Synot liga - souhrn 19. kola

27.02.2016, 16:55, aktualizováno 28.02.2016, 19:27
Komentáře a souhrny
Slavia porazila ostravský Baník a upevnila si průběžnou pátou příčku. Další tři body má Plzeň, Viktoria uspěla v Olomouci a znovu odskočila Spartě na rozdíl šesti bodů. Mladá Boleslav potvrdila pohárové ambice a vyhrála 2:0 ve Zlíně, Liberec dal v Teplicích dokonce ještě o jednu branku více. Jablonec doma neměl problémy s Brnem, Slovácko si nakonec poradilo s Jihlavou...

Slavia Praha - Baník Ostrava 3:1

28.02.2016 17:30

Góly: 32. Tomáš Souček, 37. Tomáš Souček, 65. Tomáš Souček - 27. Dyjan Carlos De Azevedo

Ostravský Baník se sice na Slavii ujal senzačního vedení, ale domácí potvrdili roli favorita a třemi brankami výsledek úspěšně otočili. Zápas měl jednoznačného hrdinu Tomáše Součka, autora hattricku.

Slavia vstoupila do utkání dle předpokladů aktivně, Mešanovič se efektivně pokoušel o nůžky, ale Šrom jeho pokus lapil. Zanedlouho se dostal k nebezpečné hlavičce Frydrych, ale i tuto šancí Baník přečkal. A byl to právě někdejší hráč Baníku, který svojí chybou umožnil Baníku jít do senzačního vedení. Frydrych ztratil balón, De Azevedo si všimnul povyběhnutého Berkovce a pěkným lobem otevřel střelecký účet utkání!

Pražané se ale inkasovanou brankou nenechali rozhodit a velmi brzo odpověděli. Slávisté předvedli pěknou akci, na jejímž konci byl Souček a od něho skončil míč za brankovou čarou, ale bylo to s velkým štěstím. Míč pod Šromem podklouzl a doslova se doplácal do sítě - 1:1. Jen o několik málo minut se Souček opět dostal k míči a s výraznou tečí otočil skóre ve prospěch Sešívaných! Slavia následně hodně ožila a Šrom musel znovu zasahovat, tentokrát po ráně Hušbauera. Poločasové vedení domácích bylo zasloužené, nicméně Baník ukázal, že může být nebezpečný a že jej není radno podceňovat.

Baník se držel i po změně stran, byť si žádnou gólovou šanci nevytvořil, ale nakonec v 65.minutě inkasoval třetí gól a hádejte od koho. Tomáš Souček zatáhl míč do vápna a šikovně obstřelil Šroma, čímž zkompletoval hattrick. Slavia měla i další velké šance a mohla vyhrát mnohem vyšším rozdílem, ale Baník už neinkasoval.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 0:1

27.02.2016 18:00

Góly: 48. Tomáš Hořava

Vyloučení Radakoviče, neproměněná Kolářova penalta či karetní "kauza Hála" v podání sudího Lercha. To vše bylo k vidění v Olomouci a především, vítězství Viktorie nejtěsnějším způsobem. Jedinou branku zápasu obstaral "olomoucký" Tomáš Hořava.

Na Andrově stadionu se čekalo jen deset minut, než padla první branka v zápase. Mělo to však háček, Ďuriš zakončoval akci, která byla ofsajdová a sudí si toho dobře všiml a branku neuznal. Zahrozit dokázala i Sigma, po centru Falty se dostal k hlavičce Radakovič, jenže naštěstí pro Plzeň netrefil branku. Dobrá příležitost se naskytla také Jakubu Petrovi, který se snažil individuální akcí zbavit svého strážce. Do pokutového území se dostal, ale obrana ho na poslední chvíli zastavila.

Ve 25. minutě došlo ve vápně Hanáků k penaltovému okamžiku. Hála se dostal do špatné pozice, kdy sáhl na Kovaříka, ten šel k zemi a sudí odpískal penaltu. Daniel Kolář zatím Viktorku táhne svými góly, ale tentokrát situaci nezvládl, golman Buchta penaltu chytil a pokračovalo se za stavu 0:0. Skóre se nezměnilo ani po střele Limberského či na druhé straně šanci Navrátila, který promáchl. Sigma hrála s vedoucím týmem Synot ligy vyrovnanou partii a první poločas skončil zaslouženou remízou.

Ve druhém dějství se ale děly věci. Nejprve ve 48. minutě vstřelila Viktoria vedoucí gól, když se hezkou šajtlí prosadil Tomáš Hořava. Olomoucký odchovanec branku nijak neslavil, každopádně Viktorka vedla 1:0 a na tahu byla Sigma. Falta se se dostal k hlavičce, ale opět netrefil zařízení. V 66. minutě došlo k několika důležitým situacím. Nejprve uviděl Uroš Radakovič červenou kartu za to, že se ohnal loktem při souboji s Ďurišem, což se domácím fotbalistům vůbec nelíbilo. Hála se pak vehementně potřeboval slovně ulevit před sudím, přičemž si přitom počínal tak, že mu sudí Lerch okamžitě ukázal žlutou kartu. A tady nastal problém. Hála měl už druhou žlutou kartu, ale vyloučen nebyl a utkání dohrál. Kartu nakonec oficiálně dostal Vepřek.

Na hřišti ale nebyla převaha znát. Olomouc se snažila vyrovnat a měla šance. V 80. minutě měl na kopačce vyrovnání Ordoš. Chorý se pokusil vystřelit, střela byla zblokována a míč se odrazil do tutovky Ordošovi, který před Kozáčikem selhal! Viktoria se musela o výsledek bát až do závěrečného hvizdu, ale svoje vedení nakonec uhájila.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 0:3

27.02.2016 15:00

Góly: 51. Herolind Shala, 73. Egon Vůch, 78. Egon Vůch

Bídné představení předvedly v domácím prostředí Teplice, které prohrály s Libercem vysoko 0:3. O popravu svého bývalého týmu se dvěma brankami postaral Egon Vůch. Fanoušci domácího celku pak vyprovodili své svěřence zaslouženým pískotem.

Severočeský souboj byl hodně pikantní pro talentovaného ofenzivního záložníka Egona Vůcha, který Na Stínadlech nakoukl do ligového fotbalu a byl to právě on, kdo v úvodu dělal domácím starosti. V 11. minutě se šikovně zbavil Ciskaridzeho, našel Bakoše a po jeho ráně zazvonila tyč! Na druhé straně zase nebezpečně pálil Vondrášek, ale naštěstí pro Liberec ho obrana zablokovala. Po šancích na obou stranách se hra zklidnila a hrálo se spíše opatrně. Až po půlhodině probudil bdící diváky střelou Jefremov a krátce po něm i Bakoš, jenž se dral do koncovky. Ve 38. minutě se pokusil o hezkou fotbalový okamžik Fillo, ale libereckou branku těsně minul. Vyrovnaná první půle tedy branku nepřinesla.

Skóre se poprvé měnilo až na začátku druhého dějství. Sotva uplynulo šest minut, když Chudý po závaru vyrazil střelu jen před Shalu, který bez problémů vstřelil gól - 1:0 pro Liberec. Odpověď Teplic mohla být blesková, jenomže Ljevakovič balón do branky neprocpal. Neuspěl ani liberecký Breite, s jehož střelou si poradil Chudý. Tepličtí byli blízko vyrovnání v 71. minutě, ale Vaněček hlavičkoval jen těsně vedle. To byl dost možná klíčový okamžik celého utkání, neboť vzápětí vstřelil Slovan druhý gól. Brankář Koubek nakopl balón do úplně rozhozené teplické obrany, Egon Vůch svůj nájezd na branku proměnil a svůj bývalý tým v podstatě odsoudil k porážce. A to z jeho strany ještě nebylo všechno.

Za chvíli se domácím zbytečně vykartoval Daniel Soungole, který po dvou žlutých uviděl logicky červenou a oslabené Teplice dorazil svojí druhou brankou a celkově třetí Egon Vůch. Nutno podotknout, že mu to obrana Teplic svojí hrubkou velmi ulehčila. O vítězi zápasu bylo jasno, zbývalo jen odpovědět, o kolik Slovan zvítězí. V posledních minutách už ale branka nepadla, takže se konečné skóre nezměnilo.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava 3:1

27.02.2016 15:00

Góly: 16. Veliče Šumulikoski, 85. Francis Koné, 90+3. Marek Havlík - 14. Petr Hronek

Fotbalisté Slovácka sice splnili roli papírového favorita a Jihlavu přehráli 3:1, ale neměli to vůbec jednoduché. Jednak jako první inkasovali, zahodili penaltu a v závěru zápasu přečkali několik velkých šancí soupeře.

Aktivněji vstoupili do zápasu domácí borci a už v osmé minutě musel před nebezpečným Doškem zasahovat Rakovan. Slovácko se také dožadovalo pokutového kopu za hraní rukou Šourka, ale sudí jeho přání nevyslyšel. Slovácko sice začalo aktivně, ale jako první inkasovalo. Hronek dostal mezi stopery přesnou přihrávku a proti Hečovi nezaváhal! Jihlava šla do překvapivého vedení, avšak příliš dlouho si ho neužila. Slovácko za minutu odpovědělo, na centr Sadílka si naskočil Šumulikovski a bylo to 1:1. A brzy mohli domácí dokonat obrat, ale Došek souboj s Rakovanem nevyhrál. Byla to zatím jen dílčí prohra a vytáhlý útočník dostal před koncem poločasu velkou šanci na odvetu. Krejčí totiž fauloval Biolka a sudí odpískal pokutový kop. Nicméně Došek tíhu okamžiku nezvládl, Rakovan mu chytil i penaltu a poločas tedy skončil nerozhodně 1:1.

Konfrontace Doška s Rakovanem pokračovala i po změně stran a opět na tom byl lépe brankář Jihlavy. Dlouho to pak vypadalo, že se oba týmy už nemají čím překvapit a zápas skončí dělbou bodů. V 82. minutě to mohl vyvrátit jihlavský Hronek, jenž měl na kopačce druhou branku Vysočiny, ale trestuhodně jí zahodil! To byla stoprocentní šance, kterou Jihlava měla proměnit. Utkání se v posledních minutách lámalo a Hronkovo selhání vzápětí potrestal Koné. Došek mu za sebe prodloužil balón a Francis Koné strhl vedení na stranu domácích - 2:1 pro Slovácko.

Jihlava se s tímto výsledkem nehodlala smířit a vytvořila si velký tlak. Hronek dokonce Heču prostřelil, nikoliv však Košúta, který ho na brankové čáře zastoupil. Za chvíli zblízka přestřelil branku Dvořák a hostům se vidina bodu vzdalovala a vzdalovala. Definitivně pak vzala za své v nastaveném čase, kdy vstřelil třetí gól Slovácka Marek Havlík. Ten v podstatě dorazil do branky neuchycený pokus Chvátala - 3:1.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 0:0

27.02.2016 15:00

Góly: -

Ani jednu branku neviděli diváci v Příbrami, kam zavítali pražští Bohemians 1905. Bezbranková remíza je ztrátou pro oba týmy, které si v boji o záchranu příliš nepolepšily. Příbram remízou 0:0 zároveň podtrhla střelecké trápení, na jaře totiž ještě neskórovala.

Utkání bylo z hlediska záchranářských prací velmi důležité a možná právě tento fakt oběma celkům poněkud svazoval nohy. Nehrál se hezký fotbal, utkání bylo spíše o bojovnosti.

Přesto se něco málo urodilo, v 8. minutě například nebezpečně hlavičkoval nad branku obránce Michal Švec a o několik minut později zaskočil za už překonaného Hrušku Tregler. Příbram se dostala do šance až po půlhodině hry prostřednictvím kapitána Pilíka, ale ani jeho hlavička si cestu mezi tyče nenašla. Nebezpečnější byla určitě Bohemka, ale skóre se U Litavky neměnilo.

A nemělo se měnit ani v průběhu druhého dějství. Největší vášně určitě vzbudil moment ze 65. minuty, kdy zahrál uvnitř pokutového území rukou Schick, ale sudí to nechal bez povšimnutí. Závěrečná čtvrthodina nabídla po jedné šanci na obou stranách. Nejprve Vošahlík nepřesnou střelou vystrašil Zlámala a za chvíli se něco podobného opakovalo na druhé straně po střele Havla. Zápas nakonec vítěze nepoznal, Příbram se rozešla s Bohemians 1905 0:0.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav 0:2

27.02.2016 15:00

Góly: 44. Lukáš Magera (pen.), 88. Aleš Čermák

Fotbalisté Mladé Boleslavi odčinili porážku se Spartou a ze Zlína přivážejí všechny tři body. Domácí nebyli horším týmem, své šance ale neproměnili a na první jarní body tak stále čekají. Mezi střelce se zapsali Magera a Čermák.

Boleslav začala na Moravě aktivně a už po pár minutách hry mohl otevřít skóre Jan Chramosta, který se dostal až do těsné blízkosti Holého. Brankář Zlína rychle vyběhl a z následné dorážky netrefil zařízení Tomáš Přikryl. Následně Ševci převzali iniciativu a vepředu dělal boleslavské defenzívě starosti Diop. Ve 34. minutě se domácí dostali do velké šance, Magera nedokázal odhlavičkovat balón do bezpečí, míče se chopil Holík a jedovatým pokusem těsně minul branku! Mladá Boleslav se dostala výrazně do hry před koncem poločasu a dokonce vstřelila vedoucí gól. Nejprve tečovaná rána Jánoše skončila těsně vedle, vzápětí byl v šestnáctce faulován Pauschek a sudí odpískal pokutový kop. V něm prokázal pevnou nervovou soustavu Lukáš Magera, kterého nevyvedlo z míry ani opakování a přesnou střelou k tyči zajistil Mladé Boleslavi poločasové vedení.

Zlín měl ve druhé půli jasný úkol, srovnat a konečně na jaře získat alespoň nějaký bod. Šance si k tomu vypracoval, ale v brance stál pozorný Šeda. Ten nebyl překonán jak při šancích Poznara a Pazdery, tak ani Diopa. Na druhé straně zase odmítl navýšení Chramosta. Čas domácím rychle ubíhal a ti se nemohli dostat do většího tlaku. V závěru pak otevřeli více hru, toho Boleslav využila a utkání definitivně rozhodla ve svůj prospěch. Čermák se pěkně zbavil Jugase a nadvakrát překonal Holého. Mladá Boleslav zvítězila ve Zlíně 2:0.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Zbrojovka Brno 3:0

27.02.2016 15:00

Góly: 38. Stanislav Tecl, 71. Vjačeslav Karavajev, 81. Stanislav Tecl

Zasloužené vítězství si na své konto připsal Jablonec, který přehrál Zbrojovku Brno. Strůjcem vítězství se stal Stanislav Tecl, jenž zařídil všechny branky svého týmu. Dvakrát skóroval a jednou asistoval.

Zbrojovka mohla favorizovaný Jablonec hned v úvodu pořádně zaskočit a jak jinak, než prostřednictvím standardní situace Pavla Zavadila, jehož střela z přímého kopu donutila Bártu k dobrému zákroku. O několik minut později bylo rušno i na opačné straně hřiště. K hezké střele se dostal Breda a zasahovat musel Melichárek. Jablonec se nakonec dokázal prosadit ještě v prvním poločase a paradoxně se tak stalo po nepovedeném rohovém kopu. Právě po něm hrozil brněnský brejk, ale Hybš ještě dokázal vybojovat balón a poslat ho přesnou přihrávkou na zakončujícího Stanislava Tecla! Útočník Jablonce vstřelil na jaře už třetí gól ve třech utkání po sobě.

Nicméně i přes poločasové vedení to ve hře Jablonce stále poněkud skřípalo a kouč Frťala nemohl být s předvedenou hrou úplně spokojen. Do druhého poločasu vstupovaly oba týmy s odlišnými cíli. Jablonec chtěl pokud možno co nejdříve vstřelit druhý, potažmo třetí gól a rozhodnout, Zbrojovka se zase hnala za vyrovnáním.

Blíže k svému cíli byl Baumit, ale Melichárek držel naděje svého týmu nad vodou. Trávníkovi včasným výběhem znemožnil skórovat. Ale Jablonec se nakonec druhé branky přeci jenom dočkal. Dvacet minut před koncem se Tecl proměnil v nahrávače, našel rozeběhnutého Karavajeva a ten pojistil domácím vedení. Krátce na to mohl ještě zvýšit Greguš, ovšem minul. Jablonec se ale rozjel a třetí branka do sítě hostů přesto přišla. Tecl s Masopustem krásně vykombinovali obranu Zbrojovky a prvně jmenovaný vstřelil svůj druhý gól v zápase. Střídající Wágner ještě mohl upravit skóre do hrozivé podoby 4:0, ale nepochopitelně netrefil prázdnou branku. Více už se na jablonecké Střelnici neudálo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň19152238:1447
2.Sparta Praha18132339:1141
3.FK Mladá Boleslav19105444:2635
4.Slovan Liberec19105433:2335
5.Slavia Praha1996428:1633
6.FK Jablonec1968533:2426
7.1. FC Slovácko1982926:3426
8.Zbrojovka Brno1974819:2725
9.Fastav Zlín1973923:3224
10.Dukla Praha1857626:2422
11.Bohemians Praha 19051949622:2621
12.FK Teplice19631027:3421
13.1. FK Příbram19631023:3321
14.Vysočina Jihlava19451019:3617
15.Sigma Olomouc1937916:3116
16.Baník Ostrava19211616:417
Zbývající zápasy
29.02. 18:00Dukla Praha - Sparta Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (428)

Přidat komentář
ZB 07

Uff, to byla zase tragédie..

Reagovat
Alan_Shearer

Slovan se musi dostat do EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský aj Český

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan Original ide do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Egon Vůch

Reagovat
Kang & Kodos

U těch gólů se fakt nadřel

Reagovat
kalla

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

po dvou letech tomu tragedovi vysel ligovy zapas

Reagovat
db18

...po týdnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Čermák

Reagovat
smazaný uživatel

zařadí ho už v létě Sparta do sestavy?

Reagovat
pepinho2

Doufám v to

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
Manik...

snad

Reagovat
monty25

Zase číst, jak "český Klopp" porazil "českého Mourinha", to chceš...

Nová hymna Teplic: https://www.youtube.com/watch?v=_dmavN-o5W0

Reagovat
vrabejka

Byla by škoda kdybychom kvůli neproměněné penaltě ztratili 2 body. Proto jsem rád že to na konci Kone a Havlík urvali. Na to že máme 2: nejhorsi obranu není 7.místo vůbec špatné

Reagovat
Wat

Tyvole, tak to je nezasloužená prohra, i když proti Slovácku mi přijde, že to bejvá klasika. Supr výkon, hodně živý všichni na place, teda minimálně do střídání, skvěle poskládaná sestava.

Hronek si upevňuje pozici nejlepší zimní posily úplně s přehledem. Za to Krejčí to jebe, jak se dá, až mě to zaráží, co se to s ním přes zimu stalo, Šourek je o parník nad ním. A do toho vystřídavší Dvořák, kterej je pořád stejný poleno, souboj nevyhraje, míc nepodrží, z půl metra netrefí bránu a k tomu zkouší jakýsi patičky, no prostě magor. A Kučera je bůh, neskutečně se vyhrál.

S touhle sestavou když vyrukujeme na Olomouc, tak bysme mohli brát důležitý tři body. Možná místo Krejčího poslat na plac Tlusťocha, aby zjednal uprostřed pořádek. Dneska jsem věřil v ten jeden, chvílema to sice vypadalo i na plnou palbu, no nedá se nic dělat.

Reagovat
db18

Na jakém postu hrál Kučera?

Reagovat
Wat

Prvně hrál klasiku v tom 4-2-3-1, takže byl jeden z těch dvou CM. Ale druhej poločas vystoupil výš na AM a fungoval tam parádně. Takový sólíčka jsem od něj snad nikdy neviděl.

Reagovat
inferno08

Tak vidět jednoho ze dvou CM v 4-2-3-1 musí bejt fakt zajímavý..

Reagovat
Wat

Reagovat
partaS

Čermák

Reagovat
smazaný uživatel

zařadí ho už v létě Sparta do sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Super,zapomnel jsem ve fanlize nastavit stridani a na lavce mam Vucha,Cermaka a Karavajeva

Reagovat
Uwe háže buly

já jen 2x nezapomněl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl 2 góly, Lafata žádný...Tecl>Lafata

Reagovat
REPLIKATOR

Tak o tom žádná

Reagovat
REPLIKATOR

Přepište dějiny. Liberec dokázal vyhrát v Teplicích!

Reagovat
smazaný uživatel

jebte na sranda ligu. pozerajte radsej slager regionu TRENCIN SLOVAN jak skauti Manchestru city

Reagovat
REPLIKATOR

Nejdřív píšeš jebte na sranda ligu a pak napíšeš, že se na ni máme dívat? Se rozhodni

Reagovat
smazaný uživatel

pochopenie pisaneho textu 0 bodov.

Reagovat
F.Torres

pěkně jsi se ohodnotil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

lol blby a blbsi aka torres a REPLIKATOR este si prikyvuju na svoju tupost

Reagovat
kalla

Stále neCHápajda...

Reagovat
kalla

To je Maďarská liga nebo jaký region?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš region střední pováží?

Reagovat
Kang & Kodos

Slovensko

Reagovat
REPLIKATOR

MaRoKo

Reagovat
smazaný uživatel

Angola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no lol to som nevedel ani kde sa nachadza kym som to nevygooglil to som rad ze cesi poznaju Slovensko dopodrobna a ovladaju geograficke nazvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Vůch 2 + 1, Koubek 0+2

Reagovat
smazaný uživatel

Herolindek

Reagovat
Pyroman

Liberec po 11 letech vyhrál v Teplicích.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Kdo si myslíte, že z českých hráčů dneska, kromě Rosického a Čecha, má největší jméno?

Reagovat
F.Torres

Plašil, Hubshman, Necid v tomto pořadí

Reagovat
smazaný uživatel

Hable, Strestik, Vosahlik

Reagovat
božský John

Baros

Reagovat
db18

Baroš, Plašil...

Reagovat
risk je zisk

Rekl bych jak kde, ale asi Vaclik a Suchy.

Reagovat
risk je zisk

Jo jeste Piča, teda Kuča.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku jednoznačně Egon Vooch.

Reagovat
REPLIKATOR

Kuča

Reagovat
smazaný uživatel

Jágr,Eliáš,Havlát,Hudler,Petr Ton,Dominik Kubalík,Roman Červenka,Pavel Francouz

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil, Baroš, Hubschman, ale ti už mají jen to jméno

Pak určitě Vaclík a Suchý

Reagovat
Kang & Kodos

Darida?

Reagovat
smazaný uživatel

skalak

Reagovat
smazaný uživatel

Toho loni neznal ani Vrba.

Reagovat
joshua

Zmrhal

Reagovat
Kepy_FCB

Kraut

Reagovat
Hokaido

To je celkem depresivní otázka.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

Z těch co venku ještě hrajou, tak asi Darida s Plašilem, možná Rozehnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Theodor GEBRE SELASSIE. Ondra Chocholoušek by mohl dobře zabodovat, kdyby se nejmenoval Ondřej, ale třeba Bartoloměj...

Reagovat
Greny

Theodor GebreSelassie

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek - Zahustel, Brabec, Mazuch, Frýdek - Vácha, Čermák - Dočkal, Shala, Krejčí - Šural

LM musí být tutovka :)

Reagovat
smazaný uživatel

az na Vachu slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti tam Rosický.

Reagovat
Kang & Kodos

Váchu prodáme. Místo něj Mareček. A místo Shaly Čermák

Reagovat
Tigerinho

Čermák tam je

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Šural, a do útoku Lafata.

Reagovat
db18

I tak by bylo lepší je prohodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák na "křídlo" místo Dočkala. To by byla výborná sestava do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

na lm slabe

Reagovat
partaS

mě ten Shala pořád nepřesvědčil

Reagovat
Uwe háže buly

ale hodit se bude

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek - Brabec, Mazuch, Frýdek - Vácha - Zahustel, Dočkal, Čermák - Šural, Lafata, Krejčí

Jestli je někdo mimo svůj post mě nezajímá, děláme tady revoluci

Reagovat
Kang & Kodos

Frýdek na stopera. Jedinej post, kterej u nás ještě nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

ještě golman

Reagovat
smazaný uživatel

hrál to už poločas v letní přípravě

Reagovat
Uwe háže buly

Koubek - Zmrhal, Brabec, Mazuch, Frýdek - Vácha, Mareček - Šural, Dočkal, Krejčí - Lafata

Shala, Fatai, Costík, Čermák na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal Slávka ho neprodala v zimě za 100M a bude ho pouštět k největšímu konkurentovi za nějakou mrdu kterou Sparta nezaplatí...

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

vůbec nevíš, kdo je Zmrhal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Civers

Vždyť už tam hraje..je vidět že fotbalu nerozumíš

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík chytá parádně, tak co máte všichni s tim koubkem

Reagovat
smazaný uživatel

strašně nadupanej team

Reagovat
andrew96

Vůch Fotbalista dobrý, ale v hlavě asi solidně vymletý.

Reagovat
risk je zisk

O tom zadna.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že se mu v tomto dost křivdí. Matějovský nebo Limberský jsou jsou ještě "vymletější" a nikomu to nějak nevadí.

Reagovat
Kang & Kodos

Matějovský jenom na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

v rozhovorech mi přijde vymletej dost. Jinak ho moc neznám tak nevím

Reagovat
Kang & Kodos

Soudim podle toho, že se nevysekal vylitej v autě, nebo si neudělal dluhy u mafiánů (nevim u koho, ale "mafiáni" zní dobře) Ale je fakt, že jako jedinýho ze současný Sparty ho moc nemusim.

Reagovat
andrew96

Matějovský jenom jako fotbalista, Limberský, to je s Vůchem podobné no.

Reagovat
Coutinho10

prej, ze posledni gol Brna v Jablonci dal v roce 2007 expert CT Ludek Zelenka

Reagovat
monty25

To fakt nasere. Jak říkám, poslal bych mu tiket, aby ti aspoň vrátil vklad...

Reagovat
Coutinho10

kez by to slo takhle vyresit

Reagovat
monty25

Aspoň už po sezoně bude končit. Penalty neumí, břevínka neumí, tak co s ním?

http://www.eurofotbal.cz/video/kristyna-janku-vs-libor-dosek-16478/

Reagovat
Coutinho10

nemuzu ho ani videt vsadil sem na nej naposledy

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

dopice ty se toho nebojis

Reagovat
Coutinho10

veril sem tomu dost....kdyby kopnul lip penaltu nebo vyuzil aspon 1 ze 2 dalsich golovek, tak to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokus dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tyjo. ale za odvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Největší nervák byl Leicester, ale přiznám se, že po dnešku mám mnohem radši i Koného...

http://abload.de/img/tiket61apf.jpg

Reagovat
Coutinho10

(ja ne)

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

ikdyby na ne chodil, tak uz ho nedam ale fakt nechapu proc to nemohl kopnout normalne...navic co si pamatuju tak penalty mu moc problem posledni dobou nedelali...stacilo to dat nekam nahoru

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frank

Kolář

Reagovat
Frick

Charlie, hoď tam péčko!

Reagovat
Puskas

Kdo je ve studiu s tím Hyským?

Reagovat
Sosi

Janotka, prý jeden z mála vysokoškoláků... poznat to ale nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

.. je dobry

Reagovat
Puskas

dík

Reagovat
Sosi

jj

Reagovat
Sosi
Reagovat
Frick

Hm.... to místo úmrtí...

Reagovat
Aldeano

Václav Babka zemřel?

Reagovat
Frick

Kolik třeba dostane Hyský za to jedno kecání? 5000 Kč?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Babiš?Ten posiela svoj plat deťom v Afrike?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
adalbertus

liga se začíná pátého března v Pc, volové

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dostal Lerch od Berbra?

Reagovat
Kang & Kodos

Téma příštího semináře sudích: http://www.brap.fm/wp-content/uploads/2012/04/1+122.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

na příštím semináři se budou učit polykat Paclíkovo semeno

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
mario23

Lerch dobře tlačí Plzeň...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neříká normálně Vepřeka, ale Vepřka?

Reagovat
Realita

Marek - Marka, Hošek - Hoška, Franěk - Fraňka atd.. Vše v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Holek - Holka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Plzeň je nově expertem na utrápený jednogólový výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Jak psal nekdo pod preview. Jako Sparta pod Chovancem.

Reagovat
ZB 07

Právě..ale i Sparta takhle vyhrává poměrně často..

Reagovat
ZB 07

*i pod Ščasným

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska mi to hodně připomínalo náš podzimní zápas proti vám.

Reagovat
ZB 07

tam jsme hráli fakt dobře..a k bodům to stejně nevedlo..

Reagovat
Aldeano

Tak to ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Silenej vykon. Jestli jsme minule hrali zle, tak dneska jsme nehrali vubec. Naopak Sigma super vykon, presing ukazkovej a preju jim zachranu.

A rozhodci to ani nema smysl komentovat.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes večer si navzájem budou polykat semena Berbr, Lerch a Paclík.

Reagovat
smazaný uživatel

Za neuznanej gol a nevylouceni Haly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, za neuznanej gól Olomouce, za nevyloučení všech hráčů Plzně.

Reagovat
Realita

gól neuznali akorát Plzni

Reagovat
monty25

Řídit zápas takovým způsobem jako Lerch, to by snad mělo být trestné...

Rozhodčí dneska skutečně "excelovali"...

https://twitter.com/DenikSport/status/703652004137144321

https://twitter.com/DenikSport/status/703654342478458881

Reagovat
smazaný uživatel

Co to? Já mám ban na twitter iSportu

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos

lol, Kolumbijec si bude stěžovat na mafii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ááá experti deníku sport se museli samozřejmě zapojit...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslite, zebza Duriae nabidne jeste nekdo aspon 40 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Když koupili Procházku i po tom co předváděl na podzim?

Reagovat
kalla

Dokud bude předsedou svazu a komise rozhodčích Berbr, tak se mi bude zvedat kufr z výkonů jako dnes podal Lerch

Reagovat
Zofka

Jen ten tvůj výrok nedává smysl, zařízl dnes Plzeň. Nejspíš gól v první půli neuznal, penalta byla jasná, červená taky, druhou nepochopitelně neudělil, pískl ofsajd když byl Ďuriš v tutovce. jen ty dvě strčení od Petrželi měl pískat. Každopádně pískal tragicky.

Reagovat
Erialdur

Co ?? Byls tam ??

Reagovat
kalla

Proč by nedával smysl. Píšu snad někde, že nezařízl Plzeň?

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Tak gól má na svědomí pomezní, který stál tak metr dva od praporku a mával aut.

Reagovat
kalla

Kdyby stál u praporku, tak běhá s Boltem sprint nebo hraje v Premier League fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Jde mi o to, že mával, ač to nemohl vidět, ne že to nestihl, to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on v tom je vždycky trochu alibismus, radši to mávne, než aby z toho byly dohady, k jeho smůle padnul dneska gól..

Reagovat
Puskas

asi tak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

mával jsi někdy?

Reagovat
Puskas

Jednou, když jsem odjížděl na pionýrský tábor rodičům z vlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jeden ofsajd Sigmy nebyl. Kazdopadne vic poskodil nas. Ale spis je katastrofa, ze neco takovyho piska ligu..

Reagovat
Erialdur

Otáčel snad každej souboj. První žlutá pro Uroše byl totální výsměch.

PS: Kovařík byl za lajnou z tím balónem.

Reagovat
Erialdur

Plus penaltu bych já osobně nepískl.

Reagovat
kalla

Pěkně to okomentoval Štěpán, jak řekl, že asi větřík

Reagovat
Erialdur

Ten kontakt byl fakt lehkej. To při rozích je třeba mnohem horší. Kdykoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

korunoval to tim faulem, co piskl na konci pri rohu Sigmy, to proste nepochopim, jeste kdyz uz neco, tak mel odpiskat faul loktem Horavy...

Reagovat
kalla

Každopádně nedal na druhou stranu červenou Petrželovi, vymyslel si faul při závěrečném rohu, nastavil jen 2 minuty, 4 metrový neofsajd při útoku Olomouce,...

Reagovat
Zofka

Souhlasím, pískal špatně, byl to guláš. Naprosto nepovedený zápas od sudích, to se stává.

Reagovat
Erialdur

Kdy naposled Lerch pískal normální zápas ?? Dvě červený pro Jihlavu ?? Podzimní zářezy ?? To je parodie na rozhodčího.

Reagovat
Zofka

Jestli myslíš dvě červené v Jbc, tak byly jasné. Dnes měly být také dvě ... první žluté jsem dnes neviděl, žena mi to přepnula

Reagovat
Erialdur

Tak na ty rudé máme jiný názor.

Reagovat
kalla

Lerchovi se to stává často a v 1. lize je jen díky své loajalitě k Berbrovi...

Reagovat
Aldeano

Ale to právě není o tom, že "se to stává". To je o systému. To otáčení soubojů a i maličkostí hraje velko roli, ten rozhodčí ten zápas prostě může celkem dobře řídit.

Reagovat
Puskas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda, že Hála nevyrovnal. To by ten píčus mohl pískat leda Kučovi na IZP

Reagovat
smazaný uživatel

Herne je to tak o 2 triedy nizsie, ako Vrbova Plzen, neda sa na to pozerat, ale tak robia sa body, na tom zalezi no.

Reagovat
Erialdur

Říkejte si co chcete, ale Lerch dnes předváděl hodně nakloněnou rovinu.

Reagovat
ZB 07

To si nemyslím..on byl tak strašně mino, že kdyby mu před zápasem někdo nařídil, ať pomáhá Plzni, tak si blbec splete dresy a bude pískat pro Sigmu

Reagovat
Erialdur

Já nevím. Jsem zaujatý, protože mě z něho jebalo při tom zápase.

Reagovat
Kang & Kodos

Lerch odpískal takovej ten zápas, kdy ti vynadaj do čuráků domácí, hosté i všichni ostatní.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Puskas

A pak i manželka, která se doma dívala a teď se za něj stydí.

Reagovat
Kang & Kodos

Manželka mu právě balí kufry a vyplňuje rozvodový papíry.

Reagovat
Puskas

Už ho odpískala, myslíš?

Reagovat
Kang & Kodos

Dostal dvě žlutý.

Reagovat
Erialdur

Tak to u nich může ještě jednu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Takže u Lerchů nic ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Snad u nich umí někdo počitat do dvou.

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Největší škoda je, že k rozhovorům nechodí i sudí. To by byla fakt sranda..

Reagovat
Puskas

Ono by stačilo aspoň jeden zápas propojit ty jejich mikrofony s televizí jak v hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

v těch mikrofonech je slyšet hovno, pokud je na stadionu aspoň cca 5-7 tis. lidí..

Reagovat
Puskas

Ale nějaké zesílení tom Tv by tomu pomohlo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky by mohlo, otázka je jestli by to komise přijala, fotbal je jinej sport než hokej a nemá video, takže soudit rozhodčí už behěm přenosu by nebylo fér a nikdo to pravděpodobně nedovolí, ve fotbale je taky mnohem větší tlak na rozhodčí, nevim jak bych se jako rozhodčí cejtil kdyby mě ještě krom tlaku diváků někdo odposlouchával, jestli jsi někdy pískal tak to pochopíš...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Aldeano

Což je v SL 1x za kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

..to sice jo, ale pak je Plzeň, Sparta, Slavia, tam by se pak dal odposlouchávat jedině šum...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takovej výkon rozhodčího jako dnes od Lercha za posledních 25 let nepamatuju. Berbr

Reagovat
Puskas

Obávám se, že Damková ho bude za tu nečervenou obhajovat slovy, že se to stalo kupř. i Pollovi...

Reagovat
Petr325

Po výkonu rozhodčího Lercha jsem čekal hodně křivdy, výlevů i breku, ale od plzeňských fandů - se přiznám - že opravdu ne

Reagovat
Erialdur

Chvíle to bylo hodně divoký. Já osobně bych taky řekl, že tlačil trochu Plzeň. Ale byl otřesnej a to na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, to ze nevyhodil Petrzelu

Reagovat
wiggum

Proč 2 zápasy nehrál Bartošák ani minutu?

Reagovat
Erialdur

Čekal jsem taky nějaké reakce na Vláškovo hovoření se štábem. Chvílemi to byla skoro stejná sranda jako to co pískal ten kašpar na place.

Reagovat
smazaný uživatel

já už z toho Vláška mám takovou prdel, že ho tam regulérně chci nechat... to je fakt něco..

sere mě jen to studio s Kozorohem a Čapisem..

Reagovat
chytrejkluk

to byl Štěpán...

Reagovat
djwenca

Mohli byste u Herolinda Shaly nastavit, že hraje opět za Liberec, neboť je zde pořád uveden jako že je ve Spartě.....

Reagovat
stas87

Na to sere pes.

Reagovat
db18

Chvátal tam má pořád Senicu, tak co...

Reagovat
Jacks11

Nedivím se, že v Kolumbii ty rozhodčí střílej....

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Lerch předváděl, to bylo neskutečný fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda zraneni Baranka, mohl to byt vedle Sedy,Mateju,Hnanicka a Benese kompletni sber cistych kont

Reagovat
risk je zisk

tak si myslim, ze Lerch si na chvili od fotbalu odpocine.

Reagovat
db18

Do obličeje/na spánek... to už je jedno... Ale Vepřek se snad ozve s tím, že tu kartu nedával jemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte nejake postrehy o Crnkicovi co k nam dosiel. Zevraj chcel plat ktory by neutiahol nikto v ceskej lige. Tak to som rad ze sme bohatsi ako Sparta

Reagovat
ZB 07

Velmi rychlý, šikovný záložník..tedy do doby, než se dostane do gólové šance, ve kterých je to strašný kopyto. Takovej ten typ hráče, kterej obejde 3 protivníky a pak přestřelí prázdnou bránu..zároveň je celkem náladovej, ale na Slovensko by měl v pohodě stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude protiklad tych co sme mali doteraz co nevedeli prejst ani okolo kuzela a goly sme davali z haluzi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

bílej Konaté

Reagovat
db18

Rád chlastá, nerad běhá a po půl roce v první lize(?) chtěl plat 200 tisíc měsíčně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to my sme mu urcite dali 7000 euro mesacne....mozno tak v mosadznych gulickach

Reagovat
db18

Po konci podzimní části ligy zmizel do Kanady/Ameriky, tak se asi vrátil trochu na zem, když mu tam nevyšlo nějaké nové angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to som cital ze zhorel na skuske v Timbervolwes tusim....Len on teraz nebude mat s kym chlastat ..Od nas vsetkych kvalitnych alkoholikov uz vyhodili

Reagovat
diskoschlampe

Myslím, že fotbalisty celkem podceňuješ

Reagovat
F.Torres

Spíš nikdo nechtěl dát tolik za orientačního běžce. Jako špatnej nebyl, ale v konečný fázi kopyto, ale jak píšou ostatní, na slovensku může klidně i zazářit, když měl v pohodě na SL.

Reagovat
taws

rychlý běžec podél lajny..ale když má vymyslet něco konstruktivního s míčem tak úplný kopyto

Reagovat
Losinho

Takovej Petržela prostě.

Reagovat
sosna

Ten zase včera předvedl, jak velkej je pičusek. Málem jsem na to zapomněl.

Reagovat
chytrejkluk

Lerch, Fišer a jejich chyby: neuznání gólu Durise po Kovarikove centru,,,,sporne vylouceni Radakovice,,,,prisna penalta ve prospech Plzne,,,,neodpiskani penalty za Horavuv uder loktem do hlavy Falty pri rohovem kopu,,,,odpiskani ofsajdu, ktere nebyly tzn. Holenduv a nasledne Petruv,,,,neudeleni druhe zlute HALOVI x udeleni zlute Veprekovi,,,tolerance Petrzelovych zakroku a vybuchu vzteku....

Reagovat
Miguel19

Co na tom vyloučení bylo sporné?

Reagovat
chytrejkluk

je ted na to koukam, jsem to napsal blbe, sorry, premyslel jsem uz dopredu chtel jsem napsat, ze mel jit ven uz davnou pred tou druhou zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to včera v Olomouci dělo, proboha? Naši sudí jsou fakt žumpa.

Reagovat
sosna

Počítám, že Roman s Dášou včerejší mariáš toho kripla nějak pokrejou a ta Hálova druhá žlutá zůstane Vepřekovi. Takže megadůležitej zápas v Jihlavě budou stát Radakovič, Hála i Vepřek. To jsem zvědav z čeho tu obranu Jílek poskládá, vzhledem k hrůzostrašnému poločasu Rodeho v Brně.

Reagovat
Greny

OT : Vrba by mohl povolat Morávka ne? Už začíná vcelku pravidelně nastupovatmohl by to byt černej kůň v nominaci na EURO pokud vydrzi zdravi navic je mu furt jen 26

Reagovat
db18

Už se zase zranil...

Reagovat
Greny

Fakt? on je skleněné jak Rosa

Reagovat
db18

Nějaký problémy s přitahovačem...

Reagovat
smazaný uživatel

NeOT: Raděj by měl povolat Součka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby nezabral místo Holkovi co?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo skvělý, Kaša, Šrom - děs a hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Jinak já jsem z určité stránky spokojen. Kluci bojovali, někteří na tu ligu prostě zatím nemají ale zklamání je Kaša a Šrom, kteří by to mužstvo měli táhnout a dneska ho spíše potápěli.

Jinak ti komentátoři hrozní. Oni jsou Slávisti? Od první minuty ze Slávie bohy a z Baníku tým naprostých tragédů.. Profesionálove jak hovno..

Reagovat
frankiefcb

No podle mě příští kolo chytá Chmiel. Nicméně je fakt, že dneska to bylo solidně poslepované. Některé chyby byly školácké, ale jinak bych je nezatracoval. Šaša mladší dost soubojů vyhraný a ten před golem super. Azevedo fajn a i Holzer se mi docela líbil, oproto Zlínu Mondek dnes špatný a středu se to vůbec nepovedlo (ani Ožvoldovi)

Reagovat
smazaný uživatel

Ožvolda nehrál hrozně prvních 30 minut, pak to šlo dolů. Jinak Celba bohužel na ligu nemá. S Holzerem a Azevedem souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, on ještě hrál Mondek, já si ho na hřišti ani nevšimnul. Holzer taky zahrál dobře, to je pravda. Je na čem stavět, navíc dnes nemohl hrát Hrubý, ten už v příštím zápasu zase nastoupí, takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ještě pro karty asi nehrál Lásik, takže oslabení dnes bylo velké.

Reagovat
Losinho

Šrom je fakt příšernej..

Reagovat
aurelio

Ja som teda videl iba góly a žeby Šrom predviedol niečo extra hrozné sa mi nezdá. Prvý gól bol jasne jeho, ale chybu urobil aj Slávista Berkovec. Pri druhom a treťom toho oveľa viac urobiť nemohol, myslím.

Reagovat
Losinho

Neviděl bych to tak černě, Baník zahrál dost nad očekávání a stejně relativně klidná výhra, uvidíme příští kolo v Bolce.. Dneska tragičtí všichni útočníci, spokojenost samozřejmě se Součkem a docela s Mihálikem a Vukadinovičem, zbytek vážně špatnej, hlavně Mikula úplně mimo..

Reagovat
meno

Mihalíkem

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

Mihálik byl směrem dopředu dobrý až od stavu 3:1, před tím se snad i bál hrát. A dozadu se v podstatě nevracelt, což v kombinaci s průchozím Jablonským bylo vždycky o držku ...

Reagovat
smazaný uživatel

*MIHALÍK

Reagovat
Kang & Kodos

Michalík > Mihalík

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda ze jaro nedal gola realu ale co neni muze bejt. uvidime jakou nam na podzim 2017 nalosujou skupinu...

Reagovat
Kang & Kodos

Místo Baníku a Sigmy/Jihlavy Znojmo a Hradec, jinak jako letos.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrel som si Slaviu dnes kvoli Mihalikovi a nechapal som ze Jablonsky v kuse utocil na jeho ukor.Nepoviem nic ked to urobi 2 krat za zapas,ak to ale robi v kuse to je strasne plytvanie Mihalikovim potencialom.V podstate Mihalik brani a Jablonsky utoci to je co za logiku?Dalsia vec ze Mihalik dostal ze cely zapas snad jednu poriadnu prihravku..Sa ani necudujem ze na neho tolko Slavisti nadavaju..Mihalik je hrac co potrebuje dostat loptu na kridlo tam urobi hraca -dvoch bez problemov a striela na branu alebo prihrava.V Slavii pri tom hura systeme asi rychlo zakape a pojde nazad na Slovensko,ale tak sam si vybral.

Reagovat
Erialdur

Nechci ti nic říkat, ale to že utoří i krajní beci je právě moderní fotbal. To co tu propraguješ ty jsou ty 90. léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Si asi trochu zmateny po tych vcerajsich ulepenych-nahodnych 3 goloch proti tragickej Ostrave.Moderny futbal je hlavne o spravnom vybere typologie hracov pre ten ktory system.Nechat Jablonskeho ako hraca bez kuska kreativity a loptovej zrucnosti hrat ofenzivneho beka.Technickeho,kreativneho,rychleho a goloveho Mihalika co nevie branit dat hrat nejakeho stiahnuteho krajneho zaloznika.Pomaleho Husbauera bez techniky,rozumu co spomali kazdu akciu a navyse ktory ma problem spravovat loptu tak ten je akoze co tvorca hry?A aby som nezabudol brankar co sa asi hra na Neuera?Pritom nedokaze presne prihrat na par metrov?Takze vy nie ze hrate moderny futbal vy sa tak len tvarite a s touto ubohou imitaciou z daleka nebudete konkurencia pre Spartu a ani Plzen.V prvom rade potrebujete trenera a nie syna nejakeho trenera..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

V dost veciach je ten prispevok pravdivy.Potencial do ofenzivy ma Mihalik väcsi,tam sa kopyto Jablonsky absolutne nechyta.Husbauer je futbalovy bezmozog,to tu hadam nemusime rozoberat.Ma dobru strelu a nabeh,tym ale jeho prednosti konci.S tym golmanom to hodnotit nebudem.A Sparta s Plznou su na tom o dost lepsie.

Reagovat
Mada

Ten příspěvek je totální blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre teba je vsetko blbost,obzvlast veci ktorym nerozumies...

Reagovat
Mada

Reagovat
Aldeano

To už je ubohost z tvé strany.

Reagovat
stas87

Som sa ti slovne otrel o Husbuznauera,vsak?

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Co je zač ten Souček? Talent?

Reagovat
Kang & Kodos

Urbis by ho vzal na Euro, tak asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zase budem na Euru jediný národ co nebude mít hráče věkem spadajícího do U21 jen proto, že ještě nejsou dostatečně známí veřejnosti

Když se podívám na post defenzivního štítu/konstruktivního stopera, tak Procházka, Holek případně Hubschman prostě lepší výkony nepodávají, i kdyby dneska Souček ty tři góly nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Wow. Dá hattrick Baníku, a najednou u nás neni lepší stoper, nebo DM

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem že to napíšeš, i proto tam mám tu poslední větu

O Součkovi už tu dlouho píšu jako o nejlepším hráči Slávie. Fakt to není kvůli tomu hattricku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Už dlouho píšu = Napsal jednou, před půl rokem

Urbis

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej počkej a kdo do repre tahá Holka nebo Hubschmana ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jakej je to pohybem nefotbalista umí být na hřišti dost platnej, vyhrává hodně souboje ve středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to typickej defenzivní štít, ještě loni hrál stopera. Ale umí výborně pokrýt celé hřiště a vyhrát spoustu soubojů. Hodně platnej hráč pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Sorry, ale typickej defenzivní štít to rozhodně není. Vždyť on je výrazně aktivní i směrem dopředu (dnešek rozhodně nebyl výjimka), žádný podobný na pozici DZ v lize není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si přečti i to za tím "ale" Jak říkám, umí výborně pokrýt celé hřiště. Jedinej typologicky podobnej hráč z ligy mě napadá další mladík Takács.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral Mihalik TOP WONDER KID of Synot Liga ?

Reagovat
Kang & Kodos

napiču

Reagovat
smazaný uživatel

az tak?

Reagovat
Losinho

Nic moc, ale dneska hráli všichni hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbil. Je vidět, že ještě není sehraný se spoluhráči, ale je velice fotbalový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mihalik v Slavii urcite zakape.On potrebuje obrancu co mu dava presne prihravky, pripadne s nim zakombinuje a hlavne brani..Nie Jablonskeho co sa v kuse tlaci do utoku a Jaro ho musi istit.Mihalik branit moc nevie a utocit mu pri tom Slavistickom hura systeme nie je dovolene, takze zbytocne ste vyhodili prachy na hraca ktory do toho vasho systemu z roku 1990 absolutne nepasuje,len co tam zdegeneruje a za pol roka pojde hostovat do Jihlavy alebo ho zoberie Slovan ako nechcene hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

do Slovana ide Benes v lete

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo super,teraz predlzil zmluvu je okolo neho kopec rozruchu pre nic ,takze lepsiu cenu uz v zivote mat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

haha :D

Reagovat
Losinho

Blbost

Reagovat
Fernando_Torres

Hezký, žes celou tu svojí teorii postavil na tom, že bude před Jablonským levýho záložníka, kde může nastoupit maximálně pokud je zraněný Zmrhal, tak jako včera

Reagovat
smazaný uživatel

Cize Mihalik len zaskakoval za Zmrhala a inak bude sediet na lavicke?Ved to este lepsie potvrdzuje moje slova ze Mihalik tam zakape,absolutne vam nepasuje do konceptu.Tie ulohy ktore bude v Slavii plnit by zvladol lepsie akykolvek iny zaloznik za stvrtinovu cenu..Ale ved ked Cinania dali love preco ich nerozhadzat na zbytocnych hracov..Rychlo ste v tej Slavii zabudli ze ste boli na pokraji zaniku Mne je v podstate ukradnute ze zle investujete len mi je luto talentovaneho chalana co sa zakopal u niemandov..

Reagovat
Mada

Bude hrát v pravo, jinak píšeš absolutní blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost bola ta vasa vcerajsia vyhra..3 krat Soucek vystrelil absolutne mimo a 3 krat lopta skoncila nejakym zazrakom v sieti a to ste hrali s beznadejne poslednou Ostravou..

Reagovat
Mada

Ty jsi hodně slušný komik, co tam máš dál?

Reagovat
ZB 07

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Jen škoda, že jsme to vedení neudrželi déle. I tohle podle mě rozhodlo o konečném výsledku. Bohužel, ty časy, kdy jsme to uměli držet s hráči jako Baránek, Stronati, Frydrych nebo Štěpán jsou pryč. Ale i tak, ty dva góly do 10 minut od vedoucího gólu je položily..

Reagovat
Coutinho10

tak povinny 3 body mame, coz je zaklad, ale cekal sem nak po dom. s Brnem trochu vic.....i fandeny nebylo spatny, ale s Brnem mi to prislo z nasi strany lepsi....kazdopadne respekt pro chachary za plnej kotel a navsteva necelejch 13k taky dobry...doufal sem v 14k, ale aspon se to postupne zvysuje k fotbalu...1. gol hodne velka zbytecnost, ale cenim si toho rychlyho otoceni skore este do polocasu ....sice to byly trochu haluz goly, ale platej a to je hlavni ...ted 2 body ztrata na Libe s Bolkou..pristi kolo bude rezba

Reagovat
db18

...chybí ti ještě někdo ve fantě? (a hlavně co kapitán? )

Reagovat
Coutinho10

jeste mam zejtra 3 rudose vcetne kapitana (Surala), kteryho sem nemenil co ty ?

Reagovat
db18

Kapitána jsem měnil (na Šurala ) + pak Zahustel bude střídat Vondráška (ten má nulu) a ještě budu doufat, že se Dočkal i přes tragický výkon zase tak dvakrát ukopne a trefí Juliše...

Reagovat
Coutinho10

j takze kapitan u nas rozhodovat nebude...ja mam pak uz jenom Bicika s Brabcem, takze budu doufat v clean sheet a pokracujici marnost Dockala

Reagovat
db18

Hm... teďka už ale Dukla vyběhne v plné sestavě, protože od Sparty nikoho nemá ne? Já teda doufám v plichtu 2:2 (v bráně mám Berkovce, tak jsem rád, že se počítají jen statistiky a ne předvedený výkon )

Reagovat
Coutinho10

vlastne Breznanika (ten nemuze hrat) jinak asi to nejsilnejsi...ale pokud Dukla da nakej gol a prohraju s tebou, tak snad jim to peinese naky body

Reagovat
Kang & Kodos

Breznaník.

Reagovat
stas87

Kurva,ja si tu fanta kravinu zahram tiez.Ved ta ceska liga je trivialne jednoducha oproti nasej,nie?

Reagovat
db18

Jo, navíc když hraješ od začátku, tak máš v půlce ligy už podstatně vylepšený rozpočet, ze kterého můžeš vybírat a můžeš si dovolit prakticky všude to nejlepší

Reagovat
stas87

To znamena,ze si za prachy co mam v tej fante mozem dovolit trebars toto:

Lewu,Aubu,Ilkaya,Reusa,Müllera,Neuera a Alabu?Podobnu kvalitu a este mi ostane nieco?

Reagovat
db18

Když na začátku nakoupíš chytře hráče s nižší hodnotou, která teď vyletěla, tak pomalu jo... Mám Dočkala, Koláře a Šurala, ale pořád mi v nevyužitém rozpočtu zůstalo na Lafatu, který je nejdražším hráčem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se prosazují hráči jako je Matějů, Souček, Schick, Čermák....

Pokud nebudeme pitomci, tak tam do oběhu pustíme ještě někoho a ono to s tou repre nebude vypadat zle za pár let...

Vaclík, Koubek

Kadeřábek, Gebre, Suchý, Kalas, Baránek, Brabec, Frýdek, Matějů

Vácha, Souček, Pavelka, Čermák

Šural, Skalák, Dočkal, Trávník, Pilař, Krejčí, Černý

Kadlec, Necid, Vydra, Pulkrab, Schick

Je na čem stavět

A hlavní je, že všichni již pravidelně hrají (tedy kromě těch nejmladších).

Reagovat
partaS

tohle už čtu posledních 5 let akorát jména se mění

sparťanům věřim nejvíc

Reagovat
Uwe háže buly

5 jo Mě to přijde jako 8 let, od tý doby co hráli na dvacítkách 88 a 89 nebo co to bylo za ročníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Však 88 to je Suchý, Vaclík, Dočkal, Vácha, Pilař... Ti dost posílili repre, ale dva ročníky samozřejmě nestačí. Jak se přidávají mladší tak to konečně začíná vypadat. Problém je, že Vrba je dost konzervativní.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš..,

a co se stalo s Petrákem? před necelým rokem měl tady na fóru místo v "A" sestavě zaručené

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho jsem úplně zapomněl

Snad se vrátí do Synot alespoň. V takové Boleslavi nebo Slavii by se mi líbil.

Reagovat
db18

Nic se nestalo, jen v FCN jsou kreténi a nenechají ho hrát ani odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

To nechapu, jaky to pro ne ma vyznam... Vzdyt to je spatne pro vsechny strany

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník

Reagovat
smazaný uživatel

bez trávníku to nepůjde ani v budoucnu, to je třeba si uvědomit

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

+Jankto, Frýdek

-Trávník

Reagovat
patas92

Vypadá to naprosto tragicky, no

Reagovat
goodbay

Hodnocení Hušbyho

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Sosi

Reagovat
db18

"Vždyť jak ti hráči mohou někoho zranit, to jsou ještě děti…“

Reagovat
Mass

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

hodnoceni soucka na euro

Reagovat
goodbay

UFF, Baník už nemůže Spartu předskočit v tabulce.

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě se neraduj, spartě se má odečítat 15 bodů za tu Křetínského kabelu

Reagovat
smazaný uživatel

a je to realita?

Reagovat
Spalovač šancí

v nějakém paralelním vesmíru určitě jo

Reagovat
smazaný uživatel

1011 Chacharů v Edenu. A překonání rekordu. A když si vezmu okolnosti, že jsme jasně poslední a neděle není zrovna moc ideální termín, tak parádní číslo!!!

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moc pěkný, bezesporu nejlepší fans v ČR

Reagovat
Wat

Luxus.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Pěkně Baník!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Elliasson

Klobouk dolů, Chachaři

Reagovat
Mass

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Reagovat
risk je zisk

Uzasna kulisa. Tvrdim si rict, ze tohle uz je evropsky support.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal sem, ze nas bude pres litr plus drobne. A kurva po dnesku jeste vic hrdy na to, ze sem chachar. Posledni tym a prijede ho podporit pres tisic fans ? A to nemluvim o tom, ze ty medii zvane krveziznive bestie od prvni do posledni minuty podporuji sve dorostence ? A ten support, kdy chvilemi byl Banik jak doma. Kdyz vse sectu, v Cesku toto nema obdoby a mam za to, ze z Banikovcu by si mel vzit kazdy priklad, jak fandit a hlavne podporit svuj tym, kdyz se nedari. No nic, do druhe ligy s usmevem a s vedomim, ze Banicek kurva nejlepsi u nas ;)

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

banicek je proste narko narko znaj ho i v polsku bardzo bardzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Puskas

Reagovat
Spalovač šancí

Bude to vrchol Eura, souboj mezi Busquetsem a Součkem o ovládnutí středu hřiště

Reagovat
Losinho

fap fap fap

Reagovat
Mass

Reagovat
Robbie

Travníka cpát do repre ? ten nato nikdy mít nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouček dolů před Součkem - super hattrick. A poklona chacharům - super support.

Reagovat
Krony

Vždyť dal jeden gól, tak neblázni, dva šly od obránců

Reagovat
Kepy_FCB

1000 FCB v Edenu je dost pěkné ale kdyby tolik dorazilo na ACS tak je to zklamání...

Chorea super ale čekal jsem přece jen něco víc, pochod slabota ale chápu že to je jen pro mladé nebo vandrovníky. Slávistů jsem čekal celkově víc (asi zima?) ale to choreo very good!

Reagovat
forrest

Soucek ve Fanlize jako obrance, vubec spatna koupe to nebyla...

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=so4Ykcv2OOc

Tak baník v supportu lepší

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele