Synot liga - souhrn 14. kola

20.11.2015, 19:53, aktualizováno 22.11.2015, 20:24
Komentáře a souhrny
Teplice hrály s Jabloncem 2:2. Sparta prohrála v Liberci a na vedoucí Plzeň, která porazila Mladou Boleslav, ztrácí tři body. Slavia veze tři body ze hřiště Slovácka, Zlín vyhrál pro změnu v Příbrami a Bohemians 1905 si poradili s ostravským Baníkem. Sigma Olomouc se rozešla s pražskou Duklou bez branek. Předehrávka nabídla výhru Jihlavy nad Brnem...

FK Teplice - FK Jablonec 2:2

22.11.2015 18:30

Góly: 14. Admir Ljevakovič, 75. Jan Krob - 24. Ruslan Mingazov, 72. Ruslan Mingazov

Remízou 2:2 skončilo utkání mezi domácími Teplicemi a Baumitem Jablonec a diváci se museli bavit. Krom čtyř branek bylo k vidění spousty dalších šancí na obou stranách. Branky Teplic obstarali Ljevakovič a Krob, za hosty střílel výhradně Mingazov.

Teplice nevstoupili do zápasu vůbec dobře. Už po 180 sekundách fauloval ve vlastním vápně Jablonský Romeru a sudí neváhal odpískat pokutový kop. Martin Pospíšil ale nezvládl tíhu okamžiku, Slavík ho vychytal a poradil si i s dorážkou Greguše. Teplice tedy přečkali tento kritický moment a ve 14.minutě sami udeřili. Fillo poslal za obranu Baumitu krásný oblouček, Hrubý sice vyběhl, ale míč se na složitém terénu zadrhl a toho okamžitě využil Admir Ljevakovič, jenž se zbavil brankáře a trefil odkrytou branku - 1:0 pro Teplice. O několik minut později mohl Pospíšil odčinit penaltové selhání, pěkným centrem vybídl Doležala, ale ten netrefil branku. Baumit nakonec dokázal srovnat stav ve 24.minutě, Tecl vybojoval míč pro Dresslera, jehož centr dopravil do sítě Ruslan Mingazov - 1:1. Další důležité momenty se odehrály až na sklonku prvního poločasu. Nejprve pálil těsně vedle Vachoušek a na druhé straně Slavík vychytal Mingazova.

Druhý poločas zahájili tepličtí střídáním, obránce Tomáše Vondráška nahradil Jan Krob. Jinak se ale hrála vyrovnaná partie a až v 60.minutě nebezpečně vypálil Karavajev, opět dobře zasáhl Slavík. Postupem času začali mít Teplice velkou převahu a ve vápně Baumitu bylo pořádně horko. Fillo těsně nedosáhl na balón a Hora střílel vedle. Jen o chvíli později spálili další velké šance Kapolongo, který se pokoušel o nůžky a opět Fillo.

A pak znovu platilo staré otřepané "nedáš-dostaneš". Lüftner neustál souboj s Doležalem, ten popotáhl míč a příhrál ho Masopustovi, jehož centr hlavou zasáhl Mingazov - 2:1 pro Jablonec. Pro Teplice velice krutý vývoj, ovšem vzápetí se ukázala fotbalová spravedlnost. Jen o minutu později totiž Krobova tečovaná rána skončila ještě s pomocí břevna v síti - 2:2.

Teplice si pět minut před koncem vypracovali další tlak a v neuvěřitelné šanci se ocitl Bratanovič. Před brankou byl úplně sám a kdyby dával z první, byl by to gól. Bratanovič si míč zpracoval a následně byl odzbrojen. Hned z další akce domácí reklamovali ruku, avšak Pernica s ni vůbec nezahral. Šanci na vítězství měl i Jablonec, jenomže Wágner zblízka netrefil zařízení. Zápas nakonec vítěze nepoznal, Teplice remizovali s Jabloncem 2:2.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:0

22.11.2015 15:00

Góly: 65. Dzon Delarge

Hráči Liberce porazili ve 14. ligovém kole Spartu 1:0 brankou Konžana Dzona Delarge ze 64. minuty. Letenští neuspěli ve čtvrtém venkovním soutěžním duelu po sobě a přišli o první místo v tabulce, které drželi od třetího kola. Na vedoucí Plzeň ztrácejí tři body. Čtvrtý Liberec neprohrál se Spartou doma počtvrté za sebou a přiblížil se k Letenským na rozdíl tří bodů.

Liberci chyběli hráči hostující ze Sparty i několik marodů a trenér Trpišovský tak musel "slepovat" sestavu. Do branky se místo Koubka postavil Hladký, v záloze si odbyl ligovou premiéru devatenáctiletý Machuča, na stoperu musel hrát Mudra a poprvé od šestého kola se v lize představil Delarge. Také Sparta udělala několik změn. Po delší nastoupila v rozestavení s třemi obránci, na trávník se vrátil uzdravený Frýdek, jen na lavičce začal Matějovský a Krejčí nebyl ani na střídačce.

Na hře Liberce byly absence patrné a Letenští měli navrch. Už ve druhé minutě přiťukl Fatai Marečkovi a Hladký poprvé podržel svůj tým, když křížnou střelu vykopl. Na druhé straně hlavičkoval Bakoš do Bičíka.

Domácí v úvodu dělali chyby v obraně a v jedenácté minutě se po jedné z nich dostal ke střele Lafata, mířil však těsně nad. V 21. minutě šli hosté dva na jednoho, Frýdek přiťukl doleva Hybšovi, ale Hladký proti němu vyběhl a velkou šanci zneškodnil. Liberec se spoléhal na brejky, ale žádný nezakončil a nebezpečná tak byla spíš Machučova střela vedle.

I po přestávce pokračovala Sparta v tlaku. Dvakrát se na levé straně ocitl volný Hybš, ale pokaždé zakončení prováhal. Slovan se postupně vymanil z tlaku a v 64. minutě nečekaně udeřil. Bartošák našel centrem ve vápně Delarge a ten se ukázkovým volejem trefil milimetrově do horního rohu. Skóroval poprvé od červencového předkola Evropské ligy.

Slovan po gólu ožil a za chvíli pálil těsně vedle Machuča. Sparta se však poměrně brzy oklepala a začala závěrečný tlak. Deset minut před koncem se Letenští marně dožadovali penalty po zákroku na Lafatu a víc už v hektickém závěru i prodlouženém nastavení nezvládli.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 1:0

21.11.2015 20:15

Góly: 56. Michal Ďuriš

Fotbalisté Plzně ve šlágru 14. kola první ligy doma porazili 1:0 třetí tým tabulky Mladou Boleslav a posunuli se na první místo o tři body před Spartu. Ta však má nedělní zápas v Liberci k dobru. O výhře Plzně rozhodl v 56. minutě Michal Ďuriš, který se jedenáctým gólem v sezoně osamostatnil v čele tabulky střelců. Boleslav tak přišla o sérii devíti zápasů bez prohry, Plzeň naopak vyhrála podeváté z posledních deseti ligových utkání.

Mladá Boleslav měla v sestavě i bývalého reprezentačního kanonýra Baroše, ten se však při rozcvičce zranil a šanci místo něj dostal Chramosta, který v minulé sezoně hostoval právě v Plzni. V sestavě Viktorie pak znovu dostal šanci Matějů místo zkušeného Rajtorala, nehrál ani reprezentační stoper Procházka.

Plzeň byla v souboji dvou ofenzivních týmů aktivnější, dostávala se do kombinací, ale chybělo jí efektivnější zakončení. Jedinou vážnější střelu tak za první půli vyslal Kolář, který po závaru vystřelil ze zákrytu dvou obránců, ale brankář Šeda stihl zasáhnout.

Postupně se ale začala osmělovat i Mladá Boleslav, která sice měla méně akcí, ale o to nebezpečnější. nejprve po kombinaci s Bořilem neuspěl Čermák, ve 31. minutě měl ale gól na kopačce Chramosta, ke kterému propadl na zadní tyč míč po rohovém kopu. Hostující útočník i dobře vystřelil, ale radost mu zkazil vynikajícím zákrokem brankář Kozáčik.

Ve druhé půli Plzeň zpřesnila finální fázi a odměnou jí byla v 56. minutě vedoucí branka. A pro Viktorii v této sezoně typická. Kovařík zleva odcentroval na přední tyč, kde se prosadil hlavou Ďuriš a vstřelil svůj jedenáctý gól.

Mladá Boleslav mohla rychle srovnat, ale domácí znovu podržel brankář Kozáčik, který rychle vyběhl k volnému Ščukovi, který ho zblízka nepropálil. Hosté pak převzali iniciativu, ale otevírali pro Plzeň prostor na brejky. Ta je však však nevyužila, ale v obraně zahrála bez chyby a Boleslav si už nevypracovala vyloženou šanci na srovnání.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 3:1

21.11.2015 17:00

Góly: 21. Rafael Acosta, 64. Patrik Schick, 80. Patrik Schick - 89. Martin Dostál

Fotbalisté Baníku Ostrava nezvládli důležité podzimní utkání na půdě Bohemians Praha 1905 a po prohře 1:3 se jim nesestupové pozice vzdálily na propastných osm bodů. Po čtrnácti odehraných kolech baníkovci uzavírají ligovou tabulku s mizernými čtyřmi body.

V úvodní dvacetiminutovce se domácí Bohemians snažili nátlakovou hrou překonat dobře organizovanou obranu Baníku. K vážnějšímu ohrožení Pavlenkovy branky se Klokani nedostali. První velkou šanci ale domácí přetavili v gólovou radost. Ve 21. minutě si Acosta po perfektní Hubínkově přihrávce naběhl za ostravskou obranu a chladnokrevně přehodil vybíhajícího Pavlenku.

Inkasovaný gól baníkovce vybičoval k většímu úsilí. Běžela 25. minuta, když Lásik sklepl Lučićův centr pro Červenku, jenže útočník Baníku v akrobatické pozici na míč těsně nedosáhl. Sled zajímavých momentů pokračoval šancí domácího Čížka, jehož tvrdou ránu ve 27. minutě zlikvidoval Pavlenka. Ve 40. minutě vyrovnání viselo na vlásku, jenže Mondekovu střelu Zlámal vyrazil, a ačkoliv míč i tak směroval do branky, brankáře Bohemians zastoupil pohotový Škerle a míč odhlavičkoval do bezpečí.

Druhý poločas začal velkou šancí Červenky, který elegantní patičkou změnil směr Kukecovy střely, jenže míč letěl těsně mimo domácí brankový prostor. Baníkovci si nahlas říkali o vyrovnávající branku, ale v 63. minutě museli strávit další bolestivý úder. Narh ve stoprocentní šanci nastřelil tyč a z následného protiútoku se přesně ke vzdálenější tyči trefil Schick a zvýšil na 2:0 pro Bohemians.

Domácí tím definitivně zlomili odpor Baníku, navíc v 80. minutě přidali třetí branku. Na Jindříškův centr si naběhl Schick a hlavou vstřelil svou druhou branku v zápase. Definitivní podobu skóre dal minutu před koncem Dostál, který snížil na konečných 3:1 pro Bohemians Praha 1905.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Fastav Zlín 1:2

21.11.2015 17:00

Góly: 43. Jaroslav Tregler - 10. Štěpán Koreš, 59. Marko Jordan

Fotbalisté Zlína ve 14. kole první ligy vyhráli v Příbrami 2:1. Nováček venku zvítězil poprvé od červencového úvodního kola na půdě Bohemians 1905. První branku dal hostující Štěpán Koreš, ale ještě před pauzou odpověděl Jaroslav Tregler. O výhře Zlína rozhodl po změně stran střídající Chorvat Marko Jordan.

V úvodu aktivnější Zlín otevřel skóre v desáté minutě. Brankář Hruška sice výborně vyrazil střelu Železníka i Vukadinovičovu dorážku, ale Koreš už odražený míč napálil do odkryté sítě.

Za čtvrt hodiny na druhé straně Holý dobrým vyběhnutím zneškodnil průnik Štípka a pět minut před přestávkou zlínský gólman vytáhnul i Bednářovu hlavičku z rohu. Příbramští z tlaku vyrovnali ve 42. minutě. Pilíkův přímý kop propadl až do šestnáctky k Treglerovi a devatenáctiletý stoper hlavou vstřelil svůj premiérový ligový gól.

Hosté začali lépe i druhý poločas a v 58. minutě šli podruhé do vedení. Nákop z vlastní poloviny si výborně zpracoval Jordan, jenž po několika vteřinách na trávníku přesnou ranou překonal Hrušku. Také chorvatský útočník zaznamenal první zásah v nejvyšší soutěži.

Domácí na druhý gól odpovědět nedokázali a nedostali se prakticky do žádné šance. Náskok Zlína naopak mohl čtvrt hodiny před koncem navýšit Železník, jenže ve skluzu se mu nepovedlo dopravit míč do branky. V nastaveném čase pak Jordan ještě těsně minul branku. Příbram se Zlínem doma v lize prohrála po dvanácti letech.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha 0:2

21.11.2015 17:00

Góly: 33. Miljan Vukadinović, 59. Jaromír Zmrhal

Slavia dokázala vyhrát na těžké půdě Slovácka 2:0 a upevnila si páté místo v tabulce. Slovácko mělo několik dobrých příležitostí, ale Berkovec ani jednou nainkasoval. Naopak gólově se prosazovali hosté, konkrétně Vukadinovič se Zmrhalem.

První střelu na branku vyslal Havlík, ale Slavia jeho šanci bez problému ustála. O několik minut později hlavičkoval do břevna Došek a míč se poté odrazil mimo brankovou čáru. Slovácko své šance v úvodu nevyužilo a to je dost možná stálo výsledek celého utkání. Ve 22.minutě si první velkou gólovku vytvořila i Slavia. Po centru Vukadinoviče střílel nad Škoda, ale celé vzrušení by bylo I tak marné, neboť se mával ofsajd.

Po půlhodině hry Slavia zvýšila svůj tlak a nejprve Vukadinovič rybičkou donutil Heču k zákroku a o chvíli později už se mohl radovat ze vstřelené branky - 1:0 pro Slavii. V prvním poločase se mohlo skóre ještě několikrát měnit. Po dalším skvělém centru Vukadinoviče hlavičkoval Deli a jen těsně minul branku. Na opačné straně zase hlavičkoval Došek, ale netrefil zařízení.

Také ve druhém poločase se bylo na co dívat. Po Pitákově centru orazítkoval břevno Škoda a dva požadavky během jedné minuty na pokutový kop ze strany Slovácka zůstaly sudím nevyslechnuty. V 59.minutě využil zaváhání domácí defenzívy Jaromír Zmrhal a druhou brankou sešívaných výrazně přiblížil tři body na stranu Pražanů. Svěřenci trenéra Dušana Uhrina se následně opevnili na své polovině a domácím toho mnoho nedovolovali. Až čtvrthodiny před koncem znovu selhal v koncovce Došek a to hned dvakrát! Slavia si luxusní dvougólový náskok v pohodě uhlídala a získala tři body.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dukla Praha 0:0

21.11.2015 17:00

Góly: -

V utkání mezi olomouckou Sigmou a pražskou Duklou sice branka nepadla, ale rozhodně bylo na co se dívat. Oba celky si vypracovaly několik příležitostí a alespoň dělba bodu je v tomto ohledu spravedlivá.

O první rozruch se postaral domácí Falta, jenže svůj pokus nenamířil přesně, ve 25. minutě zase na poslední chvíli odzbrojil Bergra jeden z domácích. Poté opět začala hrozit Sigma, Hálův centr odvracel Jeřábek a Šindelář hlavou sice vstřelil gól, ale ten kvůli ofsajdu neplatil. Ještě do konce prvního poločasu vyzkoušel pozornost Rady aktivní Falta, ale brankář Dukly ani tento pokus za svá záda nepropustil.

Ve druhém poločase se pokračovalo v nastoleném trendu. Šance i náznaky šancí se střídaly na obou stranách. Po hodině hry se domácím naskytla obrovská příležitost, ale na Faltův ostrý centr nikdo nezareagoval. Utkání jasně směřovalo k nerozhodném konci, ovšem jeho poslední minuty byly pořádně dramatické. Pět minut před koncem zápasu už překonal vyběhnutého Buchtu Přikryl, ale míč šel mimo tyče. Ještě větší šance na rozhodnutí zápasu se naskytla domácím, ale Malec netrefil poloprázdnou branku. Nastavený čas kýženou branku nepřinesl a Sigma Olomouc tak remizovala s Duklou Praha 0:0.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno 2:0

20.11.2015 18:00

Góly: 60. Lukáš Vaculík (pen.), 71. Augusto Batioja

V předehrávce 14. kola Synot ligy zvítězila Vysočina Jihlava nad Zbrojovkou Brno 2:0 a učinila důležitý krok v záchranářských pracích. Naopak hosté nepotvrdili dobrou formu a po víkendu mohou opustit pátou příčku. O všem rozhodli z penalty Vaculík a Batioja.

Jihlava výrazně zahrozila v 11. minutě, kdy se sám před brněnským brankářem objevil Vaculík. Domácí "jedenáctka" místo koncovky zvolila ještě kličku a to byl kámen úrazu, Melichárek šanci zhatil a pokračovalo se bez branek. Na druhé straně mohl ztrestat laxnost v zakončení Brigant, ale postupoval až příliš z úhlu a Hanuš neměl problém. Za chvíli neuspěl v ještě větší šanci Michal Škoda a neujala se ani Krejčího nepříjemná rána.

Ve 38. minutě byli hosté velmi blízko vedení. Lutonský orazítkoval břevno a následně Řezníček netrefil odkrytou branku. To byl dost možná klíčový moment celého utkání, protože kdyby šla Zbrojovka před odchodem do šaten do vedení, utkání by se s velkou pravděpodobností vyvíjelo úplně jinak.

Poločas tedy skončil bez branek a tento stav vydržel až do 60. minuty. Přesně po hodině hry fauloval brankář Melichárek kličkujícího Mešanoviče a sudí nařídil pokutový kop. K němu se postavil Lukáš Vaculík a i když brankář vystihl směr, střela skončila v síti - 1:0 pro Jihlavu. Brno se k žádné odpovědi nepropracovalo a za dalších deset minut inkasovalo podruhé a opět u toho byl Vaculík. Tentokrát v roli nahrávače našel Augusta Batioju a ten přiblížil Jihlavě tři body.

Skóre nakonec mohlo být ještě vyšší a sám Vaculík k tomu měl několik dalších příležitostí, ovšem výsledek už se nezměnil. Zbrojovka tak po reprezentační přestávce nenavázala na dobrou formu a v Jihlavě možná trochu překvapivě padla.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň14102230:1332
2.Sparta Praha1492332:929
3.FK Mladá Boleslav1483337:2227
4.Slovan Liberec1475225:1626
5.Slavia Praha1465320:1223
6.Zbrojovka Brno1463515:1921
7.FK Jablonec1448225:1820
8.Fastav Zlín1462618:2320
9.FK Teplice1453623:2218
10.1. FK Příbram1452719:2817
11.1. FC Slovácko1452717:2717
12.Dukla Praha1437420:2016
13.Bohemians Praha 19051426616:2212
14.Sigma Olomouc1426612:2312
15.Vysočina Jihlava1433814:2812
16.Baník Ostrava14111211:324

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (446)

Přidat komentář
C-M@ster

Klasická Zbrojovka. Dobrým týmům brát, lemplům rozdávat.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme sami lemplové... v Jihlavě se musí hrát aktivně a ne hrát o to, kdo je lepší v zákopech... po tě penaltě už borci nevěděli co mají hrát, venku nám to prostě nejde....

Reagovat
smazaný uživatel

A doma ste hráli jak s FKT?

Reagovat
smazaný uživatel

největší sračku za posledních 20 let... ale vy už jste si zvykli na lámání negativních rekordů soupeře (třeba 7Up Slavia) ....

Reagovat
Wat

Však ani do tý penalty Brno nemělo žádnou pořádnou převahu, zkoušeli cosi po zemi, uplně nesmyslně, když dneska to bylo pro ně rozhodně hratelný vzduchem... Kromě toho jednoho, dá se říct i šťastnýho břevna, jsem v tý hře fakt víc neviděl.

Reagovat
Znalec

Tak tohle je rasismus.... Proč jste sem dali fotku Vaculíka a ne toho černýho?

Reagovat
patas92

Sagvana myslíš? Ten není úplně černej

Reagovat
eleven11

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Frick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že jak neporazíme Bohemku tak už ani sazkovky na nás nebudou vypisovat kurz jako na sestupujícího..

Reagovat
smazaný uživatel

Cece, ten hrebicek dle meho dnes zatloukla Jihlava.

Reagovat
Wat

Pořád hodně napoví vzájemný měření sil.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

A to někdo čekal záchranu? I ty čtyři body jsou nad plán.

Reagovat
ZB 07

To je zas tak zbytečná prohra..Jihlava je letos opravdu špatná, sestupu bych se u nich vůbec nedivil.

Jinak k zápasu - 1.poločas jsme byli jasně lepší, bohužel jsme ale neproměnili šance. 2.půlka od nás však byla taková ta naše typická jihlavská tragédie. Nepředvedli jsme vůbec nic, jestli jsme jednou vystřelili, tak to bylo moc. Fakt nechápu, kam se vždy vytratí ta bojovnost, kterou ukazujeme proti silnějším celkům..

No nic, teď na Spartě dostaneme asi bůra, ale doma s Boleslaví to chce zase naplno bodovat a budeme mít za sebou velmi povedený podzim

Reagovat
Rišan

Nevím, kdo má (kromě Brňáků) zájem na tom, aby Brno bylo v první pětce - já tedy ne. Naopak mám zájem, aby se Jihlava zachránila, protože v posledních letech rozhodně nepatřila mezi nejslabší týmy ligy. Ve skromných podmínkách vychovala řadu šikovných hráčů, ohrožuje ji ovšem neustálé oslabování kádru.

Reagovat
ZB 07

Podle mě Brno do první pětky patří..ta představa, že by o titul znovu bojovala pětice Sparta, Slavia, Liberec, Baník a Zbrojovka, je krásná

Jinak já si také nepřeju, aby Jihlava šla dolů..čím víc moravských týmu, tím líp A to oslabování kádru je problém, se kterým se potýkají všechny celky ze spodku tabulky (snad kromě nás, kde není co oslabovat a Baníku, kde už je ten kádr úplně vyždímanej ), takže si myslím, že by se s tím měli v Jihlavě vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Představa krásná,nicméně v této době nereálné. Určitě by to bylo lepší,než Boleslav,Jablonec... v těch městech typu Ostravy,Brna by o to byl zájem.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Wat

No jo, ale když ti každej rok odejdou 1-2 hlavní hvězdy, ten restart je vždycky těžší. A tak to u každýho týmu rozohdně neni. A ejhle, pořád se i přesto držíme.

Reagovat
ZB 07

Pokaždé, když se někde objeví nějakej lepší hráč, tak jde do kvalitnějšího celku a věř mi, že nejste jediní, komu odchází klíčoví hráči (stejně to má např. Slovácko, Příbram, Teplice,...) A letos to právě vypadá, že si to s Bohemkou rozdáte o druhý sestupový místo..+ ještě asi Olomouc

Reagovat
Coutinho10

jak sem psal pod preview....po penalte uz ste ty 3 body radsi Jihlave nechali....jak pises...pro vas cim vic moravskych tymu tim lip....takze radsi budete jezdit do Jihlavy nez k nam do Prahy napr. na Bohemku....navic bodu mate dost, takze vas to mrzet az tolik nemusi...kdyby ste hrali celej zapas naplno (i po penalte) tak byste neprohrali

Reagovat
ZB 07

Právě tam je ta chyba..ti borci jako by byli před sezonou smíření jen s bojem o záchranu, takže teď dostali gól a zápas dohrávali s pocitem, že bodů mají stejně dost a po jedné prohře se nic neděje. Nevěřím teda tomu, že bychom to Jihlavě nechali, ale spíš si myslím, že to je všechno o psychice. Tohle se nám nestalo poprvé a něco s tím už musí Kotal udělat, protože takových odchozených zápasů už mám za ty roky plný zuby..

Reagovat
Coutinho10

j do ty doby ste hrali dobre....ale pak nak proste jakoby si rekli...ze to tezko otocej a pripadnej bod je pro oba ztrata..ale kdyby ste hrali s nekym z cech...napr. naka Pribram, tak si myslim, ze byste to nezabalili a bojovali i o bod

Reagovat
ZB 07

Právě náš výkon v Příbrami mě mile překvapil, odvezli jsme si bod a byli jsme tam dokonce i trošku lepší než domácí..O to víc právě nerozumím tomu, že proti daleko horší Jihlavě hrajem takhle strašně. A také nerozumím tomu, proč na hřišti soupeře předvedeme takovouhle katastrofu a pak na domácím hřišti úplně totožného soupeře jednoznačně přehráváme..to je takovej rozdíl hrát doma a venku?

Reagovat
Coutinho10

jak sem psal, tak spis v tom vidim hlavne toho soupere....proti nekterymu tymu se namotivujete vic, proti nakymu min (plati i u nas).....a dalsi vec muze bejt ta psychika po golu na 0:1....a i ty vysledky pomerne tomu scenari odpovidaj

Reagovat
ZB 07

Něco na tom asi bude no..škoda, že nám tam nepadla ta rána Lutonského, věřím, že pak bychom měli 3 body

Reagovat
ronaldik

Radši bych jel do prdele než do Prahy

Reagovat
Coutinho10

j....u me to v obracenym pripade plati stejne

Reagovat
Kepy_FCB

Zlín

Žid

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia sprintuje do pohárové Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

jestli koupí Hušbauera tak mají titul v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

http://aukro.cz/fotbal-banik-ostrava-i5802867327.html

Důkaz jaká značka je stále Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je něco ze zlata

Reagovat
smazaný uživatel

Prodáváš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že je rozhodnuto. I kdybychom s Jihlavou vyhráli, což se asi nestane. Tak na jaře uhrát nějakých 21-23 bodů je naprosto nereálné. I kdyby to někdo koupil, tak tohle prostě nejde... Je mi smutno z toho, kam se Baník dostal, při představě, kde byl loni touto dobou..

Je mi celkem jedno, jestli to byl dneska remízový zápas, měli jsme smůlu apod. Celý týden posloucháte kecy, jak budou hráči na hřišti bojovat a nic nevypustí a pak vám frajer Lučič místo bránění reklamuje offside. Jsem pro, aby se všechny tyhle trosky povyhazovaly, Pavlenku prodali a v tom týmu ze základu zůstal jen Kukec,Narh, Mensah a zbytek doplnit juniory, jako jsou Szotkowski, Behan, Šašinka apod. Bodů méně už skoro získat nejde a záchrana je nereálná..

A do toho všeho dneska prohrál i Arsenal a zřejmě Real. Nevím nevím, čím si při tom chmurném dni zlepšit náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to samé co já - chlast

Reagovat
smazaný uživatel

Stabilizovali jsme klub na dně tabulky

Reagovat
bobis21

stabilně hrajem ho**o

Reagovat
Znalec

Na tohle by mohl zabrat kokain

Reagovat
bobis21

jazda na titul

Reagovat
F.Torres

Slavia, venku to šlape, ještě by to takhle chtělo hrát doma Neskutečný že doma jsou ztráty s Olomoucí a Bohemkou a venku se vyhraje na slovácku a v teplicích

Každopádně 3 body super a zatím celkově podzim je nad očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

letos bychom top 5 mohli dat.

Reagovat
Coutinho10

zacina to mrzet cim dal tim vic ....ale aspon, ze to venku vzdy napravej

Reagovat
salami

zatim nemá Slávka kvalitu na to aby doma ty týmy pravidelně přehrávala, na to je ten kádr moc slabej, uvidíme, co se bude dít v zimě, ale pravý křídlo a střed zálohy jsou 2 stěžejní posty, bez těch diktovat tempo nemůžem

Reagovat
Greny

OT: Kvída myslím poprvé na lavičce Zwolle, třeba si zahraje chvilu

Reagovat
Znalec

Reagovat
Hiko

Reagovat
Mada

Reagovat
iamek

Takze do konce 16 kol. Na zachranu minimalne potrebuji bodu 30. Maji 4. 26 bodu = 9 vyher ( 27 bodu ). Z 16 kol 9 vyher. To maji 2x Spartu a po jednom zapase s Plzni, Slavii ( v zime posili ), Libercem, Bolkou a Jabloncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že po dnešku už je zbytečné cokoliv počítat.

Reagovat
F.Torres

po dnešku? Já bych řekl, že kolem 11 kola už to bylo jasný, v ten moment se udělala ta mezera a tu jen tak nesmažete

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my (já) nic naštěstí mazat nemusíme, ale jinak máš asi pravdu. Jen teď už tu pozici baníku vnímám jako opravdu zcela, absolutně a totálně nezpochybnitelnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono kdybychom porazili Bohemku a Jihlavu, tak ta ztráta mohla být jen třeba 2 body na záchranu.. A pokud by se něco událo v zimě, tak by se dalo s tím ještě hrát..

Reagovat
Miky.77.14

Sešívaný válec se rozjíždí ! Vukadinovič hodně překvapil, vypadá opravdu fotbalově lépe než jeho bratr. Třeba takový Voltr na to asi nebude mít nikdy, nenahradí to ani rychlostí, kterou také nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral zmrhal?

Reagovat
smazaný uživatel

ok,posledni at zhasne a vysype kos...

Reagovat
iamek

Na kos srat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Dokonáno jest

Reagovat
Znalec

s takovou tam při derniéře už nebude mít co svítit

Reagovat
pepinho2

Jestli si Sparta po sezoně nenechá Schicka, tak jděte někam..

Reagovat
Kang & Kodos

Zatim bojuje v Bohemce o základ. Dát dva góly Baníku v rozkladu je hezký, ale celkově jsem od toho hostování zatim čekal o malinko víc.

Reagovat
Rarášek

13/3 nic moc

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zase nehrál všechny zápasy na hrotu

Reagovat
pepinho2

já v něm potenciál vidím vysokej, na to, jak je vysokej, tak má super techniku..zakončení taky super, tak jde jen o to se vyhrát..a uvidíme, jak to bude na jaře, ale kdyby hrával pravidelně a dal třeba 5 golů, tka bych ho chtěl jako střídajícího na Letnou, kdo ví, jak na tom bude Lafata..a už by to konečně chtělo zapracovat někoho mladýho, od zapracování ročníku 92 se o tom furt jen mluví a nic se neděje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Důležité ale bude, jestli je na Spartu dost hezký.

Reagovat
Rarášek

V pohodě.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

V příštím dílu One Man Show by mohli odhalit, že Šafarčík je celou dobu nějakej Kazmův kamoš, co je najatej, aby trollil fanoušky Baníku

Reagovat
kalla

Reagovat
skteel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kazma je kokot co mlati zensky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
OTASi

Není to ten kokot z Ulice? a ne, nekoukám na to, ale mladá občas jo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Greny

Kozacik - Mateju, Hejda, Baranek, Limbersky - Horava, Hrosovsky- Kopic, Kolar, Kovarik - Duris

Zajímáva obrana jsem zvedavej jak to zvladnou

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Barcelona 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

podle očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MAtějů dneska už hrál i za Domažlice nebo mají na livesportu chybu?

Reagovat
martin1

nehrál

Reagovat
martin1

ted jsem se podíval - místo Matějů tam má být Ondra Chocholoušek

Reagovat
FCSL

Bary zraněn na něj sem se těšil

Reagovat
Coutinho10

velka skoda

Reagovat
Sosi

prochazka musel krejciho uz hodne nasrat...

Reagovat
taws

je to jasný...Urbis = Karoch

Reagovat
Znalec

vychvaloval Čermáka?

Reagovat
taws

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chválil i Baroše ne? To semi nepodobá

Reagovat
SuperBanikovec

To byla jen evidentní kamufláž

Reagovat
taws

no to jo

Reagovat
ZB 07

Těch Boleslaváků tam dneska je pěknej počet..jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Sbohem a nekdy ahoj, prvni ligo. Safy, po padesati letech jsi to dokazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník letošní sezónu jede na rekord!

Reagovat
FCSL

Matějů - Kopic je parádní dvojice

Reagovat
Sosi

penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakstav

Reagovat
San Iker

Nepochytil jsem - co je s Barošem?

Reagovat
Miguel19

zranil se na rozcvičce..

Reagovat
smazaný uživatel

Václav Svěrkoš

34 min ·

Boli mne co se delsi dobu deje...dnes jsem videl sve kamarady a zname na bohemce a je hrozne videt,ze uz i oni nemaji silu...Petre dekujeme a podekujeme ti osobne...

Reagovat
Sosi

jak chramosra letel:D

Reagovat
Znalec

šáh na něj a to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.supporters.cz/clanek/foto-a-video-panathinaikos-olympiacos/7248.html A tady se dělalo haló z toho,co se dělo tenkrát na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

logika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zase to není jejich chyba, že Baníkovci si spletli datum a chtěli rozebrat stadion dřív

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš je bojovník a zaslouží si to :-)

Reagovat
john334

Hořava by si zasloužil taky pár zápasů na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vubec jako kamo.

Reagovat
smazaný uživatel

tys asi nevidel ten gol kerej dal manchesteru city co?

Reagovat
john334

Oni hráli tuhle sezónu s ManCity?

Reagovat
smazaný uživatel

tudle ne tu predminulou myslim. a dost tam kompanymu zatapel kamo. no doufam ze ho vrba veme na euro jako hnaci motor celyho tymu. on a vacha na stredu...

Reagovat
PP

Sis dal nejaky jiny matros nez jsi zvykly co? :-) Do hodky to bude pryc..

Reagovat
smazaný uživatel

do hodiny ne. mam za se bou tri velky kotle bongu. jinak videl ty si ten gol horavy proti citizens?

Reagovat
Blasphemer

Dneska mu to nevyšlo, ale dlouhodobě podává z Viktorky nejvyrovnanější výkony. Takže žádná lavička.

Reagovat
db18

Kolikrát je taky jediný, kdo se nabízí a tahá balon dopředu...

Reagovat
Blasphemer

Navíc tam při absenci Vaňka stejně nikdo jiný není. Akorát Kučera, ale u toho očekávám, že ho v zimě pošleme zpátky do Jihlavy.

Reagovat
PP

Muze mi nekdo z plzenaku vysvetlit, proc hrava Prochazka na ukor Baranka?

Reagovat
smazaný uživatel

baranek lezi ve fakultni s otravou alkoholem ale uz je stabilizovanej.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole on skacel jeste hraje a hraje za boleslav jo? si matne pamatuju jak sem sedel v kocarku- golfovejch holich a tata mi o nem vypravel jak to kopal za slavii... neuveritelnej mr. unstoppable proste...

Reagovat
Posledni Kovboj

do kolikas jezdil v kocarku?

Reagovat
smazaný uživatel

do 8 nez sem sel do prvni tridy. ale nemysli si nesedel sem furt kdyz byla vhodna situace tak sem vystoupil treba kvuli konfrontaci s jinejma baby gees nebo kdyz byly pobliz nejaky hezky chicks.

Reagovat
Znalec

baby gees

Reagovat
Posledni Kovboj

props

Reagovat
Hokaido

Reagovat
OTASi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jirka Fleišman sám sebe obral o míč jo, toho kluka jsem viděl v repre dresu

Reagovat
Miguel19

Těžký zápas, důležité 3 body. Bolka hraje hodně dobře.

Jinak Matějů parádní výkon. Stejně tak Baránek a Hejda. Procházka s Rajtoralem si snad delší dobu nekopnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka jde do trháku na čele tabulky a Ďuriš míří za střeleckou korunou

Reagovat
smazaný uživatel

jo obly jesli to tak dopadne tak to bude kurefska ostuda pro ceskej fotbal. mistra ceska vyhraje team ozrancu kery money co videlaj v evrope a na vstupnym (este ze je kapacita only 10 litru) tak prokalej a mazou rozhoci plus trener jak vystrizenej z disco pribehu. nejlepsi strelec cesky ligy slovak kerej v bansky bystrici dotedka dluzi cash za pernik. klub jak ma bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec bych se nedivil, kdyby se pristi dil "Ano, trenere", odehraval v Baniku..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole videl sem jeden dil kde straka jakoze vlitnul na starostu ze jako kasle na podporu fotbalu a stacilo mi to.

Reagovat
SuperBanikovec

Já neviděl ani jeden, ale teď jsi mě zaujal

Reagovat
smazaný uživatel

klidne na to koukni ale je to fak trapny. od straky se nedovis nic prevratnyho furt tam keca o tom jak neni mozny aby hraci chlastali nebo nechodili na treninky. vlasne tam straka skoro vubec neni a jen tocej ty hrace vesnici mistniho spravce jak bojuje s krtkem tim ze jednu ze dvou der zadupe aby krtek vedel ze smi nahoru jenom tou jednou a takovydle hovna. bylo kolem toho velky halo ale vyslo to v nivec.

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrý dívat se na to ožralej? říkám si, že kombinace Straka + chlast slibuje dostatečně psychedelický zážitek

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem to, ale nastoupit s obranou Mateju, Baranek, Hejda a nedostat gol, to je parada, zvlast proti silny Bolce, tak snad to tak zustane i dal.

Reagovat
Greny

Matějů s naprostým přehledem.

Reagovat
stajnko

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupit s Procházkou a Rajtoralem a nedostat góla by byla paráda

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Matějů suverénní dopředu i dozadu. Hejda ukázal, že jeho síla je hlavně ve vzdušných soubojích a Baránek konečně (k dobrýmu výkonu směrem dozadu) předvedl, že umí i dobře rozehrát a dokonce i založit útočnou akci. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek v klidu,ne ? Ten kluk to v sobě má....a to jsi ho nechtěl.

Reagovat
db18

Vždyť je to nejsilnější možná sestava... (když neberu nedostupného Řezníka)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale strasne nezkusena. Z toho pohledu je to super

Reagovat
db18

Spíš to čistý konto málem posral Hrošák.

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle víkendy miluju...Barca koncertuje, Plzeň zvládne těžký zápas a Sparta...Sparta je i na internetu placená...prostě bída :)

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesportstream.tv/en/main zejtra tam spartu uvidis tusim ze to bude v chorvatstine ale lepsi nez dratem do voka ne?

Reagovat
20fredy20

Duris ma na lepsiu ligu ako cesku

Reagovat
20fredy20

Duris ma na lepsiu ligu ako cesku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Na slovenskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

před půl rokem byl zralej na ručník a teď z něho slováci dělaj snad nějakou superstar

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jednou to napiš a musí to být pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Moc jsem nepochopil střídání Kopice za Petrželu. Kopic byl v prvním poločase jeden z nejlepších na hřišti a pak ho vystřídal Petržela, který byl pro změnu naprosto nejhorší na hřišti.

Když už musel Petržela hrát, tak mohl jít místo Kovaříka, který byl zase kromě jednoho gólového centru 89 minut k ničemu. Navíc mohl jít dvakrát do brejku, když se dostal s míčem za poledního hráče a pokaždé se nechal dohnat nebo vytěsnit. Ale tři body jsou doma, což jsem popravdě ani moc nečekal, takže pohoda.

Reagovat
db18

V tu chvíli mi přišlo, že tak od 50. minuty byli marný oba na krajích... a Kopic mi přišel, že to pak měl nějak na háku... takže se nedivím, že tam Petržela šel - a dokonce mi přišlo, že ještě přišel pozdě... Ale bojoval

Reagovat
Blasphemer

Ten vstup do poločasu byl u Kopice horší, ale po tom gólu jsme klasicky polevili a zdálo se mi, že na háku to měla pak půlka týmu.

Reagovat
db18

Aspoň, že Kozáčikovi to posazení prospělo a něco tam zachránil, i když bych byl radši, kdyby dál chytal Bolek.

(btw. nevíš, co bylo na tom druhém transparentu? - někdy kolem 35. minuty)

Reagovat
Blasphemer

Kozáčik dneska podržel. Tomu těžko dnes něco vytýkat.

Bylo to o Bakalovi. Byl tam datum, kdy se mu to stalo a něco ve smyslu, že narazil na zakomplexovanýho ubožáka. Přesnou formulaci už si nepamatuju.

Jinak by mě docela zajímalo, co si asi říkal Mahmut, když se stadionem rozezněl pokřik "jebat Alláha".

Reagovat
db18

O tom s Bakalou vím, ale pak tam byl nějaký další... na začátku tuším "Divize" a pak nevím... A na Mahmuta jsem si taky hned vzpomněl

Reagovat
Blasphemer

Jo tohle. To si pamatuju přesně. Division Wallonien zdraví pana Vajglíka.

SS Division Wallonien znám, ale message jsem nepochopil, protože nevím kdo nebo co je Vajglík a na co to míří.

Reagovat
db18

Aha... tak to taky netušim... (nicméně, že se tam Wallonien objeví se dalo čekat...)

Reagovat
Miguel19

Kopic byl druhej poločas neviditelnej.

Ale Petržela zase po příchodu vše posral..

Reagovat
PP

Souhlas s Kovarikem i Kopicem..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíneček

Reagovat
smazaný uživatel

"

Václav Svěrkoš

13 hod ·

Boli mne co se delsi dobu deje...dnes jsem videl sve kamarady a zname na bohemce a je hrozne videt,ze uz i oni nemaji silu...Petre dekujeme a podekujeme ti osobne..."

Jooo, v tom děkování nebudeš rozhodně sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl na cestě podávat žaloby na Baník?

Reagovat
Znalec

Až baník zakončí sezonu se 4 bodama, tak bych se naopak divil, kdyby šafarčíka nikdo v Ostravě nezrakvil

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia podle všeho vážně uvažuje o Hušbauerovi.

Reagovat
salami

Reagovat
goodbay

Nejlepší výkon venku v sezoně a stejně to podělají. Do golu lepší Sparta, pak celkem vyrovnaný. Dnes bylo minimálně na plichtu.

Reagovat
Wat

Hrozně důležitá výhra pro Liberec i s tou poslepovanou sestavou, měli velkou jistotu v bráně a od toho se to odvíjelo. A že hráli tvrději, než je zvykem... vyplatilo se jim to.

Reagovat
Uwe háže buly

Rozhodčí slušnej zářez

Reagovat
Chlupatá máma

I když vás Paták tlačil, co to šlo, tak máte hovno.

Reagovat
Uwe háže buly

tlačil 90 minut Liberec a to docela dost okatě..

Reagovat
ManUnited

to nemyslíš vážně doufám

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Chlupatá máma

Slovan hrál v těch modrejch dresech, ne komunistickejch rudejch...

Reagovat
smazaný uživatel

sundej rudý brejličky

Reagovat
Miguel19

Liberec parádně

Reagovat
vocasisko

Liberec A > Liberec B

Reagovat
ZB 07

Nádhera!!!

Reagovat
hefy

To se hodí.

Reagovat
Blasphemer

Lord Delarge

Reagovat
REPLIKATOR

V bráně s náhradníkem čisté konto, na stoperovi krajní obránce, v záloze dorostenec co hraje poprvé ligu a v útoku jelito Rabušic. I tohle na Spartu stačí

Reagovat
REPLIKATOR

Jo a gól dá hráč, co dva měsíce nehraje, netrénuje a na všechno sere

Reagovat
goodbay

Že vy se připravujete celej rok jen na Spartu co?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se připravovali na na naprosto průměrnej tým,když jim větší problémy udělal i Vanďák v poháru.

Reagovat
Uwe háže buly

Slávisti by o poháru radši měli mlčet..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš co napsat už? Králuv Dvur,Pardubice? Akorat mate stesti

Reagovat
Mada

Reagovat
Znalec

jestli to myslíš, tak jak jsem to pochopil tak potom

Reagovat
ManUnited

Jelito Rabušic dneska patřil k nejlepšim na place

Reagovat
goodbay

2 výhry, 2 remízy a 3 prohry venku. Hrálo se v MB, Jablonci, Plzni i Liberci, tedy krom MB, v těchto zápasech pravidelně Sparta ztrácí. Na jaře už "jen" Teplice a Brno. Musíme vyhrát všechno doma. Jinak už to nepůjde.

Reagovat
goodbay

Ještě Slavie, tam je to jak kdy.

Reagovat
Bex5

Jestli doma porazíte Liberec, Plzeň, Jablonec i Bolku? .... škoda to doplňovat, letos z vás rozhodně nejde hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

ale doma jsme velmi silní

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, pořád to jsou jenom 3 body. Teď máme slabší manšafty venku (snad kromě Teplic, tak se nám hraje pokaždý blbě), takže snad začneme vozit body. Ten jarní los je parádní.

Reagovat
goodbay

Po 4. kole náskok 5 bodů na Plzeň, po 13-tým ztrácíme 3b . Ještě proti nejslabší Plzni za poslední roky a ani rozhodčí ji letos nijak zvlášť nepřipískávají. To je fakt z pohledu Sparty naprostá tragédie.

Reagovat
Uwe háže buly

Chybí Vácha no.

Reagovat
smazaný uživatel

ztrácet 3 body na Plzeň není žádná tragédie, hlavně při té konstelaci co jsi vypsal výše

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě v Plzni každý druhý chlastá a má fotbal úplně v p*či.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jim ještě tripolis nevyprášil kožuch.

Reagovat
Manik...

Pod Ještědem je to vždycky tragédie ...

3-5-2 už opravdu nemám sílu komentovat

Reagovat
db18

Ono je asi jedno, kdo proti Spartě chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak velice zajímavej los Sparty - Plzeň, Slavia, Jablonec, Boleslav, Liberec - VŠECHNO DOMA na jaře!!! - Baník jako předehrávka (coz Sparte taky pomuze). Určitě je to všechno čistý

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azazelo RD

San Iker22.11.2015 16:54

Jinak velice zajímavej los - Plzeň, Slavia, Jablonec, Boleslav, Liberec - VŠECHNO VENKU na podzim!!! + Baník jako předehrávka (tam se hraje Spartě tradičně špatně). Určitě je to všechno čistý

Dva různé příspěvky, dvě různé interpretace.

Reagovat
Aldeano

Dobře, že jsi to sem dal. Alespoň si to Dolar přečte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to dolar otocil schvalne

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme venku lepší než doma ale

Reagovat
db18

To se na jaře změní.

Reagovat
kilobyte

Od příští sezóny bude Sparta hrát 2x domácí utkání.

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Aldeano

To je pořád a pořád dokola...

Přesně tohle se vytýkalo Lavičkovi. Sparta sice má herní převahu, ale nedokáže vítězit. Za 7 měsíců se ukazuje, že ani Ščasný nepřinesl vítěznou mentalitu. Občasné větší nasazení (Když už, tak do prvního obdrženého gólu, tak jako například dnes. A to byl 1. poločas jako už dlouho ne) je ještě navíc vykoupeno obrovskou nedisciplinovaností. Už v letní přípravě červené karty. A v lize je to ještě horší.

Sezóna SL 14/15: 44 ŽK (3. nejlepší tým), 1,5 na zápas. Mimochodem, nejdelší série bez karty v celé lize (308 minut).

Podzim SL (14 zápasů) 2015: 42 ŽK, 3 ŽK na zápas...

A ani k více bodům to nevede (spíše než o nasazení jde o agresivitu)

Loni po 14 kolech bilance: 14-10-1-3 31 bodů (1 bod ztráta na Plzeň)

Letos po 14. kole bilance: 14-9-2-3 29 bodů (ztráta na Plzeň 3 body)

Sparta se neustále točí v kruhu. Nevěřím, že se něco po dnešní prohře změní. Nakonec Ščasný tam prohrál už na jaře po vyhraném derby. Loni na podzim Sparta v Plzni nevystřelila na branku, letos 1 střela...

Já nechci vychvalovat Lavičku ani Ščasného hanět. Jen chci poukázat na to, že to není o trenérech a stále, už tolik let se nic k lepšímu nemění. Na jaře opět všichni uvěřili tomu, jak to bylo v Lavičkovi a v tom, že neměl "koule" a jak se to teď změní a bude už jen lépe. Není. Dokonce ani není hůře. Je zkrátka stále stejně.

Přes léto se (alespoň podle slov samotného trenéra) povedlo přivést hráče, které chtěl (až na Sci-fi duo Rosa-Sivi, kde se na ně vytvářel až nesmyslný tlak). Všechny posily nebyly levné a nemají malé platy a ani všehny nehrají. Nečekám, že se v zimě něco změní. Dokud nebude fungovat transparentně vedení klubu a zejména jeho přestupová politika, nepohneme se z místa.

Bohužel je to o to strašnější, že klub ani nemá finančí problémy a neustále hledá problémy tam kde nejsou. Už je mi z toho smutno.

Reagovat
pepinho2

Výstižné

Reagovat
goodbay

Taky si myslím, že je jiná doba. Dřív šlo prakticky všechno přes Spartu nebo Slávii. Dnes se tolik neprodává do zahraničí, ale Sparta nemá vyloženě nejsilnější kádr jako dřív. Jsou tam hráči, kteří tam nemají co dělat, kdyby přišly kvalitní posily, ale jelikož se hledí většinou na cenu, tak je to spíš kvantita a to se asi v nejbližší budoucnosti nezmění. Jinak oproti loňsku máme prohru z derby, jinak je to stejný až na derby, ale také jsme zase prohráli z Baníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně už nemá tolik prachů na mezání rozhodčích to lize velmi prospělo.

Reagovat
goodbay

to jsi ale 25 let zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak 5 let zpatky.

Reagovat
goodbay

ta doba je minimálně 15 let stará.

Reagovat
smazaný uživatel

no jeste se chvili budem hadat a najdeme kompromis

Reagovat
Kang & Kodos

5 let zpátky jste jezdili s jabkama na Střížkov.

Reagovat
kilobyte

fanoušek Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

Peněz má víc než dřív

Reagovat
kilobyte

Stačilo by zlepšit práci s mládeží.

Reagovat
Aldeano

Stačilo by zlepšit přestupovou politiku. To je právě to smutné. Ty hráče si Sparta vychová, ale nedokáže je zapracovat do A.týmu...

Reagovat
kilobyte

No právě zapracování do A-týmu je nejdůležitější na práci s mládeží.

Reagovat
Aldeano

Ti hráči se i dokáži zapracovat do dospělého fotbalu,dokáží se prosadit v lize, Evropských pohárech i repre... Jenže bohužel ne do sparťanského áčka...

Reagovat
Aldeano

Tohle si právě nemyslím, že je ten důvod

Jasně v tomhle se přestupy v lize změnily. Ale podívej se na náš kádr. Střídačku nemá asi nikdo lepší. Problém není ani v penězích. Naopak hráči a hlavně ti na střídačce jsou možná až přeplácení (Hušbauer,Litsingi,Paixao). Proč je v týmu (nebo proč vůbec přišel) Kováč,Steinhofer... I ten Jiráček za ty náklady nestojí...

Reagovat
smazaný uživatel

no myslím, že u hráčů stále panuje pocit, že přestoupím do sparty a ono to nějak půjde samo vyhraju tituly zahraju si evropu, ale tady ta doba je už pryč. Jakoby si řekli už nemusím makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Litsingi, Paixao, Steinhofer nedostali pořádně ani šanci. Hušbauer je kopyto, ten kromě kopací techniky nikdy nic neměl. No a Kováč.. ten tam je jako backup

Reagovat
Aldeano

Přivedl si je trenér. Po letní přípravě mluvil o tom, že je s kádrem spokojený. To proč je tam vůbec má, to je právě otázka. V klubu fakticky nefunguje nikdo jako reálný sportovní ředitel.

Reagovat
pepinho2

Hřebík je co? Nějakej ředitel mládeže?

Reagovat
Aldeano

http://www.sparta.cz/cs/klub/o-sparte.shtml

Na mládež je teď Hašek Hřebík je oficiálně sportovní ředitel, ale nevím co tam přesně dělá a jaké ma pravomoci,zodpovědnost... Stejně jako Ředitel sportovního úseku (Otava) a Generální ředitel (Kotalík)...

Reagovat
pepinho2

Tak to s tím Haškem jsem vůbec nezaznamenal.. ale je fakt, že často vidím fotky juniorky na Strahově a on na nich bývá..to s těma pravomocema neví asi nikdo, vždycky se jen vymění trenér, ale o těchto pozicích se vůbec nemluví

Reagovat
Aldeano

„Jsem velmi rád, že Adam Kotalík rozšiřuje nejvyšší vedení klubu. V pozici generálního ředitele bude především koordinovat činnost jednotlivých úseků Sparty. Hlavní zaměření bude samozřejmě na procesy ve sportovních úsecích, které jsou důvodem existence našeho klubu a jeho hlavní prioritou. Nejbližším spolupracovníkem Adama Kotalíka bude Jakub Otava, ředitel sportovního úseku, dále Martina Králová, ředitelka komerčního úseku, a Jaroslav Hřebík, ředitel úseku mládeže,“ vysvětluje rozdělení kompetencí předseda představenstva AC Sparta Praha Daniel Křetínský.

„Tato organizační změna se nedotýká místopředsedy představenstva Dušana Svobody, který zastupuje Spartu navenek vůči sportovnímu prostředí i veřejným institucím a je mým klíčovým spolupracovníkem od počátku našeho působení ve Spartě,“dodává Křetínský.

Když byl Hašek vrácen z Pardubic, tak se mu znovu vytvořila funkce ve scoutingu, který byl snad po odchodu Plíška fakticky zrušen. Od léta je ve scoutingu Požár z Bohemky a na podzim přišel Ujfaluši. A nevím kam se dá po sezóně Kováč

Reagovat
pepinho2

Tak jak to je s tím Hřebíkem, sportovní ředitel nebo něco s mládeží? aha, ten skauting je taky pěkná komedie, kdesi jsem četl, že v Česku skauting snad ani neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

v česku neexistuje víc věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

v Baniku vede skauting typek co umyval v Anglii nadobi

Reagovat
Aldeano

Tak Böhm taky myl nádobí v Anglii a pak zase začal hrát ligu. Dá se říct, že je to dobrá průprava na působení v českém fotbale...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
bobis21

a jeho největší posila umývala s ním (Zapata)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Puskas

Zapata utíral

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Aldeano

Tak oficiálně je sportovní ředitel. Od té doby co se zrušil GSM. Ale Křetinský o něm v létš mluvil takhle no. A ano, skauting v ČR neexistuje no

Reagovat
pepinho2

A pak se můžeme divit, co to k nám chodí za hráče agenti a youtube..

Reagovat
Aldeano

*Twitter

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš se vrací do sestavy, no to sem zvědavej

Reagovat
PavlíčeQ

Vrací se protože Trávník je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, škoda. Stejně by bylo lepší stáhnout do středu Mindgazova

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne smutny pohlad na Ostravu v tabulke, to je v pici..

Reagovat
smazaný uživatel

V piči je naše sestava, s takovýma dřevama se víc bodů ani uhrát nedá. V celém týmu jsou snad 3 fotbalisti, 2 sprinteři a zbytek ztroskotanci, kteří mají kvalitu sotva na FNL.

Reagovat
C-M@ster

Kouč, co by s tím kádrem něco uhrál, by v zimě letěl.

Reagovat
bobis21

ale je evidentní, že ten kádr je mnohem slabší než byl vloni ... co by jsme teď dali za to, mít v sestavě Stronatiho, Baranka, Frydrycha, Greguše, ...

Reagovat
smazaný uživatel

A to je jen necely rok, neskutecny

Reagovat
Manik...

Krásný pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nas rovnou nedaji nekam do okresu, to uz by byl fakt pech. Jebat Opravu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

frankie frankie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

lichna

22.11.2015 21:48

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ZB 07

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel,ale to čekala nejspíše většina fanoušků a já byl smířený se sestupem prakticky už před začátkem sezóny. Kór po tom zápase v Rýmařově... Ideální by bylo sestup - odchod Šafy a spol - návrat na Bazaly - zapojení odchovanců do základu... a časem na tom stavět... Návrat mezi elitu by nebyl hned za rok. Ale mohl by to Šafarčík prodat už v zimě,snad....

Reagovat
Hokaido

Tohle už podle mě hlavně není vůbec Baník ...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mada

Reagovat
monty25

Zápas Liberec - Sparta jsem neviděl (přednost dostal hokej), ale ten Delarge je stejně zvláštní patron. Jakkoliv je asi problémový, tak má až neuvěřitelnou schopnost dávat góly v důležitých zápasech. Ať už to byla předkola EL (Skonto Riga, Udinese, Šmona), předminulou sezonu sestřelil Teplice v přímém souboji o 4. místo a teď zase vítězný gól proti Spartě... Asi škoda té jeho povahy, protože hráč je to fakt dobrý a gól dal dneska parádní.

BTW: Fanliga je tohle kolo zase provar. V obraně jsem udělal "super" střídání Vrzal <-> Rajtoral (ani jeden nehrál) a nevyužil jsem Pokornýho, když Liberec udržel ČKo. Kapitána jsem měl Pilíka, ten zatím jako jediný měl aspoň asistenci. Teď ještě budu mít ve hře teplické trio Slavík-Krob-Fillo... Naštěstí mám v tomhle kole duel proti Skatovi, takže to snad budou 3 body. Proti komukoliv jinému bych dostal na prdel.

Reagovat
PavlíčeQ

Doufám, že u teplickýho tria budeš mít záporný čísla

Reagovat
monty25

To čekej. Dneska beru jedině 3 body, jinak na boj o Evropu nemáme nárok. Už těch domácích ztrát bylo dost...

Reagovat
PavlíčeQ

"jedině 3 body"... z nás děláš Baník nebo co?

Reagovat
monty25

Tak doma beru vždycky jedině 3 body. Bohužel, ne pokaždé se to povede...

Reagovat
monty25

Super, Krob není v základu...

Reagovat
Miguel19

Jinačí kníry

Reagovat
Miguel19

Dobrý balon zvolili kokoti...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta chce mít klid už od začátku.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Rosický

Reagovat
Greny

Ty dva puzliky na té brankove lajně u Slavikovi branky jsou proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten cucák na krku?

Reagovat
sosna

Vypadá s tím jak p*ča.

Reagovat
Sosi

Vavruška mi silně začíná připomínat Mourinha...

Reagovat
db18

Pospíšil -8 Celkem bude jen 80 bodů, ale snad to bude stačit.

Reagovat
db18

Fuck, jsem se přepočítal... jen 72 (zatím to vypadá na remízu)

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu. proti mně každý kolo všichni životní výkon Celkem proti mně nahráli 2290 bodů a druhej nejhorší v tomhle má 2069

Reagovat
Kang & Kodos

Máte tragickou obranu, co bys chtěl.

Reagovat
Kang & Kodos

66 bodů, ale pořád vedu. Nechápu.

Reagovat
Kepy_FCB

Bratanovic megagigaterracurak

Reagovat
Kepy_FCB

Jak to ma Safarcik prodat když není komu????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, Dolare, tak pojd, pojd chachare !

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu zas kdakas za nesmysly ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

dam poprve Pospisila a on to tak posere.. 56 bidu zatim

Reagovat
monty25

Co si budeme povídat, na poháry to zatím není. Aby měly Teplice po 8 zápasech doma bilanci 3-3-2, to nebývalo zvykem. V minulých sezonách doma body nerozdávaly, ale zase naopak venku třeba půl roku nevyhrály. To se letos trochu zvedlo, tak snad něco ukopou ještě v těch dvou zbývajících podzimních zápasech a třeba bude potom jaro netradičně lepší než podzim... Každopádně si myslím, že Teplice potřebujou posílit hlavně na dvou postech. Doufám, že v zimě přijde útočník a stoper...

BTW: Díky triu Slavík-Krob-Fillo (celkem 39 bodů) mám nakonec nejvíc bodů ze všech hráčů v minilize. To jenom dokazuje, jaká bída bylo tohle kolo...

Reagovat
PavlíčeQ

Co máme říkat my. Doma bilance 1-5-1

Reagovat
monty25

A přitom ještě větší ambice...

Reagovat
PavlíčeQ

Je to křeč od nás. Dnes znova holomajzna od nás. Když nezahraje Pospíšil, tak je to fakt hrozný. Bod udělali ani neví jak.

Reagovat
monty25

Dohráno

Reagovat
Miguel19

Monča neukázala zuby?

Reagovat
monty25

Ne, uvádí to Kubásek.

Reagovat
smazaný uživatel

klobásek

Reagovat
Hokaido

Sundej brýle, stáhni zvuk...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Toto se líbí uživateli Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Kdyby za Liberec nemusela povinně hrát ta sparťanská kopyta, mohl být Slovan s přehledem na čele tabulky.

Reagovat
Kang & Kodos

Ses zapomněl přihlásit za Oblomova?

Reagovat
Spalovač šancí

Vždyť je to pravda. Dnešní zápas to jasně ukázal

Reagovat
REPLIKATOR

Shala a Koubek jsou u nás jedni z nejlepších hráčů.

Reagovat
Spalovač šancí

Nedej se zmást urbisovským pohledem na věc. Shala, Koubek a spol. jsou určitě horší než sparťani, kteří proti vám dnes nastoupili. Liberec vyhrál. A protože sparta má více bodů než Liberec, je evidentní, že za ty ztráty v předchozích kolech mohou hráči, kteří dnes za vás nehráli, tj. sparťani

Reagovat
Kang & Kodos

To je matika, že by se i ryzskej poklonil

Reagovat
Spalovač šancí

Ne matika, ale logika. Přece by si na spartě nenechávali dobrovolně horší hráče a neposílali na hostovačky ty lepší

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 14. kola:

V obraně zase nešťastné střídání (Vrzal <-> Rajtoral), ale taky jediný střelec Krob. Jinak bodově bída... Momentálně mám 92 bodů (vypadá to na zatím nejhorší kolo) a přesto jsem na tom z naší miniligy nejlíp. Tohle kolo bylo opravdu slabé a přičítal bych to hlavně tomu, že Top 4 hrála proti sobě... Jinak naše miniliga je opravdu vzácně vyrovnaná. Pokud to takhle zůstane i po dopočítání bodů, tak jsou mezi 1. a 5. místem rozdíl 3 body. Dostal jsem se zase do vedení o skóre.

https://pbs.twimg.com/media/CUcjZGlXAAAgL9l.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CUcj41oWUAA1Yhf.jpg

Reagovat
Spalovač šancí

urbis má formu

Reagovat
monty25

Ve 13. kole byl celkově 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš říct nejhorší kolo podle počtu bodů

Reagovat
db18

Kolik máš teď? já měl včera 72 (+7 čistých bodů z lavičky) a dneska koukám, že mám 115...

Největší nárůst mám asi na Berkovcovi, kterému vylítly body ze 17 na 32, tak snad něco podobného nepotká Pospíšila (zatím -5)

Reagovat
monty25

Teď mám 111.

Reagovat
Coutinho10

pro me nejhorsi kolo rozhodne ....ale v mi lize by to mohlo stacit na 3 body...zatim vedu 84:77...kazdopadne to este neni konecnej vysledek...tak snad se to nak nezvrati

Reagovat
Posledni Kovboj

OT: http://www.cninp.cz/?p=1132 Mirek si to umi pohlidat

Reagovat
Blasphemer

tzv. malá domů

Reagovat
Hokaido

https://www.facebook.com/itsanultralife/photos/a.365902866822688.88442.365893396823635/938482052898097/?type=3&theater

Gratuluju, opět jste slavní. Snad spadnete a tihle vylízanci, co to tvořili a drželi, budou svoje výplody prezentovat někde ve Varnsdorfu...

Reagovat
smazaný uživatel

Heh...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Příští kolo rupnou s Jihlavou, v zimě odejde minimálně Narh a pak už je sestup jistota.

Reagovat
centos

"fuck this european pigs czech jut small country you are not europe europe is france and uk and germany and some countries"

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To jako že jim nestojím ani za útok?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

A co se mělo stát?

Reagovat
smazaný uživatel

údajně 6 fotbalistů zmlátilo 2 kluky před barem, jeden z nich byl Zbyněk Pospěch

Reagovat
Blasphemer

Manželka a tchyně nebyla zrovns po ruce?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozlučka no :-D Zbyňa k tomu asi musel říct svoje :-D

Reagovat
smazaný uživatel

To měli dlouhý vlasy?

Reagovat
Znalec

a byl mezi těma 6 nebo těma 2? (myslim to vážně)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele