Serie A - souhrn 35. kola

25.04.2014, 22:40, aktualizováno 28.04.2014, 22:40
Komentáře a souhrny
Juventus uspěl v Sassuolu a v příštím kole může slavit obhajobu titulu. Římské AS pokračuje ve sběru výher, další si připsalo v souboji s AC Milán. Fiorentina vyhrála v Boloni a pojistila si čtvrtou příčku, po bezbrankovém průběhu se rozešly smírně Inter a Neapol. V neděli Hellas přiblížil Catanii sestupu, nepomohlo si ale ani Chievo.

US Sassuolo - Juventus FC 1:3

28.04.2014 20:45

Góly: 9. Simone Zaza - 35. Carlos Tévez, 58. Claudio Marchisio, 76. Fernando Llorente

Juventus opět dokázal, že v otáčení výsledků, které se pro něj vyvíjejí nepříznivě, na něj má málokdo. Dnes večer v dohrávce 35. kola sice prohrávalo se Sassuolem, ale nakonec vývoj zápasu otočilo a díky brankám Carlose Téveze, Claudia Marchisia a Fernanda Llorenteho zvítězilo.

Co je však ještě důležitější, je fakt, že díky tomuto vítězství se náskok turínského giganta na druhé AS Řím opět navyšuje. To znamená, že mistrovské Scudetto je stále blíže! Fanoušci Staré dámy ale museli nějakou dobu řádně trnout, protože Sassuolo se nezaleklo významného soupeře a od prvních minut dávalo jasně najevo svou touhu hrát.

Nicola Sansone se postaral o první velkou šanci, když zpoza šestnáctky mezi dvěma obránci Juventusu napřáhl k přízemní střele, která těsně minula pravou tyč! Brankář Gianluigi Buffon si nejspíš hodně oddychl. Juventus musel zastavovat akce Sansoneho a hodně velkou chutí vyzrát na jeho obranu hýřil také Simone Zaza. Velkou slabinu pro domácí celek představovala vynucená absence talentovaného útočníka Domenica Berardiho, jenž je spoluvlastněn právě turínským Juventusem.

Už po devíti minutách ale osmigólový Simone Zaza dokázal zastoupit Berardiho se vší parádou a vstřelil Buffonovi nečekanou branku! Nicola Sansone přistrčil míč na Simoneho Zazu, který mezi dvojicí obránců Juventusu dokázal proniknout až k hranici šestnáctky a vzápětí napřáhl k přízemní diagonální střele, která zapadla přesně k pravé tyči - 1:0.

Sassuolo potřebovalo vyhrát. A to nejen proto, že trenér Eusebio Di Francesco slíbil podporu římským Giallorossi kvůli dlouholeté spolupráci, ale především proto, že Sassuolo bojuje o samotné zachování prvoligové příslušnosti. Na sedmnáctou Bolognu ztrácí o trochu lepší skóre, jinak jsou si bodově oba týmy rovny. Nicola Sansone se následně mohl postarat o ještě větší překvapení, když na jeho technické řešení ani dva obránci Staré dámy nestačili. Ale Sansoneho rána se nakonec mezi tři tyče nevešla.

Také Bianconeri o sobě dali vědět, protože Carlos Tévez napodoboval Sansoneho pokus více než zdatně. Brankář Gianluca Pegolo musel zasahovat také proti pokusu Paula Pogby, který vůbec nemířil špatně. Tlak turínského obra pomalu narůstal a brzy se projevil také na skóre. Claudio Marchisio posunul míč do středu hřiště na Carlose Téveze, který zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k parádní střele a pro tu musel brankář Pegolo až do sítě!

Krátce před koncem první půle si mohlo Sassuolo své vedení vzít zpět, ale Simone Zaza tentokráte pohořel na skvělém výkonu brankáře Buffona. Od úvodních minut druhého dějství hráči hostí jasně ukazovali, že v kabině musela v rámci přestávky proběhnout hodně nepříjemná scéna s prudkými emocemi trenéra Conteho. Do druhé půle totiž Juve vstoupilo aktivněji. Carlos Tévez dostal dobrou přihrávku od Mauricia Isly, přistrčil si míč do šestnáctky a jen skvělý zákrok brankáře Pegola mu zabránil v oslavě. Podobně se vedlo také Pirlovi, který ránu tečovala obrana Sassuola na rohový kop.

Útok dvojice Zaza - Sansone mohl být pro Juve smrtící a stačilo málo, aby druhý jmenovaný slavil gól. Po krásné akci Sassuola ale mířil těsně nad břevno. O mnoho lépe mířil na druhé straně Claudio Marchisio, jenž využil geniálního pasu od Pirla za obranu a perfektním volejem uklidil míč mimo dosah Pegola - 2:1.

Juve v pohodě kontrolovalo hru a Tévezova rána dokonce orazítkovala tyč. Ale přesto si Stará dáma nedávala dostatečný pozor a mohlo ji to mrzet. Stačilo, kdyby střídající Sergio Floccari volil méně razantní střelu. Takto si nakonec Buffon mohl oddychnout. Stejně tak celý Juventus, pro který tři body pojistil Fernando Llorente. Stephan Lichsteiner našel uprostřed šestnáctky přízemním centrem z pravé strany právě vysokého útočníka, který parádní patičkou poslal míč do sítě - 3:1 a Scudetto se blíží svému dalšímu majiteli.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Janov CFC 1:1

27.04.2014 20:45

Góly: 82. Giuseppe De Luca - 27. Paolo De Ceglie

Janovští Grifové se sice v Bergamu dostali do vedení, ale to jim nakonec nebylo nic platné. Atalanta totiž v závěru zápasu využila krátkého výpadku obrany soupeře a díky De Lucovi si bere alespoň bod. To přitom nemuselo být vše, ale kapitán Germán Denis neproměnil pokutový kop.

Bergamo mohlo jít do utkání s čistou hlavou, protože jej netrápí ani boj o poháry, ale ani boj o záchranu v Serii A. Janov se také nemusí zaobírat ztrátou prvoligové příslušnosti, protože před utkáním byl jen dvě příčky pod Atalantou.

Do první velké šance zápasu se dostal mladý záložník Andrea Bertolacci, který se uvolnil na hranici pokutového území a přízemní střelou orazítkoval tyč za zády brankáře Consigliho! Benalouane zkusil uvolnit Denise obloučkem za hostující obranu. Jeho přihrávka byla nakonec až příliš dlouhá, a tak ji lapil mladý brankář Mattia Perin.

Janov se dokázal dát včas dohromady a pomohlo mu to ke gólu. Alberto Gilardino parádně uvolnil Antonelliho, který poté přesným centrem vybídl ke skórování obránce Paola De Ceglieho. De Ceglie zachoval chladnou hlavu a přesnou hlavičkou z úrovně malého vápna poslal hosty do překvapivého vedení!

Poté utkání trochu ztratilo prvotní náboj a ani jeden z celků nechtěl udělat chybu. Napravovat reputaci musel Cigarini, který obloučkem za obranu soupeře vybízel volnějšího Bonaventuru, který v pádu nedokázal nasměrovat míč mezi tři tyče. Hosté kontrovali díky dnes skvělému Vrsaljkovi. Centr mladého obránce prosvištěl do pokutového území, ale na míč jen o kousek na zadní tyči nedosáhl Fetfatzidis.

Velká rána pro Janov se dostavila jen těsně po návratu ze šaten. Na hřišti se totiž Daniele Portanova neohřál příliš dlouho. Obránce Grifů nenechal Denise postupovat osamoceného na brankáře Perina a fauloval. Sudí Peruzzo neměl s jeho zákrokem příliš pochopení a vyloučil jej. Co víc, Atalanta dostala možnost kopat penaltu a srovnat. A kdo jiný by ji měl kopat, než střelec Orobici Germán Denis? Ten si ale nevybral dobře a brankář Perin skvělým zákrokem k tyči míč vyrazil do bezpečí!

Následující scény probíhaly následovně: aktivní Atalanta se snažila vstřelit alespoň vyrovnávací branku, Janov ale velmi dobře bránil. Na rohový kop si parádně naskočil Benalouane, ale svoji hlavičku nasměroval pouze do břevna! Kapitán Denis chtěl napodruhé odčinit své zaváhání, ale ani po chybě hostující obrany neměl příliš mnoho štěstí a velkou šanci spálil! Migliacciův centr zablokoval pouze za cenu rohového kopu obránce Burdisso. Ani ten ale nestačil zabránit vyrovnání.

Brankář Perin neudržel ve svých rukavicích svižnou střelu Bonaventury, ke které se dostal nabíhající De Luca a v těžké pozici doklepl míč za záda svého protihráče! Orobici se mohli alespoň na chvíli radovat, protože svého oslabeného soka porazili a jsou jedenáctí.

Více informací k zápasu

Turín FC - Udinese Calcio 2:0

27.04.2014 15:00

Góly: 15. Omar El Kaddouri, 56. Ciro Immobile

Zebrám se dnes nedařilo, protože narazily na konsolidovaného soupeře. Ten se opírá především o formu dvojice Alessio Cerci - Ciro Immobile. A také nejlepšímu střelci Serie A se podařilo skórovat.

Hned v začátku zápasu se hosté tlačili do útoku. Již ve čtvrté minutě mohl pálit v dobré pozici Pinzi, ale neposedný míč mu odskočil v poslední chvíli od nohy. Domácí ale chtěli svým fanouškům ukázat, že svůj střed tabulky si umějí obhájit.

Posílalo do malého vápna nebezpečné centry, které ale nekončily žádnou velkou šancí. Fanoušci tak čekali až do 16. minuty, kdy se domácí odhodlali ke změně přístupu. Místo centru poslal Immobile do běhu Omara El Kaddouriho, který si velmi rychle naběhl do vápna a rychlou přízemní střelou poslal balón k bližší tyči bezmocného brankáře Scuffeta. Hráči Granaty tak ukázali, že si své místo v první desítce zaslouží.

Hned po vstřelené brance byl domácí celek na koni, ovšem nadšení mu nevydrželo dlouho. Nejčastěji zmiňovaným hráčem hostů z Udinese byl Muriel, který se po přihrávkách spoluhráčů dostal k zajímavým šancím zakončovaných střelou i hlavou. Bohužel pro svůj celek ale nemířil dostatečně přesně.

V 31. minutě si postavil míč proti brance Scuffeta domácí Immobile po faulu na Cerciho. Jeho pokus ale minul vymezený prostor brankové konstrukce. Velmi brzký konec v tomto zápase zažil domácí Vives. Jeho zdravotní potíže měly za následek vystřídání Tachtsidisem. Přesto turínský celek nikam nespěchá a snaží se především držet míč na kopačkách. Před odchodem do šatny si oba celky vypracovaly velmi slibné šance.

Nejdříve se ve vzduchu netrefil přesně hostující Pereyra, poté na opačné straně centr Immobileho a následná hlavička El Kaddouriho minula těsně branku a dvě minuty před koncem normální hrací doby trefil Immobile obránce, který zahrál rukou, ale pokutový kop nařízen nebyl.

Hned v druhém poločase se snažil aktivní Immobile napálit míč po přihrávce od sprintujícího Cerciho správným směrem ale na poslední chvíli se mu do cesty připletl obránce. Cerci o dvě minuty později dostal míč, kde mohl zakončovat do prázdné branky, ale netrefil míč vůbec ideálně.

V 52. minutě se znovu ukazovalo, že hráči Udinese mívají velké mezery ve své defenzivní řadě. Po straně se nikým nehlídaný Immobile řítil sám na branku a z úhlu minul branku Scuffeta jen o milimetry. Proto tlak Turína dostal i zaslouženou odměnu. Již o šest minut později obrana Udinese znovu zaspala a byla potrestána. Immobile dostal krásný pas za obranu, kde pálil do protipohybu brankáře a navýšil tak vedení svého celku.

Deset minut před koncem mohlo být definitivně rozhodnuto. Střídající Tachtsidis se prezentoval rychlým únikem a následnou ranou. Tentokrát byl ale Scuffet na místě včas a zachránil tak svou děravou obranu. Do konce utkání již hostující ale nedokázali vytvořit žádnou větší šanci a tak Turínu dvoubrankové vedení vydrželo a stačilo ke třem bodům.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Parma FC 1:0

27.04.2014 15:00

Góly: 35. Mauricio Pinilla (pen.)

Parma ztrácí v boji o poháry, protože dnes nedokázala vyhrát nad domácím Cagliari. To rozhodlo díky jediné brance utkání z kopačky Mauricia Pinilly, jenž se nemýlil po zahrávání pokutového kopu.

Na obranu Parmy ale musím dodat, že většinu druhé půle hrála v oslabení. Brankář Mirante měl hodně co dělat, aby zvládl ukočírovat mírný tlak domácího týmu. Záložník Eriksson střílel z dobré vzdálenosti a přinutil Miranteho k zákroku, ten ale všechno zvládl a míč vyrazil na rohový kop. S tím už si obránci stojící před ním bez problémů poradili. Parma se dostala do ojedinělého útoku díky genialitě Antonia Cassana, ale ani on brankáře Silvestriho nepřekonal.

Do slibné šance se snažil prodrat také Marco Sau, ale na centrovaný míč nedosáhl a brankář mohl v klidu odkopávat. Duel mezi brankářem Silvestrim a zkušeným Antoniem Cassanem se odehrál také o pár minut později, ale také další přímý volný kop italského útočníka Silvestri vyrazil mimo tři tyče.

Cassanova tvrdá střela mířila jen kousek vedle levé tyče. Hosté usnadnili domácím vedení v zápase, když se neobratně ve vlastní šestnáctce počínal Alessandro Lucarelli a fauloval. Sudí Gervasoni tedy mohl ukázat na značku pokutového kopu a písknout penaltu ve prospěch Isoliani. K ní se postavil střelec Maricio Pinilla a nemýlil se. Cagliari vedlo o jednu branku a sahalo po záchraně.

Jen o minutu později mohla Parma vyrovnat, když se do velké šance dral útočník Cassano. I mistr tesař se ale někdy utne, což Cassano dokázal před poločasovou přestávkou a míč napálil v dobré pozici hodně nad břevno. Ducali se od úvodu té druhé snažili vyrovnat a málem se jim to podařilo. Nebýt pohotového zákroku Davideho Astoriho, nejspíš by se Massimo Gobbi radoval z gólu. Parma tlačila a třeba Acquah hlavičkoval zblízka, skvělý gólman Silvestri se ale znovu ukázal a jeho šanci zlikvidoval.

Problémem pro Parmu i její ambice se stalo vyloučení Felipeho, který musel předčasně putovat pod sprchy. Ani to ale Donadoniho svěřencům nevadilo tolik, jak by si asi jejich fanoušci mohli myslet. Parmu totiž táhlo útočící duo v podání Cassana s Biabianym. Právě hbitý Francouz Biabiany mířil zblízka jen těsně nad břevno, což rozhodně nezamýšlel.

Pár minut před koncem se do hry chtěl konečně zapojit také střídající útočník Amauri, ale místo nohy využil ruku, což mu Gervasoni pochopitelně dovolit nemohl. Právě Amauri ale mohl Parmě zachránit alespoň bod. Pět minut před koncem si ve vápně počkal na citlivý centr a hlavou jej mířil na bránu. Brankář Silvestri si ale včas jeho úmyslů povšiml a nedovolil mu pokračovat. Parma je devátá, Cagliari čtrnácté.

Více informací k zápasu

AS Livorno - SS Lazio 0:2

27.04.2014 15:00

Góly: 15. Stefano Mauri, 51. Antonio Candreva (pen.)

Stadio Armando Picchi v Toskánsku přivítalo klání mezi celkem, který bojuje o šanci hrát Evropskou ligu a celkem, který na druhou stranu musí bojovat o záchranu. Livorno ztrácelo 3 body na setrvání v Serii A i v příštím roce. K lepším výsledkům měl pomoci i nový trenér Davide Nicola. Ten měl ale nelehký úkol, zvláště, když se mu marodka před zápasem navýšila i o kapitána Luciho nebo obranného valu dvojice Mbaye - Ceccherini.

Laziu zase chyběly pomyslné tři body na Evropskou ligu a tak se snažilo ze sebe vydat co nejvíce. A právě proto se o štěstí pokoušel střelou z 15 metrů již ve čtvrté minutě obránce Cana. Brankář Livorna Bardi ale byl na místě včas.

Ale ani domácí nezůstali dlouho pozadu a první pumelici na bránu Berishy vyslal Siligardi. Ta ale těsně minula konstrukci. Ve dvanácté minutě navíc Berisha musel znovu zasahovat po krásné hlavičce Biagiantiho, která se snášela těsně k tyči.

Následný bleděmodrý tlak hostů vyústil v branku po čtvrthodince zápasu. Stefano Mauri dostal k zadní tyči parádní centr, a z první poslal svůj tým do vedení, když procpal míč mezi brankářem Bardim a tyčí do sítě. Lazio se tak zase o kousek přiblížilo vysněné Evropské lize.

Domácí si však rychle uvědomili, že s tímto výsledkem je třeba něco udělat. Proto se ke krásné ráně z 30 metrů napřáhl Greco a Berishovy rukavice tak znovu nezahálely. Do konce poločasu si tak oba dva týmy už moc míč nepůjčovali a snažili se spíše kombinovat mezi sebou.

Hned v úvodu druhého poločasu vypálil Mauri na Bardiho a nebohý Rinaudo zablokoval jeho pokus rukou v pokutovém území. Za své počínání si vysloužil žlutou kartu a navíc byl proti domácí nařízen pokutový kop, ke kterému se postavil Antonio Candreva. Ten krásnou technickou ranou k tyči poslal svůj tým do dvougólového náskoku.

O deset minut později byl tlak Lazia znovu znát. Candreva vyslal dopředu Onaziho, který ale napálil míč pouze do brankáře Bardiho. Následovalo více faulů a ofsajdů v nervózní hře obou celků, přestože si Lazio mohlo své vedení v klidu uhájit. Brankář Livorna Francesco Bardi se aspoň předváděl v dobrém světle, kdy dokázal chytat nebezpečné šance i přes zapískání ofsajdové pasti, ve které se nacházel Antonio Candreva.

Livorno se především v druhé půli snažilo kombinovat a následně pálil z hranice pokutového území. Střely ovšem byly nedostatečně přesné natolik, aby Laziu nebo gólmanovi Berishovi způsobovaly větší problémy.

Závěr utkání tak patřil pouze žlutým kartám, především na straně Livorna. Zápas tak skončil třemi důležitými body pro Lazio, které ještě naději na evropské poháry má. Livorno se naopak musí bát ještě více o svou špatnou pozici na konci tabulky.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Chievo Verona 2:1

27.04.2014 15:00

Góly: 81. Éder, 90+3. Roberto Soriano - 66. Cyril Théréau (pen.)

I v oslabení a za nepříznivého stavu dokázali fotbalisté Sampdorie Janov vyválčit tři body proti Chievu. To ztratilo výborně rozehraný zápas a dost možná je to může stát celou Serii A.

Chievo totiž bojuje o záchranu a velmi nutně by se mu hodily body. Fly Donkeys dnes byli na Marassi hodně blízko vytouženému cíli, nakonec však slaví Doria. Domácí měli lepší start do utkání a ve 12. minutě vznikl před Agazzim pořádný závar. Do šancí se postupně dostali Eder, Okaka i Sansone, ale ani jeden z nich nebyl úspěšný. Po půlhodině hry selhal i Sansone a před koncem poločasu hlavičkoval do tyče Gastaldello.

Branky začaly na Luigi Ferraris padat až ve druhém poločase a jako první se dočkalo Chievo. Obinnu v tutovce (ještě před tím stihl orazítkovat tyč) zatahal za dres a následně povalil Mustafi a sudí ho bez milosti poslal ze hřiště. Navíc odpískal pokutový kop, takže Sampdorii postihl hned dvojí trest. Když pak Théréau nařízenou penaltu proměnil, bylo s domácími zle. Ale ve fotbale se může stát leccos. Hosté se nijak netlačili do koncovky a víceméně výsledek udržovalil

Jenže děvet minut před koncem zápasu vlétl do šestnáctky Eder a ačkoliv byl bráněn několika protihráči, dokázal se prosadit. Obrana Chieva zcela selhala a ani brankář si tuto branku nedá za rámeček. Remízový stav byl najednou pro hosty hodně ošemetný. I konečná remíza a zisk jednoho bodu by byl pro Chievo zlatý, jenomže soupeř hrál v početní nevýhodě a stále byla šance na vítězství. K taktice za každou cenu ukopat remízu se hosté neuchýlili.

V pětiminutovém nastaveném čase pak šokoval všechny fanoušky Chieva Soriano. Hetemaj nedokázal odvrátit Renanův centr, načež míč přes něj propadl k Soriánovi, který přesnou střelou k tyči zařídil domácí vítězství. Veronští byli v šoku a kouč Corini a fanoušci jen nevěřícně kroutili hlavou.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Calcio Catania 4:0

27.04.2014 12:30

Góly: 6. Luca Toni, 28. Alberto Frison (vl.), 45. Marquinho, 75. Juan Ignacio Gómez

Luca Toni dvěma góly nasměroval Catanii k sestupu a svůj tým přiblížil evropským pohárům. Mistr světa z roku 2006 už nastřílel dvacet gólů a bude se ucházet o nejlepšího střelce Serie A pro tento rok.

Catania měla v podstatě nůž na krku a v dnešním utkání nutně potřebovala body. To se jí nepovedlo a šance na záchranu už jsou hodně mizivé. Elefantini vstoupil do zápasu katastrofálně. Iturbe rozkmital rychlé nohy, obešel protihráče a vystřelil. Frison jeho pokus reflexivně vyrazil, ale Toni byl připravený dorážet a tak se také stalo - 1:0. O několik minut později měli hosté na kopačce srovnání. Leto dobře vystřelil a parádní zákrok předvedl Rafael. Catania nedala a přišel trest. Sala po křídle přesprintoval protihráče a přesně odcentroval. Do vzduchu se pověsil Luca Toni a i když jeho tvrdou hlavičku gólman vyrazil, tak pouze do břevna, odkud míč putoval do jeho zad a nakonec přece jen do sítě - 2:0 pro Hellas.

Na 3:0 zvyšoval před koncem poločasu Marquinho. Poté co jeden z jeho spoluhráčů přenesl hru se trefil křižnou ranou přesně k tyči! Ještě před tím odmítl další trefu Toni, další dorážku z bezprostřední blízkosti totiž nasměroval nad branku.

Elefantini se ze třech branek už nevzpamatovali. Domácí zápas jasně ovládli a nadále představovali pro Frisona velké nebezpečí. Ten dělal co mohl, ale nakonec sám přispěl k další brance Hellasu. V 75. minutě špatně vykopl, takže míče se okamžitě zmocnili domácí. Míče se chopil Gomes a krásný obstřelem zvýšil na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SSC Neapol 0:0

26.04.2014 20:45

Góly: -

Šlágr kola mezi Interem Milán a Neapolí vítěze nepoznal. Diváci na stadionu Giuseppe Meazzy se za devadesát minut branky nedočkali, byť šancí bylo k vidění mnoho. Nerozhodný výsledek je spíše ztrátou Interu, který ještě nemá jistotu Evropské ligy pro příští rok.

Střetnutí na Giuseppe Meazza v Miláně bylo pikantní pro oba trenéry. Rafael Benítez se vrátil na místo činu, v Interu dříve působil a Walter Mazzarri zase ještě nedávno vedl Neapol. Diváci byli natěšeni na atraktivní duel, a i když nakonec branka nepadla, hrál se dobrý fotbal plný šancí.

Po deseti minutách hry zvedla diváky ze sedadel Hernanesova pumelice z dobrých třiceti metrů, po které se musel Reina pořádně natáhnout. Jen o minutu později zkusil střelecké štěstí i Kovačič a Reina si připsal další zákrok. Na druhé straně vymyslel pěkný oblouček za obranu Mertens a Callejón v jasné šanci netrefil branku. Pak už zase úřadoval Inter. Palacio po souhře s Icardim zakončoval mimo branku. Ve 22. minutě zpackal dobře rozjetou akci Callejón a na Giuseppe Meazza se do té doby hrál hodně atraktivní fotbal. Jenže branka ne a ne přijít. Mauro Icardi byl znovu velmi blízko, místo jasného zakončení zvolil další kličku a Britos celé nebezpečí nakonec zažehnal.

Do druhé půle vstoupila lépe Neapol, respektive měla první šanci. Nejprve Higuaín trefil jen Ranocchiu a vzápětí Mertens D'Ambrosia. Pak už se hra přenesla zase před branku Pepeho Reiny, Icardi ho přeskočil, ale netrefil branku. Utkání pak postupně ztratilo tempo a čím více se blížil konec, tím více byla hra z obou stran opatrnější.

Čtvrt hodiny před koncem zamířil znovu mimo branku Higuaín a bylo jasné, že pokud některý z týmů vstřelí branku, pravděpodobně vyhraje. Palacio vysunul Nagatoma a toho vychytal skvělý Reina. Hned na to se hra opět přesunula před Handanoviče, sám před brankářem Interu se zjevil Inler a orazítkoval tyč. Sudí v závěru nastavil ještě pět minut, ale branka dnes nepadla.

Více informací k zápasu

Bologna FC - ACF Fiorentina 0:3

26.04.2014 18:00

Góly: 23. Juan Cuadrado, 34. Josip Iličić, 87. Juan Cuadrado

Fiorentina nedovolila žádné překvapení a Boloňu smetla na jejím hřišti 3:0. Svěřencům Vincenza Montelly tak vyšla generálka na finále italského poháru proti Neapoli. Co se týče domácích, ti budou muset v dalších kolech tvrdě bojovat o záchranu.

Utkání se mohlo ubírat zcela jiným směrem, kdyby domácí první velkou šanci zápasu proměnili ve vedoucí gól. Po dobrém centru se pověsil do vzduchu Khrin a jeho hlavičku Neto s vypětím všech sil vyrazil. To byla dobrá příležitost, která později musela mrzet. Na druhé straně měl i Curci co dělat, aby zastavil jemnou teč Iličiče. Curci míč zastavil až na brankové čáře. O několik minut později to zkoušel bez výsledku Borja Valero a ve 23. minutě už se Viola dočkala. Utaženou placírou se prosadil Cuadrado a Fiorentina vedla 1:0. Hosté ještě v prvním poločase navýšili vedení, Iličič dostal na vápně spoustu prostoru, stačil si přehodit míč na silnější nohu a technickou střelou překonal Curciho podruhé - 2:0. Poločas mohl pro Boloňu skončit větší pohromou, ale Curci střelu Borjy Valera lapil.

I tak ale měli domácí ve druhém poločase co dělat, aby se vrátili alespoň do hry o remízu. Nicméně Boloňa byla směrem dopředu neškodná. V ofenzívě se jí vůbec nedařilo a nadále hrozila převážně Fiorentina. V 64. minutě ale přeci jenom mohlo přijít snížení. Ze závaru před Netem ale nakonec nic nebylo. Poslední slovo zápasu měla Fiorentina. Juan Cuadrado si z obrany Boloni udělal "dobrý den" a krásnou akcí a neméně povedenou střelou zvýšil na 3:0.

Boloňa po další porážce opět padá tabulkou a ve zbytku sezony bude mít co dělat, aby se zachránila. Fiorentina si výhrou pojistila čtvrté místo.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán 2:0

25.04.2014 20:45

Góly: 43. Miralem Pjanić, 65. Gervinho

Mistrovské oslavy Juventusu se nadále odkládají. AS Řím totiž opět vyhrál a v tuto chvíli ztrácí na Starou dámu pět bodů, ta má však zápas se Sassuolem k dobru. Vlci dnes s čistým štítem porazili AC Milán, který v bojích o Evropu ztratil, navíc přišel o pětizápasovou sérii vítězství.

AS Řím před tímto utkáním vyhrál osm zápasů v řadě, AC Milán zase pět utkání, takže na Stadio Olimpico se chystala zajímavá podívaná. V úvodu dějství měli mírně navrch borci Milána, ale výrazně ohrozit De Sanctisovu branku se v podstatě nepodařilo. Vlci pak postupně ovládli hru a šance začaly přicházet. Ve 21. minutě se dostal ke střele Dodo, jenže přestřelil Abbiatiho branku. Zanedlouho poté se nadechl k sólu Ljajič a až Mexés musel utnout nebezpečně se rozvíjející akci mladého útočníka. Rossoneri se čím dál více jenom bránili ale do šaten nakonec šli za nepříznivého stavu. Miralem Pjanič si totiž z hráčů udělal kužely, prokličkoval až do vápna, kde překonal i samotného Abbiatiho - 1:0 pro Řím.

Po přestávce už neměl Milán na co čekat a musel také předvést něco v útoku. Kaká vyslal do šance Taarabta, kterému vystavil stopku obránce Toloi. O chvíli později se zase předvedl Pjanič a Abbiati proti jeho střele vytáhl parádní zákrok. Milán byl ale pasivní a bylo jen otázkou času, kdy obdrží druhý gól. Stalo se tak v 65. minutě. Totti pálil jen do Abbiatiho rukavic, jenže milánský brankář míč před sebe vyrazil a z druhé vlny dorážející Gervinho zvýšil na 2:0.

Ve zbytku zápasu už Milán rezignoval. Vlci měli utkání plně pod kontrolou a výsledek 2:0 jim v poklidu postačil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC35303275:2393
2.AS Řím35267271:1985
3.SSC Neapol35209664:3669
4.ACF Fiorentina351871059:3861
5.Inter Milán351415657:3557
6.Turín FC3514101154:4552
7.SS Lazio3514101149:4752
8.Hellas Verona351641556:5852
9.Parma FC3513121053:4551
10.AC Milán351491253:4651
11.Atalanta Bergamo351451640:4747
12.UC Sampdoria351281543:5244
13.Janov CFC3510101538:4640
14.Cagliari Calcio359121434:4639
15.Udinese Calcio351161836:4939
16.Chievo Verona35862131:5230
17.Bologna FC355131727:5528
18.US Sassuolo35772134:6528
19.AS Livorno35672236:6925
20.Calcio Catania35582226:6323

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (168)

Přidat komentář
smazaný uživatel

famozna Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

AS to očividne nevzdáva.

Reagovat
Mönchengladbach

Pro AS škoda těch čtyř týdnů (03.11.-01.12.), kdy poztráceli 8bodů za čtyři remízy se slabšími, titul bych jim přál.

Ale Juve hrálo zatím celkem o 14 pohárových zápasů víc, takže zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný výkon

Reagovat
CubONE

Takto sa o Europu nebojuje. Hroza. Mario najhorsi a po tych vyjadreniach po zapase by si zasluzil odchod.

O tyzden derby, FORZA MILAN!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

čo vravel??

Reagovat
RickNash

The Italy forward got into a tense verbal exchange with the Sky Italia TV studio hosts after AC Milan's 2-0 loss at Roma on Friday.

Balotelli says: "When Milan wins Mario is great, when it loses Mario is bad."

Told by one studio host that he doesn't move enough on the pitch, Balotelli responded: "You don't know anything about football. Trust me."

Balotelli was largely ineffective in the match, leading to a 69th-minute substitution.

As Balotelli walked off, he appeared to question coach Clarence Seedorf's decision to remove him.

Balotelli says "I didn't understand my substitution."

Told that he doesn't criticize himself enough, Balotelli says "I think I'm a very normal player. It's you who says I'm a standout."

Reagovat
Vtáky cez tepláky

No nie je náhoda, že v posledných zápasoch keď hral dobre, tak hralo dobre celé miláno. Včera nehral dobre, ale to nehral dobre ani kaká, Honda (toho som hrať dobre ešte nevidel) a nehviezdil ani muntari s Ramim. Myslím však, že Balotelli včera nesebareflexoval, že mu to nejde. Celé miláno si nevedelo nahrať ani na pár metrov, a tak sa futbal hrať nedá.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

teda dá sa tak hrať, ale iba v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia do MU

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys napsal Baník, dám ti palec. ale s tímto choď do prdele!

Reagovat
CubONE

Reagovat
Maritazzi

Chcípni, děkuji. Daje Roma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

olis style?

Reagovat
Maritazzi

Pardon, omlouvám se, opilost.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by chodil do horšího?

Reagovat
smazaný uživatel

DDR málem

Reagovat
smazaný uživatel

Kam?

Reagovat
CubONE

Ozaj Rimania, nejaka sanca, ze by ste pustili Radju v lete? Viem, ze prisiel v zime, ale predsa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za 30 mega a víc ho určitě pustíme

Reagovat
CubONE

Ja by som dal aj 30, do MU by pasoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neodejde nikdo.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

V prvom rade AS musím posilniť, káder majú celkom úzky, a hlavne na sezónu, kde chcú hrať LM.

Reagovat
CubONE
Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak jsme se zase probudili do reality letošní sezóny.. AS bylo lepsi, o to vic me ale mrzí ty dva zbytečný góly.. Prvni Pjanice, kdy si namazal na chleba půlku týmu a druhý chybou Christiana..

Dohrát zbytek se ctí, pokud možno porazit Inter a v létě to pěkně překopat.. FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, Řimany budou ty zbytečné remízy s outsidery na konci dost mrzet ještě je ale naděje. letos jim to fakt přeju

Reagovat
REPLIKATOR

AS

Reagovat
domingo

Tohle je proste neuveritelny, ze tym, ktery ma realnou sanci udelat v sezone 94 bodu, na 90% nebude brat titul. Tohle uz jsou spanelsky cisla, vylozene.

Skoda, ze se Juve neudrzelo dyl v poharech Kazdopadne uzasna vizitka pro oba tymy a hlavne Garciu, ja vam rikal ze bude skvely :)

Reagovat
domingo

Teda dyl v LM, samozrejme ne ze bych podcenoval EL, ale LM prece jen vysili vic.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Maritazzi

Hrozně nás všechny překvapil.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja som si myslel že bude ešte lepší :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Palec hore

Reagovat
El Matador

Tak teďka hlavně nepodcenit Livorno Forza LAZIO!

Reagovat
*CZE*

Škoda, ze Juventus jsou stary podvodnici..titul patri velkému Římu. Snad najdou nejakou spinu na Juve a ona ze bude!

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Astori za 10 milionu eur neni teda žádná pálka. To by mohl nějakej italskej tým, kterej bude hrát LM nebo EL klidně koupit, super kvalita za rozumnou cenu. Nevim, jestli ho Juve zas až tak potřebuje ale AS nebo SSC by ho využilo velmi

Reagovat
olis

ved my sme ho uz mohli kupit v lete, vsetko bolo dohodnute ale blbec Benitez to vsetko stopol, vraj zato ze je to lavak, ale to ze je Vermaelen lavak to uz by mu zrazu nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim no, o něj se zajima snad každej Dřív jeho přestup neklapl, protože za něj chtěl šéf Cagliari balík peněz, tak se na to každej vyprdl. Teď, za těch 10 by ho měl vzat každý.

Reagovat
olis

no hej, ale k nam takmer urcite nepojde v lete mohol byt nas ale Benitez ho bohuzial nechce, vtedy bola dohoda myslim 12 mega za neho

Reagovat
Pinturicchio

Astori by tu obranu nikam neposunul, zbytečný nákup.

Reagovat
olis

to nemozes vediet, on uz mal s Cagliari davno ist lebo sa tam neposunie vyssie a uz je tam prilis dlho, myslim si ale ze stale ma potencial ist vyssie ak pojde do lepsieho klubu

Reagovat
Pinturicchio

Obranu Juve by nikam neposunul, není o nic lepší, než Bonucci nebo Ogbonna.

Reagovat
olis

no tak to hej, som si myslel ze hovoris o obrane AS a Neapolu, nevsimol som si ze Vandertom spominal aj Juve...

Reagovat
Pinturicchio

Jasné. Neapoli i AS by se hodil, jako třetí stoper do Říma super a Neapol i do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim.

Reagovat
10

takovou hodnotu ale absolutně nemá, jakkoliv se můžeme bavit o tom, že by mu změna určitě prospěla a asi by se dostal na svojí předchozí úroveň, poslední sezony to je prostě průměr, navíc smlouva na poslední sezonu...

Reagovat
olis

tiez treba dodat ze je to podla talianskych medii, ja si myslim ze pojde za tolko kolko bude ponuknute najviac, nemusi to byt 10 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch deset možná jo. Ale zbytek souhlas, v mladi si udělal jmeno a od te doby stagnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím důvod kupovat obzvláště stopera, který mi v poslední době nepřijde nic extra. V Cagliari je už dlouho, imho měl vzlétnout mnohem dříve. Kdo tu bezpodmínečně potřebuje posílit vzadu je Viola.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Rami,Mexes,Zapata,Bonera,Silvestre..

Myslim, že my na tom nejsme o moc lip. Ma druhou stranu je otazka, zda-li by nás Astori, byť oblíbenec, někam posunul.

Reagovat
El-Pistolero-68

Za 10 bych ho jednoznačně bral, posunul neposunul. S Ramim by mohli vytvořit slušnou dvojici a k nim bych dokoupil nějakého mladíka, třeba Doriu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ale my si nemůžeme dovolit vyhodit 10 jen tak za někoho. Kór letos, kdy budeme bez LM..

Reagovat
El-Pistolero-68

To je mi jasné, nicméně pokud se zbavíme Mexese a jeho galaktického platu, prodáme Matriho, Nocerina, Robinha a další nepotřebné hráče, tak si budeme Astoriho klidně moct dovolit. Za 10 mega bohužel nikoho, kdo by nás v té obraně někam posunul, asi neseženeš.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Ta akce při gólu Pjaniče, to se jen tak nevidí, něco úžasnýho! https://www.facebook.com/photo.php?v=1025015927538623

Reagovat
10

obrana, kterou svět neviděl...doslova

Reagovat
Bayernista18

Tak nechali ho tam projít jak v žákách, ale sólo luxusní.

Reagovat
KillSwitch
Reagovat
Ragazzo d'oro

Cuadradovi to tam hezky padá. Snad zůstane v SA

Reagovat
10

OT: hokejová osmnáctka ve finále MS18

Reagovat
Maritazzi

Přeci jenom k něčemu ten hokej v Chomutově je. Povedlo se vychovat super mladý hráče, který patří v repre k lepším a oni to chtěj zabalit.

Reagovat
10

kdo je tam od vás? jinak ten synáček se vybarvil tyvoe, ono vlastně oba...jsem o nich nic moc nevěděl, než si mě neupozornil, zachovali se jak totální mrdky...

Reagovat
Maritazzi

Kaše, Veselý. A pak za nás ještě hraje Meliško, co hrál za Slovensko. Ten synáček je tragéd z VŠFS, naprosto neví která bije už několikátým rokem, tátovy peníze mu tam utápí v nesmyslech a starýho štve každej rok vypláznout 60 milionů ze svýho. Mluvil jsem včera s jedním rozumným člověkem z vedení a ten říkal, že pokud tam zůstanou, tak to stejně bude dělat a bude to furt stejný, když nezůstanou, tak se bude hrát bez nějakých ambicí první liga. Vzali si to jako hračku a nedošlo jim, že se k tomu váže obrovská zodpovědnost k regionu a tak.

Reagovat
10

to je nahovno, hlavně škoda tý mládeže, pokud to půjde do kopru i s áčkem

jinak Kaše hrál výborně, některý jedinci mě fakt překvapili, první dvě lajny naprosto super, dokázali Kanadu celkem snadno přehrávat, to jsem vůbec nečekal

Reagovat
Maritazzi

Právě, k mládeži nasadili kompetentní lidi a ty výsledky se začaly dostavovat rychle. Ono časem by to bylo výhodný i pro ně, ti hráči nebudou odcházet zadarmo. Za poslední tři roky jsme vyhráli dvakrát juniorskou extraligu, úspěchy mají i mladší.

Kaše je výbornej, už letos naprosto vynikal v juniorský extralize, má hrozně šikovný ruce a super myšlení. Z toho týmu určitě bude materiál do seniorský repre, Vrána tam bude už za chvíli.

Reagovat
10

Vrána je neuvěřitelnej hráč, jsem myslel, že koukám na Pavla Bureho jak tam ve třetí třetině vzal puk a udělal 3 Kanaďany jako kdyby to byly bojky tenhle turnaj jim asi hodně pomůže na draftu, po dlouhý době bysme mohli mít v prvním kole víc hráčů

Reagovat
M11

Reagovat
FORZAMILAN

super

Reagovat
blaugrana

Cuadrado sa dostal z Rbčka až na hrot?

Reagovat
lnterista

ty dve nuly na kazde strane zaslouzeny(po vsech strankach)

Forza Inter

Reagovat
olis

nulova uroven, vsetci hrali jak napity, uplne zbytocny zapas a s Higuainom to vobec nevypadalo dobre, dufam ze to nebude take zle a MS stihne

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jediný zápas mi utekl Inter nevadí jedeme dál!! FORZA INTER

Reagovat
lnterista

OT: MacKinnon je buh

Reagovat
djiros

Aspoň Češi uznají, že Calder Trophy bude ve správných rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad nikdo nepochybuje...ty jeho schopnosti jsou neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný bourák

Reagovat
GEGE

Frajer ale Colorado zatim docela po haluzi

Reagovat
lnterista

Jj uz mohl byt klidne konec

Reagovat
rufus

Vrátí se Duchene a hned budou nebezpečný dva útoky.

Reagovat
Inter Eterno Amore

lepší než Crybaby

Reagovat
Inter Eterno Amore

neuveriteľné ako utiekli AVS dvakrát hrobárovi z lopaty ... v tom tíme je neskutočná vnútorná sila ... veľká škoda Barrieho

Reagovat
rufus

Reagovat
Dejwa

byla změna ve druhé půlce? viděl sem jen první

Reagovat
Votas

jj...odešli sme fyzicky, Neapol byla lepší

Reagovat
lnterista

Jj a docela nechapu...jeden zapas tydne

Reagovat
Dejwa

jo tak to neni žádná novinka oproti minulým zápasům.. snad bude pořádná příprava..

Reagovat
Maritazzi

Doufám, že svaz bude řešit ten faul Robinha.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni jede

Reagovat
Maritazzi

Kéž by jel na MS, zvlášť když vidim počínání Balotelliho.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Bianconera

Reagovat
smazaný uživatel

Luca sei per me, numero uno! Šup tam s druhým.

Reagovat
snuff24
Reagovat
smazaný uživatel

Až na to urvany koleno no.

Reagovat
M11

jak je to vazne vuci MS ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej stihne finale poharu asi. Ja sem zapas nevidel, sem se pred chvilou probral a jdu na zapas

Reagovat
M11

diky at se dari a fouknes tam dalsi fiky

Reagovat
smazaný uživatel

3-5 prohra venku...vedli sme 2-0 a 3-1, škoda.

Reagovat
olis

keby sem ja napisem nieco take uz by tu bolo 100 prispevkov aky som blbec

inak Higuain to ma nastastie len opuchnute a mohol by stihnut finale Coppy

Reagovat
snuff24

no tak šel do toho tvrdě,ale čistě a takový řízný zákroky jsou prostě best.Kdyby do toho šel s tím,že mu sprasí nohy tak je to samozřejmě něco jinýho.Higuainovi žádný zranění nepřeju.

Reagovat
olis

j ved jasne, ja to beriem v pohode, bol to ciste, len som vravel ze keby napisem nieco take ja uz som svina

Reagovat
The Krupy

Už sa neviem dočkať Empoli späť v SA

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli tam jednoznačně patří :)

Reagovat
smazaný uživatel

to už radši Siena nebo Brescia, ale i to Empoli umí hrát. Ze srdce bych tam chtěl Padovu, tak jako se vrátila Parma a Hellas

Reagovat
Recoba Inter

Siena s Bresciou? zbláznil ses?

Reagovat
lucius6

Luca Toni 20 gólů-11 asistencí.. před sezonou ho hodně lidíodepsalo, no teď ukazuje, že je pořád jeden z nejlepších a nedat mu šanci na MS by byla obrovská chyba

Reagovat
El Matador

jeden z mojich nejoblíbenějších Italů :)

Reagovat
smazaný uživatel

si ho koupí Bayern zase nazpět

Reagovat
snuff24

Reagovat
DelPiero137

herny styl Hellas je iny nez repre, tam by to nemuselo tak efektne fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mauri ( škoda,že sem zapomněl,že ho mam ve fantě )

Reagovat
smazaný uživatel

funguje ti momentalne forum fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, mně už od rana

Reagovat
smazaný uživatel

tez ne

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni pojď frajere, máš na to !

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas a Parma letos super zaslouženě před AC Milán, to samé Turín

Reagovat
CubONE

Reagovat
CubONE

Zasa desiati

Reagovat
Phillipinho

Otazka pro fandy Juve. Budou chtit pristi sezonu Cira do tymu nebo je moznost, ze se proda. Zajem je docela velkej ze strany Borussie nebo Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

dělám při každém zápase AC Milán letos

Reagovat
CubONE

To je sice mile, ale tie zasluhy si mozes strcit vies kde. Teraz su zasluzene pred nami, ziskali viac bodov, ale ked si to pisal minuly tyzden...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem prorok

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas Uz len kvoli Tonimu im nejde nepriat.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

2 místa k dobru...5 bodů náskok...3 kola do konce....to už snad nedokážeme posrat ani my!

FORZA INTER

Reagovat
lucius6

doufám, že dokážete

FORZA LAZIO

Reagovat
Jajinek

vám bude stačit si vybojovat 6. flek...ale proti AC to budete mít dost těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
Shevchenko

Takže cesta do EL asi vede jen přes 3 výhry, jsem zvědav.

Reagovat
Jajinek

ztrácíte bod...3 výhry nebudou třeba

Reagovat
Shevchenko

Z těch 4 týmů někdo dvě výhry určitě udělá a pokud udělá 7 bodů, tak budou třeba.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

a ted na Benficu...

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
CubONE

(na Benficu)

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Tie kixy v obrane mi kazia dojem z vyhry. Snad si to prori Portugalcom odpustime.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Shevchenko

Ten spodek je letos neuvěřitelně slabý, 5 týmů má 3 kola před koncem 30 bodů a méně.

Reagovat
smazaný uživatel

A naopak vršek (Juve a AS) má letos až neuvěřitelně moc bodů.

Reagovat
Shevchenko

Liga dvou týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Bliješ na neschopnost mj. i vašeho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhé straně, nad těma pěti je hned Udine. To je naopak hodně solidní...

Reagovat
smazaný uživatel

Z 35 mačů mít 30 výher to je síla Tevez je ve formě, obrana naopak ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele