9. kolo Gambrinus ligy pohledem Jakuba Mareše

10.10.2007, 16:03
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Server EuroFotbal.cz pokračuje v rubrice Kolo Gambrinus ligy pohledem hráče, ve které oslovený fotbalista hodnotí uplynulé kolo nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže. Dalším hráčem, který pro nás bude komentovat odehraná jednotlivá kola, je jeden ze strůjců stříbra z MS hráčů do 20 let a nyní hráč Teplic Jakub Mareš.

Liberec - Kladno 1:1 Liberec to měl hodně těžké, je pod velkým tlakem. I když co vím, tak Liberec hrál dobře, ale na tříbodový zisk to nestačilo. Kladnu remízu zachránil můj spolubydlící z reprezentace mladíček Ondřej Kúdela. Trefil se opravdu skvěle.

Zlín - Olomouc 0:0 Po debaklu na Slavii chtěl Zlín bodovat. To se mu povedlo, i když sahali po všech třech bodech. Myslím si, že výsledek na Slavii už se nebude opakovat, jelikož mají skvělého trenéra Hoftycha.

Bohemians 1905 - Budějovice 0:2 Budějovice konečně vyhrály. Trenér Straka je určitě hodně nabudil a Budějovičtí to na hřišti předvedli.

Most - Jablonec 2:1 Jablonci se nedaří a nepodařilo se ani teď. Most má střelce Toleskiho a ten opět skóroval.

Ostrava - Teplice 0:0 Překrásný zápas, škoda jen ,že nepadaly branky. Atmosféra byla skvělá, myslím ,že fanoušci nelitovali, že přišli. A tak to má být. Spokojenější jsme nakonec přece jen byli my. Bod nás posunul zase o něco výš v ligové tabulce.

Sparta - Slavia 0:2 Výkon Sparty se mi upřímně nelíbil, do zápasu šla možná s až přílišným sebevědomím, zchladil je ale rychlý gól Pudila a pak také vyloučení Pavla Horvátha, takže pak podle mého názoru nebyli pro Slavii ani rovnocenným soupeřem.

Brno - Ml. Boleslav 0:3 Tento zápas jsem bohužel nesledoval, přesto byla pro mě prohra Brna na domácím hřišti překvapením, zvláště fakt, že Boleslavští dokázali vstřelit 3 branky, svědčí o jejich narůstající formě.

Plzeň - Žižkov 3:1 Plzeň tímto výsledkem potvrdila svou kvalitu, o které jsem měl možnost se na vlastní oči už přesvědčit, když hrála naposled u nás v Teplicích. I tady se ukázalo, že Fillo je pro Plzeň nepostradatelným hráčem. 2 góly jsou toho důkazem.


Svůj výkon hodnotit nebudu, jelikož jsem nastoupil na pár minut. Teplice patří k nejkvalitnějším týmům v naší lize a v zápase s Ostravou to bylo vidět. V tabulce nám patří druhé místo, což ale jako mužstvo zatím tolik neřešíme, je před námi ještě hodně kol.

Největším lákadlem kola bylo bezesporu derby pražských "S", pro diváky však muselo být mnohem přitažlivější utkání na Bazalech, přestože branky nepadly bylo to utkání kola.

Co se týče dojmů z celého kola, mě osobně hodně zklamal výkon některých hráčů Sparty, konkrétně zkrat Pavla Horvátha a nevýrazný výkon všemi vychvalovaného Libora Doška kterého skvěle ubránil Marek Suchý.

Autor: David Křížka

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vraťte nám Žůrka :).

Reagovat
HOST*s.a.f.c

na to zapomen ...ten zustane u nas ve Zlíne ..doufám ze hodne dlouho ...

Reagovat
dakri

Copak Mareš se ti nelíbí? Jinak neboj, žůrek bude bývat jednou za měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nám toho teda řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

co čekáš,když má fotbalista komentovat zápasy,které ani nemohl třeba vidět a navíc takový mladý kluk

Reagovat
smazaný uživatel

A zase jsem o něco chytřejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pár deníků Aha! a máš maturitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský v nominaci?

Reagovat
HOST*still

to uz je len liga asi ako nasa corgon liga.mali by ist do roboty a poobede hrat fotbal a pekne z lasky a nie za peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Líšeň - Slavia zatím 2-0

Reagovat
HOST*jop

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele