14. kolo
21.11.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Dukla Praha 0:0

V utkání mezi olomouckou Sigmou a pražskou Duklou sice branka nepadla, ale rozhodně bylo na co se dívat. Oba celky si vypracovaly několik příležitostí a alespoň dělba bodu je v tomto ohledu spravedlivá.

O první rozruch se postaral domácí Falta, jenže svůj pokus nenamířil přesně, ve 25. minutě zase na poslední chvíli odzbrojil Bergra jeden z domácích. Poté opět začala hrozit Sigma, Hálův centr odvracel Jeřábek a Šindelář hlavou sice vstřelil gól, ale ten kvůli ofsajdu neplatil. Ještě do konce prvního poločasu vyzkoušel pozornost Rady aktivní Falta, ale brankář Dukly ani tento pokus za svá záda nepropustil.

Ve druhém poločase se pokračovalo v nastoleném trendu. Šance i náznaky šancí se střídaly na obou stranách. Po hodině hry se domácím naskytla obrovská příležitost, ale na Faltův ostrý centr nikdo nezareagoval. Utkání jasně směřovalo k nerozhodném konci, ovšem jeho poslední minuty byly pořádně dramatické. Pět minut před koncem zápasu už překonal vyběhnutého Buchtu Přikryl, ale míč šel mimo tyče. Ještě větší šance na rozhodnutí zápasu se naskytla domácím, ale Malec netrefil poloprázdnou branku. Nastavený čas kýženou branku nepřinesl a Sigma Olomouc tak remizovala s Duklou Praha 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
KingMaster13

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele