Serie A - souhrn 36. kola

16.05.2015, 19:56, aktualizováno 18.05.2015, 22:59
Komentáře a souhrny
Neapol porazila Cesenu, Fiorentina vyhrála nad Parmou a posouvá se na páté místo. AS Řím zdolalo Udinese a vrací se na druhou příčku před městského rivala Lazio, které si poradilo se Sampdorií. Janov veze tři body ze hřiště Atalanty. Palermo vyhrálo v Cagliari, Hellas si poradil s Empoli a Turín s Chievem. Sassuolo si vyšláplo na AC Milán. Juventus potvrdil dominanci proti Interu...

SSC Neapol - AC Cesena 3:2

18.05.2015 21:00

Góly: 19. Dries Mertens, 20. Manolo Gabbiadini, 57. Dries Mertens - 15. Gregoire Defrel, 45+2. Gregoire Defrel

Neapol zůstává ve hře o Ligu mistrů, na třetí Lazio ztrácí po výhře 3:2 nad Cesenou tři body. Parthenopei ale nemají situaci ve svých rukou, ve zbývajících dvou kolech budou potřebovat zaváhání římského celku.

Neapol se po vyřazení z Evropské ligy musela znovu naladit na Serii A, kde jí čekal důležitý souboj s jistým sestupujícím - Cesenou. Pokud chtěli Parthenopei živit šance na Ligu mistrů, museli bezpodmínečně zvítězit. A to se nakonec díky dvěma brankám Mertense podařilo. Dva zásahy si připsal i hostující Defrel.

Cesena neměla na San Paolo co ztratit, domácí sice začali aktivněji, ale jejich tlak byl jenom platonický. Ve 13.minutě tak zahrozili hosté, k hlavičce se dostal Carbonero a Andújar si připsal první zákrok. Obrana Napolitánů se z varování nepoučila a dvě minuty po Carbonerově hlavičce inkasovala. Gregorie Defrel měl na hranici šestnáctky spoustu času aby zamířil a přesnou střelou k tyči poslal Cesenou do překvapivého vedení.

Jenže tenhle výsledek dlouho nevydržel, Neapol odpověděla bleskově. Hamšíkova střela byla zablokována tak, že se míč dokodrcal až k Mertensovi, který zblízka překonal Agliardiho -1:1. A než se stačili hosté vzpamatovat, Neapol vedla. Manolo Gabbiadini si na malém vápně počkal na přihrávku Mertense a rozveselil domácí Tifosi - 2:1 pro Neapol. Následně se Cavallucci Marini snažili něco vymyslet, ale jejich kombinace se odehrávala výhradně na jejich vlastní polovině. Přesto se ještě do konce poločasu změnilo skóre. Ve druhé minutě nastavení poslal do vápna přesnou přihrávku Volta a Defrel rovnou z první srovnal na 2:2 a zároveň zaznamenal svojí druhou branku v utkání.

Parthenopei rozhodně nechtěli hrát s předposledním týmem tabulky vyrovnanou partii a ve druhém poločase zařadili vyšší rychlostní stupeň. Brankář Agliardi byl v jednom ohni a v 57.minutě z kopačky Driese Mertense potřetí inkasoval. Belgický útočník si na malém prostoru v obležení hostujících hráčů našel místo ke koncovce a vrátil vedení na stranu Neapole. Cesena pak mohla znovu vyrovnat, Andújar ale předvedl proti akrobatickému zakončení dobrý zákrok. Na druhé straně netrefil balón ideálně Hamšík a Neapol stále vedla jen o jednu branku. O tento náskok mohla přijít v 90.minutě, ale Andújar zlikvidoval i hlavičku Volty a výrazně se podepsal pod triumf Neapole.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Parma FC 3:0

18.05.2015 19:00

Góly: 13. Gonzalo Rodríguez, 30. Alberto Gilardino, 56. Mohamed Salah

Fiorentina zdemolovala beznadějně poslední Parmu a připsala si na domácím stadionu důležité tři body. Celkem poklidné utkání rozhodla Viola třemi zásahy, o které se postarali Gonzalo Rodríguez po třinácti minutách, Alberto Gilardino a následně také Mohamed Salah, který se trefil deset minut po změně stran a uzavřel tím skóre zápasu.

Už po čtyřech minutách si Abdelkader Ghezzal připsal první střelu zápasu, když se pokusil o nebezpečné zakončení přes bránícího hráče. Gólman Neto s tím však počítal a jeho střelu zneškodnil. Práci měl také jeho kolega na druhé straně Antonio Mirante. Ten už vyhlíží nové angažmá poté, co Parma oficiálně sestoupila. Dnes se musel ještě koncentrovat a připomněl mu to například Alberto Aquilani. Někdejší hráč římského AS zkusil štěstí z voleje z hranice šestnáctky a namířil svou ránu právě do brankářových rukavic.

Ostatně, úvod zápasu byl hodně zajímavý a šance se střídaly na obou stranách barikády. Stoprocentní šanci na první vstřelený gól měl útočník Raffaele Palladino, který však v pádu minul odkrytou bránu Violy! Byla to ale právě Viola, která se ujala vedení v zápase. Centr z levé strany odvrátil parmský kapitán Lucarelli jen na hlavu Gonzala Rodrigueze, který využil své centimetry i zkušenosti a poslal míč do sítě - 1:0 pro výběr trenéra Vincenza Montelly.

O dvě branky mohli domácí vést jen o chvíli později, když si do vápna naběhl egyptský šikula Mohamed Salah, který se prodral až do šestnáctky, jenže poměrně snadno přestřelil bránu Antonia Miranteho. Po dvaceti minutách se do šance dostal také slovinský záložník Josip Iličić, který tvrdě vypálil a Mirante střelu stihl pouze zkontrolovat pohledem. Brankář Mirante byl v permanenci také po další chybě své obrany, když se do vápna prosmýkl Pasqual, který notně vystrašil brankáře Ducali. Mirante svou úlohu nakonec zvládl.

Raffaele Palladino svou šanci neproměnil a na druhé straně Viola trestala. Josip Iličić nejprve tvrdě vypálil a brankář Mirante dostal jeho střelu jen na roh, ale ani to mu neposkytlo dostatek klidu. Z následného rohového kopu se totiž snesl míč na hlavu Alberta Gilardina, který předskočil bránícího Lucarelliho. Přesnou hlavičkou navýšil vedení toskánského celku na dvě branky.

Stejný hráč mohl ještě do konce první půle přidat svou druhou branku, ale nepochopitelně skvělý brejk zahodil a netrefil prázdnou bránu! Po změně stran Viola přidala, jenže přidali také hosté. Nocerino ze skvělé pozice trefil jen nejblíže stojícího hráče, kterým byl Tomović. Mohamed Salah si nadvakrát zpracoval míč a vypálil těsně vedle. Jako nůž máslem poté prošel Mohamed Salah obranou svého soka, když převzal přihrávku za vápnem, udělal s míčem pár kroků a jen tak mimochodem prostřelil marně zasahujícího Miranteho!

Další centr do vápna si našel ofenzivně laděný Ghezzal, který však pálil hlavičkou jen těsně vedle. Iličić se ocitl s míčem na kopačce ve vápně, avšak nic nevymyslel. Patnáct minut před koncem se na hřiště dostal velezkušený Alessandro Diamanti, který nahradil unaveného Mohameda Salaha. Dvě minuty před koncem utkání se do míče zpoza vápna. Trefil ale jen břevno, i když rána to byla vskutku krásná! Brankář Mirante dostal ještě jednu branku, jako by neměl už tak smutný život. Ale naštěstí pro něj pro ofsajd nebyla uznána. Fiorentina je pátá, Parma tradičně poslední.

Více informací k zápasu

AS Řím - Udinese Calcio 2:1

17.05.2015 20:45

Góly: 45. Radja Nainggolan, 65. Vasilios Torosidis - 19. Stipe Perica

AS Řím zvládl těžké utkání s Udinese a po vítězství 2:1 se vrací zpět na druhé místo před Lazio. Vlci to se Zebrami neměli vůbec jednoduché, po gólu Pericy dokonce prohrávali, ale Nainggolan a Torosidis dokonali obrat.

Svěřenci trenéra Rudiho Garcii věděli, že Lazio své utkání na Sampdorii Janov zvládlo a minimálně do tohoto zápasu se posunulo na druhou příčku. Vlci tedy odpověděli po svém a i když to byla s Udinese fuška, zápas také zvládli.

Udinese šlo na Olympijsém stadionu překvapivě do vedení, Manolas vyrobil hrubku a na branku se z úhlu řítil Théréau. De Sanctis dokázal jeho pokus vyrazit, ale Perica dorážel a míč skončil v síti - 1:0 pro Udinese. Za další čtvrthodinu měli hosté na kopačce další gól, Stipe Perica velmi nebezpečně hlavičkoval, ovšem nedokázal trefit branku. Na druhé straně zase posílal balón do ohně Holebas, Ibarbo ho před Karnezisem lehce tečoval, ale míč šel mimo. AS Řím stupňoval svůj tlak a nakonec ještě do přestávky srovnal na 1:1. Francesco Totti lehkým obloučkem našel nabíhajícího Nainggolana, jenž vyrovnal. Ještě v nastavení mohl vrátit vedení zpět Udinese Guilherme Dos Santos, z přímého kopu ale trefil brankovou konstrukci!

Řím to proti dobře hrajícímu Udine neměl jednoduché, ale pokud chtěl pomýšlet na vítězství musel přidat. V 55.minutě došlo v pokutovém území Giallorossi k závaru a De Sanctis i s pomocí De Rossiho situaci ustál. A v 65.minutě se domácí Tifosi konečně dočkali. Totti ve vápně trochu nechtěně sklepl míč, Widmer ho nezachytil a obránce Torosidis měl snadnou úlohu - 2:1 pro AS Řím. V závěru zápasu šance Říma ještě přibývaly, ale k další změně skóre už nedošlo.

Vlci se tak vrací zpět na druhé místo před Lazio, ovšem dvě kola před koncem to bude v souboji o přímou účast v základních skupinách Ligy mistrů ještě hodně napínavé.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Città di Palermo 0:1

17.05.2015 15:00

Góly: 9. Franco Vázquez

Posledním jistým sestupujícím se stalo Cagliari, které doma nestačilo na Palermo 0:1. Domácí přitom nebyli horším týmem, ale doplatili na neproměňování šanci. O jedinou branku zápasu se postaral Franco Vázquez.

Sardiňané potřebovali v tomto utkání zvítězit a zároveň doufat v porážku Atalanty s Janovem. Zatímco to druhé se splnilo, první úkol vyřešen nebyl. Po nejtěsnější porážce tak Cagliari sestupuje do Serie B.

Cagliari sice jako první ohrozilo branku soupeře, nicméně byl to Brkić, kdo poprvé lovil míč ze své sítě. Tak nejprve šance domácích, Mpoku střílel bez přípravy rovnou z první, ale netrefil branku. Pak už se radovali hosté, Franco Vázquez se dostal k odraženému balónu a technickou střelou poslal Palermo do vedení.

O chvíli později mohli domácí srovnat, Čop postupoval na Sorrentina, ale ten jeho přízemní pokus kryl. Brankář Palerma musel zasahovat i po ráně Ekdala. Byla to pořádná pumelenice, ovšem Cagliari zahrávalo jen rohový kop. Cagliari ale stupňovalo svůj tlak, směrem dopředu se snažilo, jenže nevyužívalo šance. Farías byl v obrovské tutovce, Sorrentino se rychle přesunul a zmařil další šanci domácích. Do šaten šli tedy spokojenější hosté.

Sardinský celek měl před sebou velmi důležitou druhou pětačtyřicetiminutovku. Atalanta hrála po poločase s Janovem 1:1 a stále tu tedy byla šance, že prohraje. Navíc zprávy z Bergama byli pro Cagliari stále příznivější a příznivější, jenže domácí ne a ne vstřelit gól. Přes obranu Palerma se dostávali čím dál hůře a nakonec mohli čtvrthodiny před koncem podruhé inkasovat. Po hezké kombinaci zakončoval Quaison, ovšem chyběla mu patřičná razance. Cagliari se nedařilo a nic na tom nezměnil ani čtyřminutový nastavený čas. Porážkou 0:1 se domácí definitivně vyřadili z boje o záchranu a zkompletovali sestupovou trojici.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Janov CFC 1:4

17.05.2015 15:00

Góly: 18. Mauricio Pinilla (pen.) - 30. Leonardo Pavoletti, 57. Andrea Bertolacci, 61. Iago Falqué, 73. Iago Falqué

Janov rozstřílel domácí Atalantu a znemožnil jí čtyřmi góly. Grifové tak jsou opět o něco blíže vysněné Evropské lize, protože se na chvíli dostali na pátou příčku před Violu! Atalanta naopak ztrácí a stále se potácí v těsné blízkosti sestupové propasti.

Grifové to dokázali! Alespoň na chvíli se dostali na kýženou pátou příčku, která jim může zaručit Evropskou ligu! Dlouhou dobu se zdálo, že tím úspěšnějším z obou janovských celků, se stane Sampdoria. Té ale začal docházet dech, který naopak získávají Grifové. Janovské CFC dnes odpoledne vyloupilo Bergamo, když se o góly postarali útočník Pavoletti, záložník Andrea Bertolacci, a dvěma zásahy se blýskl Iago Falqué. Za domácí se jediným střelcem stal zkušený útočník Mauricio Pinilla.

V prvních minutách jsme se moc ofenzivní či jinak zajímavé podívané nedočkali. Spíše to byl boj o každý centimetr hřiště. Brankář Mattia Perin musel první ošemetnou situaci řešit až po patnácti minutách, kdy mu jeho obránci spíše bránili v zásahu. Nakonec si mladý brankář mohl oddychnout, když svou úlohu zvládl a závar před sebou vyřešil. Atalanta začala utkání trochu lépe a odměna se záhy dostavila. Zkušený argentinský stoper Burdisso zahrál ve vápně rukou a byla nařízena penalta. K ní se postavil střelec Mauricio Pinilla a nemýlil se - 1:0 pro Orobici.

Janov se ale nevzdal a začal útočit. Po sérii rohových kopů se mu jeho snaha vyplatila, když se míč po centru ze strany snesl do vápna, kde se ocitl vysoký útočník Leonardo Pavoletti. Ten si naskočil na míč a přesnou hlavičkou srovnal - 1:1!

Vstřelený gól vliv Janovu energii do žil a Grifové začali tlačit svého soka před sebou. Další zajímavý pokus na bránu gólmana Marca Sportiella vyslal Maxime Lestienne, jenže mířil o trochu výš, než by bylo zapotřebí. První poločas příliš mnoho pohledné akce či branek nenabídl, ale druhé dějství nám vše vynahradilo. Deset minut poté, co se obě mužstva vrátila na hrací plochu, se opět měnilo skóre. Mladý záložník Andrea Bertolacci si troufl na odvážnou akci, když nasadil jesle nejbližšímu protihráči, vlétl do vápna a s ledovým klidem zakončil - 2:1 pro CFC.

Ani šikovný brankář Marco Sportiello nepomohl Atalantě k lepšímu výsledku, protože přesně po hodině hry nestačil na krásnou ránu Iaga Falquého. Ten si srovnal míč na střelu a technickou ranou obstřelil Sportiella. Chvíli se potom nic nedělo a oba týmy pokračovaly ve stereotypní podívané. Až dvacet minut před koncem utkání si zapsal zásah číslo dva tahoun hostujícího týmu Iago Falqué. Opět mu obránci Atalanty nechali dost volného prostoru, což mladému hráči bohatě stačilo na krásnou ránu ke vzdálenější tyči! Do konce utkání už si Grifové skóre pohlídali a po zásluze slaví!

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Empoli FC 2:1

17.05.2015 15:00

Góly: 24. Vangelis Moras, 67. Jacopo Sala - 6. Riccardo Saponara

Veronský Hellas doma otočil nepřiznivý vývoj s Empoli a nakonec slaví vítězství 2:1. Hosté šokovali Stadio Bentegodi brankou Saponary, ale Moras ještě do poločasu vyrovnal a po změně stran dokonal obrat Sala.

Luca Toni, který nastoupil od úvodní minuty, se sice mezi střelce nezapsal a stále tak ztrácí v boji o korunu krále střelců jedinou branku na Carlose Téveze, ale vadit mu to nemusí, neboť jeho tým přehrál Empoli a v tabulce si polepšil.

Domácím se tedy start do utkání vůbec nepovedl. Empoli stačilo jen šest minut, aby se na Stadio Bentegodi ujal vedení. Hráči už v přípravkách neustále slyší, že se má hrát dokud rozhodčí nepískne a přesně to, by si měli domácí zopakovat. Hráči Hellasu v domění, že bude odpískán faul přestali hrát, načež se míče zmocnil Saponara a překonal Rafaela - 1:0 pro Empoli. Verona na nic nečekala, ve 21.minutě orazítkoval břevno Toni a za další dvě minuty bylo srovnáno. Centr Obbadiho na zadní tyč využil Vangelis Moras a hlavou vyrovnal - 1:1.

Ještě v prvním poločase se Hellas dožadoval penalty, ale hlavní sudí pro to neměl pochopení. Skóre 1:1 vydrželo až do přestávky, přestože Salova rána nebyla vůbec špatná, zaskvěl se ale Bassi. Ten neinkasoval ani po další tutovce Toniho a nakonec mu pomohl i Barba, který odkopával míč z brankové čáry.

Druhý poločas už tolik šancí nenabídl, přesto v něm došlo ke konečnému rozuzlení. V 67.minutě si Bassi neporadil dobře s dlouhým centrem, který jen vyrazil před sebe přesně na kopačku Jacopa Saly, který nekompromisně poslal Hellas do vedení. Domácí mohli přidat pojistku, ale Hallfredsson ve vložence neuspěl. Hellas těsné vedení uhájil a získává tři body.

Více informací k zápasu

Turín FC - Chievo Verona 2:0

17.05.2015 15:00

Góly: 51. Maxi López, 69. Maxi López

Turín konečně po delší době zabral a připsal si cenné tři body. Turín je sice stále na 9. místě tabulky Serie A, dnešní představení se mu ale povedlo. Hlavní hvězdou byl útočník Maxi López, který se dnes trefil dvakrát. Chievo Verona mít strach nemusí, sestupové starosti už jej dlouhou dobu netíží.

Domácí se v Turíně představili s poměrně silnou záložní řadou, která čítala jména jako Vives, Gazzi, El Kaddouri nebo Darmian, v útok nastoupil vedle Maxiho Lópeze ještě mladík Josef Martinez. Chievo nastoupilo se čtyřmi muži v záloze, kterými byli Birsa, Radovanović, Christiansen a Izco. Do útoku se dostal Paloschi s Meggiorinim. Turín začal poměrně zostra. V první minutě se po centru El Kaddoruiho do vzduchu pověsil Lopez a jen těsně minul bránu.

V patnácté minutě se mohla Granata opět dostat do vedení, když liknavá obrana Mussi Volanti umožnila zakončovat Omaru El Kaddourimu. Jeho projektil ze čtrnácti metrů mířil hodně mimo tři tyče a El Kaddouri po právu schovával hlavu do dlaní. Birsa se dostal k oraženému míči, ale mířil ze střední vzdálenosti jen do hráče před sebou. Podobně se vedlo o chvíli později také Biraghimu. A obránce stojícího před sebou napálil také Maxi López, který neslavně zakončil zpočátku zajímavou a přesnou nahrávku od Josefa Martineze.

V ofenzivní fázi se Býci snažili hrát velmi jednoduše a účelně, což se jim dařilo. Jenže zakončení bylo minimálně vlažné až neškodné. Brankář Francesco Bardi mnoho práce neměl, protože mu jí útočníci soupeře moc nepřidělávali. Meggiorini se o chvíli později dostal ke střele z úhlu, která zamířila jen těsně vedle tyče Turína. Na hře hostí bylo sympatické, že se snažili poměrně tvrdě a často napadat rozehrávku soupeře, takže se obránci Granaty nijak nenudili a tempo zápasu vypadalo poměrně na úrovni.

Po půlhodině hry se do míče z dvaceti metrů opřel Josef Martinez, který poslal svou ránu jen do zad obránce Boštjana Cesara, který míč tečoval na rohový kop. S ním si už domácí moc dobře neporadili. Ke střele se odhodlal až Vives a moc mu nechybělo, aby se mohl radovat. Doslova centimetry dělily jeho pokus od šibenice. Brankář Padelli mnoho práce neměl, k zásahu jej donutil až Christiansen ranou z volného přímého kopu. Pět minut po změně stran se do míče z voleje opřel Martinez, jenže proti byl Bardi, který bravurně vyrazil míč!

Z následného rohového kopu však Býci udeřili. Míč se po závaru ve vápně dostal k Maksimovićovi, který jej obloučkem nahrál na Maxiho Lópeze. Ten použil soupeře jako "stoličku" a hlavičkou překonal Bardiho!

Stejný hráč pálil z otočky také po hodině hry, když mířil jen na rohový kop po teči obránce. Dnes odpoledne útok Chieva prakticky neexistoval, hrálo se jen na jednu bránu. Proti svým bývalým spoluhráčům měl Maxi López obrovskou motivaci a byo to vidět. Dvacet minut před koncem zápasu proběhl středem hřiště a po čtyřiceti metrech sprintu pohodlně překonal bezmocného a osamoceného brankáře Bardiho! Tím uzavřel skóre zápasu ve prospěch domácích.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AC Milán 3:2

17.05.2015 12:30

Góly: 13. Domenico Berardi, 31. Domenico Berardi, 77. Domenico Berardi - 33. Giacomo Bonaventura, 51. Alex

Leden 2014 se opakuje. Domenico Berardi tehdy nastřílel Milánu čtyři branky a byl hlavním strůjcem vítězství 4:3. Nyní byla situace podobná, všechny branky nastřílel znovu Berardi a Sassuolo tentokrát porazilo AC Milán 3:2.

To snad aby vedení Rossoneri Berardiho koupilo. Sassuolo znovu ukázalo, že mu hra AC Milán báječně sedí a z pěti vzájemných zápasů vyhrálo potřetí. Milán tak nenavázal na poslední výhru s Římem a znovu prohrává. Hosté by také měli začít něco dělat s disciplínou, za poslední čtyři kola dohrávali v plné síle jen jednou. Dnes přišli po hodině hry o vyloučeného Bonaventuru a v nastavení i o Susa.

Do první šance se sice dostal milánský Destro, ale jeho rána šla těsně nad. Na druhé straně se pak udála málo vídaná věc, Diego López měl míč v náručí, ale ten mu pak zničehonic vypadl a i když celým objemem brankovou čáru nepřešel, sudí poukázal na gól! Ano, chyba gólmana Lópeze byla jednoznačná, ovšem on jí v podstatě dokázal odčinit, nicméně nepochopitelné rozhodnutí sudího poslalo Sassuolo do vedení. Branka byla připsána Domenicu Berardimu, jenž svojí střelou celý okamžik rozpoutal. Milán tak opět nezačal dobře a bylo hůře, ve 31. minutě pláchl obraně Rossoneri opět Domenico Berardi a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0.

Naštěstí pro hosty přišla rychlá kontaktní branka. Giacomo Bonaventura vlétl do vápna, tam se vyhnul několika obráncům a takovým podivným, leč chytrým kopem snížil. Krátce na to doslova odmítl vyrovnání Destro, který z dorážky přestřelil. Ještě předtím donutil Consigliho k zákroku Honda.

AC Milán vstoupil aktivněji i do druhé půle, v 50. minutě byla Bonaventurova střela zablokována, ale hned o minutu později udeřil stoper Alex. Brazilský obránce si naskočil na přesný centr a hlavou srovnal na 2:2.

Jenže přišla 57. minuta a úmyslné hraní rukou v podání Bonaventury. Naprostá nedisciplinovanost tak znamenala oslabení Milána a výrazné komplikace. Neroverdi se zpočátku nemohli dostat do tempa a až dvacet minut před koncem zase začali hrozit. Krásnou kombinaci Berardiho a Zazy zastavil až výtečným zákrokem López. Vzápětí se na druhé straně dožadoval penalty Honda, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá. Milán se dokázal v početní nevýhodě bránit jen do 78. minuty, po přihrávce Zazy zkompletoval hattrick Berardi - 3:2 pro Sassuolo.

Sassuolo tedy vedlo a na tahu byl Milán. Rossoneri ale nebyli po vyloučení směrem dopředu vůbec nebezpeční a nevytvořili si ani žádný závěrečný tlak. Ve čtvrté minutě nastavení navíc neudržel nervy Suso a i on byl vyloučen. Parta Filippa Inzaghiho tak znovu padla, znovu doplatila na nedisciplinovanost a znovu jí nastřílel hattrick Domenico Berardi.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SS Lazio 0:1

16.05.2015 20:45

Góly: 54. Santiago Juan Gentiletti

Postavení v tabulce Serie A se opět mění. Na druhém místě svého nenáviděného rivala AS vystřídalo Lazio, které si dokázalo poradit se Sampdorií Janov. Velký festival brankových šancí a gólů se nekonal, o vítězi rozhodla jen jediná branka. Na svědomí ji měl obránce Santiago Juan Gentiletti, který se prosadil na začátku druhé půle.

Domácí Doria spoléhala na poměrně silnou záložní formaci, kam se vměstnali hráči jako Acquah, Palombo nebo Obiang. Ti podporovali Roberta Soriana, který tvořil spojku mezi zálohou a útokem. O ofenzívu se pak primárně mělo starat duo Samuel Eto'o a Luis Muriel. Lazio přivezlo všechny největší hvězdy, protože mu přeci jen šlo o hodně. Ofenzívu tvořili Candreva, Klose, Anderson, které měli míči zásobovat Parolo, Ledesma a Lulić.

Už ve třetí minutě se Felipe Anderson pokusil o průnik po pravé straně šestnáctky, jenže si míč příliš předkopl a přišel o něj. Do další šance se na opačné straně hřiště dostával aktivní Luis Muriel, jenže pálil mimo. Eto'o se dostal k nakopávanému centru směrem k brance Lazia a mířil taktéž mimo tři tyče. Hra se v této pasáži přelévala z jedné strany na druhou a tempo zápasu bylo poměrně vysoké.

Po dvaceti minutách pálil první zajímavý projektil na bránu útočník Antonio Candreva, který jen těsně minul bránu, kterou strážil brankář Emiliano Viviano. Candreva o chvíli později poslal z levé strany přihrávku do malého vápna, kterou z brankové čáry vykopl De Silvestri. Míč se nakonec po mnoha odrazech dostal k brankáři Vivianovi. Doria se pokoušela udeřit hned z následujícího protiútoku, když pálil Luis Muriel. Jeho rána nakonec prosvištěla těsně vedle tyče!

Krátce před koncem první půle, která zůstala trochu za očekáváním, se mohla Doria dostat do vedení. Z pravé strany přišel centr do pokutového území Lazia, kam si nikým nepovšimnut naběhl Obiang. Ten pálil zhruba z prostoru, odkud se normálně kope penalta, ale trestuhodně selhal, když netrefil odkrytou branku Lazia! Dvě minuty po změně stran se do zajímavého útočení hnal Antonio Candreva, který se elegantně a jakoby mimochodem zbavil jednoho protihráče. Jeho rána mířila těsně vedle.

Tři minuty poté si Samuel Eto'o naběhl parádně za obranu Lazia na kolmici a z levé strany se hnal sám na branku hostí. Jeho rána však také postrádala razanci a přesnost, takže brankář Etrit Berisha zůstal nepřekonán. To samé o sobě nemohl říct brankář domácí Dorie. Emiliano Viviano nakonec pět minut po změně stran kapituloval, když skvěle zahraný rohový kop dopadl až k nohám Santiaga Gentilettiho, který jen nastavil nohu a mohl se radovat - 1:0 pro aktivnější hostující celek.

Další zajímavý pokus Antonia Candrevy jen těsně minul tyč! Candreva si nabíhal z levé strany za domácí obranu, Romagnoli včas vystoupil a zbavil jej kulatého nesmyslu. Lazio se dostalo o chvíli později do další zajímavé šance, když se po centru z pravé strany k odraženému míči dostal Candreva a pálil jen těsně vedle tyče! Aktivita se Dorii nedá upřít, což ostatně potvrdila také zajímavě řešená standardní situace. Dvacet minut před koncem se z ní ale málem radovali hosté, když brankář Berisha rychle rozehrál a míč se po ose Lulić - Djordjević dostal až na malé vápno. Hostující útočník pálil opět jen těsně vedle tyče.

Deset minut před koncem zápasu se na hrací ploše objevil útočník Stefano Okaka Chuka, který vystřídal unaveného a nevýrazného Angela Palomba. Ani on si však nedokázal vypracovat ideální střeleckou pozici. Centr z levé strany se pokusil usměrnit do branky Bergessio, ale dvě minuty před koncem pálil mimo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Juventus FC 1:2

16.05.2015 18:00

Góly: 9. Mauro Icardi - 42. Claudio Marchisio (pen.), 83. Álvaro Morata

Slavný zápas s dlouhou tradicí nakonec našel svého vítěze. Stal se jím hostující Juventus Turín, který sice nezačal právě nejlépe, ale nakonec si dokázal poradit. Dvěma góly otočil vývoj utkání ve svůj prospěch a navýšil svůj náskok na druhé AS. Především se ale Inter zřejmě může rozloučit s evropskými poháry.

Inter Milán se chtěl vytáhnout proti lídrovi a čerstvému mistrovi Serie A z Turína. Ten navíc přijel s poměrně béčkovou sestavou, takže se Interu naskýtala obrovská možnost na zisk bodů. Odpovídala tomu i sestava domácího celku, ve které jsme mohli najít jména jako Mateo Kovačić, Rodrigo Palacio, Xherdan Shaqiri nebo střelec Mauro Icardi. Juventus spoléhal na několik náhradníků, v ofenzívě to pak byli Roberto Pereyra, Rômulo, Stefano Sturaro, Alessandro Matri nebo fanoušky Realu vypískaný Álvaro Morata.

První velkou šanci měli domácí, když se ke střele za vápnem dostal Mauro Icardi. S jeho tvrdou a poměrně dobře umístěnou ranou si ale náhradní brankář Marco Storari poradil poměrně bez potíží. O stejnou akci se pokusil argentinský střelec o chvíli později. A to už mu vyšlo. V deváté minutě se totiž dostal opět k ráně za vápnem a krásným projektilem prostřelil brankáře Marca Storariho - 1:0 pro Nerazzurri!

Po dvaceti minutách se do další šance Juventusu dostal Alvaro Morata. Mladý španělský útočník a hrdina posledního klání s Realem Madrid si udělal prostor a následně z levé strany nebezpečně vystřelil na bližší tyč. Tam se ale včas dostal také brankář Samir Handanović a míč lapil. Na opačné straně měl plné ruce a nohy práce také brankář Marco Storari, který musel do práce po šanci Rodriga Palacia. Zkušený argentinský střelec pálil z první, ale narazil jen na připraveného soupeřova brankáře.

Dalších patnáct minut se poměrně nic nedělo, ale pět minut před koncem prvního dějství se věci pohnuly. Xherdan Shaqiri nejdříve nastřelil spojnici brány, od které se balon odrazil k Brozovičovi. Chorvatský záložník sice branku vstřelil, ale bohužel pro domácí pálil z ofsajdu. Tři minuty před koncem první půle se do šance dostal Juventus a srovnal! Nemanja Vidić totiž ve vápně fauloval a dostal od sudího žlutou kartu. K míči se po nařízené penaltě postavil Claudio Marchisio a jako správný kapitán srovnal stav utkání!

Minutu po začátku druhého dějství se do zajímavé šance probíjel Alvaro Morata, který se zkoušel prosadit. Pálil ale těsně vedle tyče! Stejně tak se vedlo na opačné straně Interu. Icardi pálil zpoza vápna a mířil těsně vedle. Po hodině odehrané hry se pokoušel prosadit jinak poměrně nevýrazný Xherdan Shaqiri, který rozhodně nenaplňuje očekávání, jenž do něj Inter vkládal. Mířil těsně vedle. O chvíli později našel skvělým pasem ve vápně Mateo Kovačić Danila D'Ambrosia, který pálil ve velké šance trestuhodně mimo! Oprávněně pak skrýval hlavu v dlaních.

Deset minut před koncem utkání se k hlavičce ve vápně dostal Mauro Icardi, jenž však hlavičkoval mimo. Následně obrovskou chybu vyrobil brankář Samir Handanović, který podcenil střelu Alvara Moraty. Ta letěla přímo na něj a i když skákala, rozhodně bylo v moci brankáře Interu ránu chytit. Jenže míč nakonec skončil za zády slovinského brankáře. Inter se tak dnes mohl rozloučit se třemi body. S největší pravděpodobností jej to bude stát i Evropskou ligu pro příští sezonu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC36258367:2183
2.AS Řím361813551:2867
3.SS Lazio362061066:3466
4.SSC Neapol36189967:4763
5.ACF Fiorentina3616101055:4458
6.Janov CFC3615111058:4256
7.UC Sampdoria361315845:3954
8.Inter Milán3613131053:4252
9.Turín FC3613121143:4251
10.AC Milán3611131250:4946
11.Città di Palermo3611131249:5146
12.Hellas Verona3611111445:6144
13.US Sassuolo3610131345:5643
14.Chievo Verona3610121427:3742
15.Empoli FC368171142:4741
16.Udinese Calcio3610111540:5141
17.Atalanta Bergamo367151436:5336
18.Cagliari Calcio366102043:6528
19.AC Cesena364122036:6724
20.Parma FC36662429:7117
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Parma FC-2za neuhrazené dluhy vůči zaměstnancům
Parma FC-4za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (165)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Marco Storari

Reagovat
Airus

jj, to bylo koulervoucí

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud někdo má předběhnout Teveze ve střelcích tak ať je to radši Toni než Icardi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

S prehľadom. Inter sa snažil, ale kvalita bola na našej strane, a to hralo bčko. Krásny večer. Inter nedokáže poraziť ani naše bčko, zblamoval sa im brankár, nikto sa nám nezranil

Treba pochváliť Storariho, je super už niekoľko rokov a fakt sa cítim kľudne ak má zastúpiť Gigiho práve on. Morata zase rastie od zápasu k zápasu, neuveriteľný progres.

Reagovat
Komat

Morata u druhýho gólu byl fakt k smíchu. Jak se tam válel a simuloval. Asi deset vteřin brečel na zemi, pak k němu letěl míč, tak ho někdo polil živou vodou, vystřelil a pak běhal jak čamrda - fakt mě to sralo víc než ten gól v tu chvíli.

Handanovič tam co dělal u toho gólu? Jak může něco takovýho ligovej gólman pustit?

Inter hrál dobře, držel míč, přihrával z první a to jim šlo. Co jim už tak nějak nejde, je dostávat se do šancí a tu převahu na míči zužitkovat. Je to tak celou sezonu. A když už se do šance dostane, tak něco málo chybí.

Proti Bčku Juventusu by ale měli vyhrát.

Reagovat
Airus

Hodně se mi líbil Yuto, pěkně to oživil

Reagovat
Komat

Co je s Dodem? Když tam dával Yuta, tak mě napadlo, že už jsem o něm dlouho neslyšel.

Reagovat
Airus

Má něco s meniskem

Reagovat
snuff24

Jóó B tým je B tým

Reagovat
Pettirosso

i s Béčkem FORZA JUVE!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

3 kola před koncem a druhý a třetí nemá ani 65 bodů, to je fakt asi nejslabší rok

Reagovat
Airus

nejvyrovnanější?

Reagovat
andycek1

Nejslabsi sezona a paradoxne mi dame finale LM. Inac bohuzel nikdo nedokaze mat stabilnu formu aspon cast sezony. Som zvedavy ci sa vobec niekto k nam priblizi lebo to vidim na dalsie v poradi 5. Scudetto

Reagovat
Furia Ceca

V Anglii by řekli, že je to vyrovnaností ligy!

Reagovat
Milan.B

sledovat jak sa natahuju juventini s interistami je parada

Reagovat
Pinturicchio

Díky, pánové.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny darček pre Másima, presne taký ako si zaslúžil A najlepší golman ligy Handanovič

Reagovat
Recoba Inter

Ale jo nehráli sme hrozně. Po nějaké odmlce sem se podíval a nelíbil se mi akorát výkon Juana ,který hrál jako čuně. K Ranovi se asi nemá cenu moc vyjadřovat. Nevím jestli je větší ostuda neustále nastupovat s páskou pro něj nebo pro klub. Je to hrozný nemotora. Zbytek docela fajn. Kova má ty nahrávky luxusní. Dneska se mu sice až tolik nedařily, ale i přesto bylo vidět, že chtěl hrát a makal. Xherdan se mi taky líbil, jen škoda, že nemá moc s kým hrát. Příde mi, že nejen svou hrou dokáže zcela zaskočit soupeře, ale dokonce i protihráče a pak z jeho akcí nic moc není, ale asi to chce čas. Nepříde mi, že by nás Juventus přehrával(jasně, nepřijeli s nejlepší sestavou), ale dkyž ten fakt pomineme tak sme je dokázali zaltačit, bohužel naši chaotičnosti, nesehraností a pro soupeře čitelností sme z toho zas nic pořádného nevytěžili. Škoda, že D'Ambro nedal tu jeho šanci...tu pencli sem neviděl, tak nevím jetsli byla oprávněná nebo ne, zato ten druhý gol Juventusu šel na vrup Handovi. I když mu zacláněl obránce, tak to nebyla žádná kdovíjaká střela, kterou by golman jeho kvalit měl pustit. Sem smutný o to víc, že tady tenhle prd + gol z penalty rozhodly zápas a někteří se tady zas ekasají jak nás porazili i s Bčkem trochu soudnosti pánové, snažili jsme se, bohužel směrem dopředu nám to prostě nejde, chtělo by to opravdu mít zajištěnou obranu abychom směrem dopředu nepůsobili tak křečovitě. Jsem opravdu zvědavý na léto, protože další ztracená sezóna toto. Snad se už ale konečně začíná blýskat na lepší časy. Ono to pude hlavně se NEBÁT a NEKRÁST INTER per sempre

Reagovat
Recoba Inter

*spoluhráče

Reagovat
Airus

Nebyl to špatnej zápas ani pro Juve ani pro Inter, spíš plnej individuálních chyb (a individuálních zázraků od Storariho), ale hra měla fajn tempo... hrálo se nahoru dolu.

Pro nezaujatýho dobrej zápas, i když dost úsměvnej

Reagovat
Furia Ceca

Tak se nebojte a nekraďte! Hrajte fotbal!

Reagovat
Pipo123

Paráda, dôležité 3 body, výkon bol docela fajn, skvelý Gentiletti, navyše si dal gól, návrat Djordjeviča a De Vrija, pekne sa na to pozeralo. Tak a teraz si ísť pre výhru v Coppe, FORZA LAZIO

Reagovat
Airus

gratulace, snad to druhý místo dáte

Reagovat
Recoba Inter

Ale jinak stačí porazit Janov a stále máme šanci! Grazie Lazio My to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Juventus!To je ono,naprostá dominance!

Reagovat
Pipo123

Pioli je borec, vôbec neplače, dnes po zápase sa vyjadril "Dôležité 3 body, ale už teraz sa musíme začať pripravovať na Juventus, budeme hrať proti najlepšiemu taliánskemu klubu, nepýtajte sa ma na výkon rozhodcu v minulom zápase, každá hra záleži v prvom rade na našom výkone"

Ten človek za celú sezónu ani raz neplakal kvôli rozhodcom, ani raz sa nepustil do výkonou rozhodcou, skvelé vystupovanie od Pioliho

Reagovat
Airus

Reagovat
Zark

kurewsky dobrý, škoda že až v laziu to lidem dochazi

Reagovat
10

Juventino, no

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
homeles8

Tuto sezonu čest Allegrimu, že se toho nebál a dokázal být dobrým naástupcem Conteho po tom, co si všichni mysleli že lepší to nebude a nevěřili mu. Nakonec je to ještě lepší - LM. Potom bych vyzdvyhl Lucu Toniho, který v takovým věku a v takovým týmu bojuje o nejlepšího střelce ligy. Letos bych to přál, ať to ještě vyhraje, Carlos to může vyhrát ještě potom třeba 3x. No a nakonec respekt všem hráčům a trenérovi Parmy, kteří vydrželi až do konce a k těm zápasům dál nastupují a normálně je odehráli a ještě ty dva odehrajou. To je až skoro neuvěřitelný a do tohoto světa se to ani moc nehodí.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja som to vedel ;) hlavne som od začiatku tvrdil, že to určo dotiahne ďalej v LM ako conte, kde conte nemal gule niečo zmeniť. Allegri je lepší tréner pre europu, dokázal to aj s ACčom ktoré bola tragické a podarilo sa mu s ním postúpiť zo skupiny čo som vtedy považoval za nevídaný úspech :)

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Mňa by zaujímalo či nemá niekto záber z toho ofsajdového gólu interu

Reagovat
Melchior
Reagovat
Melchior

jinak náš zájezd byl cca z půlky Interisti, z půlky Juventini, hecovali jsme se, ale jinak příjemná atmosféra v buse i na stadionu, člověk by nevěřil, že spousta fanoušků Interu budou inteligentní, v pohodě týpci, takže

Reagovat
10

"člověk by nevěřil, že spousta fanoušků Interu budou inteligentní, v pohodě týpci"

Reagovat
Melchior

víš jak, já na spousty fotbalů nejezdim a co vidím kolikrát na streamu, nebo občas tady na fórech (čest slušným výjimkám!), tak jsem si udělal zkreslenej obrázek, včera se zkrátka sešla dobrá parta

Reagovat
Pinturicchio

Jj, akorát jsem to chtěl vypíchnout.

Reagovat
Lubinterista

On to napsal ale vážně, pro vás by to měla být spíš smutná pravda. že zrovna tomuhle se vytlemíte svedčí o tom, že se zřejmě nedočkáme, aby to tady někdo napsal opačně o vašich fanoušcích. (taky čest slušným vyjimkam!)

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pettirosso

Netlemime se vyznamu, ale tomu, jak to napsal. Ty ses taky strasna placka. Ja treba i tady vetsinu interistu uznavam, jako fajn prispevatele.

Reagovat
Lubinterista

Hezký, po dvou a pul hodinach se ti to rozlezelo v hlavě. A at tak ci tak, na tom co jsem napsal se nic nemění. Je mi jedno koho uznaváš a koho ne, je to tvoje vec. vim jen, ze stací se otrít o ten vaš klub nebo o vás a hned je clověk placka. S tim jdi do prdele nebo konecně vymyslete neco originalnejšího, zebráci

Reagovat
Pettirosso

ty ses dobrej

Reagovat
Lubinterista

Dík

Reagovat
mojmira
Reagovat
10

ty si taky napnutej jak guma od tepláků

mě ta věta přišla taková vtipně absurdní, protože zrovna tady na fóru je dlouho dost v pohodě Interistů, ať už Jajinek, Interista, nebo Votas...ty se poslední dobou hodně snažíš do týhle skupiny nepatřit

Reagovat
Lubinterista

hehe, vypadnuti z nějaké škatulky by me teprve rozplakalo

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
M11

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Na které straně jsi byl, kde jsou tři nebo dvě patra?

Reagovat
Melchior

tři, ale bylo úplně v pohodě vidět.. zpočátku jsem byl lehce nad kotlem Interu (sektor 347), ale pak se na mě pár Interistů blbě koukalo a já se nemoh moc verbálně projevovat, takže na konec prvního a celej druhej jsem se posunul kousek od kotle Juve, sektor 319 (za mříží)

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to tam super upřímně me vždycky fanoušci AC neb Juve serou když se radují z golu mají byt ve svém sektoru

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sankakofi

A s akou cestovkou si išiel ? Futbaltour, sportsen?

Reagovat
Melchior

sportsen

Reagovat
smazaný uživatel

Cim jste jeli? Busem nebo jen transporterem?

Jo a jak funguje v praxi ta neomezena konzumace piti, jak reklamujou??

Reagovat
Melchior

standartní bus, co si pronajali od student agency... nevim, co máš na mysli druhou otázkou.. jednou cestou tam a jednou cestou zpět nám byl nabídnutej (podobně, jak to dělají hostesky ve student agency) teplej nápoj dle výběru plus měli samozřejmě za nějaký drobný v busu pivo (0,33l gambrinus, 0,5l braník nebo nějaký nealko)

co se smlouvy týče, tady je výtažek o reklamaci a o stornu, já jsem ale neměl nejmenší problém

http://s7.postimg.org/ur2rwckob/image.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

To u toho půlitru: www.sportsen.cz

Reagovat
Melchior

toho jsem si upřímně ani nevšiml, takže z mého pohledu nemůžu poskytnou 100% pravdivou informaci.. ale asi to bude tak, jak jsem psal výše, tzn. za nějakejch 15 korun si můžeš kupovat pivko až do vyčerpání zásob..

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to jak kdybys měl na objektivu zaschlé semeno.

Reagovat
Melchior

je to focený přes plexisklo ve třetím patře, není to nic na objektivu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta barva toho smajliku nás bohužel vystihuje. Nezbývá doufat, že těch otřesných pět let (či čtyři) skončí. Akorát se bojím, ze se tak nestane s Mancinim na lavičce.

Forza INTER

Reagovat
FuckT

Tak teraz musime uz len dufat, ze oba rimske celky vyhraju vsetky zostavajuce zapasy a goodbye prasiacik. :)

Reagovat
FuckT

Lazio

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Inter Eterno Amore

Berardi WOW

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi

Reagovat
Pipo123

Berardi musí milovať AC

Reagovat
jany kozak

Berardi ten ma velmi rad ac aj ked ten prvy gol / negol

Reagovat
Furia Ceca

Spíš Berardiho musí milovat v AC...

Reagovat
10

ať ho Bee koupí za 30 mega a je klid

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

tak za víc, no...

Reagovat
Pettirosso

Tys uz nad nim fakt zlomil hul?

Reagovat
10

nezlomil, ale tohle je hodně peněz a když má přijít Dybala...

Reagovat
Hans82

ale penize by tuto sezonu meli byt kdyz po lize mistru prodaji nazev stadionu

Reagovat
Pettirosso

Dybalu zaplatí finále LM. Dom musí udělat poslední mezikrok příští sezónu a za rok ho musíme vykoupit a už vůbec ne pouštět ke konkurenci

Reagovat
olis

som vcera cital jeden clanok podla ktoreho by ste mali dostat 81 mega za LM, cize Dybala pre vas nie je problem, este vam aj ostane, my dostaneme 10 AS tam malo myslim nieco cez 40

Reagovat
Pettirosso

40 se mi zdá dost, když nepostoupili ze skupiny.

Reagovat
olis

podla mna moze byt, z talianskej ligy isly len dvaja ale tak uvidime co povedia oficialne cisla...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten mezikrok nemá čas. Spoluvlastnictví letos v létě končí.

Reagovat
Pettirosso

Varianta 1 - prodáme ho Sassuolu s opcí na koupi zpět, jako v případě Zazy

Varianta 2 - vykoupíme ho a necháme v Sassu na hostování, jako v případě Ruganiho

Pokud se s ním počítá, tak není problém něco vymyslet. Otázka je, jestli o něj ještě stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Když pustili Gabbiho, tak si tím zase tak jistý nejsem.

Reagovat
Pettirosso

no právě.. pokud se s ním počítá.

Reagovat
Airus

Má fakt solidní sezónu, a je to perfektní hráč za hrot (ať už křídla nebo CAM). Co jsem četl, tak do ledna máme dát 15-18 mega (tam se to dost rozchází), protože v lednu už to bude víc. Takže bych ho vyplatil a nechal hostovat. Třeba by to díky tomu šlo i pod 15

Zaza podle agenta na 90% do Juve...takže půjde do Spurs za 25M

Reagovat
raduinho

AC

Reagovat
juveforever

AC na uterák

Reagovat
bobis21

Reagovat
mastakillah

Cagliari mi bude v Calciu chybět snad jsou příští rok hned zpět

Reagovat
M11

Reagovat
M11

ale nebude to prdel

Reagovat
Rarášek

Paráda, Pepík se vrátí

Reagovat
Deki

Parma může spadnout i níž, než je Serie B?

Reagovat
Recoba Inter

myslím, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Merdardi.

Reagovat
olis

100. pre odchod Beniteza, Bigona a ich dobru nahradu

Reagovat
CubONE

Kurva, to co je. Berardi, dve redky a prehra?

Reagovat
Pipo123

Seydou Doumbia se po příchodu do AS Řím nedokázal příliš prosadit, ruská média tak nyní přišla s informací, podle níž by se mohl reprezentant Pobřeží slonoviny stěhovat zpátky do CSKA Moskva. To by údajně chtělo Doumbiu získat na hostování

Reagovat
Emmett Brown

snad nie, ja chcem aby zostal

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, oba Janovy by si to zasloužily, ale Lazio si to vybojovalo nejvíc a byl bych hovno fanoušek, kdybych nechtěl Fiore v EL

Reagovat
Pinturicchio

Dnes slaví své 36. narozeniny nejlepší režisér hry, který kdy běhal po fotbalových trávnících, geniální Andrea Pirlo. Tanti auguri, Andrea!

A dnes je tomu přesně 5 let, kdy se kormidla Juventusu ujal Andrea Agnelli. Grazie di tutto, Presidente!

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
CubONE

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
olis

vcera Mertens odohral takmer cely zapas, ukazal ako sa ma bojovat, bol najlepsi, a tak sa mozme tesit v zapase proti Juve na Insigneho

inak sme poziadali o prelozenie zapasu proti Juve na cas kedy sa bude hrat rimske derby

Reagovat
mastakillah

včera nám ten zápas vyhrál prakticky sám. Taky samozřejmě proti Juve očekávám Insigneho

Reagovat
10

09:47 V Itálii zatíkali kvůli ovlivňování zápasů

v Itálii už kvůli ovlivňování zápasů dokonce zatíká

Reagovat
Pinturicchio

Strašných chyb v těch expreskách, to může rovnou psát Dušan z Orlové, aby zarobil nějaké love.

Reagovat
10

on je nepíše?

Reagovat
Pinturicchio

Zatím ne, ale má to prej přebrat po arsinovi.

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

“They wanted me in January, when they were going to sell Giovinco,” Cassano told Tiki-Taka.

“I would have gone, then I don’t know what happened.

“I’d say yes to Juve now, because [Massimiliano] Allegri is [Coach] there

“I’ve turned down Juve four times. When I went to Roma… [Luciano] Moggi is still waiting. Then when they went to Serie B, and again when they came back to Serie A.

Reagovat
Airus

Všechno nakonec dobře dopadlo. Cassano nikdy nebyl přestupová priorita, jenom filler

Reagovat
Pinturicchio

Sassuolo director Giovanni Carnevali admits Juventus want to re-sign Simone Zaza.

“Juve want him,” the director admitted, when asked about Zaza by Sky.

“We’re looking around for a possible replacement.

Tak vítej, Simone, a koukej se zlepšit tak o 300%.

Reagovat
Pettirosso

myslím, že to tak zlý nebude, stejně zaujme místo Matriho na coppu a závěry pár zápasů, děsivá je však ta cena, za 5 útočníka, sice jsme dostali 7,5 minulý léto za prodej, ale za 4,5 nebo kolik se kupoval, takže pořád stojí 12 mega

Secondo Tuttosport i bianconeri manterranno il controllo su Berardi e nei prossimi summit verrà stabilito se l’attaccante classe ‘94 si trasferirà a Vinovo già in estate oppure se resterà ancora un anno in neroverde.

Reagovat
Pinturicchio

... a o Berardim ... “As for Berardi, he won’t necessarily leave, maybe he’ll stay.”

Čekám, že přijdou oba. Tak nějak se čeká, že s příchodem Dybaly se Tévez stáhne ještě níž, na trequartistu, takže ...

Tévez (Pereyra) - Morata (Zaza), Dybala (Berardi)

Reagovat
olis

Cavani?

Reagovat
Pinturicchio

To je FantaMercato, ale tak píše se o tom, no.

Reagovat
Airus

Berardi přijde podle mě jenom na otočku. Vykoupí se a zůstane v Sassu na hostování

Reagovat
Pettirosso

jinak si trošku myslím, že je to kvůli národnosti a proto, že Llorete imo chce víc hrát

Reagovat
Pinturicchio

Ale zas je to sympatické, už přišel Sturaro, ted asi Zaza, Berardi, Rugani

Reagovat
Pettirosso

Rugani ještě rok zůstane. Ale jo, líbí se mi, že dáváme šanci mladým italům, ten Sturaro se mi fakt zamlouvá, na to jak jsem si myslel, že je to zase hovadina ho kupovat aby vymetal hostování po celé Itálii.

Reagovat
Pinturicchio

Je to otevřené s Ruganim pořád. Ale tak hlavní je, že už celý patří Juve.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Stura , toho jsem si oblíbil okamžitě, podobný typ jako třeba Leo.

Reagovat
Airus

Já furt nevim co Sturaro je. Je to CDM, CM, CAM, je to pták, je to letadlo? Šilenej univerzál

Reagovat
smazaný uživatel

Středový záložník, co chceš víc Obdobně na tom je Vidal, Marchisio, Pereyra. Nehledal bych v tom vědu.

Reagovat
Pinturicchio

... i Kwadwo, Pado, Martín, Romulo, těch univerzálů máme hodně. Taky jeden z důvodů naší dominance, páč nás ty absence nepoloží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Ja som si cely cas mylil nadnost Sturara a Romula preto pisal Bianco alebo 10 ze novy Rino, sak on je Talian

To akoze Llorente by isiel do Sassuola?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, o Nanda údajně stojí Sevilla, Valencie a Tottenham.

Reagovat
Airus

Psalo so i Arsenalu, ale to by měli dva čahouny na hrotu

Reagovat
DelPiero137

To by bola skoda, nemam rad prilisnu rotaciu. Jedine na ukor kvalitneho, perspektivneho taliana.

Reagovat
db18

Petržela dal dva góly!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Airus

už je na čase, ale píšo to jako kdyby měli přijít TOP jména... to bez evropských poháru jen tak nepůjde, nebo se zrujnujou výplatama jako inter

Reagovat
Pipo123

V Itálii se zítra hraje finále poháru mezi Juventusem a Laziem a na velkou pozornost se může těšit Daniele Orsato, tento rozhodčí byl jmenován hlavním arbitrem finále

Reagovat
sankakofi

A čo je natom?

Reagovat
Pipo123

Nemám ho rád, navyše "na velkou pozornost se může těšit" on ju rád na seba strháva

Reagovat
sankakofi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele