Synot liga - preview 13. kola

31.10.2014, 08:48, aktualizováno 02.11.2014, 08:51
Previews
Severočeské derby udělá tečku za 13. kolem české nejvyšší soutěže. Mnohem lépe na tom v tabulce je hostující Jablonec, který v Liberci požene i vidina snížení manka na druhou Spartu na pouhý jeden bod...
Slovan Liberec - Baumit Jablonec  (neděle 15:45)
Program 13. kola Synot ligy zakončí nedělní dohrávka v podobě atraktivního severočeského derby mezi Libercem a Jabloncem. Význam tohoto utkání zvyšuje i fakt, že vítěz získá putovní trofej a titul "Král Ještědu".

Mnohem lépe na tom jsou Jablonečtí, těm v tabulce patří třetí příčka se čtyřbodovou ztrátou na druhou Spartu a stejně daleko od nich je i čtvrtá Mladá Boleslav. Šilhavého svěřenci sice šest kol po sobě neprohráli, ale pod Ještědem ještě nikdy z 20 zápasů samostatné ligové soutěže nevyhráli. "Pro nás všechny tři trenéry to bude speciální a pikantní utkání, protože jsme tam nedávno působili a zažili tam nádherné chvíle. Těším se na všechny aktéry zápasu a věřím tomu, že bude skvělá kulisa. V našich zápasech většinou padá hodně gólů, tak věřím, že bude k vidění dobrý fotbal. Přeju si, abychom byli ti první, komu se podaří v Liberci vyhrát," přeje si trenér hostí Jaroslav Šilhavý, jenž nebude moci počítat s triem zraněných M. Hubník, Beneš a Fantiš. Otazník pak visí nad startem F. Nováka.

Liberec figuruje až na dvanáctém místě s dvoubodovým náskokem od sestupového pásma, rád by v prestižním derby navázal na vítězství 4:2 ze hřiště Bohemians. Navíc na Jablonec umí, neboť poslední tři vzájemné zápasy nad ním vyhrál. Slovan je se sedmi nerozhodnými výsledky remízovým králem ligy. Na svém kontě má jen tři porážky a doma neprohrál již 13 zápasů v řadě. "Derby bývají vždy velmi vyhecované zápasy, které jsem míval rád už jako hráč. Nic se na tom nemění, i když jsem nyní trenér. Doufám, že navážeme na naše poslední dobré výkony. Chceme být úspěšní, chceme potěšit naše fanoušky. Věřím, že to bude dobrý zápas s dobrým koncem pro Liberec," prohlásil trenér domácích Samuel Slovák, jenž se bude muset obejít bez dvou zraněných Sackeyho a Douglase. Hrát nebude ani vykartovaný Ďubek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Mudra, Pimpara, Pokorný, Fleišman - Delarge, Obročník, Pavelka, Frýdek - Šural - Luckassen.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, M. Kysela, Mišůn - Rossi, Hübschman - Kopic, M. Pospíšil, Mingazov - Jun.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - České Budějovice  (sobota 15:00)
Vylepšit si své bodové konto především na domácím hřišti se pokusí Dukla Praha. Na Julisku jí v tom přijede bránit nováček z Českých Budějovic.

Dukla má z úterý v nohou nezáživnou bezbrankovou dohrávku s Příbramí, a tedy další domácí bodovou ztrátu. Z šesti utkání ve svém prostředí pouze dvakrát zvítězila a zaostává za svými bodovými zisky z posledních let. Bezbranková remíza potěšila alespoň z toho pohledu, že se snad do kupy konečně dává defenzivní činnost týmu, která v předchozích utkáních nefungovala dobře. Kvůli zranění do utkání nezasáhnou Vorel a Koval, do stoperské dvojice se vrací po trestu Štetina.

"Myslím si, že utkání s Budějovicemi bude podobné tomu úternímu s Příbramí. Jejich hra vychází ze zabezpečené obrany, viděl jsem je třeba v Jablonci, kde hráli 70 minut o desíti a Jablonci dělalo problémy se jim tam dostávat. Bude to o trpělivosti, musíme být kreativnější, využívat momenty, kdy můžeme hrát do otevřené obrany a samozřejmě se snažit jít víc za gólem," nechal se slyšet trenér domácích Luboš Kozel.

Dynamo se pere v boji o předposlední příčku s dalšími týmy, k vyrovnanému středu tabulky to má ale také blízko. Nováček v nejvyšší lize na podzim pouze čtyřikrát prohrál, body ale ztrácí častými remízami. Na Julisku jezdí Jihočeši neradi, v obou utkáních nejvyšší soutěže zde inkasovali čtyři branky. S 23 inkasovanými góly má Dynamo druhou nejhorší obranu v lize, vpředu zase čeká na probuzení některého ze střelců. Nikdo z kádru nedal více než dvě branky. Do utkání nenastoupí zranění Machovec a Volešák.

"Jsme rádi, že jsme udělali v posledních dvou zápasech čtyři body. Ale dvanáct bodů čtyři kola do konce podzimu je málo, potřebujeme se dostat na patnáct šestnáct bodů a výš. Přivezli jsme zvenku šest bodů, tak proč bychom nemohli přivézt další z Dukly? Samozřejmě respektuji její kvalitu. Mají zažitý systém, hrají kombinační, běhavý a trpělivý fotbal. Tam se nerozhoduje ve 20 nebo 30 minutách. Oni nasadí tempo, ten svůj systém a hrají ho celých 90 minut. Na to se musíme připravit," uvedl Luboš Urban.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Karavajev, Jeřábek, Štetina, Matěj Hanousek - Marek Hanousek, Gedeon, Považanec (Čajič) - Berger, Beauguel, Krmenčík (Jakub Mareš)
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - P. Novák, Lengyel, Podstavek, Hanzlík - Klesa, Benát, Kladrubský, Herzán, Hora - Michal Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
K jihomoravskému derby mezi Brnem a Slováckem vzhlížejí oba kluby s velkým očekáváním. Již čtyři utkání v řadě totiž oba týmy čekají na vítězství.

Zbrojovka se v posledních týdnech trápí. Nezvládla těžký los v podobě tří utkání s Plzní, v Mladé Boleslavi a se Spartou, poté navíc padla i v důležitém utkání v Jihlavě. Po povedeném startu se tak Zbrojovka propadá tabulkou a od předposlední Jihlavy ji dělí pouze bod. Problémy má Brno především v obranné fázi, za poslední čtyři utkání má více než tři inkasované branky na zápas. Se Slováckem nemá Zbrojovka dobrou bilanci, v posledních třech vzájemných duelech nebodovalo při skóre 1:10. Domácí se budou muset obejít bez zraněného kvarteta Pašek, P. Mezlík, Markovič, Koščák a hlavně bez vykartovaného tvůrce hry Zavadila.

"Po čtyřech prohrách naše situace není dobrá. Dostali jsme se ale do ní sami, musíme si sami pomoci. Pokud chceme přezimovat v klidnějším středu tabulky, potřebujeme z posledních čtyř zápasů dvě vítězství. Slovácko má útočně laděný tým, o úspěchu bude rozhodovat kvalitní obranná fáze. Naším nejtěžším úkolem bude zacelit ztrátu při absenci tvůrce hry Zavadila. Nechám si pro sebe, jak tuto situaci vyřešíme," řekl Václav Kotal.

Nedobře je na tom v posledních týdnech také Slovácko. Tým Svatopluka Habance v posledních čtyřech utkáních bral pouze jeden bod za remízu v Liberci. Lepší výkony navíc Slovácko předvádí doma v Uherském Hradišti, jen pět z celkových 22 branek vstřelilo venku, kde stále čeká na výhru. V posledním vzájemném zápase v březnu vyhrálo Slovácko doma 5:0, hattrickem se blýskl Diviš. Jeho spoluhráči Došek, Kalouda, Kuncl a Radek Mezlík hráli v Brně, kde dříve působil jako hráč také Habanec.

"I když Brno v posledních čtyřech kolech nebodovalo, tak nemůžeme spoléhat na to, že vše půjde samo. Ani nám se totiž v posledních čtyřech kolech nedařilo. Musíme hrát disciplinovaně a být produktivní v koncovce. Pokud tyto úkoly splníme, tak můžeme uspět. Což by bylo před utkáním se Spartou povzbudivé. Důležité je, že se do sestavy vrací opory Diviš se střelcem Doškem," prohlásil Svatopluk Habanec.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Košťál, Schuster - Malík, Fischer, Lutonský, Hyčka - Brigant, Vávra, Sýkora
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Břečka, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Kalouda, Valenta, Kerbr - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Teplice v sobotním střetnutí 13. kola české nejvyšší soutěže doma přivítají předposlední Jihlavu. Zatímco ta bude bojovat o vystrnadění se ze sestupového pásma, to domácí budou usilovat o čtvrtou příčku.

Severočeši si budou chtít udržet domácí ligovou neporazitelnost i proti Vysočině, s níž ještě v lize nikdy neprohráli. A navíc doma ji ve všech třech soubojích porazili a vstřelili minimálně 3 branky. "Samozřejmě s Jihlavou čekám složitý zápas, protože mají nového trenéra, udělali dobré výsledky, změnili způsob hry a hrají hodně brejkově s organizovanou obranou. My doma hrajeme víc sebevědomě než venku a doufám, že to potvrdíme. Mám tam několik variant jak nahradit vykartovaného Ljevakoviče, rozhodnu se až na dnešním tréninku. Bude těžké ho nahradit, ale musíme si v zápase poradit," řekl teplický trenér Zdeněk Ščasný, jenž nebude moci počítat i s disciplinárně potrestaným Salamim a oběma zraněnými Vachouškem a Jindráčkem.

Pomoci vyhrabat Jihlavu ze sestupových pozic přišel nový kouč Roman Kučera. Jeho mise se zatím jeví jako zdárná, neboť pod jeho vedením tým Vysočiny ještě neprohrál poté, co porazil Slavii, Brno a remizoval s Ostravou. Pokračovat ve sbíraní bodů se pokusí i na severu Čech. "Jsme si velmi dobře vědomi silných stránek teplického týmu. Hodláme je eliminovat koncentrovanou a organizovanou defenzivní hrou. Rozhodně ale nebudeme bránit bezbrankový stav. V posledních zápasech jsme získali potřebné sebevědomí. Věříme, že dokážeme být nebezpeční i v Teplicích. Musíme si dát ale pozor na celou ofenzivu, kterou tvoří Mahmutovič, Nivaldo, Litsingi a Vůch. Mohla by se ale projevit absence Ljevakoviče, kterou se pokusíme využít k překvapení obrany," prohlásil kouč Kučera, jehož tým stojí bod od nesestupových příček. Hosté přijedou bez čtveřice marodů Masopust, Marcin, Kryštůfek a Jungr.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Matula, Jablonský, Krob - Takács - Vůch, Litsingi, Táborský, Nivaldo - Mahmutovič.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Vaculík, Šourek, J. Tlustý, Hybš - T. Kučera, Jánoš - Fulnek, Harba, Kukol - Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FC Hradec Králové  (sobota 17:00)
Týmy z opačných pólů tabulky se proti sobě postaví v rámci třináctého kola na Bazalech. Čtvrtý Baník hostí beznadějně poslední Hradec Králové.

Mezi překvapení letošní sezóny se dá zařadit počínání mladého týmu ostravského baníku. Slezský klub je nejlepší z týmů, které se perou o čtvrtou pohárovou příčku za trochu poodskočeným triem favoritů Sparty, Plzně a Jablonce. A to i přesto, že vstřelil pouze devět branek, což je nejméně hned po aktuálně sestupujících Jihlavě a Hradci Králové. Doma Baník ještě neprohrál, byť skóre 4:1 z pěti utkání nebudí velký strach. Ukazuje však na dobrou defenzivní práci, vždyť domácí na Bazalech neinkasovali již více než čtyři utkání v řadě, naposledy na začátku srpna od Teplic. Do utkání ještě nebude připraven Baroš, otazník visí u Greguše. Právě Milan Baroš rozhodl poslední vzájemný zápas loni na jaře čistým hattrickem.

"Čekám, že Hradec se bude chtít odrazit od obranné činnosti. My jsme však proti Jihlavě ve druhém poločase dokázali, že na to reagovat umíme, ale je k tomu potřeba výkon plný pohybu, agresivity a trpělivosti v přípravné fázi. Jestliže chceme donutit soupeře k chybám, musíme na něj také vytvořit daleko větší tlak, o větším důrazu a rozvaze v šestnáctce nemluvě. Proto chceme navázat na výkony proti Mladé Boleslavi nebo Bohemians, kdy jsme soupeře k ničemu nepustili," řekl Martin Svědík.

Nováček z Hradce se do nejvyšší soutěže vrátil levou nohou. Od začátku sezóny patří k nejslabším týmům a nevede se mu ani po odvolání nezkušeného trenéra Prokopce, kterého nahradil jeho asistent Pilný. Dle počtu inkasovaných branek disponuje nejhorší obranou, dle počtu vstřelených nejhorším útokem a venku je suverénně nejhorším týmem, když vybojoval pouze bod. V posledních šesti utkáních, přičemž čtyři z toho byly doma, odevzdal soupeřům všechny body při skóre 5:16. Ani na Bazalech se Votrokům historicky nedaří, prohráli tu pět utkání v řadě. Do utkání nenastoupí Lindr a Križko.

"Nezbývá nám nic jiného, než v následujících zápasech vyhrát jakýkoliv z nich. Samozřejmě by bylo nejlepší vyhrát ten nejbližší. Do Ostravy pojedeme hrát aktivně. Určitě chceme vstřelit branku, protože bez ní se zápas vyhrát nedá. Ruku v ruce s tím chceme zlepšit defenzivu a pokud možno neinkasovat," prohlásil lakonicky nový hlavní trenér Hradce Bohuslav Pilný.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer - Greguš, Mensah - Štěpán, Lindpere, Kukec - Narh
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Kuciak - Holeš, Rolko, Plašil, P. Mareš - Shejbal, A. Čermák - Štípek, Černý, Halilovič - P. Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.70 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Dva proti třinácti. To je srovnání bodové bilance z posledních pěti utkání Slavie a Příbrami. Nyní se oba týmy s rozdílnou formou utkají spolu v Edenu.

Slavia do ročníku vlétla čtyřmi vítězstvími v pěti kolech a chvíli se vyhřívala na čele tabulky. Po sérii již sedmi utkání bez vítězství však padla do druhé poloviny tabulky, dokonce i za svého sobotního soupeře, který byl zkraje sezóny naopak beznadějně poslední. Na Příbram to ale sešívaní umějí. Slavia doma porazila Příbram v šesti ligových utkáních za sebou, na svém hřišti s ní navíc nikdy v nejvyšší soutěži neprohrála. S černou sérií posledních měsíců se však táhne ruku v ruce špatná produktivita. V posledních sedmi zápasech vstřelila Slavii pouze čtyři branky. Šestigólový Milan Škoda se naposledy trefil na konci srpna. Do utkání nebudou připraveni Berkovec, Mičola, Vyhnal, Mikula ani Gecov.

"Příbram má za sebou úspěšnou sérii. Čtyři vítězství, jedna remíza a navíc dostávají málo gólů. Hrají dobře z defenzivy a spoléhají na protiútoky a nebezpečné standardní situace. My naopak máme za sebou neúspěšnou sérii a chceme to zlomit. Potřebujeme hrát tak, abychom neinkasovali a byli ve hře hladovější po gólu, měli větší touhu ho vstřelit," pravil před utkáním Miroslav Beránek.

Pod novým koučem Tobiášem se Příbrami zatím daří. Po čtyřech vítězstvích přišla remíza v dohrávce na Dukle, kde však Příbram neměla k dalším třem bodům dál než soupeř. V sobotu se borci od Litavky pokusí postavit nepříznivé historické bilanci a zabodovat i na Slavii. Kvůli zranění jim v tom nepomůže Stratil. Útočník Řezníček si naopak brousí zuby na vylepšení svého tučného střeleckého konta.

"Slavia třikrát doma nevyhrála, ale měla těžké soupeře. Určitě je to pro ně moc důležitý zápas a budou chtít vyhrát. Nedaří se jim hlavně výsledkově, herně to zas tak špatné nebylo. Bude to těžký zápas a bude jiný než na Dukle. Slavia hraje úplně jiný způsob hry. Máme v nohách těžké utkání na Dukle, musíme se na ten zápas dobře připravit. Veškeré výhody jsou na straně soupeře. Jakýkoli dobrý výsledek by byl fantastický a věřím, že se o něj popereme," uvedl Pavel Tobiáš.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Dobrotka, Bílek, Latka, Juhar - V. Vukadinovič, Zmrhal, Baéz, Kodr, M. Černý - Milan Škoda
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Hnaníček, Deli - Pilík, Fillo, Zeman - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (sobota 20:15)
Hlavní tahák víkendového kola Synot ligy, zápas podzimu. Takhle by se dal nazvat duel Plzně se Spartou, dvou aktuálně nejlepších týmů v tuzemsku. Diváci ve Štruncových sadech uvidí i souboj nejlepšího útoku s nejlepší obranou. V lepší pozici se nacházejí Západočeši. Ti vedou tabulku o bod právě před nadcházejícím sobotním soupeřem.

Co spojuje oba týmy před tímto zápasem, tak to je sedmizápasová série bez porážky a navíc v posledních pěti duelech slavily výhru. Nyní je tedy jasné, že vítězná šňůra minimálně u jednoho mužstva končí. Ve vzájemných soubojích jsou v poslední době na tom lépe sparťané, když v posledních pěti měřeních sil neprohráli ani jednou. Ale v Plzni bodovali naplno pouze jedinkrát ze sedmi případů.

Koubkovi svěřenci se budou chtít opřít o svou domácí ligovou porazitelnost, během ní vyhráli všech pět zápasů v této sezoně a neprohrála před svým publikem již 20 zápasů. Naposledy o všechny domácí body přišla v květnu 2013 s Libercem. "My do zápasu vstupujeme jako lídr a ten, kdo se musí snažit nás předhonit, je Sparta. Buď bude mít jedno mužstvo určitý matematický náskok, ale ne významný, nebo to zůstane stejné jako teď. Pro mě je to nyní jen jedno utkání v řadě z hlediska toho, že ještě bude následovat zbytek podzimu a celá jarní část. Bude to určitě i taktická bitva, ale zároveň bych si přál, aby týmy předvedly právě v ofenzivě pro diváka zajímavý fotbal," pronesl kouč domácích Miroslav Koubek, jehož týmu stačí k uhájení vedoucí pozice i remíza.

Sparta našla dalšího svého střelce. Už to není jenom o Lafatovi, do formy se dostal i Dočkal, jenž se trefil ve třech posledních duelech. Nyní Letenští se v přímém souboji utkají o první místo. Pokud se chtějí vrátit do čela tabulky, musí tam zvítězit. "Viktorka je ofenzivní mužstvo, ale v této sezoně se změnila v tom, že inkasuje méně branek. Stále si udržuje stejnou kvalitu ve hře dopředu, ale dřív ji brzdilo to, že dostávala hodně branek. To se teď změnilo. O to je jejich kvalita a síla komplexnější. Bude to nesporně důležitý zápas z psychologického pohledu. Ale neberu ho jako rozhodující v boji o titul. Každý průběžný úspěch v sezoně přináší zdravou dávku sebevědomí. A výhru v tomto utkání za dílčí úspěch lze považovat. Zápas proto nebude důležitý jen z pohledu tabulky, ale i získaného sebevědomí. To může být ku prospěchu do dalších zápasů," tvrdí kouč Letenských Vítězslav Lavička.

Plzeňská sestava bude ochuzena v sobotu o oba rekonvalescenty Pšovského, Chriena a zraněného Chramostu. To pražský tým bude postrádat až pětici rekonvalescentů Hušbauer, Nešpor, Schick, Juliš a Breznanik.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, Hořava, Pilař - Tecl.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Holek, Brabec, Costa - Vácha - Konaté, Dočkal, Matějovský, Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.25 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku 13. kola české nejvyšší soutěže obstarají týmy Mladé Boleslavi a Bohemians. Sousedé v tabulce mají co napravovat, neboť v předchozích dvou kolech vyšli bodově naprázdno.

Mladá Boleslav nezvládla souboje s prvními dvěma aktuálně nejlepšími mužstvy v lize. Nejprve doma podlehla Plzni 0:3 a na pražské Letné prohrála se Spartou 0:1. V tabulce ji patří šesté místo a proti Bohemians se pokusí zaútočit na čtvrtý Baník, na ten ztrácí pouhý bod. "Po dvou ligových prohrách bez vstřeleného gólu máme co napravovat. Proti Bohemians uspějeme, když zopakujeme dobře organizovanou defenzivu ze střetnutí na Spartě a výrazně zlepšíme ofenzivu, v níž jsme byli nepřesní a málo nebezpeční," řekl domácí kouč Karel Jarolím, jenž nebude moci počítat se zraněnými Smejkalem a Rosou a rekonvalescenty Millou a Fabiánem.

I sedmí Bohemians budou chtít v pátek odčinit svoje nezdary, když si od Teplic i Liberce odvezli čtyřgólový příděl. Nyní změří síly s domácí Boleslaví, s níž nedokázali naplno bodovat poslední čtyři vzájemné ligové duely. "Zápas doma proti Liberci hrubě nevyšel obranné čtveřici a je důležité, abychom se v těchto aspektech zlepšili. Pro nás je důležité, abychom dokázali jako tým hrát kompaktně u sebe a nepouštět Mladou Boleslav do šancí. Snažit se sami vytvořit šance a proměnit je," prohlásil trenér hostí Roman Pivarník, v jehož kádru visí otazníky nad startem čtveřice hráčů Bartek, E. Brabec, Šmíd a Šírl.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kysela, Navrátil, Hůlka, Bořil - Skalák, Ščuk, Tavares, Bartl - Ďuriš, Lalkovič.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, E. Brabec, Šmíd, Šírl (Engelmann) - Bartek (Moravec), Jindřišek, J. Rada, Mosquera - Bratanovič - Mikuš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1292126:829
2.Sparta Praha1291218:528
3.Baumit Jablonec1273225:1124
4.Baník Ostrava125349:1618
5.FK Teplice1245320:1417
6.FK Mladá Boleslav1252516:1117
7.Bohemians Praha 19051251618:2116
8.Dukla Praha1244413:1816
9.1. FC Slovácko1243522:1915
10.1. FK Příbram1243515:1915
11.Slavia Praha1242615:1714
12.Slovan Liberec1227317:1413
13.Zbrojovka Brno1233615:2112
14.České Budějovice1226411:2312
15.Vysočina Jihlava123278:1511
16.FC Hradec Králové121388:246

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (779)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele