36. kolo
17.05.2015 12:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

US Sassuolo - AC Milán 3:2

Leden 2014 se opakuje. Domenico Berardi tehdy nastřílel Milánu čtyři branky a byl hlavním strůjcem vítězství 4:3. Nyní byla situace podobná, všechny branky nastřílel znovu Berardi a Sassuolo tentokrát porazilo AC Milán 3:2.

To snad aby vedení Rossoneri Berardiho koupilo. Sassuolo znovu ukázalo, že mu hra AC Milán báječně sedí a z pěti vzájemných zápasů vyhrálo potřetí. Milán tak nenavázal na poslední výhru s Římem a znovu prohrává. Hosté by také měli začít něco dělat s disciplínou, za poslední čtyři kola dohrávali v plné síle jen jednou. Dnes přišli po hodině hry o vyloučeného Bonaventuru a v nastavení i o Susa.

Do první šance se sice dostal milánský Destro, ale jeho rána šla těsně nad. Na druhé straně se pak udála málo vídaná věc, Diego López měl míč v náručí, ale ten mu pak zničehonic vypadl a i když celým objemem brankovou čáru nepřešel, sudí poukázal na gól! Ano, chyba gólmana Lópeze byla jednoznačná, ovšem on jí v podstatě dokázal odčinit, nicméně nepochopitelné rozhodnutí sudího poslalo Sassuolo do vedení. Branka byla připsána Domenicu Berardimu, jenž svojí střelou celý okamžik rozpoutal. Milán tak opět nezačal dobře a bylo hůře, ve 31. minutě pláchl obraně Rossoneri opět Domenico Berardi a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0.

Naštěstí pro hosty přišla rychlá kontaktní branka. Giacomo Bonaventura vlétl do vápna, tam se vyhnul několika obráncům a takovým podivným, leč chytrým kopem snížil. Krátce na to doslova odmítl vyrovnání Destro, který z dorážky přestřelil. Ještě předtím donutil Consigliho k zákroku Honda.

AC Milán vstoupil aktivněji i do druhé půle, v 50. minutě byla Bonaventurova střela zablokována, ale hned o minutu později udeřil stoper Alex. Brazilský obránce si naskočil na přesný centr a hlavou srovnal na 2:2.

Jenže přišla 57. minuta a úmyslné hraní rukou v podání Bonaventury. Naprostá nedisciplinovanost tak znamenala oslabení Milána a výrazné komplikace. Neroverdi se zpočátku nemohli dostat do tempa a až dvacet minut před koncem zase začali hrozit. Krásnou kombinaci Berardiho a Zazy zastavil až výtečným zákrokem López. Vzápětí se na druhé straně dožadoval penalty Honda, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá. Milán se dokázal v početní nevýhodě bránit jen do 78. minuty, po přihrávce Zazy zkompletoval hattrick Berardi - 3:2 pro Sassuolo.

Sassuolo tedy vedlo a na tahu byl Milán. Rossoneri ale nebyli po vyloučení směrem dopředu vůbec nebezpeční a nevytvořili si ani žádný závěrečný tlak. Ve čtvrté minutě nastavení navíc neudržel nervy Suso a i on byl vyloučen. Parta Filippa Inzaghiho tak znovu padla, znovu doplatila na nedisciplinovanost a znovu jí nastřílel hattrick Domenico Berardi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O:3...........FORZA GRANDE AC Milan.............

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan!!! Pippo dej tam Mastoura!!! :) 1:3 (Zaza, Bonaventura, Destro, Poli)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele