13. kolo
01.11.2014 15:00 CET
3 : 1
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - České Budějovice 3:1

Dukla se s Českými Budějovicemi v domácím prostředí stadionu Julisky vypořádala po svém. Výhrou 3:1 prodloužila neporazitelnost na tři zápasy a minimálně na pár hodin se dostala na páté místo.

Stačila pouhá minuta a na Julisce bylo veselo. Po centru z leva byl na zadní tyči neobsazený Jean David Beauguel a golman Křížek poprvé inkasoval. Rychlá branka ale průběhu prvního poločasu příliš nepomohla. I nadále byli aktivnější domácí, ale další větší šanci si vypracovali až v závěru první půle, kdy trefil tyčku autor prvního gólu Beauguel. Budějovice branku soupeře ohrožovali jen sporadicky, takže stav 1:0 pro domácí byl prozatím zasloužený.

Dukla měla fantastický start i do druhé půle, v 52.minutě pálil Néstor Albiach přímo do šibenice a golman Křízek neměl nejmenší nárok. Néstorova střela byla přímo výstavní a bude patřit k ozdobám celého ročníku Synot ligy.

České Budějovice už neměli na co čekat, jestli chtěli na Julisce bodovat, museli otevřít hru a začít více riskovat. V 66. minutě to vyšlo, prodloužený centr na zadní tyči uklidil do sítě stoper Roman Lengyel a o dramatizaci utkání bylo postaráno. Dukla mohla ihned znovu odskočit na rozdíl dvou branek, ale střela Jakuba Mareše se zastavila o břevno! Až devět minut před koncem zápasu přišlo do řad domácích definitivní uklidnění. Michael Krmenčík na hranici pokutového území vyslal skákavou střelu, na kterou Křížek nedosáhl - 3:1. Na další odpor už se Budějovice nezmohli a z Julisky odjíždějí poražení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

oprava*..tip X..0:0

Reagovat
lukas01.lukas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele