2.kolo Gambrinus Ligy

06.08.2002, 20:58
Aktuality
Naše nejvišší fotbalová soutěž se pomalu rozbíhá a přináší spoustu zajímavých výsledků! Velice pohledný duel byl vidět např. v Brně kde místní 1.FC hostilo mistra z Liberce. Hned v úvodu si Liberec vytvářel postustupný tlak ze kterého ovšem díky bezchybné brněnské obraně nebylo vůbec nic. Od 30. minuty Brno hru postupně vyrovnávalo a hra byla roztříštěná. Od druhého poločasu to ovšem bylo něco úplně jiného, Brno si postupně vytvořilo souvislý tlak ze kterého vzniklo i několik šancí. Ta nejvážnější byla poté co se míč postupně dostával za pomoci téměř celého mužstva hrou na jeden dotek až do vápna kde Došek zakončil celou akci střelou do spojnice tyče a břevna. Liberci tak zbyl čas pouze na brejky. Nastavovali se 4 minuty v nichž ověšem Brno trestuhodně vypustilo z daného tempa čehož Liberec dokázal využít a v 93. minutě po centru Pilného zakončil tečí do sítě exbrňan Zbončák,Brno-Liberec 0:1. Dlší zajímavý duel se hrál v Ostravě která hostila Teplice. Zápas se sice začal dobře vyvýjet dobře pro hosty když v 54. minutě dal gól Verbíř, to bylo ovšem ze strany Teplic vše. Za Ostravu přidali banky potupně Lukeš, 2krát Čížek a v 90. minutě ještě Žúrek. Ostrava-Teplice 5:1. Teplice dostaly v posledních dvou zápasech už 10 gólů. V dalším zápase hostily České Budějovice skvěle rozjeté z prvního kola pražskou Spartu. Hra byla na oko pohledná z obou stran ovšem až na krátkou dobu ve druhém poločase měla hru pod kontrolou Sparta. Konenčý výsledek 1:3. Jediný kdo po dvou kolech drží krok se Spartou je překvapivě Jablonec který dobrou hrou porazil doma Příbram 1:0. Jablonec se Spartou jsou jediné kluby které mají po dvou kolech plný bodový zisk. V dalším zápase se Blšanům které doma hrály proti Hradci posila ze Schalke 04 Jiří Němec který svou precizní hrou dopomohl Blšanům k vítězství 1:0. Na Žižkově se představil nováček ze Zlína kde byl opět nejlepším hráčem bezpochybi slovenský gólman Zlína Rzeszoto. Zlín měl ovšem v smúlu a stejně tak jako Brno dostal gól v nastavení. Žižkov-Zlín tedy 1:0. V dnešní dohrávce hostila Slavia klokany z Bohemians. Předsezóní prognózi se zatím doopravdy naplňují-nejdříve prohráli doma s nováčkem z Budějovic 2:3 a dnes se Slávií vysoko 4:1. S Bohemkou to v této sezóně rozhodně nevypadá dobře. V posledním zápase druhého kola Gambrinus Ligy remizoval Sinot Staré Město 1:1 s Olomoucí.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele