Synot liga - souhrn 17. kola

12.02.2016, 19:55, aktualizováno 14.02.2016, 17:54
Komentáře a souhrny
Plzeň vyhrála na Slovácku a vrátila se o tři body před pražskou Spartu, která pro změnu zvládla utkání se Zlínem. Posílená Slavia ukázala, že to s jarním útokem na poháry myslí vážně, když bez větších potíží porazila 2:0 Brno. Porážkou odstartoval jarní část sezony Liberec, tři body naopak má Mladá Boleslav...

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 1:2

14.02.2016 16:00

Góly: 57. Milan Kerbr (pen.) - 12. Daniel Kolář, 27. Daniel Kolář (pen.)

Fotbalisté Plzně zvítězili v utkání 17. kola první ligy na Slovácku 2:1 a vrátili se na první místo tabulky o tři body před Spartu. Obhájce titulu rozhodl o své výhře na startu jara už v úvodní půlhodině dvěma brankami Daniela Koláře, který se proti bývalému klubu nejprve prosadil hlavou a pak proměnil penaltu. Slovácko v 58. minutě snížilo brankou Milana Kerbra z pokutového kopu, ale Viktoria taktickou hrou vítězství ubránila.

Domácí trenér Habanec nechal jen na lavičce náhradníků po nachlazení nedoléčeného kanonýra Doška a na hrotu útoku jej nahradil Koné. Slovácko zůstalo věrné taktice s nakopáváním míčů, proti soustředěné plzeňské obraně, v níž kouč Krejčí vsadil na dvojici mladých stoperů Baránka s Hejdou, se ale robustní Koné ke slibnější koncovce nedostával.

Viktoria spoléhala na rychlé protiútoky po stranách, které vedli napravo Kopic a na opačné straně Kovařík. Už ve 12. minutě Kovařík oklamal Chvátala, po jeho přesném centru nabíhající Kolář hlavou překonal Heču a skóroval proti klubu, v němž v sezoně 2004/05 působil.

Vedoucí branka Plzeň uklidnila, přesnější kombinační souhrou přehrávala soupeře ve středu pole a dostávala se často k zakončení. Ve 25. minutě Daníček v pokutovém území srazil pronikajícího Hořavu a z penalty přidal Kolář svou druhou branku.

Po druhém gólu se Plzeň částečně zatáhla do defenzivy. Soupeři ale zprvu nenechávala volný prostor a kombinační akce Slovácka vedly jen do šířky bez momentu překvapení. Po brejku ve 37. minutě se blýskl domácí brankář Heča, který kryl po sólu střelu Ďuriše.

Po změně stran začala hrát Plzeň v poklidném tempu se snahou kontrolovat hru, na což brzy doplatila. Střídající Došek chvíli po příchodu na hřiště našel přesnou nahrávkou ve vápně Diviše, kterého srazil Limberský. Penaltu bezpečně proměnil Kerbr a Plzeň v lize inkasovala poprvé po předchozích čtyřech zápasech s čistým kontem.

Slovácku branka dodala sebedůvěru a zvýšilo útočnou aktivitu. Plzeň se v závěru dostala pod mírný tlak, ale pozornou defenzivou tříbodový zisk ubránila. V lize tak vyhrála pošesté za sebou.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 3:0

14.02.2016 14:00

Góly: 14. Milan Baroš, 51. Milan Baroš, 86. Aleš Čermák

Mladá Boleslav si dle očekávání bez problému poradila s Baníkem 3:0 a hned dvě branky vstřelil její bývalý hráč Milan Baroš.

Domácí fotbalisté se do Ostravy opřeli hned od začátku a Milan Baroš se mohl zapsat mezi střelce už v páté minutě, ovšem Šrom jeho pokus dokázal vyrazit. Nicméně obrana Baníku odolávala jen do 14.minuty, Chramosta elegantně patičkou našel Milana Baroše a ten vstřelil úvodní gól utkání. Aktivita domácích první brankou paradoxně utrpěla, Boleslav už nebyla tolik nebezpečná a Baník vyrovnal hru. Až ve 37.minutě našel Čermák Fleišmana a před Šromem bylo opět horko, rána boleslavského zadáka však skončila těsně vedle a stejný osud potkal i ránu Kalabišky.

Svěřenci Karla Jarolíma si nechtěli utkání zbytečně komplikovat a ve druhém poločase chtěla co nejrychleji vstřelit druhý gól. Ve 48.minutě ještě neuspěl Čermák, ale za další tři minuty mířil opět do černého Milan Baroš. Někdejší ikona Baníku si nikým nehlídána naskočila na Kyselův centr a zblízka bez problému překonala Šroma - 2:0 pro Boleslav.

Baník ohrožoval brankáře Šedu jen sporadicky, hrálo se výhradně před pokutovým územím hostí. Čtyři minuty před koncem zápasu pak pečetil výhru 3:0 Aleš Čermák. Krásnou přihrávkou ho vybídl Klobása a o vítězi samozřejmě nebylo pochyb. Mladá Boleslav neměla s Baníkem slitování a zvítězila konečným výsledkem 3:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Zbrojovka Brno 2:0

13.02.2016 18:20

Góly: 15. Muris Mešanović, 42. Jiří Bílek

Fotbalisté Slavie vstoupili do jarní části sezóny výhrou 2:0 nad Zbrojovkou Brno. Slavistický celek rozhodl o svém vítězství v duelu 17. ligového kola už v první půli, kdy se trefili nová posila Bosňan Muris Mešanovič a Jiří Bílek. Červenobílí porazili Zbrojovku v nejvyšší soutěži poprvé po pěti zápasech a o skóre se posunuli před Liberec na čtvrté místo tabulky, které znamená účast v Evropské lize.

Na jarní premiéru posíleného slávistické týmu dorazilo do Edenu dvanáct tisíc diváků. Ti viděli v základní sestavě domácích čtyři z osmi nových tváří - obránce Bořila, záložníka Hušbauera a duo útočníků Mešanoviče s Železníkem, kteří zastoupili zraněného kanonýra Škodu. Jen na lavičce zůstal kapitán Latka a místo něj na stoperu hrál s páskou Bílek.

Slávisté měli od začátku více ze hry a po čtvrthodině otevřeli skóre. Po Jablonského centru z přímého kopu šel do souboje s brněnským gólmanem stoper Deli a odražený balon pohotově poslal do sítě Mešanovič. Bosenský kanonýr skóroval hned v prvním soutěžním duelu za Slavii a připsal si devátou branku v ligové sezoně.

Pozadu nezůstávala ani druhá útočná posila červenobílých Železník, kterého nejprve vychytal Melichárek a poté pálil nad. Tři minuty před pauzou už domácí navýšili vedení. Po rohovém kopu vyhrál hlavičku Souček a Bílek hlavou dostal míč za čáru.

Ve druhém poločase mohli Pražané skórovat potřetí, ale Železník tečoval Součkovu střelu v těsném ofsajdu. Až v 52. minutě poprvé výrazně zahrozilo Brno. Zavadil z přímého kopu z velkého úhlu mířil přímo do branky a domácí gólman Berkovec jeho pokus s námahou vyrazil. Na druhé straně nebezpečně pálil Zmrhal.

Slávisté dobrý výkonem potvrzovali vydařenou přípravu, v níž vyhráli devět z deseti duelů. Další gólovou šanci měl Mešanovič, ale střela mu nesedla a jen trefil Melichárka. V 73. minutě hostující Jovanovič po rohu protlačil míč do sítě, jenže sudí Kocourek jeho trefu k překvapení Zbrojovky neuznal kvůli faulu. V závěru už domácí tři body v klidu uhlídali.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FK Příbram 2:0

13.02.2016 16:00

Góly: 7. Jakub Hora, 16. Admir Ljevakovič

Dobře odstartovaly jarní část Synot ligy Teplice. Severočeši díky brankám Hory a Ljevakoviče v úvodu utkání porazili Příbram 2:0. Hosté nebyli Na Stínadlech bez šance, ale z řady gólovek neproměnili ani jednu.

Teplice do zápasu vlétly ve velkém stylu. Na Stínadlech stačilo pouhých sedm minut, aby se poprvé změnilo skóre. Jakub Hora dostal přesný pas za obranu a v koncovce si počínal na výbornou - 1:0. O chvíli později orazítkoval tyč Vaněček a krátce na to Ljevakovič zvýšil uvnitř vápna už na 2:0. Pro Příbram to byl samozřejmě velmi špatný začátek. Hosté ale nerezignovali a také si vytvořili šance. Rána Rezka byla zablokována a Suchana zblízka vychytal Chudý. Matěj Suchan byl před Chudým úplně sám a i když neměl tolik času, měl zakončovat lépe. Chudý měl čím dál více práce, vychytal Štípka i Hnaníčka, na druhé straně zase střílel nad Vachoušek.

Příbram udělala na začátku druhého poločasu hned dvě změny, kouč Tobiáš poslal na hřiště Šabalu a Treglera a alespoň zpočátku byl impuls nově příchozích znát. V 55. minutě Příbram zazdila další šanci, Hnaníčka výborně vychytal Chudý. Hrozily i Teplice, rána Kukece šla nad a v 69. minutě orazítkoval břevno Vachoušek! V závěru utkání už Teplice kontrolovaly hru a soupeře do šance nepustily. Teplice porazily Příbram 2:0.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 2:2

13.02.2016 16:00

Góly: 48. Michal Ordoš, 51. Aidin Mahmutovič - 41. Patrik Schick, 69. Rafael Acosta

Čtyři branky a spousty dalších šancí na obou stranách. To bylo důležité utkání mezi Olomoucí a Bohemians 1905. Oba týmy jsou považovaný za jedny z adeptů na sestup, oba potřebovaly získat pokud možno tři body, ale rozešly se smírně 2:2.

Utkání mělo od začátku velmi solidní tempo. O něco aktivnější byla Olomouc, která zejména po půlhodině hry pořádně před Zlámalem zatápěla. Mahmutovič a ani Rode nepřekonali Zlámala a na druhé straně zase na poslední chvíli zastavil Schicka obránce Vepřek. Pak už se hra zase honem rychle přesunula do vápna Klokanů. Mahmutovič prověřil Zlámala a opět se pelášilo na druhou stranu, Hála ve velké šanci přestřelil branku. Hra nahoru dolu se musela divákům líbit, stále však chybělo gólové vyjádření. Až ve 41. minutě vlétl do vápna Hanáků Schick a povedenou ranou poslal Bohemku do vedení!

Olomouc první poločas prohrála, ale na začátku druhého poločasu se zmátořila a výsledek během šesti minut otočila. Nejprve po spolupráci Mahmutoviče s Ordošem pádil tísněn na branku druhý jmenovaný a dostal míč do sítě. Zanedlouho vyslal pro změnu Šindelář Mahmutoviče a bosenský útočník svůj únik přetavil ve vedoucí branku Olomouce. Mahmutovič měl šanci navýšit vedení, jenže nedal a místo toho udeřilo na druhé straně. Na Jiráskův centr si na zadní tyči naběhl Acosta a bylo to 2:2.

V poslední dvacetiminutovce se tempo přeci jenom zklidnilo a už to zdaleka nebyl souboj nahoru dolu. Nikdo nechtěl udělat klíčovou chybu, která by dostala soupeře do sedla. Až v 90. minutě mohl rozhodnout Michal Ordoš. Ve stoprocentní šanci orazítkoval břevno a víc už se na hřišti nestalo. Olomouc si v důležitém zápase o záchranu body s Bohemkou rozdělila.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Vysočina Jihlava 2:0

13.02.2016 16:00

Góly: 58. Luděk Pernica, 78. Stanislav Tecl (pen.)

Jablonec doma přehrál Jihlavu 2:0, když mu už v první půlce pomohlo vyloučení Kukol'a. Jihlava sice dlouho vzdorovala, ale konečný direkt jí zasadilo další vyloučení a proměněná Teclova penalta.

Favoritem zápasu byl pochopitelně Jablonec, který si v přípravě vedl velmi dobře a dobře vstoupil i do zápasu s Jihlavu. Střelecký pokus Pospíšila nebyl vůbec marný, stejně jako ten Bredův. Jablonec se zastřeloval, Jihlava spíše bránila, ale ve 25. minutě obdržel rovnou červenou kartu Vladimír Kukol' a s Jabloncem to měla mít v dalších fázích zápasu hodně obtížné. Z následující standardní situace pěkně vypálil znovu Breda, ale Hanuš se zaskvěl parádním zákrokem. Převaha Baumitu postupně gradovala, minutu před koncem prvního poločasu nebezpečně zakončoval Hübschman a Karavajev pro změnu rozezvonil tyč!

Branka v první pětačtyřicetiminutovce ale nepadla, stav 0:0 byl samozřejmě pro hosty dobrý, ale čekal je celý druhý poločas v početní nevýhodě. Navíc před koncem půle se zranil brankář Hanuš, kterého musel zastoupit Rakovan.

Jablonec ve druhém dějství obléhal branku Jihlavy a postupně utahoval šrouby. Po hodině hry se neujala další střela Greguše, ovšem vzápětí z rohového kopu poprvé udeřilo. Obrana Jihlavy nedokázala odkopnout balón do bezpečí a Luděk Pernica ve vápně dělovkou rozvlnil síť - 1:0 pro Jablonec. Jihlava chtěla okamžitě odpovědět, ale ránu Hronka fantasticky vychytal Bárta. V 78. minutě pak ve vlastním vápně fauloval Krejčí, sudí opět vytáhl červený kartónek a navíc se proti Jihlavě pískala penalta. Stanislav Tecl si nedělal potíže, přesným kopem zvýšil na 2:0 a o vítězi zápasu bylo v podstatě jasno. Zvýšit sice ještě mohl Karavajev, nicméně další branka už nepadla.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sparta Praha 1:2

13.02.2016 14:00

Góly: 45. Tomáš Hájek - 58. Jakub Brabec, 60. Josef Šural

Sparťané zvítězili v 17. kole první ligy ve Zlíně 2:1 a bodově se dotáhli na Plzeň a minimálně do neděle jsou o skóre lídrem tabulky. Zlín favorizované Spartě vzdoroval celý úvodní poločas, kdy v jeho závěru vstřelil vedoucí branku Tomáš Hájek. Sparta otočila výsledek po hodině hry, kdy v rozmezí dvou minut skórovali Jakub Brabec a Josef Šural.

V sestavě Sparty se z nových posil objevili obránce Zahustel a na levé straně zálohy Šural. Trenér Ščasný ve středu pole upřednostnil Marečka místo Váchy a Matějovského za Krejčího. Domácí kouč Páník zařadil na hrot útoku novou posilu Diopa.

Zlínská taktika vycházela z pozorné defenzívy doplněné rychlým přechodem do protiútoků. Mírná územní převaha Sparty ve středu pole většinou končila na nepřesné kombinaci. Jedinou výjimkou byly akce po pravé straně, které zakládal Zahustel. Po jeho průniku v 8. minutě Dočkal přestřelil. Také u zárodku další slibnější příležitosti Pražanů stál únik Zahustela, jeho centr vystihl brankář Dostál.

Zlín se po půlhodině hry osměloval k útočnější hře. Ve 34. minutě Poznar hlavou přihrál Diopovi, jenž mířil do brankáře Bičíka. Domácí brankář Dostál stačil ve 40. minutě vyrazit střelu Matějovského. Zlín udeřil těsně před přestávkou. Po rohovém kopu Koreše zůstal před brankou volný Hájek, který hlavou překonal Bičíka.

Na gól do šatny zareagovala Sparta po změně stran drtivým tlakem. Trenér Ščasný stáhl ze hry Lafatu, kterého nahradil Krejčí a na hrot útoku se posunul Šural.

První předzvěstí zvratu byla v 51. minutě po Krejčího trestném kopu hlavička Zahustela, která se odrazila od jedné tyče do druhé a následně do pole. V 58. minutě po Dočkalově centru Brabec hlavou vyrovnal a o dvě minuty později Dočkalův roh přizvedl hlavou Zahustel a volný Šural dal druhý gól Sparty.

Zlín se ještě v závěru ze šoku vzpamatoval. Vyrovnat se mu ale nepodařilo. Navíc dohrával poslední tři minuty bet vyloučeného Bartolomeua, který prohrál běžecký souboj s Krejčím a za jeho stažení dostal červenou kartu. Sparta už těsné vítězství uhájila.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Slovan Liberec 2:0

12.02.2016 18:00

Góly: 35. Tomáš Berger, 48. Ondřej Karafiát (vl.)

Pražská Dukla zahájila jarní část první ligy domácí výhrou 2:0 nad Libercem. Předehrávku 17. kola na konci úvodního poločasu gólově otevřel Tomáš Berger, po změně stran si vstřelil vlastní gól Ondřej Karafiát. Pražané se Slovanem neprohráli v nejvyšší soutěži počtvrté za sebou a poskočili na sedmé místo neúplné tabulky, Liberec zůstal čtvrtý.

V základní sestavě Dukly nastoupily tři posily - brankář Hroššo, který přišel z Liberce, a ofenzivní hráči Breznaník s Vašíčkem. Ze zimních akvizic hostů od začátku hráli záložník Karafiát a obránce Ljulka.

Liberečtí začali aktivněji a měli i první nebezpečnější pokus, když Bartošák ve čtvrté minutě přestřelil břevno. Po dvacetiminutovce bez větších šancí si domácí málem dali vlastní gól. Nepovedený odkop Považance ale reflexivně zneškodnil Hroššo. Jeho brankářský protějšek Koubek za chvíli vyrazil přízemní střelu Néstora.

Ve 35. minutě Dukla otevřela skóre. Miloševičův centr z pravé strany přizvedl Sýkora na hlavu Bergera, který vstřelil osmý ligový gól v sezoně.

Domácí v závěru půle soupeře sevřeli a byli hodně blízko druhé trefy. Vrzala však vychytal Koubek, dorážející Berger hlavičkoval do břevna a míč neumístil do liberecké branky ani kapitán Hanoušek.

Dukla začala lépe i druhý poločas. Néstorovu střelu Koubek ještě vytěsnil na roh, ale ve 48. minutě už byl liberecký gólman bezmocný, když Vašíčkovu přihrávku ve skluzu nešťastně srazil do vlastní sítě debutant Karafiát.

Slovan se snažil odpovědět, jenže se dostával pouze ke střelám z větší a střední vzdálenosti. Hroššo si tak v pohodě pohlídal rány Sýkory i Bakoše. V závěru nepřidal třetí gól Dukly Mareš, který hlavičkoval do boční sítě, mezi tyče se nevešla ani dalekonosná rána Považance.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň17132236:1441
2.Sparta Praha17122337:1138
3.FK Mladá Boleslav1795342:2432
4.Slavia Praha1785425:1529
5.Slovan Liberec1785427:2129
6.Fastav Zlín1773723:2724
7.FK Jablonec1758428:2123
8.Dukla Praha1757526:2322
9.Zbrojovka Brno1764717:2422
10.FK Teplice1763827:3021
11.1. FK Příbram1762923:3220
12.1. FC Slovácko1762922:3320
13.Bohemians Praha 19051738621:2617
14.Sigma Olomouc1737716:2816
15.Vysočina Jihlava1744918:3316
16.Baník Ostrava17111512:384

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (675)

Přidat komentář
Coutinho10

tak cesticka poskocit na 4. misto je otevrena

Reagovat
vrabejka

Liberec bude mít ještě velký problem ty poháry uhájít.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že problém nebude mít uhájit jenom poháry,ale i umístění v první polovině tabulky.

Reagovat
San Iker

Liberec nepřekvapil...

Reagovat
Pospovič

Ten počet diváků je dobrý vtip

Reagovat
C-M@ster

Kde se schovávali, v tom přenosu jsem jich zahlídl tak 10x míň.

Reagovat
Manik...

V týhle zimě se divím, že jich tam je tolik

Reagovat
ZB 07

Jestli tam bylo 700, tak to bylo moc..holt permanentkáři nedorazili, no

Reagovat
bobis21

kolik hlásili?

Reagovat
ZB 07

2 358

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jako kdyby započítali hráče, podavače, realizační tým, pořadatale, hlasatele, bufetáře, mrdky mediální a rozhodčí s delegátem, tak jsme možná na půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

...plus jeste Kaufland na Podbabe..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Furt hážou stejný čísla, ale lidí je tam míň a míň

Reagovat
ZB 07

http://www.fcslovanliberec.cz/foto/dukla/API_7258.jpg

Ale že jim to není trapný zahlásit trojnásobek skutečné návštěvy..

Reagovat
Puskas

Možná to byl údaj za podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

trapny? i ty naivko...

Reagovat
frank

To je naprosto zavádějící, dost lidí stojí opřených u zábradlí a ve frontě na klobásy. A někdo podobně jako já dorazil třeba až v 10. minutě..

Reagovat
Uwe háže buly

Přesně tak, tisíc lidí čekalo ve frontě na klobásu a tisíc lidí přišlo pozdě, ostatně jako vždycky.

Reagovat
ZB 07

Takže mi chceš říct, že těch 1500 lidí, kteří na té fotce chybí, v té době zrovna stáli frontu na klobásky a nebo přišli až v 10.minutě?

Reagovat
frank

Tak jasně že počtu diváků solidně přidali, ale zase bych tu návštěvu nesrovnával se zápasy Střížkova na Strahově.

Reagovat
Hokaido

Však se do toho počítají i pernamentkáři, co nepřišli...Oh wait.

Reagovat
db18

...třeba mají nějaké čestné permanentkáře

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, ale kolik žijících?

Reagovat
db18

Tak Špotáková... Šebrle? A pak nevim, ale určitě se to bude dědit, proto jich tolik nechodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liberec byl tak zoufalej

Reagovat
djwenca

Proč střídal tak brzo Efremova a Lyulku?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hráli hovno

Reagovat
db18

A proč teda nevystřídal Ramba?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni tam vlastně hráli hovno všichni, ale asi tam chtěl poslat Vůcha no.

Reagovat
Coutinho10

z 2. polocasu sem moc nevidel....jak hral Vuch ?

Reagovat
3M

Pár věcí měl, ale žádná sláva

Reagovat
Coutinho10

jj....uvidime co predvede pristi kolo.....tam uz asi zacne v zakladu bych tipoval

Reagovat
3M

Asi jo no

Reagovat
db18

Sundat Ramba, Baky na hrot...

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab na hrot

Reagovat
frank

Hlavně Shala do základu

Reagovat
smazaný uživatel

ze Hrosso zrovna vychyta vyhru a nulu proti Libercu

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce působil dost jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Dukla

Reagovat
Losinho

Aby nakonec Dukla nepromluvila do bojů o poháry hlasitějc než Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Koberec po prodeji Pavelky a Surala a prerazeni Sackeyho do rezervy se z boju o pohary vyradil predem sam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Proc je Sackey v becku ? Vzdycky se mi stracne libil i kdyz sem tam plasil.

Reagovat
Miguel19

exse má co chtěl

Reagovat
exse

Po přeřezení Sackeyho jsem přímo volal no

Reagovat
Wat

A hlavně štístko Delarge je pryč, tak to maj tuplem spočítaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi četl komentáře Liberečáků před začátkem jara, tak bys moc dobře věděl, že jsou ještě silnější než na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

praveze cetl, po tomhle kole tomu veri uz jen exse ale ten ma svuj vlastni svet za zrcadlem

Reagovat
meno

Ještě DavidMichelini ale to je šmatlák

Reagovat
Liquid

Liberec má kliku, že mu k záchraně stačí bod jinak by se propadl do stejných sraček kde byl loni po celou sezónu

Reagovat
Wat

Tak jenom doufám, že ty body budou rozdávat dál a zbytečně nezabírat místa na pohárovejch flecích.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabirat komu? Montovne? Ta pujde ze 4.fleku a svy dva zapasy slavy si v predkole strihne, o to bych nemel strach

Reagovat
Wat

Minimálně Slavia by mohla udělat větší díru do světa, když si to dobře sedne, s čímž počítám.

Reagovat
smazaný uživatel

tezko, Liberec jako nasazenej se pres predkola do skupiny dostane, u nenasazene Slavie by hafo zalezelo na stesti na soupere,

Reagovat
Losinho

Takže se v pohárech mají točit ty samé týmy? Liberec si ten koeficient přece taky musel vybojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Bylo by to lepsi kvuli nasazeni. 2) To nikde nepopiram, jen jsem si dovolil nesouhlasit s tim, ze zabira poharovyho fleka nejakymu neprojevenymu dream teamu ze stredu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok můžete přímo do LM. To vám dovolí snad

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jakou, cituji: "diru do sveta" ocekavas? Myslis, ze Slavie udela pristi rok semifinale EL nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu Liberec, že po každém úspěchu rozprodá kádr a začne ho stavět znovu. Kdyby pracovali trochu koncepčně, tak jsou dneska nejlepší tým v ČR. Takhle budou rádi, když se udrží v první půlce tabulky. Bez Šurala a Pavelky byly ty výsledky na podzim dost bídné.

Reagovat
pepinho2

Kárl

Reagovat
Bosko

Co je na tom k nepochopení? Karl je sice bohatej, ale ne tak bohatej, aby mohl každoročně zacálovat ztrátu klubu tak, jako to dělá Křetinský. Fotbalovej klub je obrovskej žrout peněz. Karl to dělá dobře, vydělává na hráčích tak, že Liberec vždycky prodá svý nejlepší hráče. Stejně se ale Liberec pořád víceméně stabilně drží mezi lepšíma týmama v ČR, čas od času bojuje o titul a letos dokonce dobře zahrál v pohárech.

Chovají se ekonomicky, na žádný velký vyskakování to není, ale rozhodně se nedá říct, že by Liberec byl klub bez ambicí jako mnohý jiný.

Reagovat
kardous

Reagovat
salami

umí vhodně investovat, občas se nebojej dát i větší částku za hráče, který zpeněžej, podle mě to taky dělaj dobře, EL Pavelka a Šural je zase na chvíli zajistili a ten tým i bez nich neni uplně marnej, navíc dělat nějaký závěry po prvním jarním kole s Duklou, což nejsou žádný nazdárci, nedává smysl

Reagovat
ondrasch77

Jo, co je tam k nepochopení?! Komunistickej dobytek Karl beztrestně vytuneluje fungující státní podnik (jehož velkou součástí je trestanecký tábor pro politické vězně, které do úmoru zneužívá, a vede ho od šedesátých let). V 21.století následuje recese, kšeftů ubývá, dobytek radši ulívá peníze do Švýcarska (kde se nemusí obávat české legislativy) a klub tak občas se štěstím proplouvá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Jablonce tady prosím tě nic nepiš o dobytcích

Reagovat
smazaný uživatel

Jako horsi hrac, nez Karafiat uz dlouho v lize nehral.

Reagovat
Znalec

počkej si na víc zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli šel Šural jen za 10mega a karafiát tak nechápu proč si ho nenechali a nezkusili vykopat EL a pak nesel klidne zadarmo do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Efremov jedinej technickej hráč a on ho sundá místo aby dal Vůcha do hry a přidal tam trochu tvořivosti tak dá kus za kus a nic se tím nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Kralovec úkol splnil Dan bude hodně spokojený co za své peníze dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Královec nás neskutečně poškodil.

Reagovat
Kang & Kodos

Teď si budou všichni myslet, že jsme si koupili Berbra

Reagovat
kalla

Když jde Zlíňák dát gól a je zfaulován, tak žlutá a naopak červená? Pane Královče, to by jste si v LM nedovolil...

Reagovat
ZB 07

Tohle je náš nejlepší rozhodčí, no

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se na SL nekoukám, natož pak nějakému zhovadilému týmu fandit. V EL budiž, jsme na české straně, ale stejně jsou zápasy v každém kole podmazány. Nebo snad ti rozhodčí jsou takový másla, že v každém kole jsou špatně písknuté penalty, ofsajdy a udělené karty? Ani na to slavné Dohráno se nedá koukat. Ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady si narazil, takhle mluvit o Dohránu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Monty ho rozbije

Reagovat
monty25

Třeba myslel Dohráno s Kubáskem...

Reagovat
smazaný uživatel

Narazil? Na co, prosim tě? Mne fakt nebaví koukat na zápas, který skončí remízou nebo výhrou opačného týmu a fakt v každém kole. Jen týmy jsou jiné. Vždy si řikám, kolik to stálo, nebo jestli jsou ti rozhodčí fakt takoví blbci.

Reagovat
smazaný uživatel

je ditetem smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Věříš mi, že je mi to u zadnice? Nemám čas tu dřepět a ještě se hádat s pár písmenky o korupbalu. Mám jiné věci na práci.

Reagovat
db18

Reagovat
kalla

Já taky nikomu nefandím, ale jako bývalého rozhodčího mě vytočí vždycky úplně jasné chyby, které jsou vidět bez opakovaček...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to nasere i jako nezaujatého diváka...ať už magazín SL, EL, LM....všude jsou ty výsledky zmrvené. Nestojí mi za to se rozčilovat. A na takové.......chodit na stadion a fandit? Čemu? Předem dohodnutému výsledku? U té LM či EL se aspoň pobavím pěkným fotbalem, to je tak jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť hrali proti spartě to fakt ještě někoho překvapuje, že největším korupčníkům v historii fotbalu se jde na ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano fotbal a fair play ve spojitosti s odporným hnusem jménem Sparta pláče. Měli byste všichni spartani vychcípat dlouhou pomalou smrtí

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tady pomalou a dlouhou smrtí "chcípáš" ty s tou svojí záští. A jinak ano, sport a fair play patří k sobě. Korupce je hnus.

Reagovat
Uwe háže buly

V LM si dovolí ještě o hodně víc.

Reagovat
kalla

To je fakt, tam nemá notičky, tam si dovolí víc no

Reagovat
Uwe háže buly

v LM má právě notičky uplně v každým zápase.. nejzkorumpovanější soutěž, kde musí vyhrát slavnější tým, ze slavnější ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Jinak, neměla být ani jedna červená.

Reagovat
kalla

Reagovat
salami

on je tu ještě někdo koho překvapujou Královcovy výkony?

Reagovat
smazaný uživatel

jak mně ta naše liga chyběla....

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí hráč zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Prospěla mu zvýšená konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, asi práce korupčníků z plzně, že?

Reagovat
pepinho2

Krejčí to skvěle rozhýbal, Holek hrůza, ta jeho pasivita je neskutečná..Zahustel hrál dobře, Brabec střídal dobrý momenty z horšíma, Costa strašně nedisciplinovaný, Mareček v 1. půlce kazil přihrávky, ve 2. nebyl moc vidět, Dočkal taky celkem neviditelný, MM8 1.půlka katastrofa, ve 2.se trochu zlepšil, Frýdek maká dobře, Šural celkem dobrej výkon, Lafata v 1.poločase doplatil na strašný celkový výkon..

1.poločas katastrofa, 2.aktivitou úplně někde jinde, tak by to mělo vypadat..

Příště minimálně Holek na lávku.

Reagovat
kalla

Frýdek maká dobře, akorát se k němu nesmí dostat míč...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo protihráč

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček právě jeden z nejlepších, získaval balony a byl jistej, nechápu ten neustálej hate na něj, on aji kdyby skákal salta na brankové čáře a tak odrážel střely tak i tak byste ho hateovali že nedal vrut atd.

Reagovat
Znalec

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že by sparta vyhrála i bez té červené, nicméně toto si snad ani nemůže obhájit, ne?

Toto prostě nebylo zmaření jasné brankové příležitosti, nezlobte se na mě...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Stačí vidět, odkud se to potom kope a že na ose hřiště běžel ještě jeden hráč Zlína...

Reagovat
C-M@ster

Jako jo, ale nechápu, proč nedali záběr z vrchu, aby to bylo jasný.

Reagovat
db18

Reagovat
Wat

Krejou Královce.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby tam nebyl tak to neni na červenou. nebo já jsem za takový faul, v takovýhle pozici na hřišti, neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

bože, ten Královec je takovej kokot!

Reagovat
exse

No hlavně v kontrastu s tím, že v mnohem jasnější situaci na druhé straně dal jen žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by dal první červenou tak by si tuhle obhájil. Takhle je to evidentní dvojí metr

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není o metru. za tohle červená je prostě totální úlet...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam prostě neni vidět, jestli by šel Krejčí sám na gólmana nebo ne.

Reagovat
db18

Ne, vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten záběr je strašnej!

Ale jo, dal bych mu žlutou asi.

Reagovat
db18

0:42, Krejčí leží a kamera jde směrem k bráně Zlína a vidíš tam hráče, kterého by Krejčí ještě musel překonat, kdyby chtěl přímo ohrozit branku...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by to mít z ptačí perspektivy.

Reagovat
Mada

SuperJouda pls.

Reagovat
pingla

ne, on nešel sám, vždyť Holík dobíhal do šesnáctky....

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně, že ne. Jestli dal Brabcovi žlutou, tak tady nemohl jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to tady víme všichni. Královec zkrat, no. Příští kolo na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne na tribunu, ale do prd...

Reagovat
Kang & Kodos

Berbr nařídil sudím pískat pro nás, aby odvedl pozornost od Plzně

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Aldeano

Tak ono od té doby co se dojednali volby na FAČRu se jede i pro nás. Nebo jako od toho srpna/září 2012 Křetinský stejně veřejně bojuje proti Berbrovi?

Reagovat
Aldeano

Byla evidentně dohoda, vždyť se ve volbách navzájem podpořili a bude i samostatná liga...

Reagovat
Uwe háže buly

Příště Holek, Matějovský, Mareček out a Krejčí, Vácha, Mazuch in.

Reagovat
pepinho2

Dočkal do středu?

Reagovat
Uwe háže buly

Jo. Vácha, Frýdek, Dočkal a přednima Krejčí s Lafatou a Šuralem.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal hrál ve středu celou přípravu, takže ho logicky dal Ščasný na pravý křídlo.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frank

Reagovat
Manik...

Reagovat
Spalovač šancí

To je logické, protože dnes není středa, ale sobota

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Miguel19

Šural už jede. To bylo jasný.

Reagovat
goodbay

Po prvním poločase jsem nečekal, že to Sparta takhle otočí. Navíc když Ščasný vystřídal Lafatu, tak jsem si řekl, že je hotovo. Sparta solidně ve druhém poločas zapnula a otočila výsledek a zaslouženě vyhrála, konečně nějaká změna oproti podzimu a prvnímu poločasu, kdy už jsem ve výhru moc nedoufal. Jsem rád, že jsem se mýlil. Jinak bych dnes pochválil Šurala a Zahustela. Naopak bych nepochválil zbytek obrany a i zálohu. Brabec jen díky golu vylepšil své hodnocení. Jinak Holek to byla úplná tragédie, zase hraje jak posr.anej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Jinak Královec to na konci slušně podojil. Měla být žlutá. Takhle zase budou jen zbytečný keci o koupi zápasu.

Reagovat
Blasphemer

100. pro nejlepšího českého sudího

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mada

Reagovat
Uwe háže buly

Pořád nechápu, proč pořád cpou do těch přenosů Henna kdyby ho aspoň nenazývali nějakým pravidlovým expertem a působil tam jako normální spolukomentátor, tak dejme tomu, ale tohle je směšný ty lidi akorát změnili sportovní kanál a inkasujou víc peněz, ale pořád to dělaj jak banda amatérů. Horší byl jen Tittelbach s Poulíčkem.

Reagovat
pepinho2

Nova Sport, Fanda, O2 Sport..furt ti stejní lidi a furt strašná úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd. Tehdejší Nova se s tímhle srancem nedá vůbec srovnávat. Ať už se jednalo o kvalitu přenosu, komentování nebo všechno okolo přenosu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na mysli Novu z let 04-06..

Reagovat
Blasphemer

Ale rozhovory měli supr. Honzo, pojďte k nám.

Reagovat
Uwe háže buly

V tom zas nemá konkurenci Ota Černý.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

To byl snad rok 96, ne?

Reagovat
Blasphemer

To nevím, ale byl u toho Venca Tittelbach.

Reagovat
lampas

Hoši za tohle červenou Zápas jsem neviděl, ale asi to stálo za hovno, když to musel Královec takhle posychrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dockala se mi uz vytvari slusna averze..jeste kdyz vidim jak se plouzi bez zajmu po hristi a navic s paskou na ruce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

no tak čekal jsem že mmi zájem o naší ligu vydrží déle než do sestřihu prvního zápasu sparty. rozhodčí se jasně řídili podle pokynů. tohle už je opravdu velká drzost a jediná pozitivní věc je ta, že mi to ušetří čas, protože na ligu, kde se rozhoduje o výsledku mimo hřiště, se dívat nehodlam.

Reagovat
Kang & Kodos

Protože to se děje jenom u nás

Reagovat
smazaný uživatel

ano jenom u vás na spartě

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

ano fotbal a fair play pláče

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

AC Sparta Praha-Bobova pravidelná dávka emocí

Reagovat
smazaný uživatel

to je ještě taková ta dětská naivita

Reagovat
Aldeano

Tak to vůbec. Minimáně Plzeň a Jablonec v tom jedou taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

to neřikam ale jinde mi nabídnou podstatně lepší zážitek ve všem ostatnim. ale tohle bylo pro spartu až moc okatý. ani podvádět už se tu neumí

Reagovat
Kang & Kodos

Moc okatý to bylo při dery, kdy máhl Slavii tři neeexistující ofsajdy za 10 minut, to jsem si říkal, že ani nemůže dělat schválně. Tady kromě těch dvou situací (z nichž jednu posoudil blbě) nebylo nic tak zásadního. A taky nám vyžlutil půlku sestavy.

Reagovat
didosh

palec za sebereflexi

Reagovat
Znalec

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Takhle chcete útočit na titul? Myslel jsem, že už to nejde víc, ale styděl bych se za svý barvy, bejt Sparťan.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bex5

Líp už jsi zareagovat ani nemohl Neříkám, že pro Plzeň se nepřipískává, ale já to nepodporuju a nebudu, nechci, aby můj tým, z mého rodného města procházel soutěží díky levárnám. Navíc letos to máme docela začista. Nicméně jestli Ty se tomu směješ, navzdory tomu, že občas dokážeš (stejně jako třeba i Kotukov, což je paradoxně ještě větší exot) vyprodukovat vcelku rozumný prohlášení hodný člověka s určitou sociální úrovní, spadáš pro mě automaticky do stejnýho pytle jako ty ubožáci, kvůli kterym jsme přestali chodit do kotle.

Reagovat
Kang & Kodos

Bejt tebou bych si počkal na zejtra. Silnější pes si tenhle víkend zamrdal hned několikrát. Berbr asi ukazuje, že to má pořád pod kontrolou. A jestli mě sere, že mýmu týmu občas pomáhaj sudí? Jo, ale tenhle zápas byl letos asi nejjednozančnější. Jinak si nevydavim žádnej extra zářez. Snad kromě derby teda. Rozhodčí prostě pískaj pro ty nejmocnější a nejbohatší. Takže Plzeň, Jablonec, Sparta, Příbram, a teď už možná i Slavie. Je naivní si myslet cokoli jinýho. Takže když Plzeň zejtra vyhraje díky vymyšlený penaltě a gólu z ofsajdu, nebudu tady hlásit, že fandit Plzni, tak se stydim. Stydět by se měli bezpáteřní pánové s píšťalkou a praporkem

Reagovat
Bex5

Naivní to je naprosto, víme, pro koho se píská. Vůbec nezpochybňuju, že ty nejsilnější při mrdají, ale já to podporovat nebudu. Pachuť titulu 2012/2013 mi z tý huby nikdo nevymyje. Tak jako žádnej Čech nezapomene na vaše korunní období mezi lety cca 1990-200x, ale samosebou i jiný excesy. To se prostě nedalo a nedá přehlížet a jestli jsi s tímhle OK, pak ..... viz.můj příspěvek výše, styděl bych se.

Reagovat
Bex5

nestyděl bych se samozřejmě za sebe, my tam neběháme, jak píšu nahoře - ale za svůj klub jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Zlíně jsme vyhráli opravdu párkrát, já beru 3 body za jakékoliv konstelace.

Reagovat
Aldeano

I Bony se tam musel prát s dětmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bylo tady? Legendární.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mass

Reagovat
Hokaido

Přežil?

Reagovat
db18

Reagovat
goodbay

Však byla 86. minuta a stav 1:2. Podle mě tahle červená rozhodující nebyla, i když pravda Zlín byl celkem v tlaku a takhle to skončilo. S červenou nesouhlasím, ale nemyslím si, že by byla pro výsledek nějak zásadní.

Reagovat
frank

Asi tak. Každopádně úlet, zrovna od Královce mě dost překvapil, kor když faul Brabce byl červenější.

Reagovat
Bex5

Královec se snažil tomuhle žabomyšímu dění vyhnout, co to jen šlo. Ví moc dobře, proč a co píská nebo nepíská. Je trochu škoda, že nejspíš fakt kvalitní sudí ze sebe udělá takovýho šaška. Ale je fakt, že ač Zlín ke konci chtěl a nějakej roh či centr byly, nejspíš by to už neukopal.

Reagovat
didosh

A třeba ukopal.

Reagovat
Bex5

i to se mohlo stát, jasně

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na to aby se mohli stydět musí mít aspon základní morálku a čest. To jsou věci, které logicky nemá žádný sparťan jinak by ji nemohl fandit.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

ano jste k pláči za sebereflexi

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

moc se nesměj aby si mohl fandit něčemu tak odpornému tak nemůžeš být člověk to spíše smutné. Žadný spartan nemá a nikdy neměl charakter už jenom to že všichni pocházíte z incestu o vás něco říká.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Sice vůbec nestíhám sledovat počty Bohemky na výjezdech, ale teď je jich v Olomouci víc, než domácích. Je to spíš výjimka, nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mít větší počet než Sigma poslední dobou není složité. Ale na Bohemku určitě překvapení.

Reagovat
didosh

Tak oni se milují se Sigmákama,ne?

Reagovat
Wat

Kukol' je fakt hloupej hráč, on prostě ty zbytečný červený bude dostávat furt. Na druhou stranu, celý to zajebal Mišůn...

Reagovat
db18

faulovat Tecla...

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě, že Plzeň hraje až po nás. Zejtra už si na nás nikdo nevzpomene.

Reagovat
db18

My nejspíš prohrajem, takže máš smůlu...

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo fakt neštěstí

Reagovat
didosh

co by si dal za tuhle smůlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...hm, tak jste si zaplatili už Slavii, takže Sport nebude psát o Královci, ale o neuznané brance Zbrojovky

Reagovat
REPLIKATOR

Na jedné straně hráč Zlína na středu hřiště v jasné golové šanci před golmanem, který je mimo vápno, Sparťan ho sundá a jenom žlutá. Na druhé straně Krejčí 40 metrů od brány u lajny stažený, na středu hřiště by ho čekal další hráč Zlína a on mu dá červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nebyl náhodou Slovan dříve potrestaný za korupci?

Reagovat
Kang & Kodos

Ale na nátlak Sparty! A Hauzr taky neprodával zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty částky taky vůbec nesouhlasily

Reagovat
REPLIKATOR

Co s tím má společného korupce? Zmiňuju se o někde o korupci?

Ano byl potrestaný odečtem 6 bodů v minulosti.

A to že Sparta nebyla taky potrestaná je jenom jedna z mnoha nespravedlností v tomto státě. Odposlechy Pelty a Křetínského kabela naznačují hodně.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Dočkal je hráč maximálně na střídačku, když mu to nejde tak se ani nesnaží...

matějovský je mistr světa ve zpomalení hry a otočkách dozadu.... bohužel s takovýmdle středním záložníkem nikdy nebudeme mít rychlý přechod do útoku...

Jinak mužete mi někdo říct co umí Juliš? já jsem on toho kluka neviděl nikdy žádnou fotbalovost, rychlost, bojovnost ,,,

Zlatě aby se místo něj vrátil Shick

Reagovat
pepinho2

Viděl jsi EL proti APOELu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo viděl, ale připomeň mi co myslíš

Reagovat
pepinho2

Ten jeho gól, sice se asi ukopl, ale bylo to hezký

Reagovat
smazaný uživatel

dal sice pěkný haluzní gól, ale nic to nemění natom co jsem psal....

sám uznal že vůbec neví jak se mu zamotaly nohy

Reagovat
Kypřící prášek

julis dobre hlavickuje

Reagovat
partaS

rychlej, silnej, výbornej pohyb, dobrej do kombinace

v ostrejch zápasech za Spartu má odehráno čistýho času tak 5 zápasů a dal 4 branky, to i Schick má víc zkušeností s dospělym fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

No Dočkal sice vypadá, že na to jebe, ale vždycky se ke gólu nebo asistenci nějak nachomýtne. Daleko víc mě vytáčí Matějovský, když si vzpomenu na toho hráče, kterým byl v bolce tak ted mu nasahá ani po kotníky. Dokud bude hrát v záloze Matějovskej a hráči typu Mareček (nechápu jak se tam muže pořád držet ) tak se sparta nikam neposune

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
didosh

To bylo max.na žlutou...Co čekat když jsou prasata korupčnické i ve vládě a neštítí se to dělat,co potom nějaký fotbal....

Reagovat
Wat

Tak my dneska góla nedáme určitě, vepředu nepodržíme balón + do toho červená, takže můžeme akorát doufat v bezgólovou remízu. Jablonec dvě tyčky, to bylo štěstí. A do toho všeho se nám zraní Hanuš, snad to bude jen naraženej bok nebo tak něco, aby byl proti Slávii zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bicik- ok

Zahustel- velmi dobrej,snazil se,aktivni

Brabec- golem se zachranil,jinak pomerne dost chyb,ale rozhodne ten lepsi stoper

Holek- naprosta tragedie,pozicni chyby,nezajisteni,gol byl jeho

Costa- neco jako kdyz si neses odjistenej granat a doufas ze nezapnes,stridani celkem jisty zakroky s naprostejma uletama

Marecek- prvni puli docela kazil,druhou uz jistejsi,nicmene budu radsi za Vachu

Matejovsky- prvni pule na co sahl,tak to zkazil,druha pule mirne lepsi,ale celkove tragickej

Dockal- neni co hodnotit,nulovej prinos

Frydek- dobrej vykon,klasicky odjezdeny

Sural- pokracoval ve vykonu se Zilinou,aktivni,dal gol,nabizi se,jezdi po zadku parada

Lafata-neni moc co hodnotit,prvni puli jsme byli nulovy,nemel balony

Krejci-uz v priprave se jevil lip,evidentne mu konkurence pomuze,priste uz zaklad..

3 body zlaty,start dulezitej,ale neni proste mozny,abysme nastoupili vlazne do zapasu s tim,ze to nejak ukopem.Zlin hral skvele,agresivne presne to co na nas plati. Zaroven pak vlitneme do druhy pule uplne vymeneny a zaslouzene to otocime..

Cervena pro toho zlinskyho Cristovaa samozrejme ulet,zluta pro Brabce adekvatni..

Reagovat
smazaný uživatel

docela se shoduju

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frank

Přínos Dočkala byl určitě větší než Matějovského.

Mareček se mi hodně líbil, už v přípravě mi přišel spolehlivější než Vácha.

Každopádně jak jsem někde četl, že největší přetlak je ve středu zálohy, já tam naopak vidím velkou slabinu. Matějovský se musí dobře vyspat, Jiřáčka snad ani nepočítám.. Frýdek to tam bude muset lepit, ale radši bych ho viděl na bekovi místo Costy.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
REPLIKATOR

Pro srovnání nedávno za co dostal Šimůnek červenou proti Bayernu

https://youtu.be/lUuhhWPFnFA?t=40s

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť ani simulovat neumí

Reagovat
Wat

To si ta Sigma dělá prdel, stačilo, aby vyrovnali a ne se zas hnali za vítězstvim jak urvaný.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pingla

Dnes obrovská škoda, minimálně bod měl být doma.... ale když přijede sudí, který prostě nemůže vyloučit sparťanského hráče, tak je potom těžké (minimálně 3 červené by si obhájil).... Jinak Vukadinovič, Jugas, Pazdera a na druhé straně Zahustel

Reagovat
Kang & Kodos

Tři červený

Reagovat
Aldeano

Minimálně!!!

Reagovat
pingla

Costa, Brabec, Mareček, co je tu k smíchu? Pak tu breč, jak rozhodčí tlačí Plzeň šašku

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, nevim kdo tady brečí. Rozhodčí nám pomohl, o tom žádná. Ale dělat tady ze sebe debila, a posílat nás do osmi..

Šašku.

Reagovat
pingla

Já tu ze sebe dělám debila, aha Škoda, že jsi ani jeden z těch zákroků neviděl, v průběhu hry, kdyby Královec zachoval klid, tak klidně ty karty mohl vytáhnout. Škoda, třeba příště

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, neviděl. Místo zápasu jsem koukal na zvířecí porno

Reagovat
Uwe háže buly

Za co by je jako měl těm hráčům dát? Brabec poslední hráč nebyl, ale ok, o tom by se ještě dalo spekulovat, ale Costa a Mareček?

Reagovat
pingla

Costa v prvním poločase úplně mimo hru složil na zem tuším že Pazderu, za to klidně mohl jít ven, televizní kamery to ne zrovna dobře zachytily.... a Mareček za ten faul, za který viděl žlutou

Reagovat
Uwe háže buly

Podle mě ani jedno z toho nebylo na červenou, v náší lize se za tohle červený nedávaj..

Reagovat
Bex5

ne, v naší lize se dávaj za brutální útok dlaní na rameno Krejčího v jedný z nejnebezpečnějších lokací hřiště - u manitenulu.

Reagovat
Bex5

píšu kraviny - mantinelu

Reagovat
Uwe háže buly

Tak šáhnul na něj a to se prostě nesmí. Potvrdí ti to i Chramosta s Pilařem.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mluví určitě jen o prvním poločase! Máme "štěstí", že jsme ten zápas vůbec dohráli. Štěstíčku se ale přeci musí jít naproti..

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej zářez velebnosti.. Costa labilní zmetek měla následovat redka... Brabec gol z ofsajdu .. pak ta blamáž s kartami .. tleskám ..

Reagovat
Wat

To nám to jaro moc pěkně začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Neví náhodou co tam sparta fans vyváděli před stadionem? Na jednom tam klečel policajt, týpek stáhlé kalhoty a kolem 20 jarinů si to natáčí

Reagovat
Greny

Pelta s Ivankem do toho jdou od prvního zapasu... Toto jak dopadne

Reagovat
ZB 07

Galacticos

Reagovat
frank

Alespoň je tam od prvního zápasu vidět jasná vize.

Reagovat
Greny

To asi nebyli penize Jardy ze? to je tak když se ten fotbal sam neudela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že Sparta válí... To nasazení, ta rychlost, ta vůle, s jakou o poločase jen pár minut po gólu Zlína Křetínský doručil Královcovi kabelu plnou korupčního materiálu - to se jen tak nevidí...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

To byl Hála? Nebo kdo to byl, kdo na zemi kopnul do Mosqueri?

Jinak Schick a kolchozníci za výjezd

Reagovat
smazaný uživatel

ááááá Mirek s Ivanem už se začínaj sehrávat Dan ovšem se taky nenechává zahanbit, slušná forma po zimní přípravě

Reagovat
Greny

Počkej zitra : Paclik vytahne majstrštyk kola :)) dvě rydy a tri penalty aby jasne ukazal tady velim ja

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

rudý

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - taky je možný, že všem vytřou zrak slávističtí Číňani... Aby nám z toho nešly oči šejdrem...

Reagovat
Greny

To snad ne.. Doufám v minimálně bod v poslední dobe nam to se Slavii slo a jsem zvedavej na toho Srba v Karviné ho děsně vychvalovali

Reagovat
didosh

jj

Reagovat
smazaný uživatel

jak si rekl tak se stalo

Reagovat
didosh

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mada

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co je s Wágnerem? Nakonec teda někam jde?

Reagovat
C-M@ster

Podle Berbra půjde asi o asijský derby, co?

Reagovat
monty25

Jsem spokojen. Teplicím výrazně pomohly ty dva rychlé góly, pak už se hrálo mnohem líp. Troufám si říct, že půlka týmu předvedla velmi dobrý výkon, konkrétně Soungole (z posil se mi líbil nejvíc), Hora, Ljevakovič, Vachoušek a Chudý v bráně. Stoperská dvojice Lüftner-Tsiskaridze by taky mohla fungovat. Vaněček je trochu kopyto, ale aspoň tam vybojoval nějaké fauly... Přestože tam byly i slabší momenty, tak to bylo poctivě odmakané utkání až do konce a tak to má být. Se třemi body navíc se dýchá v tabulce o něco líp.

A teď už televizní utkání Slavia - Brno...

Reagovat
monty25

BTW: U Kuby Hory je jasný, proč mu to dneska tak šlo...

https://www.instagram.com/p/BBujFXLJx_j/

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

proč teda?

Reagovat
monty25

Protože si jeho přítelkyně přijela pro tři body...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si přijela pro hattrick kuby hory, no.. tak kdoví

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze ucpat kazdej otvor nebo jak to myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
partaS

Schick fíka Moravec prvních 10 minut v lize nice

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Ty voléééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zeby uprchlici uz tupy fans nebavili

Reagovat
smazaný uživatel

nejvtipnejsi je ze timle transparentem chteli ukazat na zly blby nepracujici cigany na davkach pritom si dovolim ric ze polovina tehle malomestskejch primitivu sama chodi na socialku a berou davky na benzin a pecovatelstvi na svy stary rodice kery ale davno vodepsali. za dalsi kdo ty romaky sestehoval do ghett a vytvoril tak vylouceny lokality? kdo je horsi a kdo je lepsi?

Reagovat
Kang & Kodos

To je obvyklý. Třeba jeden z nácků, který se před uprchlíkama soustředili na to, jak cikání vyžíraj stát, dluží státu pět mega.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, dal bych to neresil, malomestaky zabavi tahle wannabe rivalita mezi dvema prdelema, ktery sou zajimavy akorat tim, ze jednou prochazi dalnice a druhou projizdi vlak

Reagovat
kubys

Vzhledem k tomu, že cigáni s Přerova je tak nějak zažitý spojení, tak nevím, co tu hrotíš...

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Ty si nenapsal more!

Reagovat
Znalec

Reagovat
kubys

Jako, okej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blby smajl.. Samozrejme

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Čekal jsem, že řekne, že byl fanouškem Slavie až za hrob...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Bosák to vzal smrtelně vážně.

Reagovat
Blasphemer

Tak Aidin hned v prvním zápase 1+1. Krejčí ven!

Reagovat
frank

Máte Holednu!

Reagovat
Wat

Muris.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Je tady ten fanoušek Plzně, co tak opěvuje Chriena? Měl by se dnes dívat...zatím hraje Slavia 12 proti 10ti, špatné zpracování, zbrklé a špatné řešení situací, nepřesné nahrávky, absolutní katastrofa z jeho strany dnes Mimochodem, před gölem fauloval taky on...

Reagovat
ZB 07

Dneska hrajem hrozně všichni, takže jen na Chriena bych to neshazoval..

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ale on si prostě nepřevezme jediný balón, odráží se to od něj, lítá mu to všude, takže aktivní Slavia nemá problém ho okamžite o balón připravit, a když už má na přihrávku čas, tak nahraje soupeři, nebo zakopne balón... On a melichárek o třídu sráží výkon Zbrojovky dnes.

Reagovat
ZB 07

Jako máš pravdu, ale celkově ten tým hraje velmi zle..ale je fakt, že Chrien je jeden z nejslabších článků naší sestavy (a byl i na podzim), ale kdo místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lacko si odehraje svoje, ne? Podle mě určitě lepší než Chrien.

Reagovat
ZB 07

Jak hrál za Znojmo, tak se mi líbil víc..u nás je to takovej průměr

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ideálně posilu Ale prostě není možné, aby hrál základ borec, co je tu na hostování, když ztrácí čtyři míče z pěti...

Reagovat
ZB 07

Třeba Pilíka, no

Reagovat
Losinho

A už měl mít žlutou.

Reagovat
db18

Melichárek Zbrojovka prostě nemůže mít normálního gólmana...

Reagovat
ZB 07

V mnoha zápasech nás podržel, ale dneska je na pár facek..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia už si to asi pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Melichárek na pána

Reagovat
Kang & Kodos

Melichárek si dneska vsadil. Mám podezření, že je to Dušan z Orlové

Reagovat
Didier Drogba

Ježiš já zas zapomněl, že bez Řezníčka máme kádr poskládanej sotva za milion a podle toho to tak i vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomen na toho kdo u vas cumi z lavicky a nazyva se trener...

Reagovat
Losinho

Řezníček ale dobrej, ten v létě půjde za lepším.. nechápu Melichárka, mám ho zafixovanýho jako jednoho z lepších gólmanů v lize, ale dneska tragédie

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Wat

I lepší gólmani mívají blbé dny. I když teda zrovna mně přijde průměrnej.

Reagovat
smazaný uživatel

kam by chodil?

Reagovat
Losinho

Za lepším. Neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

přišel v létě...

Reagovat
Aldeano

Do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

spad dokážete během 2 let ještě spadnout

Reagovat
Didier Drogba

je to možný...holt někdo padá do 2. ligy a někomu padá jarmulka z hlavy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

more vedem dva nula fajn ale ty nakopy se mi fak jako nelibej na tom bude muset uhrin jeste hodne zapracovat. mesanovic se mi taky moc nelibi respektive se mi vic libi zeleznik.

Reagovat
Znalec

Reagovat
Losinho

Neni to špatný, ale furt nehrajeme tolik po zemi a zrovna bez Škoďáka by to nebylo od věci.. ale jinak oproti podzimu velkej posun, Bořil skvělej, Hušbauer taky, Mešanovič > Železník.

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer mi zrovna nejak vyraznej neprisel..

Reagovat
Losinho

Jako jedinej tam dokáže dát nějakou kloudnou těžší přihrávku, pro mě v tomhle oproti Součkovi nebo Vukadinovičovi pastva pro oči

Reagovat
didosh

Výrazně padal,fakt bastard simulantský.

Reagovat
Wat

Takže zatím to vypadá, že příště Muris - Škoda?

Reagovat
Losinho

Tak já v to doufal už před jarem uvidíme

Reagovat
C-M@ster

To neuznal proč?

Reagovat
smazaný uživatel

chinese connection...

Reagovat
ZB 07

Ty naše kopyta dají náhodnej gól a oni nám ho neznají Ti rozhidčí jsou dneska snad prokletí..

Reagovat
ZB 07

*neuznají

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jasně regulérní gól

Reagovat
Losinho

Máme širokej kádr, druhej poločas hroznej a nestřídáme.. Uhrin

Reagovat
Didier Drogba

Plzeň se nás bojí nebo proč nám poslali na hostování to vemeno Chriena?

Reagovat
Kang & Kodos

To je hrozný, jaký jsou ty rozhodčí bezpáteřní, prodejný kundičky. Když hrála Slavie o záchranu, tak jim snad dva roky nepískl pencli, a teď, když tam jsou prachy, tak najednou tohle.

Reagovat
Losinho

silnější pes mrdá

Reagovat
Wat

Reagovat
vitalislavia

Reagovat
smazaný uživatel

LOL vy slavisticky nuly

Reagovat
Mada

Reagovat
Znalec

dycky si u tohohle přísloví představim jak to probíhá v realu

Reagovat
smazaný uživatel

fujky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,páření psů?

Reagovat
Znalec

jj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mešanovič je fakt užasnej hráč je fotbalovej a odjezdí to po prdeli

Reagovat
Wat

Je.

Reagovat
didosh

Hrál dobře.

Reagovat
ZB 07

Ne snad, že bych prohru se Slavií nečekal, ale tohle byl opravdu děs..Melichárek a Chrien byli tragédi zápasu,hlavně u Melichárka jsem to dnes nečekal...i přesto si však přeju, aby v dalším zápase znovu chytal Dušan, protože mít v bráně Doležala..

Všechno se teď bude odvíjet od zápasu se Sigmou, to musíme zvládnout a můžeme se potom soustředit na boj o 5.-7.místo

Reagovat
Rarášek

Nakonec těžce vydřený body, první poločas na facku.

A Bob Kelso zase pobavil

Reagovat
Neuminho92

Ivan Horník feat. Miro Pelta to bude utok na titul. Vysočina dvě redky, Jablonec pentle dobrej start

Reagovat
PavlíčeQ

Obě redky v pořádku, tak se tu neztrapňuj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Zápas si pochopitelně neviděl, že?...

Reagovat
Manik...

Koukám, že Jablonec neponechal nic náhodě

Reagovat
Kang & Kodos

Skalák dneska první zápas...střídal v 90. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

kterým směrem?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kang & Kodos

Nahoru, doleva, a pak už do kabiny, víc asi nestihl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak cuchl si k cerstve posekanymu anglickymu travnicku

Reagovat
Uwe háže buly

Pavelka taky začínal jednou minutou a už hrál 2x základ

Reagovat
Kang & Kodos

V Brightonu asi bude větší konkurence než v Ramalamadingdongsporu. A v Turecku trochu paradoxně kupovali rozumněji, než v Anglii. Pavelku tam přišel jako vytipovaná náhrada za odcházejícího hráče. Skalák asi spíš proto, že "třeba to výjde"

Reagovat
Uwe háže buly

No to právě asi těžko tam bude větší konkurence hale

Reagovat
monty25

Musím říct, že 124 bodů po dnešku ve Fanlize je hodně slušný výsledek (a to mám ještě na střídačce Kubu Horu za 23 bodů). Jenom škoda, že jsem nezvolil lepšího kapitána než Hušbauera... Zítra mám ještě ve hře Baroše, Čermáka (ale toho mi střídá Hora, takže z toho moc nebude), Baránka a Ďuriše. Jestli teďka nepadne ta dvoustovka, tak už nevím.

Reagovat
Kang & Kodos

64 bodů, Lafata kapitán. Bárka se potápí, půlmistr jde ke dnu.

Reagovat
monty25

Asi jsi přes zimu málo obměnil kádr...

Reagovat
Kang & Kodos

Já musel jenom kvůli přestupům vyházet půlku hráčů. A Lafatovi dám poprvý pásku, a on snad poprvý v kariéře jde ven o poločase

Reagovat
monty25

Mně vypadl jenom Skalák, jinak mi pár hráčů změnilo dres. Docela škoda, že jsem vyndal Mešanoviče, toho jsem tam měl ještě za Jihlavu...

Reagovat
Uwe háže buly

Takže drtim půlmistra A to mi ještě zbývá Ďuriš, Volant a Přikryl.

Reagovat
Kang & Kodos

To seš ty? Neměls tady dřív náhodou jinej nick? Ale to mám ještě šanci. zbejvá mi 5 hráčů.

Reagovat
Uwe háže buly

Jj měl.

Reagovat
Marv

Tak největší zimní posila byla celkem jasná, ale že se prosadí takhle rychle.. Horník

Reagovat
db18

Vždyť je všechno při starym, akorát se Jablonec naučil ty penalty kopat...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ten se ani prosazovat nemusel kdyz se vratil do stejneho prostredi ze ktereho odchazel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Obě redky v pořádku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám to krásně začíná. Nalajnováno.

K "bohatým" Spartě, Plzni se razantně přidává Ivánek-Jablonec a Číňani.

Slavie neuznaný regulérní gól Brna.

Jablonec jasně ukázal ambice. Dvě ČK (první oprávněná) a "Ty vole Ivánku, ta byla přísná."

Sparta klasika. Fotbal žádný, ale rozhodčí s jistotou, Costa Kinte by musel na kartu někoho zabít.

Ještě zítřejší reakce Plzně, kdopak že nám to píská.

Tuším, že rozhodčí budou mít silné jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli takový sračce se registrovat.. Klidně jsi mohl psát pod svým nickem..

Reagovat
Spalovač šancí

Jaký regulérní gól? Naprosto správně písknutý faul. Být to na druhé straně, pískla by se pro Slavii penalta

Reagovat
smazaný uživatel

me teda pri tech opakovackach prislo vsechno v cajku ale stejne by to nic neresilo.

Reagovat
Spalovač šancí

Herně horší než na podzim, ještěže Brno tragické a rozhodčí tlačil o sto šest.

...

Jinak nechápu spartu. Pokud mermomocí chce, aby v základní sestavě hrál lenochod, měla koupit Zavadila. Na rozdíl od Matějovského je to fotbalista.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
didosh

V devadesáté min.jsem jen tak mrkl na Teplice-Příbram,čuměl jsem jak puk,když Štípek motal snad 4 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

začal hrát až v 90minutě když Teplice přestali

Reagovat
Spalovač šancí

Královcův klasický výkon na Letný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Co tam bylo?

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

recenze na idnesu je taky dobrá

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

prvni kolo a hned se ukazala regulernost... , pravda o zrude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak povinnost splnena, navsteva taky ok...takze spokojenost .....ale asi kdyby jim uznal ten gol, tak by to asi az tak vklidu nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti Slávisti žerou? Fotbalovost jen o trochu lepší než naše takže nic moc, ale to nasazení. Skvělý ženšenový výkon Slávie. Jinak s lepším by se mělo prohrávat, že nás přehraje a ne přepere. Rozhodčí v tomto kole parádní práce. Bude se říkat na Slávii ten gól by nic neřešil, Zlín by už stejně nevyrovnal a Jihlava na Jablonec stejně nemá. Ale o to jde, soudce musí podat pomocnou ruku, aby pomohl k průběhu bez problémů pro vyvolené, aby nenastaly komplikace a to se povedlo. A to Plzeň hraje až zítra.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

do pismene souhlas

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

more nas tak rozhodci musi tlacit. vlasne celou historii nas tlaci ze jo. mohu te obezpecit ze slavia ani cefc to nema zapotrebi narozdil od nekoho... objektivne musim ric ze ten gol z rohu asi platit mel- koukal sem na to nekolikrat a nevidel sem ani od jednoho z brnanu utocnej faul. u nas ten offside taky nebyl. a kecy typu- kdyby sme se dostali na kontakt tak by byl zapas uplne jinej je otrepany klise. ale co to tady meles ze sme nekoho preprali? za celej zapas jedna zluta karta nejvic to tam kosil vas brnenskej chrien a ty si dovolis napsat toto?! byli sme bojovnejsi ale nikoliv tvrdsi tak si nejdriv prevlec pochcany prosteradlo z tvyho posledniho snu a bez podepsat petici za odvolani toho vaseho wannabe trenera kotala jesli chces videt v nejblizsi dobe brnenskej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

more hod se do klidesu, proste tri spiely odfoukany napresdrzku a to jak pise lejsek hraje este zitra Pilsen, tohle dokaze nasrat znovu a zase

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem v klidu. at se nam smejou ze sme koupili prumeraky at se smejou ze chcem do poharu at se smejou... ale at kurva nikdo nemele hovna o tom ze ma slavia podplaceny referees!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim ste neuplaceli, bo vam poslednich par let slo o hovno, ale situace se zmenila, mate novy majitele a tim padem i nejaky novy zavazky, Simane neni idiot, je pod tlakem slibu a vi, ze aby byla Slavia konkurenceschopna, tak si prizen bude muset koupit.

Ten kripl, co to piskal, taky neni idiot a vi o tom, ze ve Slavii se situace zmenila. Vcera nahodil udicku a symbolicky dal najevo, ze s nim muzete pocitat. Neuznanej gol si obhaji, ale rozhodne never tomu, ze to udelal jen tak bezelstne, z lasky ke Slavii. Po spiele mozna dostal vsimne mozna ne, ale jiste je, ze bude ocekavat vase opetovani zajmu se priste dohodnout predem za domluvenou sumicku

Reagovat
smazaný uživatel

ty to asi nechapes... slavia je hlavnim ambassadorem cti a fair play v cesky republice a tak to taky zustane. mas pravdu ze nam slo poslednich par let vo hovno ale narknout slavii jenom kvuli tomu ze si lidi zvykli na kontroverze od sparty plzne jablonce je pouze pesimistickej vyplod fantazie. clovek musi premejslet kriticky ale ne konspiracne to by pak nemel z niceho radost a prestal kupovat produkty. a taky mi rekni co simane slibil? prohlasil ze chce slavii do nekolika vopakuju nekolika let vratit do boju o titul a udelat z ni konkurence schopnej tym i v evrope. samozrejme bude prijemny kdyz skoncime letos na poharovejch pozicich ale kdyz ne tak se nic nestane mame cas a penize a to je dulezity. jeste dodam ze simane jako spolumajitel a prezident klubu pod tlakem vazne neni- to jsou generalni a sportovni reditel pod nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Železník byl v ofsajdu zcela jasně

Reagovat
smazaný uživatel

ja nemyslim tu strelu co tecoval zeleznik do branky. byla tam situace kdy byl nevim presne kdo- zmrhal v jedny lajne s backem a rozhodci tu akci prerusil.

Reagovat
Didier Drogba

Já pořád jaký "moře" a ty seš kofola

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Wat

Týmy, jakými jsou naše, by měly právě tím nasazením dělat soupeřovi největší bordel v jeho cestě za vítězstvím, tohle u nás včera taky moc nefungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy, když hraje důrazně Brno je to v pořádku a když to soupeř začne "oplácet" už je to špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

To že jsme prohráli ve fyzické hře byla stížnost na Brno a ne na Slávii tak klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, příště si to lépe přečtu.

Reagovat
Pospovič

Hoši ja vám neco řeknu, kdyby jste se vYjebali na fandeni (pouze) týmu co jsou tisíce kilometru daleko a prožívali rivalitu a derby a podobně hovna co prožíváte jen na základě toho, ze jste sraci a hrajete si na velké Angličany, Italy, Španělé apod tak by naše liga sla hodně rychle nahoru. Ale pokud bude stav takový, ze zdenklvi z Jablonce bude u pice zápas s Libercem ale bude se hroutit hodinu před zápasem everton Liverpoolu tak je to velmi zle a smutné. Hoši nebuďte chuji, famdete evropským velkoklubum ale podpořte i naši ligu mozna jsem měl par piv a pravopis nebude v pořádku ale jde o momentální myšlenku a tu musím sdělit pravé vám hoši

Reagovat
smazaný uživatel

oblibeny kluby: bayern arsenal. tedy gutten tag nebo hello oh o o ooh?

Reagovat
Pospovič

Primárně sleduji českou ligu ale radši nezveřejní ji tým(y)

Reagovat
smazaný uživatel

radsi

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pospovič

Nesmějí se, ostuda jak mrak vole. Chybí tu uprav příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

spartan nebudes od nas nejspis taky ne. ale podle slangu i toho ze pises celkem spisovne te zarazuju na moravenku. ale toz nevim kam...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jak je člověk nalitý, tak to chce napsat co nejspisovněji Asi tak, když si nalitý a jsi někde, kde nechceš, aby to někdo poznal a úplně se snažíš tvářit tak v pohodě, že to jde vidět 2x víc

Reagovat
db18

Asi soudný slávista...

Reagovat
ondrasch77

Ty musíš být hrozný srab! Skrývat kluby, kterým fandíš a pak se pokusíš vyslovit názor jen když jsi ožralej....

Reagovat
Pospovič

nevím proč sem lezu nalitej. Kdybych je zveřejnil tak to nikdo nepochopí

Reagovat
ZB 07

Klidně to zveřejnit můžeš..některý nejmenovaný lidi tam mají naházenou půlku ligy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

neasi

Reagovat
monty25

Kéž by to aspoň takhle zůstalo...

https://pbs.twimg.com/media/CbKIuR-UEAA6NpY.jpg

BTW: Pizzorno je 18.

Reagovat
C-M@ster

To je ta ze stránek blesku? Na seznamu jim asi přišla zimní přestávka krátká, nestihli změnit hráče po přestupech a ani jejich ceny. Vůch tam byl před začátkem kola jako Plzeňák za 3 peníze.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

ta seznamovska to trochu podcenila no....bylo to tezky slozit s hracema bez prestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo umí, ten umí.

Reagovat
monty25

No, už jsi 162., zatímco já a Puskas jsme v Top 20. To tam nemáš nikoho z Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tam ještě Kopice a Limberského, tak z toho nějaké body budou. Dal jsem tam ale Frydrycha, který vůbec nehrál a neměl jsem nastavené střídání.

Reagovat
Coutinho10

jinak dneska sem si projel este zaznam z CT...a docela sem se divil, ze nebyly zadny pozapasovy rozhovory...co se deje

Reagovat
discarda

nasledoval biatlon...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin-Sparta,muz zapasu podle Deniku Sport Borek Dockal..malem jsem vyplivnul kafe

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál vůbec Bořek?

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli hodnotili hru na schovávánou, tak může bejt..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

klasici

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je znám, divím se, že nedali Lafatu.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Mada

Reagovat
Wat

500. pro Jihlavu a Murise - v příštím kole dělba bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bary

Reagovat
partaS

pěkně Aleš

Reagovat
smazaný uživatel

Baros jako za mlada

Reagovat
lampas

Je vidět, že Plzen ani Sparta příchod Ivana na scénu přes zimu nikterak nepodcenily

Reagovat
smazaný uživatel

To prečo nehral Mihalik za Sláviu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dohání tréningové manko, jelikož byl během druhé části přípravy zraněný. Každopádně vukadinovič včera na jeho postě zahrál víc jak obstojně, takže to pro něho nebude jednoduchý dostat se do základu.

Reagovat
raduinho

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Plzen,tak Sparta jeden polocas velmi dobrej a druhej polocas katastrofalni akorat v jinym poradi..

Reagovat
Bex5

ne, že by nás Slovácko někam zamáčklo, ale musím s Tebou souhlasit. Mají tam 4 hráče velký jak debil a my místo toho, abychom po stranách a po zemi drželi míč, hrajeme vzduchem a faulujeme mezi naším čtvrcem a půlkou. Nebyla to úplně haluz, ale na koukání to od 1:2 nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vařeka na konci k Habancovi: Gratuluji k výsledku 1:2 :D

Reagovat
andrew96

Plusy kola:

-Slavia

-návštěva v Edenu a ve Zlíně

-pivní lázeň pro Královce

A mínusy:

-Liberec

-diváky zkažené choreo na Julisce

-Berbruv UEFA kůň

-Železníkův výběr čísla na drese

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak někoho může štvát číslo na dresu nějakého hráče :D

Reagovat
andrew96

Mně to neštve, jen se tomu směju.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, taky mi to přijde divné.

Reagovat
didosh

Ta dvojka (samostatná) v útoku nemá co dělat.

Reagovat
Coutinho10

to je jak podle fify

Reagovat
smazaný uživatel

At si kazdy mysli, co chce, ale jsem hrdy na to, ze jsem banikovec. Ze jsme prohrali ? No a? Konecne mlade nadeje Baniku za nas hrali ! A vyjezd... Ty vole, poprve tam vlakem a nejvic, na hlavnim na nas pet cekalo tri vagony chacharu a pak kratka vesela cesta na mesto. To, ze mi hnatu prejelo auto, to, ze jsem byl vyveden fizlama ze hriste, to vem cert, proste nejvic vyjezd do Bolky, atmosfera na fest i s pomoci bubnu. Po zapase pak dekovacka s mladymi zajici pd nas, kdyz v tom vidim, jak me za ruku bere Milan Baros, vysmaty, ze vidi ty nejlepsi fanousky u nas :) Dnes po tech letech proste jeden z nejvic vyjezdu ( tomu se snad nevyrovnaji ani swvwrske vyjezdy).... My se za 4-5 let vratime a verte tomu, ze budem silnejsi nez kdy jindy !...

BANIK PICO !

I

Reagovat
smazaný uživatel

*severske vyjezdy

Reagovat
raduinho

To jo A, že tě vyvedli cajti ze hřiště, tak to seš tvrdák hmmm

Reagovat
Kepy_FCB

Brno v lize to zní cize

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, o to driv sem byl u nas v sektoru vidlaku ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi vyváděl, že tě vyvedli? Ty si nepamatuješ, jak jsem ti to zrovna v Boleslavi ukazoval? Hezky se na poldu usmát a říct "Dobrý den..."

Reagovat
smazaný uživatel

Zaridil sem si akreditacku, kterou sem vytratil. Ochranka, , kdyz videla, ze napadne fandim nejlepsimu klubu u nas chtela, abych se legitimoval, tak sem je poslal do pice. No a nemel sem se jak prokazat. Nekladl sem odpor, fizli me vzali a odvedli... Nevadi, o to driv sem byl mezi nejlepsimi fanousky u nas :)

Reagovat
smazaný uživatel

No to je taky nápad...

Reagovat
3M

Hlavně ať uz s tim nejlepším klubem tahnete z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Už vidím tu scénu: Průkaz! Nemám, někde jsem ho ztratil...

Reagovat
ZB 07

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

koukám povolili vlajky nakonec...

Reagovat
Paul Anka

Ty vole, tento komentář psala snad nějaká třináctka... škoda jen, že tu nejdou dělat srdíčka, co?

Reagovat
db18

Reagovat
Paul Anka

Velké růžové teen srdíčka

Reagovat
db18

emo srdíčka jsou více IN

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamal Baroš,za Ostravu se trefoval 1 za uherský rok a za Mlaďáky střílí jak u Verdunu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono jde taky o to, že tedka má kolem sebe celkem kvalitní,zkušené hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem dokurvil fantasy, tak v tiplize 4x5, 3x3 a 1x1 bod

Reagovat
vanGomm

Při pohledu na výsledky prvního "jarního"kola ,tak to vlastně vyšlo jak mělo.Kdo si na naši ligu vsadil měl slušnou šanci tentokrát vyhrát.

Reagovat
Blasphemer

Krásných 72 bodů ve fanlize. Hned jsem musel prásknout divokou kartu.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

...škoda, že Puskas podvádí, mohl jsem si udržet kontakt na čelo

Reagovat
smazaný uživatel

chytl druhý dech... respektive v jeho případě první

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Legíny Lukáše Váchy

Morávaci smrdí

Mně to může být vlastně jedno, já miniligu nehraju. Jsem si vzpomněl, že to budu hrát až těsně před začátkem a už nebylo místo. Příští rok musím dát vědět dřív.

Reagovat
Blasphemer

https://ctrlv.cz/4Di4 Nejvíc bodů mi udělal paradoxně Kovařík, kterýho tady pořád hejtuju.

Reagovat
monty25

Jenom proto, že byl kapitánem. Jinak ti nejvíc bodů udělal Mešanovič.

Reagovat
Blasphemer

Ten tam skoro taky jedinej zůstává s Kovaříkem do dalšího kola.

Reagovat
Kang & Kodos

Váš hate na Kovaříka s Ďurišem asi nepochopim nikdy

Reagovat
Blasphemer

Ďuriš u nás základ nikdy pravidelně nehrál (nanejvýš pár zápasů v řadě), protože na to prostě nemá. A teď po x sezónách se mu povede půlrok, hned kvůli němu odstřelí Mahmuta, a Krejčí na něm chce stavět útok. Pak spadne 70 mega z nebe a taky nic. Já nevěřím tomu, že se mu bude dařit dlouhodobě, stačilo vidět kolik toho zadrbal dneska. Navíc i s Holendou ta hra vypadá líp, i když nedává tolik gólů.

Kovařík umí luxusně centrovat a rozehrávat standartky, to jo. Ale koncovku má strašnou, jeden na jednoho neumí, s míčem na noze hrozně zpomaluje hru... Proti slabým soupeřům to nevadí, ale když má proti sobě někoho, koho musí udělat a kdo mu nedá prostor, tak je marný.

Reagovat
Kang & Kodos

Jako jo, za ty prachy bych ho do tý Francie dovezl i na jednokolce. Ale že mu nevyjde první jarní zápas, nic neznamená. Třeba to bude podobnej případ, jako u Škody.

Reagovat
Wat

Tomu nevěřím, Škoda je pořád trochu jinde než Ďuriš. Osobně nechápu, jak mohl nastřílet na podzim tolik branek, ale ok, beru to. Nicméně si myslím, že teďka se zase ukáže, jak na tom doopravdy je a půjde vodou dolů...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

On byl gólový vždycky, když ho někdo necpal na kraj

Reagovat
Blasphemer

Neproměňování šancí u něj bylo normální i na podzim. Čtyři šance za zápas spálí, z pátý dá gól a je to opět hrdina. Navíc ten fotbal je na pohled čím dál horší, protože Ďuriš většinu zápasu prostě není vidět, a pak tam foukne gól z odraženýho míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Na Kovaříka jo, ale na Ďuriše ne.

Reagovat
Blasphemer

To je to samý jako u vás s Láďou Krejčím. Nadáváte, že umí "jenom" běhat. Kovařík umí zase "jenom" centrovat. A ligový fotbalista by měl umět obojí.

Reagovat
Kang & Kodos

Mít tak Kovaříka. Ten by tam Lafimu sázel jeden balon za druhym. Ládík dostavál hlavně loni na jaře, a pak některý zápasy na pozdim byl taky na pěst.

Reagovat
db18

No jo, jenže Ďuriš si nenaběhne tam, kam ten centr letí...

...a Kovařík sice umí perfektně poslat centr do vápna, jenže ho tam pošle i když ve vápně nikdo není... prostě bez toho Lafaty trochu k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

viete aky je rozdiel medzi stvorcom a Banikom Ostrava?

Reagovat
Blasphemer

Rozdíl asi jako mezi Slovákem a Maďarem?

Reagovat
smazaný uživatel

riesis blbosti

Reagovat
Blasphemer

Blbost je akorát to, že sem zkopíruješ padesátkrát omletou sračku, která nebyla vtipná ani napoprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som udrzat tradiciu

Reagovat
Kang & Kodos

Ryzskej approves

Reagovat
Paul Anka

čtverek je geometrický obrazec a Baník fotbalový klub

Reagovat
smazaný uživatel

jaký?

Reagovat
smazaný uživatel

ziadny

Reagovat
smazaný uživatel

Víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty Košice, zrovna fanda tohoto klubu se bude smát...

Reagovat
frankiefcb

o tom musí být článek

Reagovat
monty25

Dohráno Celý to zkouknu zítra v repríze.

Reagovat
Uwe háže buly

Jablonec

Reagovat
Wat

Já nevim, mně to druhý vyloučení přijde prostě přes čáru. Jako za něco takovýho nařídit penaltu i červenou, nevim, no...

Reagovat
raduinho

Fanoušci ostravského Baníku neunesli prohru v Mladé Boleslavi a na cestě z ligového zápasu začali demolovat interiér autobusu. Policie musela použít donucovací prostředky proti pěti fanouškům, kteří byli posléze předvedeni na služebnu. ČTK to řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Podle něj volal řidič autobusu na linku 158 z dálnice z Mladé Boleslavi do Prahy. Policie tak již předem soustředila síly a prostředky na autobusové zastávce v ulici Chlumecká na Černém Mostě.

Nejdementnější fanoušci no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Zbrojovaci a podobně jsou svatí. A ještě třikrát to tady dejte.

Reagovat
Losinho

Asi čekali 3 body.

Reagovat
ZB 07

Dohráno Kukec rozhodčí Baroš Melichárkuv přízvuk

Reagovat
smazaný uživatel

komedie jménem Synot liga

Reagovat
ZB 07

Proč komedie? Tahle liga mi přes zimu neskutečně chyběla

Reagovat
Kang & Kodos

Jakoby všichni přes zimu zapomněli, jakej je tady bordel

Reagovat
db18

Jankul Brabcovi vysvětluje, co to vlastně koupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše by mohl jít na nějakou funkci v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec asi je zrovna šokován jednou z mnoha chyb Kašy

Reagovat
Puskas

Já jsem šokován chybou ve jménu Kaša

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to skloňuje jinak?

Reagovat
Puskas

To ani ne, ale patří tam "i". A jak by řekl Cimrmani, připomíná to vítězství Pyrrha:).

Reagovat
smazaný uživatel

Äha, tak to jsem celý život žil v omylu..

Reagovat
Puskas

Tak to jsem rád, že jsem Tě z něj vyvedl:).

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to podle vzoru žena, ale po háčkovaných písmenech se y v češtině nedávají

Reagovat
Puskas

spíš podle podvzoru předseda

Reagovat
smazaný uživatel

Kaša je ženského rodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Vysvětluje mu, co se na hřišti děje. "Právě házíme aut, házíme ho my, bo poslední, kdo se dotkl míče, než opustil hřiště, byl hráč Bolky."

Reagovat
Blasphemer

OT: https://youtu.be/PX4v8EQleqg

Barcelona dneska okopírovala příbramskou penaltu.

Reagovat
Blasphemer

Pilík a Bednář trendsetteři.

Reagovat
monty25

Já vím, a taky asi neměla platit...

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Kang & Kodos

José Enrique byl na školení u Pavla Tobiáše

Reagovat
Blasphemer

Nebude to dlouho trvat, a z Příbrami se stane výkladní skříň evropského fotbalu.

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 17. kola:

Hned první jarní kolo bylo mým doposud nejlepším. Využil jsem možnosti neomezených nákupů a hodně překopal tým z posledního podzimního kola, který za moc nestál. Prakticky polovina hráčů v mojí sestavě se gólově prosadila, což se mi opravdu ještě nestalo. Určitě jsem ale mohl zvolit lepšího kapitána než Hušbauera a hodně mě mrzí střídání v záloze (Hora <-> Čermák, Breda <-> Kukec), kde jsem bohužel přišel o 15 bodů. Momentálně mám 175 bodů a jsem 20. v celkovém pořadí kola. Ještě se mi započítají tři body za střídajícího Ďuriše, takže to je 178 a kdybych měl o těch 15 víc, tak bych byl průběžně pátý. Bohužel, takhle to asi na Top 10 stačit nebude... Každopádně budu pořád s napětím sledovat ty dopočty bodů, protože se jedná o můj životní výsledek (momentálně mám osobák 184, to by mělo padnout určitě). Jinak jsem se logicky vyšvihl do čela neoficiální EF Ligy, ale je to pořád jenom o skóre. Příště mám v duelu urbise, to bude tvrdý boj.

https://pbs.twimg.com/media/CbNJ_-dW8AEDLWC.jpg

Reagovat
Puskas

206 bodů, vítězství v duelu v eurofotballize i chacharlize. Jak to říkají fotbalisti - toto vítězství věnuji svým nejbližším:)

Reagovat
monty25

Vidím tě tam na celkovém 28. místě. Já mám teď 211 bodů a jsem celkově 19.

Reagovat
Puskas

28. To je ve skocích bodované umístění:)

Reagovat
monty25

No, nakonec jsi 46.

Reagovat
Coutinho10

no dost dobry ....asi te trosku musi mrzet, ze si nemel v duelu nejaky vetsiho konkurenta ne ? ...ja sice asi tohle kolo taky zvladnu, ale mohlo to bejt presvedcivejsi...hodne me mrzi stridani Mahmuta s Mesanovicem , Lafata (C) a zklamal me Pospisil bez stridani a Duris taky bez stridani no a v ofiko minilize to je na Tomora bohuzel malo

Reagovat
monty25

No, Dragon slayers je v tabulce sice předposlední, ale když se podíváš na ty výsledky neoficiální EF Ligy, tak má v tomhle kole hned po mně nejvíc bodů. Jestli mě něco mrzí, tak je to těch 15 bodů, které jsem mohl mít navíc. To bych byl nejspíš celkově v Top 10 a třeba bych vyhrál nějakou cenu. Teď si přeju, aby dostali cenu jenom první tři, ať mě to tolik neštve...

Reagovat
Coutinho10

ajo to je taky pravda...tak to este ze snim nehraje tenhle duel j ta top 10, kdyz je takhle blizko hodne zamrzi...jeste naky body pribudou jeste zejtra za souboje....ale ceny se bohuzel nedockas....ale co vim, tak urbis nebo nekdo se umistil v top 10, ale vyhral max. tak placenej zapas na isportu ...takze ne vzdycky to je vyhra jako vyhra

Reagovat
Coutinho10

*nehraju

Reagovat
monty25

Tak i ty placené zápasy na isportu jsou lepší než nic. Aspoň bych nemusel furt hledat streamy...

Reagovat
Coutinho10

tjn ja koukam vetsinou pres mobil diky appce od Chance, ale tohle kolo mi to obcas padalo, tak snad to byla jenom naka vyjimka

Reagovat
db18

...asi jako, když ti ani po 20 minutách nepřijde smska s kódem

Reagovat
db18

...jo, aha, tady se řeší, že by šlo o výhru

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec vyhra nad Vseminou 124:123 a diky Ondraschovi poskoceni hned za tebe na 2. misto

Reagovat
monty25

Já nakonec 229 bodů a celkově 13. místo. Je to úspěch, ale velká škoda, že nevyšla Top 10.

https://pbs.twimg.com/media/CbUwXUZWIAAalqb.jpg

Reagovat
Coutinho10

ou tak to skoda 4 body...to sem necekal takhle tesny, ale i tak palec nahoru za takovejhle pocet bodu

Reagovat
monty25

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten gól měl jasně platit. Nějaké držení tam bylo, ale to je snad při každém centru, na neuznání gólu strašně málo.

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Podle těch posil,co píšou v příloze Sportu,to vypadá,že nejvíce posílily Teplice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele