Premier League - preview 15. kola: Dvě hitovky

05.11.2022, 08:59, aktualizováno 06.11.2022, 08:30
Previews
Hned dvě pořádné řežby nabídne nedělní program prvního listopadového kola Premier League. Na jeho úvod se Arsenal bude chtít vrátit do čela na Stamford Bridge, vše uzavře střet Tottenhamu s Liverpoolem. Mezitím si ještě Manchester United zahraje ve Villa Parku, Southampton přivítá Newcastle a West Ham změří síly s Crystal Palace...

Chelsea FC - Arsenal FC

neděle 13:00
Londýn čeká fotbalový svátek, Chelsea v utkání patnáctého kola Premier League vyzve Arsenal. Blues mají co napravovat, aktuálně na první Gunners vzhlíží ze šesté příčky s desetibodovým odstupem.

Chelsea v minulém kole schytala debakl na půdě Brightonu 1:4 a mezi fanoušky se pomalu začínají objevovat pochybnosti o tom, jestli byl Graham Potter tou pravou volbou na post trenéra londýnského velkoklubu. Blues už v lize nevyhráli tři zápasy po sobě, prohře se Seagulls předcházely remízy 1:1 s Manchesterem United a 0:0 s Brentfordem. Náladu tak svým fanouškům zlepšili aspoň v Lize mistrů, kde porazili 2:1 Dinamo Záhřeb a do osmifinále postoupili z prvního místa. Chelsea nyní bude usilovat o první letošní výhru s týmem z velké šestky, na Stamford Bridge sice v této sezoně ještě ani jednou neprohrála, ale Arsenal odtud odjel po ligovém klání bez bodu naposledy v srpnu 2018.

Tým trenéra Pottera, který nahradil Thomase Tuchela, sužuje početná marodka, na níž má i několik členů základní sestavy. Kvůli stehennímu svalu je dlouhodobě mimo Ngolo Kanté, koleno trápí Reece Jamese a Wesleyho Fofanu. Tím však seznam ani zdaleka nekončí, na seznamu zraněných je i gólman Kepa Arrizabalaga a kvůli poranění stehna Carney Chukwuemeka s Benem Chillwelem. "Čeká nás soupeř ve formě, my se na takový zápas musíme pečlivě připravit a předvést mnohem vyšší nasazení než proti Brightonu. Je to derby, hrajeme doma, fanoušci jsou plní očekávání. Musíme se zamyslet nad tím, co bylo špatně, napravit své vlastní chyby. Ale určitě máme na to je porazit, o tom jsem přesvědčený," uvedl trenér Chelsea Graham Potter.

Arsenal letos hraje v nebývalé pohodě a v Premier League ze dvanácti zápasů zaváhal jen dvakrát, když remizoval se Southamptonem a prohrál s Manchesterem United. Ztrátu se Saints však v minulém kole dokázali Gunners náležitě napravit, když na Emirates Stadium vypráskali poslední Nottingham Forest 5:0. Vzhledem k letošním výkonům může Arsenal mrzet, že nehraje Ligu mistrů, ale "pouze" Evropskou ligu. V té zvládl svou základní skupinu a postoupil z prvního místa, navíc ztratil jen jedinkrát, když prohrál na PSV. Španělský trenér Mikel Arteta si bude muset dát pozor i tentokrát, neboť Arsenal ztratil všechny tři body letos právě na cizích hřištích. Na titul se však u kanonýrů čeká od roku 2004, a tak budou dostihy s Manchesterem City ještě hodně zajímavé.

Na rozdíl do svého městského soka se Gunners nepotýkají s úplně šílenou marodkou, mimo jsou momentálně jen Emile Smith-Rowe a Matt Turner, oba kvůli problémům s třísly. Otazník visí nad stavem Japonce Takehira Tomiyasua. "Hrají konzistentní fotbal a výkony po převzetí novým trenérem jasně ukazují, jakým směrem se chtějí ubírat. My se na jejich hru musíme připravit, nesmíme nic ponechat náhodě. Grama Potter vložil do hry Chealsea prvky, které můžeme znát už z jeho působení v Brightonu. My musíme hrát lépe než oni a podat takový výkon, abychom si zasloužili vyhrát," uvedl kouč Arsenalu Mikel Arteta.

Poslední vzájemný souboj Chelsea s Arsenalem se v Premier League odehrál letos v dubnu na Stamford Bridge a hostující Gunners vyhráli v přestřelce 4:2.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Chalobah, Silva, Koulibaly - Loftus-Cheek, Mount, Jorginho, Kovacic, Cucurella - Sterling, Aubameyang.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Magalhaes, Tierney - Ödegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.44 - 2.64

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Aston Villa - Manchester United

neděle 15:00
Unai Emery zažije v sobotu premiéru na lavičce Aston Villy. Do Villa Parku přijede Manchester United, který z posledních tří vzájemných zápasů v nejvyšší anglické lize uspěl proti domácím pouze jednou.

Španělského kouče tak na začátek rozhodně nečeká lehká práce. Domácí sice po odvolání Stevena Gerrarda vyhráli hned první zápas proti Brentfordu 4-0, ale v minulém kole se vrátili nohama na zem, když dostali 4 góly od Newcastlu.

Emery má s Aston Villou velké plány a rád by týmu pomohl k lepším výkonům. "Hrál jsem proti mnoha týmům ze Španělska, Francie či Premier League. Mým snem je vyhrát trofej s Aston Villou, je to taková osobní výzva. Mým druhým cílem je hrát s Aston Villou v Evropě. Teď se ale musíme soustředit pouze na další zápas, protože nejsme v dobré pozici. Naši hráči podávají podprůměrné výkony a já se soustředím pouze na to, abych jim pomohl," prohlásil před zápasem španělský trenér.

Domácí tým se nyní nachází až na 16. pozici se ziskem 12 bodů. Ville se nedaří zejména v zápase na hřištích soupeřů, kde v této sezóně ještě ani jednou nevyhráli. Do zápasu s United určitě nenastoupí Diego Carlos. Naopak znovu k dispozici by mohli být Augustinsson a Kamara.

Manchester si nejdříve poradil v minulém kole nejvyšší anglické ligy s West Hamem, kdy se o jediný gól zápasu postaral Rashford. Ve čtvrtek pak Rudí ďáblové zvládli v rámci Evropské ligy duel s Realem Sociedad, kde vyhráli znovu 1-0. United tak prodloužili šňůru bez porážky ve všech soutěžích na 9 zápasů v řadě.

Nizozemský trenér Erik ten Hag mluvil na předzápasové konferenci zejména o složení sestavy, jelikož United bude chybět vykartovaný Fernandes, zároveň je stále mezi zraněnými francouzský stoper Varane. "Víme, že musíme nahradit Bruna, to je zcela jasné. Aston Villa má nového manažera a já musím do zápasu vybrat ty nejvhodnější hráče. To platí i pro naši defenzivu. Ve čtvrtek spolu hráli Lindelöf a Martínez a musím říct, že hráli opravdu dobře. Máme náročný program a sestavu je nutné pravidelně obměňovat," prohlásil ten Hag.

Na straně hostů je několik zraněných hráčů. Mimo jsou Tuanzebe, Varane a Williams. Lehké zdravotní problémy pak trápí Martiala, Antonyho a Sancha, ale u těch je šance, že se do utkání stihnou dát dohromady. Fernandes si musí odpykat trest za 5 žlutých karet.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Olsen - Cash, Konsa, Mings, Digne - Dendoncker, Luiz - Watkins, Buendía, Bailey - Ings

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Dalot, Maguire, Martínez, Shaw - Casemiro, Fred - Elanga, Eriksen, Rashford - Ronaldo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.60 - 2.16

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Southampton FC - Newcastle United

neděle 15:00
Southampton by rád napravil prohru z Crystal Palace, ale na jeho hřiště přijede silný Newcastle, jenž už 8 zápasů za sebou neprohrál. Southampton na velmi dobrý výkon proti Arsenalu v minulém kole nenavázal a Crystal Palace podlehl těsně 0-1, čímž klesl na 17. příčku. Domácím se v právě probíhajícím ročníku nedaří hlavně na domácím stadionu, kde z 6 zápasů získali jenom 6 bodů a v Premier League jsou v této statistice vůbec nejhorším týmem ze všech. Rakouský kouč Ralph Hassenhüttl před zápasem nešetřil na sobotního soupeře chválou. "Je působivé vidět, jak si zatím vedou. Mají spoustu výborných hráčů, hrají intenzivně, v jejich zápasech je spousta sprintů a výborně brání. Musíme se na ně dobře připravit a co nejvíce jim utkání znepříjemnit. Kvality na to určitě máme a mnohokrát už jsme ukázali, že dokážeme hrát vyrovnanou partii s nejlepšími týmy Premier League," prohlásil trenér domácího týmu. Saints budou v zápase postrádat Livramenta a Walkera-Peterse. Hosté pokračují ve výborných výkonech a v nejvyšší anglické lize neprohráli už osm utkání za sebou. V posledním zápase svěřenci Eddieho Howa smetli Aston Villu 4-0 a upevnili si čtvrté místo v tabulce. Zápas se opět povedl dvojici Wilson-Almirón, kteří patří mezi nejlepší střelce týmu. I manažer hostů poslal na dálku komplimenty svému protějšku. "Bude to velmi těžký zápas, velmi si vážím jejich manažera Hasenhüttla. Jejich tým je špatně čitelný, často mění herní systém i sestavu. Měli několik klíčových hráčů zraněných, ale nyní jsou téměř kompletní. Mají hodně mladé a běhavé mužstvo, v tom se jim musíme vyrovnat. Poctivě se na ně připravujeme a chceme samozřejmě vyhrát," řekl na předzápasové konferenci Howe. Na straně Magpies stále chybí několik hráčů. Do zápasu určitě nenastoupí Darlow, Dummet, Isak, Joelinton, Krafth a Ritchie. V minulé sezóně Southampton v Newcastlu remizoval 2-2, v druhém vzájemné utkání Saints doma podlehli soupeři 2-1.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Lyanco, Caleta-Car, Salisu - Elyounoussi, Ward-Prowse, Maitland-Niles, Diallo, Perraud - Aribo, Adams

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Lascelles, Botman, Burn - Longstaff, Guimarães, Willock - Almirón, Wilson, Saint-Maximin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.35 - 3.73 - 1.89

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

West Ham United - Crystal Palace

neděle 15:00
Crystal Palace v minulém kole zvítězil doma nad Southamptonem a nyní zavítá na hřiště West Hamu, kde naposledy vyhrál téměř před třemi lety.

"Kladiváři" v posledním utkání nestačili na Manchester United, ale v zápase rozhodně nepodali špatný výkon a zisk minimálně jednoho bodu jim překazil v závěru famózní De Gea. West Ham ještě v týdnu absolvoval duel Evropské ligy, kde porazil FCSB 3-0 a s 18 body dokončil skupinu bez ztráty kytičky.

Manažer David Moyes vidí u svého týmu zlepšení. "V minulém zápase byly momenty, kdy jsme byli lepším týmem a v závěru měl soupeř štěstí. Z mého pohledu je to dobré a vnímám to jako pokrok. V neděli nás rovněž čeká náročný zápas, ale myslím si, že se stále zlepšujeme a určitě budeme chtít doma zvítězit," řekl před zápasem skotský kouč.

Domácí mají téměř kompletní kádr. Lehčí zranění doléčují Cornet, Fabiański a Paqueta, ale do začátku zápasu by mohli být k dispozici.

Crystal Palace odčinil porážku od Evertonu a v minulém utkání si doma poradil se Southamptonem, když se o jediný gól zápasu postaral Édouard. Pro hosty nehraje dosavadní bilance na cizích hřištích, kde se jim v tomto ročníku ještě nepodařilo vyhrát. Z 5 venkovních zápasů získali pouze 3 body.

Navíc proti West Hamu se hostujícímu celku delší dobu nedaří a svého nedělního soupeře naposled porazil v prosinci 2019. Spoluhráčům v zápase určitě nepomůžou Butland, McArthur a Richards. Otazník visí i nad starty Édouarda a Doucourého.

V minulé sezóně West Ham doma s Crystal Palace remizoval, ale v druhém utkání "Kladiváři" soupeře na jeho hřišti přetlačili v poměru 3-2.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Kehrer, Dawson, Zouma, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Downes, Benrahma - Scamacca

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Schlupp, Doucouré, Eze - Ayew, Zaha, Olise

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.43 - 4.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tottenham Hotspur - Liverpool FC

neděle 17:30
Tottenham Hotspur hostí v utkání patnáctého kola Premier League Liverpool. V Londýně zatím můžou být spokojení, Spurs jsou na třetím místě v závěsu za Arsenalem a Manchesterem City. Naopak u Reds je do ideálu daleko, loni druhý mančaft je nyní až na deváté příčce.

Spurs nedávno zažili krizovější období, když v lize prohráli dvakrát v řadě. Nejprve nestačili na Old Trafford na Mancheter United 0:2 a poté doma na Newcastle 1:2. V minulém kole však Tottenham tuto sérii utnul, když zvítězil v Bournemouthu 3:2 díky trefám Ryana Sessegnona, Bena Daviese a Rodriga Bentacura. Spurs navíc prohrávali 0:2 a vítězný gól padl až v 92. minutě.

Tottenham letos v Premier League získal již deset bodů v zápasech, ve kterých prohrával, a takovou bilancí se nikdo jiný pochlubit nemůže. Manažerovi Contemu chybí kvůli zranění jedna z největších hvězd Heung-min Son, mimo něj jsou ještě na marodce Richarlison a Cristian Romero. V Lize mistrů nakonec v divoké skupině postoupil Tottenham díky nejlepšímu skóre z prvního místa, všechny čtyři týmy měly stejný počet bodů.

"Jak často rád opakuji, každý zápas je těžký, pro nás i pro ostatní týmy. Tohle bude jedenácté utkání, které hrajeme za posledních 36 dní, hráči jsou unavení. Jsem si jistý, že atmosféra bude úžasná. Z tohoto důvodu se musíme připravit na důležitý zápas. Jak dobře víte, naši fanoušci budou hrát v tomto klání důležitou roli," uvedl manažer Spurs Antonio Conte.

Liverpool zažívá možná největší krizi pod vedením Jürgena Kloppa, v posledních dvou kolech velmi překvapivě ztratil se dvěma outsidery. Nejprve s Nottinghamem Forest prohrál 0:1 a poté doma s Leeds 1:2. V letošním ligovém ročníku tak utrpěl už dvakrát tolik proher jako za celou loňskou sezonu dohromady.

Reds to klape alespoň v Lize mistrů, kde naposledy porazili Neapol 2:0, což ale vzhledem k horším vzájemným utkáním s Italy stačilo jen na druhou postupovou příčku. Na stadionu Tottenhamu už ale neprohráli čtyřikrát v řadě, což by Spurs mohlo znervóznět. Manažer Klopp se však stále musí obejít bez několika zraněných hráčů, mezi které patří Diogo Jota, Luiz Díaz, Joël Matip, Naby Keïta a Arthur.

"Pro nás jednoznačně velký zápas. Nepočítal jsem bodový rozdíl mezi námi a jimi, ale nemůžeme být vybíraví na soupeře a zápasy, kde chceme získat body. Musíme si za tím rozhodně jít. Ale je to těžké, všichni víme, že Tottenham je tým, který je dobře organizovaný, brání na extrémně vysoké úrovni a protiútoky jsou jejich obrovská zbraň, na kterou si musíme dát pozor," uvedl liverpoolský manažer Klopp.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Lenglet, Davies - Emerson, Bentancur, Bissouma, Hojbjerg, Perisic - Lucas, Kane.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Firmino, Núñez.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.38 - 3.82 - 2.13

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Leeds United - AFC Bournemouth

sobota 16:00
Leeds United se v patnáctém kole Premier League utká s Bournemouthem. Aktuální soupeři spolu sousedí v tabulce, domácím patří patnáctá příčka a mají o bod méně než čtrnáctí hosté.

Leeds v minulém klání domácí soutěže vyhrál na půdě trápícího se Liverpoolu 2:1, když se trefili Rodrigo a Crysencio Summerville. Pro domácí šlo o první ligovou výhru od 21. srpna, kdy paradoxně porazili dalšího z favoritů na titul Chelsea 3:0. Od té doby svěřenci trenéra Marsche dvakrát remizovali a šestkrát prohráli. Do nadcházejícího zápasu kvůli zranění nenastoupí Stuart Dallas, Adam Forshaw a Luis Sinisterra. Leeds doma zatím získal pouze osm bodů, což by se mohlo nyní změnit, protože Bournemouth na jeho stadionu prohrál už sedmkrát v řadě.

Bournemouth v posledním kole těsně padl s Tottenhamem 2:3, což byla už jeho třetí ligová porážka v řadě. Cherries dokonce díky trefám Kieffera Morrea vedli 2:0, favorit však dokázal utkání otočit ve svůj prospěch, vítězná branka padla v nastaveném čase. Proti Leedsu nebudou v sestavě zranění Neto, Lloyd Kelly a David Brooks. Ve venkovních soubojích už letos Bournemouth obdržel dvacet gólů a šestnáctkrát po sobě už venku neudržel čisté konto. Na půdě Leedsu se naposledy představil v Championship v roce 2015 a prohrál zde 0:1.

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Cooper, Struck - Adams, Roca - Harrison, Aaronson, Summerville - Rodrigo.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers - Smith, Mepham, Senesi - Tavernier, Cook, Lerma, Billing, Zemura - Solanke, Moore.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.19 - 5.61

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Manchester City - Fulham FC

sobota 16:00
Manchester City hostí v utkání patnáctého kola Premier League Fulham. Citizens jsou stále v závěsu za prvním Arsenalem, momentálně na něj ztrácejí dva body. Cottagers musí být v letošním ročníku zatím nadmíru spokojeni, jelikož jim patří sedmé místo.

Manchester v týdnu porazil v Lize mistrů Sevillu 3:1 a potvrdil postup ze skupiny z prvního místa. Nyní se čeká zopakování vítězství i proti Fulhamu v domácí soutěži, ještě když největší hvězdy proti španělskému týmu odpočívali. City se tak mohou minimálně na jednu noc dostat na první příčku, ale možná i na delší dobu, jelikož Arsenal čeká náročný duel na půdě Chelsea. Trenér Pep Guardiola musí čekat, jak se vyvinou problémy nejlepšího střelce Erlinga Haalanda s poraněnou nohou, start Nora je zatím nejistý. Julián Álvarez v souboji se Sevillou však naznačil, že se fanoušci Manchesteru City nemají čeho obávat. Stoprocentně se bude muset bývalý kouč Barcelony či Bayernu obejít bez Kalvina Phillipse a Kylea Walkera. Bez nich budou City usilovat už o patnáctou domácí výhru v řadě. Naposledy zde letos v únoru Fulham porazili v FA Cupu 4:1.

Fulham čeká krušný souboj, ačkoliv zatím patří mezi letošní největší překvapení soutěže. Sedmí Cottagers mají na kontě pět výher a čtyři remízy, což je za třináct klání určitě na nováčka slušný počin. Naposledy tento londýnský celek remizoval doma v Creven Cottage s Evertonem 0:0, ačkoliv vyslal hned 24 pokusů na bránu. Střelecky se jinak loňskému mistrovi Championship daří, jen pět celků dalo v lize více gólů. V defenzivě už to však je slabší, vícekrát inkasovaly pouze tři kluby. O to více se nyní musejí mít svěřenci kouče Marca Silvy na pozoru, jelikož v posledních osmi vystoupeních na Etihad Stadium pokaždé prohráli a dohromady dali jen jediný gól. Chybět budou na stadionu Citizens kvůli zranění Neeskens Kebano a Manor Salomon, kvůli karetnímu trestu je mimo sestavu Bobby Reid.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Akanji, Stones, Aké, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Silva - Foden, Álvarez, Grealish.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Wilson, Pereira, Willian - Mitrovic.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.16 - 19.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Nottingham Forest - Brentford FC

sobota 16:00
Nottingham Forest v zápase patnáctého kola přivítá Brentford. Domácí se po solidním startu sezony začali tabulkou rychle propadat a nyní jsou s devíti body na poslední příčce. Hosté mají o šest bodů více a patří jim jedenáctá pozice.

Před čtrnácti dny doma Nottingham slavně porazil 1:0 Liverpool po gólu Taiwa Awoniyiho a fanoušci věřili, že se začíná blýskat na lepší časy. Ti, kteří s nějakými očekáváními zamířili do Londýna na výjezd na Emirates Stadium, však dostali studenou sprchu. Letos téměř stále suverénní lídr tabulky ukázal, že Reds jsou momentálně z formy a Forest porazil 5:0. Cooperův mančaft navíc trpí poměrně početnou marodkou, na které jsou aktuálně Giulian Biancone, Jack Colback, Moussa Niakhate, Omar Richards a Harry Toffolo.

Brentford se zatím drží okolo středu tabulky, s čímž zřejmě může být spokojený. I Bees obrali v poslední době o body favorita, když bez branek remizovali s Chelsea. Naposledy hráli 1:1 s Wolves. I trenéra Thomase Franka trápí obsáhlý lazaret, do kterého patří Charlie Goode, Aaron Hickey, Pontus Jansson a Thomas Strakosha. Kvůli kartám je navíc v trestu Ivan Toney, což je pro tým největší ztráta, protože útočník Brentfordu je v tabulce střelců na parádním čtvrtém místě s osmi přesnými trefami, před ním už jsou jen Mitrovič, Kane a nedostižitelný Haaland.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Aurier, Cook, McKenna, Williams - Yates, Freuler, Mangala - Gibbs - White, Awoniyi, Lingard.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Ajer, Pinnock, Mee, Henry - Jensen, Janelt, Dasilva - Mbeumo, Wissa, Lewis-Potter.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.13 - 2.97

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00
Wolverhampton Wanderers hostí v duelu patnáctého kola Premier League Brighton. Domácím se zatím letos kriticky nedaří a s deseti body jsou až předposlední. Hosté střídají překvapivá vítězství s překvapivými prohrami a jsou osmí.

Loni Wolves zaostali pouhých šest bodů za pohárovými příčkami, pokud však letos budou pokračovat v nastoleném trendu, mohlo by se stát, že budou mít na konci sezony úplně jiné starosti. Šest vstřelených branek za třináct kol je řadí na nejhorší příčku v této statistice v soutěži. Vlci minule uhráli remízu 1:1 na půdě Brentfordu, nyní by však potřebovali bodovat naplno. Seznam hráčů, kteří nemohou nastoupit, však příliš nepotěší. Mimo je hned trojice Portugalců Pedro Neto, Chiquinho Matheus Nunes, ty doplňují ještě Raul Jimenez a Saša Kalajdžič, za červenou kartu má stopku Diego Costa.

S Brightonem je to letos jako na horské dráze. Naposledy suverénně převálcoval 4:1 Chelsea, když se trefili Leandro Trossard a Pascal Gross, k tomu se přidaly vlastní góly Rubena Loftus-Cheeka a Trevoha Chalobaha. Předtím však pro změnu prohráli, na Citizens nestačili 1:3. Na rozdíl od jiných konkurentů z Premier League však nový trenér Brightonu Roberto De Zerbi nemusí příliš řešit chybějící hráče, kvůli poraněnému koleni chybí pouze Jakub Moder. Když Rackové na jaře naposledy hráli na Molineux Stadium, vyhráli jednoznačně 3:0, což by určitě nyní rádi zopakovali.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Collins, Kilman, Bueno - B. Traoré, Neves - A. Traoré, Moutinho, Podence - Hwang.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster, Estupiñán - Mac Allister, Caicedo - March, Gross, Mitoma - Trossard.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.67 - 3.31 - 2.21

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Everton FC - Leicester City

sobota 18:30
Vyrovnanou podívanou by mohl přinést duel Evertonu s Leicesterem. Hosté po dvou výhrách po sobě v minulém kole těsně podlehli City, zatímco Everton se rozešel smírně s Fulhamem. Everton v minulém kole pouze remizoval ve Fulhamu a po bezbrankovém utkání opět potvrdil, že má v sezóně největší problém právě se střílením gólů. Z dosavadních 13 zápasů vstřelili domácí 11 branek a v této disciplíně patří k nejhorším týmům v Premier League. Manažer Frank Lampard na předzápasové konferenci prohlásil, že by si přál, aby jeho tým hrál jako v domácím utkání proti Crystal Palace, kde Everton zvítězil 3-0. "Chceme hrát s velkou energií a intenzitou. Čekají nás tři velmi těžké zápasy a bylo by skvělé, kdybychom před mistrovství světa uhráli dobré výsledky. Potřebujeme hlavně podávat konzistentní výkony. Konzistence je to, co odděluje nejlepší hráče - ty, kteří vyhrávají tituly - od zbytku ligy," řekl anglický kouč. Toffees v minulého ročníku na hřišti soupeře vyhráli 2-1 a doma remizovali 1-1. Domácí tým nemůže pro sobotní zápas počítat s několika hráči. Do utkání určitě nezasáhnou Mina, Godfrey a Townsend. Leicester po dvou výborných výkonech nestačil v posledním zápase na Manchester City. Nutno dodat, že Lišky doma neodehrály špatné utkání a o jediný gól soupeře se postaral De Bruyne. Největší slabinou hostů je v právě probíhající sezóně defenziva. Leicester inkasoval už 25 gólů a jenom dva týmy jsou na tom hůře. Anglický záložník Harvey Barnes ví, že jeho tým nečeká v Goodison Parku lehký úkol. "Vždy, když tam jedeme, tak je to těžký zápas. V minulé sezóně se nám proti nim nedařilo. Po několika posledních výsledcích víme, že když budeme hrát podobně, jako jsme doposud hráli, tak máme velkou šanci tam uspět. Určitě se budeme snažit uhrát co nejlepší výsledek," řekl anglický křídelník. Leicesteru nepomůžou v zápase Bertrand a Pereira. Po zranění se naopak vrací Evans.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Coady, Tarkowski, Mykolenko - Gueye, Onana - Gordon, Iwobi, Gray - Calvert-Lewin

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Amartey, Faes, Justin - Soumaré - Maddison, Tielemans, Dewsbury-Hall, Barnes - Vardy

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.39 - 2.93

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
12
10
1
1
30 : 11
31
2
Manchester City
12
9
2
1
37 : 11
29
3
Tottenham Hotspur
13
8
2
3
26 : 16
26
4
Newcastle United
13
6
6
1
24 : 10
24
5
Manchester United
12
7
2
3
17 : 16
23
6
Chelsea FC
12
6
3
3
17 : 15
21
7
Fulham FC
13
5
4
4
22 : 22
19
8
Brighton & Hove Albion
12
5
3
4
19 : 15
18
9
Liverpool FC
12
4
4
4
23 : 15
16
10
Crystal Palace
12
4
4
4
13 : 16
16
11
Brentford FC
13
3
6
4
19 : 22
15
12
Everton FC
13
3
5
5
11 : 12
14
13
West Ham United
13
4
2
7
11 : 13
14
14
AFC Bournemouth
13
3
4
6
12 : 28
13
15
Leeds United
12
3
3
6
15 : 19
12
16
Aston Villa
13
3
3
7
11 : 20
12
Southampton FC
13
3
3
7
11 : 20
12
18
Leicester City
13
3
2
8
21 : 25
11
19
Wolverhampton Wanderers
13
2
4
7
6 : 19
10
20
Nottingham Forest
13
2
3
8
8 : 28
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1160)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru Spurs

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Registrujisejenproto

Clowny, zitra budes zase brecet, se s tim smiř

Reagovat
jk

Reagovat
Taiger

1. pro první blownyho první Tinder match

Reagovat
smazaný uživatel

2. pro ztrátu Taigerova panictví

Reagovat
Taiger

Souhlasím

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
eder

Reagovat
Gunner14

Jeste ze si to pojistil

Reagovat
Mastný Chobot

Lopetegui k Wolves Ďalšie veľké meno po Emerym v PL

Reagovat
SunFells

Krásně se to plní.

Poď do superligy tahat se s nějakým Juventusem říkali, heh.

Reagovat
Kincl

City zpět na čelo <3

Reagovat
pingla

jsou tam

Reagovat
Coutinho10

OT: kdo si kupoval ten balíček Canal+Sport taky v den 1. zápasu 8.5.2022 (pátek), jak hrál Arsenal na Crystal Palace, tak strhla se vám poslední platba ? , protože co já koukám, tak naposledy se mi strhlo 5.10.2022 a teď v listopadu ještě ne a nejde mi nic spustit, tak vůbec nechápu, proč (platnost karty mám ještě 3 roky, takže to taky ne)

Tak jestli se vám normálně strhlo teď nějak v listopadu třeba včera nebo dnes, kdo kupoval těsně před spuštěním toho kanálu, protože jestli se mi to má strhnout večer, tak jako kvůli tomu neuvidím většinu PL zápasů nebo jak ?

Reagovat
Coutinho10

*5.8.2022

Reagovat
Coutinho10

tak vyřešeno přes https://www.skylink.cz/prodlouzeni-predplatneho

ale stejně to nechápu, že k tomu může dojít...má se to automaticky strhávat nebo respektivě i fungovat neustála a ne, že to třeba na půl dne nebo 1 den nefunguje a člověk by musel čekat den na strhnutí z karty

Reagovat
Taiger

Fakt se to tak vyplatí? konferenční přenos + pořád k FPL musí bejt top, ale přeci jen i když žeru Bosáka a spol., tak poslouchat Druryho atd. v ájině je prostě jinde

Reagovat
Coutinho10

já už se ke streamům vracet nechci jako Bosák občas je už celkem oposlouchanej, ale nějak extra výrazně mi nevadí....jsou tam i jiní komentátoři / moderátoři / experti a většina z nich se dobře poslouchá + jsou tam i pořady k PL, rozhovory s hráči a co hodně cením, tak i ty lidi, co dělají ty studia, ať už moderátoři nebo experti, tak už 2-3x vyjeli do Anglie (např. Minha, posledně Haring dělali i rozhovory např. s osobnostma z minulosti přímo ze hřiště (s K. Campbellem, M. Sylvestrem či posledně s P. Schmeichelem), jako mají běžně na SkySportu či BT...takže to je ještě o level vejš než bylo např. loni na Premier Sportu...takže za mě určitě doporučuju a navíc není to nějak extra drahý...např. O2TV ten svůj sport pack má skoro 2x tak dražší a ta nabídka už není taková i díky ztrátě PL

Reagovat
Taiger

Supr surp, dík za shrnutí! Cením!

Reagovat
TaLy___

A jde se nějak koukat officiální cestou na PL s anglickým komentářem ??

Reagovat
Taiger

Ofiko myslím, že ne, VPN jsem nezkoušel

Reagovat
nani92

Je to najlepšia vec pod Slnkom

Reagovat
cristiano.K.

hej to je chujovina, proč ty exoti aspon nepošlou email "prodlužte si službu" nebo něco. Ted jsem to zaplatil, čekal bych,že to půjde hned

Reagovat
Coutinho10

už jsem se fakt bál, že minimálně ty zápasy od 16:00 neuvidím, protože co jsem koukal v předešlých měsících, tak se mi to strhávalo někdy odpoledne / k večeru, takže ještě, že jsem dohledal tu možnost toho dřívějšího předplacení, jinak bych je musel asi kontaktovat nějak na podporu nebo ukončit službu a založit znova

ale jako přesně, tohle by člověka fakt nenapadlo, že to prostě na konci dne před automatickou platbou vypnou

Reagovat
cristiano.K.

zaplatil jsem rovnou sedm měsíců ještě, at mám klid. I když zítra pojedu radši na Slavii než koukat na LFC. Ono ted vybírat, který z těch dvou týmu vidět je fakt složitý

Reagovat
Coutinho10

jako taky jsem uvažoval, že zaplatím nějak víc dopředu, ale dal jsem klasicky jenom na měsíc....psalo tam myslim, že za 12 měsíců na ten rok to vychází nějak výhodněji a vlastně je fakt, že oni ty práva na PL mají na víc roků (nevím přesně kolik), takže klidně se to mohlo dát na rok, protože já a ani ty předpokládám to rušit nebudeme, ale radši jsem to zatím dal jenom na ten měsíc, původně jsem měl i trochu obavu, aby se to pak nestrhlo ještě jednou , každopádně pokud v příštích měsících toto budu muset řešit znova, tak možná to dám i na ten rok, ať mám klid jako ty

j SKS a LFC jsou spojený nádoby ne nadarmo se Trpišákovi říkalo / možná ještě říká český Klopp v minulosti oba týmy hráli super, dosahovali podobných výsledků, herní úrovně atd. a teď tomu je taky tak, akorát bohužel v trošku horším světle

dost mě štve, že se to kříží, ale co se dá dělat...nějak to zkouknu souběžně, aspoň ty určitý nedostatky obou týmu nebudu vnímat tolik, jako kdybych se soustředil jenom na jeden zápas

Reagovat
cristiano.K.

já si nepamatuji na kolik let to mají,když ty změny jsou tak časté, ale zas do konce sezony vím,že to budou mít. Mám permici na slávku, kdyby bylo vyloženě hnusně,tak zůstanu doma a budu čumět na obojí.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem si to dohledal, mají to na 3 sezóny, takže klidně se to dá zaplatit i na delší období, třeba těch 12 měsíců: https://www.parabola.cz/forum/topic-103552/

jj rozumím, navíc vlastně poslední domácí zápas před MS + s Baníkem to má vždycky náboj

Reagovat
cristiano.K.

jj, ale zas mám to jen kvůli PL, takže červen/červenec je zbytečné platit 400kč, ale zas se pak nebudu divit, že mi to nejde no

Reagovat
Coutinho10

j, jako budou tam měsíce, kdy ten fotbal nebude...např. i teď během MS nebo pak po sezóně, ale já tam dost sleduju i ty jednotlivý pořady k PL, ty rozhovory s hráčema, příběhy bejvalých hráčů či trenérů, je to hodně zajímavý, takže se to snažim ten obsah, co poskytujou využívat na maximum

Reagovat
Coutinho10

a ještě mě napadá, když sis to koupil na 7 měsíců, takže by ti to mělo jít do 4.6.2023, tak co bude následovat toho 5.6.2023, jestli se ti to třeba automaticky strhne na dalších 7 měsíců, 1 měsíc nebo vůbec a pak si to aktivuješ ručně až na startu nový sezony

Reagovat
smetos

Nastoupi Haaland?

Reagovat
Kinky7

Včera říkal pepek že to je 50/50

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, možná na posledních 15 minut

Reagovat
Salfovic

Proti těmhle šupákům ho určitě ještě pošetří.

Reagovat
MCFC_8

Minimalne na lavicke bude a nejaku polhodinku si zahra...ved uz len dnes, cez tyzden pohar a tak este 1 ligovy zapas a pride pauza

Reagovat
Stannis Baratheon

Tihle šupáci vás dnes porazí

Reagovat
Stannis Baratheon

Nebo ne vás, prostě City

Reagovat
LeonardoUžoa

Se vyznáš

Reagovat
Taiger

Všechny zápasy, co jsem sledoval, jsme vyhráli, Leeds a United jsem neviděl a nezískali jsme plnej počet.

Chelsea taky neuvidím, vidím to špatně hoši.

Reagovat
Taiger

Hovno Leeds, Southampton

Reagovat
SunFells

Se Spurs jsme vyhráli vole

Reagovat
SunFells

i Leedsem

Reagovat
Taiger

Však jo u toho jsem byl, i Leeds

Reagovat
spider_8

Nechapu ten cas, v nedeli v 1

Ja mam rodinny obed a prijde mi trochu blby se po prvnim rizku potichu vytratit

Reagovat
Taiger

Mám to podobně, mohli dát zas jeden zápas od 9 večer, jak minulej tejden, kdy hrál Pool

Reagovat
Seydou Doumbia

v dnešní době není nic jednoduššího než si to pustit zpětně v záznamu a nikde si nezjištovat výsledek

Reagovat
Taiger

To je o ničem

Reagovat
Seydou Doumbia

jak komu co vyhovuje, já to dělám často, alespon nejsem vázaný na to sedět v určitou dobu doma na dupě...a těch 300 live komentáru k zápasu tu na EF bez toho se obejdu, když sleduju zápas co mě fakt zajímá tak nemám potřebu tu co 3 minuty vypisovat a refrešovat stránku

Reagovat
Taiger

Mě to nezajímá z pohledu EF, to je druhořadá věc, spíš bejt hype na něco, co se už stalo je meh, mám to tak i s tenisem a tak

Reagovat
Salfovic

Bys tady nemohl žvanit.

Reagovat
Seydou Doumbia

jak píšu, když mě duel fakt zajímá tak nepotřebuju tu vypisovat sračky co 3 min

Reagovat
SunFells

Nic jednoduchého, v podstatě se musíš odpojit od dat a tím pádem vyřadit veškerou komunikaci. Z pohledu gunnera, dovedu si představit že fanda chelski ve svém okolí tají koho podporuje.

Reagovat
tweek

Dělám to tak docela často a nepřijde mi tak nereálné na pár hodin vypnout messenger a nedívat se na sociální sítě a livesport. Přišlo to s narozením děcka

Reagovat
mistr129

Tak já mám zítra od 14 zápas, takže prostě přijedu před pátou domů, udělám si kafe a něco k jídlu a u toho to zkouknu.

Reagovat
spider_8

Jako zkusim to, ale nic jednoducheho to fakt neni V lete jsem to takhle jsem to takhle udelal s formuli a staci mit pusteny radio v aute a uz je problem.

Reagovat
Seydou Doumbia

Žádný ef žádný fb žádný mesenger žádné rádio žádná tv na vše se vymrdat a pak si v klidu zapneš zápas

Reagovat
Kiss Me Polka!

no zitra to budu muset praktikovat, ale stopro to nedam

Reagovat
Seydou Doumbia

co ti brání to nedat?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Tak zaprvé se odpojit, internet budu muset používat, takže ikdyz vypnu všechna upozornění, tak je to moc "blízko" abych to neotevrel

Jako parkrat jsem se už v pohodě odstrihl, když jsem byl fakt nekde mimo, jenže pak tak během prvních 5-10 minutách záznamu jsem se stejně podíval na výsledek, jestli má cenu s tím ztrácet čas

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to je špatný nastavení, taky jsem to kdysi vždy posral, ale vyhodnotil jsem si chyby a už vím jak na to, disciplína je klíč k uspěchu

Reagovat
Kiss Me Polka!

ted jsem to dosledoval, ale moc me to nebavilo, i kdyz jsme vyhrali. ale aspon to bylo rychle bez tech zdrzovani

Reagovat
Seydou Doumbia

to tě to nebaví když to není live a nemůžeš všude co 3 min psát co se děje?

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Ben Chilwell has been ruled out of the England World Cup squad. The hamstring injury will take a long time to heal but he will not need surgery.

:/

Reagovat
mimi_united

Aj tak by hral Shawík, či?

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak jste poskládali utok ve fantě dnes? Já to riskl, Alvárez céčko, Holand vicekapitán a bud a nebo...čekám že jeden odehraje 60 min, druhý 30 a oba gol...bud 20 nebo 100 bodů

Reagovat
smetos

Nvm jestli koho dat halanda, mitrovice, nebo solanke na dva hroty. Na stridacce nechavam neco williamse a schara

Reagovat
SunFells

Haaland na lavce, Mitro není v nominaci

Reagovat
Seydou Doumbia

tak že bych měl šanci?

Reagovat
Kinky7

cecko na alvarezovi nevypada uplne zle

Reagovat
Seydou Doumbia

ještě snad dojde holander dát golik

Reagovat
smetos

Cancelo s C takze ja to balim

Reagovat
Seydou Doumbia

ouuuuuuuuuu

Reagovat
mistr129

C Haaland (takže jestli půjde na 10 minut, jsem v řiti), V Cancelo. Ideálně tedy 0:0 s tím, že Haaland i Foden zůstanou na lavici

Reagovat
mistr129

Okej, tak asi radši ať naskočí

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
aither

Reagovat
janinho

mam to rovnako

akože cakal som slabe kolo ale v mínuse som asi este nebol. cancelo -2, foden, mitrovic, haaland 0 a akurát n.williams mi to dojebava s 1 bodom

Reagovat
SpecialOne

On tam Fodena nechá běhat 90 minut v zápase o ničem proti Seville, aby ho pak mohl posadit v PL

Reagovat
Seydou Doumbia

proti fulhamu nemusí hrát žádný fondán

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Kincl

Wow ty tomu určitě rozumíš víc jak Pep

Reagovat
LaVolpe

Cancelo

Reagovat
EL Gringo

Nechápem tieto dvojité tresty - penalta + červená karta

Reagovat
mistr129

Tady za mě z logického hlediska rozumná penalta + žlutá

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Salfovic

To píšeš jen kvůli zápasu Plzně se Slávií

Reagovat
mistr129

Reagovat
Swarley

Ja porad nechapu, co se na tom nekomu nezda... Faulujes mimo vapno nebo ve vapne posledniho = redka... Faulujes na penaltu v pokutovem uzemi = penalta...

Kdyz udelas oboje, je to redka a penalta...

Reagovat
Kinky7

jenze ono to tak neni. presne jak se pise vyse. kdyby sel cancelo do skluzu a balon netrefil a sestrelil Wilsona tak je to zluta a pentle protoze se snazil hrat mic

Reagovat
Swarley

Vsak tahle uvaha a to pravidlo je za me uplna blbost, nechapu, proc by to tak melo byt... Jestli sestrelis posledniho, sestrelis ho skluzem a mic nezahrajes, tak tu redku dostanes...je uplne jedno jestli jsi chtel nebo nechtel hrat mic... Nechapu, proc by to v pokutovem uzemi melo byt jinak...

Reagovat
QooBo

Reagovat
MCFC_8

Za toto redka? No neviem neviem...

Reagovat
LaVolpe

Faul posledního hráče a zmaření jasné šance byla vždycky červená karta.

Reagovat
Wazza228

Ale ten dvojí trest se teď posuzuje nějak jinak, ne? Kdyby to byl přímák, tak je červená na místě, ale tady bych dal penaltu + žlutou.

Reagovat
mistr129

Podle pravidel je to správně, posuzuje se, zda měl snahu hrát míč - tzn. kdyby Cancelo udělal skluz směrem k míči, ten netrefil a fauloval (samozřejmě ne zákeřně), byla by to žlutá.

To, že to nedává smysl, je věc druhá.

Reagovat
Kinky7

Reagovat
Wazza228

Tak tohle jsem nezaznamenal. Tak to si obhájí, ale teda

Reagovat
SunFells

Osobně jsem rád, že to tak je. Možný trest musí hráč velice dobře zvážit v takové situaci, kdyby to nepředstavovalo takové riziko tak to obránci budou dělat častěji a uvidíš daleko méně situací samotného útočníka na brankáře.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

aha, tak už to chápem

Reagovat
Mass

Zase škoda, že hráči budou strašně ochotně padat v takových situacích, redka pro soupeře je lákavá.

Reagovat
mistr129

Ať to tak klidně je, jen je za mě nesmysl, že za strčení ta červená je, kdežto když hodíš skluz (jako třeba na MS Dánsko-Chorvatsko), který je určitě nebezpečnější než tohle, tak ji pravděpodobně nedostaneš

Reagovat
SunFells

Okej, já že myslíš dvojí trest když je to v šestnáctce.

Ale tak "nebezpečná hra" není jediný faktor že, úmysl hrát míč a být někde pozdě mě taky přijde oproti způsobu hrát vyloženě protivníka v pohodě jako polehčující.

Reagovat
mistr129

K tomu dvojímu trestu, já jsem spíš pro jeho zrušení (samozřejmě s výjimkami brutálních zákroků, chycení míče na čáře apod.), ale je za mě úplně v pohodě, pokud ten dvojí trest bude - co je ale pro mě naprostá hloupost je to současné posuzování.

Jasný, chápal bych ještě, kdyby ho Cancelo obouruč stáhnul na zem, tzn. jasný úmysl faulovat. Jenže tohle jsou situace, do kterých dle mého bránící hráč jde primárně s tím, že chce soupeře čistě zahrát tělem. Ano, nepovedlo se mu to, byl to faul, jen je to za mě dost přísné.

Reagovat
Mass

Dobrý skluz nebezpečný není. Prostě tady v týhle situaci si obránci budou muset zvyknout radši útočníka nechat běžet a nejspíš ho nechat vystřelit (pořád je tam ještě brankář), než po něm nějak hrabat zezadu.

Reagovat
mistr129

https://youtu.be/5_iIW2DZ8nc?t=69

Tohle konkrétně mám na mysli

Reagovat
SunFells

To bych taky červenal, protože to je naivní že zahraješ z jeho pozice balón.

Reagovat
Bakary3

Tohle bych řešil technickým gólem a vystaráno.

Takhle z toho ten bránící mohl pořád ještě získat, že penaltu nedají - viz suarez na MS proti Ghaně.

Logická CK mi pak přijde ve chvíli, kdy hráč fauluje jako poslední před vápnem a primak pro ten tým není jasná golovka, tam má poskytnutí početní výhody význam.

Ale za nějakej nezakernej faul ve vápně, kdy je piskana penalta a tím ten tým dostane šanci minimálně srovnatelnou se šanci zmarenou, červenou vůbec nechápu. Žlutá bývá v drtivý většině odpovídající provedenýmu faulu.

Třeba za tahání na půlce je taxativně žlutá a nerozumím, proč by totožný zákrok ve vápně měl být oceněn jinak, když je navíc trest penaltou.

Reagovat
BaggioRoberto

presne. Nechapu, ze kdyz hrac zahraje rukou na care, ze to neni technicky gol. To by se melo zavest.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak tohle je jasna redka, narozdil od Cancelovo ramena.

Reagovat
Mass

Už se to tady ef dvakrát řešilo u Slavie (fauly Santose a Oscara) , ano a bohužel je červená a penalta správně podle pravidel.

Škoda je, že tohle pravidlo je evidentně proti týmům, které hrají vysoko (jako třeba City nebo Slavia) a pravděpodobnost faulu posledního je mnohem vyšší, protože mají vzadu míň hráčů.

Reagovat
Salfovic

Holt musí věřit svému brankáři.

Reagovat
Mass

Reagovat
Wazza228

Dneska se s penaltama roztrhl pytel.

Reagovat
SunFells

Ta Dunkova je nejvyšší stupeň hnidopišství.

Reagovat
Mastný Chobot

Čo sa deje v zápase Wolves - Brighton? Podľa livescore VAR zrušil penaltu, ale Semedovi redka, ktorú za to dostal, ostala?

Reagovat
SpecialOne

Bylo to jasně mimo vápno.

Reagovat
SpecialOne

Po každé takové situaci to tu číst. Tak znovu, Cancelo nemusel dostat žádný trest, kdyby používal mozek. Měl nechat hráče zakončit. Místo 80% šance na inkasovaný gól zvolil 80% šanci na inkasovaný gól plus redku. Génius.

Reagovat
Salfovic

Jen ta šance na gól byla ještě menší.

Reagovat
Pospovič

To je dneska ale strašidelnej výkon

Reagovat
mr.Silver

Na co Fulham kupoval Williana?

Reagovat
SunFells

Podepsali, nekupovali. Mají hrozné možnosti na křídla a vypeklo s nimi, že dlouho domlouvaný Kluivert nedostal pracovní povolení, takže to byla taková nouzovka na poslední chvíli. A už jim byl i platný.

Reagovat
mr.Silver

dík za info, dneska fakt tragický výkon.

Reagovat
mr.Silver

To jsou cheaty fakt

Reagovat
Csaplárova past

Funguje vam Canal Sport? Chci pustit zapas a pise mi to ze tento program neni soucasti me nabidky. Nebo se ted nekdy menily programove balicky? Mam ten Sport nebo co to je .... proste ten nejlevnejsi kvuli fotbalu. Nefunguju v prohlizeci ani na iOS zarizenich ...

Reagovat
Edgewalker

Také mi to nejde

Reagovat
Csaplárova past

To je konec, fakt

Reagovat
Edgewalker

Cool, místo posledních dvaceti minut fotbalu jsem řešil předplatné

Reagovat
Csaplárova past

Super, jdu to taky resit pres prodlouzeni predplatneho. Nakonec se stala nejaka haluz, platba se nejak zpozdila a jeste to dostane nauctovano 2x pamatuj na to

Reagovat
Edgewalker

To by byl gól Ale v profilu Skylink SLUŽBY NA KARTĚ mám jen předplatné KOMBI+, tak snad to bude ok. Možná jen proběhla nějaká změna služby či něco takového. I tak raději čeknu v pondělí

Reagovat
Csaplárova past

Hlavne ze jsem zjistil vcal. Nevidet zaver City me sere, jdu si to pustit ted zpetne, ale porad lepsi nez tohle resit zitra ve 13h

Reagovat
Edgewalker

Tak to bez debat

Reagovat
SpecialOne

Někdo tu psal, že se mu automaticky neprodloužilo předplatné, zkus kouknout výše v komentech.

Reagovat
Csaplárova past

Ano, je to tak. Pres GoPay neprobehla platba. No jo, ale na ci strane je ted chyba, ze. Ani Skylink ani GoPay nemaji online chat, takze odpoved dostanu sotva v pondeli a to je mi k prdu

Reagovat
mistr129

Zkoušel jsi Skylink CZ na Facebooku? Já jim kdysi psal a odpověděli mi rychle (ale nebylo to o víkendu), každopádně v automatické odpovědi měli, že Zákaznické centrum funguje i So-Ne 8-18

Reagovat
Csaplárova past

Facebook nepouzivam, tak me to nenapadlo. Kazdopadne vyreseno obnovenim predplatneho v zakaznicke sekci na jejich webu

Reagovat
Edgewalker

Díky, pomohlo.

Reagovat
Petr Keš

Možná kdyby si platil včas?? Já se tak vždycky dozvím, že musím zase zaplatit

Jediný štěstí že hrajeme převážně v neděli a online platba to jistí

Reagovat
Csaplárova past

Mam nastavene automaticke platby, tohle vubec neminim resit. Z nejakeho duvodu se nyni vsem platba neprovedla.

Reagovat
TaLy___

Taky se mi to stalo ale u mě to byla končící platnost karty

Reagovat
Csaplárova past

Tak ty jsi amater, my meli jiny problem

Reagovat
SunFells

Offsideeee

Reagovat
SunFells

Haaland zkazí každou prdel

Reagovat
Pospovič

VAR zkurvil fotbal už se nikdo ani neraduje a jen čeká jestli se bude zkoumat

Reagovat
LaVolpe

Tak ať VAR odvolá góly až po zápase.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SpecialOne

Tak na druhou stranu, kdyby to pomezní viděl a zvedl praporek, nikdo se radovat nemusí

Reagovat
mr.Silver

Leeds

Reagovat
Mastný Chobot

Bernardo sa správa jak keby mal piesok vo vagíne celý zápas

Reagovat
Thoomas

Asi nejubrečenější dement v lize, společně s Fernandesem z United

Reagovat
SunFells

To často, objasňuje to tu Barcelonu.

Reagovat
mithro

City dnes skúsene

Reagovat
Kincl

Fulham ani neví jak luckeři

Reagovat
SunFells

Mitoma je strašně zajímavý hráč.

Reagovat
Mastný Chobot

a to ho kúpili rovno z Japonska. Brighton má ten skauting neskutočne premakaný

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Bože, Fulham

Reagovat
Mastný Chobot

Robinson takto to dojebať

Reagovat
J0EL

Cisty dive, vyuzil kontakt.

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej dive KDB

Reagovat
KnoxXx

luck na tretiu

Reagovat
diastan

Suche triko

Reagovat
mr.Silver

Leno, co udělal

Reagovat
Petr Keš

Skoro chytil penaltu

Reagovat
mr.Silver

Však to měl mít, to byl hrozný zákrok.

Reagovat
SunFells

Cancelo Robinsonovi dluží flašku

Reagovat
vitasrp

Ten Leno, tohle nechytit, když už na tu stranu šel

Reagovat
Diskostu

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FULHAM ihned do 2 ligi to su úbožiaci preboha :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
iamek

City zkusene

Btw ty reklamy velké je co?

Reagovat
Mastný Chobot

2 rady bannerov

Reagovat
Ladas321

Pěkně City.

Reagovat
Gunner14

Fulham, Robinson a Leno

Reagovat
Luc-Luc

Jako kontakt tam byl, ale na penaltu a hlavne ten De Bryunuv skok to fakt nee...

Reagovat
Diskostu

Bruyne pekný simulant keby toto spravi Fernandez tak ho už tu pália na hranici...

Reagovat
Seydou Doumbia

Jojo věřím ti

Reagovat
Mastný Chobot

toho, čo hral za Newcastle?

Reagovat
Seydou Doumbia

Alvarez C a Haaland vicekapitan ve fante mi vyšlo jak zmrd

Reagovat
SunFells

City respekt za to jak hráli takovou dobu v desíti, ale komedie teda od Robinsona takhle hloupě to zahodit.

Reagovat
mr.Silver

Lol, Forest tan gól

Reagovat
MCFC_8

TAK!!! Za priebeh zasluzene vitazstvo...ERLIIIIING Aj ked skoro ju mal...

Reagovat
norton

pice, taketo zapasy rozhoduju o titule

Reagovat
Ladas321

Reagovat
Mastný Chobot

Tielemans ďalší wonder gól

wow wow wow

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Swarley

paradni goly dava

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi je znova fantastický a Onana znova príšerný

Reagovat
j_mrazik

Teď tam vybojoval slušný míče + narážečka s Iwobim.

Reagovat
LaVolpe

Lampard s tímhle nemá šanci dožít se konce sezóny.

Reagovat
iamek

Garnacho was included on United's trip to Bangkok and Australia but didn't feature in any of the four games after twice turning up late for team meetings on the trip.

Reagovat
Grahf

to sa tušilo už dávnejšie, že to bol on, kto prišiel neskoro, preto aj vtedy nehral. Teraz to aj Bruno potvrdil.

Reagovat
Rothbard

Kdo by před pár lety řekl, že duel Everton-Leicester bude čistě záchranářský souboj.

Reagovat
SunFells

Akorát že to nic takového není.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/88jones_/status/1588913678963081216?t=24E9odTZaHgRK2ZQcmefIQ&s=19

Nwaneri vs MU u18, je celkem zbytečné aby cokoliv pod U21 hrál. V menší lize by hrál už v áčku a byl podobnou senzací jako Odegaard.

Reagovat
mistr129

OT: Moc prosím všechny spoludiskutující o vyplnění dotazníku, zabere tak 3-5 minut.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNAGvkeW3i5ybY_5Gj-vD9b0ixRCa5Qpr9A7HzJMjAb2o26Q/viewform?usp=sf_link

Reagovat
Mastný Chobot

Nasral si ma hneď na začiatku, keď som zistil, že už patrím do tretej vekovej kategórie

Reagovat
mistr129

musím říct, že tohle je snad nejčastější feedback, co dostávám

Reagovat
Nikikrew

Mas to tam

Reagovat
mistr129

díky

Reagovat
Kinky7

vyplneno. Pripadal jsem si jako brutalni egocentrik ale asi tak 10 vterin

Reagovat
mistr129

díky

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

Můžeš tady pak dát vyhodnocení, celkem by mě to zajímalo.

Reagovat
mistr129

díky, vyhodnocení budu mít až někdy později, pokusím se jej tedy nezapomenout hodit k vánočnímu programu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

díky

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
Mastný Chobot

Keby sa nám dnes podarilo vyhrať, tak už by som asi naozaj začal veriť, že môžeme so City o ten titul zabojovať. Ale bolo by to asi až moc pekné. Vraj by sme boli prvý klub (po Chelsea ofc), ktorý by Stamford Bridge dokázal vyhrať 3 zápasy po sebe.

Chelsea nehrá nič moc, ale tipnem si remízu 1-1 (Jorginho - Jesus).

Reagovat
ashburtongrove

Myslim ze rozhodujici bude ten program po WC, ted to muze napovedet ale jaro nas muze dost semlit, zvlast pokud pujdeme dal i v poharech.

Ja verim ve vitezstvi ale nic pro titul to nenapovi

Reagovat
Svatej

Precejenom si tu popravu dneska pustim, snad budh prekvapenej. Cekam 2:0 nebo vic po 20 minutách, než klukům tradičně dojde, že už se hraje. Obecně nemáme skoro cim překvapit. Tahouni jsou out, Sterling i Auba hraji jak vyhaslý sopky, Azpi na to nemá, Cucurella se ještě nepotkal s formou, v podstatě v žádný řadě nemáme žádnou sílu, tak můžu bejt jen prekvapenej..

Reagovat
O.Giroud

tesime sa

Reagovat
Salfovic

Hitovky, jo. Proč ne rovnou hiťárny.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Zinchenko tvl :/ Jako radši bych KT

Reagovat
tweek

Začíná mě jeho situace znepokojovat.. Dnes jsem ho čekal v základu, obzvláště po výkonu v EL.

Reagovat
Taiger

Tak tak, já mám obavy, že by nehrál, i kdyby nebyl Zinch ready a hodil tam Cedrica

Reagovat
Ondiis

Dlouho se nám nestala nějaká arsenalovinka. Vidím to na červenou kartu nebo minimálně pencli dnes

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy - Azpi, Chalobah, Thiago Silva, Cucurella - Jorginho, RLC - Sterling, Mount, Havertz - Auba

(Bettinelli, Koulibaly, Hall, Zakaria, Gallagher, Kovačič, Pulišič, Ziyech, Broja)

Čekáte to takto, nebo s Loftusem na wingbeku a třemi stopery?

Reagovat
Greny

RLC na wingbeku

A kdyby měl někdo slušný stream tak děkuji

Reagovat
Miguel19

Sterling na LWB.

Reagovat
John Obi Mikel

To je další možnost, no

Reagovat
mr.Silver

Cucurella a Chalobah budou mít po dnešku noční můry, šílená sestava Chelsea

Reagovat
Greny

Na druhou stranu, my nemáme co lepšího postavit

Reagovat
Salfovic

A co vaše hvězdné odchovance Broju s Gallagherem ?

Proč nehraje Kovačič, zase po zranění ?

Reagovat
Greny

Jakože bychom zahráli Broju nebo Gallaghera na stoperovi nebo na kraji obrany?

Reagovat
vitasrp

Kovačičje napůl zraněný no v podstatě od začátku sezóny, s ním je to taky paráda.

Reagovat
Salfovic

Ten je napůl zraněný snad pořád.

S tím Brojou a Gallagherem to pochopitelně bylo jen rýpnutí.

Reagovat
Miguel19

Ten nedostal prostor ani v rozhodnutém zápase v LM (Broja). Ale u Pottera to podezřele moc lidem nevadí...

Reagovat
Svatej

To by ses divil

Reagovat
Talker

Hele mě to vadí, Auba mi přijde naprosto zbytečnej. Ale počkám si s natíráním do ledna.

Reagovat
Svatej

není odvaha

Reagovat
Talker

Tak máme na výběr ze 3 stoperů a 2 krajních beků... Jediné, co se dalo udělat, bylo dát tam K2 do té obrany a Chalobah má skvělou formu pod Potterem a základ si zaslouží a Silva je prostě Silva.

Reagovat
Greny

Ta expreska o Jorginhovi... Tak to doufám že nikoho nenapadne

Reagovat
Salfovic

To má týdně jen 115 tisíc

Reagovat
Whitemedia

To má týdně až 115 tisíc

Reagovat
Talker

Jak jsem říkal, měli jsme ho podepsat v létě nebo ho poslat do prdele. Teď má pozici jako Rudiger/Christensen a buď mu dáme raketu nebo půjde do hajzlu zadarmo.

Tohle musíme začít řešit výrazně dřív a nenechávat hráče dojíždět smlouvy.

Reagovat
Remt

Hele.. toto bohužel řeší spousta klubů..

Reagovat
aramaki

Podla skleslych komentarov fans Chelsea a natesenych komentarov gunnerov, ocakavam 3:1. Sterling, Auba, Jorginho (pen. na Aubu) - Odegaard...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea! Chelsea! Chelsea!

Kde si můžu vyzvednout vlaječku?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Stav se, jednu jsem si privezl

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bydlíš?

Reagovat
Svatej

Hradec !

Reagovat
ACSeRw!n

dneska na CFC litaj baraky

Reagovat
VasAFC

Jeste nekomu pise skylink ze neni canal sport soucasti nabidky?

Reagovat
Nizzie

Musíš obnovit členství. Někdo tu psal včera, že se mu to automaticky neobnovilo (mě taky) a muselo to být uděláno ručně

Reagovat
VasAFC

Dikec moc. To by me nenapadlo. Protoze zbytek programu jel.

Reagovat
monkej

Akurat tu nadavam kvoli tomu.

Reagovat
Manau

Jak obnovit? Jakože znovu založit?

Reagovat
Nizzie

Ne, jen přes stránky skylinku prodloužit.

Reagovat
Manau

jj díky, už jsem to tam našel

Reagovat
mimi_united

Chelsea - Arsenal 1:2 Havertz - Martinelli, Jesus

Villa - Manchester United 0:3 Rash, Dalot, Eriksen

Tottenham - Liverpool 2:1 Perisic, Hojbjerg - Salah (P)

Reagovat
Mastný Chobot

Zinchenko v základe

Reagovat
Nikikrew

Auba len nerob hluposti

Reagovat
LaVolpe

To bude gól nebo redka.

Reagovat
Salfovic

Auba a Redka

Reagovat
Kincl

Tak jdeme na to Chelsea, snad dá Auba aspoň dva goly těm pistolkám

Reagovat
Mishko

pls niekto stream?

Reagovat
Lovec

Půjčí někdo fungující link? Díky. Na reddit soccerstreams mně všechno blbne ...

Reagovat
Nikikrew

Saka

Reagovat
Liveral

Cucu

Reagovat
Nikikrew

?

Reagovat
Liveral

Byl to úplně stejnej pád o 10 vteřin později. Oba úplně ok

Reagovat
Miguel19

Třeba myslel to super rozehrání

Reagovat
Nikikrew

Mal som na mysli ten free kick

Reagovat
Liveral

Aha, sorry. To pak jo. TO byla tragédie.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Lahůdka v tom středu pole, tam bude Jorginho dnes všude o krok pozadu.

Reagovat
Miguel19

Kdyby alespoň o krok

Reagovat
mr.Silver

Havertz

Reagovat
Miguel19

Wtf Havertz

Reagovat
vitasrp

Co je tohle zase řešení od Havertze ale, je schopnej někdy něco vyřešit normálně proboha?

Reagovat
Liveral

Řešení jak u nás na okrese. Máš to na křídle na Béčko tak do toho prostě nějak kopni

Reagovat
Luc-Luc

To jsem ted Havertze nepochopil

Reagovat
Kincl

To střílel nebo centroval?

Reagovat
Greny

Havertz opět klasika ... Vše nadějné a on vymyslí klasický nejhorší možný reseni

Reagovat
samson192

ani sa nepozrie kde mu nabiehajú spoluhráči

Reagovat
Talker

Já fakt nevím, Mount tam mává, Auba zpomaluje a Havertz to hodí pomalu nad břevnem do prostoru nikoho.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Ah, škoda Beník

Reagovat
Svatej

Havertz se pěkně dostává do tzv "Bosingwovy zóny" .

Reagovat
Svatej

Saka je fakt dokonalej pokrytec. Tohle není zdaleka poprvý, co vidim, jak se nasírá, když mu někdo odpíská podobný fauly, za jaký sám požaduje písknutí

Reagovat
Mastný Chobot

Už by si naozaj mohol prestať s touto otrvavnou agendou. Robí to isté, čo robí každý iný profesionálny futbalista na planéte.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

kdyby to robil každý jiný, tak to komentuju uplně stejně. Ostatně jak sám tvrdíš, je to moje agenda.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak možno skús venovať toľko pozornosti aj každému inému, no

Reagovat
Svatej

To ses s odpovědí moc nenasnažil.

Reagovat
Greny

A on jako každý jiný fanoušek týmu fandí svým hráčům a hráče soupeře Saku považuje za nesympatickyho pokryteckýho simulanta

Reagovat
pa3ce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Kedze to robia vsetci tak je to automaticky v poriadku

Reagovat
mimi_united

Hlavne ten hype čo je okolo neho...pritom aj Martinelli je lepší.

Reagovat
Nikikrew

nie je

Reagovat
Trand

Tak když i Martinelli, tak to už se se Sakou fakt špatný.

Reagovat
Front hell

Stejně jako ten váš květák

Reagovat
J0EL

fakt uz s tymto chod do prdele

Reagovat
Svatej

ne, děkuji.

Reagovat
J0EL

Ok, owny

Reagovat
pa3ce

A ked to robi Mountik to je okej ci ako?

Reagovat
Svatej

to je seriozní otázka, nebo jen rejpeš? Odpověd je celkem jasná.

Reagovat
lofin9

Ano je to jediny hrac, ktory to robi

Reagovat
Svatej

Ano, tak to pojďme obhajovat tímhle způsobem

Reagovat
lofin9

Za to ze tebe lezi v zaludku a nespavas z toho ja nemozem

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
John Obi Mikel

Všeci kradnú

Reagovat
Svatej

ale jen ti, co na to upozorní, jsou pokrytci!

Reagovat
lofin9

Ano futbal je hra simulantov uz ste si mohli za tie roky zvyknut snad nie ste taki naivni ze sa to niekedy v blizkej buducnosti zmeni

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, tak jim kvůli tomu nebudeme nadávat a upozorňovat na to Skvělý nápad

Reagovat
lofin9

Upozornovat stale na teho isteho ked to robia vsetci je lepsie mas pravdu

Reagovat
John Obi Mikel

Ideální to taky není, ale lepší to je určitě

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Někdo má povahu na to, aby s tím aspoň po svým bojoval a někdo jinej sklopí hlavu, to je tvůj problém.

Reagovat
Kincl

Co tam mával ten vocas z Arsenalu že ruka? :D

Reagovat
Greny

No byla.. jasná akorát že ji hrál Saliba

Reagovat
Miguel19

Zase ten mastnej popcorn

Reagovat
Talker

Já vůbec nepochopil tu rozehrávku od golmana teď - všech 20 hráčů na malém prostoru, takže i když někdo od nás míč dostane, tak je okamžitě pod tlakem.

Navíc neskutečně hodně prostoru na druhé straně, kde se dá hrát do brejku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Pokud nebude hrát White základ na MS, tak ať jde Southgate do háje, on je letos naprosto fenomenální

Reagovat
vitasrp

Loftus je úplně, ale úplně otřesnej, to je zase jednou výkon.

Reagovat
Talker

Já neviděl Záhřeb, ale slyšel jsem, že hrál slušně ten Švýcar, jehož jméno jsem zapomněl.

Reagovat
John Obi Mikel

Jo, Zakaria hrál hodně dobře

Reagovat
Nikikrew

Nechapem preco nehra Kovacic

Reagovat
vitasrp

Protože je zraněnej, to ej jednoduchý.

Reagovat
Svatej

To je tah na bránu od Havertze do píči

Reagovat
Miguel19

Od zálohy a útoku tam není ani trochu náznak nějakého pohybu.

Reagovat
Mastný Chobot

Mount je fakt dokonalej pokrytec. Tohle není zdaleka poprvý, co vidim, jak se nasírá, když mu někdo odpíská podobný fauly, za jaký sám požaduje písknutí

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Už by si naozaj mohol prestať s touto otrvavnou agendou. Robí to isté, čo robí každý iný profesionálny futbalista na planéte.

Reagovat
Mastný Chobot

kdyby to robil každý jiný, tak to komentuju uplně stejně. Ostatně jak sám tvrdíš, je to moje agenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možno skús venovať toľko pozornosti aj každému inému, no

Reagovat
Talker

Tak zrovna Mount se snaží udržet na nohou... Navíc i kdyby to byla pravda, tak je to Mountík, to se nepočítá.

Reagovat
Liveral

Teď to ukázal no

Reagovat
Front hell

Ted to ukázal

Reagovat
dantetomas

presne ako kazdy iny futbalista...

Reagovat
Mastný Chobot

áno, to je tak trocha moja pointa no

Reagovat
dantetomas

Tym padom je pokrytec kazdy hrac...

Reagovat
Mastný Chobot

áno, dantetomas, ideš na to dobre

Reagovat
dantetomas

Aha, uz vidim... tak sa ospravedlnujem... predtym som si Svateho koment nevsimol

Reagovat
Front hell

Což takový svatej zatím nepochopil

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Front hell

Strašná mrdka

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Pěkně vás triggeruje, když vám toho zmrda někdo natře

Reagovat
samson192

Reagovat
pa3ce

Zacinam mat pocit, ze ty si coraz vacsi a vacsi pokrytec hlavne

Reagovat
Svatej

tak povídej, co pokryteckýho jsem tu tvrdil? Bud pořádně konkrétní.

Reagovat
J0EL

Mount a Cucu robia to iste, dnes minimalne 2krat uz picovali na rovnaky faul. Tak nerob zo seba idiota.

Reagovat
Svatej

Však ten rant jste za mě udělali ještě dřív vy než bych to mohl udělat já tady, tak co po mě tyvole chceš? Ještě jsem to tam nahoře i palcoval. Naopak jseš neskutečně ubohej s tou snahou mě nějak ponížit proto, že říkám něco, co se ti nelíbí.

Reagovat
J0EL

Tebe to napose ale 10 ludi, a ty si stalw ides svoje hovna. Neuveritelne

Reagovat
Svatej

10 lidí = ty, chobot, pa3ce a FrontHell

Potom se není čemu divit, že máš zkreslený dojmy, když neumíš počítat ..

Reagovat
J0EL

Dantetomas, Golasso... Fakt nestrapnuj sa uz.

Reagovat
Svatej

Kde mi něco napsal Dantetomas? Golasso tam hodil jeden palec a krátkou zprávu, se kterou vlastně souhlasim, byt byla míněná provokativně, takže se neztrapnuj sám. Dokonce i kdyby to bylo těch 6, což furt není, není to 10 a ani jako přeháňka to nefunguje. DOporučení o neztrapňování se zdržim, ty by sis nemohl stejně pomoct.

Reagovat
J0EL

Llofin9... Napocita sa to v pohode

Reagovat
Svatej

Napsal to až v 39, tvoje tvrzení z toho komentáře furt k smíchu.

Reagovat
J0EL

Pod este

Reagovat
Svatej

Jen pokud dodáš další potravu pro tvoje ponížení.

Reagovat
J0EL

A aj tak by to na tie tvoje hovna nestacilo

Reagovat
Svatej

To je univerzální odpověď jak od dítěte, takže pokud jsme už v týhle části diskuze, kde nic k věci nevymyslíš, můžem to uzavřít.

Reagovat
J0EL

bude to tak lepsie. Lebo pocitat dalsich ludi, co sa ti uz prisli vysmiat, sa mi vazne nechce

Reagovat
pa3ce

Nevidel som ta tu nikdy napisat jednu negativnu vec na Mounta pritom vzdy ked ho vidim tak sa sprava ako ukazkovy zmrdecek. Ale nesimiluje tak je zlaticko no.

Reagovat
Svatej

To je tvůj problém že jsi to neviděl, ne můj. Laskavě si teda nejdřív zajisti data, než přijdeš s něčím takovým.

Reagovat
J0EL

Ty si jediny prave.

Reagovat
Svatej

to fakt nejsem

Reagovat
J0EL

Fakt si.

Reagovat
pa3ce

Tak to pis aj na svojich oblubenych hracov a nie len na tych co ti lezia v zaludku a budem suhlasit

Reagovat
Svatej

Znova- nahoře jsem to sám palcoval. Na fb jsem to zmiňoval taky, pak logicky nevidím důvod rozsáhle komentovat všechno, stačí mi s tím souhlasit.

Nejlepší je, že jsem tu obecně profláklej tím, že takhle natírám i vlastní hráče, ale vy se tu rozbulíte, když si toho prostě nevšímáte a tak z toho máte dojem, že to snad vidím jednostranně, s tím běžte pěkně do piči.

Reagovat
pa3ce

Natiras tym vlastne hrace ktore nemas rad, to je celkom jednoduche

Ale vsak zi si vo svojej hlave, ze si dokonala objektivita a moralny a eticky sudca na tomto fore, s tym ja uz nic nespravim, tvoja volba. Ale cim dalej je to viac otravnejsie no

Reagovat
J0EL

taky dotieravejsi owny akurat

Reagovat
Svatej

Po několikátý - natírám tím všechny, tak si tuhle snahu mě jakýmkoliv způsobem potopit strč za klobouk a nebo si najdi jinej důvod, proč mě urážet. V tomhle prostě objektivní jsem a dneska to znamenalo mj. urážení i tvýho hráče, což je jedinej důvod, proč ti to vadí, což je v mých očích pěkně smutný.

Reagovat
pa3ce

Ako vravim, kludne si s tym zi, ja s tym nic nespravim

Zareagoval som dnes lebo si napisal picovinu na ktoru ti viacero ludi napisalo, ze to je picovina. Ci to povazujes za smutne alebo nie je mi uprimne jedno. Kazdopadne koncim, maj sa pekne a uzivaj zapas cau.

Reagovat
Svatej

Napsali mi to jen lidi, který to urazilo, protože jsem natřel hráče, ke kterýmu mají vztah.

Co jsem dostal zpátky? Urážky, že jsem pokrytec, kterej nejsem a obhajobu, že to dělají všichni a tak je to asi teda ok. Stojim si za tím, že píčoviny tu píšete vy a to jen z toho důvodu, že jste sami pokrytci, protože při jiných rantech jiných hráčů mě tu takhle nenatíráte. Bav se.

Reagovat
pa3ce

Dobre este posledna vec, preco som napisal pokrytec. Uprimne (cestne skautske) si nevybavujem jediny tvoj negativny komentar na Mounta, tak preto som to napisal, pricom mne pride, ze je zmrdecek casto. Samozrejme asi nemam nasledovanu kazdu jednu diskusiu do ktorej si kedy prispel, takze je mozne, ze si ho uz za nieco zhejtil, sorry teda za to ak ta to urazilo.

Kazdopadne, to ze neprispievam pod vsetko co mi pride, ze analyzujes nespravne alebo emotivne, neznamena, ze som vzdy so vsetkym suhlasil, aj ked sa to netyka Arsenalu. Vsimol som si uz vela tvojich komentarov, na uplne ine zapasy ako Arsenalu kde obhajujes svoje komentare s tym, ze ty si predsa hral futbal a vies ako co boli, lol. Takze si vsimam uz dlho, ze mi to pride otravne a za tym si stojim.

A teraz to uz povazujem fakt za uzavrete, idem uz viac sledovat zapas a menej diskusiu, nic z toho futbalu potom nemam.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

možno mi len príde smiešna tvoja agenda no

Reagovat
Svatej

Mně zas přijde směšný to vaše obhajování hráče jen proto, že to ve vašich očích dělají i jiní, si nevybereš.

Reagovat
Mastný Chobot

dobre, tak ja len dúfam, že aj iným venuješ pravidelne 30 komentárov za zápas

Reagovat
Svatej

Když to stíhám, tak natírám všechny, dobře to víš.

Reagovat
Front hell

Ty jsi strašný pokrytec

Reagovat
Svatej

ještě tu nikdo nepřišel s něčím, čím by to dokázal, můžeš to zkusit.

Reagovat
Front hell

Jsi,to stačí

Reagovat
Svatej

nestačí

Reagovat
lofin9

Uz je to od teba proste na silu to je vsetko

Reagovat
Golasso

Kdyby to dělal, tak to Talker komentuje. Šach mat.

Reagovat
Golasso

*Teda Svatej, pardon

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Pokrytec stejně jak fandové, co nadávají na simulanty, ale obhajují Saku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Saka je simulant, v tom súhlasím. Ale nadávať mu nasilu za každú cenu za niečo, čo robí každý na svete, to je trocha zúfalé už

Reagovat
pa3ce

Reagovat
J0EL

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Front hell

Reagovat
lofin9

Reagovat
Nizzie

Reagovat
PP

já ho nesnáším nejvíc z celé Chelsea.. o parník. Hrozný zmrdeček..

Reagovat
Talker

Já přemýšlím, že začnu natírat pomalu Havertze, ať stihne dát gol.

Reagovat
LeonardoUžoa

Zatím tragická plácaná.

Reagovat
avicii

Dnes ale inak aké futbaliki CFC - Arsenal, Spurs - LFC, rímske derby, Juve - Inter

Reagovat
smazaný uživatel

+ Betis-Sevilla, OM-OL

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

A Mladá Boleslav vs Teplice

Reagovat
vitasrp

Mendy je fakt totální zoufalec

Reagovat
mithro

Mendy skusa trosku ten futbal ozivit

Reagovat
mr.Silver

Auba

Reagovat
J0EL

Auba srac

Reagovat
Trand

To je zas přeháňka. Prostě to o chviličku nestihl, nakonec to zas tak hrozné jakto vypadalo ani nebylo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mervin

Auba mrdka...

Reagovat
SpecialOne

Oba stejně

Reagovat
Trand

Auba

Reagovat
mr.Silver

Jesus kurva už

Reagovat
mr.Silver

Martinelli je génius

Reagovat
smazaný uživatel

jesus uz nikdy neda goo

Reagovat
Kincl

Co se tam rozčilují? To chtějí za tohle červenou?

Reagovat
Mervin

Gabi

Reagovat
smazaný uživatel

nketiah > jesus

Reagovat
Svatej

Když už, tak už - být ted na Havertzově místě Saka, tak z toho postrčení faul udělá.

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

ty si zufalec fakt. Toto tu nepredvadzal ani owny v najlepsich rokoch.

Reagovat
Svatej

jojo, dvakrát jsem tu natřel tvýho hráče, rozbreč se

Reagovat
J0EL

Reagovat
lofin9

Jediny kto tu place si ty ale

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Jojo, proto jsem jedním komentářem člověka, co si to tu ani nečte, rozběsnil 5 lidí, ale já jsem ten, kdo tu brečí. Jste nezábavní kluci

Reagovat
Rohlíček

Chceš kapesník?

Reagovat
J0EL

Nesranduj, on jediny tu neplace.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Nerozumis fotbalu, tak sis vybral ze budes picovat na Saku?

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Trand

Partey, co to jako bylo za zákrok?

Reagovat
Talker

Jako nekoukat na míč a strkat do hráče ve výskoku... Na penaltu určitě moc, ale tohle by se prostě dít nemělo.

Reagovat
mr.Silver

Ja bych to klidně písknul.

Reagovat
Nikikrew

aj ja

Reagovat
ashburtongrove

Jako klidne se to mohlo pisknout, ale to ze tam pred nima Jorginho tahal za ruku Gabriela myslim tak ze mu branil v uplnym pohybu, tak se to myslim vyrusilo navzajem

Reagovat
SpecialOne

Hlavně by pak blbec nemusel dělat gesta má Thiaga.

Reagovat
PP

v tom výskoku tě rozhodí i toto málo..

Reagovat
Talker

Tak ono tohle ho dostane do situace, kdy nehlavičkuje silou, protože je v záklonu díky tomu. Ono to tam bylo krásně vidět, že do toho nemohl dát sílu ani směr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby to nebylo úplně inteligentní bránění od Thomase.

Reagovat
masly008

Ode zase slabý, sakra chtělo by to aby ukázal něco výjmečného.

Reagovat
Talker

Jako Auba je na tom hrotu úplně na hovno. Za obranu nenabíhá, do hlaviček nechodí, aby to sklepnul, do kombinací se nezapojuje. Ten buď dá gol nebo je tam naprosto zbytečnej.

Tam má být prostě Broja, který hrozí neustále tím, že přesprintuje soupeře, že chodí do hlaviček, je schopný přetlačit obránce.

Reagovat
Trand

Havertz se dostává do dobrých prostorů, ale zatím zkazil snad úplně všechno. Auba je ve hře ještě snad míň než u nás.

Reagovat
Miguel19

Ten Loftus omg

Však on tam jenom překáží tvl. Jestli hrát nechce, tak ať jde do prdele.

Reagovat
mithro

zzzzzzZZZ

Reagovat
vitasrp

Loftus tyjo, ten ani nenastoupil ne, regulérní bobky v trenkách, nechce vůbec nic udělat.

Reagovat
Svatej

Sterling je smutně špatnej.

Reagovat
LeonardoUžoa

Dobrej je snad jenom Thiago

Reagovat
Pospovič

0:0 jako vyšitý

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mithro

Reagovat
Talker

O poločase bych tam dal Broju s Kovačičem místo Auby s RLC. Klidně i Puliho místo Havertze.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Saka

Reagovat
mithro

Saka

Reagovat
PP

Bojácné, opatrné z naší strany.. mizerný výkon zatím od nás.

Reagovat
LaVolpe

Dá se to chápat. Na OT se nám to vymstilo.

Reagovat
mr.Silver

Mizerné ne, ale Saka hraje hrozný zápas. Nechápu proč to táhneme po křídlech, když Chelsea vypadá špatně hlavně ve středu.

Reagovat
Edgewalker

Saka potřebuje konkurenci jako sůl. Tady jde vidět že ještě jedno kvalitní křídlo je opravdu třeba.

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme ale špatní i na křídlech

Reagovat
mr.Silver

Dneska podle mě Cucurella hraje super zápas, Azpi taky celkem solidní.

Reagovat
Gareth Bale 11

Saka.

Reagovat
masly008

Za tohle žlutá jo.

Reagovat
PP

debilita.. Nemluvě o tom, že od Cucurelly to faul byl.

Reagovat
Talker

Bezdůvodné "oplácení".

Reagovat
Liveral

Akorát udělal úplně to stejný co cucu předtím. A jedno nebyl ani faul a druhý žlutá

Reagovat
Talker

To bych neřekl, to první byla "challenge" na hraně (možná lehce za hranou, ale prostě když jsi simulant, tak ti nepísknou úplně všechno).

To druhé bez doteku míče přímo do hráče.

Reagovat
masly008

vždyť k němu jenom přiběhl.On před tím vzal Jesuse přes kotníky a taky nikdo neřešil žlutou.Tohle prostě není žádná žlutá.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Talker

hele za mě beru jako trest za "intent".

Reagovat
masly008

Jako že trestá Saku za to že mu nepískl faul a on doběhl hráče?

Reagovat
kitas

Trápne subjektívne kecy, ktorým ani sám neveríš

Reagovat
Liveral

Sorry cucu měl normální míč a saka ho chtěl vyhrát. To není oplácení kde do někoho vlitnes když už je míč 3 metry daleko. Teď to bylo ve studiu nádherne vidět

Reagovat
Golasso

Měl ho Saka vytahat za květák, to by mu prošlo

Reagovat
Golasso

*mělo být v reakci na maslyho

Reagovat
Salfovic

vždyť k němu jenom přiběhl

Reagovat
Golasso

Saka .

Reagovat
Mervin

Saka dolů o poločase, to je hrozný výkon.

Reagovat
Luc-Luc

Hroznej zapas,cekal jsem vic, hlavne od Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

Nudaaa. Sme lepší, ale nie o toľko, aby sme si zaslúžili vyhrávať. Jesus by sa mal zmieriť s tým, že už nikdy nedá gól. Cucurella si Saku zatiaľ maže na chleba. Cez ľavú stranu by to šlo, ale je to málo zatiaľ. Odeho som si ani nevšimol za celý polčas.

Reagovat
mr.Silver

Proč to Saka nedá rychleji od nohy? já chápu, že má obrovské sebevědomí, ale místo to potáhout přímočaře, tak to začíná brzdit jako Pepe.

Reagovat
J0EL

Slaby polcas. Z hry mame viac ale je to staticke. Skoda ze Jesus je v depke, z toho mohol byt aspon jeden gol kludne. Chelsea na to, ze hra doma je dost pasivna. To musime vyuzit v druhom polcase.

Reagovat
Nikikrew

Bojovny zapas, 1 velka sanca na 1 a 2 strane. Jesus tu koncovku musi zafalo vylepsit. Od nas naj Xhaka, vzadu je to tiez velmi dobre. Saka sa docela trapi, Ode by mal byt viac kreativnejsi. Ratam ze cez prestavku pojde hore Kovacic. Asi to bude zapas o 1 goly

Reagovat
Talker

Já doufám, že Potter během MS přepracuje taktiku a vysere se na Havertze s Aubou. Sterling je sice mizerný taky, ale hraje pomalu RWB, kdy je strašně hluboko a obklopený hráči, takže nemůže hrát svojí hru. Mount to samé, hraje CM/RCM a hlídá v hloubce.

Prakticky děláme všechno, abychom udělali prostor pro tu dvojku nahoře a ti dva neudělali prakticky nic.

Chtěl bych tam o poločase ideálně Kovačiče s Brojou, ať trošku posílíme zálohu a vepředu máme místo pomalého líného hovna agresivního hráče.

Reagovat
vitasrp

Sterling žádný RWB nehraje, hraje normální pravý křídlo, akorát nemá formu a dneska skoro nedostane balón.

Nicméně tam měl dobrý dvě průnikový přihrávky aspoň.

Reagovat
Talker

OK, RCM. Hraje hodně hluboko, dostává míč na vlastní třetině, běhá až k vápnu se svým hráčem.

Reagovat
vitasrp

Jo, občas se musí vrátit s nabíhajícím krajním obráncem, to se v jiných týmech neděje.

Problém je, že skoro nemáme balón, pozici má normální, to, co hraje celý svůj život.

Reagovat
masly008

Tak ty balony tam dostává pro to že tam máte skoro celý tým.

Reagovat
vitasrp

No, trvalo to asi jenom jedenáct zápasů, než kouč krátkodobě opustil některý svoje principy a rozhodl se hrát jinak, protože v opačném případě by hrozila šance, že dostaneme klepec. A na druhou stranu si teda Potter nevede vůbec dobře, když vezmu v potaz to, že lepší trenér než Tuchel by s tímhle kádrem hrál/měl hrát o titul. Tomu je totiž současný tým na míle vzdálen.

V podstatě hrajeme long ball fotbal, není tam prakticky žádná rozehrávka, všechno hra na minimální riziko. Bojíme se presinku Arsenalu + nemáme vůbec žádný vlastní sebevědomí, podle toho to taky vypadá.

Nechápu metr rozhodčího, proč zrovna dneska je prakticky každý kontakt hned faul a proč tam pak teda na konci půle nepískl faul na Saku.

Neskutečný zklamání je Loftus-Cheek, ten do zápasu nenastoupil, není tam vůbec cítit, nevyhrává souboje, nevyváží míče, nerozehrává, prostě nic. Kolikrát ta hra okolo něj jenom plyne a on vypadá, že v podstatě vůbec nic nedělá.

Ohromný zklamání je pak i naše ofenziva, tam v současnosti není jediný zajímavý hráč. Ať už to tady trénuje kdokoliv, tak ti hráči stejně vypadají víceméně furt stejně špatně. Havertz je moje největší letošní zklamání, od něj jsem očekával skok vzhůru, místo toho hraje jak při příchodu do Chelsea, kdy mu všechno trvá a to řešení ve finální třetině je prachbídný.

Jo a dneska se mi fakt líbí Jorginho, jako jediný tam je schopnej tu a tam rozehrát a ke konci půle i vyhrával osobní souboje.

Reagovat
Talker

Ještě bych k pozitivům přidal stopery a Cucu, kdy se jim to daří čistit. Ale Jorginho vyniká.

Reagovat
masly008

Takže máte slabý ´tok a ofenzívní hráče,ale lepší trenér by hrál o titul?Vždyť máte tragický střed zálohy a jediní vaši top hráči jsou Silva a Mount a zraněný James který je ještě o třídu výše.Zbytek je prostě průměr.

Reagovat
vitasrp

To jsem tady četl, když nás trénoval Tuchel, nehrál nic moc fotbal, měl výsledky a pak skončil třetí. Že je to neúspěch, protože jiný trenér by s tím kádrem hrál o titul.

Tak se tomu směju, protože tomu jsme na míle daleko.

Reagovat
masly008

To mohl říct tak svatej ne? vždyť tak 5 sezon nemáte hrota a co se vám zraňuje Kante tak ten střed je hrozný.

Reagovat
vitasrp

Spooousta fanoušků Chelsea si to tady myslela.

Reagovat
Kluivert9

S tímhle by o titul nehrál nikdo

Reagovat
Hachim Mastour

Lepší tréner než Tuchel to zrovna

Reagovat
Svatej

U Sterlinga mám naději jenom v tom, že ho za dva roky koupí někdo z Ameriky, ten je totálně k hovnu a otevřeně říkám, že to lepší nebude. Havertz i Loftus stejnej případ, ti poletí snad už v létě.

Víc k tomu nemám, je to klasicky podprůměrný, vůbec tam není nic fotbalovýho.

Reagovat
Ladas321

Sterling u vás dohraje celou karieru, dodrží celou smlouvu a pak odejde zdarma do USA. To je břímě, kterého se City včas zbavilo.

Reagovat
Miguel19

Mně teda přijde, že ti ofenzivní hráči jsou ještě o třídu horší jak pod Tuchelem.

Auba je naprosto zoufalej. K míči se nedostane, pohyb jak od důchodce, nějaká snaha rvát se? Hovno. Havertz se sice dostane k míči, ale řeší to jak dorostenec. Borec za 80 mega. Co si budeme povídat, to už jsou jasně vyhozené prachy. Sterling stále plonkový. Ale jemu se nedivím. Vidět, jak tam vedle běhají hovna jak Auba a Havertz, tak to taky mrdám..

Záloha je taky hrozná. Loftus čím více hraje, tím více je k hovnu. Však on tam vyloženě překáží. Mount neviditelný a Jorginho prostě nestíhá v takovém zápase.

Obránci ok.

Do hry Kova a Broja/Pulda.

Reagovat
Talker

Já bych řekl, že dorostenec by byl výrazně lepší, protože by do toho šel občas bezhlavě.

Havertz jakmile dostane míč a má prostor, tak se v hlavě rozběhne myš v kolečku a než se rozhodne, co udělat, tak je hra na druhé straně hřiště.

Reagovat
Svatej

spíš připomíná dědka v zápasu legend, jakmile má míč.

Reagovat
vitasrp

Auba prej červená karta, jasný

Reagovat
Trand

Tak Bosák říkal že Havertz má letos dobrou sezónu. Já vás teda nesleduju, ale co čtu preview a vaše komentáře, tak z toho mám spíš opačný pocit. Bych je nebral moc vážně asi. Červená určitě ne, žlutá byla v pohodě.

Reagovat
vitasrp

Taky to říká Roman Bednář, kdo taky nešel pro ostrý zákrok daleko, tak mě to pobavilo.

A Havertz a dobrá sezóna, pfffffffffff, to už by ta laťka byla neuvěřitelně nízko.

Reagovat
Trand

Jo, ale říkal, že mu při podobným zákroku zranili hráče, tak se to dá aspoň trochu pochopit, proč by dával červenou, možná se mu to vybavilo. Ale jinak samozřejmě blbost a ani nijak zákeřný zákrok, ten míč netrefil fakt o kousek.

Reagovat
pa3ce

Isiel tam velmi nezmyselne za mna a bol si toho hned vedomy podla zaberov. Ale nebola to umyselna zmrdovinka, zlta pohodicka.

Reagovat
masly008

Tak když si vezmu za jak brutální faul dostal Saka žlutou tak Auba byl na kriminál

Reagovat
Greny

Přes toho Saku by to mohlo jít .. jednou dvakrát ho zlehka trefit, vynadat mu že se valí a mu ty nervy ujedou

Reagovat
J0EL

Vasa jedina sanca dnes

Reagovat
Trapper

Reagovat
Golasso

Saku okopávají každý zápas. Kdyby mu nervy ujížděly snadno, tak má furt červenou.

Reagovat
Csaplárova past

Mendy kokot pri rozehravce. Vsichni plivali na Kepu a Mendy ukazuje, ze nebude o moc lepsi. Pod Tuchelem to byla snova jizda, ale Mendy neni golmanem pro TOP klub ....

Reagovat
Mastný Chobot

Cucurella nedostane žltú, čo dobre teda

Reagovat
J0EL

Cucurellovi seriozne jeblo nie?

Reagovat
Nizzie

Čekám svatej výblitek na kukuřici.

Reagovat
Hachim Mastour

Cucurella iný kokotek

Reagovat
Svatej

genius kudrnatej

Reagovat
Front hell

Strašný blbec ten květák. Hlavně neskutečný pokrytec

Reagovat
Csaplárova past

Ten Cucurela taky picus, jeste v te sezone nic poradne neukazal. Uplny David Luiz, do slova a do pismene a do ucesu ..

Reagovat
mr.Silver

Uff.

Reagovat
Edgewalker

To byla klika včíl.

Reagovat
Svatej

by stejně míč za chvíli vrátil nebo se s ním zastavil

Reagovat
Mastný Chobot

Dozadu nie sme zrovna istí teda

Reagovat
mr.Silver

Každý roh Saky dneska skončil na hlavě prvního bránícího hráče

Reagovat
J0EL

Dalsi pokrytec

Reagovat
mr.Silver

Postal se ten Oliver? Jasná červená

Reagovat
Trapper

Reagovat
mr.Silver

Tak ne, žlutá

Reagovat
Miguel19

Ale no tak

Reagovat
vitasrp

Jaká červená zase

Reagovat
masly008

vždyť se o minutu před tebou opravil

Reagovat
Mastný Chobot

sympaťák na sympaťákovi v tej Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Boze ten Azpi to je taky nesympaticky chuj. Jasna zlta a bude sa stale hadat....

Reagovat
Nizzie

Čekám svatej výblitek na Azpilicuetu.

Reagovat
Svatej

???

Reagovat
Nizzie

No co, fauluje téměř na redku a ještě se diví jak piča. Psal si, ze tak reaguješ na všechny, tak čekám. Jestli jsme něco přehlédl tak se omlouvám.

Reagovat
Csaplárova past

At mi nikdo nerika, ze tento zapas dohraji oba v plnem poctu

Reagovat
Talker

Tvl rozhodčí To fakt Azpi dostal žlutou?

Reagovat
Liveral

Na redku to nebylo

Reagovat
Talker

Jako obyčejná challenge, Azpi tam byl naprosto jasně první, Martinelli tam byl pozdě.

Reagovat
Liveral

Akorát že za šlapák je prostě vždycky žlutá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Liveral

Něco jako hokejka do obličeje v hokeji. Prostě namas hráče atakovat kolikama 40cm nad zemi...

Reagovat
Nikikrew

to nie je vzdy pravda

Reagovat
Mervin

Ale nemůžeš tam jít takhle šlapákem

Reagovat
J0EL

Isiel tam slapakom nebezpecne.

Reagovat
vitasrp

Nesmíš trefit protihráče, pak to v Anglii není ani faul, ale on Martinelliho trochu trefil no.

Reagovat
masly008

Ano tohle je jasná žlutá ikdyž trefíš míč.Pravidla no.

Reagovat
kitas

Za to rozculovanie sa so jasnom faulu by som tak vytahal azpiho za uši

Reagovat
Talker

Havertz zase.

Reagovat
Svatej

Sterling posere kličku, Loftus míč přebere a stejně tam není kurva jedinej náběh ve sprintu, i když je tam prostor. Vystřídat je všechny.

Reagovat
Talker

On i ten RLC měl prostě nasadit motor a běžet...

Reagovat
Mervin

kurva, hoši, tohle musí být gól

Reagovat
Liveral

Jaj. Tohle by Gabi dával

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Miguel19

Time out?

Reagovat
J0EL

Wtf to je ako v Londyne 30 stupnov? Ci k comu tato pauza?

Reagovat
Talker

Prý se něco stalo v hledišti.

Reagovat
VTID94

Hmmmm Unai celkom zamiešal zostavou. Snáď to nebude výbuch...

Reagovat
mr.Silver

Saka je na pěst

Reagovat
Svatej

to je fakt eso ten hráč

Reagovat
vitasrp

Výtečně Cucurella, senzačně vyřešeá situace

Reagovat
Miguel19

Ale s tím ať jde Potter do píči. To nevidí, že ti dva vepředu neudělají ani jeden náběh?

Reagovat
Svatej

Furt bez střídání, to je prostě prima.

Reagovat
Svatej

hehe, jak minule přivolaný

Reagovat
fajdax

To je naprosto prisernej vykon z naši strany

Reagovat
Hachim Mastour

Tierney by mohol ísť do hry

Reagovat
Manchestersky Krocan

Jesus po tom skvelom úvode sezóny je teda pekne márny

Reagovat
Trand

Marný je v zakončení, ve hře je pořád dobrý.

Reagovat
Lovec

Reagovat
mr.Silver

Gabrieeeel

Reagovat
mr.Silver

Lol, ale prošlo by to asi bez teče

Reagovat
Hachim Mastour

Gol

Reagovat
Nikikrew

Gooooooooool

Reagovat
Mervin

Gabrieeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
J0EL

Konecne. Zasluzene Chelsea hra hovno

Reagovat
Liveral

Yeeees

Reagovat
Tommy the Gunner

GOOOOOOOL

Reagovat
Trand

Gabrieeeeeeeeeel

Reagovat
Svatej

Skvělý bránění Azpiho, špičkový. Skvělej Mendy

Reagovat
PP

s tímto Mendy nic dělat nemohl. Tam to nemělo projít přes ty první dva - Havertz a kdosi..

Reagovat
PP

Hmm, aspon nějaká šance. Ale jsme strašně závislí na individuální kvalitě Gabiho a Saky

Reagovat
Busby babes

lol Mendy.

Reagovat
Nizzie

Karma.

Reagovat
Edgewalker

Zajímavě využitý roh

Reagovat
Golasso

Nice

Reagovat
Csaplárova past

Ty pico

Ten Cucurela jak ho tam objimal

Tak dela si prdel?

Reagovat
Gareth Bale 11

Hrozny pako.

Reagovat
Csaplárova past

Kamo ale ten kokot se celou dobu dival na letici balon a s nim to ani nehlo

Heeej, tohle je konec tenhle hrac ....

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Nizzie

O co jde, svého hráče ubránil

Reagovat
Csaplárova past

V tom pripade perfektni prace. Utocici hrac se ani nepohnul

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Euphael

gooooool

Reagovat
Liveral

Nechat si dát gól přímo z rohu po zemi je docela vtipný

Reagovat
vitasrp

Havertz krásně promáchl, to mě baví. Běž už fakt doprdele tyvole

Reagovat
mithro

krasny golik

Reagovat
patas92

Cucurella

Reagovat
Front hell

Gooooooooool

Reagovat
Gareth Bale 11

Ta braneni, ty vole.

Reagovat
Golasso

Ten Cuckoldrea jak tam čumí zpoza Xhaky tvl

Reagovat
tweek

Klika, že Jesus nedal gol, protože by to byl faul na Silvu asi.

Reagovat
fajdax

Za tu sracku cucurela bych nedal ani milion

Reagovat
John Obi Mikel

To jsou jelita

Reagovat
Thoomas

Pěkná karma za ty vypatlance, co tam po Sakovi něco házeli

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Reagovat
Euphael

Reagovat
mithro

Reagovat
Gunner14

Reagovat
masly008

Gabriel

Reagovat
Ladas321

Tvl, to ta Chelsea je jaká marná.

Reagovat
masly008

jo.dneska fakt špatní

Reagovat
Csaplárova past

Dneska myslis posledni mesic?

Reagovat
masly008

je vidím jen někdy a furt jsou u top 4

Reagovat
Csaplárova past

Pod Potterem byly vysledky, ale urcite ne vykony. Ted uz nejsou ani vysledky ...

Reagovat
Salfovic

Poslední půlrok.

Reagovat
Svatej

to není dneškem

Reagovat
Talker

Tak když ti chybí 3-5 hráčů ze základu, tak se to podepíše.

Jediný, kde nemáme zranění je ta banda sraček vepředu z nějakého důvodu.

Reagovat
J0EL

Saliba je boh, fakt

Reagovat
fajdax

Potter out nedá se na jeho fotbal dívat

Reagovat
Mastný Chobot

Saliba dneska znova úplná beštia

Reagovat
Trand

Miláček

Reagovat
masly008

Teď jsem zvědav na Chelsea jestli vyleze aspoň ve 3-4 hráčích

Reagovat
mr.Silver

Saliba skála, první souboj s Brojou a udělá ho jak žáčka

Reagovat
Salfovic

Přitom je to už dorostenec.

Reagovat
Grahf

zase beek a ronaldo kapitan

Reagovat
mr.Silver

Saka eh...

Reagovat
J0EL

Cukorka solidne netusi teraz

Reagovat
Euphael

kukureja hori jak papir

Reagovat
Liveral

Ben je fakt pán

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ronaldo kapitán? Si robí prdel nie?

Reagovat
masly008

Když ho mohl dělat Mequire tak už každý i úklízečka.Tam už to nemá žádnou váhu ta páska

Reagovat
Csaplárova past

Tohle je co za komedii? Ronaldo si vyplakal nejaka privilegia a ted mu jdou v United vsichni na ruku? Nebo je to jen snaha ho zviditelnit aby se lepe prodal v lednu?

Reagovat
mithro

Reagovat
chicuita

Cristiano Ronaldo, Man Utd captain today. Ten Hag: “Nothing changed, when you are captain and leader you have to set an example and that is what I expect from him”

“He’s important part of the squad, we are happy with him & leader role”.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Každý správny líder by mal vyplakavat že chce prestúpiť a odchádzať predčasne zo štadióna

Reagovat
chicuita

Asi si nepochopil uplne pointu proc to C dnes dostal a co od nej ETH intim chce

Reagovat
nani92

ETH

Reagovat
masly008

Teď jsem viděl toho kudrnáče u toho golu

Reagovat
Csaplárova past

Cucurela se nam zamiloval

Reagovat
Golasso

Rozkaz zněl jasně, nehnout se od Xhaky

Reagovat
PP

Odegaard je špatný dnes.

Reagovat
Nizzie

Jinak Auba po dlouhé době skvělý výkon za Arsik.

Reagovat
Svatej

TO se nedá sledovat.

Reagovat
masly008

už je Potter out? nebo ještě čekáš

Reagovat
Svatej

čekám

Reagovat
masly008

Reagovat
Mike Litoris

Zase když ho vylijou zavčasu, ještě pořád Tuchel stíhá udělat výhru LM.

Reagovat
vitasrp

Úplně stejný jak pod Tuchelem momentálně

Reagovat
Svatej

souhlasim

Reagovat
Miguel19

Pod ním jsme tyhle velké zápasy hráli velmi dobře.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

proti Arsenalu jsme stáli za hovno i pod ním

Reagovat
John Obi Mikel

Proti Arsenalu ne, jinak docela jo.

Reagovat
Salfovic

Klasika Ani remake není špatnej.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

Sleduj aspon Saku, to ti ide lepsie.

Reagovat
Svatej

Ještě furt to ublížení pálí koukám

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

Odegaard wtf

Reagovat
Nikikrew

Boha Odegard

Reagovat
Mastný Chobot

Ode dopiči

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
mr.Silver

Odegaard bože, mohli být po zápase...

Reagovat
Liveral

Ode

Reagovat
Edgewalker

Ode! Kurfavix! To se musí dávat!

Reagovat
Svatej

Broja pěkně vymotal, tomu bude ta lavička v příštím zápase slušet.

Reagovat
Trand

Ode Jesus klasicky nádherně, on je v tomhle výborný

Reagovat
cristiano.K.

normálně u fotbalu ef nesleduji, ale dneska to je taková nuda

Ten gol je ukázka toho, jak se bránit nemá. Tři hráči CFC a Mendy taky k ničemu. Největší chyba za mě u Havertze.

Reagovat
Miguel19

To je regulérní ostuda ten výkon ty pičo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PP

Jim to tam drží jenom čtyřicátník Silva.. neskutečný chlap.

Reagovat
Edgewalker

Všechna čest, stále top hráč

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Reagovat
vitasrp

Kova jako náš nejlepší střední záložník je ready na patnáct minut, tahle sezóna mě fakt královsky baví. Naštěstí už jenom prohra na City a Newcastlu a bude pauza na World Cup, kdy se snad pár hráčů dá dohromady a bude to lepší.

Reagovat
cristiano.K.

Odegaard - bud mám na toho kluka neskutečnou smůlu,když ho vidím, protože je vždy hroznej.

Minule jsem tu psal,že na Real nemá, dopadl by hůř než Coutinho v Barceloně.

Reagovat
Miguel19

To má kliku no. Těsně mimo vápno

Reagovat
masly008

musí být pentle

Reagovat
Edgewalker

Bylo mimo

Reagovat
smazaný uživatel

mimo 10

Reagovat
masly008

ok tak ne.se snažil uhnout a bylo to blízko

Reagovat
Talker

To MS nemůže přijít dost brzo a trvat dost dlouho. Fakt bychom potřebovali zimní pauzu, protože jsme fakt ve sračkách.

Reagovat
Busby babes

De Gea; Dalot, Lindelof, Martinez, Shaw; Casemiro, Eriksen; Garnacho, Van de Beek, Rashford; Ronaldo

Ronaldo kapitan. Jinak ok no. Bez Bruna to dava smysl, alternativa je Eriksen na 10 a misto nej Fred. No snad to bude lepsi od te zalohy nez v tydnu...

Jinak teda tricky zapas, Villa se bude chtit predvest pred novym managerem, snad toho moc nestihli natrenovat. Proti Emerymu se vzdycky hraje blbe...

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on captain options: "The goalie is often far from the situations, especially in the opponent's half and we want to play in the opponents half. Casemiro is not speaking full English language yet, then you come to Cristiano, he is doing really [well] the last two games."

Reagovat
Swarley

S tim golmanem to uz bylo receno xkrat, on je opravdu lepsi hrac v poli a kdyz to clovek vezme, pak uz je to tezko vybirat... Pokud to nema byt nekdo z uplne novych, kde by se mi nabizel Martinez, Eriksen nebo zrovna Casemiro, tak uz moc variant neni...

Rash, ale tezko rict, jak by se na to hodil...

Reagovat
Trand

Byste potřebovali Valdese, ten byl u rozhodčího skoro vždy jako jeden z prvních.

Reagovat
Swarley

to je fakt, ale on v tech nejlepsich letech Barcelony mohl hrat klidne na pulce, pak to nemel daleko

Reagovat
Trand

Reagovat
Csaplárova past

Ten Kukurela je neuveritelny zebrak.

Sterling jeste hraje?

Reagovat
O.Giroud

akoze uz je cas upravit penalty alebo nieco lebo to je solidny trapas ak za nieco taketo, co sa riesilo u Cucu, bola taka sanca na gol akou je penalta.

Reagovat
Svatej

napadlo mě to taky, to samý včera Haalandova pecka, to prostě nebyl zákrok co zamezil gólovce, aby za to byla pecka.

Reagovat
O.Giroud

neviem ci to vyriesit nejakym nepriamym kopom alebo upravou penalt nech mas stale sancu na to aby si ju premenil, ale zaroven nech je to nieco ako napr. v hokeji najazd dobra sanca, ale nie je prekvapenie ked su najazdy a v podstate sa stane, ze z 10 sa premeni len jeden

Reagovat
LaVolpe

Tierney tam slušně hoří.

Reagovat
sajty

To je nějaké nové pravidlo, že se nepískají ruce?

Reagovat
mimi_united

Potter neprežije sezónu. Zbaviť sa top trénera a priviesť anglický hype...proste chelsea

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Talker

Tak "Top trenéra", vždyť jsme pod Tuchelem hráli stejnou sračku na začátku sezony (jen bez zraněných), loni v prosinci to bylo stejně v prdeli a na jaře to nebylo o moc lepší.

Reagovat
Golasso

Co je to zas za kktinu? Rozhodčí nepíská očividnou ruku, připraví nás aspoň o nebezpečný přímák a následně to VAR ani nemůže opravit, protože to nebylo ve vápně? Achjo ... soužití člověka a technologie dosáhlo absolutního maxima

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

Takhle funguje VAR od začátku no. To by pak mohl kontrolovat všechny fauly/nefauly 30 metrů od brány.

Reagovat
Golasso

Tak v prvé řadě to měl pískat rozhodčí, protože to bylo fakt extrémně dobře vidět. A nebyl to faul, ale ruka, ty se zas tak často nedějí.

Reagovat
Busby babes

vsak to takhle je od zacatku. VAR neresi primaky no. nebo zlute karty.

Reagovat
Ondiis

Martinelli dolů. Ten už je buď úplně vyflusanej, nebo se už ani nesnaží

Reagovat
blade115

Pottera omlouvá, že neměl přípravu a je s týmem krátce, ale jinak je to stejně nekoukatelný a bezradný jako pod Tuchelem.

Reagovat
fajdax

Takovou mrdku jsme pod Tuchelem nehráli…

Reagovat
PanAu

Rychle zapominas

Reagovat
blade115

Pravda, bylo to ještě horší.

Reagovat
mr.Silver

Partey další geniální výkon, top hráč

Reagovat
vitasrp

Jako Gallagher dobrý, je mladej. Ale až na tři zápasy je úplně hroznej.

Reagovat
Nikikrew

Preco nestriedame?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco neda eddieho

Reagovat
vitasrp

Líbí se mi, že za 90 minut jsme nevymysleli nic jinýho, než dlouhý nákop po lajně dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrajeme hroznou sračku. Sice soupeř hraje taky naprostou bídu, ale aspoň se snaží, ale ti naši jsou odevzdaní. To mě vážně nebaví.

Reagovat
mr.Silver

Bídu nepustili jsme Vás naprosto k ničemu, sami jsme měli šance na 3-4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě centru na zadní tyč v první půli, jste nic neměli. I ten gól padl z naprosté srajdy. To bude mít možná i záporné xG

Ale lepší jste byli, k tomu nic neříkám. Zasloužená výhra

Reagovat
J0EL

Jesus tam mal dve polosance. Netrep aspon

Reagovat
masly008

Ode?

Reagovat
J0EL

Aj ten. Jesus mal tu jednu hlavicku po centri Martinelliho a jednu strelu ktoru mu Silva zblokaval, ked tam vysachoval asi 3 hracov.

Reagovat
J0EL

Bidu aj ked je pravda, ze mame iny standard vas sme k nicomu nepustili.

Reagovat
PhilipS

Arsenal hrál naprosto skvěle.

Reagovat
John Obi Mikel

To je nalrosto otřesný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska není koho pochválit. Děs

Reagovat
Nikikrew

Arteta by sa tiez mohol ukludnit

Reagovat
Hachim Mastour

Od prvej minúty tam poskakuje ako pajac a kričí na asistenta rozhodcu

Reagovat
Hachim Mastour

Kovavic

Reagovat
mr.Silver

Xhaka zkušeně na čas

Reagovat
LaVolpe

Love it!

Reagovat
Talker

Arteta mě fakt irituje, jak se tam neustále vzteká celý zápas.

Fakt bych nechtěl být čtvrtým rozhodčím při zápasech Arsenalu, pokud vypadá podobně normálně.

Reagovat
Liveral

Vypadá no. Z nějakýho důvodu mu tolerujou že je 70 % času mimo vymezeny území. Vůbec to od rozhodčích nechápu

Reagovat
Acquanni

Tak to dělá spousta trenérů. Je to pro mě stejný princip, jako když sudí ukazuje, že simulace a nedá kartu, nebo když neřeší odkopávání balónu po písknutí. Výjimečně to nějaký sudí naopak hrotí a jsou z toho akorát sporné situace. Zavedl bych na sezonu za tyhle věci (krom jasných simulací, tam rovnou žlutá) dvakrát a dost. Napomenout, podruhý karta. Další sezónu už na ostro. Budeš po odpískání zakopávat nebo "driblovat" jak ocas a zdržovat? Karta. Trenér mimo zónu? Karta. A bylo by to.

Reagovat
LaVolpe

Říká se tomu passion.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

nie pri kazdom faule

Reagovat
LaVolpe

"When I lose a duel, I am upset. When I lose the small-sided games, I am upset because that's the fucking standards."

Reagovat
John Obi Mikel

Vole neperte se, potřebujem vyrovnat

Reagovat
Nizzie

Xhaka pěkný shitstorm...

Reagovat
masly008

Xhaka jak ví že potřebuje žlutou.

Reagovat
Miguel19

Tak ten rasista Xhaka jak strká do černouška

Reagovat
Mastný Chobot

Holding je ľudské víťazné cigáro

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ondiis

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Front hell

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Busby babes

myslis, ze ho pak Arteta taky vy... no nic.

Reagovat
lofin9

lepsie sa to vystihnut nedalo

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hyrax

Reagovat
tweek

Reagovat
Lovec

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Liveral

Akorát by se měl Jesus nechat dát žlutou. V tejdnu snad stejně hrát nebude. Saliba ideálně taky, ale v zadu je ta žlutá riskantní

Reagovat
Lorcan

Každý tři body jsou dobrý, ale výhra nad Chelsea, ještě ke všemu na jejich hřišti, je při krásném nedělním odpoledni opravdu sladká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LaVolpe

Yeees!

Reagovat
mr.Silver

Paráda

Chelsea slabší než Forrest minulý týden.

Reagovat
J0EL

s tymto dlho zbierat body nebudu. Otrasny vykon. Znova.

Reagovat
masly008

Slaboučká Chelsea.Neměli vůbec nic a je jedno kdo jim hrál na hrotu, protože jsme je tam totálně vymazali.Top of the league.

Reagovat
Liveral

Řekl bych že za druhý poločas měla Chelsea xg 0.0. Za ten první měla 0,18. To není o moc lepší

Reagovat
Trand

Chelsea (0.24) 0-1 (2.38) Arsenal

Ale to naše mi přijde teda dost vysoké

Reagovat
Busby babes

tak jen ten gol mel tak 0.8, ne?

Reagovat
Liveral

Takže 0.06 za ten druhej vůbec si nevybavuju ani náznak šance (střelu neměli žádnou) , ale něco tam bejt muselo. Tak nás gól je cca za 0,95. Takže 1,4 bez něj. To už docela sedí.

Reagovat
Trand

Auba tam měl hned zezačátku poločasu střelu po chybě Saliby celkem zblízka, ale Saliba to zblokoval, to nevím, jak se počítá.

Reagovat
Liveral

Jo to se počítá do xg. Už si vybavuju tu situaci a na 0,06 by i seděla, takže to je jejinej moment. Hustý

Reagovat
Tommy the Gunner

Yessss

Reagovat
sajty

Easy win. Chelsea naprosto neškodná.

Reagovat
avicii

Ako, skade ma toľko bodou Chelsea? Ty su regulerne zúfalý ako my ak nie viac

Reagovat
Svatej

Jsme zoufalejsi

Reagovat
avicii

dnes to bolo od vas fakt velmi zle, proti timu kde nesmie chybat motivacia a doma ste nemali nic, alarmujuce pre Potter

Reagovat
Coutinho10

Paqueta je zpět

West Ham XI: Fabianski, Kehrer, Cresswell, Dawson, Zouma, Bowen, Rice(c), Soucek, Lucas Paquetá, Benrahma, Scamacca

Subs: Ogbonna, Coufal, Aguerd, Antonio, Downes, Fornals, Emerson, Areola, Lanzini

Reagovat
Rohlíček

<3 Chelsea otřesná

Reagovat
Edgewalker

Yees! Výhra nad Chelsea vždy potěší. Ale jsou fakt špatní, fakt čumím, že nás vlastně ani pořádně nezmáčkli a neprověřili.

Reagovat
vitasrp

Super zápas. Když si vezmu, že fanoušci (cca 4500 lidí) na tribuně West Stand Upper platí za lístek od klubu v přepočtu 7500 Kč, tak bych se totálně poblil.

Neuvěřitelná nuda, kdy v tom výkonu nebylo vůbec nic. Prohráli jsme 0:1, pocitově je to ale spíš tak 0:5, protože jsme prakticky neohrozili branku soupeře.

Jako Arsenal je hodně dobrej, hlavně mi přijde, že hraje v úplně jiný intenzitě a rychlosti, což někteří naši hráči nemůžou stíhat. Ale v tom zápase nebyla jediná pasáž, kdy bychom byli dobří, solidní, cokoliv. Směrem dopředu jsme nebyli schopni udělat vůbec nic.

Přitom se hrálo na čtyři obránce, což měl být v posledním roce všelék na všechny ty ofenzivní strasti. A ta marodka už je samozřejmě problém, když se loni hrálo bez Chilwella, Reece a se středem Jorge - Loftus, šla celá hra doprdele, letos jsme teda dobře ani nehráli, ale s touhle sestavou to lepší nebude.

Největší zklamání za mě Havertz, což je letos hráč úplně k ničemu, a pak Loftus, kterej je možná ucházející squad player, ale aby hrál v základu důležitý zápasy, na to prostě nemá.

Podobně jednoznačně nás na Stamfordu porazil naposledy snad Man City v září 2021.

Reagovat
J0EL

Reagovat
zasranej malíř

Van den Býk...to bude komentář

Reagovat
Trand

Reagovat
Spejbl

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Ladas321

Prosím o minutu bez komentářů pro fanoušky Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní prohra Liverpoolu = konec Kloppa?

Reagovat
Diskostu

Neverím tomu že by United bral dnes body

Reagovat
Diskostu

Ronalda tam zbytočne ten už gol nedá a keď bude penalta ani tu netrafi...

Reagovat
Petr Keš

Dneska profesorsky, Chelsea měla jednu šanci? Prostě ostuda.

I moje milá konstatovala fakt že Ramsdale mohl mít dneska odpočinek.

Auba mi udělal dneska radost, klasicky žebrák (tu redku měl dostat).

Reagovat
Lorcan

ohledně našich (Arsenal) šancí na titul jsem pořád spíš pesimista, ale pro mě jako fanouška Gunners je obrovský výhra samo o sobě to, že v tom boji o titul po tolika letech konečně jsme !! a to je super pocit, bez ohledu na to, kam to na konci sezóny nakonec dotáhnem

Reagovat
Petr Keš

Kdyby se přivedl ten Vlahovič V zimě, tak ta šance je. Palič Jesus nám ten titul nevykope. Netvrdím že je marnej, naopak patří k nejlepším.

Reagovat
mimi_united

Garnacho by mohol byť the next big thing

Reagovat
Manchestersky Krocan

Fande Býk, Douglas Costa namiesto Luiz

Reagovat
mithro

njn, dnes sa to dalo cakat.

Reagovat
Ladas321

EMERY BALL

Reagovat
Miguel19

Good ebening.

Reagovat
bakasa

Reagovat
VTID94

Baileeeeeeeeeeey!!!!!!

Reagovat
O.Giroud

Leeooon, ty hajzlik co si mal proti Gerrardovi

Reagovat
Busby babes

Tohle Licha posral no.

Reagovat
Diskostu

Jake jednoduche

Reagovat
Gareth Bale 11

Martinez se ted vubec pri tom braneni nechytal.

Reagovat
Swarley

no takhle se nechat vylakat, dneska to bude tezky zapas

Reagovat
pingla

Lindelof se vysune až někam na útok a nikoho nenapadne se posunout vedle Martineze

Reagovat
Edgewalker

Ok, tak já si ty Účka pustím teda.

Reagovat
mithro

to bude vyprask.

Reagovat
mithro

obrana spomina na zaciatok sezony,

Reagovat
Diskostu

City na Ville remizovalo tak je jasne že United dostane minimálne 3

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Edgewalker

Lukas Dýně

Reagovat
EXoRcIsT

dobre dostavame

Reagovat
Grahf

ako sledujem len livescore, ale čo to tam robia preboha?

Reagovat
EXoRcIsT

absolutne nestihame uplne prespaty zaciatok a AV zasluzene vedie

Reagovat
Cantona

To ide za Lindelofom, čo tam naháňal toho hráča v strede poľa a za ním ostala diera. Celkovo, mám pocit, že sme ostali v šatni.

Reagovat
Busby babes

tvl my nedostanem gol asi 7 zapasu a pak nam da Villa dva za 10 minut.

Reagovat
zasranej malíř

Brentford vol.2

Reagovat
Cechino

proc si dobrovolne ublizuju

Reagovat
Gareth Bale 11

To bude debakl.

Reagovat
Rohlíček

nádherááá

Reagovat
mithro

ze ten novy manazer musel zrovna proti nam prist, gerrard este mal potiahnut

Reagovat
Diskostu

to je jedno aj Gerrard by si tych úbožiakov namazal...

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ale ten múr dal teda pekne ďaleko, co to zase píska za šaša?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Diskostu

ubožiaci ty dostanu tak 7 dnes

Reagovat
Miguel19

Matthew McConaughey jinak solí

Reagovat
Salfovic

Taková pecka nártem bez rozběhu

Reagovat
Swarley

Super, DDG tam chrape?

Reagovat
Busby babes

vsak to kopnul vyborne.

Reagovat
Swarley

Nerikam, ze ne, ale uplne nechytatelne mi to neprislo

Reagovat
Likan7

Reagovat
Salfovic

Ale jen kdyby předvedl zákork, po kterém byste tu psali, proč není repre jedničkou.

Reagovat
C0br

ta zeď byla tak 12 metrů daleko

Reagovat
Neutron

zase super vykon

Reagovat
Petr Keš

Fan de bejk mi říká překladač Google

Reagovat
Diskostu

Ronaldo nech dobrovoľne odíde do šatni ten už nevie nič základne mechanizmy neovláda...

Reagovat
Likan7

Tak dobrý zase...budíček a do poločasu snížit na rozdíl 1 gólu...

Reagovat
Diskostu

nemajú jak dať gol to už je len otom koľko dostanu...

Reagovat
Likan7

Co ty si zase zač za troubu?

Reagovat
mithro

obrana a zaloha nevie, villa na koni, zase im to chuti, tu uz je asi hotovo.

Reagovat
iamek

Zaslouženě dostaneme klepec . Útočná čtyřka silenost. Na úrovni druhé ligy. Rash jediný má úroveň, ale klasicky hraje mimo svůj post. Beek zaklad? Wtf?

Reagovat
Grahf

tam sa nič iné nedalo čakať, proste všetko schopné do utoku je zranené

Reagovat
mithro

tak hraci su zraneni, co narobis,

Reagovat
Likan7

Že obrana bude v pohodě?

Reagovat
Hlahart

Stokrát radši Garancho - Rash - Elanga a Eriksen pod nimi než tohle

Reagovat
Swarley

Jako snazime se hrat vysoko, ale zatim si nas do tech kraju uplne s klidem rozehraji... Vytahneme kridla, oni balon odzadu na stred a z prvni do kridla, kde to pokryte nemame... Asi uz tak desetkrat...

Reagovat
Coutinho10

Said luxusne

Reagovat
Bayern +

Toto je Saïd, ktorý mi vždy pripomenie Riberyho

Reagovat
Unai

Good ebening, defence with Shaw, Maguire, McFred

Reagovat
Neutron

Case

Reagovat
Miguel19

Wtf to je jasný faul na kartu od Casemira

Reagovat
Kixi Syhimour

Casemiro...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
r.mrazik

Beek a Ronaldo je úžasná dvojka na koukání

Reagovat
Swarley

Tam do toho musi sahnout, Eriksen na podhrot, Fred na CM a idelane Martial za Ronalda... Ale to spis za Garnacha...

Reagovat
r.mrazik

Jak tam beek vyklusava...já z něj nemůžu

Reagovat
Swarley

No doufal jsem, ze se dneska ukaze, ale spatny.. Hodne spatny..

Reagovat
r.mrazik

Taková klasika beeka v PL...totálně nijaky hráč

Reagovat
Likan7

Tím myslím všem ukáže, proč vlastně nehraje

Reagovat
Grahf

doteraz sme hrali s ronaldom len o jedného menej, s býkom už o dvoch, to je dosť aj na koňa :)

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
DieFohlenBMG

ty býku

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej tackle Casemiro, jak v 90 letech

Reagovat
Swarley

Casemiro

Reagovat
mithro

Case krasny tackle

Reagovat
smazaný uživatel

Trávnik vo Villa Parku je vždy top. Veľmi sa mi páči ten štadión.

Reagovat
Swarley

To na cem sledujes, ze vidis kvalitu travniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme to neviem, len v TV vyzerá vždy super.

Reagovat
Swarley

Ok, vsak v poho

Reagovat
VTID94

Reagovat
mithro

si na stadionu?

Reagovat
J0EL

United dalsia radost vo mne

Reagovat
Likan7

Tak ale pome!

Reagovat
mithro

kapitan

Reagovat
Swarley

Do prdele Ronaldo potrebuje tech sanci v posledni dobe milion

Reagovat
zasranej malíř

Ty vole Harry, bude ještě větší prdel

Reagovat
vodka

Ronaldo a jeho top zakončení

Reagovat
oli9

Jako jindy bych se asi smál, ale dnes radši držím hubu

Reagovat
r.mrazik

Roncek netrefi už ani stodolu..co víc chtěl?

Reagovat
mithro

a presne preto treba skusat centre do 16ky, lebo tam mame takeho shootera

Reagovat
r.mrazik

Přesně..ideální taktika

Reagovat
r.mrazik

Roncek, beek, garnacho a Rash...a máme po pressingu...

Reagovat
Kincl

Haha to je vtipný jak jeden týden United fanoušci úplně nadšený, sedne si to, bla bla a další týden hrajou takovou sra***

Reagovat
forrest

Vtipny je to, jak ze sebe delas kazdej zapas, kdy se United nedari, debila… Kde jsi byl poslednich 9 zapasu?!

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Likan7

Šéfiku, od derby máme odehráno 8 zápasů, 6 výher..

Reagovat
DieFohlenBMG

Zase Kehrer

Reagovat
LaVolpe

Almirón zase gól.

Reagovat
Diskostu

To nemá zmysel ta ofenzíva United jak na dedine

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

šťastnější gól jsme asi dát nemohli

Reagovat
Ligter

šťastnější gól jsme asi dát nemohli

Reagovat
C0br

chtěně

Reagovat
vodka

Shaw

Reagovat
Salfovic

Popis toho gólu na livesportu: Gól! Luke Shaw (Manchester Utd) stál na konci akce svého týmu, kterou s velkým klidem zakončil

Reagovat
Swarley

Uf, dobra haluz, ale to jsme dneska potrebovali

Reagovat
Swarley

No kazdopadne nic lepsiho jsme si prat nemohli, alespon je o co hrat, protoze jinak to byla bida... Chvilku jsme tam meli dobrou a Ronaldo tohle musi zacit davat, jinak je na tom hristi uplne k hovnu... Podobne jako Beek, velka sance se ukazat a je to hruza...

Jak jsem psal, Beek dolu, Eriksen na AM a Fred na hriste... To by chtelo hned a co nejdriv pak Martial, pokud je ready...

Reagovat
iamek

2:1 zázrak na to, ze hrajeme v devíti.

Reagovat
Busby babes

spatnej-smolnej vstup do zapasu, stastnej konec. Tak snad s tim ETH neco udela a v druhem polocase zaberem. Je to zas takove rozharane, na zacatku jsme zase nebyli schopni moc udrzet balon, postupem se to lepsilo no. Ale Villa porad hrozi z tech brejku... ado niceho nas moc nepousti. Aspon, ze nam tam padl ten haluzak no.

Jinak nase standardky... my musime byt fakt uplne nejhorsi. A to uz pod asi 6. trenerem, ale tohle je konstantni.

Reagovat
Salfovic

Nemáte tam pořád stejného trenéra na standardky ?

Reagovat
supporter

Jo ten kokot z chelsea

Reagovat
vodka

po vápno je to docela ok, kolem něj a vevnitř je to slušně marné, občas zbytečně překombinované...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

Mně je fakt normálně trapně za Ronalda. Ta jeho metoda nedaří se - spadnu je úplně ponižující

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

Reagovat
Diskostu

to odkukal od Messiho

Reagovat
VTID94

Kraaaaaaaaaaaaasa ty kkt!!!!!!!

Reagovat
VTID94

Jacob odčinil kraaasne

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

kto ho to tam nechal sameho?

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot hezký výklus

Reagovat
Likan7

Že se nebude dařit dopředu bych ještě bral, hodně zraněných, ale ten den otevřených dveří v obraně neberu...

Reagovat
Swarley

No dneska to vzhledem k zmenam musela podrzet obrana, ale to se moc nepovedlo

Reagovat
Likan7

Jsem si říkal, Chelsea prohrála, super. Máme šanci. Hm, a ono takhle

Reagovat
Busby babes

takova nase klasika.

Reagovat
mithro

tak lindelof tiez obrane nepomohol.

Reagovat
Diskostu

Neni nič ľahšie jak dať gol United Liverpoolu či Realu najtragickejšie obrany v tejto sezóne...

Reagovat
Busby babes

to bylo braneni jak loni.

Reagovat
Ligter

Martial vysmáto

Reagovat
mithro

pre vdb asi posledna sanca dnes, po MS by to chcelo poslat do sveta.

Reagovat
r.mrazik

Už v létě bylo pozdě.

Reagovat
Busby babes

cervena pro Ronalda by mohlo byt takove hezke zakonceni jeho kariery u nas.

Reagovat
Ligter

jako vzdor tomu, že ji teď nedostal, tak nevěřím, že ji do konce zápasu mít nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez redka ?

Reagovat
Golasso

Napoleonský komplex VAR taky neřeší?

Reagovat
Kincl

Newcastle chce asi stihnout tu LM ještě letos co?

Reagovat
Likan7

Lucho klidně mohl jít ven Tak pojď Tondo! 2 goly a Rash poslední!

Reagovat
mimi_united

Ronalda sa musíme zbaviť a priviesť na hrot top kvalitu. Osimhen, Lautaro...ak nemá prísť top hráč nech radšej nechodí nikto.

Reagovat
Csaplárova past

Osimhen? Sak je furt zraneny a imrvere nehraje ....

Reagovat
vodka

neměla by tohle být pecka?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
DMSErte

Keby tebe niekto jebol takto do hlavy tiež by si sa natom smial? Ak už sa teda nestalo lebo tvoja reakcia by potom dávala zmysel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Rohlíček

přesně na to byla ta reakce no, ty vocásku

Reagovat
vodka

tak Elanga odhlavičkoval, Martinez ho následně sejmul, sám nevím, jak je to přesně v pravidlech..

Reagovat
Swarley

Nebyla za to nedavno nejaka penalta?

Reagovat
Busby babes

Tyhle zakroky... to je na hrane, rekl bych. Jako kdyz ve skluzu vezmes balonem i nohy, je to faul...

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

Reagovat
patas92

tohle by se mělo pískat jako faul

Reagovat
Steve Stifler

Tohle není penalta? Jednou rukou sice odehrál míč, ale druhou ho úmyslně jebnul do hlavy dobytek

Reagovat
Kincl

Rukou_? První mysli než něco ukřivděně napíšeš

Reagovat
Steve Stifler

Rukou. Pravou. Mrkni na to ještě jednou a s otevřenýma očima

Reagovat
PhilipS

West Ham je slušně marnej.

Reagovat
DieFohlenBMG

Moyes úplně poprvé stáhnul Součka, ne kvůli zranění.

Reagovat
Salfovic

Začátek konce.

Reagovat
PhilipS

Nedivím se. Ale ten tým je dneska celkově úplně mrtvej.

Reagovat
Coutinho10

jsem zvědavej, co k tomu pak řekne

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Konaté, Arnold - Elliott, Fabinho, Thiago, Salah - Firmino, Nunez

Subs: Kelleher, Gomez, Henderson, Chamberlain, Jones, Tsimikas, Ramsay, Carvalho, Bajcetic

Reagovat
patas92

Jako Martinez zasáhne míč, ale to je úplně šíleně nebezpečná hra

Reagovat
Nikikrew

Newcastle

Reagovat
PP

já už bych jim moc nepřál teda letos.. Když se k tomu přidají ty finanční možnosti do budoucna, tak nám přibyde konkurent.

Reagovat
O.Giroud

Chazy musi penit

Reagovat
Hlahart

Jak dlouho jsme tuhle sezonu měli kladné skóre? 20 minut celkem?

Reagovat
Busby babes

proc to do pice Dalot nahrava?

Reagovat
r.mrazik

No...Martinez měl dostat rudou a na elangu měla být penalta

Reagovat
J0EL

Martinez zasiahol loptu najprv az potom Elangu.

Reagovat
r.mrazik

To je pravda. Ale to je fuk, když pak dáš hráči po drzce

Reagovat
Busby babes

to by asi melo byt u takoveho zakroku fuk. Nemuze tam jit jak dement bez ohledu na cokoliv. ale je to jedno, stejne bysme ji dneska nedali.

Reagovat
J0EL

Tak je to brankar a bol v 16tke. Bezne sa brankari hadzu pod nohy a beru loptu aj hraca. Je riziko utocnika, ze do takych subojov ide.

Reagovat
r.mrazik

Wtf

Reagovat
J0EL

Dole. Mala byt reakcia. Btw. chytal som niekedy prvu ligu od ziakov az po starsi dorast, takze mam to aj z vlastnej skusenosti

Reagovat
r.mrazik

Já tě chápu.

Jen si myslíme, že tenhle skok do hráče je faul, když mu dá po ksichtu.

Ono občas trefíš míč a stejně je tj faul.

Ale je to fuk. Ten zápas bychom prohráli stejně.

Reagovat
J0EL

Este si nikdy nevidel ako brankar vleti rukami pod nohy utocnika a vezme loptu z pod jeho noh a ten kvoli tomu spadne? Ved sa to stane x-krat za zapas.

Toro je podobne no. Obaja v rovnakom nabehu, prvy trafil loptu Martinez a potom sa "zrazili".

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot

Reagovat
Swarley

Kurva strilej vole

Reagovat
Diskostu

Ronaldo vie čo je offside ? na staré kolena ho demencia chytá....

Reagovat
vitasrp

Jinak mám nabídku primárně pro fandy Arsenalu nebo Tottenhamu - povedlo se mi sehnat 8 lístků na derby Tottenham - Arsenal, který by se mělo hrát 14. ledna (termín ještě není potvrzený, může se přesunout na neděli).

Místa jsou v horním patře na podélný straně tribuny zhruba u brankové čáry a cena je 3500 Kč. Rozložení 4 a 4 místa přesně vedle sebe. Pokud by měl kdokoliv zájem, kontakt tady do soukromý zprávy nebo na mail vitasrp@centrum.cz

Reagovat
fenixLFC

mas spravu

Reagovat
Liveral

Spurs se sestavou 3-6-1

Reagovat
Liveral

V případě potřeby transformovatelnou na 9-0-1

Reagovat
PhilipS

Tohle je evidentní chyba na otočení? No nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zasa zostava. to budeme zalezený v šestnástke. Neviem, čím si ukopal Sessegnon zase základ. V Marseille bol tragický a po zásluhe išiel o polčase dole.

Reagovat
Coutinho10

zase nejednotnej metr...kdyz vcera VAR potvrdil podobnou penaltu na KDB a dnes na Antonia ji zrusil

Reagovat
r.mrazik

Tak Antonio sebou pěkně hodil

Reagovat
Coutinho10

KDB včera taky

Reagovat
r.mrazik

Aha..musím se podívat, to jsem neviděl

Reagovat
Coutinho10

kdyby tam nebyla penalta, tak jsem naprosto ok s tím, že ta pro WHU byla odvolaná

Reagovat
r.mrazik

Casemiro takové přihrávky

Reagovat
Csaplárova past

Je tu nejaka nuda. Nastesti zachvilu dojde FenixLFC

Reagovat
PP

tak nejvíc příspěvků mívá Arsenal, Mufani a Svatej.. a ti všichni už dohráli..

Reagovat
PhilipS

CP naprosto zaslouženě

Reagovat
Diskostu

Ešte očakávam prehru Liverpoolu mam tušaka že prehrajú po nejakej REDke alebo Penalte

Reagovat
eder

Tušáka, hej?

Reagovat
martin.b

Conte provokativně postavil ještě větší beton než minule ?

Reagovat
Luc-Luc

Spurs v 6 v zaloze, to bude 0:0...

Reagovat
matZz

Wow, strašný překvapení, když Tottenham má doslova jednoho zdravýho útočníka

Reagovat
mr.Silver

Ideální výsledek pro všechny

Reagovat
LaVolpe

Tak ať daj aspoň 4:4, ne?

Reagovat
masly008

Proč ten Carrol někdy nenahraje?

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
REPLIKATOR

najednou to jde

Reagovat
Salfovic

Tohle už prostě není normální.

Reagovat
oli9

Já se těším až po Vánocích dojde dech...

Reagovat
Front hell

Reagovat
oli9

Narostly vám křídla po těch letech nebo spíš ramena

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooolll

Reagovat
mr.Silver

Wow, krásná akce

Reagovat
Luc-Luc

Darwin krasne nahral

Reagovat
Kixi Syhimour

Krása

Reagovat
Coutinho10

Mooooooo

Reagovat
Predater

Stream na LFC pls?

Reagovat
Csaplárova past

https://reddit5.soccerstreams.net/event/tottenham-hotspur-liverpool-live-stream/939170

Ale lepsi je zaplatit Canal+ Sport

190kc fakt neni moc a ma to docela kvalitu ty studia. Lepsi nez casy Digi Sport ...

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooool. Stačilo jenom, aby Núňez konečně nahrál...

Reagovat
Luc-Luc

Alisson

Reagovat
Miguel19

Alisson To by byl krásnej vlastňák

Reagovat
EL Gringo

Darwin sa mi neskutočne páči ako hra poslednú dobu a za Salaha som ešte radšej že sa gólovo znova prebúdza

Reagovat
Kixi Syhimour

stopeři

Reagovat
Luc-Luc

Sessegnon lol

Reagovat
SpecialOne

No Trent nejdřív ztratil míč na půlce a potom riskoval penaltu.

Reagovat
masly008

co se směješ, oni za tohle chtěli penaltu.

Reagovat
jk

rameno?

Reagovat
Gareth Bale 11

Sess pada jak idiot a Arnold ho strka uplne jasne. Dementi oba dva, ake spravne, ze tohle nepiskal.

Reagovat
REPLIKATOR

Simulant

Reagovat
jk
Reagovat
Predater

Stream na LFC?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Emerson je utrpeni, on zkurvil zatim kazdej mic. Dier mu udelal 10 nabehu a ani jednou mu to nedal.

Reagovat
oli9

Tohle vypadá na klasiku že Kane dá z hovna na konci na 1:1

Reagovat
masly008

*penalty

Reagovat
jk

no zatím dali z hovna gól LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

tento bol z hovna

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Arnold zase otřesný bránění

Reagovat
SpecialOne

Úplně k smíchu

Reagovat
Kixi Syhimour

Zadní řada na drogách...

Reagovat
O.Giroud

tam si nikto nevie prihrat

Reagovat
REPLIKATOR

Musíme koupit RB. Arnold je k smíchu...

Reagovat
ondris

Pozriem zo záznamu. Ale on sa zdvihne. Časom. Len či to bude ešte túto sezónu...

Reagovat
Csaplárova past

On sa zdviha uz 4 roky

Reagovat
ondris

Tak určite. Dva roky dozadu ho všetci velebili ako najlepšieho RB na svete.

Reagovat
Csaplárova past

A co jako? Ani tehdy neumel branit. Jen to nebylo videt jako nyni, kdyz se nedari. Mel plnou prdel asistenci a Liverpool vsechny prestrilel, tak kdo by se pozastavoval nad nejakym branenim, kdyz nebylo treba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Neuměl? Vždyť si všechny mazal na chleba.. Vždyť naše obrana nedostavala ani góly.. Tak jak přesně vypadalo to, že neuměl bránit?

Reagovat
ondris

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

Ještě před rokem byl 3 roky po sobě jeden z nejlepších krajních beku na světě

Reagovat
Miguel19

Dierko

Reagovat
Luc-Luc

loooool

Reagovat
13

To může Klopp Arnolda obhajovat jak chce, ale ten chlapec je v bránění rok od roku horší. Jestli to takhle půjde dál, tak ať ho začnou rovnou zkoušet v záloze.. Z hlavní zbraně se stává slabinou.

Reagovat
SpecialOne

Ono je blbý, že v i záloze musíš bránit Tady spíš přejít na hru s wingbeky.

Reagovat
13

Proč ne, hráče na to máme a na úkor presingu by to předpokládám nebylo (stejně nefunguje).

Reagovat
Csaplárova past

Jen jeden fanousek LFC to nechce videt. Jinak tohle uz pochopi i clovek, co by videl fotbal poprve v zivote

Reagovat
fenixLFC

nikto netvrdi ze je genialny v braneni alebo nieco podobne. len ty vzdy prides s tym ze hocico padne z pravej strany tak je jeho chyba, pricom to tak proste nie je. jasne, narobi chyby a mal by na tom zapracovat ale tvoje tvrdenia o nom len ukazuju ze nie si schopny vnimat hru ako celok.

Reagovat
Csaplárova past

Uz sem sa bal, ze neprijdes

Reagovat
O.Giroud

velice chcel rozdavat bomby ked to niekto hovoril tak tu to ma, ale posadit by ho bola skoda tam asi bude najlepsie mu najst nove miesto, alebo ho skusit v hre s 3 stopermi, ale chapem, ze u Kloppa to je nerealne

Reagovat
jk

My se fakt porazíme sami

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Csaplárova past

Conte se jim na novou smlouvu vysere a odejde v lete. Stejne tak Son ...

Reagovat
mimi_united

Juventus?

Reagovat
Csaplárova past

Dava to nejvetsi smysl ...

Reagovat
Kincl

A nebyl by to škoda, kdyby hrál Son jen v Tottenhamu celou kariéru?

Reagovat
Csaplárova past

Skoda je v tom klubu poloviny hracu ...

Reagovat
jk

Baba Vanga

Reagovat
Frony

Ideálně i Kane

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Očakávaný priebeh. Žiadne prekvapenie.

Reagovat
Lembju

Takový procento dřeváků a zbytečnejch hráčů v součtu u těchle dvou týmů historicky asi nikdy nebylo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lembju

Máš snad nějaký podezření, že by to tak nebylo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, minimálně za nás nehrají žádní dřeváci a zbyteční hráči.

Reagovat
Lembju

No dobře, tam je jen Darwin, v Tottenhamu jich je 6 v základu.

Reagovat
fenixLFC

ked je pre teba darwin zbytocny hrac, tak fakt o futbale vobec nic netusis

Reagovat
Hachim Mastour

čo tak roky 2010-2013?

Reagovat
Ranoth

dal by som si slepačí vývar

Reagovat
Salfovic

Ke komu to ten debil jako chtěl hlavičkovat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom polčase Kulusevski,Lucas a Gil na plac. Emerson, Sessegnon,Bissouma dolu.

Reagovat
Coutinho10

tak a teď už to jenom v klidu dohrát

Reagovat
Ranoth

my a v klidu, jasne

Reagovat
Coutinho10

musime zkusit , bez Sona jsou poloviční

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej polocas, dobry braneni az na par Trentovin a pak smerem dopredu tam bylo taky par peknych veci. Pokus Spurs neda nejakyho nahodaka, meli bysme v poklidu dohrat dnes za 3b. Darwin by se mohl trefit, zacatek mel hodne slusnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah dobrá zakončení, hraje dobře, s ním se mi líbí ještě Elliott, Nunez a Robertson. Fabinho na poměry posledních výkonů dobré a Arnold tradičně strašný dozadu, nicméně alespoň už něco hraje dopředu

Jinak vzadu neskutečný bordel, vedení hezké, ale jestli to udržíme, to těžko říct, naštěstí Spurs v první půli obdivuhodně špatní.

Reagovat
cubazi

Reagovat
13

Přesně. Salah góly skvělé a k tomu je i celkem cítit ve hře. S ním v top formě by to mohla ještě letos být jiná písnička.

Reagovat
avicii

A tak ešte keď k tomu pridáš zdravých Dioga a Diaza problém je záloha

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Ale dobre ze hra Konate a nie Gomez

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez je fakt hrozný, otázkou je, proč byl proti City nejlepší na hřišti

Reagovat
eder

To je jasné, viděl Haluziolův gesicht a hecnul se...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs 2-0 down for the 4th PL game in a row

Reagovat
LaVolpe

wow

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
jk

To srovnání s CAncelem me teda docela překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

dier a maguire uprednostnovani pred benom whitom...

Reagovat
mimi_united

S tými dvoma na stopéroch vyletia už v skupine

White/Tomori - Stones

Reagovat
cubazi

LFC

Konečne hrame v medzihre fakt dobre, sice fabimu to tam niekedy nejde ale furt lepšie ako by tam šaškoval Mili. Salah konečne efektívny

Konate proste zaklad musí oproti Gomezovi o level lepší.

Firmina moc nevidno ale to posledne zapasy ked hra s Nunezom je už zvykom.

ELIOT na jednotku , tomu chlapcovi neni čo vytknuť.

Nunez v ramci jeho možností hra dobre, proste neni to Haland ale zas ani Borini. Proste ten chlapec ešte musi presvedčiť že ma nato aby bol platný pre tým.

POME LFC

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt nevystriedal ani jedneho tragéda?

Reagovat
Luc-Luc

My jsme jeste myslenkama v satne nebo co

Reagovat
fenixLFC

hadam necakas ze budeme sustredeny v jednom zapase na zaciatku a konci oboch polcasov

Reagovat
Maresma

Nekdo kvalitni stream, prosim?

Reagovat
REPLIKATOR

Alisson v suchým triku

Reagovat
mr.Silver

Bože, ten Emerson je hrozný tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

S Emersonom a Sessegnonom na WB nemám šancu pomýšľať na lepší výsledok.

Reagovat
kulych

Absolutní souhlas. Mit kvalitní WB je pro Conteho základ. Nemáme ani jednoho ..

Reagovat
masly008

kolik už měl Conte přestupáků?Si mohl někoho přivést

Reagovat
Maresma

V létě koupili asi 10 hráčů, z toho 2 wingbacky. A dalšího WB už mají podepsanýho na další sezonu...

Reagovat
SpecialOne

To jsou centry na úrovni české ligy..

Reagovat
REPLIKATOR

Konaté je dnes skvělý

Reagovat
matZz

Dier prosím od příště už jen na wingbacku

Reagovat
Coutinho10

ach jo

Reagovat
vitasrp

To zakončení prostě, to je totální extratřída.

Reagovat
Luc-Luc

To bude jeste dlouhych 20 min

Reagovat
Miguel19

Conte

Reagovat
masly008

Reagovat
Remt

To trefil úplně geniálně

Reagovat
mr.Silver

Liverpool to ještě projede

Reagovat
smazaný uživatel

Kulusevski končne :)

Reagovat
REPLIKATOR

Z takovýho hovna umí dát gól jedině Kane

Reagovat
mr.Silver

No to byl od Konateho jasný faul.

Reagovat
Remt

Kop ho do paty

Reagovat
masly008

faul Kaneho spíše

Reagovat
jk

lol sudí

Reagovat
Zdechlina

Kejn dobrý haluzák. A pak si chce ještě skočit pro penalticku...

Reagovat
LaVolpe

Nunez

Reagovat
Remt

Nechápu jak toto může zahazovat..

Reagovat
masly008

je to Carrol

Reagovat
REPLIKATOR

Jasný faul na golmana

Reagovat
masly008

Jak tohle nemůže být faul na golmana?

Reagovat
REPLIKATOR

Chamberlain žije

Reagovat
cubazi

prišiel aby si z neho superovi hrači robili piču.... už proste nech ide preč

Reagovat
Miguel19

To je penalta ne?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SpecialOne

Hmm asi ho netrefil, takže spíše nebezpečná hra a nepřímý volný kop z vnitřku vápna. Škoda, že toto pravidlo rozhodčí úplně ignorují.

Reagovat
jk

Ani se ho nedotkl no.

Reagovat
Remt

Prdlačku, hlava moc nízko

Reagovat
Remt

Reagovat
PP

9 z 10 hráčů by se skácelo na zem..

Reagovat
Luc-Luc

V suchym

Reagovat
Remt

Hm, ani ne teda

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooo konečně výhra z venku. Na kom jiným se chytnout, než na slepicích

Reagovat
cubazi

ale boli to nervy. Tah Kloppa z Gomezom bol klučový

Reagovat
EL Gringo

Takto nás už dlho nikto nezatlačil, ale super že sme to zvládli

Reagovat
jk

Hasenhuttel

Reagovat
bourbon

po shlédnutí včerejšího zápasu Chelsea to vidím takto:

(sovu se zprávou jsem Potterovi poslal)

prodej: Havertz, Pulisic, Ziyech, Jorginho

nákup: Rice, Neves, Trossard

Broja

Trossard Mount James

Rice Neves

Fofana Koulibaly Silva Chalobah

Kepa

náhradníci:

Mendy Bettinelli

Azpi Chilwell Cucurella Colwill

Gallagher Chukwueneka Kanté Kovačič RLC Zakaria

Sterling Aubameyang

(za zkomolení jmen se omlouvám)

Reagovat
bourbon

priorita by měl být Rice, ten chlapík dokáže pokrýt celé hřiště (něco jako Kanté v top formě), i když zrovna včera mu to moc nešlo. to samé se dá říct o Nevesovi (ten navíc má skvělou střelu z dálky).

Trossard by dodal rychlost a dravost do útoku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele