Synot liga - souhrn 13. kola

31.10.2014, 22:10, aktualizováno 02.11.2014, 17:39
Komentáře a souhrny
Severočeské derby ovládl Jablonec, jenž se posouvá o bod za Spartu. Čtyřbodovým náskokem disponuje na čele tabulky Plzeň, která přehrála Spartu. Slavia porazila Příbram a konečně dokázala naplno bodovat. Úspěšný zůstává Baník Ostrava, jenž se posunul už na čtvrtou příčku. Vítězství si zapisují také Jihlava, Slovácko, Dukla Praha a Mladá Boleslav...

Slovan Liberec - Baumit Jablonec 0:1

02.11.2014 15:45

Góly: 59. Martin Doležal

Skvělou formu potvrdil Jablonec, který si zásluhou Martina Doležela poradil s Libercem a díky třem bodům se posouvá na dostřel pražské Spartě. Naopak Slovan zůstává ve spodku ligového pelotonu.

Úvod zápasu přitom patřil Liberci. Hned ve druhé minutě mohl otevřít skóre Šural, ale z těžké pozice vymezený prostor hledal marně. Záhy to pro změnu zkoušel ze standardní situace Pavelka, ten ale pro změnu branku minul. Také ve zbytku prvního dějství měl Slovan převahu.

Během pěti minut hostující straně hned dvakrát pomohla branková konstrukce. Nejdříve do tyče pálil Pavelka a o chvíli později prakticky do stejného místa zamířil Delarge! Teprve až po třiceti minutách zahrozilo i na opačné straně, ale Doležal z nadějné šance mířil nad branku. Do konce prvního dějství ještě přestřelil skluzující Frýdek a hned dvakrát nemohl slavit ani Pavelka.

Po obrátce Jablonec viditelně zvýšil aktivitu. Odměnu mohl přinést Kopic, ale z úhlu zacílil jen do vnější tyčky liberecké svatyně. Vzápětí však z ničeho nic udeřilo: Pernic po rohovém kopu prodloužil míč na Doležala, jenž nezaváhal a hlavou pohotově uklidil mičudu do sítě - 0:1! Jablonec dohrál zbytek utkání pod svoji režií a ze stadionu "U Nisy" si odvezl všechny tři body.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 2:0

01.11.2014 20:15

Góly: 12. Lukáš Hejda, 23. Tomáš Hořava

V emocemi nabitém utkání vyhrála Viktoria Plzeň nad Spartou 2:0 a na čele má již čtyřbodový náskok. Plzeň udeřila už v prvním poločase a v celém utkání Spartu do ničeho nepustila. Úřadující mistr ani nevystřelil na branku.

Sparťanské ambice dostaly vážnou trhlinu už v úvodní čtvrthodině, kdy Viktoriáni z první vážnější šance udeřili. Na rohový kop si naskočil bývalý Sparťan Lukáš Hejda a Bičík se mohl natahovat marně. Brankář hostí možná mohl vyběhnout a centr vyboxovat, nicméně se tak nestalo a Plzeň vedla 1:0. Dlouho na sebe nenechali čekat ani "fanoušci" na stadionu a první dýmovnice donutila sudího přerušit hru. Po chvilce se ale hra rozeběhla a Viktoriani udeřili po druhé. Ve 23. minutě vyšachovali sparťanskou defenzívu Pilař s Hořavou a druhý jmenovaný vsítil druhý gól - 2:0 pro Viktorku. Na hřišti se také začalo přiostřovat, což demonstrovaly žluté karty pro Krejčího, Pilaře a Dočkala.

Také ve druhém poločase se přerušovalo kvůli neklidným divákům v domácím sektoru. Plzeň svého soupeře do ničeho vážného nepouštěla, sparťanská spolupráce vázla a s přibývajícím koncem se domácí dostávali do dalšího zakončení. Standardka Hořavy skončila na břevně a brankou neskončily ani další dorážky. Minutu před koncem se ocitnul ve stoprocentní šanci i Vaněk, ale Bičík ani v tento moment neinkasoval. To už se hrálo v podstatě na jednu branku a čím dál víc se ke slovu hlásily emoce.

V nastaveném čase předvedl ostrý skluz proti brankáři Kozáčikovi Roman Bednář, načež uviděl jen žlutou kartu. Nakonec se ale červenilo, Matějovský v samostatném postupu fauloval Tecla a od sudího Jílka nemohl vidět nic jiného. Vyloučení Matějovského už samozřejmě nemělo na výsledek žádný vliv. Viktoriáni utkání se Spartou zvládli na jedničku a na čele mají už čtyřbodový náskok.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 0:1

01.11.2014 17:00

Góly: 75. Libor Došek

Zbrojovka na domácí půdě padla, když nestačila na hosty ze Slovácka. Slovácko si pohlídalo tři body, které jim vystřelil kanonýr Libor Došek. Domácí naopak mohou truchlit, protože volání sestupového pásma je stále silnější.

Čtvrté moravské derby vyhrálo opět Slovácko, zatímco Zbrojovka prohrála už pátý zápas v řadě a její mizérie se prohlubuje. Od prvních minut se hrál poměrně otevřený fotbal, který zvládali lépe hosté. Za dlouhým míčem sprintoval Došek, blíže k němu však měl obránce, který si ve spolupráci s brankářem poradil a útok zažehnal. O první zakončení zápasu se postaral brněnský středopolař Malík, jenže jeho pomalý projektil nemohl brankáře Heču vyvést z rovnováhy.

Kerbrův centr od rohového praporku mířil na Doška, před kterým Hladký vyboxoval míč do bezpečí a pokračovalo se za bezbrankového stavu. Jakub Jugas, kterého našel přesným přízemním pasem z pravé strany Fischer na hranici vápna, ale Jugas v dobré pozici netrefil prostor, který původně chtěl. Luboš Kalouda zakroutil míč z přímého kopu přesně doprostřed brány, kde našel jen připraveného Hladkého.

Krátce před koncem první půle se Kerbr uvolnil na pravé straně, svým centrem našel jen vracejícího se Fischera, který si poradil a míč odkopl do zámezí. Do druhé půle vstoupily oba celky dost aktivně. Stanislav Vávra se krásně uvolnil v šestnáctce a svou ránou k tyči protáhl dobře zasahujícího brankáře Heču. Moukanza se stal hvězdou dalších minut, protože se prodral do tří velkých akcí. Domácí útočník se posléze pokusil uvolnit na hranici vápna Sýkoru, míč se však k němu vrátil, jenže následná střela byla zblokována.

Domácí hráči se nadále tlačili před soupeřovu bránu a například vysunutí střídajícího Miroslava Keresteše vypadalo velmi nebezpečně. Střídající hráč se dostal do výborné pozice i díky akci Moukanzy, který na sebe navázal protihráče a následně nahrával na volnějšího Keresteše, ale ten si neporadil s brankářem Hečou.

Ačkoli se domácímu týmu nedá upřít snaha, byli to hosté, kterým se podařilo skórovat. A nakonec se tento zásah ukázal jako rozhodující. Po rychlé křídelní akci se do vápna hnal Libor Došek, který má na svém kontě již deset ligový branek. A protože mu obrana domácích nechala hodně volného prostoru, podařilo se mu pohodlně zakončit - 0:1.

Brňané byli inkasovanou brankou evidentně zaskočeni a chvíli jim trvalo, než se dokázali znovu dostat do hry. Navíc jim scházely síly a čas. V poslední desetiminutovce se pokoušel srovnat aktivní Sýkora, který ale nemířil přesně. Tentýž hráč mohl v samém závěru utkání přeci jen vyrovnat skóre. Na jeho ránu z otočky byl ale brankář Heča připraven a skvělým zákrokem pomohl svému týmu ke třem bodům. Díky nim je Slovácko zatím sedmé a na pohárové příčky mu scházejí jen tři body.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Vysočina Jihlava 2:3

01.11.2014 17:00

Góly: 54. Aidin Mahmutovič, 76. David Jablonský - 40. Vladimír Kukoľ, 67. Tomáš Kučera, 83. Muris Mešanović

Velké překvapení se odehrálo na severozápadě Čech. Domácí Teplice nestačili na Jihlavu, se kterou prohráli po přestřelce 2:3. Hosté si tříbodovým importem výrazně pomohli v tabulce a minimálně do zítřka jsou dvanáctí.

Domácí měli v prvním poločase více ze hry, ale Jihlava se na svého soupeře skvěle připravila. Litsingi po Nivaldově přihrávce střílel vedle, na druhé straně zase musel Grigar zasahovat proti Jablonskýmu. Pět minut před odchodem do šaten předvedli hosté rychlou akci. Mešanovičovo zakončení dokázal Grigar vyrazit, ale pouze před dobíhajícího Vladimíra Kukola, který vstřelil první gól zápasu - 1:0 pro Jihlavu.

Teplice na vedoucí branku Jihlavy zareagovali až po změně stran. Mahmutovič prošel obranou hostů jako nůž máslem a razantní střelou z blízkosti překonal golmana Hanuše - 1:1. Ovšem uběhla necelá čtvrthodina a Jihlava Na Stínadlech znovu vedla. Tomáš Grigar na hezkou volej Tomáše Kučery nedosáhl a tepličtí museli znovu dotahovat. A to se opět povedlo, po rohovém kopu Kroba hlavičkoval David Jablonský a v 76.minutě svítil na ukazateli skóre nerozhodný výsledek 2:2. Jihlava ale zase odskočila, tentokrát po hrubé chybě brankáře Grigara, který ve snaze rozehrát malou domů narazil na Mešanoviče, který zaváhání nekompromisně ztrestal!

Utkání se schylovalo ke svému konci a Teplice mohli i po třetí srovnat. Litsingi ale hlavou netrefil branku a na víc už se svěřenci trenéra Ščasnýho nezmohli. Jihlava tedy vyhrála v Teplicích 3:2, čímž se postarala o velké překvapení.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 2:1

01.11.2014 17:00

Góly: 22. Daniel Holzer, 40. Daniel Holzer - 61. Pavel Dvořák

Baník zvítězil v domácím prostředí nad Hradcem 2:1 a v tabulce je čtvrtý. Naopak hosté se dostávají do čím dál horší situace, na nesestupové místo ztrácejí už šest bodů.

Baník udeřil po dvaceti minutách, kdy jeden z obránců hostí přizvedl balón k Danielu Holzerovi, který prostřelil brankáře Koubka - 1:0 pro Baník. Hradec odpověděl o šest minut později šancí Shejbala, proti které ale skvěle zasáhl brankář Pavlenka. Také ve 36. minutě se souboj Shejbala s Pavlenkou opakoval a znovu se zaskvěl Pavlenka. Nevyužitou příležitost Hradce domácí potrestali. Daniel Holzer z hranice vápna přesně vypálil a Koubek znovu lovil míč ze své sítě - 2:0 pro Baník. Pro Holzera to byla zároveň druhá branka v utkání.

Votroci se v prvním poločase snažili, nehráli špatně, ale Baník byl efektivnější a to rozhodlo. Každopádně Hradec nehodlal skládat zbraně a ve druhém poločase se hnal za snížením, popřípadě vyrovnáním. V 54. minutě se ale musel bránit, Frydrych však na Koubka nevyzrál. O sedm minut později se hostům podařilo snížit, Pavel Dvořák na přední tyči propasíroval míč za Pavlenkova záda a o drama bylo postaráno.

Ostrava chtěla zápas co nejdříve rozhodnout a utéct soupeři znovu o dvě branky, v nastavení ale přežila velkou šanci Votroků. Dvořák byl před Pavlenkou úplně sám, nadějný brankář Ostravy se ale zase vytáhl a měl velký podíl na vítězství svého týmu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FK Příbram 3:2

01.11.2014 17:00

Góly: 37. Martin Latka (pen.), 47. Jiří Bílek, 88. Bekim Balaj - 45. Tomáš Zápotočný, 68. Jakub Řezníček

Velký kámen ze srdce jistojistě spadl všem slávistickým fanouškům, jejichž tým konečně dokázal vyhrát a proti Příbrami si připsal kýžené tři body. Hosté hned dvakrát dokázali odpovědět, ale na třetí branku Slavie už reagovat nedokázali...

SKS začalo s velkou chutí. Hned záhy mohl po standardní situaci otevřít skóre Hrubý, ale branku netrefil. Další nebezpečně vyhlížející akci nevyužil Škoda. Trestat mohl z ničeho nic Hájovský, ovšem po Zemanově centru zacílil hlavou jenom do břevna slávistické svatyně!

Ten samý hráč vzápětí ve vápně nedovoleně zastavil pronikajícího Zmrhala a rozhodčí Pechanec ukázal na pokutový kop! K tomu se postavil Latka a rázem to bylo 1:0. Slavia kopala druhou penaltu po sobě, předtím ale na tuto výhodu čekala přes dva roky. Ještě do přestávky však bylo srovnáno, když se po nepřehledné situaci plné rychlých narážeček prosadil Zápotočný - 1:1.

Ihned po výměně stran ale vrátil Slavii náskok Bílek, jenž pro změnu využil sklepnutí od Latky a upravil na 2:1. Druhý ze stoperů mohl za pár okamžiků zvýšit, ale s jeho projektilem si Boháč věděl rady, Škoda následně pro změnu hlavičkoval nad branku! O poznání úspěšnější byl při rohovém kopu hlavičkující Řezníček, jenž svým osmým gólem v sezóně vyrovnal na průběžných 2:2.

Vrátit vedení mohl SKS aktivní Hrubý, pozorně reagující Boháč si však s jeho pokusem dokázal poradit. Rozhodující moment tak přišel až tři minuty před koncem řádné hrací doby, kdy Boudjemaa našel hlavu střídajícího Balaje, který bez problémů zajistil Slavii tři body - 3:2.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Dynamo České Budějovice 3:1

01.11.2014 15:00

Góly: 1. Jean-David Beauguel, 52. Néstor Albiach, 81. Michael Krmenčík - 66. Roman Lengyel

Dukla se s Českými Budějovicemi v domácím prostředí stadionu Julisky vypořádala po svém. Výhrou 3:1 prodloužila neporazitelnost na tři zápasy a minimálně na pár hodin se dostala na páté místo.

Stačila pouhá minuta a na Julisce bylo veselo. Po centru z leva byl na zadní tyči neobsazený Jean David Beauguel a golman Křížek poprvé inkasoval. Rychlá branka ale průběhu prvního poločasu příliš nepomohla. I nadále byli aktivnější domácí, ale další větší šanci si vypracovali až v závěru první půle, kdy trefil tyčku autor prvního gólu Beauguel. Budějovice branku soupeře ohrožovali jen sporadicky, takže stav 1:0 pro domácí byl prozatím zasloužený.

Dukla měla fantastický start i do druhé půle, v 52.minutě pálil Néstor Albiach přímo do šibenice a golman Křízek neměl nejmenší nárok. Néstorova střela byla přímo výstavní a bude patřit k ozdobám celého ročníku Synot ligy.

České Budějovice už neměli na co čekat, jestli chtěli na Julisce bodovat, museli otevřít hru a začít více riskovat. V 66. minutě to vyšlo, prodloužený centr na zadní tyči uklidil do sítě stoper Roman Lengyel a o dramatizaci utkání bylo postaráno. Dukla mohla ihned znovu odskočit na rozdíl dvou branek, ale střela Jakuba Mareše se zastavila o břevno! Až devět minut před koncem zápasu přišlo do řad domácích definitivní uklidnění. Michael Krmenčík na hranici pokutového území vyslal skákavou střelu, na kterou Křížek nedosáhl - 3:1. Na další odpor už se Budějovice nezmohli a z Julisky odjíždějí poražení.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 1:0

31.10.2014 20:15

Góly: 30. Mickaël Tavares

Mladá Boleslav se po výhře nad Klokany posunula na současnou čtvrtou příčku v nedokončené tabulce Synot ligy. Utkání to ale v žádné případě nebylo pohledné a nejeden divák zřejmě uvažoval, zda neodejde dřív. Utkání rozhodl jedinou brankou Mickaël Tavares, který se trefil po půlhodině hry.

Klokani nehráli špatně a v dosavadním průběhu jim patřila sedmá příčka, ale dnes narazili na nepříjemného soupeře. Mladá Boleslav se ale také nepředvedla a po útrpném výkonu si připsala tři body snad jen díky náhodě. Skalákův roh hlavou Ščuk usměrňoval na bránu, ale míč byl obrannou linií odražen mimo. Skalákův roh prodloužil hlavou Ďuriš, jenže ten nenašel nikoho ze spoluhráčů v ideální střelecké pozici. V prvních minutách hrála jen a jen Mladá Boleslav, Klokani se bránili.

Přesto se do první akce utkání dostali právě hostující hráči, kteří šli dva na jednoho a pohotový Bratanovič nastřelil pouze brankáře Hrušku, který trochu vyběhl. Následně se tři hráči v zeleném byli po rozehrání standardní situace sami v šestnáctce a Mikuš hlavičkoval pouze do náruče brankáře Hrušky. Bylo to ale z celkem obtížné pozice. Skalák hlavičkoval v pádu slabě, takže Švenger neměl potíž sebrat balón. Do další akce spěchal opět aktivní Bratanovič, který z úhlu znovu nedokázal Hrušku překonat. Jeho rána na zadní tyč skončila mimo tři tyče.

Po třiceti minutách si velkou chybu na své konto připsal jinak dobře zasahující brankář Švenger, který neuhlídal neposedný balon. Mickael Tavares se dostal k hlavičce po přímém volném kopu Bartla a míč hlavou uklidil k levé tyči. Zdálo se, že Švenger šanci zlikviduje, jenže míč mu propadl mezi rukama - 1:0 pro domácí tým.

Do velké šanci se hnal Ščuk, ale v pokutovém území střílet nemohl a míč se snažil na dlouhou nohu posunout na Mageru, jenže jeho snaha nebyla správně načasovaná a přihrávka příliš dlouhá. Klokani se do druhé půle chystali vstoupit s větší slávou. Rada rozehrál přímý volný kop po faulu Ďuriše na hlavu Musquerovi, který hlavou poslal míč mimo Hruškovy tyče. Lietava o pár minut později vypálil ze střední vzdálenosti do středu brány, kde však stál připravený brankář Hruška a míč uklidil do své náruče.

Dvacet minut před koncem Kysela poslal z těžké pozice a rychlého běhu výborný centr do pokutového území na Wágnera, který míč hlavou vracel ke Ščukovi. Ten se ale k míči už nedostal, když včas zasáhla obranná linie. Brankář Švenger sváděl několik soubojů se Skalákovou technikou, ale vždy si poradil a míč alespoň vyboxoval mimo tři tyče. Do poslední šance se probojovával Rada, ale jeho centr s vypětím všech sil odhlavičkoval Navrátil. Nakonec se jediná rána Tavarese ukázala jako klíčová.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň13102128:832
2.Sparta Praha1391318:728
3.Baumit Jablonec1383226:1127
4.Baník Ostrava1363411:1721
5.FK Mladá Boleslav1362517:1120
6.Dukla Praha1354416:1919
7.1. FC Slovácko1353523:1918
8.FK Teplice1345422:1717
9.Slavia Praha1352618:1917
10.Bohemians Praha 19051351718:2216
11.1. FK Příbram1343617:2215
12.Vysočina Jihlava1342711:1714
13.Slovan Liberec1327417:1513
14.Zbrojovka Brno1333715:2212
15.České Budějovice1326512:2612
16.FC Hradec Králové131399:266

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (335)

Přidat komentář
Robochelsea

Týpek na fotke vyzerá jak Kanouté

Reagovat
Recoba Inter

Mluvíš o něm jak kdyby si ho ani neznal

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Nyní to vypadá skutečně vtipně :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Magera asi Jarolímovi dává startovné a půlku platu k tomu, jinak nechápu proč ho postavil místo Wágnera. V zimě bych se ho zbavil, bude mu 32 a smlouvu má ještě na rok a půl. "Takovej" hráč je pro Boleslav zbytečnej luxus.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych Wágnera k nám. Nechápu, proč nikde nedostává šance. Vždycky hraje dobře, když nastoupí

Reagovat
czech_mira

PLZEŇ - SPARTA 0:3

už dnes večer

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud tam sparta ještě naloží dalších 7-8 kousků, mohlo by se stát, že to ta Plzeň nakonec zvrátí

Reagovat
db18

Spíš Sparta zítra vypustí odvetu

Reagovat
Posledni Kovboj

date fifu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

* v noci

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka jede jako my.Slibnej začátek a teď poklidný sešup do sestupových vod.

Reagovat
robbik

Myslím, že se rozhodne podle příštího kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Každpopádně včera to byl hroznej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí,drtivá většina zápasů Humáč ligy je hroznejch

Reagovat
smazaný uživatel

Svine teplicky zasrany

Reagovat
monty25

Kolik jsi v tom měl?

Reagovat
smazaný uživatel

5000 a mohl jsem mit 30..

Reagovat
monty25

Tak to nasere... Já měl včera "jenom" za 200, mohl jsem vyhrát něco přes 1700. Jediná chyba na tiketu byl Jokerit a taky jsem nadával. Ale spíš proto, že dvakrát vedli a dvakrát jim to nevydrželo ani minutu a půl.

http://www.livesport.cz/zapas/ri4oRg9l/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zabil tiket hodně lidem včera... Včetně mě

Reagovat
monty25

Přitom ještě na začátku týdne jsem místo Jokeritu chtěl dát na Jaroslavl, ale ten středeční výsledek (Jaroslavl - Jokerit 1:3) mě přesvědčil, abych dal na Jokerit. Jokerit druhý nejlepší tým venku, Soči nejhorší tým doma a stejně to nebylo nic platné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jokerit? To fakt existuje?

Reagovat
monty25

Nevíš, že Jokerit Helsinky hraje od letošní sezony KHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně stačí vědět, co to KHL je, a víc se o to nezajímam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel hlavne neprohru Teplic..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pošli Grigarovi koňskou hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Měly kopat penaltu asi minutu před třetím gólem Slovácka

Reagovat
monty25

Taky jsem si dneska spletl Jihlavu se Slováckem podle těch dresů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo Blbnu...

Reagovat
smazaný uživatel

to sis mel radsi nechat pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě Teplice vyjebaly dneska, sice jen o 800 na výhře, ale nasralo, no a vidím, že jsi kromě jiného ještě slušný gambler

Reagovat
dantetomas

Prý to byli peníze Jardy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Teplice Takhle se o poháry nehraje!

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho, aby sme jim dali 4 fíky a nazdař bůh, tak sme se ještě báli o výsledek...

Pavlenka je borec, Baník vyhrál a Šafarčíku, táhni z Baníku !

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jedno? Do roka a do dne je stejně po Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, tím, že pár stovek fans zařve Vééénca Svěééérkoš se Šafarčík rozklepe a uteče z Ostravy, tenhle boj nevyhrajem a já ho už nebojuju. Chtěl bych založení nového klubu po vzoru United of Manchester, ale já to tady z Prahy asi těžko založím.

Reagovat
Kepy_FCB

Hrajem na hovno ale sbírámě body šťastně. Postavení v tabulce naprosto zcestné. Divnej podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Zas můj oblíbenec na titulce Ale tak tentokrát se o to alespoň zasloužil fotbalově. Nejen Albánie má svého hrdinu, už i sešívky

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice vychcípejte za tohle, život v hajzlu během 90 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš ze záhrobí?

Reagovat
smazaný uživatel

z podmostu

Reagovat
smazaný uživatel

kurva v noci už je zima

Reagovat
smazaný uživatel

mám karton na přikrytí

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
centos

Tihle sázkaři..

Reagovat
Univerzál

Ájé koukám že tu hodně takzvaných sázkařů neunáší výhru Jihlavy . Hoši máte si napřed něco zjistit aspoň o formě týmu než proti němu bude sázet. VYSOČINA OLÉ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
Univerzál

Za blbost se platí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si vem úvěr a nemel hovna

Reagovat
Univerzál

Bavíš

Reagovat
smazaný uživatel

Gambeři,nic si z toho nedělejte,kdybyste prachy neprosrali ve Fortuně,tak je prohrajete v automatech,nebo kartách.Na tohle platěj jen Bohnice a kopance do koulí

Reagovat
Liquid

Vlasta Petržela má login na eurofotbale

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

nick domingo

Reagovat
smazaný uživatel

to je Daníček

Reagovat
arsavin

Reagovat
Liquid

zatím ideální kolo, Brno už téměř na sestup, Jihlava tu byla odepsaná a podívejte jak jede, teď by to chtělo ještě výhru Plzně

Reagovat
HorajzmAmmann

no jenže Jihlava ted klidně může získat 0 bodů do konce podzimu - Plzen, Sparta a Liberec, který doma už musí vyhrávat

Reagovat
Univerzál

To je možné. O to víc důležité je, že jsme ty body získali v posledních 4 kolech.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nezasloužená výhra Baníku ???

tak 1. poločas na šance 3:3 - 2. poločas asi 5:2 takže nakonec zasloužená výhra... to co zase nedal Kukec, Frydrych 2x nebo Šašinka je I Holzer tam trochu zazmatkoval. Nakonec sem v poslední minutě málem dostal infarkt, ale rozhodně bych neřekl že to byl štastně vyhraný zápas... to že jsme i přes ty šance hráli tužku je druhá věc

Reagovat
frankiefcb

Šašinkovi bych dal šanci stále. Každopádně jsme viděl jenom část zápasu. 20 minut 1. poločasu. Jak chytal Pavlenka?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinkovi bych dal 100% šanci, ale musí se víc naučit pracovat s jeho parametrama. vyhrávat souboje, proměnovat šance ne jenom v juniorce a bude to fajn.

- k Pavlenkovi netuším, já myslím že byl krom jednoho závaru celkem jistý a za gol nemohl... nakonec ho to v poslední minutě trefilo.

Reagovat
frankiefcb

Tak snad se Kuba chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno jak chytal, protože v závěru nám zachránil výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal vyborne. V prvnim polocase nas zachranil a co teprv ta tutovka na konci.

Reagovat
frankiefcb

díky synci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mě hodně překvapil, chytal výborně.. Až teda na výkopy Jinak mi dneska konečně přišlo, že i ten Lindpere dneska zamakal a hrál dobře.. Holzer na levé záloze taky slušný a Byrtus nezahrál vůbec zle.. Co se týče Kukece, asi by potřeboval pauzu.. Ne že by to dneska flákal, ale nevyšlo mu skoro nic..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Shevchenko

Kdo jako říkal že nezasloužená?

Reagovat
HorajzmAmmann

Co čtu tak většina... já si ale nemyslím, že by to bylo štastné jako třeba proti Brnu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jean-David Beauguel + dal myslím 2. goly v tom zrušeném zápase proti Příbrami

Reagovat
Shevchenko

Holzer !!! Nejlepší střelec týmu Dneska to mělo být v 60. minutě 4:0 a byl by klid, zase zbytečné strachování o výsledek.

Reagovat
HorajzmAmmann

3:0 Baroš Baroš Baroš 2012

3:0 Holzer Holzer Holzer 2014

chybělo tomu málo

Reagovat
smazaný uživatel

A za tyden posledni jazda roku do Budejic. Tam by to chtelo remizu a ja konecne po letech budu kompletovat projete Cechy s Banikem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byly vždycky super výjezdy

Reagovat
HorajzmAmmann

Reálně to budou tak 4. body do konce podzimu - .výhra, prohra, remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Dve remizy a vyhra nad Slavii

Reagovat
frankiefcb

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanja Kuzmanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dneska velmi důležité 3 body a Hradec bude mít záchranu sice hodně těžkou, ale ještě neuběhla ani polovina sezóny, takže Hradec bude mít šanci ještě nasbírat spousta bodů , jinak zatím Plzeň po 1.poločase suverénní ve všem, jak v defenzívě, tak v ofenzívě, pokud to takhle vydrží po celý druhý poločas, tak by Plzeň měla s přehledem vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš je u mě Čurák !!!!! Pokud udělal to co sem slyšel tak je prostě Čurák a ať jde do řiti !!!!! V jeho případě se vůbec nedivím vedení co udělalo!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi slyšel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš si,že to tady veřejně vybliju,že ne?

Reagovat
frankiefcb

a proč si to načal. Buď řekni realitu anebo se o tom nezmiňuj.

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. Tak sorry,že sem to napsal. Sem jen NASRANÝ! Tak sem to napsal. Ještě jednou SORRY !

Reagovat
frankiefcb

tak nám to aspoň napiš do zpráv. Tohle je prostě hrozně choulostivá situace.

Reagovat
smazaný uživatel

No nasral nás všechny, napíše, že Venca je čurák! A proč Krleši? To je děsně tajný tajemství

Reagovat
HorajzmAmmann

Svěrkoš je BŮH za všech okolností !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Di do prdele !!!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Psal sem ti něco do zpráv Tak neser a nedělej ze mě chuja. KURVA,že sem tu něco psal! Však se dozvíte !

Reagovat
smazaný uživatel

Protože podle všeho prý chlastá první ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu o tom nepiš

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi slyšel, když tak mi to napiš do zpráv. Je pro mě důležité vědět co nejvíc informací, protože Svěrky byl poslední kapka a rozhodl jsem se, že končím s fanděním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směje opavský šulin?

Reagovat
smazaný uživatel

Směju se tomu, že někdo řekne o jednom z největších srdcařů svého klubu, že je čurák. A ten Opavský šulin má aspoň svou hrdost a neleze klubu z cizího města do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Hele s tebou se nemínímbavit stejně jako s carrcassem. Nevíte NIC a jen jste tady přišli prskat a trolovat. Sbohem !

Reagovat
smazaný uživatel

čau, ahoj

Reagovat
pawelFCB

??

Reagovat
smazaný uživatel

Čeho se to cca týká?

Reagovat
HorajzmAmmann

nic víc než že chlastal místo rehabilitace v tom nebylo tak nevim co jsi slyšel

Reagovat
HorajzmAmmann

a bůh ví jestli to bylo i to co jsem napsal já ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to sem od tebe čekal. S tebe se stal Cyp ! To už vím. škoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze me se stal cyp a ty jsi stary kaspar, co se tu zesmesnuje. Nevis ani pfn, co se tyka ohledne kauzy Sverkose a Baniku, tak tu nepis kraviny.

Reagovat
Kepy_FCB

Cyp nejsi ale dost si se změnil co sem začal psát caniggia Bolo Yeung...

Reagovat
smazaný uživatel

jo změnil se . Aspoň tady ze svojima kecama.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi změním nick Co jsem ti provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný ale taky to je tím, že s tím klukem sem toho hodně zažil, beru ho jako svého staršího bratra a vím, že on by se pro Baník rozkrájel.

Reagovat
smazaný uživatel

Brat za brata

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem psal jsem tady už snad od počátku EF, ale ani za hovno si nevzpomenu na tehdejší nick, ale to jsme se ještě s Trevorem neznali. Každopádně tam bylo něco s Baníkem nebo Chacharem, už nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty víš všechno bo si taxikář Šafarčíka i Svěrkyho a ti tobě vše vyserou! Hele šašku vzpamatuj se! Co tu čtu tvoje názory tak mi připomínáš jednoho co s náma jezdil na výjezdy,všechno věděl,vše řešil a pak dostal na piču bo sme přišli co je zač a už sme ho neviděli! Mě by zajímalo odkud máš některé svoje "zprávy" co tu píšeš a přitom si v zasrané Praze. A jezdíš jen na výjezdy do Čech. Na jaře pojedu 100% na jeden až dva výjezdy . Dám ti tady vědět kde a sem zvědavý co mi řekneš do očí!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi komik ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

tys nebyl v Plzni u výprasku? No já jen,že si tady pobrekuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl,mam z Blavy zanet prudusek..rad si necham ukazat,kde pobrekuju..spis jsem reagoval na to,ze sem neco napises a kdyz se te lidi ptaj o co jde,tak mlzis jak mala holka,ktera si musi uchovat sve male tajemstvi,aby si zachovala svou zajimavost..

Reagovat
smazaný uživatel

No smutné,že to tak vnímáš. Spíš jde o to,že jste hodně zvědaví. A o to,že já to veřejně nemůžu tady psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to docela samozrejma reakce,kdyz nekoho jako by pospinis,je ti jasny,ze se te nekolik lidi oco jde a ty pak napises-nemuzu to tady psat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady ani nepiš, že jsi něco slyšel.. K čemu nám potom ta informace je?

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem se tu omluvil. KURVÁÁÁÁÁ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro Vaši zvědavost - napsal sem to tady do zprávy jednomu fan FCB ,kterému věřím,že to tady neroztroubí.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty ze Svěrkoše děláš jak kdyby někoho znásilnil a sám si neudělal v životě žádnou chujovinu. Hráči jsou taky lidi a můžou se třeba ožrat a něco udělat...

já si myslím, že ho ty vazy psychicky dožrali, měl jsem to 2x furt se vracet a ihned zase zranit není moc dobrý a Vencu holt se.re že nemůže hrát na Bazalech za Baník a ukončit tak kariéru třeba za 5. sezon. Místo toho je nucený ve 30. letech ukončit kariéru... Já bych to taky psychicky nezvládl a neměl bych třeba tu vůli dřít pořád na sobě, ale ani to odvahu říct odcházím končím kariéru ! Proto ho chápu nikdo není dokonalý tak se vzpamatuj a nešiř tady o něm že je to co máš mezi nohama !

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby bylo vedení fér a přišlo po třetím zranění za Vencou a řeklo pokud budeš chtít zůstan v Baníku v jiné funkci než jako hráč. Místo toho se jej zbaví jako kus hadru. Zrovna Svěrkoš je jeden z mála co si zaslouží od klubu největší úctu už do konce života !

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No hele asi sem to neměl psát zrovna tady,ale fakt nemůžu napsat co přesně provedl. Ale fakt chujopvinu. A už to neřeš. Já ho mám rád a znám ho , ale taky vím,že dokáže udělat cypoviny. Jako my všichni,ale ON je někdo,takže když udělal co udělal tak bohužel . Kdybych to udělal já tak si mě maximálně někdo zmrdá nebo podobně. Chápeš ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Svěrkoš je u mě Čurák !!!!! Pokud udělal to co sem slyšel tak je prostě Čurák a ať jde do řiti !!!!! V jeho případě se vůbec nedivím vedení co udělalo!!!!!

za 1. hodinu :

Já ho mám rád a znám ho , ale taky vím,že dokáže udělat cypoviny. Jako my všichni,ale ON je někdo,takže když udělal co udělal tak bohužel .

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? Co je špatně? Prostě mě nasral co udělal tak je č...... Hele nechme toho...to nemá smysl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevím, prostě mě příjde že ten první příspěvek si nezaslouží a HODNĚ jsi přestřelil a měl by jsi dostat od Vency jednu do koulí ...

Reagovat
smazaný uživatel

hm to je s tebou zbytečné. Seru už na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu predvadis ? Kolik ti je ? A to, ze bydlim v krasne Praze neznamena, ze nemam kamarady z Ostravy a okoli, co sem poznal diky Baniku ? WTF ? A jsi borec, ze pojedes na jeden az dva vyjezdy Nehraju si na deda vseveda ale kdyz neco nevim, tak se o tom nevyjadruji, jako ty o Vencovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuješ asi přeš čuňu. Jinak to nevidím. O mých výjezdech tu nebudu mluvit . Já sem napsal komentech o tom co sem slyšel včera o Svěrkym. Všichni sme byli smutní,ale i nasraní co udělal,a ani nás zrovna taková věc u něj nepřekvapila bo jej známe. Tak sme vydedukovali,že to bude to pravé ve sporu s vedením. JE MI TO OSOBNĚ LÍTO ! A tak sem naštvaný si tady VYLIL srdce. A TY šuline mi tu budeš psát věty jako - ....,al když něco nevím, tak se o tom nevyjadřuji,jako ty o Vencovi. Chováš se jako děcko Prostě mě to mrzí i sere co udělal a tak sem to tady flákl. Takže něco o tom vím. Mimo toho sem to napsal zdejšímu fandovi FCB do soukr. zprávy. Jemu věřím ! Nemám důvod to tu veřejně psát. A už vůbec ne TOBĚ !

Reagovat
smazaný uživatel

No, hlavne, ze se chovam jako decko, ja to tak ve svych letech potrebuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky je pravda, ze ve svem veku, co ja si tady mam o sobe cist... Lepsi tu na diskuzich skoncit, nepsat a byt se svymi bratry z Baniku, kterym o ten Banik a jeho legendy opravdu jde. Pomohl si mi, usetrim cas a mohu se naplno venovat sve rodine a Baniku

Reagovat
smazaný uživatel

vydržíš to pár měsíců a pak se zase vrátíš Ale je na hovno když se hádáme mezi sebou, já prostě jsem za Svěrkym a ikdyby udělal sebehloupější věc tak to není důvod jeho vyhazovu, vždyť jsi mi tenhle scénář před půrokem řekl a je to tak, dál už to můžu psát sám...zimní výprodej, strašidelné jaro a znatelný pokles do spodních pater tabulky, v létě nedostanem ani licenci a půjdem do 2 nebo 3.ligy, jestli vedení prodá hráče dobře tak by se to trápení mohlo o nějaký měsíc prodloužit, ale tak nebo tak Baník krachne a už nebude co prodat městu. Pak se toho torza chopí snad někdo rozumný jako Kubina nebo Baroš a začnem znova a budu jezdit z Prahy třeba na krajský přebor. Je mi z toho zle a smutno, tak rád bych se radoval ze současných úspěchů, ale nějak mi to ani nejde.

Reagovat
frankiefcb

Také se děsím toho ,co s tím Šafarčík provede. Možná by bylo nakonec lepší, kdybychom tenkrát padli na úplné dno a odrazili jsme se. Ale teď je to toální morální dno, vykoupené menšími úspěchy, které stejně pominou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jezdíme po celé ČR samozřejmě, ale na Slovácko se třeba dá jet jen autem a když prostě auto není nebo není naplněné tak se nejede, taky máme své povinnosti a třeba poslední ligový zápas v Hradišti jel první vlak na Prahu ráno... na to já jsem zas už starý a něco jiného je jet v bandě a něco jiného sám nebo ve dvou...Co vím tak Trevor jezdí sem tam i na domácí zápasy, protože je ve Slezsku často, já ne, ty důvody jsem psal, prostě jezdím jen ven, teda jezdil jsem, Příbram byla můj poslední výjezd a dáváme 10+ výjezdů za sezonu a ikdybych jezdil tak mě už nikdo nedostane do Brna a do Jihlavy. Prostě jsme dávali většinu výjezdů, vždy jsme patřili k nejaktivnějším fanatikům v kotli, což ti, kteří nás znají potvrdí. Nevím co si chcete vyříkávat, Trevor prostě má nějaké informace, ty máš nějaké informace, já jsem nevěděl jak se k tomu postavit už od začátku, ale to, co mi Trevor tvrdil se do puntíku plní! Už před mnoha měsíci mi říkal, že se vedení snaží společně s Peterou vymrdat se Svěrkym a zbavit se ho, říkal jsem, že to snad nééé, Petera na Bazalech, zbavit se Vency? Nemyslitelné! A teď najednou Svěrky hróóózně porušil smlouvu a udělal něco móóóc špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já tu netvrdím a nezastávám se Šafarčíka a spol? Co zkouší proti Vencovi beru,že jsou zjebi,ale ten Vencův průser se jim prostě hodí do krámu. A to co řekl Šaf. v TV,že má i Svěrkoš nějaké povinnosti ve smlouvě ( a TY právě porušil) a tam se stala z jeho strany chyba tak prostě budou na koni a Venca je v řiti ! A bavit se trevorovi nemíním. Furt tady píše jako Největší fanda Baníku a některé ty jeho komenty jsou dost namistrované. Ale jo,já mu to neberu. Asi chce aby ho tu baníkovci brali jako druhého Kybyho. A TY jestli se ho chceš tady zastávat jako kámoše z výjezdu tak sice chápu,ale už mi neodepisuj

Reagovat
smazaný uživatel

Kybymu nesaham ani po kotniky. Tebe taky respektuji ale jako stareho vyjezdaka, jen nekdy moc mluvis, malo delas a jeste tu ze sebe delas saska. A k cemu mi by byla nejaka namistrovanost na netu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Málo dělám? A co mám dělat? Když budu zase jako dřív jezdit na každý výjezd tak budu u tebe frajer? A k čemu by ti byla ta namistrovanost? No to netuším,ale ten styl jak to píšeš tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Kybyho si tu fakt nikdo nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele uklidni se. A neber zas všechno tak vážně Moc to žereš....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, on i tvoje mama byli opili...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

ošklivý holky by se neměly fotit

Reagovat
C-M@ster

S takovýmhle trikem můžou i ošklivý.

Reagovat
arsavin

Vždyť je pěkná

Reagovat
GEGE

Brabec uz od pohledu totalni vemeno a on hraje porad zaklad...

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec je mnohem lepší stoper než ty vaše vemena.

Reagovat
Godwinson

Frydrych je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Nevím, co je k smíchu. V jaké je aktuálně formě nemám ponětí, ale hráč je to skvělej :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nehraje stopera ale souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

což ale neni žádný měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Stronati v letošní sezoně strčí Brabce do kapsy !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

letos hraje fakt výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ve Sparťe by si ani nekopl a Brabec hraje základ a často velmi dobře, i když tam má občas nějáké chyby ale hodně málo, převažují dobré zákroky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Stronati tuhle sezonu neudělal ani jednu chybu a má jenom dobrý zákroky, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no, ale stejně je Brabec lepší

Reagovat
smazaný uživatel

ono ty chyby sou víc vidět, když hraješ o titul..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě..

Reagovat
F.Torres

no dneska to nevypadalo, jako že by ste chtěli nějakej titul

Reagovat
smazaný uživatel

To ne no

Reagovat
HorajzmAmmann

je to jasný že si z tebe dělám srandu jo ? Rozhodně nejsem trenér a Brabce jsem viděl asi 5 zápasů takže nebudu hodnotit... jenom Stronati letos fakt žádnou chybu neudělal a je celkem jistý, narozdíl od jistot z minulé sezony Baránka a Kaši. Myslím, že by ve Spartě žádnou ostudu neudělal a jsem si jistý, že jeden ze stoperů Baníku za chvilku bude ve Spartě nebo Plzni hrát taže se to dozvíme

Reagovat
frankiefcb

chybu, ale udělal. Vzpomeň si na Liberec. Brabec a Baránek jsou letos nejlešími stopery dle mě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baránek za poslední dva zápasy rozhodně není stabilní... Jo na Liberec jsem raději zapoměl.. to nebyl Stronati a už vůbec tam nehrál Baník, ale nějací šašci v červeném

Reagovat
frankiefcb

no to jo

Reagovat
Spalovač šancí

To není nic těžkého vzhledem ke kvalitě stoperů ACM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

a co teprve vemeno od pohledu Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl vypíchnout jednu věc, která rozhodla tento zápas, byla by to totální mentální nepřipravenost Sparťanů, ale totální...Od vstupu do zápasu, přes jeho průběh, až po to završení v posledních minutách.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ač jsem přál výhru Spartě, nutno uznat že hrála špatně a Plzen zaslouženě vyhrála a mohlo to být klidně i 4:0. Sparta snad nevystřelila na bránu to je ostuda !

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nevystřelila na branku, kvalit jen tak dál .

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza..kombinace v chuzi,bez pohybu,bez prekvapeni..s timhle bysme dneska neuspeli nikde...ztrata 4 body a pristi kolo venku na Slovacku,coz muze byt docela klicovej zapas..

Reagovat
HonzaKoller

Sparta. Konecne na chvilku bude ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský mag** největší....

Reagovat
HonzaKoller

Ze si vas vychutnal? Bejt to opacne, tak je to to samy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jde o jeho vypatlané chování...

Reagovat
HonzaKoller

Vsak ja reaguji na ten rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jde o to jeho chování po faulu Matějovského, a jak se vysmíval hráčům ve zdi.

Reagovat
HonzaKoller

Tak to je jina.

Reagovat
C-M@ster

Jj, je to mág. Trochu se divím, že ho Plzeň udržela, Synot ligu dávno přerostl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys zlepšit chápání psaného textu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsi to nenapsal celé, tak to pochopil zcela správně!

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal Matějovský?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňák šel sám na bránu, Matěj věděl, že by mu utekl, tak ho zfauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

zatáhl za ručku

Reagovat
F.Torres

podkopnul

Reagovat
smazaný uživatel

"Žádná střela nemířila mezi tři tyče, byl to dnes pro Spartu problém?"

To už si dělá prdel ne ale?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Gratulace do Plzně, skvělej výkon. Jako jedince bych vypíchl Hořavu .. famózní hráč.

Od nás naprostá tragédie. A "škoda", že tam nebyl ke konci místo Matějovského Costa .. konečně by spadnul na hubu a pochopil by, že to nemže mat jen tak v ****. A zahrál by si Pami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

130. pro kozy Marty Jandový

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte někdo link nebo držte hubu

Reagovat
Posledni Kovboj

chtel jsem dat, ale ty kozy se sem nevejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
arsavin

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Plzeň zaslouženě vyhrála a můžem být rádi za 2:0. Asi nejhorší výkon letos. Ale nevadí stane se, jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předehrávky pro zápas podzimu u konce a pojďme se konečně všichni soustředit na to, co nás zítra čeká!

Reagovat
smazaný uživatel

Na vožíračku?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hrála dobře, ale dost mě mrzí chování fanoušků Plzně, utkání bylo být ukončeno...

Reagovat
C-M@ster

Severusi, prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, aby se mnou souhlasil po dnešku, kdo fandí Plzni by bylo dosti těžké :D

Reagovat
mojmira

To by potom sparta nedohrála 90% zápasů v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl výkon.. Krejčí, Kadeřábek, Dočkal si vůbec nekopli, a to že Konatého vystřídal Přikryl sem zistil až po zápase.

Jinak samozřejmě ta plešetá palice OKAMŽITĚ pryč a přinýst nějakýho útočníka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Škoda, že je Nešpor zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, tomu bych stejně moc nevěřil, taky takovej kopáč... Radši bych bral Mahmuta, kdyby se dopředu vyjasnilo co a jak, prodat Nešpora s Bednou a mít 2 top strikery.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dnes parádní výkon, nedala Spartě ani čuchnout

Reagovat
F.Torres

Paráda, dneska Sparta dostala pěkně na prdel, zasloužená výhra, jen škoda, že to je jen 2:0 a padly jen 2 červený...

Super výkon, až na ty bezmozky v hledišti

Celkově výhra Plzně, Slavie super, jen to Brno

Reagovat
C-M@ster

Plzeň letos oproti předchozím sezónám nehraje poháry, tak má dost času připravit se na Spartu, která pro ně byla prioritní. Nečekal bych ale, že je tak dobře připraví takový trenérský nýmand.

Ze strany Sparty došlo k podcenění... karta se obrátila a letos jsou poháry důležitější pro ně.

Reagovat
Sosi

Reagovat
DieFohlenBMG

dušan jak furt mluví o tom, jak za něj porazili Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu komické no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejméně sympatický trenér v GL/SL za posledních X let..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pawelFCB

Tak a ACSeRw!n prohrál barák... smutný příběh :D

Reagovat
smazaný uživatel

jóó no vidíš. Musím se s ním domluvit na tu práci v OVě co sem mu nabízel.

Reagovat
pawelFCB

Ta se mu bude ještě hodit... špatný den...oblíbený tým prohraje, ještě přijde o barák.. ten asi doufal, že to kontumuji :D

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak už víme kdo tam házel ty dýmovnice Takticky šel do kotle Plzenáků a dělal co mohl

Reagovat
Manik...

Gratulace do Plzně

Reagovat
C-M@ster

Jinak udělal to podle vás Matějovský dobře? V nastavení - 2 minuty před koncem, za stavu 2:0?

Přece jenom bych byl zvědavej, jak by to Tecl 1v1 vyřešil, když je věčně nerozehranej a ještě by měl Matějovskýho v zádech.

Reagovat
F.Torres

Tak zápas už byl rozhodnutej a já být trenér, tak ho za to asi zabiju, naprosto zbytečnej faul.

Jinak argument, že by měl Matějovskýho v zádech, když se vezme v potaz rychlost obou hráčů je dost vtipnej

Každopádně byl tam ještě Bičík, ale to nemění nic na tom, že už bylo rozhodnuto a naprosto zbytečná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3:0 uz je tak trochu debakl v takovem zapase. 2:0 se snaz hodi za hlavu a to sparta potrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

cože? Vždyt výsledek už je jedno, prostě dostali naloženo a ještě se vykartoval, což je na tom to nejhorší, jelikož dostane stopku. Takhle mohli hrát v plnej polní v dalším zápase a místo toho jsou nadále oslabeni...

Reagovat
HorajzmAmmann

Myslel už 15. kol dopředu a na skore Třeba to rozhodne o titulu

Jinak upřímě já na jeho místě bych asi taky tahal ručku, za tohodle stavu bych byl hodně flustrovanej a sejmul bych ho. Nebo aspon mám pro to pochopení...

Reagovat
smazaný uživatel

Flustrovanej Nejsi ty Rajnoch?

Reagovat
jiriczeQ

Samozřejmě chyba od něj :)

Reagovat
Greny

ne, podle mě ho měl nechat jít samotnýho, mohl by další zápas hrát. Jestli 2:0 nebo případně 3:0 je celkem jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský je strašně pomalej, Tecl by měl deset metrů náskok jako nic. Nic jiného už mu nezbývalo. A Tecl sám na golmana... to už by musel být gól.

Reagovat
Sosi

zbytečná červená

Reagovat
smazaný uživatel

udělal bych asi to stejný

Reagovat
Rarášek

Udělal to pro tým, naprosto pochopitelná červená. Do vzájemnejch zápasů je dost důležitý, jestli to bude 2:0, nebo 3:0. A pochopitelně i do skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že už měl Vácha čas na tweet. Být Lavičkou, tak jim ty mobily a tablety po tom výkonu zabavim

Reagovat
Azazelo RD

Nějak si nemůžu pomoci, ale když hledám mezi ligama vlevo naši ligu, tak ten synot vždycky přehlídnu a musím zapřemýšlet, jak se to dneska jmenuje. Preferoval bych název Česká liga, sponzoři, ať se vyřádí jinde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Gambrinus Liga

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, musíme mít v názvu ligu jméno sponzora, aby Peltův Baumit nezkrachoval

Reagovat
Azazelo RD

No, jestli chce Pelta s Jabloncem vystoupat výš, tak budeme za rok Clavin liga. I když proč za rok, můžem hned.

Reagovat
C-M@ster

Je to nezvyk, ale nedá se svítit, je to oficiální název...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze nemame nejaky specialni nazev jako extraliga v hokeji, ke kteremu by se pak pridal sponhor.

Reagovat
Sosi

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak kdo přezimuje na 4. místě by byla lepší anketa než kdo přezimuje na 3. místě, protože je jasný , že to je Jablonec

o 4. místo se tam zatím pere 6 - 7. týmů ( i když SKS a klokanům zase tak nevěřím ) Kromě prvních třech ztrácí všichni a bude to hodně zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude Bolka, pač to co hrajou v porovnání s tim jejich rozpočtem, to je dlouhodobě bída..

Reagovat
F.Torres

Nejlepší by bylo: plzeň, sparta, jablonec, boleslav a asi teplice...

Reagovat
smazaný uživatel

No přál bych to Baníkovcům, ale pro ČR asi nejlepší bude Bolka nebo Teplice, o Jablonci netřeba pochybovat, ten bude druhý, za Spartou

Reagovat
HorajzmAmmann

PO 16. KOLE

1. Plzen 2. Sparta 3. Jablonec 4. Ostrava 5. Boleslav 6. Teplice

PO 30. KOLE

1. Sparta 2. Plzen 3. Jablonec 4. Boleslav 5. Teplice 6. Ostrava

Reagovat
HorajzmAmmann

15. ČB 16. HK

postup Olomouc, Varnsdorf ( i když ten nevím jestli může, ale přeju jim to hraje tam kámoš )

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je klika,že tomu chlapci nerozumíte.Nevím,co by dělaly buzny z Letný na 1.místě.Letos budou rádi,když skončej třetí

Reagovat
F.Torres

Baník na to zatím nemá. Myslím si, že před nima skončí ještě Slovácko a doufám i ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dojde k výprodeji už v zimě tak možná, jinak zapomeň na to, že by Slavia skončila před Baníkem

Reagovat
HorajzmAmmann

Ono na druhou stranu, že na to Baník nemá čtu každé kolo, před ligou, od každého... a furt se tam držíme ba naopak půlka ligy skoro za náma a jsme na tom lépe než 4. týmy co na to maj z toho nás neporazil kromě Plzně žádný adept na poháry takže kdo na to jako má a nemá ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, taky si myslím, že se současným kádrem ještě na Evropu nemáme.. Navíc, když nejpozději po sezóně "výhodně" prodáme Baránka a Greguše..

Reagovat
HorajzmAmmann

tady nejde o to kdo na to má nebo nemá, copak MB předvedla v evropě nějaký super výsledky ? Každý kdo skončí na 4. místě si to zaslouží, tak proč by to neměl být zrovna Baník ? Nikde přece není napsaný, že předvede horší výsledky než ostatní...

Kromě Plzně, Sparty a Jablonce momenténě nemáme nikoho, a i ta Sparta nemá zrovna super výsledky tak o co jde ???

Reagovat
smazaný uživatel

Možná více prozřeš, až nám přestane vycházet to štěstí..

Reagovat
HorajzmAmmann

navíc otázka byla kdo přezimuje na 4. místě ne kdo vyhraje EL takže ...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli, před zápasem jsme preventivně pořádně potáhli v putyce, bo jsem od toho dneska nic nečekal, a ono z toho nakonec byly 3 goly, z kterých jsem měl úplné hovno, v závěru jsem se málem zamotal do sítě, skoro jako za mlada , na interenetu si teď zpětně zjišťuju, o co jsem se připravil, kdybych se před zápasem tak nenamrdal

Reagovat
smazaný uživatel

O hodně jsi (ne)přišel, hráli jsme s útočníkem. A to dokonce dvěma!

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši to je souhrn Synot ligy ,ne FNL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Wat

Tak to jsou kurňa důležitý body, perfektní práce. Sice obdržený branky uplně zbytečný a zadarmo, ale naštěstí defenzíva Teplic nebyla o moc lepší.

Reagovat
HorajzmAmmann

každopádně ted máte Spartu, Plzen a Liberec, který už fakt musí a vzhledem k náskoku na Brno nebo ČB asi přezimujete na sestupu

Reagovat
Wat

Budeme mimo sestupový příčky.

Reagovat
F.Torres

Tak to vypadá, že letos o ten titul nebudou bojovat jen 2 celky Tím netvrdím, že Jablonec na ten titul má, ale když by skončil druhej, tak bych se až tak nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný ponížení cely ho mesta Slovák ven!! Tohle v principu to samé, jako prohrát se Slováky s reprezentaci

Reagovat
Posledni Kovboj

exse ti vysvetli, ze Slovak je lepsi nez Silhavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Derby je naše!!!!§

Reagovat
papanegra

Jsem rád, že Jablonec vyhrál, sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťan, to hodně vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

ten Liberec je slušně v hajzlu a teď ještě možmá Pavelka do konce podzimu v háji, Jablonec musel angažovat až Libereckého Šilhavého aby v Liberci uspěl

Reagovat
Trand

Jablonec.

Reagovat
božský John

Nejlepsi muzstvo na svete

Drevak Dolezal sestrelil liberec, hihi

Mingazov je buh, ted uz definitivne

Tohle je lepsi nez vyhra poharu

Snad se Pavelka rychle uzdravi

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Vyhráli jste nad Libercem a sem spokojený!

Reagovat
smazaný uživatel

Mingazov byl zrovna dost neviditelnej. Doležal hroznej i když dal góla. Ale jinak gratulace

Reagovat
djwenca

Mimochodem, co je s Ondřejem Vrzalem a Antonínem Fantišem? Nějak už jsem o nich dlouho neslyšel.....

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš zraněnej Vrzal přišel, zranil se a od tý doby o něm moc nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec super.A teď hurá do konce podzimu před chátru

Reagovat
Hokaido

ty vole co ty máš za život? pokud nejsi troll, tak je to už dost smutný

Reagovat
adalbertus

oni se jebu mezi sebou (banikovci) volove no nic víc, klubu se daří a voni nevědí co s tím, blbci no

Reagovat
Kepy_FCB

kdyby jen tady,...

Reagovat
adalbertus

tak to je smutný, ale to se změní osobně Svěrkoš taky se mi tak nějak nezdá, Lukeš namber 2(vysírák)

Reagovat
smazaný uživatel

ty že by ses radči staral o svoji chátru? Se divím,že tu lezeš po včerejšku!

Reagovat
smazaný uživatel

Klubu se daří? Já nevím, proč si někteří lidé myslí, že výsledky jsou všechno.. Navíc na tom 4.místě bychom nebyli, kdybychom tuhle sezonu neměli štěstí, které nám posledních 5 let chybělo.. Navíc se mezi sebou nejebeme, je to spíše krleš vs zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Hm já vs zbytek? Tady bude spíš ten věkový rozdíl. Vy ste ještě "nevystříkaní",ale časem budete stejní Já už se nemíním tady hádat.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem sice mladší než ty, ale jen nepatrně, ale hádat se taky nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě si rýpnu naposled, zlí jazykové tvrdí, že by to nemuselo být ani tak věkovým rozdílem jako rozdíl mezi tím kolik jsi toho v životě vypil ty a kolik ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně,že mě tu někdo zná. To sou zas kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sranda, já taky nepatřím k abstinentům, ale ten zná toho, ten zná toho a nakonec se známe všichni

Reagovat
smazaný uživatel

No mě tady nezná 100% nikdo !!!!! Takže prrrrrr......

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že budu všem psát jaké to jsou píče a čuráci apod.? Že tady budu psát o tom jak je někdo chudák, troska a další? Tak to doufám, že zůstanu "nevystříkaný"..

Reagovat
adalbertus

nojo Krleš, to je jiný level, tu svoji držku ne a ne zavřít

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo o výsledcích a postavení v tabulce, to by se krásně žilo, to by byl ráj...

Reagovat
adalbertus

ten herec (BOLO), byl kdysi dobrý psycho (krvavý sport, tygří drápy)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jo, to je ksicht, na romantické komedie to nebylo no Naštěstí se mu nepodobám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot ten Bednář, vyšňupaná hlava, rudá a trest na 3 zápasy za takovou prasárnu

Reagovat
smazaný uživatel

Díváte se někdo na Dohráno? Co řekl Rada z Bohemky? To je č.rák jak hovno!!!! To je tak ,když si někdo nevědomě sere do huby.

Reagovat
Greny

Nekoukám, co řekl ?

Reagovat
smazaný uživatel

že hráli dobře a mohli vyhrát.... ale to bys musel slyšet.

Reagovat
Greny

Kouknu dnes

Reagovat
smazaný uživatel

je to minutový rozhovor po zápase tak to neprošvihni.Na začátku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele