33. kolo
16.04.2016 18:00 CET
4 : 1
(2:1)
Stadión:
 

Reportáž

Carpi zdemolovalo oslabený Janov čtyřmi góly

Carpi se dnes povedl skvělý úspěch, když zdemolovalo hosty z Janova. Ti dostali čtyři branky a sami vstřelili jen jeden gól. Za domácí se postupně trefili Di Gaudio, Lollo, Pasciuti a Sabelli.

Carpi se na svého soka vrhlo hned od začátku utkání. Nejprve se exekuce standardní situace ujal Gagliolo, jenže jeho povedenou ránu Lamanna vyrazil. Pak se záložník Di Gaudio rozhlédl a krásnou nahrávkou vybídl Mbakogua. Ten sice podklouzl, ale přesto dokázal i ve skluzu Lamannu ohrozit! Domácí se opravdu činili a hned od začátku utkání se jim dařilo prakticky všechno. Mbakogu nahrál Biancovi, který nahrál ještě lépe postavenému Di Gaudiovi. Jeho následnou ránu nicméně Lamanna vyrazil!

Po dvaceti minutách se neúnavné Carpi dostalo opět do zakončení, když Letiziovu šanci zakončoval Mbakogu. Jeho hlavička sice mířila do brány, ale nakonec se na místě Lamanny objevil obránce Ansaldi, který míč odkopl a zachránil Janov. Grifové zatím působili hodně pasivním dojmem a nedařila se jim kombinace ani držení míče. Přesto se jako první dočkali právě Grifové! Dzemaili dostal do vápna přetažený centr k sobě a nahrál Pavolettimu. Ten si míč zpracoval a krásně zakončil!

Velkou ránu do počtů Janova zasadil vlastní hráč, jmenovitě mladík Izzo. Ten totiž byl sám na protiútok tažený Letiziou a musel ho faulovat. Jenže kvůli první žluté kartě byl potrestán druhou, logicky tak červenou kartou! A trest se dostavil o minutu později. Mbakogu dostal nahrávku ve vápně, všiml si Di Gaudia a ten krásnou ranou srovnal na 1:1!

A rozhodně to nebylo vše. O pouhou minutu později totiž Carpi dokonalo dílo zkázy a potvrdilo, že si dnes pro body jde mnohem dravěji. Z pravé strany dostal centr Pasciuti, který nacentroval na Lolla. Jeho pohotový zásah dostal Carpi do vedení a Janov byl zcela na kolenou.

Hned po změně stran Carpi začalo ve stejném duchu, v jakém dokončilo první půli. Di Gaudio dnes odehrál skvělý zápas a to i díky nahrávce na Pasciutiho. Ten nad ničím moc nepřemýšlel a hned z voleje se mu povedlo zakončit mimo dosah brankáře Lamanny!

Poté se tempo hry uklidnilo a Janov se i přes oslabení snažil alespoň snížit. To se málem povedlo Lazovićovi, který dostal míč od Laxalta a zakončoval. Těsně vedle. Jenže aktivnější bylo i nadále Carpi. Dvacet minut před koncem obránce Poli nahrával Lasagnovi, který postupoval ze strany sám na Lamannu. Jenže prováhal vhodný okamžik a nakonec poslal míč mimo! Grifům se dnešek opravdu hrubě nevydařil a v samotném závěru už to vypadalo jako debakl. Letizia se na straně uvolnil a míč se dostal k Sabellimu. Ten jej hned poslal do sítě a překonal brankáře Lamannu!

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele