Abbondanzieri na konci roku ukončí svou aktivní kariéru

13.01.2010, 12:18
Aktuality
Roberto Abbondanzieri se na konci roku 2010 rozloučí se svou aktivní kariérou. Zkušený argentinský brankář je připraven pověsit rukavice na hřebík a dodržet slib, který dal své rodině...

37letý gólman strávil velkou část své kariéry v Boce Juniors, za níž má na svém kontě více než 200 startů v argentinské nejvyšší soutěži. Profesionální kariéru začínal v klubu Rosario Central, na tři roky si odskočil i do Evropy, kde chytal za Getafe.

Před rokem se bývalý argentinský reprezentant z Getafe vrátil do Boky a v jejím dresu plánuje svou kariéru také uzavřít.

"Mám v Boce smlouvu do konce tohoto roku. Už jsem se rozhodl a nemá smysl o tom znovu přemýšlet. Nikdy jsem nečekal, že na profesionální úrovni budu působit tak dlouho. Ale už toho bylo dost. Dal jsem slib rodině. Tuto sezonu si chci užít a doufám, že na konci roku 2010 skončím s dobrým pocitem," nechal se slyšet Abbondanzieri.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skvělej gólman

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bennhy

kto je inak jednotkou v argentinskej repre za Maradonu?

Carrizo, Romero?

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka Romero, předtím byl nějakou chvíli Andújar, ale nebyl příliš jistej. Carrizo se moc dobře v repre nikdy neukázal, myslim, že pod Maradodou už šanci nedostane. Je tu ještě Pozo

Reagovat
Bakary3

Na něm mě zaujaly hlavně jeho skvělý výkopy z ruky, kdy kopal takovym zvláštnim způsobem.. Něco takovýho jsem u golmana neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Pan brankář

Reagovat
galacticosi

prečo ho prezývaju Pato?

Reagovat
Bakary3

Pato- kachna, ale proč, nevim, asi kvůli obličeji.. ?

Reagovat
Bennhy

Roberto Carlos Abbondanzieri, born on August 19, 1972 in Bouquet, Santa Fe Province, Argentina. Nickname: El Pato (The Duck) because of his facial features.

prekladat to dufam nemusim. ci?

Reagovat
smazaný uživatel

skvely brankar

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší argentinský brankář v historii

Reagovat
kubys

Tak to zase ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Borec. Kéž by byl Argentinskou jedničkou na MS.

Reagovat
Tomanatura

To urcite ne, neni zrovna extra jisty, Romero (i kdyz ho nemam rad), je lepsi.

Reagovat
Tomanatura

Doufam, ze neskonci i Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím.argoši nikdy neměli moc kvalitní brankáře a asi na to mockrát dojeli.je to moje oblíbená repre,ale v bráně byl vždy problém.i tento oblíbený brankář byl pouze světový průměr.snad možná roy jeden rok a pumpido stáli za něco, ale jinak si nevzpomínam

Reagovat
smazaný uživatel

Pato

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele