Abramovič se zlobí a chce trofej. Jinak začnou padat hlavy

22.03.2010, 19:53
Aktuality
Vlastníkovi Chelsea Romanu Abramovičovi dochází trpělivost. Blues ztrácejí v rozhodujícím finiši sezóny jeden zápas za druhým, po dlouhých letech vypadli už v osmifinále Ligy mistrů a ruský oligarcha prý nyní dal týmu ultimátum. Buď se vyhraje trofej, anebo dojde k razantní čistce.

Právě brzký konec v milionářské soutěži měl Abramoviče donutit k podobnému kroku. Chelsea skončila na kopačkách Interu, který vedl známý José Mourinho, jenž před lety na Stamford Bridge působil a do historie se zapsal nesmazatelným písmem. Nyní svůj bývalý klub, který mu stále leží v srdci vyřadil a v západním Londýně možná zadělal na pořádné problémy.

Abramovič se totiž osobně vydal do tréninkové centra v Cobhamu, kde svou přítomností všechny zaskočil. Ruskému bohatýrovi se nelíbí výsledky a ani některé chování členů mužstva a pokud se letos nezíská žádná trofej, několik hráčů a členů realizačního týmu poletí.

O všem promluvil nejmenovaný zdroj, jenž se účastnil nečekané schůze. "Roman toho sice příliš neřekl, ale to málo stačilo na to, aby to bylo všem jasné. Jeho řeč těla mluvila za vše, byl hodně naštvaný. Nikdo nečekal, že se ve středu v Cobhamu ukáže a co víc, k pohovoru si svolal tři nejmocnější muže v klubu.

"Nejvíce mluvil Tenenbaum, jenž naznačil některé body, které chtěl Roman vysvětlit. Jednání trvalo skoro dvě hodiny a rozhodně nešlo o debatu, nicméně o proslov šéfa, jenž dával jasně najevo, jak chce s celou situací naložit. Pokud se něco zásadního nezmění, chystají se v létě dramatické změny. A nemluvil jen o hráčích, týkalo se to i trenérů a lékařů. Nikdo si nyní nemůže být svým místem jistý,"
uzavřel neznámý muž, o jehož důvěryhodnosti se můžeme jen dohadovat. Nicméně jisté je to, že podobné chování by rozhodně nebylo ničím překapivým.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (440)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele