Synot liga - souhrn 8. kola

25.09.2015, 22:09, aktualizováno 27.09.2015, 16:58
Komentáře a souhrny
Slavia zásluhou Jaromíra Zmrhala porazila v ostře sledovaném pražském derby Spartu a posunula se o tři body za stále vedoucí letenský celek. Plzeň si poradila s Libercem a zůstává o skóre druhá. Tři body mají rovněž Brno, Příbram, Slovácko, Teplice a Mladá Boleslav. Olomouc se rozešla se Zlínem smírně...

Slavia Praha - Sparta Praha 1:0

27.09.2015 15:00

Góly: 45. Jaromír Zmrhal

Slavističtí hráči porazili v 8. kole první ligy Spartu 1:0 a po třech letech a pěti porážkách za sebou se v pražském derby dočkali vítězství. O výhře domácích, kteří navíc připravili soupeři první prohru v sezoně, rozhodl už v prvním poločase Jaromír Zmrhal. Sparta tak má na prvním místě tabulky shodně 17 bodů jako druhá Plzeň, třetí Liberec je o dva body zpět, Slavia je o další bod zpátky čtvrtá.

Zápas začal v obrovském tempu a šance v prvním poločase počítala jen Slavia. Škoda se ve 23. minutě řítil do vápna Sparty, ustál souboj s Matějovským, obešel i Costu, ale nedokázal vystřelit. Vzápětí neuspěl ani Zmrhal, který sice obloučkem přehodil brankáře Bičíka, ale na čáře odkopl míč Holek.

Domácí, kteří Spartě povolili jen jednu nebezpečnější střelu z dálky, se dočkali těsně před přestávkou. Po nenápadné akci vystřelil Zmrhal a po Bičíkově nejistém zákroku se míč pomalu dokutálel do branky. Lepší okamžik pro první gól v sezoně si záložník Slavie vybrat nemohl.

Sparta do druhé půle udělala hned dvě změny v sestavě, když místo Hušbauera nastoupil Fatai a Hybše nahradil Brabec. První velkou možnost ale měla opět Slavia - Štohanzl šel sám na Bičíka, kterého obstřeloval, ale sparťanský gólman rukou skvěle zasáhl a míč vytěsnil těsně vedle branky. Následný roh musel Jablonský zahrávat ve krytu slunečníků pracovníků bezpečnostní služby, protože příznivci Sparty na něj házeli odpadky a dělbuchy.

Sparta ve druhém poločase výrazně přidala a po hodině hry měla obrovskou možnost vyrovnat. Po autu se dostal ve vápně Slavie k míči Fatai, ale jeho střela skončila na tyči. Zápas poté na několik minut přerušili fanoušci Sparty, kteří na hřiště naházeli dělbuchy, na prohře jejich týmu už to však změnilo pramálo.

Slavia si tak připsala teprve druhou výhru v posledních 14 derby a potvrdila dobrou formu v posledních zápasech. V lize už pět kol neprohrála, navíc v nich hned čtyřikrát zvítězila.

Sparta naopak poprvé v sezoně prohrála a v lize už tak není neporaženého celku. Letenští navíc ztratili náskok v čele tabulky, protože druhý obhájce titulu Plzeň má shodně 17 bodů. Třetí Liberec je o dva body zpět.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 2:1

26.09.2015 18:15

Góly: 75. Michal Ďuriš, 86. Aidin Mahmutovič - 55. Herolind Shala

Fotbalisté Plzně porazili ve šlágru 8. kola první ligy Liberec 2:1. Slovan vedl po trefě Herolinda Shaly, ale v poslední čtvrthodině otočili stav Michal Ďuriš a Aidin Mahmutovič. Obhájce titulu tak vyhrál i osmý duel pod koučem Karlem Krejčí, připravil Severočechům první porážku v této ligové sezoně a vystřídal je na druhém místě tabulky.

Repríza červencového Superpoháru, který Plzeň v úvodu sezony vyhrála 2:1, začala v zaplněných Štruncových sadech velmi svižně. Agilní byl v úvodu hlavně domácí Petržela, po jehož průniku a stříleném centru zůstal na zadní tyči volný Vaněk, ale při zpracování klopýtl a mířil jen do boční sítě. Po čtvrthodině se Petržela dostal do zakončení, ale pálil vedle.

Větší šance si poté vytvořil Liberec. Po Shalově kolmici postupoval sám na Kozáčika Šural, jenže spolu s domácím gólman obstřelil k tyč. Ve 22. minutě propadl centr ze strany až k nabíhajícímu Bartošákovi, kterému zkazil radost výborným zákrokem domácí brankář Kozáčik.

Po půlhodině Západočeši přišli o zraněného stopera Baránka, který při souboji utrpěl ránu do hlavy a velmi otřesený musel ze hřiště. Místo něj nastoupil Hejda.

Liberec aktivní hrou nepouštěl Plzeň k jejím tradičním kombinacím a v 55. minutě se ujal vedení. Po ztrátě domácích ve středu pole vyrazili hosté do rychlého brejku, který zakončil přesnou střelou k tyči Shala. Albánský záložník navázal na premiérovou trefu v české lize z minulého kola s Příbramí. Viktoria v osmém zápase pod trenérem Krejčím poprvé inkasovala, celkem trvala její sérii bez obdrženého gólu 685 minut.

Plzeň výrazně přidala a v 64. minutě měl na hlavě vyrovnání střídající Hejda, jeho pokus ale famózně vyrazil Koubek. V 72. minutě se střídající Mahmutovič marně dožadoval penalty za údajnou ruku, chvíli na to obkroužil malé pokutové území Petržela, ale Koubek proti jeho střele k tyči zasáhl.

Tlak Západočechů byl ale drtivý a čtvrt hodiny před koncem přinesl vyrovnání. Petržela přetlačil na hranici faulu jednoho z hostujících hráčů nacentroval před branku a důrazný Ďuriš na dlouho nohu srovnal. Slovenský útočník skóroval ve čtvrtém ligovém duelu za sebou.

Otočit stav mohl vzápětí Kovařík, ale Koubek výborně vyrazil na roh a po něm hlavou těsně minul Mahmutovič. Vzápětí domácí opět marně žádali pokutový kop za údajnou ruku ve vápně. Tlak Viktorie ale nepolevoval a v 86. minutě už Západočeši obrátili stav. Petržela vysunul Mahmutoviče a ten prostřelil Koubka.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 1:0

26.09.2015 15:30

Góly: 79. David Jablonský

Fotbalisté Ostravy prohráli v 8. kole první ligy v Teplicích 0:1 a stále čekají na první výhru v sezoně. O výhře Severočechů rozhodl v 79. minutě se štěstím David Jablonský a připravil tak poslednímu celku tabulky pátou porážku za sebou.

Tepličtí chtěli před vlastními fanoušky odčinit středeční vyřazení z poháru s druholigovými Pardubicemi a v prvním poločase měli lehce navrch. Už v páté minutě hlavičkoval mimo z dobré pozice Potočný, ve 14. zakončoval pěknou kombinaci Hora, ale hostujícího brankáře Pavlenku nepřekonal, a v závěru poločasu mířil Bratanovič jen do břevna.

Domácí pokračovali v převaze i po přestávce a už po pěti minutách mohl otevřít skóre nejlepší střelec domácích Fillo, ale z dobré pozice netrefil branku. Po hodině hry po rychlém protiútoku Bratanovič sice dostal míč za Pavlenku, rozhodčí však gól kvůli ofsajdu neuznali.

Baník ve druhé půli prakticky neútočil, jenže Teplice dlouho nedokázaly tlak zúročit. Potočného pokus z hranice vápna chytil Pavlenka a poradil si i se střelou Bratanoviče. Kapituloval až deset minut před koncem, kdy se po rohu se štěstím prosadil Jablonský.

Když v závěru neproměnil jedinou šanci Ostravy střídající Červenka, udržely Teplice domácí neporazitelnost, když na Stínadlech mají bilanci tří výher a dvou remíz. Poslední Baník naopak prohloubil svou krizi pátou prohrou za sebou a v sezoně stále nezvítězil.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 1:0

26.09.2015 15:30

Góly: 36. Jaroslav Diviš

Fotbalisté Slovácka porazili v osmém kole první ligy Bohemians 1905 1:0 a po dvou prohrách se dočkali vítězství. Jedinou branku zápasu vstřelil ve 36. minutě Jaroslav Diviš. Bohemians zůstali v tabulce na předposledním místě a stále čekají na první ligové vítězství.

Slovácko postrádalo svou útočnou oporu Doška, kterého nahradil na hrotu Diviš. Do sestavy se také vrátili po zranění Kuncl se Šumolikoskim.

Domácí od úvodních minut vynikali lepší kombinační souhrou a získali si i územní převahu. Do útoku se sice zapojovali i krajní obránci Kuncl s Reinberkem, nevypracovalo si Slovácko dlouho žádnou slibnější šanci. Teprve ve 25. minutě prověřil Sadílek střelou z dvaceti metrů kvality brankáře Zlámala.

Hráči Bohemians se snažili v prvním poločase o otevřenou partii, většinou ale zůstalo jen u náznaků protiútoků. Tlak se podařilo Slovácku zužitkovat ve 36. minutě po průniku Hlúpika, kdy se po kombinaci Sadílkem dostal míč k volnému Divišovi, který pomalou střelou k tyči vstřelil vedoucí branku.

Po inkasovaném gólu se Pražané více zapojovali do útočení. Zahrozili ale pouze těsně před koncem poločasu, kdy Mosquerovu tvrdou ránu k tyči stačil brankář Heča vyrazit. V tlaku pokračovali hosté i po přestávce a většinu útoků vedl po levé straně Schick, v koncovce mu však chyběla větší přesnost.

Největší šanci k vyrovnání měli hosté v 69. minutě. Prakticky hned po vystřídání střílel zblízka Hubínek, ale domácí gólman Heča jeho pokus vyrazil. Slovácko se zatáhlo do obrany a spoléhalo jen na protiútoky, v nervózním závěru už ale jednobrankové vítězství udrželo.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Vysočina Jihlava 4:1

26.09.2015 15:30

Góly: 16. Josef Hnaníček, 20. Tomáš Pilík, 23. Tomáš Pilík, 58. Tomáš Pilík - 68. Muris Mešanović

Díky prvnímu hattricku Tomáš Pilíka v kariéře porazili fotbalisté Příbrami v osmém ligovém kole Jihlavu 4:1 a po dvou předchozích porážkách se dočkali vítězství. O zbývající gól domácích se postaral Josef Hnaníček, za Vysočinu po přestávce pouze zkorigoval Muris Mešanovič.

Příbram sice nastoupila bez útočníka Bednáře, dlouho ale jeho absence litovat nemusela, protože ve 23. minutě už vedli domácí 3:0. Skóre otevřel po sérii šesti rohů v 16. minutě Hnaníček, ke kterému míč prodloužil Pilík a odstartoval svou sedmiminutovku snů.

Ve 20. minutě se totiž trefil technicky z levé strany a vzápětí hlavičkou zakončil individuální průnik Suse. Bezzubá Jihlava se do průběhu prvního poločasu zapsala pouze srážkou Mešanoviče s pomezním rozhodčím, kterého hostující útočník doslova smetl.

Převaha Příbrami pokračovala i po přestávce. Pilík dostal v 58. minutě ve středu až moc prostoru, prošel na hranici vápna a zamířil přesně k tyči. Příbramský záložník tak nejenom zaznamenal první hattrick v kariéře, ale také poprvé vstřelil v ligovém utkání víc než jednu branku.

Teprve potom se Jihlava probrala. O deset minut později se po centru Vaculíka podařilo snížit Mešanovičovi a v závěru se po ráně Kukola z přímého kopu vytáhnul domácí brankář Hruška. Příbram si tak spravila chuť po dvou předchozích vysokých prohrách s Plzní a Libercem, Jihlava naopak zaznamenala čtvrtou prohru v posledních pěti zápasech.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Zbrojovka Brno 1:2

26.09.2015 15:30

Góly: 39. Tomáš Berger - 64. Jakub Řezníček, 74. Jakub Řezníček

Útočník Brna Jakub Řezníček dvěma góly během jedenácti minut druhé půle otočil zápas 8. kola první fotbalové ligy s Duklou a výrazně tak přispěl k výhře 2:1. Zbrojovka v nejvyšší soutěži ukončila sérii osmi venkovních utkání bez vítězství. Pražané, kteří vedli po brance Tomáše Bergera z první půle, doma nebodovali poprvé od března.

V základní sestavě Dukly nastoupil i lotyšský reprezentační stoper Gorkšs, jehož příchod byl oficiálně dotažen teprve v pondělí.

K první střele se dostal v páté minutě brněnský kapitán Zavadil, ale Rada si s jeho pokusem nadvakrát poradil. Poté převzala iniciativu Dukla. V osmnácté minutě hostující Řezníček nepovedenou zpětnou přihrávkou vyslal do úniku Krmenčíka, kterého v šestnáctce na poslední chvíli odzbrojil vracející se Petr Buchta.

Ve 39. minutě Pražané ze své převahy vytěžili vedoucí gól. V první chvíli to vypadalo, že gólman Doležal zlikvidoval Bergerovu hlavičku ještě na čáře, ale hlavní rozhodčí Orel po domluvě od pomezního Hocka nakonec branku uznal. Ani opakovaný televizní záběr nebyl úplné průkazný. Berger tak sedmým gólem v sezoně dotáhl nejlepšího střelce soutěže Lafatu ze Sparty.

Brno začalo druhý poločas náporem a sevřelo Duklu na její polovině. Rada musel vyrazit Kerestešovu ránu z dálky. V 63. minutě už Zbrojovka vyrovnala. Kerestešův centr propadl až na zadní tyč k volnému Řezníčkovi a ten hlavou překonal Radu.

Vzápětí se Dukla mohla vrátit do vedení, ale Přikrylovu střelu vyrazil Doležal a dorážející Beauguel dostal míč do sítě z ofsajdového postavení. Francouzský útočník pak mohl skórovat regulérně, Doležal však jeho střelu pod břevno vyškrábnul na roh.

V 74. minutě Brňané skóre z přečíslení otočili. Škoda přiťukl míč Řezníčkovi, jenž se trefil přesně k tyči. Útočník hostující ze Sparty tak zopakoval dva zásahy z minulého utkání se Slováckem.

Domácí měli v závěru několik možností na vyrovnání, pokaždé je však zradilo nepřesné zakončení. Brno si tak připsalo první ligové vítězství na Julisce.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Fastav Zlín 1:1

26.09.2015 15:30

Góly: 58. Michal Ordoš - 67. Štěpán Koreš

Souboj nováčku mezi fotbalisty Sigmy Olomouc a Zlínem skončil v 8. kole první ligy remízou 1:1. Hanáci sice vedli po gólu Mmichala Ordoše, ale Zlín dokázal vyrovnat zásluhou Štěpána Koreše, přestože hrál od 61. minuty bez vyloučeného Tomáše Hájka.

Olomoucký trenér Kalvoda po špatném výkonu na Spartě udělal řadu změn. Poprvé nasadil uzdraveného stopera Hubníka, Rajnocha posunul do zálohy, na hrotu dostal šanci mladý Chorý a nastoupili také Houska a Ordoš.

Sigma začala aktivně, už ve 2. minutě hledal Hála centrem Ordoše, jehož hlavička ale mířila na tribunu. O jedenáct minut později šla střela z hlavy kapitána Rajnocha po rohu Vepřeka mnohem přesněji, ale nakonec skončila těsně vedle. Po půlhodině hry si Houska žádal penaltu po souboji se Živuličem, sudí Příhoda penaltový kontakt neviděl.

Druhý poločas začali lépe ševci. Po rohovém kopu vnikl do olomoucké šestnáctky Koreš a jeho zpětnou přihrávku jen těsně minuli Poznar s Vukadinovičem. Pak se ujala ofenzivní role zase Sigma a v 58. minutě se radovala. Navrátil našel za hranicí velkého vápna Ordoše a ten se trefil levačkou k tyči, Holý letěl vzduchem marně.

Akcie na vítězství domácím stouply v 61. minutě, kdy Hájek fauloval Hálu, obdržel druhou žlutou kartu a musel do kabiny. Ševce tak čekala půlhodina v deseti.

Zlín se ale nevzdal. V 66. minutě přihrál Poznar do vápna Korešovi a ten po kličce Radakovičovi prostřelil Buchtu a srovnal. Zlín byl odvážný i dál. V 77. minutě našel střídající Holík volného Železníka, jehož střelu zablokoval Radakovič na rohový kop.

Olomouc se připomněla až v 84. minutě, to hlavičkoval nad Chorý. Po chvíli to zkusil po odraženém rohu střídající Halenár, Holý byl na místě. V nastavení našel Falta přetaženým centrem Hubníka, jeho střela byla pro brankáře Zlína lahůdkou.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:2

25.09.2015 20:15

Góly: 70. Stanislav Tecl (pen.) - 37. Aleš Čermák, 75. Lukáš Magera (pen.)

Fotbalisté Mladé Boleslavi překvapivě zvítězili v předehrávce 8. ligového kola v Jablonci 2:1. Skóre otevřel v první půli Aleš Čermák, po přestávce srovnal z penalty domácí Stanislav Tecl, ale hned za pět minut z dalšího pokutového kopu rozhodl Lukáš Magera. Jablonec tak nevyhrál ani v šestém domácím soutěžním zápase této sezony, naopak Mladá Boleslav v lize poprvé po pěti duelech zvítězila venku a dostala se před soupeře na čtvrté místo neúplné tabulky.

Kouč Jablonce Jaroslav Šilhavý nasadil rovnou do základní sestavy novou posilu, obránce Matěje Hanouska. Jeho celek vstoupil do utkání poměrně aktivně, ale s výjimkou Mingazovovy nepřesné střely si větší šanci nevytvořil.

Brzy začala hrozit i Mladá Boleslav, v jejíž sestavě navzdory předzápasovým informacím o zranění nakonec nechyběl střelec Skalák. Právě po jeho centru nebezpečně hlavičkoval Ščuk a brankář Hrubý měl plno práce, aby míč vyrazil.

V 37. minutě už hosté vedli. Skalák vysunul Bořila, ten vrátil pod sebe a Čermák s rozmyslem umístil balon k tyči. Dal svůj čtvrtý gól v této ligové sezoně.

Domácí kouč v poločase poslal na trávník Tecla místo Crnkiče a do 66. minuty vyčerpal i další dvě střídání, když na hřiště přišli Doležal a Trávník. Krátce poté Jablonci penalta. Brankář Šeda neudržel lehký centr v rukavicích, Tecl přes něj přepadl a sudí Ardeleánu nařídil pokutový kop. Sám Tecl pak střelou do středu srovnal a radoval se z první soutěžní trefy za Jablonec.

Mladá Boleslav ale na inkasovaný gól zareagovala zvýšenou aktivitou a brzy opět vedla. Magera ještě trefil tyč, ale v 75. minutě po Mingazovově zákroku na Bořila odpískal Ardeleánu další penaltu a Magera ji podobně jako Tecl s přehledem proměnil. Hosté tak potvrdili dobrou bilanci proti Jablonci, s nímž prohráli jediný z posledních devíti ligových duelů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha852117:517
2.Viktoria Plzeň852115:717
3.Slovan Liberec843116:915
4.Slavia Praha842214:714
5.FK Mladá Boleslav842220:1714
6.1. FC Slovácko841312:1313
7.Zbrojovka Brno84139:1013
8.Fastav Zlín84139:1213
9.FK Jablonec833213:1012
10.FK Teplice832314:1411
11.1. FK Příbram831414:1710
12.Dukla Praha823314:149
13.Sigma Olomouc81438:157
14.Vysočina Jihlava81256:155
15.Bohemians Praha 190580447:114
16.Baník Ostrava80177:191

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (604)

Přidat komentář
ZB 07

To byl zápas, panečku

Reagovat
San Iker

Jabka teda hrajou dcl sračku Ale bez alespoň jednoho pořádnýho křídla to je těžký... A střed zálohy taky bída... Jinak ten Rada z Boleslavi taky dcl zklamání zatím...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Rada hraje v Boleslavi uplně jinak, víc vzadu, před ním pořád sou cca 4 hráči, v Bohemce byl 2.-3. ofenzivní hráč, větší volnost atd. Ale zklamání to trochu je.

Reagovat
db18

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý by měl posunout Mingazova do středu místo Greguše. Jinak to moc nepůjde. Jak říkal Jarolím, soupeř pokryje Pospíšila a nikdo jinej nic nevymyslí.

Reagovat
Miguel19

Špita bych tam dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam, do středu zálohy?

Reagovat
Miguel19

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Skaláka už všichni volí ze zvyku ne? Čermák dneska lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Skálák nechápu, jak ho Sparta mohla pustit

Reagovat
Miguel19

Je ošklivej.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pro český fotbal jedině dobře. Ve Spartě by si asi moc nekopl, zatímco v Bolce roste. Kdyby seděl ve Spartě na lávce, zas by se nadávalo, že Sparta ničí talenty.

Reagovat
matZz

no právěže v současné formě má v klidu na základ i ve Spartě

Reagovat
risk je zisk

V teto sezone jede a pokud to dokaze i v pristi, tak ma Sparta utrum, bo ten kluk ma klidne na zahranicni angazma.

Reagovat
smazaný uživatel

zahranicni angazma polsko,slovensko,rakousko

Reagovat
smazaný uživatel

Rapid? Pro Skalaka tak akorat

Reagovat
Znalec

Rakouská liga neni ani trochu posun k lepšímu...

Reagovat
db18

Finančně ano. Navíc by měl šanci zahrát si i dvě předkola v EL.

Reagovat
Uwe háže buly

Když se do BL dostanou kopyta jak Petržela, Jiráček, Hloušek a do SA Hušbauer s Rabušicem, tak uplně v klidu i Skalák.

Reagovat
stas87

No tak to tam dopis aj Kaderabka,nie?Tie jeho centre na prveho supera vo vapne je totalna tragedia.

Reagovat
Switchback

Nebreč furt všude, maďare.

Reagovat
Uwe háže buly

Zatim ho nikam dopisovat nebudu, navíc u nás v lize oproti těm ostatním ukázal konstatní výkonnost.

Reagovat
db18

Oproti Hlouškovi? Kterému se navíc angažmá v Lauternu povedlo?

Reagovat
db18

Zapomínáš na Gebreho začátky, nebo jseš jenom rád, že v tom nezůstal sám?

Reagovat
risk je zisk

Co by nasi fotbalisti dali za rakousko

Reagovat
matZz

to ho spíš koupí za velký prachy zpět Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani to prej ale chápou prej..

Reagovat
Fernando_Torres

Ardeleanu měl asi taky vsazený overy Já mu děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

uprchliky nechaji piskat fotbal a takhle to dopada..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to foukal Rumun? A jeste tak, jakoby mel sam vsazeny

Reagovat
Spalovač šancí

Jablonec jede na titul a jejich jediný divák (božský John) si nechá zápas ujít a nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

To je škoda, že Crnkič má tak nevyrovnaný výkony, ten by mohl v klidu přerůstat naší ligu.

Reagovat
Coutinho10

hlavne byl zajimavej jeho profil ve fotbalu extra

Reagovat
ZB 07

Reagovat
taws

Ten Ardeleanu je stejně kapacita celej tejden deník sport píše články, jak jde na ruku berbrovi s peltem, a on to má stejně v píči a pískne pro míru takovouhle píčovinu za to zaslouží respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě se mu tllemí do ksichtu. A v píči to klidně mít může, protože je mu jasný, že všechno zůstane při starym.

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Třeba tím chtěl Berbr Peltu varovat před tou schůzkou s Kovaříkem...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Znalec

hokej

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se něco zásadního nezmění, tak je v pondělí poslední hokej... a to tam ještě není vypsáno všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Bolševici už si myslej že to maj v kapse. Slavia - Sparta 1:2,říká se mi to těžko,ale můj tip. Ale stejně by to chtělo od Sparty trochu pokory,to je to,proč se nikdy nedostanou v nejbližší době do LM nebo dál v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

respekt -> pokora -> kompliace

Reagovat
smazaný uživatel

respekt -> pokora -> komplikace

(mohli by tu dát možnost smazat nebo opravit příspěvek, když na něj ještě nikdo nereagoval)

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

*respekt -> pokora -> komplikace -> charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Když už nic jiného, aspoň mám v sestavě Fanty Jablonského, když už jsem tam dal Bednáře a nevrátil Řezníčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Korytar ven!

Ma to tezke,kadr na hovno, atmosfera kolem klubu na hovno... je mi ho lito. Ale bohuzel, 1 bod z 8 kol je proste katastrofa a to se trener odvolava i kdyby mel v tymu jenom Zehery a Velkoborske... pred domacim duelem se Sigmu je treba dodat tymu impulz a neco zmenit

Reagovat
bobis21

podle mě může klidně zůstat, s tímhle kádrem by nic neuhrál ani SAF ... Zeher by byl v tomto kádru naprostá hvězda ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna SAF byl takovy genius, ze by i s timhle dokazal hrat o titul ale i Korytar ma na spatnych vysledcich svuj podil,nedokaze se poucit z chyb... viz Holzer porad na levem beku

Reagovat
bobis21

jasně že na tom má svůj podíl, ale je podle mého názoru zbytečné měnit trenéra. Jeho následník by o moc lepší výsledky neměl a měnit každých 10 kol trenéra, když stejně nejsou hráči, je zbytečné.

ok, SAF by možná něco uhrál, ale toho Šafarčík asi nepřemluví

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena trenera ale muze klidne pomoct i kdyz hraci budou porad stejni, to je lety proverena praxe...prinese neco noveho,udela par zmen,nahecuje to...Vzpomen si na Pulpita, sice to byl vul a pak na jare hral neskutecnou sracku, ale na podzim jako novy kouc udelal serii asi 4 vyher v rade a presne to ted Banik potrebuje...

Reagovat
bobis21

přijde nový trenér, odehrají se 2 dobré zápasy a pak to bude zase stejné. 2 zápasy sezonu nezachrání, proto je to podle mého zbytečné. Krátkodobý efekt by to mít mohlo, ale dlouhodobě prostě bude ta kvalita chybět ...

Reagovat
db18

Vyhodil bych ho jenom za to, že dává Holzera na beka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak píše bobis21 , pokud to tady bude fungovat jako to funguje ( každý lepší fotbalista ihned odchází ) tak tady může trénovat kdokoliv.

Jak jsem psal dřív, ten moment kdy se Baník zlepšoval a mohlo to být do budoucna super je už na náma a všichni hráči kolem kterých se ta kvalita točila ted hraje jinde. Ono se úplně v klidu může stát, že za 2 - 3 sezony něco podobnýho bude znova, až doroste Narh, Holzer, Mensah, Kaša, Kouřil, Půda, Szotkowski, Behan, atp, jenže k čemu to je, když majitel nemá ani korunu a nemůže je v životě udržet ....

Reagovat
smazaný uživatel

Korytar dosazen vedenim,aby nedelal dusno smerem k nim,vedeni se napapalo milionama a ted uz jen cekat,ze nechaji klub krachnout a utecou ...dobre Safarcik vytriskal z toho miliony,vytriskal miliony z mesta (dane obacnu CR) a nakonec neztrati ani korunu,tak takhle se dneska dela byznys.

Reagovat
Puskas

Když už nic jiného, aspoň mám v sestavě Fanty Jablonského, když už jsem tam dal Bednáře a nevrátil Řezníčka.

Reagovat
Puskas

o jéj, podruhé

Reagovat
ryzskej

Jaký je rozdíl mezi trojúhelníkem a Baníkem Ostrava? Trojúhelník má alespoň tři body...

Reagovat
smazaný uživatel

Není na čase vyměnit trojúhelník za úsečku?

Reagovat
ryzskej

Plánuju to od desátého kola.

Reagovat
bobis21

to má být jako nějaký vtípek? vždyť trojúhelník více bodů než všechny kluby dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Má jich nekonečně mnoho. I ten nejmenší trojúhelník jich má nekonečně mnoho. I kratičká úsečka. A to si vem, že nekonečno je tak strašně moc, že když od něj odečteš libovolně velký číslo, tak je to pořád nekonečno. To si nejde ani představit. To by jednomu praskla hlava.

Já si to teda představuju tak,že to nekonečno je něco jako sebevědomí našeho pana prezidenta.

Reagovat
smazaný uživatel

současného, nebo minulého ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každej dostane, co si zaslouží...

- Milan Baroš

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák, dostal lavičku v Boleslavi.

Reagovat
ZB 07

Je to táám, druhej poločas jak z říše snů!!! Kuba zas paráda, tabulka teď vypadá opravdu hezky

Reagovat
HorajzmAmmann

13. bodů luxus.

Reagovat
bakasa

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
db18

Reagovat
Bagr007

Reagovat
Rarášek

Hnaníček, Rezek, Čermák, Berger

Reagovat
Sancek

OT: Měl bych otázku pro Plzeňáky, proč nehraje Hejda skoro vůbec v základu?

Reagovat
Rarášek

Protože je 11 měsíců a třicet dnů zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že je zraněnej hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Kde ma Liberec fanoušky?Jejich klub hraje o titul a celkem pohledny fotbal,navic se sousedem z cela tabulky a s nema prijede slovy deset lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

asi bojkot... Ale jinak slušný hrát v osmým kole o titul. Škoda, že si ho takhle prohráli... Teď už tu ligu nemá cenu sledovat vůbec

Reagovat
didosh

Strc si tu ironii za klobouk!Je jasne ze Liberec bude i hrat vysoko o pohary.Jejich vyjezdy sou stejně ubohe jak vase domaci zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme devátý a máme devátou nejvyšší návštěvnost Liberec má čtvrtou no

Reagovat
F.Torres

Řezníček jsem rád, že se o něm potvrzují má slova Jinak Zbrojovka zatím super, letos by mohla být záchrana vykopaná mnohem dříve, ale ještě času dost na taková slova, snad příští kolo opět za body!

Reagovat
smazaný uživatel

Zhebni hrobari, zhebni ty zmrde!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zase bylo zakázané choreo v Teplicích? Banda kreténů.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek vynikající Nejlepší golman ligy

Reagovat
Kang & Kodos

Bičík

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ManUnited

To není možný jak tam tu Plzeň tlačej

Reagovat
martin1

To není možný jaký si debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Už chápu ty záplavy v Liberci. Vy jste se řádně rozplakali v posledních letech....

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že jsi poznal, o kom je řeč

Reagovat
Alan_Shearer

Neskutecny, jak mate za prdeli Peltu, hromadu penez a uspechy zadny .. Ani vymyslena pencle vam vcera nepomohla, oh wait .. zase ted brecim!

Reagovat
db18

Reagovat
Chlupatá máma

klasika posledních 5 let; rozhodčí dostane od STBerbra a prádelníka tučnou odměnu a pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka minimálně tříkrát držel jednoho z hráčů Liberce úplně stejně, jako na druhý straně Pokorný držel Mahmutoviče a rozhodčí pískne jenom zákrok Pokornýho. Tak kde to jsme

Reagovat
vinetou

Pics or it didn't happen.

Reagovat
smazaný uživatel

jednounp to bylo uplne do oci bijici

Reagovat
Kang & Kodos

To je krásný. Když nám v Tripolisu neuznali dva regulérní góly, tak se nám tady půlka lidí smála, jak jsme ubrečený. Plzni pustil faul pět vteřin před gólem, zároveň ale odpustil Bartošákovi a Pavelkovi červenou, a už se tady hromadně brečí pro Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

U vás to přece nevadí, protože se vám v minulosti připískávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pics or it didn't happen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je Plzeň, co má Bebra. Těm se přece nemaj pískat pecky, dávat redky soupeři apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc nedal ty redky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ta pecka pro Jablonec to je ovšem uplne jina liga

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to psal ironicky..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to asi nepochopil no ale pokud jo tak

Reagovat
smazaný uživatel

za A) zkus si to přečíst ještě jednou, zapojit mozek (Ano, možná to bude bolet, jestli to bude poprvé) a pak piš.

za B) Já odsoudil tu penaltu naší včera v preview ještě než jí ten tragéd proměnil, tak nevím, proč to vytahuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi to psal ironicky tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nepochopil jsem to tak se ti omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
papanegra

Ten střed tabulky je vždy tak hustě vyrovnanej proto se na českou ligu nedá pořádně vsázet

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

Kloboucek, zapas jsem bohuzel nevidel, ale mit tu mentalni silu otocit ten zapas na konci, to je presne to, co miluju vlak jede dal, Krejci

Reagovat
db18

Krejčímu za obsazení křídel a další ignorování Vůcha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Zajímavé, jak se tým dokáže proměnit. Myslím tím hlavně Liberec. Ti se po tom gólu tak posrali, že si nic jiného nezasloužili.

Nejhorší opět rozhodčí. Liberci měl vyloučit hráče v první půli, nám neuznat první gól. Každopádně Liberec je větší hrozba o LM/titul než zoufalej Jablonec.

Reagovat
Alan_Shearer

Souhlasim ve vsem

Reagovat
taws

tak třeba baránek měl být taky dávno venku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mel jako kulisu spis, ale vazne byl ten zapas tak dobrej jak rikali v televizi? Mne teda prislo 25 minut aktivnich z obou stran super fotbal, ale nedotazene akce, potom prisly zraneni, chvili se nehralo a na hre do konce polocasu se to podepsalo. Druha pule zase 20 minut nahoru dolu, ale po golu uz se hralo jenom na jednu branu, Liberec byl nulovej. Takhle jsem to videl ja.

Reagovat
Miguel19

Na naší ligu nadprůměrnej fotbal bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti včerejšímu souboji dalších dvou týmů z imaginární top 5 určitě

Reagovat
delfin

dneska palec pro Petržel

Reagovat
smazaný uživatel

Palec pro nej, ze zustal, bojuje a maka

Reagovat
Miguel19

Dneska hrál parádně. Jenom škoda, že teďka od něj přijdou minimálně 3 zápasy, kdy mu nic nevyjde...

Reagovat
delfin

Ja mu verim, pokud bude v tyhle forme, tak je na svym postu lepsi nez kopic... ten se ted bude hodit na druhy strane za pilare. Jsem moc zvedavej co na villarealu.

Reagovat
db18

Kopic se nalevo nehodí, protože tam akorát zdatně konkuruje Kovaříkovi v tom, kdo tam zahraje hůř.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Mně se teda moc nelíbil...

Reagovat
Miguel19

Však rozhodl zápas. Měl se na něm vyfaulovat Bartošák...

Reagovat
db18

Dost toho zkurvil a zápas rozhodl, protože sudí nepískají to, co mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se něco ví o Barankovi ?

Reagovat
Kang & Kodos

Stoper, metr devadesát, blonďák. Rarášek by řekl, že je hezkej.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že trénuje

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalista to byl dobrý, jako trenér stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to dobrý golman.

Reagovat
mickey mouse

Zbyněk Pospěch hned v prvním zápase gól. Jak zhubne 5-6 kilo a vyměníme trenéra tak jdeme do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

NE! Pockejte na nas... Teda pokud nepujdem hned do okresu, no... Jebat Opavu..

Reagovat
db18

*tak jde Pospěch do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Grussman zase na pravém křídle, ten člověk to nemá v hlavě v pořádku... K tomu kreténovi Vaškovi se snad radši ani nebudu vyjadřovat, hraje si na mistra světa, a přitom je to totální hovno

Reagovat
Blasphemer

Mahmutovič I za tu chvíli se mi hrozně líbil, ty náběhy za obranu a schopnost udržet míč prostě Ďuriš nemá. Snad mu ten gól pomůže a příště dostane šanci od začátku, Ďuriš ať klidně hraje s ním na hrotu nebo na podhrotu.

Petržela toho dost zkurvil, ale ty povedený věci převažujou. Před gólem se mi to zdálo jako faul, ale těžko říct - opakovačku jsem neviděl. Liberec na druhou stranu může být rád, že dohrál v jedenácti. Kopic nalevo už nesmí hrát a Baránek se snad dá dokupy, Hejdu bych tam nějak dlouhodobě moc vidět nechtěl.

Reagovat
db18

Hlavně Hejda tam dlouhodobě nevydrží. V úterý očekávám angažování Brabce.

Reagovat
Blasphemer

Ericha? To už se může rovnou vrátit Neuwirth.

Reagovat
Kang & Kodos

Už se nemůže nakupovat, ne? Jestli teda nevezmete Ericha.

Reagovat
db18

Já nevím, do kdy se mohlo - PL tu má onlajn z D-day, ale SL tu nemá ani expresku, jsem myslel že to je do konce září.

Reagovat
Blasphemer

22. září skončilo. Proto mě hned napadl Erich jako volný hráč.

Reagovat
db18

Na druhou stranu jsem rád, že už nehrozí příchod Bednáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný bodový zisk ve fantě

Reagovat
db18

Shala a Berger na lavičce Ale zítra mi bude hrát 5 hráčů (včetně kapitána, a když se nepovede zápas Škodovi, tak naskočí Berger)...

...a střídáním získám pár bodů v obraně, za střídání Baránka. Ale tebe už asi nedoženu, leda by se kapitán činil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad zítra derby skončí 0:0

Reagovat
Blasphemer

Mě udělal Pilík jenom o bod méně než zbytek týmu v součtu. A už mi hrají zítra jenom tři Sparťani.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě neudělal nikdo nic. Zrovna když mám prestižní duel proti největšímu odborníkovi na eurofotbalu

Reagovat
Blasphemer

Já to letos řešil na poslední chvíli, takže jsem se nestihl ani vetřít do žádný miniligy.

Reagovat
smazaný uživatel

https://ctrlv.cz/i82E

Akorát toho Filla jsem nevychytal, čekal jsem, že jim Tepláky naloží víc

Reagovat
db18

http://abload.de/img/fligaggrnf.jpg - takže doufám, že Škoda nepromění 4 penalty

Reagovat
smazaný uživatel

to se v celkovem zebricku moc neposunu, kdyz pokazde vsichni berou aspon dva obrance nebo golmana z tymu, ktery hraje proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Kroba a Lüftnera jsem tam dal jen na tohle kolo . Grigara jsem tam měl minulé kolo a dostal 4 kusy nebo kolik, tak jsem tam hodil Heču.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Jo, toho jsem se taky bál.

Reagovat
Kang & Kodos

22. září se uzavíralo.

Reagovat
db18

tak teda až v zimě, když podepíšete Mazucha.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli ho vůbec podepíšeme. A stejně tomu nedávam moc šanci. Costa dřív nebo později nějakej zápas totálně zesere, a potom je Brabec snad jasná volba.

Reagovat
db18

Zapomínáš na Marečka.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co Kuba Navrátil, nějak nevím kam se poděl, v Boleslavi o něm není slyšet..

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš si opět namazla hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

kanibal

Reagovat
db18

Petržela hráčem utkání...

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzene..

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 15 hracu, kteri maji nejvice bodu ve fanlize

Dockal 135

Skoda 132

Zeleznik,Fillo 122

Lafata 116

Sural 111

Bednar 110

Dosek,Berger 109

Duris,Skalak 106

Magera 100

Limbersky,Zavadil 99

Narh 88 ( )

Reagovat
Greny

To má Narh víc než celej Baník dohromady ne?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to sem se zapotil něž jsem to pochopil. Já mam tuten černej, nevkusnej a vostrej humor rád Jebat moralisty.

Reagovat
Znalec

tuten

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Tak tohle je hodně přísný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo, černej humor mám fakt rád. Kdyby lidi nebrali všechno tak vážně, bylo by tady o dost líp. Ježek stejně Limberskýmu naložil víc.

Reagovat
Hokaido

já mám černej humor taky rád, klidně i ještě černější. Ale tohle mi přijde prostě trapný, navíc s chybama v interpunkci.

Reagovat
Kang & Kodos

Na Plzeň je ten pravopis dobrej A chápu, že tohle dost lidí nezkousne, když se otíraj o člověka, kterej i přes svůj handicap dokázal víc než většina zdravejch lidí. A paradoxně jim daj ostatní tohle sežrat víc, než ten debilní transparent proti muslimům.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to vadi z toho pohledu, ze si Jezka hodne vazim, jako cloveka i jako sportovce.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

ale tak s ním to asi vůbec nehne. Člověk s takovým životním příběhem to nejspíš má v hlavě pořádně srovnaný.

Reagovat
Hokaido

Kloboucek no, on je proste borec

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

To už mi daleko víc vadí "do druhý", než to, že na prvním transparentu na konci není čárka.

Reagovat
Hokaido

Mě teda né, vypadalo by to divně, tak přehnaně profesorsky. Správná čeština není vždy spisovná, ale ta, která se nejvíce hodí do konkrétní situace.

Reagovat
db18

Ta čárka na konci transparentu by taky vypadala blbě - kdyby to bylo celé na jednom, tak bych to rozčílení chápal a možná i sdílel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jako stěžovat si ani nemůže no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

ubohý...

Reagovat
papanegra

přijít o nohu a být ve světě známý,uznávaný a mít na kontě úspěchy vs být primitivní hovado co řídí opilej je celkem rozdíl..

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Prijel sem na paraolympiadu a nikde ani noha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vis co je lepsi, nez vyhrat zlatou na paralympiade?

Obycejna prochazka.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

co je to taková paraolympiáda

Reagovat
bayern987

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Aldeano

Reagovat
arsavin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
rufus

Jakej klub, takovy fanousci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký Limberský, takový fanoušci.

Reagovat
ZB 07

Tento je taky dobrej

Reagovat
Hokaido

Wili, nechtěl bys jim, jako vcelku inteligentní člověk, dělat korektora?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kepy_FCB

kdo je Ježek?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

O největším počtu dementů mezi ultras bylo o Plzni jako vítězi jasno předem, tohle to jen potvrzuje.

Reagovat
mistr129

Smutný je, že má víc nohou než tenhle kotel dohromady mozků

Reagovat
smazaný uživatel

sedláci, no...

Reagovat
tunkic

Reagovat
ZB 07

Takhle to má vypadat

Reagovat
bayern987

Reagovat
Josifek

Je to frajer, já si říkal, že tohle se dá s gustem v pohodě ustát, mohl komentem z fanoušků Plzně udělat klidně i ještě mnohem větší kretény..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ze sebe by udělal pokrytce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Josifek

Ježek vtipně a trefně glosoval Limberského úlety tím, že ironicky zpochybnil jeho inteligenci, což bylo adekvátní s ohledem na Limberského úlety. Tenhle útok na Ježkovo zdraví je zoufalství a ubohost o dva-tři levely "inteligentního humoru" níže..spíš k smíchu než k pláči noo, taková reakce alá Limba, tak nevím, jestli fanouškům "neporadil"

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

plzenští fans se zase předvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné,co stojí ještě za řeč,okolo Baníku...výjezdy.

https://youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Nl-a5QBNG3k

Reagovat
smazaný uživatel

A já tam musím být vidět hned uprostřed

Ale jinak zase, trocha sebereflexe, včera to nebyla moc velká sláva od nás. Už sem zažil lepší Teplice.

Ale co mě tam neuvěřitelně sralo, jak tam furt někdo od nich třískal do bubnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly lepší výjezdy,ale z pohledu atmosféry to je někde jinde,než domácí zápasy. Je to to jediné,co stojí za řeč ohledně Baníku. Počty na výjezdech nám může závidět většina klubů v lize. Včera jsem už pomalu věřil,že bod urvem a potom takový haluz ke konci...

Reagovat
Kepy_FCB

uprostřed je mešita

Reagovat
frankiefcb

ten buben to je zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A pro tebe to byl dobry vyjezd ? Ja ti nevim, u me prevladala spis to, ze prumer ci podprumer. Ale asi je to zpusobene tim, ze sem byl strizlivej

Reagovat
db18

To už prodavačka pod pultem nevede rum?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se nějak ani nechtělo, celej týden sem umíral na mužskou smrtelnou nemoc, jeli sme tam jen ve dvou a zas nejsem takový alkáč, abych sám pil rum

Reagovat
db18

Tak to jo - já myslel, že vás bylo víc.

Reagovat
frankiefcb

sice sympatické byly, ale o tom, ež by byl pod pultem rum nevím.

Reagovat
db18

Bylo jich víc? My tam máme vždycky tu hrbatou prodavačku - a v minulé sezoně po pár dotazech na alko-pivo vždycky přilila do coly "trochu" rumu (ale po sezoně chce skončit)

Reagovat
frankiefcb

Mně dávala pití a klobásu sympatická mladice.

Reagovat
smazaný uživatel

V životě by to mělo být ale obráceně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Vtip doceněnej až s odstupem času

Reagovat
smazaný uživatel

To me vždy fascinuje, když někdo po třech měsících něco okomentuje.

Reagovat
Kang & Kodos

Koukni se na to datum ještě jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to myslel na db18 a ZB07

Reagovat
ZB 07

Kang & Kodos19.12.2016 18:11#

Koukni se na to datum ještě jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok po roku a třech měsících. Šlo mi ale o tu dlouhodobější reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Mně se to líbilo, i to fandění nebylo špatné, když si člověk vezme v jakých sračkách jsme. Já si to užil, žádně provokace policie, ochranky, všechno v poklidu az to jsme rád.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to máš pravdu

Reagovat
bobis21

až na tu pičovinu urpostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Podprůměrný výkon Teplic stačil na poražení "Baníků"

SMUTNÉ

Reagovat
PavlíčeQ

Slavia zaslouženě

Reagovat
vinetou

Nemůžu si pomoct, ale Sparta letos nejlíp hrála v tom proklínaným 3-5-2 a proboha nezabíjejte toho Frýdka vpravo, vždyť Stein tam hrál dobře v poslední době.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia zaslouzene, Sparta marna a rozhodci jeste marnejsi...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

V boji o titul jsou to pro Slavii zlatý body, Číňani koupí ještě pár pořádných hráčů a celá ligu uvidí jaký to je když vás vlastní magnát. V Fmku takhlec koupili ropní Alžířani Střížkov a ten pak ligu drtil a rok co rok byl v LM. Poděkování patří i sparťanským fans, kteří účelně rozklížili sparťanský tlak. Povedené derby až na praporkáče.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to Slavii nakopne a bude opět tam, kde patří

Reagovat
ronaldik

Jak jí tohle pomůže do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nemluvil o Sigmě

Reagovat
Spalovač šancí

Já sú tak Ščasné

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Reagovat
Paddy

Reagovat
Dave LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Scasny ven...

Reagovat
Uwe háže buly

vedem ligu, v EL jsme taky ve hře..

Reagovat
Kenneth

V jeden tejden dokazal skoro vyletet s pralesnim muzstvem a s dalsim pralesnim muzstvem prohral...

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky keneth

Reagovat
Kenneth

Copak buznicko?

Reagovat
kilobyte

Největší tragédi rozhodčí, pak kotel Sparty a pak hráči Sparty za pasivitu (hlavně Hybš a Jiráček)

Reagovat
Il Architetto

Klasická špína letenská.

Reagovat
Liquid

jináč větou ještě ke Spartě, ikdyž mám Ščasného v oblibě, tak mi přijde, že se s ním Sparta vrátila o pár let zpět, samozřejmě chybí i Kadeřábek, je to těžký no, Lavička ligu dával ale v Evropě hořel

Reagovat
Aldeano

Ščasný v Evropě září

Reagovat
smazaný uživatel

JIRACEK VEN,JIRACKU NEJSI SPARTAN A NIKDY NEBUDES,TAHN ZPATKY DO PLZNE,NECHCEME TE VE SPARTE.

Reagovat
Miguel19

Radši více Slávistů...

Reagovat
db18

Jiráček byl taky ve Slavii.

Reagovat
Uwe háže buly

zlatej Mareček..

Reagovat
smazaný uživatel

never more caps lock

Reagovat
HorajzmAmmann

Gut vetr tudej for mí, propert gut šušn tudej

Reagovat
smazaný uživatel

zkusit šůšn

Reagovat
smazaný uživatel

hoši, já potřebuju nějaký body, kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď, napiš ještě něco moudrého. Neboj se. Zatlač.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevermore!

Reagovat
Miky.77.14

Ta Sparta byla ale ubohá jedna střela za celý zápas Slavie to odmakala bojovností a zaslouženě vyhrála !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

"Reprezentant" Hybš je naprosto marnej i v systému na 4 obránce. Možná to přece jen nebylo tím, že hrál ve trojčlenné obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

Když odešel tak to bylo mnohem lepší že

Reagovat
rufus

Cim driv Scasny vypadne, tim lip..

Reagovat
San Iker

Reagovat
Bosko

Konečně zase výhra v derby. Někteří slávisti dneska předvedli výkon na hranici možností, Kenia byl neuvěřitelnej, Voltr i Souček.....Všichni to dneska odjezdili po zadku, takhle to má v derby vypadat

Reagovat
Bosko

Kdyby nás trénoval Beránek, tak by hned do druhý půle poslal dva stopery na víc a jen bysme čekali na gól, takže díky za Uhrina a za to, že Slavia až do konce hrála a dostávala se do nebezpečných situací.

Reagovat
smazaný uživatel

Beránek vás zachranil v lize ty brepto

Reagovat
Bosko

Slavia pod ním ztratila 21 bodů v zápasech, kdy dala první gol, což o něčem vypovídá, ty brepto. Nebejt Beránka, Slavia mohla hrát někde v klidnějších vodách tabulky. Jenže když i proti tragédům jako byly Budějky, zalezli po vstřeleným gólu do vápna a bránili náskok, tak těžko mohli vyhrávat.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mada

Reagovat
Uwe háže buly

O2 Sport zatim mega zklamání, žádný posun od Nova Sportu, pořád stejní kreténi, akorát maj více peněz a mužou kurvit víc sportovních přenosů.. Pravidlový expert, který řeší 2 minuty nedůležitý výrok sudího, zatímco jim utíká gólová šance.. Komentátoři totální nuly, Radotinský na úrovni Poulíčka, furt připomínaj uplně nepodstatný statistiky, pravidla taky neznaj.. zlatá ČT a zlatý Vlášek s Karochem.

Reagovat
Bosko

Ale studio maj docela dobrý, ne jako Fanda/Nova sport, kde byl mladej šamponek Hrdlička a jediný na co se zmohli, bylo vtipkování s Uličným.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to nevim, to mi na netu vypli.

Reagovat
Bosko

Nebylo to špatný, řekl bych že i lepší než Kozohorský nebo Vlášek ve studiu ČT. Svěcený přecejen ví, co říká a netahá témata z paty

Reagovat
smazaný uživatel

Já musím říct, že jsem do toho chtěl jít hlavně kvůli PL, ale lidi si na to neskutečně stěžují.

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli cemu si stezuji? ja to mam a jsem naprosto spokojen

Reagovat
Kang & Kodos

Kde vůbec vyhrabali toho Henna? Pískal aspoň ligu?

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš někde dětem pískal srandamač z okna, větší retard je snad jen Švancara.

Reagovat
Aldeano

Štěrba horší než Vlášek?

Reagovat
smazaný uživatel

pičovina

Reagovat
Uwe háže buly

Nevim, po hlase ho nepoznam, dneska to komentovali 2 a jeden byl totálně mimo a ten druhej skoro nemluvil, možná míň než Henn..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neni posun? dneska si měl 3 mozny komentare, na kazdy zapas ligy mas nekolik pohledu kamery co si muzes vybrat. studio nemusis vubec poslouchat. to ze komentatori nejsou tak kvalitni me treba neprijde. a u zahranicnich prenosu si muzes prepnout na anglicky komentar. Coz jsem pouzil jenom jednou a to u community shield na nove, protoze jejich komentator nemel pripravenyho nic jinyho nez uvahy o cechovi. vsechny zapasy LM jsou taky super. takze me to prijde jako uzasny pokrok na to ze jsou v provozu asi mesic a teprve se seznamuji s moznostma.

Reagovat
Uwe háže buly

3 možný komentáře, ale na dvou z nich komentovali naprostý zoufalci,a na třetím pro změnu totální analfabet Radotinský, výběr kamery mi absolutně nezajímá, studium nesleduju, komentátoři sou na úrovni Novy z 90s (včetně vyhypovanýho Svěcenýho). Jejich přenosy ze zahraničních komercí zkažených angloamerických soutěží mi absolutně nezajímají. Akorát ta LM se mi líbí, že si mužeš vybrat zápas, to souhlasim Jinak je to pořád stejná sračka jak Nova Sport, akorát se zbavili Hrdličky.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád je to lepší než nic. začínají a je vidět že se snaží. Někdo nemá rád Radotínskýho ale já ho moc nevnímam. mě třeba přijde jako super nápad dát to komentovat fanouškům obou táborů. je jasný že oba dva budou stát za nic ale pobaví. nova sport je amaterismus který nemá prachy na to aby něco vysílal. tohle je trochu jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš jestli začínají tak se to měli nejdřív naučit a vyzkoušet a ne si vynutit sledovanost koupením nejatraktivnějších zápasů od někoho kdo to dělá líp.Srát na O2TV

Reagovat
smazaný uživatel

koupili si to a zkousi delat neco co tu nikdo jiny nedelal. sehnat u nas komentatory neni snadny a vybirat mezi tema co nejsou na CT neni jednoduchy. CT vysilala vsechny zapasy LM? ne maximalne 2 za kolo. ted vysilaji uplne vsechny a clovek si vybere zapas a nekouka na to co mu vybere nekdo jiny. anglickou ligu taky prinaseji a pokusili se i o spanelskou. to mi prijde na stanici co je v provozu asi mesic, jako slusna prace

Reagovat
Uwe háže buly

Jinak, ti co chtěj Hybše do repre dostali další facku

Reagovat
Losinho

!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Slovan Liberec ted zajimavej los, ( postupne 15. 1905, 13. Olomouc, 14. Jihlava, 16

Ostrava )

Každopádně BANIK OSTRAVA následující 3. kola nejlepší los a pokud tohle nezvládnoz tak je konec

Ostrava : D - Olomouc, V - Slovácko, D - Příbram = 4. body

Bohemka : V - Liberec , D - Brno , V - Sparta. = 1. bod

Jihlava : D - Plzeň , V - Teplice , D - Liberec. = 1. bod

Olomouc : V - Ostrava. , D - Liberec , V - Slavia. = 2. body

Jak to vidíte vy ???

Reagovat
smazaný uživatel

my: 7

Bomenka: 3

Jihlava: 0

Olomouc: 0

Reagovat
Bosko

Nevím nevím, sedm bodů jen tak neuděláte. Olomouc doma - možná,. ale Slovácko venku bude těžký a Příbram je letos našlapaná, tam bych to rozhodně neviděl pro Baník moc jasně

Reagovat
smazaný uživatel

mně zas nesedí ta Bohemka, ta bude ráda za 1

Reagovat
Bosko

Brno doma je hratelný. Teď sice dva zápasy vyhrály, ale pochybuju, že to bude nějakej dlouhodobej trend.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko nema formu, treba ten bod nejak ukopem...Pribram neni zadna Barcelona, takze pokud hraci budou v laufu ze 4 bodu, tak ji klidne porazit muzem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo, Příbram je asi o 4 levely vejš než my.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, ze maji lepsi fotbalisty, ale kdyz udelame nejake body predtim, tak se bude hracum hrat lip a doma to tak marne neni jako venku...

Reagovat
smazaný uživatel

No, to sem viděl, ztratí vyhraný zápas s Boleslaví, prohrajou s Jabloncem, se Slavií...

Reagovat
smazaný uživatel

Krome Slavky, to herne spatne nebylo

Reagovat
HorajzmAmmann

Jablonec je o 3 levely výš a skoro to vyšlo !

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hrál na půl plynu a stejně to stačilo. Chápu, že někteří hledají světlo v podobě bodů ale s tímhle materiálem na to prostě nemáme, i kdybychom chtěli sebevíc. Samotného mě to sere, ale v tomhle už sem naprosto rezignoval.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nehrali na pul plynu, Jablonec to hovno hrali i proti MB

Reagovat
frankiefcb

Tomu nevěř. Hlavně pochybuji silně, ež porazíme Sigmu

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja taky, ale koho jineho ? Proste uz musime a v minulosti tohle obcas zafungovalo.

Reagovat
frankiefcb

my 1-2 body

Bohemka: 3

Jihalva: 1

Olomouc: 1

Reagovat
smazaný uživatel

U baníku je možný jak 9, tak 0

Reagovat
HorajzmAmmann

9. bodů

To me připomnelo jak nejaky trener : No ja chci vzdycky 90. bodů za sezonu, ale hraci me to vetsinou zkurvi uz v druhem kole

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klasik Skorpil

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

My 1 bod. Zbytek je mi ukradený

Reagovat
vanGomm

Bohemka a Jihlava můžou klidně být z těchto zápasů na 0.Olomouc max 1bod a Ostrava už prostě zabrat musí,aby měla naději.Viděl bych to tak na 2-3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné, že po zápase s Olomoucí bude mít Baník skoro tolik bodů, co trojúhelník.

Reagovat
Kepy_FCB

1 , 2 nebo 4 takže není možné

Reagovat
smazaný uživatel

...SKORO tolik bodů...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Skoro nekonečno?

Reagovat
Blasphemer

Baník čtyři body klidně jo.

Bohemka v Brně vyhraje a na Spartě snad překvapí. Tři-čtyři body.

Jihlava nula.

Olomouc vidím na bod se Slavií maximálně.

Reagovat
Kepy_FCB

konec byl už na začátku

Reagovat
Uwe háže buly

Baník 2 body, Bohemka 3 body, Jihlava nula, Olomouc 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

ani mě tak netěší, že Slávia vyhrála ale jak namistrovaný Spartánci co mají na Slávku milion blbej reterdovanejch keců, jak utřeli...

Reagovat
Kang & Kodos

No co, s tim jakou jsme hráli poslední dobou sračku, to byla otázka času, než rupneme. Že to bylo zrovna v derby, je smutný, ale nemáme se na co vymlouvat. Jedinej, koho je mi líto, je Bičík, protože to byla jeho první chyba na podzim a hned v takovej moment. Další dva góly ale chytil. V obraně klasicky bordel. Hybše ani nemám chuť komentovat. Jiráček mohl jít klidně ven, zatim je nám celkem k hovnu. Krejčí hrál stejně jako na jaře, akorát teď jsem ho aspoň viděl díky tomu harlekýnovi. A krásně se ukázalo, že když nezahraje Dočkal s Lafatou, tak jsme v prdeli. Matějovský tam poslal pár geniálních pasů, ale sám to nevytrhnul. Fatai to oživil, jde vidět, že 3-5-2 je přesně pro něj, ale ta tyč, to mrzí. To se musí dávat. Jinak je hezký, že Ščasný pracoval na plánu B, ale totálně rozmrdal plán A. Když musim zápas co zápas střídat už o poločase, je něco špatně. Příště bych klidně zkusil 4-4-2, protože útok Fatai - Lafata by mohl bejt dost nebezpečnej, a hlavně by se na lavičku posadil Hušbauer nebo Jiráček. A větší mrdku už stejně hrát nemůžeme.

Abych nezapoměl na rozhodčí: nechci vytahovat Berbra, ale mně to prostě přišlo, jako kdyby poradil minimálně asistentům, aby pískal pro nás, a zavřel nám (isportu) hubu. Protože ty ofsajdy, to jsme ještě nežral Pozhodčí celkově maj za sebou opravdu výživný kolo. Snad nebudou Dáše zase vyhrožovat, a nebude ve stresu

Reagovat
Blasphemer

Jiráček vám zachránil pohár přece.

Reagovat
Kang & Kodos

To jsem mu taky vděčnej, to by jinak bylo, jak Slavie s Líšní - všichni by z nás měli prdel ještě 10 let Ale v porování s Váchou zatim určitě horší. Vácha byl sice schopnej přihrát v nejhorší moment soupeři, ale aspoň se nesral tolik dopředu, když ví, že to neumí.

Reagovat
Kepy_FCB

SKS-ACS 1:0

ty voe toho žida ten číňan pořádně nakopnul...

Reagovat
Kepy_FCB

slávie pěkný chorea ale proč si tam furt serou černou barvu nechápu

Reagovat
HorajzmAmmann

Spis proc nezakryvaji vchody (u plachet) Ale kazdopadne

Reagovat
Coutinho10

Joooooo twl je to tam gol sem sice nevidel, ale to je jedno Derby je naše

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlete mi prosím někdo, jestli hráči mohou mít ve smlouvě zakotveno že budou trvale nasazováni do sestavy? Absolutně si totiž nedokážu vysvětlit nejen dnešní, ale už dlouhodobější sestavu Sparty... Už při pohledu na soupisku bylo jasný o co Ščasnýmu jde - hrát na 0:0 s tím, že tam možná Lafata jeden gól dá a ono to vyjde, přitom už v Jablonci to bylo při tomhle složený špatný a on udělá stejnou chybu znova. To, že staví obranu ve stejným složení, ačkoli je už tak 5 zápasů naprosto evidentní, že to takhle nejde, tomu se říká kumšt a chtěl bych mít taky takový zaměstnání kde budu brát takový prachy i přes moje evidentní chyby Hybš dokola zápas co zápas ukazuje, že na Spartu prostě nemá, jeho nesmyslný ztráty míče nám v každém zápase dělají extrémní problémy, v každém druhém zápase z nich dostáváme góly Costa na stoperu to je opravdu vtip. Jediným čím vyniká je ten výskok, ale hraje neuvěřitelně špatně pozičně a dost agresivně. Navíc přicházíme i o jeho rychlost a průniky na lajně, který samozřejmě tragickej Hybš není schopnej nahradit. Holek bez zkušenýho stopera k sobě je a byl vždy poloviční, on potřebuje k sobě lídra typu Kováče kterej ho v zápase vede, takhle je prostě často také hroznej. A to že pravýho beka hraje zbytečně Frýdek, kterej je jinak na levý straně o 100% nebezpečnější než Krejčí, to je opravdu škoda slov...

Já tohle prostě nepochopím. Hlavně že Brabec sedí na lávce a Kováč na tribuně, parádní práce že Polom, kterej hraje celou přípravu nakonec odejde hlavně že celý léto pilujeme 3-5-1 který se navíc v sezoně slušně zlepšovalo (až na tragickou obranu, ale to opět souvisí s položkou Hybš) abychom to vystřídali připosraným lavičkovo 4-5-1. Tolik jsem Zdeňkovi věřil, že právě on se nebude bát dělat změny, že hráče co jsou prostě bez formy tak je bez milosti posadí a ono je to naopak a máme zase Víťovinu v celé své kráse. Neříkejte mi že tohle prostě trenér nevidí, za tím musí bejt ty smlouvy hráčů

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá četba

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný prostě nahodil jednou sestavu ta vyhrála a pak už to nemění děj se co děj.Takhle to dělal už Teplicích než utekl od rozdělaný práce.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Bosko

Taky jsem čekal, že Ščasný bude pro Spartu správnej krok. A zatím to moc nevypadá...

Reagovat
Posledni Kovboj

tl;dr co facebook ivosku?

Reagovat
Kang & Kodos

Ale no tak, celkem to vystihl 179 členů, mimochodem. Ale ty penalty furt nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak tl;dr, cist to nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

posledni odstavec

Reagovat
Uwe háže buly

Mě teda Costa přijde na stoperu daleko lepší jak Holek, akorát by vedle sebe potřeboval Mazucha nebo Sivoka.. Bohužel ty zatim nemáme, máme jen komiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl zůstat u 3-5-2 a mohl dobře využít i Costu, ale nikdy ho na tu pozici nedal. Tak by to mohlo být ideální:

Bičík

Holek-Kováč(Brabec?)-Costa

Steinhofer-Dočkal-Vácha(Jiráček)-Matějovský-Frýdek

Lafata-Fatai(Krejčí)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nemůžou mít daný, že musí hrát. Ale můžou tam mít, že když neodehrají nějaký určitý počet zápasů, tak dostanou extra prachy

Reagovat
smazaný uživatel

vystihl jsi téměř vše, co bych napsal i já, kdyby si mi chtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Ultra bida,odevzdanej vykon,fandeni nic moc..vlastne neni co hodnotit..

Reagovat
Coutinho10

tak a pristi kolo na Duklu aspon 10k....kdy jindy, kdyz ne po vyhranym derby

Reagovat
Miguel19

Zdeněk Ščasný: "Některé posty potřebujeme zkvalitnit."

Tvl to chce nakupovat po každé porážce?

Reagovat
Kuchta

Slávisti derby je naše, derby je naše, derby je náááše!!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bosko

Vítězství na hřišti i v hledišti!

Reagovat
Mada

Reagovat
*CZE*

Reagovat
Wat

Fúha, zase budeme muset urvat body proti Plzni, že si vždycky dáváme takový sousto.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kang & Kodos

Ach jo po půl minutě už mě začal nudit. Poslouchat ho 90 minut muselo bejt peklo. Ale "kdo to je" celkem dobrý.

Reagovat
Coutinho10

me by bavilo ho poslouchat i Kohaka (skoda, ze nikde neni taky nejakej kousek nahranej)...porad sami perly

Reagovat
Rarášek

Vždyť ani nevěděli jména svejch hráčů

Reagovat
Coutinho10

tak akorat u Štohanzla si nebyl jistej u jmena...jinak to trefil

Reagovat
Rarášek

To musel bejt děs celejch 90 minut Koháka snad radši ani nechci slyšet..

Reagovat
Coutinho10

mas stesti, protoze Koháka sem nenasel

Reagovat
Rarášek

To muselo bejt ještě horší, ten se taky snaží být furt vtipnej a ani jemu ani Rinogovi to nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten byl slusne na srot uz odpoledne

Reagovat
Uwe háže buly

O2 Sport

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Butters

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva jee

Reagovat
smazaný uživatel

Pirátské vysílání?

Reagovat
smazaný uživatel

Ringo aspon trochu pobavil a bylo to zajimavy, ale znova bych to asi nedal. hlavne bylo super jak vsem cernym spartanum rikal Kweuke. porad rval na Kohaka, zajimalo by me jestli ten na to reagoval. ale kdyz pochvalil Costu za to ze ma dlouhy vlasy a ze vedle tech vyholencu vypada jako slusny clovek, tak to uz bylo divny

Reagovat
Coutinho10

j

Reagovat
Spalovač šancí

Toho Costu vztahoval k sobě

Reagovat
Trand

Reagovat
SIRBRANIKE

Strašne trapná osoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerný derby Výkon na hovno, fandění stálo za pendrek...Hybš slabej jak moucha, Brabec tragikomickej. Jedinej kdo hrál jakž takž byl Umíráček, Costa a Frýdek...ale ani ti nic moc. Ščasný mě začíná srát. Hráči nehrajou na svých postech, rozestavení střída podle toho, který nám jde zrovna hůř a na lavičce máme pořád dva stopery, ať se děje, co se děje...prostě hnus. Měl by si asi balit kufry. A Slavie? Stačilo jim hrát trošku do těla a měli derby v kapse .

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co to je za hit házet všechno na Hybše? Udělá chybu před gólem a hned jednoznačně nejhorší hráč, i když druhej poločas ani nehrál a hořelo to tam ještě víc a dopředu to bylo tragický od všech 90 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi jsou prostě nasraný. A dneska hrál Hybš špatně a ani v minulých zápasech to nebylo nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

zapasu sparty jsem moc nevidel ale pokazdy patril Hybs mezi nejhorsi a dela neustale ty stejny chyby a jelikoz nahradil kaderabka tak je ten rozdil hrozne znat

Reagovat
Pyroman

Hybš je od začátku sezóny příšerný, ten už měsíc nemá v základu co dělat a zápas za zápasem to potvrzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře a proto Sparta nevystřelila na branku? Jako já chápu, že asi hrál špatně (nevím, nesleduju Spartu často), ale vždyť přece dneska tam hrálo tragicky 11 hráčů a hodí se to na Hybše... Jinak odpovídám tak nějak všem třem, když jste napsali to stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne sa ukazala kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak druha liga vypada docela zajimave, Karvinou i Sokolov bych v lize privital Varsndorf to po zaslouzenem nepostupu nezvlada... asi totalni ztrata motivace nebo se fatalne projevuje odchod Frtaly...

Reagovat
smazaný uživatel

U Karvine naprosta spokojenost. A ver tomu, ze oni tu ligu po x letech vazne daji ;) :)

Reagovat
smazaný uživatel

Budujou to tam dost dlouho a ted je asi nejlepsi chvile kdyz je Banik v prdeli, muzou nalakat zbytek schopnych lidi nebo hracu z kraje... Jenom je otazka, jak dlouho jim to tam vydrzi bo OKD tam nebude cpat prachy vecne

Reagovat
smazaný uživatel

Tam penize budou, no stress Nekdy v Rijnu tam jedu, meli by hrat proti Hradci, tak sem zvedav. Pokud to tam teda najdu a cestou nebude cekat ciganska uderka

Reagovat
smazaný uživatel

hrajou na Kovone nebo v Raji ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kovoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekde na sestce, nevim, neznam to tam, jen vim, ze je tam echt ciganske ghetto

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to si mozna se svym zevnejskem uzijes bo to je temer v srdci samotneho gheta bydlela tam teta a je to misto kde se skoro bojis vyjit na ulici ve vsedni den, nedej boze v noci...

Reagovat
Uwe háže buly

O to víc je Karviná sympatická

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuji pekne

Reagovat
Kang & Kodos

Sokolov určitě ne. To je druhej Varnsdorf.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou mi o kousek sympatictejsi tak proc ne... ale hlavne chci nove tymy a ne furt dokola Hradec a Budejky

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych jim to přál, protože bych to měl konečně docela blízko na ligu - kdyby měli na čem hrát. A nejbližší stadion, kde by se dalo hrát, je až v Plzni. Nebo možná v Chomutově, tak by se asi taky hrát dalo. A dost pochybuju, že by se stavěl novej stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel, sem uz maji plany na novy stadion ale spletl sem si je s Taborskem...Jinak by se dalo i v Teplicich treba, ale stejne asi nebudou moct slibit, ze do roka bude stadion u nich... Takze nic, Sokolov si skrtam, skoda

Reagovat
db18

V Chomutově se liga hrát nesmí.

Reagovat
Kang & Kodos

Jakto? Když tam mohlo bejt finále poháru, proč ne liga?

Reagovat
Uwe háže buly

Dotace EU, nesmí tam hrát profi soutěž, jinak by museli dotaci vrátit.

Reagovat
Kang & Kodos

To jako stavěli hezkej, moderní stadion pro ČFL? I když jo, něco zůstalo někomu v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

To plati jen na urcite obdobi, casem by ten zakaz mel skoncit... Jinak neni od veci rict kdo u te stavby byl - Ivanek H.

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně, takže to byly peníze Ivana.

Reagovat
smazaný uživatel

4 mesice po otevreni stadionu z klubu odesel takze to je naprosto jasne

Reagovat
Uwe háže buly

Tak mohli si to zaplatit za městský love no..

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam náhodou nějakej časovej úsek? Jestli se nepletu, tak to bylo snad na 4-6 let, ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Je a možná tam je i vyjímka pro jiný týmy, to nevim, kdyby si to pronajal třeba ten Sokolov..

Reagovat
Uwe háže buly

V Chomutově to myslim ještě nejde hrát profi fotbalovou soutěž..

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná na 95% půjde do ligy, s náma si dělali absolutně co se jim zachtělo. Stadion mají, lidi tam docela chodí, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Opavu bych bral taky, ale v vzhledem k tomu, ze realne hrozi pad Baniku, tak zustante kde ste

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, leda že bychom šli směrem dolů

Reagovat
Uwe háže buly

radši než Moraváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi chodi ? Praveze moc ne, resp. mohlo by vice, ale pro nektere je tam priorita Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se tam o moc víc nevleze, s náma bylo myslím nějak 1300 a bylo to víceméně plné

Reagovat
smazaný uživatel

A Sokolov nehrál včera nic, ale Vašek jim daroval bod.

Reagovat
Uwe háže buly

Sokolov nechtěli hrát ani FNL.. Radši někdo z trojice Táborsko, Znojmo, Ústí. Opava asi nehrozí.

Reagovat
Shevchenko

Táborsko je silné, podle mě lepší jak Sokolov, ti mají šanci jít nahoru, ligu by hráli spíš v Příbrami než v Budějovicích. Doufám ale že by se Znojmo mohlo vrátit.

Karviná směřuje do ligy, tady je jejich stadion:

http://oi57.tinypic.com/2j1wv9h.jpg

http://oi59.tinypic.com/35c1kzm.jpg

http://oi61.tinypic.com/rl9r9l.jpg

http://oi60.tinypic.com/28vx7ki.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní tribuna předpokládám zůstala?

Reagovat
Shevchenko

No, rekonstruuje se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odešel i Breite. Ale spíš tě to demotivuje, když víš, že v podstatě o nic nehraješ. Na spadnutí to snad nebude a nic lepšího vybojovat nemůžou. Maximálně prémii za výhru.

Reagovat
monty25

Co je to za bordel, že Dohráno už běží? Vždyť to měla začínat až teď v deset...

http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/

Reagovat
Uwe háže buly

ale to už je poněkolikátý, sem chtěl před týdnem koukat na magazín LM a podle programu přepnu a akorát to končí..

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Víte, proč je Pilík tak dobrej? Nosí číslo 25.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Doležal taky nosil 25

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

To je možný, ale rozhodně to číslo nosí víc dobrých než špatných hráčů...

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

https://instagram.com/p/8JYEJOuDqv/ svedske derby. AIK-Hammarby. Pri vsi ucte, tohle je vetsi peklo nez dnesnich par svetlic v sektoru ACS. A to je to "blby" Svedsko. Schvalne, jestli i ve Svedaku maji hysterky na netu, co to odsuzuji :))

Reagovat
monty25

Mně je ale úplně jedno, co dělají ve Švédsku, Polsku, Drážďanech atd. Nejsem proti pyru obecně (pokud je to organizované), ale rozhodně jsem proti házení čehokoliv na trávník, dýmovnicím a dělbuchům. To způsobuje akorát přerušování hry, což nechce snad nikdo, koho zajímá v první řadě ten zápas... Už jsem ti psal, že všichni holt nejsou jako ty. Já si na fotbale zatleskám, zakřičím (nejlépe "góóóól"), někdy zanadávám na rozhodčího a tím to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Potrefena husa se vzdy ozve ? :) Jenom sem se zeptal, zda-li ve Svedsku jsou na internetu stejne hysterky jako v Cesku, kdy by nekteri za jednu svetlici nejradeji lamali ruce ;)

Reagovat
Kang & Kodos

Určitě jo, akorát neumíš švédsky, aby sis to přečetl.

Reagovat
monty25

Tak odvodil jsem si, že po naší dnešní diskusi to směřovalo i na mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, za světlice na hřišti bych ruce lámal..

Reagovat
smazaný uživatel

To video je nějaký divný, tam nejsou vidět ty světlice a petardy na hřišti, kde hráč chce kopat roh. Neměl bys prosimtě záběr z jinýho úhlu, abychom to viděli a mohli dělat menší hysterii příště?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe sem cekal, kdy to zase budes chtit radoby vtipnym prispevkem degradovat, ale ono to je spis naopak, tradicne vyplod jak od idiota :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Mně takovýhle choreo nevadí. Dovolili to i u nás, kde se mohlo za jednou brankou dřív dělat se světlicema a dýmovnicema, protože to šlo na druhou stranu od hřičtš. Tady to taky z videa na hřiště nešlo. Zatímco Sparta podruhý za tři zápasy vynutila přerušení zápasu házením těch věcí na hřiště a kopat rohy a odkopy od brány se musí z jiných míst než udávají pravidla, protože na těch z pravidel daných, jsou petardy, piva, světlice.

Btw proč chodíš na forum, když nechceš debatovat? Pokecej si doma s manželkou a pak utíkej na vaše stránky, oni ti ty názory baníkovci opalcujou a ego ti vzroste, přirození ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazi debatovat ale s nekym, kdo chce a ne, ze prijdes, hodis desne vtipny koment, co to srazi a myslis si, ze jsi king, asi jako vzdy. Asi jako tvuj posledni odstavec, co zas dokazuje, ze jsi opravdu desny kreten, kdyz do toho zase zatahujes soukromi :)

Reagovat
smazaný uživatel

ve Svedsku je legalni pyrotechnika ne ?

Reagovat
Rarášek

Jop, ale stejně se proti tomu dost bojuje. Sice se stane jednou za půlsezony nějákej "výbuch fanouškůů, ale i tak se to většině nelíbi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsinu beres koho, svedskou verzi Vosice ?

Reagovat
db18

Nebojuje se spíš proti těm podmínkám, za kterých je legální?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 8. kola:

Bodově asi nejslabší kolo (zatím 95 bodů), hlavně kvůli špatné volbě kapitána. Jinak ale slušné body od obránců (jenom ta sázka na Duklu ani napotřetí nevyšla) i (ne)střelec Berger. Ani mi moc nepomohlo, že jsem zkusil dvě střídání v záloze a žádné v obraně... Problém je v minilize, kde mě asi porazí Kazi a bodově se na mě dotáhne. Proč sakra musím hrát zrovna v tomhle kole proti někomu silnému a když jsem měl minule nejvíc bodů, tak jsem hrál proti nejslabšímu soupeři?

https://pbs.twimg.com/media/CP8Gt7yWsAA2SZ5.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

60 bodů 14 hráčů mělo celkovou bilanci 0+0.

Reagovat
Coutinho10

jak si to dokazal

Reagovat
Kang & Kodos

Zas tak těžký to nebylo. Nakonec teda 67, ale i tak. Tohle už nepřekonám.

Reagovat
Coutinho10

aby to bylo zajimavy ...o to vic me mrzi minuly kolo, ktery sem provahal ...mel s vymysleny nejaky prestupy, ale vetsinu z nich sem zrealizoval az pred timhle kolem, coz me minule stalo body a mohli sme mit vsichni po 18 bodech ...ale aspon ten odstup neni tak velkej a je o co hrat

Reagovat
Uwe háže buly

Odporná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nemáš božský útok Lafata, Došek, Bednář co ti za 49 milionů udělá 5 bod dohromady

Reagovat
Hokaido

Sundejte ten nejkrasnejsi drrs na svete, vy hovada, nezaslouzote si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Pry nejkrásnější

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ať si vezmou zpátky ten sparťanskej

Reagovat
taws

před koncem poločasu odejdu, vrátím se z chlastačky a nestačím se divit jestli jsem to s tim chlastem přehnal, nebo fakt ti zkurvení cirkusáci porazili spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je menší zlo.

Reagovat
Hokaido

Tady už si to asi nikdo nepřečte, ale co...

Včera to byla tragédie, prohra na všech frontách. Bičík udělal chybu, ale jinak byl jeho výkon výbornej. Obrana dneska předvedla jeden z těch lepších výkonů, což je smutný. Hybš takovej bojácnej výkon, ale jesli to bylo tak hrozný, aby musel o poločase dolů a místo něj jít Brabec to teda nevim. Costa klasika, je to dřevák a nemá na to, aby hrál ve Spartě stopera. Jeho nasazování je mi záhadou, stejně jako za Víti. Rád bych samozřejmě viděl Brábu, ale nevěřím tomu, že kdyby dostal šanci Kováč ( a měl by toleranci alespon půlky chyb, co má Costa), tak by se do toho nedostal. Horší by prostě být nemohl a navíc bysme měli v obraně na hřišti nějakýho lídra. Holek taky špatnej... navíc vždycky, když potřebujeme dát gol, tak dělá stupidní taktický chyby a fauluje na půlce. Útočníkoj se stačí před něj postavit a on ho zezadu pošle na zem... v žákách se tohle odnaučuje.

Krejčí takovej svůj klasickej výkon, snažil se, ale hovno z toho. Jsem opravdu zvědavej, jak se bude vyvíjet jeho kariéra. Ideální čas pro přestup je pryč, forma je pryč, sebevědomí je pryč...

Střed zálohy v tomhle složení je tragickej, totálně statický. Jiráček se mi zhnusil už po dvou zápasech. Vždycky jsem měl za to, že těží jen a jen ze svý fyzičky, jinak je to celkem dřevo. To se mi potvrzuje, technika úplně na hovno a ani tu fyzičku nemá... co s takovým hráčem chceme dělat, je mi záhadou. Hušby je tam pravidelně za zásluhy s tím, že Ščasnej doufá, že mu to tam spadne zpoza vápna. Na lávce je do středu zálohy už jen Mareček a na hostovačkách nám lítaj Shala s Čermákem. Výborná práce od vedení

Od Ščasnýho jsem si sliboval, že se nebude bát posadil Costy, Hušbaery a Krejčí atd., ale je to furt to samý. Nejpíš to samozřejmě nebude jen o trenérovi ...

Další věc je ta, že hráči jsou žoldáci a na Spartu serou a že nám chybí pořádnej lídr v týmu, ale to by zas bylo na delší povídání.

Ještě na konec gratulace sešívkám, vás support naprosto parádní, chorea celkem slušný, jen byl na můj vkus málo pyra. Ještě jedno minus podle mě zase Simpsonovi, už mi to přijde trapný a ohraný...

Reagovat
Losinho

Tak Bart je jeden z našich symbolů, ten se těžko přestane používat.

Reagovat
Hokaido

tys byl v kotli?

Reagovat
Coutinho10

tak O2 zverejnil na YT zaznam z derby (oba komentare - Ringo i Kohak) :: biggrin::

Ringo: https://youtu.be/UF93wYsN90k

Kohak: https://youtu.be/sbyPLkwP5qI

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hokaido

doporučuju si pustit tu penaltu v 5. minutě, obě ty reakce jsou docela vtipný

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Ještě ty ofsajdy by to chtělo, ale hledat se mi je nechce

Reagovat
Coutinho10

ja to proste budu muset zkouknout oboje cely

Reagovat
PavlíčeQ

Co simuluješ ty?! Vždyť to nic nebylo! Vstávej bambulo..... kdo se to tam válí?

Reagovat
Coutinho10

proste borec

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

musite to brat s nadhledem

Reagovat
Hokaido

hele tys byl v kotli? Neví někdo, co se tam dělo, jak se začali všichni hrnout do jednho vchodu? Skoro to vypadalo, jako by tam zavítalo pár spartanů, ale takový koule by asi neměli

Reagovat
Coutinho10

jo byl v 107, takze sem to poradne nevidel...ta potycka musela bejt nekde u 109-110 asi, ale nedivim se, protoze kdyz sem cekal na to nez me pustej na stadak, tak tam vedle stali i spartani vpoho v ksiltovce, sale a poustel je mimo vas sektor...a kdyz se k tomu prida stv 1:0 pro nas + pokrik: spartane bodnu te..tak to asi par lidi neuneslo

Reagovat
ZB 07

Jinak ještě byly nějaký menší potyčky ve 111, kam se asi přišlo taky pár sparťanů podívat

Reagovat
smazaný uživatel

mam dojem, ze ze se sektoru komplet vyhnali security..

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Koháku, teď mlčíš!!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Čech je teda ultra kokot

Reagovat
ZB 07

Ringo při těch "výtržnostech" Sparťanů

Reagovat
Hokaido

dal jsem s ním 10 minut a stačilo, fakt ubohost

Reagovat
Rarášek

To je fakt hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

ja to ani nezapnul,bohate staci ze nekdy narazim na rozhovor s nim, natoz ho slyset na zivo buran,hulvat a debil...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš až teď to vidím, oni před derby jako vážně hráli hymnu?

Reagovat
Coutinho10

to uz je takova klasika zabehnuta aspon 2-3 roky urcite....

Reagovat
centos

Jo, tomu se tady směju už docela dlouho.

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

doufam že tohle je už dno a dál už se nepujde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Doufám, že i tak nikdo nepřijde. (a stejně to platí jen pro majitele karty fanouška, ne?)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíše to platí pro všechny,kdyby to bylo jen pro držitele karty,tak by to nemělo moc efekt,protože by to ns návštěvnosti mic vidět nešlo. Stejně to je komedie,protože platit by měl Šafarčík a ne ti hráči,co prostě tu kvalitu až na pár výjimek nemají. http://fcb.cz/clanek.asp?id=Na-Olomouc-potrebujeme-silneho-dvanacteho-hrace-tym-zaplati-vstupne-fanouskum--5827

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu, když tím nepodpořím šafarčíkovic rodinu, tak se půjdu mrknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky uvažoval,zda půjdu,ale nakonec dám nejspíše přednost baru,když je to v Tv. Ten bojkot by měl dále trvat,jinak se bude vedení chválit,kolil lidí přišlo a že už lidi ten boklot přestal bavit. Kdyby to platil Š., tak možná,ale hráči za to nemohou. I 1kč je pro toho zmrda hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu tu korunu dopřeju

Reagovat
Hokaido

jaktože né? Ty zaplatíš korunu, zbytek doplatí hráči. To už je snad lepší jít na jinej zápas, než na tuhle frašku. Jestli za krizi Baníku někdo nemůže, tak jsou to podle mě právě současní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

A ty skutečně věříš tomu, že hráči něco platit budou? Tady jde jasně vidět, že jde jen o jasný trik. Pochybuju, že by si někdo v současné době, kdy se mluví o neplacení výplat dovolil hráčům říct, že ještě budou platit vstupenky za lidi.

Reagovat
Hokaido

Já samozřejmě doufám, že ne, ale jak znám šafarčíka, tak by mě to nepřekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, každopádně po fotbale se mi už stýská, tak si zajdu aspoň teďka a pak budu s radostí pokračovat v bojkotu,

Reagovat
db18

Výplaty neplatí, tak si teď vytváří podmínky, aby pak nemusel doplácet tolik.

Reagovat
Hokaido

OT: jde vám facebook?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Ne. Zkus to jako v Americe. Tam jsou lidi, co v podobnejch případech volaj 911

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo to nebere, asi nejsou doma

Reagovat
Uwe háže buly

Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

No co, každej má svoje drogy.

Reagovat
smazaný uživatel

95% dnešní mládeže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele