33. kolo
17.04.2016 18:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

SS Lazio - Empoli FC 2:0

Lazio navázalo na výkon proti Palermu a zvítězilo i doma, tentokráte nad Empoli. Domácí zároveň udrželi naději na Evropskou ligu. Biancocelesti poslal už v prvním poločase do vedení z pokutového kopu Candreva a těsně před odchodem do kabin se prosadil Onazi.

Domáci borce poslala do sedla ruka v pokutovém území v podání Čosiće. Už v 7. minutě byl sudí nucen odpískat pokutový kop a Antonio Candreva splnil úkol na výbornou. Lazio se mohlo po brzké brance uklidnit, nicméně kdo očekával převahu a další šance, byl zklamán. Až před koncem prvního poločasu si dokázal Onazi narazit míč s Klosem a neomylně zakončit. Do šaten šli domácí za luxusního stavu 2:0.

Simone Inzaghi nenaordinoval svým svěřencům žádnou defenzívu, naopak. Lazio do druhého poločasu vlétlo a Pelagotti byl v jednom ohni. V 53. minutě zazdil stoprocentní příležitost Baldé Keita a stejný muž si prakticky totéž zopakoval i o další čtyři minuty později! Empoli toho směrem dopředu moc nepředvedlo, přesto mohl vykřesat naději Saponara, jenž v blízkosti Marchettiho trestuhodně netrefil branku. Další minuty už nic nepřinesly, Lazio si výsledek pohlídalo a přiblížilo se vytouženému šestému místu, které ještě může znamenat Evropskou ligu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele