Serie A - souhrn 33. kola

16.04.2016, 16:56, aktualizováno 17.04.2016, 22:40
Komentáře a souhrny
Juventus rozstřílel Palermo, Fiorentina si poradila se Sassuolem a Hellas nestačil na Frosinone. Udinese hrálo s Chievem bez branek. AS Řím neudržel vedení a veze ze hřiště Atalanty pouze bod za remízu 3:3. Inter Milán šlágr kola zvládl a Neapol porazil 2:0, tři body má i AC Milán...

UC Sampdoria - AC Milán 0:1

17.04.2016 20:45

Góly: 71. Carlos Bacca

AC Milán dokázal přerušit sérii zápasů bez vítězství a ze hřiště Sampdorie si veze plný počet bodů. Utkání rozhodla jediná branka Kolumbijce Carlose Baccy, ovšem zásadním okamžikem byla i neuznaná branka domácích z prvního poločasu.

Na lavičce Milána si odbyl premiéru Cristian Brocchi a i když jeho tým nepředvedl bůhvíjaký výkon, bylo z toho důležité vítězství. Kdo ví však, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby sudí uznal regulérní branku Brazilce Dóda. Milán tak na klíčovém šestém místě odskočil Sassuolu na rozdíl čtyř bodů.

Každopádně do první vážnější šance se dostal Carlos Bacca, poté, co se krásně uvolnil, si nesrovnal mířidla a pokus poslal mimo tři tyče. Ve 25. minutě přišel jeden z klíčových okamžiků celého utkání, Sampdoria vstřelila regulérní branku a sudí odmával Dodovi ofsajd, o který se však nejednalo. Domácí se cítili poškozeni a to naprosto právem. Vzhledem k tomu, jak se nakonec utkání vyvíjelo, to bylo zásadní rozhodnutí. Milán se snažil hrozit zejména ze standardních situací, hned několik jich zakončoval Mario Balotelli, ovšem nepřesně. V prvním poločase tedy branka nepadla a oba celky šly do šaten za stavu 0:0.

Také ve druhém poločase měl první šanci Carlos Bacca, po krásné přihrávce zkoušel zakončení přes nohu, ale gólman Viviani jeho pokus vytěsnil na rohový kop. Skóre se poprvé změnilo až v 72. minutě a postarali se o to hosté. Bonaventura pronikl do šestnáctky, předložil balón Baccovi a ten se přesnou ranou vykoupil za předchozí nezdary - 1:0 pro Milán.

Na tahu tak byla Sampdoria, která dokázala Milán několikrát pořádně zmáčknout, nicméně Donnarumma nemusel nic vážného řešit. Sampdorii nakonec nepomohlo k vyrovnání ani pětiminutové nastavení a s Milánem v této sezoně prohrála i potřetí.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Empoli FC 2:0

17.04.2016 18:00

Góly: 7. Antonio Candreva (pen.), 44. Ogenyi Onazi

Lazio navázalo na výkon proti Palermu a zvítězilo i doma, tentokráte nad Empoli. Domácí zároveň udrželi naději na Evropskou ligu. Biancocelesti poslal už v prvním poločase do vedení z pokutového kopu Candreva a těsně před odchodem do kabin se prosadil Onazi.

Domáci borce poslala do sedla ruka v pokutovém území v podání Čosiće. Už v 7. minutě byl sudí nucen odpískat pokutový kop a Antonio Candreva splnil úkol na výbornou. Lazio se mohlo po brzké brance uklidnit, nicméně kdo očekával převahu a další šance, byl zklamán. Až před koncem prvního poločasu si dokázal Onazi narazit míč s Klosem a neomylně zakončit. Do šaten šli domácí za luxusního stavu 2:0.

Simone Inzaghi nenaordinoval svým svěřencům žádnou defenzívu, naopak. Lazio do druhého poločasu vlétlo a Pelagotti byl v jednom ohni. V 53. minutě zazdil stoprocentní příležitost Baldé Keita a stejný muž si prakticky totéž zopakoval i o další čtyři minuty později! Empoli toho směrem dopředu moc nepředvedlo, přesto mohl vykřesat naději Saponara, jenž v blízkosti Marchettiho trestuhodně netrefil branku. Další minuty už nic nepřinesly, Lazio si výsledek pohlídalo a přiblížilo se vytouženému šestému místu, které ještě může znamenat Evropskou ligu.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Frosinone Calcio 1:2

17.04.2016 15:00

Góly: 64. Matteo Bianchetti - 15. Adriano Russo, 90. Alessandro Frara

Frosinone zvládlo klíčový souboj na půdě Hellasu a výrazně zvýšilo své šance na záchranu. Canari díky výhře 2:1 v tabulce přeskakují Palermo a na nesestupové Carpi ztrácejí jen jediný bod. Naopak osud Hellasu zdá se být zpečetěn.

Hellas hrál o všechno, utkání s Frosinone bylo jednou z posledních šancí, ne-li vůbec ta poslední, jak se ještě vrátit do boje o záchranu. Domácí sice začali lépe, přesněji řečeno si jako první vytvořili velkou příležitost, jenomže Jankovič v klíčový moment přestřelil branku. Frosinone bylo na druhé straně mnohem efektivnější. Ciofaniho rohový kop propadl až k Alejandru Rosimu, který trefil míč přesně k tyči! Hellas se tedy dostal do situace, kterou si ze všeho nejmíň přál, s Frosinone v bitvě o všechno brzy prohrával.

Hosté hráli přesně to, co potřebovali. Veronské do ničeho nepouštěli a sami hrozili z nebezpečných protiútoků. Kragl po jednom z nich mířil vedle a Ciofani dokonce orazítkoval tyč! Skóre 1:0 pro hosty tak bylo pro Hellas ještě milosrdné.

Ani ve druhém poločase se domácím nedařila kombinace a jen těžko se prokousávali skrze defenzívu Canarini, přesto však dokázali v 62.minutě vyrovnat. Rohový kop na přední tyč prodloužil Pazzini na úplně volného Mattea Banchettiho a ten měl snadnou úlohu. Hellas měl tedy ještě zhruba půlhodinu, aby výsledek otočil. A velká šance přišla hned o minutu později, střelu Ionity Leali vyrazil a dorážející Luca Toni minul cíl. Hellas postupně nabíral dech a znovu mohl udeřit v 82.minutě. Pisano se šikovně uvolnil, našel Emanuelsona, jehož ránu zablokoval na poslední chvíli Rosi.

To byly klíčové okamžiky, Hellas své příležitosti nedal a v nastavení roztrhal jeho šance na cucky druhý gól Frosinone. Paganini poslal na hlavu Ciofaniho krásný centr, obrana Hellasu zapsala a Frosinone mohlo slavit vítězství.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Città di Palermo 4:0

17.04.2016 15:00

Góly: 10. Sami Khedira, 71. Paul Pogba, 74. Juan Cuadrado, 90. Simone Padoin

Juventus v pohodě porazil Palermo a na čele si vytvořil dostatečný náskok. Někdejší hráč Palerma, Paulo Dybala, se sice do sítě svých bývalých kolegů netrefil, ale zastoupili jej jiní. Palermo tak má nadále sestupové starosti.

Trenér Allegri se dnes spolehl na obrannou řadu Barzagli, Bonucci, Rugani, přičemž šanci dostali i Cuadrado, Pereyra nebo Evra s Dybalou. Pětičlenná záložní řada Palerma, která měla bojovat s tou soupeřovou, se skládala z hráčů jako Rispoli, Hiljemark, Jajalo, Čočev a Lazaar. Do útoku se postavili Trajkovski a Franco Vázquez. Hned od úvodu ale hráli prim jiní. Jmenovitě Paulo Dybala. Po centru z levé strany se do zakončení dral právě Dybala, jenže tomu chybělo pár centimetrů.

Juventus tlačil svého soka, Palermo nevědělo, jak jeho útoky zastavovat, a samo se do žádných větší šancí ani nedostávalo. Celých jedenáct minut pak Staré dámě trvalo, než dokázala otevřít obranu Palerma a s ní i střelecký účet dnešního zápasu. Pogba vymyslel parádní centr, ve vápně si míč zpracoval německý záložník Sami Khedira a krásně jej poslal za brankáře Sorrentina!

Poté se ale vážně zranil Claudio Marchisio a trenéru Allegrimu se na čele začaly dělat vrásky. Naštěstí pro Juventus se ale nic neměnilo, pokud jde o herní projev Juventusu. Ten dál v klidu dominoval a pohodlně kontroloval vývoj utkání. Pak se do míče po rohovém kopu opřel francouzský záložník Paul Pogba a jeho rána mířila jen do břevna! Pravda, velký podíl na tom měl skvělým zákrokem zasahující brankář Sorrentino.

Po dvou šancích mělo i Palermo, jenže rozdíl mezi Juventusem a Palermem spočíval mimo jiné také v tom, že Stará dáma uměla proměňovat své šance, zatímco Palermo v nich působilo uspěchaně a nepříliš jistě. Také do druhé půle nastoupilo aktivněji domácí mužstvo, kterému nechybělo mnoho ke vstřelení branky. Pogba zatáhl míč před velké vápna Palerma, kde se k němu dostal Paulo Dybala, jenže argentinský mladík pálil hodně mimo!

Paul Pogba s na zmar nechtěl dlouho dívat a vyzkoušel Sorrentina krásnou a nepříjemnou ranou. Do šance se několikrát hnal také rychlík Juan Cuadrado, jenže na něj byl míč často moc pomalý. Dvacet minut před koncem utkání se skóre opět měnilo a tentokrát se dočkal i Paul Pogba. Po rohovém kopu se na zadní tyči k míči dostal právě mohutný Francouz a překonal Sorrentina. A nebylo to všechno, protože o minutu později se na hranici velkého vápna dostal k míči Cuadrado a krásnou ranou pečetil skóre.

Juventus hrál prim a Palermo spíše jen čekalo, kolik kousků ještě dostane. Deset minut před koncem sice musel zasahovat i brankář Buffon, ale ránu letící do šibenice si pohlídal a v klidu vyrazil. Palermo působilo hodně neškodným dojmem a naopak domácí tým neustále zesiloval svůj tlak. Stvrzení tří bodů a možná i mistrovského Scudetta ještě dokončil střídající Simone Padoin. Ten byl sice na hrací ploše chvíli, ale i to mu stačilo na pojišťující čtvrtý zásah. Jeho technický zásah přesně zamířil k tyči, takže Sorrentino neměl šanci zasáhnout.

A co tento výkon znamená? Palermo se ocitá v dalších problémech, protože sestup se blíží. Stejně tak se pro Juventus blíží Scudetto a první příčka je pojištěna. Situace na čele tak dostává opět jasnější kontury a ještě více prohlubuje mizérii Rosanero.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - US Sassuolo 3:1

17.04.2016 15:00

Góly: 10. Gonzalo Rodríguez, 57. Josip Iličić, 84. Andrea Consigli (vl.) - 55. Domenico Berardi

Jaké to překvapení. Kdekdo možná tipoval výhru Sassuola, které je v lepší formě a Viola naopak stále hledá řešení své krize, ale dnes vládl na hřišti Artemia Franchiho jen jeden tým. A to ten domácí, který nasázel Neroverdi tři branky.

Viola chtěla jasně ukázat, že ještě nekončí v boji o poháry. Trenér Di Francesco naopak musel před zápasem odrážet spekulace senzacechtivých novinářů o tom, jak v létě převezme kormidlo Violy, které teď v nejistých rukách třímá Portugalec Paulo Sousa. Ten se možná necítil úplně dobře, ale nakonec se raduje právě on. Do utkání postavil od prvních chvil hráče jako Tello, Badelj, Vecino, Alonso, Kalinić nebo Valero.

Jeho konkurent vsadil na hráče jako Pellegrini, Magnanelli, Duncan, Berardi, Defrel nebo mladík Politano. Aktivní Viola od začátku chtěla udávat tempo hry a poměrně se jí to dařilo. Na konci první zajímavé akce se ocitl Borja Valero, který centroval vpřed, ale jeho pokus byl příliš dlouhý. Matías Vecino vystihl chybu v hostující rozehrávce, připravil si balon ke střele a vypálil. Jeho pokus však proletěl kolem tyče!

V desáté minutě už se ale diváci dočkali. Především tedy ti domácí. Na Badeljův centr z levé strany si vyskočil kapitán Gonzalo Rodriguez, který přesně zakončil a poslal svůj celek do zaslouženého vedení. Sassuolo vypadalo bezradně a jeho útoky nebyly ničím nebezpečným, zato Viola si první branku zasloužila. Po patnácti minutách to mohlo se Sassuolem vypadat ještě hůř, protože Marcos Alonso přesnou ranou z první dostal balon do sítě, jenže gól nebyl kvůli ofsajdu uznán.

Po půlhodině hry se sám před brankářem Tatarusanuem objevil Grégoire Defrel, jenže celou akci zakončil špatně, vhodný moment prováhal a trenér Di Francesco nemohl věřit vlastním očím! Jinak nám ale první půle mnoho šancí nenabídla. Pět minut po změně stran se věci zlepšily a hra se otevřela. Trenér Di Francesco zřejmě svým ovečkám dost vyčinil, protože jejich hra se zlepšila. Šime Vrsaljko přistrčil balon Matteu Politanovi, který vypálil. Jenže zasáhl jen boční síť!

Pak se strhlo pár divokých chvil. Nejprve Sassuolo vyrovnalo. Berardi utekl s Defrelem do bleskového protiútoku, Defrel kolegovi míč vrátil a Domenico Berardi pohotově srovnal na průběžných 1:1! Jenže vyrovnaný stav nevydržel ani dvě minuty a radost hostí opět polevila. Alonso přesným centrem vyzval ke skórování Josipa Iličiće, který se neostýchal a nikým nehlídán se trefil krásně k tyči!

Dalekonosný nákop na Politana se neujal, stejně tak skončila akce Borjy Valera. Deset minut před koncem utkání se radoval z krásné branky po ráně Alonsa Zárate, jenže ten pálil z ofsajdu, takže gól platit nemohl. Platil až ten další. A byl vskutku kuriózní. Andrea Consigli platí za poměrně dobrého a jistého brankáře, ale dnešek se mu hrubě nepovedl. Malou domů totiž nešťastně při snaze o odkop poslal do vlastní brány! Tím uzavřel hodně smolné utkání pro celý tým Sassuola.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Chievo Verona 0:0

17.04.2016 15:00

Góly: -

Diváci na Stadio Friuli se branky nedočkali. Udinese sice mělo více ze hry, ale své šance proměnit nedokázalo. V závěru zápasu navíc sudí vylučoval, jako první se poroučel ze hřiště Felipe a o pár minut později ho napodobil Meggiorini.

Zápas se nenesel v bůhvíjak převratném tempu a šancí nebylo mnoho. Do velmi dobré příležitosti se dostal po Théréauvě přihrávce Fernandes, ale střelu, kterou tlačil po zemi golman Chieva zneškodnil. Ve 35.minutě se ukázkově zbavil obránců Widmer a ani on v tváří v tvář brankáři Bizzarrim neuspěl. Dvě velké gólovky Zeber tak zůstaly nevyužity. Chievo na své šance trpělivě čekalo, v prvním poločase si žádnou výraznější šanci nedokázalo vytvořit.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. O něco aktivnější byli na balónu domácí borci, ale Chievo úpornou defenzívou hájilo stav 0:0. Až v 72.minutě se opět připomněl Fernandes. Tentokrát se dostal ke střele z první ale nesrovnal si mířidla a rána šla těsně nad. Fly Donkeys každopádně hráli chytře a Udine si nakonec závěr utkání naprosto zbytečně zkomplikovalo. Felipe dostal "řepkovský blikanec", udeřil Floro Florese hlavou a od sudího nemohl očekávat nic jiného, než červenou kartu.

Početní výhoda Chieva dlouho netrvala, pět minut před koncem zápasu předvedl skluz ze zadu Riccardo Meggiorini a i on byl pro jistotu poslán předčasně do sprch. Poslední minuty zápasu už nic podstatného nepřinesly, výsledek 0:0 vydržel až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Řím 3:3

17.04.2016 12:30

Góly: 33. Marco D'Alessandro, 37. Marco Borriello, 50. Marco Borriello - 23. Lucas Digne, 27. Radja Nainggolan, 85. Francesco Totti

Vlci se do hlavního města vrací se smutkem, který však mohl být ještě hlubší. V divokém utkání sice pohodlně vedli, ale nakonec museli dotahovat skóre. Konečnou srovnávací trefu měl na svědomí střídající kapitán Totti.

Vzhledem k sobotní ztrátě Neapole, která nestačila na Inter Milán, se AS nabídla skvělá šance, jak vytvořit tlak na druhou příčku. Zároveň si Vlci museli dávat pozor, protože Inter se na ně začal nepříjemně dotahovat. Atalanta stále bojuje o záchranu a bez mnoha známých tváří se pokouší důstojně dohrát sezonu. Dnes si chtěla na AS opět vyšlápnout.

AS začalo s poměrně nečekaným rozestavením, protože pod jediným hrotovým hráčem, Edinem Džekem, začali Mohamed Salah a Diego Perotti. Trojčlennou zálohu tvořili Nainggolan, Florenzi a De Rossi. Antonio Rüdiger se posunul ze středu obrany na její pravý kraj. Zvláštním bylo utkání pro útočníka Borriella nebo obránce Rafaela Tóloie, kteří oba nastupovali právě za AS. Teď už patřili mezi opěrné pilíře týmu z Bergama. Hodně emocí nepochybně cítil také domácí lodivod Edy Reja, který dříve koučoval konkurenční Lazio a nazval toto utkání takovým "malým derby".

Vlci začali s aktivním přístupem a několik centrů hledalo hlavičkujícího Džeka. Více šancí ale AS mělo po zemi. Belgičan Nainggolan z první vysouval Salaha, ale ten se nacházel v ofsajdu. Po pěti minutách pálil někdejší hráč AS Borriello těsně vedle tyče. Atalanta nechala AS hrát, ale sama uměla také nebezpečně zakončit. Jako v případě Papu Gómeze, jehož rána proletěla těsně nad břevnem brány Wojciecha Szczesnyho! Edin Džeko o chvíli později našel Perottiho, který si naběhl do druhé vlny. Jenže zkušený hráč vystřelil hodně nad!

Po dvaceti minutách už se AS ujalo vedení. Diego Perotti našel skvělou nahrávkou nabíhajícího obránce Lucase Digneho, který protančil mezi dvěma obránci a krásnou ranou překonal brankáře Sportiella!

V této chvíli se římskému celku opravdu dařilo a po chvíli už vedlo o dvě branky. Džeko si všiml nabíhajícího Mohameda Salaha, který nesobecky posunul na Radju Nainggolana. Belgickému záložníkovi stačilo přesně zamířit a poslat balon mimo dosah brankáře Sportiella! AS vedlo pohodlným náskokem a nic nenasvědčovalo dramatu, které se mělo udát.

Po třiceti minutách se nejprve Atalanta vzepjala k dobrému výkonu a Borriello prodloužil hlavičkou míč na Marca D'Alessandra. Někdejší talent z líhně Giallorossi potrestal vlažný přístup svých někdejších kolegů a dal Atalantě naději. To ale vůbec nebylo všechno. Deset minut před pauzou se totiž balon od rohu snesl na hlavu Marca Borriella, který byl v AS taktéž nechtěný. A přesnou hlavičkou srovnal skóre utkání!

AS mělo samozřejmě další šance na to, aby si vzalo zpět své vedení. Jenže mělo také Edina Džeka, který potvrzuje, že to prostě v Itálii není ono. Našel jej Florenzi, Džeko si skvěle položil brankáře Sportiella, ale pak zamířil nesmyslně nad bránu! O pouhou minutu Džeko opět přivedl fanoušky AS na pokraj infarktu, když byl sám před Sportiellem, jenže jeho ránu domácí hrdina vyrazil.

Pět minut po změně stran totiž Gómez procedil míč k Borriellovi, kterého nedostoupil Zukanović. Zkušený veterán této chyby ihned využil a poslal z první míč za polského brankáře! Tím dokonal senzační obrat, ze kterého měli radost i fanoušci Interu Milán. Nevýrazného Zukanoviće nahradil El Shaarawy a trenér Luciano Spalletti nemohl věřit svým očím.

Po hodině hry chyboval Salah a umožnil postupovat na opačnou bránu Gómezovi. Ten nahrával ještě lépe postavenému Kurtićovi, jenže ten přestřelil! Gómez si s obranou soupeře dělal prakticky co chtěl a také Manolas jeho tempo nestíhal. Dvacet minut před koncem hry se do další šance dostal Džeko, ale i on přestřelil! Tak se trenér Spalletti rozhodl pro střídání legend. Hřiště opustil De Rossi a na plac byl vyslán coby spasitel Francesco Totti.

A bylo to zlaté střídání, které museli zaregistrovat i v Bostonu. Tlak římského celku neustále rostl a pět minut před koncem se hosté dočkali! Po sérii střel se balon dostal i díky obětavé práci Florenziho až k Tottimu, který se moc nerozmýšlel a krásnou ranou překonal Sportiella!

Více informací k zápasu

Inter Milán - SSC Neapol 2:0

16.04.2016 20:45

Góly: 4. Mauro Icardi, 44. Marcelo Brozović

Neapol díky skvělému výkonu soupeře odchází z Milána poražena. Inter dnes podal takticky vyspělý výkon, který podpořil góly Icardiho a Brozoviće. Absence Gonzala Higuaína se dnes naplno projevila a souboj o Ligu mistrů bude ještě hodně zajímavý.

Milán hostil šlágr o všechno. Duel, který měl ukázat ambice Interu i Neapole, ale také měl mít přímý vliv na boj o třetí místo, římské AS nebo Fiorentinu. Pokud by Neapol dnes večer vyhrála, zřejmě by definitivně uzmula druhé místo spojené s přímým postupem do základních skupin Ligy mistrů. Inter by se naopak v takovém případě mohl rozloučit s bojem o třetí místo.

Trenér Roberto Mancini chtěl nasadit to nejlepší, co měl k dispozici. Útoky hostující Neapole měl zastavovat především jeden z nejlepších brankářů calcia, Samir Handanović. Na druhé straně se hodně spoléhalo na Maurita Icardiho, který spolu s kapitánskou páskou měl vést Inter do útoku. Podporovali jej pánové Perišić a Jovetić. Neapol přijela samozřejmě bez své největší zbraně, argentinského útočníka Gonzala Higuaína. Tomu sice byl zkrácen trest, ale ne dostatečně, aby tento duel stihl. Místo něj dostal opět šanci mladík Gabbiadini.

Prvních pár dotyků s míčem možná nepatřilo k nejagresivnějším, ale už ve třetí minutě se diváci poprvé dostali do varu. A to na obou stranách, protože ti hostující vehementně signalizovali ofsajd. Na jeho hraně se po krásné nahrávce ze středu hřiště ocitl Mauro Icardi, který balon krásně zpracoval, využil zaváhání Reiny i jeho obránců a prostřelil španělského brankáře!

To byl úvod jako hrom a Neapol byla očividně dlouho zasažena. Takový začátek si rozhodně nepředstavovala a její hra musela opět nabírat přesnější kontury. Inter působil opravdu vyhecovaně a díky Mirandově zásahu v poslední chvíli jej neohrozil ani Striničův pas. Přesto hra Interu působila dojmem, jako kdyby domácí nevěděli, co přesně s míčem dělat. Neapol se postupem času oklepala a její kombinace naopak zdobila rychlost i přesnost. Hráči Interu nestíhali neapolské soky rychlostně ani technicky, což často vedlo k faulům a karetním trestům.

Oba brankáři museli chvílemi zůstávat ve střehu, ale vyložených šancí byli diváci ušetřeni. Neapol klasicky kombinovala po zemi a ve středu hry se často objevoval Marek Hamšík či Lorenzo Insigne, který se s balonem mazlí hodně rád, jenže zpravidla oba bývali dobře obsazováni protihráči. Až po třiceti minutách musel brankář Handanović vytáhnout parádní zákrok, aby zneškodnil krásnou ránu Allanovu. Strinić si všiml mezírky mezi obránci a adresoval míč Gabbiadinimu, jenže v posledním momentě jej k zemi stáhl Murillo.

Pět minut před koncem první půle se připomněl také nepříliš viditelný Stevan Jovetić, který pálil z voleje po nahrávce Perišiće. Jenže střela mu nesedla a Pepe Reina skákající pokus zkrotil. Nahrávající Perišić si posléze naběhl do vápna na krásný centr od D'Ambrosia, jenže pohledná akce Interu byla zakončena jen nevýraznou a především nepřesnou hlavičkou!

Neapol měla na kopačkách míč hodně hodně často, ale ani to ji nezachránilo. Jovetićovi stačila chvíle prostoru, aby krásně vysunul obloučkem za obranu kolegu Icardiho. Ten by sprint nestihl, takže ještě posunul balon do volnějšího prostoru na Marcela Brozoviće. Brankář Pepe Reina nevystartoval okamžitě, takže mladý záložník krásným lobem poslal míč do sítě - 2:0!

Trenér Sarri byl hodně rozzloben a věděl, že sestava potřebuje nový impuls. I proto vyslal do hry Driese Mertense a Faouziho Ghoulama. Odešla dvojice Strinić - Insigne. José Callejón byl dalším hráčem, který prakticky nebyl vidět. Jenže i jemu stačí málo. Krásný pas ze strany totiž přeletěl obránce Nerazzurri a Callejón jej z první napálil jen těsně vedle tyče!

Neapol se hnala za snížením, jenže občas zapomínala na zadní vrátka. Obrana dnes nepatřila k opěrným bodům Partenopei a po chybě brankáře Reiny posílal krásný lob do brány Brozović. Jenže na čáře se objevil vracející se Koulibaly, který míč odhlavičkoval pryč! A od té doby se v podstatě nic vážnějšího nestalo. Neapol stále hledala skulinu v obraně soupeře, jenže ten nepovolil. Ze hry odešel Jovetić, kterého těšily ovace celého stadionu, a následoval jej také kapitán Icardi, kterému tleskala především Wanda Nara.

Více informací k zápasu

Carpi FC - Janov CFC 4:1

16.04.2016 18:00

Góly: 45+4. Antonio Di Gaudio, 45+5. Lorenzo Lollo, 49. Lorenzo Pasciuti, 86. Stefano Sabelli - 34. Leonardo Pavoletti

Carpi se dnes povedl skvělý úspěch, když zdemolovalo hosty z Janova. Ti dostali čtyři branky a sami vstřelili jen jeden gól. Za domácí se postupně trefili Di Gaudio, Lollo, Pasciuti a Sabelli.

Carpi se na svého soka vrhlo hned od začátku utkání. Nejprve se exekuce standardní situace ujal Gagliolo, jenže jeho povedenou ránu Lamanna vyrazil. Pak se záložník Di Gaudio rozhlédl a krásnou nahrávkou vybídl Mbakogua. Ten sice podklouzl, ale přesto dokázal i ve skluzu Lamannu ohrozit! Domácí se opravdu činili a hned od začátku utkání se jim dařilo prakticky všechno. Mbakogu nahrál Biancovi, který nahrál ještě lépe postavenému Di Gaudiovi. Jeho následnou ránu nicméně Lamanna vyrazil!

Po dvaceti minutách se neúnavné Carpi dostalo opět do zakončení, když Letiziovu šanci zakončoval Mbakogu. Jeho hlavička sice mířila do brány, ale nakonec se na místě Lamanny objevil obránce Ansaldi, který míč odkopl a zachránil Janov. Grifové zatím působili hodně pasivním dojmem a nedařila se jim kombinace ani držení míče. Přesto se jako první dočkali právě Grifové! Dzemaili dostal do vápna přetažený centr k sobě a nahrál Pavolettimu. Ten si míč zpracoval a krásně zakončil!

Velkou ránu do počtů Janova zasadil vlastní hráč, jmenovitě mladík Izzo. Ten totiž byl sám na protiútok tažený Letiziou a musel ho faulovat. Jenže kvůli první žluté kartě byl potrestán druhou, logicky tak červenou kartou! A trest se dostavil o minutu později. Mbakogu dostal nahrávku ve vápně, všiml si Di Gaudia a ten krásnou ranou srovnal na 1:1!

A rozhodně to nebylo vše. O pouhou minutu později totiž Carpi dokonalo dílo zkázy a potvrdilo, že si dnes pro body jde mnohem dravěji. Z pravé strany dostal centr Pasciuti, který nacentroval na Lolla. Jeho pohotový zásah dostal Carpi do vedení a Janov byl zcela na kolenou.

Hned po změně stran Carpi začalo ve stejném duchu, v jakém dokončilo první půli. Di Gaudio dnes odehrál skvělý zápas a to i díky nahrávce na Pasciutiho. Ten nad ničím moc nepřemýšlel a hned z voleje se mu povedlo zakončit mimo dosah brankáře Lamanny!

Poté se tempo hry uklidnilo a Janov se i přes oslabení snažil alespoň snížit. To se málem povedlo Lazovićovi, který dostal míč od Laxalta a zakončoval. Těsně vedle. Jenže aktivnější bylo i nadále Carpi. Dvacet minut před koncem obránce Poli nahrával Lasagnovi, který postupoval ze strany sám na Lamannu. Jenže prováhal vhodný okamžik a nakonec poslal míč mimo! Grifům se dnešek opravdu hrubě nevydařil a v samotném závěru už to vypadalo jako debakl. Letizia se na straně uvolnil a míč se dostal k Sabellimu. Ten jej hned poslal do sítě a překonal brankáře Lamannu!

Více informací k zápasu

Bologna FC - Turín FC 0:1

16.04.2016 15:00

Góly: 90. Andrea Belotti (pen.)

Boloňa prohloubila svojí výsledkovou krizi, když doma nestačila na FC Turín. Výhru Granaty zařídil jedinou brankou z pokutového kopu až v nastavení Andrea Belotti.

V prvním poločase se toho na hrací ploše příliš neudálo. Vyrovnaná partie byla zpočátku často přerušována a kouskována pro drobné fauly a diváci nemohli být s herním projevem obou táborů příliš spokojeni.

Zajímavé okamžiky nabídl až druhý poločas. V něm si jako první vytvořili velkou příležitost domácí, Giaccherini si zpracoval přesný centr a okamžitě poslal míč na branku, ke vší smůle však orazítkoval tyč! To byla vůbec největší šance zápasu. Boloňa byla nadále lepším týmem, snažila se vepředu něco vymyslet, ale dobře zorganizovaná defenzíva Granaty ji do další koncovky nepouštěla. Utkání postupně směřovalo k nerozhodnému konci, když v tom přišel pro domácí šok. V nastaveném čase přišlápl Rossettini Belottiho a jelikož to bylo uvnitř pokutového území, pískala se penalta. Sám postižený Andrea Belotti ji bez problému proměnil a rozhodl o vítězství Granaty 1:0.

Konečný výsledek je pro domácí tým hodně krutý, přeci jenom byl o něco aktivnějším týmem, trefil i tyč, ale fotbal se hraje na branky a tu vstřelili hosté z Turína.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC33254462:1779
2.SSC Neapol33217566:2970
3.AS Řím331811470:3665
4.Inter Milán33187844:3061
5.ACF Fiorentina33178854:3659
6.AC Milán331410943:3552
7.US Sassuolo331212941:3848
8.SS Lazio331391144:4248
9.Chievo Verona331291238:4045
10.Turín FC331191342:4442
11.Janov CFC331171538:4140
12.Empoli FC331091436:4539
13.Atalanta Bergamo339101434:4137
14.Bologna FC331071631:3837
15.UC Sampdoria33991546:5036
16.Udinese Calcio33981629:4835
17.Carpi FC337101633:5131
18.Frosinone Calcio33861931:6130
19.Città di Palermo33771929:6128
20.Hellas Verona333131728:5622

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (222)

Přidat komentář
M11

kolik dal Belotti fiku od te doby co ho 10 kritizoval ?

Reagovat
10

jenom asi 15

Reagovat
10

psal jsem to 13. ledna před 20. kolem, do týhle doby měl 1 gól...od tý doby 8

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

chodí sem do diskuze a správně jsi ho nasral

Reagovat
fantomas

Já mu fandim.

Reagovat
noustres

Teď AS aby ztratil

Reagovat
Nuno čomes

Skvělé tři body, dneska odmakano.

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ten Brozovič je skvělá náhrada za Kovačiče

Reagovat
smazaný uživatel

cejtím zítra od Palerma velký překvapení

Reagovat
Furia Ceca

Že dostanou čtyřku jsem taky zrovna nečekal...

Reagovat
czech_mira

Juve, Neapol, Inter by byla parádní trojka do LM

Reagovat
Pettirosso

trošku jsem si hrál a je docela paradox, že Berardiho chceme po tak průměrné sezóně, kdy se měl naopak ještě zlepšit a ukázat, že na větší klub má.

Tady je srovnání s Dybalou, svým loňským Domem, Insignem a Salahem:

http://bit.ly/1p7sXKA

Docela bych dal ruku do ohně za to, že dopadne jako Balotelli

Reagovat
Pettirosso

* http://goo.gl/Q6amHr - srovnání

Reagovat
CubONE

Ked to das ale spriemerovat na 90min, tak z toho nevychadza az tak zle.

Reagovat
olis

pokial Sarri v lete neurobi dost velke zmeny tak v LM takto nevyhrame ani zapas, v lige skoncime najlepsie na 5tom mieste, otazne je ci na to ma alebo je toto jeho maximum, no ale aby ta LM vobec este bola...

Reagovat
smazaný uživatel

co se zas stalo?

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

příjde mi, že hrajete nejlepší fotbal od 2012.. tak jste vypadli z hry o titul.. no bóže... tys letos takovouhle sezonu čekal? potřebujete posílit, to souhlasím. ale ty tu píšeš, jak kdybys byl v depresích..

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
olis

ved tak trochu aj som, uz to nie je hra ako par mesiacov dozadu, vsetci nas maju precitanych, hraci prestali vymyslat zaujimave veci a hraju strojovo a najhorsie na tom je ze Sarri s tym nic nerobi, polovica hracov uplne stratila formu, najviac je to vidiet na Allanovi a Jorginhovi, kvoli tomu dobre nefunguje zaloha a potom ani cela hra, ak to v takomto stave ostane v dalsej sezone tak vela zapasov ktore sme tuto sezonu zvladli dalsiu nezvladneme

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jsou bez motivace. To je celkem typický. Ještě proběhne pár kritik svazu a sudích, stejně jak pořád píšeš ty. Druhý místo udržíte. Gabbi očekávám v nějakým špíle hattrick.

Ono by možná bylo i špatně, kdybyste nyní nehráli v útlumu. Tady aspoň vidíš, jak moc na tom hráčům záleželo a jak moc chtěli. Juve je jinde. I takováhle sezona je strašnej úspěch. A to ještě musím napsat, že taky dost možná a teda dle mě máte od zmiňovanýho 2012 nejhorší sestavu. teda tohle bych řekl před sezonou.

Reagovat
Pipo123

Zober si to takto, celá sezóna je snová pre vás, vyhýbajú sa vám zranenia. Hráči sú vo forme a dlhodobo si ju držia, ale teraz vám vypadne Gonzalo a nemáte za neho náhradu, jediné čo vám podľa mňa chýba je kvalitná lavička, nie je možné odohrať celú sezónu v 11-13 hráčoch. Na Juventus momentálne nikto nemá, veď Juve kosia zranenia celú sezónu a ich náhradníci dokážu tie zápasy rozhodovať, to žiadny klub v Serii A okrem Juve nedokáže, tam vidím ten rozdiel, v kvalite na lavičke a v šírke kádra.

Reagovat
olis

samozrejme ze chyba kvalitna lavicka o tom niet pochyb, vcerajsi zapas bol nezvladnuty hlavne kvoli Jorginhovi a Allanovi a nie Higuainovi, celkovo to mal Inter dobre precitane, chyba nam plan B do zapasov kde klasicke 433 nefunguje, ak na tom Sarri v lete nezapracuje tak dalsia sezona bude ovela horsia

Reagovat
Pipo123

Inter hral včera dobre a vy ste ako píšeš nevedeli čo hrať, stále ste len držali loptu v neškodnom priestore, najviac ma prekvapila možnosť kedy ste mohli rozohrať štandartku do šestnástky, ale namiesto toho ste ju rozohrali na krátko a zasa nezmyselne kombinovali, chýbala tomu rýchlosť.

Reagovat
10

klidně může dopadnout jako Garcia v Římě, těch podobností se začíná objevovat docela dost

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Recoba Inter

Maurito bude opravdu legendou Interu

Reagovat
czech_mira

"Pět minut před koncem první půle se připomněl také nepříliš viditelný Stevan Jovetić"

Vždyť to byl jeden z nejlepších hráčů na hřišti

Reagovat
snuff24

Letos jsme udělali nejvíc bodů od sezony 10/11 a máme ještě 5 zápasů k dobru. Tak nějaký lehký progres tam je no.

Reagovat
M11

Icardi z poslednich 10 strel na branu dal 7 golu

Reagovat
smazaný uživatel

A je to.

Reagovat
smazaný uživatel

čakal si niečo iné ?

Reagovat
smazaný uživatel

Před měsícem? Jop.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo na mňa ?

Reagovat
Pinturicchio

Ano, bylo, takovéhle machrování mi vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké machrovaní, proste náš tím je lepši ako ten neapolský. Navyše pravidelne sa opakuje, že buď AS alebo Neapol boj o titul prehrajú skôr než ide do tuhého. Aj tento rok mali náskok, dotiahli sme ich a posrali sa. Tradícia...

Reagovat
Pinturicchio

Je to machrování, děláš jak kdyby jsme ligu vedli od října o 15 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

okej teda

Reagovat
Zark

ale že jsme si v tom řijnu nevsadili, sme kokoti

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

zadne machrovani, jste naprosto jinde a cokoliv nez titul by byla ostuda

Reagovat
Pinturicchio

A to znamená, že tady máme vést takovéhle suverénské řeči? A to o té ostudě je dobrá blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

v cem to je blbost?

Reagovat
Pinturicchio

Že by to ostuda nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

tim jsi mi to ale nevyvratil nijak

Reagovat
Pinturicchio

Ty důvody moc dobře znáš sám - přestavba týmu, odchod Pirla, Vidala, Téveze, příšerný start - 11 bodů z 10 zápasů, do toho vynikající Neapol, dlouho první Inter, výborná Viola. Takže ne, letos nezískat titul by opravdu ostuda nebyla.

Reagovat
Pipo123

Ale takýto scenár tu bol často, podobe skvele šlapalo aj AS, tie kluby rok čo rok odpadnú zatiaľ čo vy rok čo rok sa zlepšujete a v závere máte neskutočnú formu. Veď posledné roky je AS aj Fiorentina výborná len do zimy, potom odpadnú. Já k vám pozerám momentálne ako k týmu čo je najlepší, jednoznačne na vás nikto nemá a myslím že ešte pár rokov mať nebude.

Reagovat
Alberto Aquilani

ono sa niečo podobné hovorilo aj o Interi pred rokmi ale... kto by pred rokom povedal, že PL vyhrá Leicester

Reagovat
Pipo123

Nj, ale pozri na konkurenciu, všetci na hovno sezóna, Arsenal ako vždy opadol po zime, Chelsea v prdeli celá sezóna, Man U 15 zranených hráčov prakticky non stop. Toto Leicestru vyšlo, je to jedinečné a ojedinelé.

Reagovat
Pinturicchio

To je důvod, proč Juve takhle drtí ligu - my ty výpadky nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je ten point

Reagovat
smazaný uživatel

chvili jsem tomu chtel i verit, nekdo obcas vystrelil, ale dlouhodobou formu neni schopny udrzet vlastne nikdo jiny, kadr Juve je i pres vyrazne odchody natolik kvalitni a siroky, ze i pri zranenich s nimi nikdo nema sanci drzet krok a to jeste hraje Juve i Evropu

v Juve si posledni roky muzou titul sebrat jen sami, pritom bych Neapoli klidne po odchodu Rafy titul pro osvezeni ligy pral, tymy jako Inter jsou temi svymi x zapasovymi vypadky akorat k smichu, to nemuze byt brane fanousky Juve jako konkurence (nezamenovat s rivalem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Neřekneš nám radši něco o Edgarovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Lech

Reagovat
Dejwa

Včera fakt super, odmakaný, tak to má byt, navíc mě překvapilo, že jsme vydrželi dá se říct celej zápas..snad Mancini neni vocas a ustálí základní sestavu do konce sezony, točení už bylo dost.. a troufám si říct, že Brozo konečně našel svou nejlepší pozici, na RCM super, byl snad všude, Kondo taky zodpovědnej výkon, nevymýšlel nějaký pičoviny a netahal zbytečně, musí jen využívat víc svoje přednosti, Joja nemá cenu hodnotit, to musí vidět každej pokud neni idiot.. Icardi včera výbornej, snažil se furt nabíhat, dělat prostor a hned to šlo znát, měl by být za pár let top, má pro to všechny předpoklady, jen nebýt línej.. Obrana taky celkem jistá, hlavně D´Ambrosio jim na té straně nedal ani čichnout, zbytek týmu takovej standart, sezony,když nepočítám klasický zimní období bídy.. kéž bysme takto pokračovali až do konce sezony.. FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetič nejak zaspal...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Airus

C to bylo za nápad ostřelovat Handanoviče z dálky? Rozhodčí tomu výsledku trochu pomohl, ale jinak Inter zaslouženě. Škoda, doufal jsem v remízku

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry poločas, AS docela dominovalo do 30.minuty, ale pak je Atalanta celkem zaskočila. Ten Dzeko je nejhorsi hrac v calciu, to mi nikdo nevymluvi, nehlede na tu krasnou střelu z voleje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Totti

Reagovat
FuckT

Nevadi, plyn nam sice dosiel, ale Sarri hra s nami prvu sezonu a taktiez nema ani zdaleka optimalny tim na superenie s Juve. Zatial to vyzera tak, ze napriek vsetkemu to 2 miesto by sme mali uhrat, aj bez formy nejake tie zapasy urcite vyhrame este do konca a AS ani Inter nie su zrovna definiciou konzistencie, vlastne okrem Juve nikto, my sme to ale tahali celkom slusnu dobu.

LM nam zlepsi financnu situaciu a verim, ze kvalitne posilime. Poslednu dobu sa mi nepacia Allan ani Jorginho, Jorginho uz dlhodobo hra cisty priemer a tie jeho rohy, to je horor. Allan 1 zapas esxtra-trieda a potom 2 az 3 priemer alebo podpriemer. Hamsik sa ako tak drzi, aj ked niekedy mu solidne odide polcas. Gabbi neukazal prakticky nic, ale ma to tazke tak rychlo sa rozohrat a zrovna proti obrane Interu. Insigne bez napadu, ale menej otravny a suchy ako Mertens, ten uz nevie urobit ani 1 hraca a o jeho defenzivnych schopnostiach by som radsej pomlcal, Insigne tam mal zostat napriek tomu, ze moc toho neukazal, lebo Mertens je v poslednej dobe strasne slaby. Callejon ako uz dlho cista tragedia, tie jeho centre mohol mysliet aj vazne? Center rychlosti 1 meter za hodinu brankarovi priamo do ruk, zopakovat 10 krat a ma svoje odohrane...

Kazdopadne tato prehra s Interom by pre nas nemala vela znamenat, doma musime porazit bolognu a na AS uz pojde Higuain, aj ked je dost mozne, ze sa zas zruti ked sa nebude darit...

Reagovat
Panděvova ofina
Reagovat
10

dokonce i obránce Atalanty se chytal za hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak niektori fanusikovia AS ho este stale velebia. O ziadnom hracovi, ktory pred sezonou prisiel, som nebol tak presvedceny, ze zlyha, ako o nom

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mu veril, ale stacilo par zapasov a bolo zrejme, ze je to najvacsi omyl

Reagovat
Furia Ceca

Tak co čekat od někoho, kdo se učil v Teplicích!

Reagovat
Emmett Brown

Fakt potrebujeme hroťáka, to nekonečné obhajovanie Dzeka a hľadanie pozitív už treba zastaviť. Hociktorý z tych útočníkov čo sú po hosťovaniach by zahral lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame Sadiqa

Reagovat
smazaný uživatel

Sadiq nebude lepší od Dzeka, tieto klasicke 9 sa v dnesnom futbale tazko presadzuju

Reagovat
smazaný uživatel

Sancu si zasluzi

Reagovat
Alberto Aquilani

Nech mi ešte niekto povie, že je Serie A nudná. Totti pod Spallettim 3 zápasyv lige -všetky ako striedajúci hráč, 1 gól a 2 asistencie. Na konci neuveriteľná prihrávka do tutovky na Džeka. Ten je proste absolútne príšerný. Dnes mal znova 5 šancí a nedal ani jednu. Icardi by dal minimálne 2 a ešte by ho Wanda vyfajčila o polčase.Jeden z dvoch najslabších zápasov Manolasa v Ríme. Zukanoviča by som trhol na 100vke aj ja. Flore ej zbytočný, nechápal som, prečo hral od začiatku v zálohe on a nie Pjanic. Perotti je výborný. Na konci ako tam šiel Francek miesto Dancka som si myslel, že to skončí tak 5:2, keĎže sme hrali vlastne bez zálohy. NEVIEME BRANIT STANDARDKY!!

Reagovat
Zark

s Icardim bych vás snad ani nechtěl vidět, to by bylo golu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Nainggolan do Chelsea? Je to vůbec reálné? A má na to?

Reagovat
Alberto Aquilani

nerooob... fakt sa nepytaj na to, či má na 10. team PL

Reagovat
smazaný uživatel

Já na SA nekoukám, vlastně jsem ho v akci ještě neviděl ani jednou, tak se ptám. Vlastně o něm jen vím, že je střeďák.

Reagovat
Alberto Aquilani

OK, takto. Je to vlastne box to box záložník, neunávne behájúci hore dolu, veľmi dobrý čistiť, ktorý vie vybojovať kvantá lôpt, ale dokáže aj kopať. Najlepší je v 3 člennej zálohe, keď má vedľa seba niekoho, kto pozične istí obrancov a druhého vedľa seba, ktorý je v zálohe ten "chytrý". Dokáže ti dať to nieoč navyše aj smerom dozadu, aj dopredu. Prirovnal by som ho ku Kantému.

Reagovat
Largo

Nejlepší záložník v Itálii vedle Pogby.

Reagovat
10

a Marchisia...a Khediry...a Hamšíka...a Allana...a Pjaniće...

Reagovat
Alberto Aquilani

zabudol si na Biondiniho

Reagovat
10

jo, jsou to podobný typy, to máš pravdu

Reagovat
Largo

Mozna tak Pjanice a Hamsika, ale jinak fakt ne

Reagovat
Pinturicchio

Nedat tam Khediru je solidní fail.

Reagovat
10

hlavně ten Claudio...ale to je jedno, každý má právo na názor

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Já tam tiež nevidím veľké rozdieli, Radja je super, ale taký Allan nie je o nič horším hráčom, Khedira je zase komplexnejším futbalistom než Radja, to isté aj Marchisio.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanica

Reagovat
10

mám k němu taky výhrady, ale 11 gólů, 11 asistencí...dokáže dělat rozdíl, Radja ne

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

lepsiho hrace do zalohy cfc nema

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto. Neskutečný hráč. Toho musí mít každý tým, který chce vyhravat trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

. Skvely hrac, ak on odide, budem bojkotovat cele vedenie a priat mu len neuspech

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Pettirosso

s tou poslední částí absolutně nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opat sa v plnej krase ukazalo, aky sme trapny klub. Co oni chcu hrat? Nikdy nic nedosiahnu, pokial nedokazu udrzat vedenie 0:2 so 14. timom tabulky. Spalletti nie je trener, ktory nas privedie k uspechu. Neverim tomu. Je v urcitych veciach strasne tvrdohlavy. Neskore striedania, neochota zmenit totalne neschopneho Dzeka a pustit mladeho Sadiqa.

Odchovanec a byvaly hrac uplne zatienili nase milionove akoze hviezdy. Salah uplne nic, Dzeko skoda pismen.

Ech taky Klopp, snad sa raz dozijem

Reagovat
Zark

a to mohlo být z 0:2 dokonce i 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

aj 5:2. Potrebuje kvalitneho trenera a cloveka na prestupy ako sol

Reagovat
Alberto Aquilani

Pretože takému Kloppovi sa niečo podobné v Liverpoole ešte nestalo, no

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

, asi neexistuje trener, ktoremu by sa to nestalo. Ale nechat 90 minut na ihrisku takeho kokota ako je Dzeko a otierat si hubu o Tottiho moze len psychopat Spalletti

Reagovat
Recoba Inter

pochybuju, že se tobě někdy nějaký trenér zavděčí

Reagovat
Kincl

Totti toho udělal pro tým víc jak tragický Džeko za 90 minut :) to je tak tragickej často?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Při třetím golu Bergama to bylo bránění horší jak u žáků. Jak se tam muže Zukanovič nechat takhle dementně předběhnout? To neni normalni, Rudiger ho zaprve neměl nechat odcentrovat a Zukanovic předvede takovejhle bonus.

Reagovat
Largo

Navic proti takovymu rychlikovi a technikovi Borriellovi

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, znova som potvrdil, že som najlepší expert sveta ever, keď som tu snáď ako jediný písal po Derby, že sa obávam, aby nás jeden z tej dvojice Inter/Viola nepredbehol, a aha

Reagovat
smazaný uživatel

a aha: nepredbehol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, dúfam, že už nikoho ku nám nenapadne pchať Sportiella. Síce dačo chytil, ale všetky 3 góly boli chytateľné. Pri druhom góle neviem na čo čakal, keby vybehol by pred Salahom stihol vpohode loptu odkopnúť a pri 3. to Totti ani nemal kde inde kopnúť a on sa miesto toho k tyči nepohne a len sa tam rozvalí jak Snorlax. Snáď ten Alisson bude niečo jak Doni v jeho najlepších časoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Doni mal aj lepšie časy?

Reagovat
danko10

Doni bol svojho času druhý najlepší brankár v lige a reprezentačná jednotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doni bol obycajny traged

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko je neskutocna kopa sraciek. Ten toho v kazdom zapase tolko odjebava az mi s tym lezie na nervy a to AS ani nefandim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine stastie Dzeka je to, ze mava par svetlych momentov, vdaka ktorym dostava sance. Ale ze mu ich stale davaju... Zacat ma Totti, nechat ho hrat do 50-60 min a ked uz tak az potom tam poslat Dzeka.

Reagovat
Lech

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

+9

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Furia Ceca

Musím pochválit Pogbu. Když má svoje období, tak je prostě nezastavitelnej. A to co předvádí poslední měsíc, dva... Jestli jsem někdy na podzim pindal, že si tu desítku neměl brát, tak teď o tom už vůbec nepochybuju - je to tahoun!

Khedira je taky hustej, dost mě překvapuje ta jeho gólovost... Ve Stuttgartu dal za čtyři roky 14 gólů, v Realu za pět let dokonce jenom 6 - no a u nás už má 5, přitom kolik zápasů zameškal kvůli zranění... A celkově s ním přišla hrozná kvalita, na Vidala si už dneska skoro ani nevzpomenu.

Padoin je... Prostě Lord Padoin! Lavičkář, kterej ale když naskočí, dokáže být platnej. Za 4 a půl roku toho vyhrál víc, než AS za celou historii, no řekněte, komu se to poštěstí...

Lemina musí zůstat! Hostovačka na další sezónu a pak se uvidí.

Tak teď už jenom, aby se Claudio stihl uzdravit do Eura... Na těch pár posledních zápasů ho v pohodě nahradíme, ale Itálie na Euru bez Claudia, no to by mě hodně sralo...

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lemina? no nevim, to je totalni pruměrak, nic nevymysli, casto ztraci, nema zadnou pridanou hodnotu. Kolik je vykupka ?

Reagovat
M11

9 nejak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Tiez ma nepresvedcil, nema ani jednu silnu vlastnost. Mozno sa potrebuje vyhrat ale neviem ci zrovna v Juve by mal dostat prilezitost na ukor inych.

Reagovat
M11

ale to neeeee

Reagovat
Pinturicchio

Zkušeně zavěsil.

Reagovat
Pipo123

Toto mala Verona vyhrať,

Reagovat
smazaný uživatel

Sky - Marchisio, dall'ospedale arrivano indiscrezioni bruttissime: interessamento del crociato. Stagione finita e addio Europei

Marchisio si trova all'Ospedale CTO di Torino e le prime indiscrezioni sono le peggiori possibili: cioè un interessamento del legamento crociato. Lo riferisce Giovanni Guardalà su Sky. Questo significa stagione finita per il centrocampista torinese, che salterà anche l'Europeo.

Reagovat
10

...snad se to nepotvrdí, tohle už jednou v sezoně měl, nakonec z toho bylo jen pohmoždění a kratší pauza

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z toho strach.

Reagovat
10

bohužel je to oficiálně potvrzeno, v příštích dnech jde na operaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

dpc....nepaci sa mi kolko a akych zranenych mame.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine pozitivum tohto kola je, ze mam 9 bodov naskok a definitivne vsetko vo vlastnych rukach k dalsiemu scudettu.. Na Claudia som sa tesil na majstrovstvach ako aj na celu squadru ale toto ma dost zarazilo.. ach jo

Reagovat
10

nejhezčí moment byl gól Pada a následný reakce...tolik lásky a pozitivní energie by nedal dohromady ani Hollywood, prostě deus ex machina

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je někdo duší současného Juve, pak je to právě on, ohromný chlap, jde si pro páté scudetto, zabíják

Reagovat
10

těším se, až v počtu Scudett přeskočí Maldiniho, Costacurtu, Ferraru...

Reagovat
Nuno čomes

Zase na druhou stranu, koho by bavilo takhle dlouho lavickovat

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Azazelo RD

"Juventus přišel o zraněného Marchisia" Taky slušnej titulek.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze AC vyuzije zakopnutie sassuola...

Reagovat
smazaný uživatel

No dufaj v zalohe ma nastupit miesto Kucky a Montoliva, Galliani,Berlusconi a v obrane Sacchi.

Reagovat
Free_player

Co to jako Andrea Consigli předvedl ? tohle je v italské lize normální ? fuj fuj to to smrdí jako celá liga ....

Reagovat
Furia Ceca

Tobě taky smrdí z huby až sem ke mně do pokoje přes monitor a nikomu to neříkám.

Reagovat
Free_player

ouu tak to bylo dost trapný

Reagovat
Alberto Aquilani

Hovorí sa o tom, že sa do seba v šatni pustili Totti so Spallettim, kedy vraj dokonca Spal nadával celému mužstvu, Už to potvrdili aj zdroje v Trigorii, vraj prišiel Capitano za Lucianom a začal mu trhať vlasy

Reagovat
DelPiero137

Ake vlasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Když se tak kouknu na los AS, tak ta naděje ještě žije...

Reagovat
smazaný uživatel

ani ten nas nie je najstastnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

on iste myslel na to, ze AS skonci 2.

Reagovat
Recoba Inter

No to nejhorší máme za sebou, proč ta skepse? myslím, že se najdou týmy co ten los mají podstatně složitější než my na to, aby si tady dodával, že ani ten náš není nejšťastnější

Reagovat
snuff24

bohužel my máme, tak nekonzistentní výkony,že si to beztak pokazíme sami.

Reagovat
Dejwa

je jedno s kym hrajem,mužem vyhrát i ztratit s kýmkoliv ale věříme

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

snad ho za rok uvidíme v áčku, klidně s celou Pescarou, hrají pod Oddem parádně...btw. nahrával mu Pasquato, oba odchovanci Juve

Reagovat
Zark

hh,však o tom se zminil ve svem pokornem vyjadřeni taky:

«Non chiamatemi eroe. Il merito è della

squadra e di Pasquato che mi ha messo un pallone con il contagiri. Un vero cioccolatino, è stato bravissimo. Io ero messo male col corpo, ho provato la rovesciata ed è andata bene»

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko = antifutbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Nepovedal by som že to napíšem, ale včera Oanzi najlepší hráč na ihrisku

Reagovat
danko10

Džeko musí preč. Twist: Pjanić na ľavicu - Flore na jeho miesto - Rudi na beka - Zukanović na jeho miesto - totálny fuck-up. Neviem, čo si Luciano pred TeTou dal, ale keď toto kreslil na flipchart, čistý byť nemohol.

SuperMarco má zas na rok vystarané. Gómez, ako už niekto niekde písal, tri najlepšie zápasy v živote všetky proti Rímu. A ešte nás vyrezal aj náš odchovanec.

Namiesto šprintu za Neapolom, klopýtame pred Interom, potom čo sme sa sami strelili do nohy. Typická rímovina.

Reagovat
Zark

Gomez je letos jedno z nejlepšich křidel, to neni jen proti řimu, Marco zhubl 7 kil

Reagovat
GEGE

jen trochu větší efektivita mu chybí aby mohl být na top úrovni...Ale stejně si Atalanta může pískat,že má takového playera

Reagovat
10

škoda toho nepovedenýho angažmá na Ukrajině, kdyby šel z Catanie v rámci Itálie, tak by jeho reputace asi byla dneska jinde...každopádně je to jeden z nejzábavnějších hráčů v lize

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko bolo ok, 0:2. Stacilo sa zatiahnut v obrane a hrat na rychle protiutoky. Zostava bola dobra

Reagovat
Pipo123

Simone dával dobre včera http://i.giphy.com/zlMTjrYP1vjag.gif

Reagovat
Zark

a na tribuně byl i Pippo

Reagovat
smazaný uživatel

on ma stoprocentni uspesnost

Reagovat
Pipo123

Pioli verso Udine: per lui è pronto un contratto biennale

Reagovat
Alberto Aquilani

Aj keď som sa Edina dlho zastával, už je toho dosť. Pod Garciom jeho nasadzovanie malo svoje opodstatnenie, v tom jeho kvázi futbale veľa bojoval, nalepil na seba hráčov a poslal to do krídiel, no pod Spalom sa hrá niečo úplne iné, kde by to mal hlavne dorážať do bránby, v čom sa ukazuje ako hrozný neschopák.Ono ma napadlo, koľko by mal teraz gólov v Ríme Szilly Németh vo svojich najlepších rokoch. Ten systém je úplne robený pre hráča jak Icardi. V každom zápase, aj keď nie vždy to je ono, si tie šance dokážeme vypracovať. S Perottim, Salahom či Faraonom tam tie dobré lopty do 16ky chodia, hra je kombinačná, ale končí to na Edinovi, Ja bych Faraona posunul z krídla do stredu, zatiaľ sa ukazuje ako veľmi slušný strelec, aj keď je mušej postavy, kladivo vpredu teraz nepotrebujeme.n A Flore môže chodiť do zálohy jedine za Radju

Reagovat
danko10

Je to tak, no. Mať nejakého Thomasa Mullera, tak pri tomto futbale odíde s gólom z každého zápasu.

Reagovat
Il Principino

Floreho bych nechal hrát jen beka pokud to možnosti dovolí - v tý záloze nic moc A Džeko?? Fakt nou koment. Proti Torinu bych si přál, aby začal Totti - nicméně potom co se údajně stalo/nestalo v to moc nevěřím...

Reagovat
10

Sanabria se tváří jako hráč typově podobnej Icardimu, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

pravdepodobne, ale ja ho mám hovno nasledovaného. Každopádne, nie je to stĺp, ale dobré je, že nemá ani 20 kilo jak Nico Lopéz, čo mu percentá na presadenie sa zvyšuje...

Reagovat
Pipo123

Si predstav Perotti (Stephan) - Sanabria - Salah, tá rýchlosť by bola ohromná, navyše Sanabria vie tie zápasy aj odmakať

Reagovat
Milan.B

ake to bolo chlapi???? nevidel som zapas

Reagovat
Recoba Inter

Konflikt mezi Tottim a Spalettim? Výborně! Jen ať se zničí sami zevnitř. Nahrává to Interu. Beztak tam máme nějakého infiltrátora, který to zinscenoval

Reagovat
wiggum

Zase bych to nedramatizoval. Maji spolu problem od zacatku...

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty A na foru. Nezapomente na vlozene kolo, ktore zacina zitra.

Reagovat
smazaný uživatel

?? Nechápu, co ta dělá Edin, ani nemá u sebe žádný atribut.

Jaký je kontext?

Reagovat
10

"chi ricorda"...takže má asi podle autora všechny atributy těch hráčů, co tam jsou uvedený

Reagovat
Furia Ceca

Nj, Batitistuta! Já jsem si říkal, koho mi Džeko připomíná...

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Kundy z ryby.

Stanu se sportovním žurnalistou, když je to tak lehké.

Shabani Nonda by ho letos zahanbil.

Reagovat
10

tohle je předpokládám z léta, to jsem mu taky věřil

Reagovat
Maritazzi

Jop, Gazzetta ze srpna.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja som myslel, že si z toho teraz spravil nejaký Lázial recesiu, vzhľadom aj na to, že neičo pdoobné mal spravené Anderson... a to normálne že seriózna žurnalistika

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v létě to nebyla tutovka, byl jsem sice docela nadšený, ale v City nehrál a jeho první roky jsou špatné.

A ta grafika je totální ústřel. Ani jednomu se ve zmíněných charakteristikách nevyrovná.

Reagovat
10

Reagovat
CubONE

proste ideal

Reagovat
smazaný uživatel

Stává se z toho nechutně absurdní paskvil.

Začínám si trochu přát, aby nabídli Franckovi to prodloužení, mezitím prodali Džeka, Doumbiu, Sadiqa a Sanabriu, a Franta to odmítl a nasral jim na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnute vedenie, jebnuty system. Vsetkych by som ich nakopal do guli

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je ikona klubu, nikto mu tam nesiaha ani po clenky. Spalletti je obycajne hovno, ked si o neho otiera papulu. Po sezone nech ide do pice, jebem takeho trenera .

GRANDE TOTTI

Reagovat
Lech

a proto dnes na treninku vsechno ok. Navic meli jit spolu dnes na veceri. Nehysterci tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali ist spolu dnes na veceru . Ak by bolo vsetko v poriadku, tak by mu daval viac sanci a nekydal na neho. Si uz konecne vytiahnu hlavu z prdele

Reagovat
Lech

Nevim jestli se smejes mne, pro me za me klidne, ale je to tak

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=vHPFbT_3mnE Toto je proste nádhera. Som si včera ani nevšimol, čo si tam dovolil Perotti ( a tá Džekova patička :D). Si tam spravil 3 hráčov ty vole... Inak podľa všetkého je medzi plešatým a nosatým všetko vpohode, dnes dávali do médií na seba, aký je ten druhý úžasný a bla bla... IMO bude Totti proti Turínu v základe,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Som strasne zvedavy

Reagovat
CubONE

Rimskyvlk a la jh, vsetko okomentovat o den neskor.

Reagovat
Zark

ale s emocemi stále na max

Reagovat
smazaný uživatel

nemam cas tu sediet od rana do vecera

Reagovat
Pipo123

Simone by mohol zostať na lavičke Lazia aj budúcu sezónu, máme vraj predbežnú dohodu s Mihajlovičom, ale Simone zatiaľ prekvapil zmenil za dva zápasy toho viac než Pioli za celú sezónu, tak sú všetci zatiaľ na jeho strane. Tvl toto bude docela zložité si vybrať, Siniša by bol výhra, ale Simone je zatiaľ super a taký začiatok som od neho nečakal, zaujímavo zložil stred zálohy kde dal Onaziho a ono to prekvapujúco funguje, navyše ten futbal konečne baví fanúšikov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele