babes

nemyslim, ze by predal tym v hroznem stavu, ale proste Moyes a Woodward udelali hodne chyb a Woodward je pak delal dal a dal no...

Reagovat
Dawon

https://www.bdfutbol.com/en/t/t2012-132019.html Jako neni to zadna slava, kdyz se na to podivas Skoro vsichni klicovi hraci starnou a nebo uz sou za zenitem a ti mladi, kteri je meli nahradit, proste prakticky do jednoho na to nemeli.

Vidic, Ferdinand, Evra, Carrick, Scholes, Giggs - vsichni tehdy meli v tom tymu porad velke role a nebyly za ne prakticky zadne schopne nahrady. Cleverly, Anderson totalni bida, Buttnera ani nekomentuju...Smalling, Evans, Jones teda nebyli az tak marni, ale ten kvalitativni sesup tam byl porad obrovsky.

Kdyz se divas na ty mladsi hrace na soupisce, tak se prakticky zadny z nich nejak dlouhodobe neprosadil v oporu tymu. On proste do znacne miry vymackal posledni dobre roky ze spousty hracu ale tu generacni obmenu tam fakt vubec nezvladl.

Reagovat
Busby babes

klasicky jsme nemeli moc zalohu, ale utok a obrana imho uplne v klidu jeste na 2 roky a udelat se chytra prestavba, tak jsme na tom mohli byt daleko lepe. Porad si myslim, ze Moyes udelal nejvetsi chybu v tom, ze rozprasil ten trenersky tym. nebyt toho... kdo vi. titul bychom nedali, ale treba byli treti nebo tak neco.

Tech zmen bylo moc, SAF a Gill najednou, dve klicove postavy fungovani klubu...

Reagovat
Dawon

No zalohu posral totalne, a tu se nepodarilo spravit uz prakticky nikdy od te doby A za me i ta obrana je proste z vetsi casti za zenitem. Utok dejme tomu, ikdyz i ty kridla nebyly zrovna world class. Nakup Kagawy byl v kontextu nakupu RVP taky uplne nesmyslny...jako fakt myslim, ze to slo pripravit pro nastupce lip.

Samozrejme se tam pak posralo uplne vsechno co slo, to je jasne

Reagovat
Busby babes

tak on to nepripravoval pro nastupce, ze jo. Rozhodl se v lednu, kdyz zemrela sestra jeho zeny... takze nepocital s tim, ze by po sezone koncil. Ale jinak jasne, chapu jak to myslis.

Reagovat
Dawon

Tak ja mu to nejak nemam za zle, ale proste ten kadr nepredal v uplne top stavu pro sveho nastupce no.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Andersona s Welbzem odrovnali totálně zranění. Rafaela nepochopitelně odstřelili, aby ho pak taky dokurvili zranění. Ten kádr nebyl špatný.

Reagovat
Dawon

Anderson odpalil sam sebe otresnou zivotospravnou, ktera pak pravdepodobne hodne prispela k tem zranenim...no a Welbz by na tu top uroven podle me nikdy realne nemel, navic zrovna utok byl ten asi nejlip vyreseny post.

Rafael vypadal ze bude topka no, tam je skoda tech zraneni, ale jinak proste zaloha a obrana hrozne starnuly a nebyly vubec dobre vyresene. A fakt zadny z tech hracu po odchodu treba nezacal hrat nejak skvele jinde, aby se to dalo svadet na coaching. Nejlepsi karieru udelali asi Evans a Smalling, ale i u nich by si clovek rekl, ze pro tym hrajici o nejvetsi trofeje by to meli byt pri nejlepsim 3. stoperi.

Reagovat
Mastný Chobot

"Good job"

Však Arsenal roky robil "good job", ale jednoducho nedokázal finančne konkurovať práve tým dvom rakovinám, o ktorých píšeš vyššie. Nebyť ich, tak sa určite nejaký titul pritrafí.

Reagovat
Chazy

Akorát Liverpool a MU v jejich éře jsou taky a nečekají na titul 20 let

Reagovat
Mastný Chobot

Tak možno je to tým, že si Liverpool ani MU nepostavili medzičasom vlastný štadión a tréningové centrum zo svojho. A MU tú dvacku možno pokojne dajú tiež. Liverpool mal šťastie na geniálneho trénera.

Reagovat
Chazy

Výhovorky ale jako jo, já to vím. Měli jste si nechat highbury no, co ti mám říct

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool celkem výrazně rekonstruoval Anfield a postavil (vylepšil) tréninkové centrum v Kirkby kam se přesunuli z Melwoodu.

Reagovat
Kixi Syhimour

navíc to "štěstí" na Kloppa nevypovídá, že jsme hráli od posledního titulu Arsenalu do příchodu Jürgena o titul vícekrát než Arsenal.

Reagovat
Swarley

Tak mi ten stadion muzeme postavit klidne hned, ale k cemu to bude, kdyz tam budeme hrat stejny hovno

Reagovat
Swarley

My

Reagovat
Chazy

Já vím, že je to primárně vtip, ale OT už je docela ruina, ne? jakože je potřeba to řešit

Reagovat
Swarley

Uplne to nesleduju, ale jo, urcite se o tom mluvi, jestli ma vubec vyznam do toho cpat prachy a nebo postavit neco noveho... Nekde bylo, ze tam zateka strechou a tak, docela to hezky doplnuje i ten sportovni upadek...

Reagovat
Dawon

https://www.bbc.com/sport/av/football/61481669

Potreba s tim neco delat je hodne akutni no

Reagovat
Busby babes

Pool cekal 30 let.

Reagovat
Chazy

Je to tak, ale aspoň tam měl dvě finále LM a jeden titul

Reagovat
SunFells

Liverpool? Good job

Reagovat
Chazy

Souhlas, no, i když ty to asi myslíš narozdíl ode mě ironicky

Reagovat
SunFells

Tak jasně, viz Busby

Reagovat
Chazy

Já holt hodnotil současný stav, kdy LFC patří mezi nejlepší už přes pět let. Samozřejmě měli svoje období, který bude navždy legendárně k smíchu. Ale holt Arsenal ho zdatně dotahuje.

A teda LFC během toho období dalo LM, další finále, pod Rafou dvakrát byli v boji o titul, pod Rodgersem jim to uteklo fakt těsně.

Arsenal nemá ani ty pozitivní výkyvy, je to prostě konzistentní katastrofa. V LM jste ty poslední účasti dostávali v každým osmifinále na prdel, úspěchy byly jen v FA Cupu. LFC sice taky vypadlo z LM a chvíli se plácalo dole, ale vy jste bez LM už 6 let, což se LFC určitě nestalo nikdy a bude vám to extrémně komplikovat cestu zpátky. Těch 30 let můžete atakovat jak nic, do toho nemusíte ani hrát tu LM, kterou si LFC spravovalo chuť

Reagovat
SunFells

Přes 5 let to není, je to spíš z těm pěti za chvilku a Arsenal to sice dotahuje, ale furt není ani ve 2/3 té jejich série a to v tom svém období bojuje proti větší konkurenci. I když se Liverpoolu podařilo to období zvrátit právě během doby, resp. blízko té doby, kdy liga byla nejvíc nabitá, ten počet pokusů pořád je o 50+ % větší.

LM je samozřejmě pěkná, Arsenal v tom finále taky byl, ale je to jen turnaj, ten tu kvalitu neukazuje tak věrohodně jak liga.

Ničím z toho nechci hatit Liverpool, pod američany a Kloppem dělají věci skvěle a pro Arsenal jsou v podstatě inspirací, akorát si napsal o Liverpoolu něco so jednoduše pravda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, ale platí to jenom o dvou sezónách:

04/05 - Arsenal druhý za Chelsea

14/15 - Arsenal třetí za Chelsea a City

Jinak tam byl pokaždé před Arsenalem ještě někdo jiný.

Reagovat
Mastný Chobot

No však 2 tituly je viac než dosť + by ich možno bolo aj viac, keby nám City nevykupovali káder (Touré, Nasri, Adebayor, Clichy...)

Reagovat
kissak

článek dobrej, ale stejně nejlepší je fotka slavících hráčů Lestru, když si na tu sezonu vzpomenu prostě něco neskutečného

Reagovat
nani92

Roman má ale medzitým 2x Ligu majstrov a o tom sa môže Mubarakovi snívať

Reagovat
Dawon

A tam by se asi naopak dalo argumentovat tim, ze ty vyhazovy k tomu vyrazne prispely...samozrejme kdovi, treba by ji vyhrali ikdyby tam podrzeli Carla 6 let, ale to uz sou jen spekulace

Reagovat
nani92

áno Roman mal nazačiatku masívne investície, ktoré si José vychutnal, ale posledné roky nie sú až tak výrazné ako u City, ktoré má masívne investície, hlavne pre platy hráčov neustále

Reagovat
blade115

Hiddink byl uvažovaný při první štaci jako dlouhodobé řešení, ale měl smlouvu s ruskou repre, tak prostě zůstat nemohl, přestože klub i on chtěli.

Rafa zas naopak žádný pokusu nebyl, to byl od za Arku do konce interim, sám si na to dost stěžoval.

S ostatním víceméně souhlas, ale Chelsea zas má dva tituly v LM, ke kterým paradoxně to střídání trenérů v obou případech pomohlo. Ale i tak bych osobně měl radši tu cestu City, s jasně nastaveným herním stylem a dlouhodobou dominancí, byť třeba s menší úspěšností v pohárech.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pistacik11

Koľko krát vyhralo city ligu majstrov? Radšej mať 2x LM ako 10x obyčajný titul.

Reagovat
anarchochuligan

Angláni ho milovali do té doby než ušáci ho dali na black list, kdyby svět mimo USA dal na black list všechny USA židy co ovladají americkou ekonomiku tak je tu třetí světová válka. USA nemá ráda Čínu, protože rezervní měna Dolar již nebude v budoucnu rezevní měnu číslo jedna a USA banky, které vlastní a spravují židé budou chudší. Tím chci říct, že ti "spravní američané" takto legálně likvidují odpor, ale svým chování jsou na tom jestě hůře než ti "špatní Rusové".

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

kiež by sa tak stalo do roka a do dňa, žiaľ opak je pravdou. demonkracia

Reagovat
sokar

len sa radujte ako padne amerika a svetovým lídrom sa stane Čína... len potom zabudnite kritizovať hocičo a hocikoho ako to zvyknete robiť teraz. A s radosťou budete spomínať na "diktát" únie a ameriky, len nie veľmi na hlas a verejne, lebo aj to bude považované za protištátne správanie... Niet nad život v diktatúre

Reagovat
J0EL

To su tazke drogy toto co beries.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PH8

Běž domu Romane

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MUFCReloaded/status/1529441567093710848

tak prej Jurrien Timber je done. Takze AWB papa?

Reagovat
Grahf

tak on je skôr stoper

Reagovat
vodka

Timber je stoper snad, ne?

Reagovat
Busby babes

vic stoper, ale videl jsem, jak se o nem mluvi i jako RB, ze tam dokaze zahrat.

Reagovat
M0rb1D4S

To je něco jako u nás Sarr, který sice taky dokáže zahrát na LB, ale je to převážně katastrofa.

Reagovat
O.Giroud

no hento vie zahrat aj RB, ale si rad ked ho hrat nemusi

Reagovat
r.mrazik

Prý tam odehrál málo minut...spíš to vypadá na místo stopera, případně zkouška na DM v případě nouze

Reagovat
SunFells

Pokud nehodláte opravdu přivést 8+ hráčů (áčkových) jak říkal ujo Ralf, tak imo docela zbytečnost.

Reagovat
Busby babes

nejspis odejde Bailly, Jones, Tuanzebe. Takze i z tohodle uhlu pohledu se stoper bude hodit. meli bychom pak 4. a pro ETH je ta rozehravka zezadu dulezita. Ale uvidime, zatim jen spekulace, jen tenhle typek miva dobre info.

Obecne mame chtit primarne CM, CB, ST, druhe CM. a az pak resit pripadne neco navic jako RB

Reagovat
SunFells

Žádné RW?

Reagovat
Busby babes

RW pry jen v pripade, ze by neprisel utocnik. Je tam Sancho, Elanga, potencialne Greenwood.

Reagovat
Hlahart

Diallo?

Reagovat
fff

Mo Salah: "I am staying next season for sure."

Chce to tu zmluvu uz doriesit. Rovnako Mane.

Reagovat
fff

Sadio Mané on his future: "I will answer this question after the Champions League"

Reagovat
avicii

Som zvedavý ako sa stým vysporiadame nakoniec, koho necháme ísť, koho predĺžime, každopádne som celkom pokojný, verím ze obmenu kadra zvládneme, už to začalo Diazom...

Reagovat
Sm0ker

Jotou...

Reagovat
O.Giroud

Snad neodide aj Mo zadarmo lebo by ma...

Reagovat
fff

A inak Fabinho, VVD, Gomez, Salah vsetci pripraveni na finale, Thiago lahko trenoval a sanca tam je.

Reagovat
avicii

Paráda aj u Thiaga je veľmi slušná šanca vraj

Reagovat
Mönchengladbach

I z hlediska budoucnosti klubu bych jedinou velkou chybu Abramovičovy éry viděl v tom, že se nepodařilo postavit nový 60k+ stadion, což bude z hlediska příjmů dosti limitující. Zvláště v situaci, kdy nový majitel nebude chtít klub dotovat, ale vydělávat...

Battersea by byl asi nejúžasnější staďák na světě, škoda, že to nevyšlo.

Reagovat
fff

Klopp says EVERY player whose contract is up in the next 12 months knows EXACTLY where they stand with the club, and what #LFC's plans are.

"It is all clear, not one of them is waiting to hear from us what we want to do," he said.

Reagovat
SunFells

Narážíš tím na někoho konkrétního nebo to sem dáváš jen tak?

Reagovat
SunFells

resp. něco

Reagovat
fff

Ja len tak volne konverzujem s EF

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
fff

Ale ako ak si pamatam spravne, tak Milner, Salah, Mane aj Firmino maju pred sebou posledny rok zmluvy.

Reagovat
Detective

Tahle diskuze perfektně ukazuje že sportwashing funguje a vyplatí se.

Já tedy navrhuju udělit Putinovy titul jeden z nejlepších otců v historii. O svoje děti se postaral naprosto vyjímečně a bez něj by zdaleka nebyli to co jsou. To ostatní co dělá, a jak toho dosáhl, to lze pominout a oddělit, důležitej je jenom jeho vztah s dětma.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Ten příměr je fakt super. Oba se o svoje “děti” postarali naprosto výjimečně a oba z nakradených peněz

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhou stranu, vy zas děláte, jak kdyby rozkazy armádě dával Abramovič a na Ukrajině stříleli Werner s Pulišičem (byť by se tím dal dobře vysvětlit neúspěch ruské armády)

Reagovat
SunFells

Reagovat
Detective

Nemusíš mi vykat, já mluvim jen za sebe a jinou ambici ani nemám. A ted vážně, jasně neni velitel armády, je to jenom mafián a oligarcha, kterej přes vztah s Jelcinem Putina doporučil jako nástupce, byl jeho "finacial guy" atd, důležitá součást režimu kterej to všechno provádí. Naprosto chápu fanoušky Chelsea, že to neovlivní jejich vztah ke klubu, že si budou pořád uživat úspěchy který dosáhli, ale přímý omlouvání jeho osoby a snaha ignorovat to, mi přijde jako zaslepenost a v tomhle případě i dost odpudlivá.

Reagovat
Hachim Mastour

: Aby si vedel, žiaden miliardár a asi ani vlastník TOP klubu k peniazom eticky. Ale tak, že zdieral a zotročoval chudobu a pracujúci ľud. Takže môžeme kritizovať Abramoviča, syna oligarchie, ale idealizovať si iných kapitalistov je od veci

Reagovat
Hachim Mastour

neprišiel

Reagovat
Golasso

A sakra . Drž se dál od té Aurory, ano?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Já si dělám legraci trochu (což mělo být vidět ze závorky)

Reagovat
Detective

Ale jo jasne, ale proste zrovna Abramovice mam problem brat s nadhledem. Symbolizuje pro me, stejne jako par jinejch ruskejch radoby superpodnikatelu, to nejvetsi zmrdstvi zabaleny do urcity jakoby prijatelnosti. Takze u mne zadna velka objektivita a tim padem asi zadny velky souzneni s Chelsea fans. Co nadelas

Reagovat
kissak

kdyby stříleli Werner s Pulišičem, pak by se Ukrajina nemusela ničeho obávat páč by nic netrefili

Reagovat
Busby babes

jen jim Roman pomahal financovat to, cim tam strili.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Dody10

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hlahart

Reagovat
irik

Reagovat
Čenda

Trochu paranoie hned na začátek přestupáku..nemůžou ty reportovaný snahy o levonohýho stopera souviset se zájmem Juve o Gabriela? Prej připravují nabídku. Asi nějakou po italsku, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Eddie Nketiah understood to have changed mind on leaving Arsenal. 22yo striker was set to go as free agent but now expected to sign new contract. Deal not finalised but duration likely to be up to 5 years

@TheAthleticUK

after

@SamiMokbel81_DM

scoop #AFC

z tohto sa ja velmi tesim, snad (a gj mikel)

Reagovat
SunFells

Poď mi ♥♥♥

Reagovat
SunFells

Přímo Ornstein btw

Reagovat
J0EL

to by ale znamenalo, ze na hrot pride max jeden hrac. Ak vobec...

Reagovat
SunFells

Jeden no. A snad by to taky znamenalo, že jím nebude Jesus.

Reagovat
J0EL

mam z toho zmiesane pocity. Eddie je sympatak ale nemoze byt nasa jednotka na hrot ak chceme byt v top4. Keby odisiel, tak sice by sa tu zase nadavaol, ze nam hrac odisiel zadara, ale prisli by dvaja (s velkou pravdepodobnostou) kvalitnejsi hraci ako Eddie.

Takto to je take... meh

Reagovat
SunFells

Podceňuješ ho. A naopak za ušetřené peníze je možné mířit po větší kvalitě.

Reagovat
J0EL

Kiezby to bola pravda. Top hrot musi byt priorita.

Reagovat
Golasso

Bylo by to super.

Reagovat
Mastný Chobot

Heh 100kw vraj? Instantny deadwood hovorim

Reagovat
Svatej

Tohle je největší chyba od Cedrica, do jedinyho roka budete hrozne nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

nadávali jsme na něj celou dobu krom posledních dvou tri měsíců,a to jen proto, ze laca je totálně totální deadwood.

Reagovat
tunkic

Reagovat
J0EL

chyba to nie je uz minimalne z dovodu, ze neodide zadarmo

Reagovat
Svatej

to je zas pravda, jen bych si představoval ve vaší situaci spíš 3 roční smlouvu a prodej

Reagovat
J0EL

To by sme zas o rok riesili ci podpise alebo dalsi rok pojde zadarmo. Takto to mame "vykryte"

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Čenda

Taky si myslím, že je to deadwood, i když se zlepsil. Smysl ale vidím v tom, ze by uz mohl bejt aspoň slusnej squad player(což ale nechce), a da nám prostředky i prostor sehnat poradnyho útočníka. Jesuse bych rad, ale my bychom tam přece jen potřebovali někoho většího, proto chápu, že se Mikel koukal po Carter-Lewinovi. Ale útočná dvojka Jesus Nketiah teda dost špatný za mě.

Zase, kdyby ted odešel, budeme všichni řvát, jak zase pouštíme mladý Angličany zadara. Takhle ho furt máme šanci zpeněžit.

Reagovat
Svatej

Já bych na vašem místě teda daleko raději Jesuse K těm vašim klukům pod nim by se hodil

Reagovat
Čenda

Tak to jsem blbe napsal. Z Jesuse nadsenej jsem a je to skvělej hrac, ale doufal jsem, ze k němu bude někdo jinej, hlavně typově. Pokud jednička bude Jesus a dvojka Eddie, tak to není dobrý. Ale třeba Schick/Nunez + Jesus, to by byla paráda.

Reagovat
Čenda

Tvl ted koukám, až na 5 let? Ty kokos.

Reagovat
Ross Geller

To je jako když vlastníte byt a teď ho prodáte za 5 milionů Kč a nic z něj nedostanete, protože stát Vám to zabaví a dá na charitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní přirovnání

Spíš je to jako kdyby nějaký podnikatel napojený na zločinecký režim, který mu umožnil nahrabat nechutné bohatství, napumpoval to bohatství do nějaké firmy a v momentě kdy se naplno ukáže bestialita onoho režimu mu všechno zabavili a dali to na charitu.

Reagovat
jk

OT Burnley

Nevím jestli to tady už bylo. Noví majitelé si na Burnley půjčili 65m liber. Problém ale je, že podmínky byly sjednané jen při setrvání klubu v PL. V případě sestup do Champu jsou noví majitelé povinni značnou část z téhle částky splatit co nejdříve po skončení sezóny.

Tam to vypadá taky na slušný výprodej.

Reagovat
kissak

ono se toho asi moc prodávat nebude protože hodně hráčům končej smlouvy, takže to bude ještě zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Forster ako dvojka prečo nie, veľa si asi nezachytá. Ale mali by sme pomaly začať hľadať dlhodobú náhradu za Llorisa.

Reagovat
FUnk

pope z burnley?

Reagovat
FUnk

on uz ma 30? vypada na 25 max

Reagovat
jk

Ten by mohl z fleku dělat jedničku třeba v Southamptonu nebo NUFC, kteří beztak budou nakupovat jak blázni tak by se jim HG gólman hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky me prekvapil ten vek. Ale jk ma recht, Nick by mel nekde delat jednicku.

Reagovat
FUnk

Reagovat
kissak

Meslier

Reagovat
Eichel

Ako dvojka a free agent je to za mňa fajn voľba. Gollini sa vráti pekne z kade prišiel a po sezóne uvidíme. Budúce leto snáď príde jednotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze jo, ale co znamena pomalu? Hogovi je 35, pokud vylozene nebude chtit odejit, na coz uz je asi v jeho pripade pozde, tak muze v klidu dat jeste 4-5 sezon. Zadny mlady talent nebude chtit hnit 5 sezon na lavicce. Forster jako dvojka v pohode, ale meli bysme koupit nejakou mladou nadeji a nechat ho dal hostovat v tom klubu kde uz je. Idealne takhle hodit do ohne vic zelizek a doufat, ze z toho neco bude.

Reagovat
SunFells

Catalin Cirjan has signed a new deal with the club.

On žije

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Grahf

kdo to ten David je? tier?

Reagovat
Busby babes

miva dobre info, byl prvni, kdo psal, ze jsme se domluvili s ETH a tak.

Reagovat
Dawon

Reportoval taky treba v roce 2020, ze je Sancho k nam done uplne stejne, jako ted pise o Timberovi, o kterem zadny jiny tier 1 novinar nepise ani radku, cemuz mam dost velky problem verit v dnesni dobe.

Nejake info zrejme ma, ale zaroven myslim, ze dost slepuje k sobe ruzne stripky informaci a diry vyplnuje odhadama, ktere prezentuje jako fakta a obcas se holt trefi.

Reagovat
Busby babes

jo, muze byt. beru to jako anonym na twitteru, ktery pusobi hodnoverne. Zatim jsem u nej nevidel, ze by sypal milion jmen a pak ty tweety promazal nebo tak neco.

Reagovat
r.mrazik

tak ono to muze byt tak,ze jsou domluveni s klubem,s hracem,ale ze treba neni priorita a hrac nakonec neprijde,protoze se podari nekdo jiny...treba ten Torres

Reagovat
Grahf

tak na united reddite, alebo redcafe jeho tweety vôbec nie sú, tak mi to príde divné.

Reagovat
Busby babes

ja ho sleduju nekdy od lonskeho leta a prakticky nevim o tom, ze by nekdy psal kravinu. ale zas nechodim na Reddit.

Reagovat
Infernoqt

Předloni netrefil Sancha. Říkal, že přijde v poslední přestupový den společně s Cavanim. V ten den ztratil značnou část followerů, ale oklepal se.

Reagovat
r.mrazik

to fakt nevim, ale vypada, ze ma docela dobre informace

mozna k nemu neco z klubu pritece,ale samozrejme vime,jak ty informace po te ceste muzou vypadat

Reagovat
Busby babes

kazdopadne co se tyka United prijde mi daleko verohodnejsi nez Romano.

Reagovat
r.mrazik

no tak to kazdopadne...o tom vubec nemusi byt rec

Reagovat
milan78

Uri

Reagovat
Mastný Chobot

Nemôžem si pomôcť, ale predĺženie Elnenyho a Nketiaha (ešte k tomu za taký plat, ako sa uvádza) naznačujú buď nedostatok ambícií alebo financií. Vzhľadom k Artetovi si skôr myslím, že to druhé. Keby sme dali LM, tak dosť možno ani jedného nepredĺžime.

Reagovat
Golasso

Nketiaha bychom podle mě podepsali i s LM, Arteta o to usiloval. Plat je podle mě kvůli silné vyjednávací pozici, do které jsme bohužel Nketiaha dostali.

S tím Elnenym je to horší no . To je -1 záložník v přestupáku.

Reagovat
SunFells

Nemyslím si, že byla někdy alternativa za Parteyho plánovaná. Elneny kupuje Lokongovi čas, mj.

Reagovat
Svatej

jancelkem ziram, ze se to bere celkem dobre. Ty dva by za tehlech okolností nemel chtit ani Newcastle na backup, kterej je furt pod vama...

Reagovat
Mastný Chobot

Hlavne 2 mesiace dozadu by nikto nedal Nketiahovi ani 50kw. Dal 4 ušmatlané góly a zrazu mu dáme 100kw na 5 rokov? Biznis jak gruzínske vínko

Reagovat
Svatej

Takový klasický kouzlo okamžiku, u vás mi přijde, že je to ještě možná o trošku běžnější než jinde.

Reagovat
Trand

100kw na 5 rokov pro Eddieho je šílenost. Bral bych tak 60kw na 3 roky.

Reagovat
Nikikrew

Presne tak . My sme nepoucitelni

Reagovat
Trand

Jinak vínko nechutnalo?

Reagovat
Mastný Chobot

Vsade mali iba cervene a to je nemam moc rad ani u nas. Nechutnalo no

Reagovat
Trand

Já víno moc nepiju a ochutnal jsem červené na nějaké vinici.. A bylo to asi nejhorší víno co jsem kdy měl a podobně to viděli i kamarádi, co víno pijou. A to jsem všude slyšel o vyhlášeném gruzínském vínu.

Reagovat
Busby babes

Elneny zase zahraje fantasticky proti nam a bude to ok.

Reagovat
Svatej

to i proti nám, nemusíš mít starost o to, že bychom vás v tom nechali

Ve výsledku pro nás dobře, tihle hráči se klubů drží jak stromová smůla a ve výsledku brání klubu se úplně očistit

Reagovat
Busby babes

jen teda blby, ze my takovych mame plnej kadr.

Reagovat
Svatej

vážně jsem hrozně chtěl pár jmen napsat, ale říkal jsem si, že nebudu vysírat

Reagovat
FUnk

Reagovat
masina_LFC

Mne tie predĺženia neprídu nejaké katastrofálne... budete hrať štvrtok - nedeľa, teda Elneny na rok je imo celkom logické. Vieme, že to zázrak nebude, ale hráč do rotácie v pohode. Náhrada za Nketiaha by stála minimálne 15 miliónov s platom možno o trošku menším, čiže aj to mi príde v norme, potenciál tam nejaký je + ak by mu to aj veľmi nešlo alebo by veľmi nehrával, viete ho za nejaké drobné streliť

Reagovat
Frony

Je to úplně v pohodě a oba podpisy dávají smysl

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Čenda

přesně, cas a peníze a pozornost co bychom museli upřít na shánění náhrad, to vyváží. Ale teda 100k pro Eddieho je dost ústřel, snad to není pravda.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Thab

Reagovat
VasAFC

Nevím co vám furt jebe, oba dva podle mě fajn squad playeri. Co se platu týče, tak tam teda taky doufám že to pravda není. Střeďák musí přijít tak jako tak. A co si budem.. za dva záložníky dávat 100 mega mi příjde na palici když nás tlačí bota uplně někde jinde. Třeba na krajíních becích.

Reagovat
havrys99

Ideální EL pro oba. Je jasný, že s LM bychom přivedli nějaká zvučná jména. Pořád si myslím, že Tielemans a pořádný ST jsou klíčové posily.

Reagovat
smazaný uživatel

"naznačujú buď nedostatok ambícií alebo financií"

hloupé se uchylovat k takovým závěrům, klidně to může znamenat oboje

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Reagovat
Čenda

Smysl to ma, jinak bychom museli přivádět fakt půlku mužstva. S tím Eddiem je to ale pravda, ze 100k je šílenost. První co mě napadlo, ze aby ho někdo za rok vzal, budeme muset zase vyplácet část mzdy tvl.

Reagovat
jk

Přesně. Už tak budete muset přivést další dva hroťáky u kterých vůbec nevíte jeslti hned zapadnou a bude jim sedět styl a liga. Takže mít někoho v záloze kdo zná prostředí je naprosto logický. Ale 100kpw je úlet

Reagovat
mr.Silver

Jsou to back-up hráči, já s tím nemám problém, i když jsou to průměráci (avšak z Nketiaha ještě může něco být).

Reagovat
Mastný Chobot

Keď dáš back-up hráčovi 100kw na 5 rokov, tak si buď idiot alebo ho nevidíš ako back-up hráča. A neviem, čo od toho čakaať, lebo som celkom sebavedomý vo vyhlásení, že Nketiah na Arsenal nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

"tak si buď idiot alebo ho nevidíš ako back-up hráča"

opět, tohle se vzájemně nevylučuje

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
afc

Kde máš napísané, že tu bude 5 rokov? Kľudne ho môžme o 2 roky streliť za 15m.

Reagovat
Busby babes

pokud ho budete prodavat za 15 mega se 3 letama do konce smlouvy, tak to nebude do tymu, co mu bude ochotnej dat 100K tydne a budete ho muset vyplatit...

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, tak ako sa nám to doteraz vždy darilo

Reagovat
afc

Tak Iwobi, Walcott, Martinez sú toho aspoň malým príkladom.

Reagovat
Čenda

No..3 přestupy za kolik, 10 let cca? Wow teda. A teď ty nepodařený..

Reagovat
Busby babes

anebo ses v situaci, kdy mu konci smlouva a muze odejit zadarmo jinam. Well played Eddie.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
SunFells

Reagovat
havrys99
Reagovat
SunFells

89 V poslední dekádě jsem dal méně hráčů než v té předchozí

Reagovat
SunFells

Ještě k tomu 3 aktuální

Reagovat
smazaný uživatel

tiez, v tej druhej som mal skoro vsetkych

Reagovat
Thab

97, sakra uteklo mi pár obvious, ale celkově jsem docela spoko

Reagovat
Nikikrew

77, bida

Reagovat
Čenda

A Schickinho prodloužil. Zvyšují cenu ještě ted na léto nebo tam fakt chce zůstat ještě sezonu aspon?

Reagovat
Busby babes

https://www.crowdfunder.co.uk/bruno-victor-for-ukraine

Bruno a Lindelof poradaji sbirku pro deti na Ukrajine. Jsou tam docela zajimavy ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

£3,905

to má každý z nich vydělané za jak dlouho? 4 sekundy? a tolik museli vytáhnout z 300 lidí...

Reagovat
Busby babes

oni sami tam taky vlozi penize.

Reagovat
Whitemedia

Win a tour of training ground with Bruno & Victor

To dát někomu za trest.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Remt

Hele mě toto přijde naopak fajn. Fajn od hráčů ze něco takového dělají a zároveň i fajn pro fans, že si o toto můžou zasoutěžit

Reagovat
Whitemedia

Ale vždyť já si z toho dělal jen srandu a je mi jasný, že pro fandu United fajn.

Reagovat
Remt

Samozřejmě že jen pro fandu United, my ostatní bychom ho radsi strcili do ulu jak absolvovat toto

Reagovat
jk

Strčit Bruna do úlu

Reagovat
SunFells

RMC Sport : Arsenal & Real Madrid are interested in signing Serge Gnabry.

Kvůli tomuto mě nejvíce mrzí nedotažení LM, zasraný Mbappé

Reagovat
Busby babes

to bude mit tezkou volbu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Jsem celkem zvedavy, jestli se to, jak hraci nechavaji dobihat sve smlouvy rozmohne vic a jake budou dusledky. Mozna by to mohlo vytvorit tlak na snizeni prestupovych castek? Kratkodobejsi smlouvy?

Kazdopadne cim dal tim vic hracu chape, ze si takhle mohou prijit na lepsi penize a maji i vetsi volnost ve vyberu.

Reagovat
Grahf

nepríde to mi také jednoduché, kluby možu tlačiť na hráčov pred koncom zmluvy, že ich posadia na tribunu a pod. Ale ako bolo by fajn, keby sa znížili prestupové čiastky, aj keď ten rozdiel by sa asi vyrovnal navýšením podpisového bonusu a platu.

Reagovat
Busby babes

to je dvousecna zbran. Pokud je hrac dobry, tak ho neposadi, protoze tim uskodi sobe = skonci hur v tabulce, nevyhrajou atd = v PL to pak znamena i docela vyraznou financni ztratu. Plus druha vec je, ze proste budes nekomu platit za nic.

Reagovat
Grahf

tak ale hráč bude chcieť hrať, takže bude tlačiť na prestup, alebo predlženie. To je jak pretlačanie :)

Reagovat
Busby babes

no prave ze ti hraci uz zas tolik na prestup netlaci, kdyz maji treba jen pul roku nebo rok do konce smlouvy. A zaroven maloktery klub se chova malicherne, ze by je za to posadil. Ono to dava i smysl. Hrac podepsal smlouvu na x let ne na x let s tim, ze pak podepise dal...

Reagovat
SunFells

Rozmohne, už se dlouho rozmáhá.

Reagovat
Busby babes

jasne, blbe jsem to napsal. ale porad jeste to neni uplne hromadnej jev. V tomhle smyslu jsem to myslel.

Reagovat
El Cid z City

Dávno jsem se tomu divil, že to nepraktikují častěji, NHL je v tomhle vzor.

Reagovat
Chazy

No tak americký sporty bych do toho netahal, když univerzitní hráči/středoškolský hráči ani nemůžou ovlivnit u prvního kontraktu kde budou hrát, na kolik let a za kolik peněz a všechno to jsou tabulky a náhoda u draftu tam je to fakt v jejich maximálním zájmu, kor když platí, že když si vybrečí trade, traduje se i s kontraktem a nepolepší si.

Tam fakt nechat vypršet kontrakt/vyhrožovat s tím je prakticky jediná cesta, jak si něco vydělat. Kor v NHL, kde hráči hrajou za úplně směšný peníze

V evropským fotbale je to přecijen jiný, kdyby se ten hráč nechal prodat, může s tím týmem hned podepsat novej kontrakt s nějakýma super prachama. Ale oni holt chtějí si vybrat tým, vybrat si ligu, vlastně i ty prachy to ovlivní.

Reagovat
andkoo

stale je to ale pre hraca risk, v pripade vazneho zranenia tazko potom podpise dobru zmluvu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/YuriNator01/status/1529799328809857024?s=20&t=USpGmmrSAdzExkYhuYK5Ng

United have lost £45m in FY 2022

Glazers will take their semi-annual cash dividend of $0.09 per share on 24 June 2022. The dividends total around £21m in 2022 so far.

net debt £495.7m after 17 years of ownership

spent £32m in 9 months on finance costs

♥ ♥

Reagovat
Busby babes

to jak klub ridi i z businesoveho hlediska dava cim dal tim mensi smysl...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Manchester United's revenue grew by 29.2 per cent over the last quarter

on the other hand..

Reagovat
Dawon

Jenže to je srovnání s covidovym obdobím, takže to moc neříká

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky znárodnění Chelsea, hnus tohleto. Komouši jsou všude.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím Normálně mu to sebrali Že má dobré vztahy s Putinem? Dělají, jako kdyby sám Abramovič létal nad Ukrajinou a shazoval bomby na ,,mateřské školky"...Tenhle svět je už totálně mimo

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Whitemedia

RIP goodfella Ray Liotta

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

OT: je nejaka stranka kde sa daju pozriet zaznamy zo zapasov z MS v hokeji? nieco ako fullmatchreplay, soccercatch a pod.

Reagovat
kissak

Když si vezmu, jak moc jsme šli po Diego Carlosovi a teď asi podepíše Ville.

Reagovat
Remt

A za podle mě docela nízké peníze, nebo ne? Tuším že se lidi bavili o vyšších částkách. Pokud je těch 31 pravda

Reagovat
SunFells

Lidi nebo média? Není to žádný mladík, aby šel za nesmysl.

Reagovat
kissak

stejná částka se udávala i ve spojení s námi, ale to byly spekulace v lednu, když jsou ceny jinde

Reagovat
Remt

aha aha, tak díky za vyvedení z omylu, já měl za to, že jsem četl něco o cenách přes 40

Reagovat
SunFells

Tak?

Ne asi, podepíše. Už je potvrzený.

Reagovat
tweek

Kde je prosim diskuze k hokeji?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele