36. kolo
17.05.2015 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Hellas Verona - Empoli FC 2:1

Veronský Hellas doma otočil nepřiznivý vývoj s Empoli a nakonec slaví vítězství 2:1. Hosté šokovali Stadio Bentegodi brankou Saponary, ale Moras ještě do poločasu vyrovnal a po změně stran dokonal obrat Sala.

Luca Toni, který nastoupil od úvodní minuty, se sice mezi střelce nezapsal a stále tak ztrácí v boji o korunu krále střelců jedinou branku na Carlose Téveze, ale vadit mu to nemusí, neboť jeho tým přehrál Empoli a v tabulce si polepšil.

Domácím se tedy start do utkání vůbec nepovedl. Empoli stačilo jen šest minut, aby se na Stadio Bentegodi ujal vedení. Hráči už v přípravkách neustále slyší, že se má hrát dokud rozhodčí nepískne a přesně to, by si měli domácí zopakovat. Hráči Hellasu v domění, že bude odpískán faul přestali hrát, načež se míče zmocnil Saponara a překonal Rafaela - 1:0 pro Empoli. Verona na nic nečekala, ve 21.minutě orazítkoval břevno Toni a za další dvě minuty bylo srovnáno. Centr Obbadiho na zadní tyč využil Vangelis Moras a hlavou vyrovnal - 1:1.

Ještě v prvním poločase se Hellas dožadoval penalty, ale hlavní sudí pro to neměl pochopení. Skóre 1:1 vydrželo až do přestávky, přestože Salova rána nebyla vůbec špatná, zaskvěl se ale Bassi. Ten neinkasoval ani po další tutovce Toniho a nakonec mu pomohl i Barba, který odkopával míč z brankové čáry.

Druhý poločas už tolik šancí nenabídl, přesto v něm došlo ke konečnému rozuzlení. V 67.minutě si Bassi neporadil dobře s dlouhým centrem, který jen vyrazil před sebe přesně na kopačku Jacopa Saly, který nekompromisně poslal Hellas do vedení. Domácí mohli přidat pojistku, ale Hallfredsson ve vložence neuspěl. Hellas těsné vedení uhájil a získává tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele