Abramovič ruské fotbalisty neplatí

12.09.2007, 16:59
Aktuality
Britským tiskem proběhla "zaručená" zpráva o tom, že majitel Chelsea Roman Abramovič nabídl peníze ruským reprezentantům, pokud v dnešním kvalifikačním utkání porazí Anglii. Podle prohlášení Chelsea se však jedná jen o výmysl novinářů...

Každý z ruských fotbalistů měl v případě úspěchu údajne inkasovat 40 tisíc liber, tato "sranda" by tedy Abramoviče přišla přibližně na půl miliónu. To sice vzhledem k tomu, že Abramovičův majetek je odhadován na 10 miliard liber, není žádná vysoká suma, londýnský klub však v oficiálním prohlášení vše popírá.

"Roman Abramovič nikdy nenabídl ani neslíbil žádné bonusy pro ruský tým, pokud porazí Anglii. Peníze, kterými pan Abramovič dotuje ruský fotbal prostřednictvím své fotbalové akademie, jsou určeny na rozvoj fotbalu jako celku, nikoli na jednotlivé zápasy," prohlásila Chelsea.

Ve zmiňovaném kvalifikačním utkání by se proti Rusku mohli v základní sestavě objevit hned čtyři hráči Chelsea - Ashley Cole, John Terry, Joe Cole a Shaun Wright-Phillips.

Autor: Petr Starý / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*zeka

hlavne aby sme je porazily

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa to aj je možné pre Abrahamoviča je to nič a pre ruských futbalistov dobrá motivácia

Reagovat
HOST*

prober se!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele