13. kolo
01.11.2014 17:00 CET
3 : 2
(1:1)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia porazila Příbram a konečně dokázala naplno bodovat

Velký kámen ze srdce jistojistě spadl všem slávistickým fanouškům, jejichž tým konečně dokázal vyhrát a proti Příbrami si připsal kýžené tři body. Hosté hned dvakrát dokázali odpovědět, ale na třetí branku Slavie už reagovat nedokázali...

SKS začalo s velkou chutí. Hned záhy mohl po standardní situaci otevřít skóre Hrubý, ale branku netrefil. Další nebezpečně vyhlížející akci nevyužil Škoda. Trestat mohl z ničeho nic Hájovský, ovšem po Zemanově centru zacílil hlavou jenom do břevna slávistické svatyně!

Ten samý hráč vzápětí ve vápně nedovoleně zastavil pronikajícího Zmrhala a rozhodčí Pechanec ukázal na pokutový kop! K tomu se postavil Latka a rázem to bylo 1:0. Slavia kopala druhou penaltu po sobě, předtím ale na tuto výhodu čekala přes dva roky. Ještě do přestávky však bylo srovnáno, když se po nepřehledné situaci plné rychlých narážeček prosadil Zápotočný - 1:1.

Ihned po výměně stran ale vrátil Slavii náskok Bílek, jenž pro změnu využil sklepnutí od Latky a upravil na 2:1. Druhý ze stoperů mohl za pár okamžiků zvýšit, ale s jeho projektilem si Boháč věděl rady, Škoda následně pro změnu hlavičkoval nad branku! O poznání úspěšnější byl při rohovém kopu hlavičkující Řezníček, jenž svým osmým gólem v sezóně vyrovnal na průběžných 2:2.

Vrátit vedení mohl SKS aktivní Hrubý, pozorně reagující Boháč si však s jeho pokusem dokázal poradit. Rozhodující moment tak přišel až tři minuty před koncem řádné hrací doby, kdy Boudjemaa našel hlavu střídajícího Balaje, který bez problémů zajistil Slavii tři body - 3:2.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia uz musi plne bodovat...uz meli vyhrat v Budejicich!..tip 1...2:1

Reagovat
lukas01.lukas

Příbram neprohraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele