Serie A - preview 33. kola

16.04.2016, 08:52, aktualizováno 17.04.2016, 08:09
Previews
Již v čase oběda tradičně začíná nedělní program italské Serie A; třetí AS Řím bude v Bergamu odrážet atak Interu. Největší várka zápasů se strhne ve tři hodiny, kdy například Juventus hostí Palermo a Fiorentina vyzve Sassuolo. V podvečer Lazio změří síly s Empoli a na úplný závěr dlouhého dne se střetnou celky Sampdorie a AC Milán...
Atalanta Bergamo - AS Řím  (neděle 12:30)
Římské AS sice po minulém kole ztratilo rychlost a Neapol se mu vzdálila, ale Vlci přesto nehodlají vzdát svůj boj o druhou příčku. Další šance se jim nabízí v neděli po obědě, protože jedou na půdu nevýrazné Atalanty Bergamo.

Vlci z hlavního města cestují do Bergama, aby si napravili renomé. To utrpělo při posledním duelu, jenž Vlkům nevyšel. Giallorossi se totiž utkali s Bolognou, která rozhodně neměla být přílišným problémem. Navíc hrálo AS svůj zápas až v pondělí večer, takže mělo dostatek času zformovat své síly a vyvinout dostatečný tlak na své oponenty. Do hry se dostal i Daniele De Rossi, což byla pro fanoušky AS vítaná zpráva. K němu se po poločase přidal ještě ikonický Francesco Totti. Ten už ale musel na hřiště, aby pomohl otáčet skóre.

Domácím se nakonec povedlo jen vyrovnat, když na vedoucí zásah Rossettiniho reagoval Mohamed Salah. Toto utkání mělo nálepku smolného boje, protože jen Mohamed Salah napálil třikrát brankovou konstrukci. V tom ostatně As vyniká nad všemi týmy Serie A, neboť brankovou konstrukci nastřelilo doposud už osmnáctkrát! Za poslední tři zápasy se AS radovalo z výhry jen jednou, když si v rámci derby poradilo s Laziem.

Před duelem s Atalantou je ale trenér Luciano Spalletti optimistou. V rozhovoru pro Roma Radio zmínil: "Atalanta je dobrým soupeřem, protože má charakter. Hraje hodně nebezpečně a sází na rychlé protiútoky. Má dobrého trenéra, ale myslím, že ji můžeme porazit. Na jejím hřišti se jí moc nedaří. Víme, že máme kvalitní tým, ale v minulém zápase nám něco chybělo. Jede do Bergama samozřejmě pro tři body, nic jiného nepřipadá v úvahu," burcuje trenér Spalletti.

Po jeho příchodu se v Římě začalo mluvit rovnou o druhém místu jako o reálné možnosti, protože Spalletti okamžitě zlepšil hru a dostavily se i výsledky. Pokud se ale AS chce ucházet o druhou příčku, musí se vyvarovat zaváhání jako proti Felsinei. Vlci mají navíc v rukávu ještě jeden fakt - přivítají Neapol na svém hřišti. Aktuálně je od druhé příčky stále dělí celých šest bodů. Dobrou zprávou je ale fakt, že se kádru v poslední době vyhýbají zranění.

Atalanta naopak trpí absencemi. Zraněni jsou Alessandro Diamanti a Carlos Carmona. Další velkou ztrátou je karetní trest pro dvojici de Roon a Cigarini. Výkony Atalanty se sice v minulých týdnech zlepšily a Orobici dokázali uhrát dvě výhry v řadě, jenže minulé kolo je vrátilo zase na zem. Po brankách Bruna Perese a Maxiho Lópeze totiž Atalanta odjížděla bez bodů z Turína. Aktuálně je na patnáctém místě Serie A a ani záchranu v první lize ještě nemá jistou. Útěchou jí ale může být fakt, že při posledním střetu dokázala na AS vyzrát a porazila je 2:0.

Za Řím kdysi kopával mladý talent Marco D'Alessandro, který se ale neprosadil ani na několika hostováních. Teď hraje v Atalantě a na duel proti AS už se těší. "Hodně nás mrzí poslední poslední porážka, ale zůstáváme klidní. Víme, že děláme maximum, abychom se zachránili a zlepšili své výkony. Někdy prostě chybí štěstí. Třeba se nám povede lépe proti AS, což pro mě bude hodně speciální utkání. Vyrůstal jsem v Římě a pořád jej sleduji, i když jako soupeř. Naším cílem je hlavně uhrát dobrý výsledek a pokusit se stoupat tabulkou," dodává D'Alessandro.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Masiello, Tóloi, Paletta, Dramé - Kurtić, Migliaccio, Freuler - D'Alessandro, Pinilla, Gómez
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, Rüdiger, Digne - Pjanić, Nainggolan - Salah, Perotti, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Frosinone Calcio  (neděle 15:00)
Velice důležité utkání takříkajíc o všechno uvidí Verona. Hellas na posledním místě stále může vstanout z popela a ještě se zachránit. Když porazí Frosinone, může se jeho ztráta smrsknout na tři body. v Důležitost zápasu je pochopitelně i na straně Frosinone. To je od nesestupové pozice pouze bod. Na druhé straně nováček soutěže na rozdíl od Hellasu ještě pořád "nemusí". Porážka Hellasu by však měla fatální následky.

Hellas se vrátil do bojů o záchranu venkovní výhrou nad Boloňou. Byl to teprve třetí tříbodový zisk v sezoně. V dalším kole na to svěřence trenéra Delneriho nenavázali a favorizované Neapoli pod Vesuvem podlehli jasně 0:3. V tomto kole se opět vracejí před domácím publikum a zejména na úspěšné představení proti Boloni budou chtít navázat. Veronskému týmu se doma, stejně jako počas celé sezony moc nedaří.

Frosinone se po debaklu v Janově herně vzpamatovalo, ale na věhlasný Inter to beztak nestačilo. Svěřenci trenéra Stelloneho předvedli bojovný výkon, ale tři body pro Nerazzurri nakonec vystřelil čtvrthodiny před koncem Mauro Icardi. Ofenzíva Canarini už přes 270 minut nevstřelila gól a to je do závěrečných bojů o záchranu velký problém. Kouč Stellone však věří, že se ve Veroně podaří skórovat a co více, získat tolik potřebné body.

Zatímco domácím bude chybět pouze Fares a vykartovaný Souprayen, Frosinone začala trápit početná marodka v tu nejméně vhodnou dobu. Sammarco, Bardi, Pavlović a Dionisi mají zdravotní potíže. Do hry kvůli kartám nezasáhnout ani další klíčoví hráči Ajeti s Blanchardem. Oslabení hostů je pro domácí velkou výhodou i výzvou zároveň.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Pisano, Bianchetti, Samir, Albertazzi - Wszolek, Viviani, Ionita, Rebić - Pazzini, Toni
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Russo, Pryima, Crivello - Gori, Gucher, Frara, Paganini - Ciofani, Kragl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Bitva, která se v neděli odpoledne strhne na Juventus Stadium, by nemohla mít jednoznačnější předpověď. Domácí Juventus ovládá Itálii, daří se mu a na čele ligy si vytvořil pohodlný náskok. Palermo naproti tomu venku strádá, patří mezi tři nejhorší týmy v lize a zmítá se v chaosu.

Palermo se nachází v chaosu a prezident Zamparini se již mnohokrát stal terčem vtipů či kritiky ohledně své přestupové politiky. Je zřejmě jen málo pracovních míst, kde se můžete cítit permanentně ohroženi tak, jako tomu bývá v srdci Sicílie. Na lavičce Rosanero se vystřídalo od začátku sezony už devět (!) trenérů a prezident Zamparini má ještě plno času na to, aby tuto číslovku hezky zakulatil. Zatím se totiž toto chaotické jednání nijak pozitivně do výsledků nepromítá.

Palermo je nadále na 18. místě, což mu stačí snad jen na Serii B. Udinese na šestnácté pozici má o 6 bodů víc a lepší skóre. Palermu moc nepomohla ani poslední dvě kola Serie A, protože v nich inkasovalo šest branek a obě prohrálo. Naposledy si výhru a pohodlné skóre odvezlo Lazio Řím, které sice nevyniká ve formě, ale dvě branky Miroslava Kloseho spolu s jedním zásahem Felipeho Andersona úplně stačily.

Situace v Palermu je kritická a ví to i prezident Zamparini. Kontroverzní postava italské kopané se ale nehodlá vzdávat. V rozhovoru pro Rai Sport Zamparini vyprávěl: "V klubu je to jako v manželství. Jednou udělá chybu on, jednou ona. V životě chybujeme všichni, takže za naši situaci nemůžu vinit jen druhé. I já jsem udělal několik chyb. Důležité je ale mít kolem sebe lidi, kteří budou mít stejný cíl. Naším cílem je záchrana v první lize, na ničem jiném nezáleží."

Oba týmy mají několik hráčů, kteří si dopřejí nucený odpočinek. V hostujícím dresu neuvidíme zraněnou dvojici Bentivegna, Struna, zatímco Quaison nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu. Juventus trápí absence ještě více. Mezi zraněné hráče patří například Asamoah, Caceres, Chiellini nebo Pereyra. Za karty pak pyká italský útočník Simone Zaza. Juventus bude opět spoléhat především na hráče, který prostředí Palerma dobře zná.

Tím je argentinský mladík Paulo Dybala. Za obří částku přišel do Turína právě z Palerma, kde na sebe upozornil výraznými výkony. A peníze se Juventusu mnohonásobně vrátily, protože Dybala patří k tahounům týmu a díky svým schopnostem baví diváky. Dybala před speciálním utkáním udělal rozhovor pro deník Corriere della Sera a Paolo Tomaselli se od něj dozvěděl mnoho zajímavých věcí.

"Jsem připraven na duel s Palermem, trénoval jsem s týmem a jsem zcela zdráv. Bojujeme o Scudetto a troufám si říct, že je naše. Kdybychom o něj nějakým způsobem ve zbytku sezony přišli, bylo by to obrovské zklamání. Mým idolem je Lionel Messi, jehož hru jsem vždycky miloval. Pokud by byl nějaký hráč, kterého bych do Juve opravdu chtěl, pak samozřejmě Messi. V Palermu jsem byl první útočník, tady mám víc volnosti a to mě baví," přiznal Dybala.

Juventus se oklepal ze ztráty v rámci evropských pohárů a v minulém kole si díky výhře nad AC Milán připsal třetí výhru v řadě. Na čele tabulky má šest bodů náskok a k dobru mu je také fakt, že když se jeho trenér Allegri utkal se svým protějškem neúspěšně naposledy, bylo to před dlouhými sedmi lety. Ballardiniho Palermo tehdy porazilo Allegriho Cagliari 5:1. A ještě jedno číslo - pokud by v neděli nastoupil hostující Franco Vazquez, připsal by si sté utkání v barvách Palerma.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Rugani - Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Alex Sandro - Mandzukić, Morata
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Morganella, Gonzalez, Andelković, Lazaar - Hiljemark, Jajalo, Brugman - Vazquez - Gilardino, Trajkovski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 8.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Nad Florencií se stahují černá mračna, hrdý toskánský celek už dlouhou dobu prahne po výhře. Té se mu ale zatím nedostává, což by rád konečně překonal v dalším kole. Jeho aktérem bude vedle domácí Fiorentiny také Sassuolo.

Sassuolo vedené trenérem Eusebiem Di Francescem už opěvovali mnozí. Faktem je, že se mu výtečně daří udržovat vyrovnaný kádr a postupnou prací si neustále vylepšuje pozici. Nyní se poohlíží po Evropě, která je sice vzdálená, ale nikoli ztracená. Sassuolo se nechce vrátit do středu tabulky, ale až do posledních chvil se prát o lepší příčky. Šesté AC Milán má na něj náskok jen jednoho bodu, jeho nejbližší protivník pak osmi.

Tým trenéra Di Francesca si potřebuje napravit reputaci po minulém kole, které se mu žalostně nepovedlo. Čekal to málokdo, ale z utkání proti hostů z Janova odcházeli domácí poraženi. O jediný gól se postaral Blerim Dzemaili, který zaručil těsnou výhru Grifům. Sassuolo ale nehodlá skládat zbraně a chtělo by naopak využít špatné formy Violy. Tu ale dokázalo porazit naposledy před téměř dvěma lety.

Brankář Andrea Consigli je nicméně přesvědčen, že jeho spoluhráči mohou Viole hodně zatopit. "Porážka od Janova nás stále trápí, ale musíme se s tím co nejdříve vyrovnat. Hráli jsme dobře, ale postrádali štěstí. Naším cílem zůstává snaha přeskočit Milán - to bychom považovali za úspěch. Teď nás čeká Fiorentina a já jsem přesvědčen, že máme veškeré kvality na to, abychom na jejím hřišti vyhráli. Nebude to snadné, ale pokud se semkneme, můžeme to dokázat," dodává brankářská jistota.

Fialky za posledních deset soutěžních duelů vyhrály jen dvakrát, což je dost šokující bilance na tým, který chtěl bojovat o Ligu mistrů. Zejména od konce zimního přestupového období, v němž trenér Sousa nedostal vytipované hráče, forma Fialek uvadá. Nepokrytě se proto mluví o sporech mezi trenérem a majiteli, média navíc přinášejí jména možných nástupců energického Portugalce. Jedním z nich je také Eusebio Di Francesco, který do Florencie zavítá coby soupeř.

Někdejší generální ředitel Sassuola, Nereo Bonato, prohlásil: "Nechci být moc kritický k situaci ve Viole, ale faktem je, že se jí teď vůbec nedaří. Výsledkově ani herně. Fiorentina má mnoho skvělých hráčů, ale někteří z nich hrají hluboko pod svými možnostmi. Neházel bych vinu jen na trenéra Sousu. Je pravda, že jsem slyšel o možném angažování trenéra Di Francesca. Je to možné a určitě by Fiorentina vybrala správně, ale Di Francesco je hodně spjatý s prostředím v Sassuolu," dodává Nereo Bonato.

Fiorentinu neposílí obránce Davide Astori kvůli karetnímu trestu, mimo hru jsou zranění Fernandez a Babacar. V týmu soupeře se možná pauza týká především Missiroliho a Longhiho. Zcela fit pak není ani obránce Antei.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodriguez, Tomović - Bernardeschi, Badelj, Vecino, Alonso - Iličić, Borja - Kalinić
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Biondini, Magnanelli, Duncan - Berardi, Defrel, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Chievo může být z desáté příčky v klidu, záchranářské starosti jsou na míle vzdáleny a tak cesta do Udine nemá až takový punc důležitosti. Nedá se to však říci o domácích. Udine stále nemá vyhráno a tři body z domácího Stadio Friuli by se jistě hodily.

Udine dělí od osmnáctého Palerma šest bodů, takže stále nemá jistotu záchrany. Zebry navzdory poslední porážce na Sampdorii vykazují zlepšení. Výhra nad Neapolí nebyla dílem náhody a i bodový zisk ze Sassuola se počítal. Utkání s Chievem je samozřejmě velmi důležité a to také proto, že v dalších kolech čeká Zebry obtížný los - Fiorentina a Inter Milán.

Snadné to nebude ani proti Chievu. Fly Donkeys jsou v úžasné formě, třikrát v řadě bodovali naplno a už čtyři kola nenašli přemožitele. Naposledy rozhodl o vítězství Chieva nad Carpi jedinou brankou Sergio Pellissier. Proti Udinese se jim však příliš nedaří. Domácí zápas s tímto soupeřem prohráli 2:3 a za šest let nad ním zvítězili jen dvakrát.

Kouč De Canio se bude muset obejít bez Merkela, Guilhermeho, Di Nataleho i klíčového obránce Heurtauxe. Ztráty jsou to tedy citelné, naštěstí Zebry je mají kým nahradit. Vyloženě v plné polní nebude ani Chievo, jenž nemůže počítat s Dainellim a Freyem.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Danilo, Felipe - Widmer, Badu, Kuzmanovič, Fernandes, Armero - Théréau, Zapata
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Cacciatore, Gamberini, Cesar, Gobbi - Castro, Radovanovič, Hetemaj - Birsa - Floro Flores, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SS Lazio - Empoli FC  (neděle 18:00)
Olympijský stadion v Římě se stane dějištěm důležitého utkání Lazia s Empoli. Domácí stále živí naději na Evropskou ligu, hosté by se zase rádi posunuli do první poloviny tabulky.

Lazio se za jistých okolností stále může probojovat do Evropské ligy, potřebuje však skončit minimálně na šesté pozici a zároveň doufat ve triumf Juventusu ve finále Coppa Italia. Ztráta na šestý Milán činí čtyři body, což není ve zbývajících šesti kolech úplná utopie.

Simone Inzaghi se v premiéře představil výborně, na půdě Palerma zvítězili jeho svěřenci jasně 3:0 a alespoň částečně odčinili nezdary z Evropské ligy potažmo římského derby. Nový kouč Lazia se pochopitelně bude chtít předvést i před římskými Tifosi. Jeho tým přivítá na Olympijském stadionu Empoli, které si před týdnem vyšláplo na Fiorentinu a které nemá na prostředí římského stadionu zrovna nejlepší vzpomínky.

Empoli tu totiž s Laziem utrpělo ošklivý debakl 0:4 a více než patnáct let tu nedokázalo zvítězit. Azzurri těží zejména z domácího prostředí, což potvrdili i před týdnem v zápase s favorizovanou Fiorentinou. Empoli zvítězilo 2:0, ovšem Fiorentina jim to svým přístupem, či ještě možná lépe nepřístupem velmi usnadnila. Tak jako tak aktuální dvanácté místo není špatným počinem a svěřenci trenéra Giampaola by tuto metu ještě vylepšili.

Lazio nadále trápí rozsáhlá marodka, Inzaghi ani tentokrát nemůže počítat s De Vrijem, Raduem, Kishnou, Konkem, Maurim, Braafheidem a Berishou. Ztráty hlásí i Empoli. Zielinski nenastoupí z karetních důvodů, zatímco Livaju a Skorupskiho do hry nepustí zranění.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Biševač, Gentiletti, Lulić - Onazi, Bíglia, Parolo - Candreva, Keita, Klose
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Pelagotti - Laurini, Tonelli, Costa, Mario Rui - Büchel, Paredes, Croce - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - AC Milán  (neděle 20:45)
Ve slušné formě hrající Sampdoria Janov přivítá na Stadio Luigi Ferraris utrápený AC Milán. Rossoneri už pět kol nevyhráli a navíc vedení propustilo kouče Sinišu Mihajloviče. Kormidla se ujal po Clarenci Seedorfovi a Filippu Inzaghim další bývalý hráč někdejší slavné éry Cristian Brocchi.

Nejprve však k domácím. Vincenzo Montella nezačal na lavičce Sampdorie Janov zrovna optimálně, jeho výběr se dlouho trápil a jakoby nemohl najít herní tvář. V posledních kolech se to ale přeci jenom lepší. Sampdoria získala za šest kol jedenáct bodů a vzdálila se sestupovým pozicím na rozdíl osmi bodů. Naposledy se domácí vypořádali s Udinese, klíčovou bitvu zvládli výsledkem 2:0, když si první branku vstřelil sám Armero a druhou vsítil Fernando. Potvrdit vzrůstající formu budou chtít i s Milánem, v jehož táboře bylo v týdnu živo.

AC Milán vstupuje do další nové éry a alespoň v tuto chvíli utrpení fanoušků nekončí. Těžko říci, co přinese Cristian Brocchi, jestli bude působit u týmu i v další sezoně či jen do konce sezony zalepí "díru" pod odvolaném Mihajlovičovi. Jisté je, že přichází z milánské Primavery a s velkou pravděpodobností se uchýli k Berlusconiho oblibenému rozestavení 4-3-1-2. Příliš času na experimentování nemá, Milán sice vypadl z bojů o Ligu mistrů a těžko skončí na lepším než šestém místě, ale udržet tuto pozici popřípadě zvítězít v Coppa Italia bude jeho hlavním cílem! Rossoneri totiž opět hrozí, že budou v pohárové Evropě chybět.

Milán naposledy podlehl Juventusu 1:2 a to po poměrně dobrém výkonu, nicméně celkově už nezískal tři body dlouhých pět kol. A zatímco ještě před nedávnem bojoval o lepší umístění a na šestém místě měl dostatečný náskok před Sassuolem, nyní je vše jinak. Ztráta na lepší pozice je velká a náskok na té šesté už jen jednobodový. A to má Milán ještě štěstí, že Sassuolu se poslední kola také nevydařila.

Utkání na Sampdorii mělo být pro Sinišu Mihajloviče hodně pikantní. AC se proti Námořníkům vcelku daří, v letošní sezoně je dokázali už dvakrát porazit. Jednou na San Siru v rámci domácí soutěže, podruhé v Janově v osmifinále Coppa Italia. Jenomže tentokrát má Sampdoria formu a doma bude chtít zvítězit. K dispozici jí přitom nebude stoper Ranocchia (karetní trest) a ani zraněná trojice Carbonero, Sala, Ivan. V tomto směru je na tom Milán lépe, kádr se dal do kupy a chybět bude pouze útočník Niang.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Diakité, Silvestre, Moisander - De Silvestri, Fernando, Krstičič, Dodo - Soriano - Alvaréz, Quagliarella
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Montolivo, Bertolacci - Bonaventura - Balotelli, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Turín FC  (sobota 15:00)
33.kolo italské nejvyšší soutěže odstartuje už v sobotu odpoledne, kdy se Boloňa pokusí zastavit nelichotivou sérii bez vítězství i pád tabulkou. Proti budou Býci z Turína, jenž poslední dvě kola bodovali na plno.

Dobře promazaný a naladěný stroj Roberta Donadoniho se poněkud zadrhl a momentálně čeká už sedm zápasů na vítězství. Domácí si přitom nevedou špatně, během této série obrali o body Juventus nebo AS Řím, vítězit se ale zkrátka nedaří. I přes tyto nezdary však panuje spokojenost a to zejména s prací Roberta Donadoniho. Jestli u týmu zůstane další rok je nejisté, byť podle slov ředitele Boloni Claudia Fenucciho nemusejí mít fanoušci strach. "Roberto Donadoni s námi zůstane i v příštím roce. Máme spolu skvělý vztah. Vždycky jsem věděl, že je ten pravý. Chceme pokračovat a mohu říci, že Donadoni s námi příští rok zůstane. Byl bych překvapen kdyby ho FIGC znovu navrhla na post trenéra národního týmu, což by nám jistě způsobilo problémy. Nemyslím si ale, že existují nějaké hrozby, ať už z Itálie nebo Milána," vyjádřil se k hlavnímu kouči ředitel Fenucci. Boloňa se v tomto kole představí doma proti Turínu a ráda by se vrátila zpět na vítěznou vlnu. Naposledy se domácí radovali z tříbodového zisku na sv.Valentýna 14.února na půdě Udinese.

Lépe poslední týdny určitě vycházejí Turínu, který zaznamenal dvě vítězství v řadě. Nejprve překvapivě zvítězil na půdě Interu Milán 2:1 a o týden později vše stvrdil stejným výsledkem nad Atalantou Bergamo. V Turíně ale můžeme hovořit o opačné situaci, než jaká panuje v Boloni. Granata byla v posledních letech zvyklá pohybovat se poblíž evropských pohárů, což se v této sezoně neuskutečnilo a nejspíše už ani neuskuteční. Hosté se však stále mohou posunout do první poloviny tabulky a body by se jim z Boloni určitě hodily.

Oba celky od sebe dělí jen dva body. Navíc nahlédneme-li do historie vzájemných soubojů, zjistíme, že ani toto utkání nebude mít jasného favorita. Turín v této sezoně doma Boloňu porazil brankami Belottiho a Vivese.

Boloně se nedaří zvítězit i vinou několika zraněných. V ofenzívě bude nadále chybět Mattia Destro a i další opory jako Gastaldello, Morleo, Mounier nebo Donsah. Nicméně s Turínem si v tomto ohledu nemají co vyčítat. Také Toro bude bez svého ofenzivního esa Cira Immobileho a scházejí i další - Avelar, Acquah a Jansson.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Rossettini, Maietta, Masina - Brighi, Diawara, Brienza, Rizzo - Floccari, Giaccherini
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Peres, Benassi, Vives, Obi, Molinaro - Belotti, Maxi López
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Carpi FC - Janov CFC  (sobota 18:00)
Carpi stále bojuje o život a už se zřejmě musí s tímto stereotypem až do konce aktuální sezony smířit. Teď jej na jeho hřišti vyzkouší Janov, který sice nepodával ideální výkony, ale jeho forma v posledních týdnech roste.

Carpi nemá úplně jednoduchou situaci. V oblasti mimo sestupovou propast se drží jen z posledních sil a díky lepšímu skóre, jinak je na tom ale bodově úplně stejně jako 18. Palermo. Zebry z Udine mají na 16. místě už šestibodový náskok a tak se zdá, že si to o záchranu rozdá jen Palermo a Carpi. Snadné zápasy má Carpi za sebou, oba duely proti bezprostředním konkurentům zvládlo na výbornou. V minulých dvou zápasech se mu ale opět přestalo dařit.

Nejprve dostalo Carpi tři branky od Sassuola a v minulém kole těsně nestačilo na Chievo Verona. Dlouho se s ním Carpi statečně bilo, jenže šest minut před koncem se o jediný zásah postaral Sergio Pellissier. Výsledek samozřejmě mrzel i trenéra Castoriho. "Je mi líto, že jsme prohráli, protože jsme si to dnes opravdu nezasloužili. Hráli jsme minimálně vyrovnanou hru, ale nedokázali jsme proměnit naše šance. Ještě žijeme a do příštího utkání dáme vše," slibuje Castori.

Tomu budou chybět někteří zranění hráči, ať už je řeč o Gnahorém, Fedelem nebo Polim. Hosté z Janova nebudou moci spoléhat na vykartovaného obránce Munoze, mnohem větší starosti dělají hostům u fanouškům zranění hráči. Týká se to obránce Burdissa s Goranem Pandevem, ale největší ztrátu utrpěl Janov mezi třemi tyčemi. Sezona totiž nešťastně skončila pro brankářskou jedničku Mattiu Perina.

Talentovaný mladík, který vážně pomýšlel na přestup do většího klubu i účast na mistrovství Evropy, má přetržený přední zkřížený vaz v pravém koleni. To ho připraví o francouzské ME i konec sezony. Po operaci popsal: "Vrátím se ještě silnější a lepší. Moc mě mrzí, že se nepodívám na EURO, ale jsem rád, že moje kariéra není v ohrožení. Doufám, že se týmu podaří dosáhnout jeho cílů a do konce sezony přinese fanouškům ještě hodně radosti," přeje si rekonvalescent. Janov poslední dva duely vyhrál a udržel čisté konto. Jak si poradí Perinův nástupce?
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Letizia - Pasciuti, Bianco, Cofie, Di Gaudio - Crimi - Mbakogu
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Fiamozzi, De Maio, Marchese, Ansaldi - Rincon, Džemaili, Rigoni - Suso, Pavoletti, Laxalt
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Milánské San Siro hostí v sobotu večer šlágr o všechno. Domácí Inter totiž ještě nevzdává boj o třetí místo, ale k tomu nutně potřebuje porazit Neapol. Partenopei sice přišli o Gonzala Higuaína, ale na jeho místě se rychle objevil další střelec.

Inter Milán by velmi rád bojoval o třetí místo zaručující alespoň předkolo Ligy mistrů. S tím je totiž spojen příliv peněz, prestiže a schopnost udržet kvalitní hráče toužící po pohárech. Inter již dlouho touží znovu se dostat mezi evropskou smetánku, zatím ale marně. Nepomáhá renomovaný trenér, nový vlastník ani relativně časté změny v kádru. Teď má Inter další velkou šanci, protože jej čeká přímá konfrontace s týmem, který rovněž usiluje o poháry.

Od druhé Neapole jej dělí dvanáct bodů a pokud chce Inter ještě promluvit do boje o Evropu, teď má poslední šanci. Inter se vzpamatoval z porážky od turínského FC, když v minulém kole vyhrál nad Frosinone. Jak už bývá zvykem, Nerazzurri spasil jediný gól, o který se postaral kapitán a útočník Mauro Icardi. Trenér Roberto Mancini je ale rovněž kritizován za špatně volneou jedenáctku a nevýraznou hru. Na rozdíl od Neapol má ale jednu velikou výhodu.

Kromě domácího prostředí je to především počet zraněných. Zatímco na straně Interu jsou k dispozici všichni hráči, Neapol musí nadále bojovat bez své největší hvězdy. Gonzalo Higuaín je totiž i nadále postaven mimo hru kvůli disciplinárnímu prohřešku a podle původního znění je jeho trest čtyřzápasový. Partenopei už leckdo odepsal z boje o Scudetto či dokonce o druhé místo, ale v minulém kole se odpovědnost rozprostřela mezi více hráčů, kteří zastoupili absentujícího kanonýra.

Po osudné porážce od Udinese se Neapol opět vzchopila a nasázela Hellasu Verona tři branky. Jako první se trefil právě muž, který si dlouho zvykal na lavičku. Teď je ale rozhodnut chytit šanci za pačesy. Manolo Gabbiadini po půl hodině hry vstřelil první branku, na kterou po něm navázali stejným způsobem také Lorenzo Insigne a José Callejón. Demoralizovaný Hellas musel navíc poločas hrát bez vyloučeného Souprayena.

Gabbiadiniho kvalit si všímá i televizní komentátor a známý fanoušek Interu, Paolo Bonolis. "Manolo proti Hellasu ukázal, že je schopným a nebezpečným útočníkem, který teď má daleko větší motivaci. Má tu smůlu, že je v týmu s Gonzalem Higuaínem. Naštěstí pro Inter Higuaín v tomto duelu hrát nebude, což je velké plus. Nezapomínejme ale ani na další hráče Neapole. Očekávám skvělé utkání a doufám, že pro dramatický závěr ligy vyhraje Inter."

Inter má velké problémy s kontinuitou ve svých výkonech a poté, co předvede velmi dobrý výkon, je tým schopen prohrát s outsiderem. Někteří hráči se prezentují výkony hluboce pod jejich úrovní a často je k nim přiřazován také mladý záložník Geoffrey Kondogbia. Ten ale srší odhodláním: "Každý den tvrdě pracuji, abych se dostal do formy. Zlepšuji se, i když začátky pro mne byly hodně náročné. Teď se ale soustředím jen na sobotní večer a skvělou bitvu, která nás čeká proti Neapoli," míní Kondogbia.

Když se oba týmy utkaly naposledy, jednalo se o lednové čtvrtfinále Coppa Italia. Šťastnějším týmem byl Inter, který dokázal oslabenou Neapol porazit o dvě branky a postoupil do další fáze. Jinak se ale mnohem častěji daří Neapoli, která si za posledních 10 utkání poradila s Interem už pětkrát. Třikrát se oba celky rozešly smírně.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Nagatomo, Miranda, Murillo, D'Ambrosio - Biabiany, Medel, Brozović, Perišić - Icardi, Palacio
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Gabbiadini, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC32244458:1776
2.SSC Neapol32217466:2770
3.AS Řím321810467:3364
4.Inter Milán32177842:3058
5.ACF Fiorentina32168851:3556
6.AC Milán321310942:3549
7.US Sassuolo321212840:3548
8.SS Lazio321291142:4245
9.Chievo Verona321281238:4044
10.Janov CFC321171437:3740
11.Turín FC321091341:4439
12.Empoli FC321091336:4339
13.Bologna FC321071531:3737
14.UC Sampdoria32991446:4936
15.Atalanta Bergamo32991431:3836
16.Udinese Calcio32971629:4834
17.Carpi FC326101629:5028
18.Città di Palermo32771829:5728
19.Frosinone Calcio32761929:6027
20.Hellas Verona323131627:5422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (276)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Inter!

Reagovat
Largo

Forza Romaaaaaa

Forza Inter

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Juventus by mohl posílit Pastore

Javier Pastore za Paris Saint-Germain často vykonává pouze roli náhradníka, načež by mohl brzy změnit dres. Podle zpráv z "Corriere dello Sport" má o argentinského ofenzivního záložníka zájem Juventus.

El Flaco, pooojď! Hodně jsem si ty kluky argentinské oblíbil, Bobby a Paulito by mohli mít dalšího kámoše.

... a no když ne, tak ... http://www.football-italia.net/82861/isco-juventus-are-interested

Reagovat
Fridgiee

Pastore prosím

Reagovat
Pinturicchio

A koukám, pořád je mu jen 26 let, pecka.

Reagovat
Pettirosso

Pastore je mokrý sen několik let a letos vypadá i reálně. Teď nebo nikdy.. pojď

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Záviděl bych... taky máš takový hráče, který si přeješ a hodí se k vám?

Reagovat
Pettirosso

No, zrovna on by se za nej mohl povazovat nejvic

Reagovat
Largo

Ja k vam kdysi hodne chtel Vidala, pak mi k vam sedel Dybala. Ted by se mi u vas libil prave Pastore, asi i vic nez Isco. A Vrsaljko.

Reagovat
Pettirosso

Tak snad to klapne i ted, ty stistko Isco je skvelej, ale taky bych chtel Pastoreho vic

Reagovat
Airus

Určitě máš nad postelí jeho plakát z bravíčka

Reagovat
Ragazzo d'oro

To by mě trefilo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

Reagovat
Airus

Ligue Áhn ani PSG nesleduju, tak nevim jestli je to pořád ten samej Pastore, nebo hráč zkaženej lavičkou co už nemá co nabídnout

Reagovat
Airus

reakce na Pintu

Reagovat
Pinturicchio

Fotbal určitě hrát nezapomněl.

Reagovat
Airus

to asi ne ale stejně

Reagovat
Mrvinho

Neapol 3 body

Reagovat
snuff24

Měli by jste držet s náma aspoň jeden milanskej v Evropě

Reagovat
Airus

vždyť ji pořád máte i kdžy prohrajete

Reagovat
Milan.B

nemozem si pomoct ale ked sa tam aj tak dostanete tak vam budem tak jeden prst drzat

Reagovat
smazaný uživatel

Jako finalista poháru by mělo ac do EL jít z 6. místa ne ?

Reagovat
Milan.B

ja uz neviem ako to je.....

Reagovat
Pipo123

Včera som o tom čítal na strankách Lazia, ak som to správne pochopil, tak AC ak prehraje vo finále a skončí horšie na šiestom mieste tak nebude hrať nič. Preto som čítal že hodne ľudí dúfa že Lazio predbehne AC a následne AC prehraje finále, jedine tak by sme hrali EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se nechytám ja, co s tim ma spolecneho Lazio ? Podle me proste vitez poharu hraje predkolo EL, pokud vyhraje Juve, ktery hraje 100% LM, tak by mel jit do predkola AC..

Reagovat
Pipo123

Tie pravidlá sa vraj menili a AC nestačí prehrať finále aby malo istotu EL, musia ho vyhrať alebo skončiť na 6. mieste. Ak sa im nepodarí ani jedno tak by nemali hrať EL, ale neviem či som to správne pochopil, chcelo by to niekoho kto sa v tom vyzná.

Reagovat
FORZAMILAN

Asi ano, někdo to tady několikrát psal, ale na 100% to taky nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufám, aktuální 6 je pro poháry ideaální, až na to pořadí : )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim 6. místem počítám, beru to podle aktuální tabulky. Z 7. místa nic.

Reagovat
Nuno čomes

Večer myslím, že to nedopadne dobře. jestli prohrajeme, tak je LM definitivně fuč. A vzhledem k předpokládané sestavě, kterou ani gazzetta letos v jediném kole nedokázala trefit, tudíž ta konečná sestava bude opět úplný grc, tak jak to umí jen debil Mancini.

Reagovat
Largo

Já vám dneska výjimečně fandím :D

Reagovat
10

asi nebudeš sám...fandit je každopádně hoooodně silný slovo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Už jsem v baru skoro nahlas řekl, že fandím Interu, ... ale pak jsem to opravil na "fandím prohře Napoli".

Reagovat
Nuno čomes

To teda a vy by jste na oplátku mohli třeba prohrát

Reagovat
olis

De Guzman musi byt aky traged ked ani v Carpi nehra, hlavne ze tucniak ho obluboval

Reagovat
10

a před 2 rokama hrál v základu bronzovýho týmu na MS...to je progres

Reagovat
Pipo123

Braško ahoj, daj nejaké tipy na víkend, nech sme v balíku

Reagovat
10

ciao, přijde mi, že tam tenhle víkend nic není pořádně...nevybral jsem dneska nic

Reagovat
Pipo123

Veď práve, já som dnes vybral Bari, Zenit, Bayer a PSG v hcp, tak to vyšlo, ale také nízke kurzy som dlho nehral teraz asi skúsim naložiť na remízu v polčase Inter - Napoli

Reagovat
Dejwa

Forza Inter!!

Reagovat
olis

Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinic; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Gabbiadini, Insigne

Forza Napoli!

Reagovat
Zark

forza remíza

Reagovat
lnterista

Ecco le formazioni ufficiali di Inter-Napoli:

INTER (4-3-3): Handanovic; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo; Brozovic, Medel, Kondogbia; Jovetic, Icardi, Perisic. A disposizione: Carrizo, Berni, Juan Jesus, Palacio, Biabiany, Telles, Ljajic, Eder, Gnoukouri, Melo, Manaj. Allenatore: Mancini.

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinic; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Gabbiadini, Insigne. A disposizione: Gabriel, Rafael, Valdifiori, Maggio, Mertens, Regini, David Lopez, Chiriches, Ghoulam, El Kaddouri, Grassi, Chalobah. Allenatore: Sarri.

Arbitro: Rocchi. Assistenti: Padovan-Manganelli. Assistenti addizionali: Orsato-Damato.

Reagovat
Dejwa

To su zvedavej na rozestavení.. ale nějak nám věřím že to dáme.

Reagovat
Nuno čomes

No já právě když to cítím blbě, tak to většinou dopadne dobře. Takže uvidíme jak dnes

Reagovat
Forza_Inter

jovetič snáď bude mať funkciu ako minule proti Frosinone a nie krídlo

Reagovat
CubONE

Gabbi dnes dva goly.

Reagovat
FuckT

Co myslite, budu si dnes obchytkavat dlane homofob a hysterik alebo nie?

Reagovat
M11

hmmm Icardi krasne

Reagovat
Panděvova ofina

Z ofsidu, ale krásně

Reagovat
Zark

roz-hod-ca !!

Reagovat
10

ofsajd...oh no

Reagovat
Nuno čomes

Možná tak o špičku nohy ale

Reagovat
10

to říkej olimu

Reagovat
Nuno čomes

Zatím tu nic od něj nevidím. Je rozumný přece

Reagovat
Nuno čomes

Icardiii

Reagovat
10

chudák Nagatomo, ten je normálně šikanovanej těma rozhodčíma

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Pipo123

Nechápem ako je možné že Neapol má a mal tak málo zranených hráčov, to je keď pozrieme na konkurenciu docela rozdiel.

Reagovat
M11

proto jsou tam kde jsou

Reagovat
Largo

Miranda je ale velkej pán! Dneska si to dává parádně

Reagovat
Panděvova ofina

Člověk může bejt sebehezčí, ale když má 160 cm a skoro každá ženská je vyšší, tak je to v prdeli...

Reagovat
Nuno čomes

Brozovic na té pravé záloze úplně utopeny.

Reagovat
Nuno čomes

Jove je prostě pan fotbalista. Kezby hrával pravidelně.

Reagovat
Largo

Mě dneska přijde dost neviditelnej.

Reagovat
Nuno čomes

Tak ta jeho technika a myšlení.. Oproti jeho spoluhráčům některým a po tom málo prostoru co mu mancini daval, to je balzám na oči..

Reagovat
Largo

To jo no, v tomhle on vždycky vynikal. Ale myslel jsem to tak, že dlouho není vidět a pak mu stačí málo. Dřív byl hlavní postavou, co byla vidět furt....

Reagovat
Nuno čomes

Tak to bylo dřív.. On je skleněnka. Myslím si. Ze kdyby byl schopen odehrát třeba pět zápasů po sobe i s tím ze by ho mancini stavěl, tak by to bylo zas o něčem jiném. Možná není vidět tak hodně, ale i z mála je vidět ta jeho fotbalovost. Najít mu místo napevno a s mauritem by si dobře sedl..

Reagovat
Panděvova ofina

Občas nejsme marní.. Kondogbia skvěle prošel

Reagovat
Panděvova ofina

WHAAATAA ?!

Reagovat
Pipo123

Nespoznávam Neapol, tá záloha je docela mimo a obrana tiež nič moc. Už to vôbec nie je strojovo presný futbal čo hrali na začiatku sezóny. Inter vedie zaslúžene

Reagovat
Nuno čomes

Brozoviiiiiiiiiiiic jove icardi nádhera paradaa

Reagovat
Dejwa

JOJO!!

Reagovat
olis

Ofsaj, penalta, rozhodca

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Largo

Nezklamal's

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Largo

Ta obrana Neapole dneska dost nejistá. Záloha taky nic moc, jedině snad Hamšík se snaží a Insigne se Strinićem....Reina taky mohl řešit některý věci líp.

Reagovat
Pipo123

Hlavne hrajú bez nápadu, stále len držia loptu a hľadajú priestor v obrane, žiadne centre do šestnástky, ak majú štandartku tak ju zase rozohrajú na krátko a zase kombinujú, troška by som čakal že to budú posielať do pokutového územia a snažiť sa zrýchliť hru.

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně insigne po každém kontaktu spadne a gabbi a callejon neviditelní.

Reagovat
Pipo123

Insigne dnes posral všetko, ale snaží sa. Jo Gabbi sa mi nepáči, já ho ani nepokladám za čistokrvného útočníka, v tej šestnástke je sám proste mimo.

Reagovat
Nuno čomes

Jn zase abych mu nekrivdil, tak se snaží aspoň.

Reagovat
Largo

S Insignem nesouhlasím, radost se na něj dívat, miluje balon a aspoň něco vymýšlí. A Gabbi prostě není hrot, nikdy nebyl a v Dorii odváděl nejlepší práci na pozici pod hrotama. Respektive není to bijec do vápna....

Reagovat
Pipo123

Jo mne sa Insigne páči na lopte, ale nie je to efektívne podľa mňa, chcelo by to dávať rýchlejšie loptu od nohy. Gabbi nemá šancu nahradiť Gonzala v útoku, prakticky dnes Neapol hraje bez útočníka aj to na tej hre poznať.

Reagovat
Largo

Jo souhlasím....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho nám vyloučí ve druhém poločase Murilla nebo toho Japonca

Reagovat
Koubinhor

Takový Inter se mi libi.... S jovem to má jiný rozměr

Reagovat
Nuno čomes

Přímo

Reagovat
czech_mira

Jovetić výtečný

Reagovat
Nuno čomes

Neapol možná víc drží mic. Ale že by měli nějakou tutovku.. Hrajeme celkem zodpovědně, až na některé zbytečné ztráty. Musím říct, že ta sestava se mi teda libi. Rad bych tam pak viděl edera, mohl by se chytit třeba gólově.

Reagovat
Nuno čomes

Jinak když se to sejde, tak k-dog, brozo a jove do toho vloží i fotbalovost a vypadá to trosku slušně.

Reagovat
czech_mira

Proč střídá Striniće a Insigneho? Oba jedni z nejlepších za svůj tým

Reagovat
Largo

Reagovat
Panděvova ofina

Nemůžu si pomoct, ale Insigne mi v obličeji připomíná Rytmuse

Reagovat
Nuno čomes

Japonec dostal za nesmyslnou žlutou a Mertens za umyslnou žádnou..

Reagovat
Pipo123

Neviem ako sa to posudzuje, ale možno záleží na tom v akom priestore a v akej situácii to bolo, Nagatomo zahral rukou v situácii kedy by hráč Neapolu ho obišiel a mal cestu do šestnástky voľnú. To Mertens zahral v neškodnom priestore rukov

Reagovat
Nuno čomes

Já myslím ze to bylo vždy podle úmyslu.. Jak to je teď, netuším.

Reagovat
Nuno čomes

Reina jove skodaaa

Reagovat
Pipo123

Brozovič je všade

Reagovat
10

velká zoufalost od Napoli...

Reagovat
Pipo123

Kondo mal ísť von

Reagovat
Nuno čomes

Kliiid další kolo si stejně nezahraje.

Reagovat
Pettirosso

druhá žlutá pro Kondogbiu a on u toho stojí, čumí a přehlídne to

Reagovat
Pettirosso

Inter ale hraje poměrně dobře. Ta trojka vepředu si sedí a překvapivě slabou zálohu Napoli Inter přehrává jak nic..i s Medelem.

Reagovat
Nuno čomes

Kezby ta trojka vepředu hrála i další kolo.

Reagovat
10

jak "i s Medelem"? Inter tohle bourání umí, zvlášť v tomhle složení zálohy...

Reagovat
Pettirosso

bourání jo, já myslel směrem dopředu, tam neumí nic.

Reagovat
10

njn, to dneska právě nebylo potřeba

Reagovat
Pettirosso

nebylo, ale paradoxně Brozo s K-Dogem toho dopředu vymysleli víc, než celá záloha Napoli. Takový Allan se snad ani nepotkal s míčem!?

Reagovat
10

celá Neapol nevěděla, akorát tam zkoušeli impotentní narážečky na půlce a sbírali Jorginhovi přihrávky do statistiky...

Reagovat
Largo

Ten tam mel tu paradni ranu pod brevno, kterou Handa vyrazel....

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

Tvl Onazi dnes asi v základe, Simone si ho pochvaluje a vravel že vďaka Onazimu môže hrať Parolo vyššie a zálohe je kompaktnejšia. Snad Onazi nepremrhá túto šancu, páči sa mi že Parolo sa bude tlačiť viac do útoku, proti Palermu to fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny - Rüdiger, Manolas, Zukanovic, Digne - Florenzi, De Rossi, Nainggolan - Salah, Džeko, Perotti

Obrana, zaloha super . Este namiesto pojebaneho Dzeka Sadiq a som max. spokojny so zostavou

Reagovat
Pipo123

Atalanta - AS obaja gól, Juventus vyhraje 1. polčas o dva góly a viac, Lazio - Empoli obaja gól

Reagovat
Zark

nehraje El Shaarawy tak to atalanta pomeeeeeeeeee

Reagovat
Pinturicchio

To má za toho Štěpu.

Reagovat
smazaný uživatel

2. krat nedokazal Dzeko spracovat loptu, aby mu neusla

Reagovat
Alberto Aquilani

Dýýýýýňa

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera, esteze sa lopta odrazila od Dzeka jak od stlpa . Perrotti skvela prihravka

Reagovat
Alberto Aquilani

Ho hooo... BIONDINIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Bravoooooooooooo, skvela akcia od vlastnej 16-tky. Dzeko na rozohravaca . Forza RADJA

Reagovat
Alberto Aquilani

To bolo úplne jasné, e dá D´Alessandro

Reagovat
smazaný uživatel

Sme to schopni prehrat

Reagovat
Pipo123

Skvelá atmosféra po tom góle na 1:2

Reagovat
Pipo123

facepalm tam nemal byť

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasné, už nech len Reja zavesí do vinkla a sme komplet

Reagovat
Pipo123

Mám pocit že chýba Rudiger, dnes sa mi zdá Zukanovič trošku mimo

Reagovat
Pipo123

Počkať on Rudiger hraje ? já som si ho ani nevšimol

Reagovat
Alberto Aquilani

tmavý je ten obraz

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

No už jsme s iřikal, as dalo dva goly celkem z howna, ještě že tak. atalanta nebyla horší

Reagovat
smazaný uživatel

Z hovna????? To nemyslis vazne

Reagovat
Zark

myslim

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom si slepy, oba goly po peknych prihravkach. A hlav

Reagovat
Zark

beru to tak, že obranci byli někde na parku a takové šuldovské střely alá sparta. to nemám rád

Reagovat
Alberto Aquilani

No dobre vlku, ideš na Džeka, máš povolenie

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som to, seklo mi sopcast. Ma stastie

Reagovat
Pipo123

Dzeko palič sezóny

Reagovat
Pinturicchio

Džeko je obyčejný dřevák.

Reagovat
Pipo123

Túto sezónu sa ukopol už hodne x, zatiaľ je to obrovské sklamanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Obycajne skurvene hovno, cim dalaj, tym viac ho neznasam. Strasne co dokazuje. A ten plat

Reagovat
wiggum

Děláš, jak kdyby jsi ho platil ze svojí kapsy.

Reagovat
Yanek

Mě to moc nepřekvapuje, nikdy jsem ho nechtěl. Jeho největší slabiny v Itálii vynikají.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak, on byl dřevák vždycky.

Reagovat
Alberto Aquilani

Sportiello podla mna mohol chytiť oba goly, ale Džekovi vinkel chytí

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak by sa mal na hrot postaviť Stephan, Perottimu to na krídle sedí a tie lopty do tej 16ky chodia aj od zálohy dobré

Reagovat
Pipo123

Čo ten SadiQ ? Keď dostal šancu hral dobre

Reagovat
Alberto Aquilani

neviem, podľa mňa zrovna on nie je hráč pre Spala, ale asi ísť by tam dnes za Edina mohol

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto je Spalletti strasne zadubeny, namiesto perspektivneho hraca, ktory sa uz ukazal v acku, necha hrat nemehlo

Reagovat
Gimme

Hraje Florenzi,nebo je zase neviditelný?

Reagovat
Alberto Aquilani

"hrá"

Reagovat
smazaný uživatel

To kedy sme dostali druhy gol???????????? Mna z nich jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Roma

Reagovat
Pipo123

Marco si to užíva

Reagovat
Emmett Brown

Vam jebe asi

Reagovat
smazaný uživatel

Co som presne napisal po prvom gole Atalanty . Marco . To mame za to, ze odjebavame odchovancov a hracov, ktori nieco za nas zahrali

Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Inter ešte ukope druhé miesot

Reagovat
Zark

střídání jako dobré no

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Borriello. To mame za to, ze sme ho dlhodobo objebavali po hostovaniach. Hlavne, ze mame kokota Dzeka. Jebnute vedenie = neuspech

Reagovat
Pipo123

Je zaujímavé že sa nepresadil poriadne, ale podobne aj minulú sezónu Mario Gomez vo Fiorentine, pritom v BL im to padalo

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa nepresadil?

Reagovat
Pipo123

Zatiaľ u vás, myslím Dzeka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz sa nepresadi nikde

Reagovat
Pipo123

Gomez najlepší na ihrisku, radosť sledovať

Reagovat
Dejwa

Škoda mohlo být hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak barani hraju v obrane. Neskutocne

Reagovat
10

na tu vášeň pro sebetrýznění u týmů jako Neapol, AS nebo Fiorentina by se měl podívat nějakej psychiatr, to už není normální

Reagovat
Pipo123

Manolas má kolotoče zadarmo zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Stiahni toho kokota . Do pice chcem uz konecne kvalitneho trenera

Reagovat
10

Edin Kozák

Reagovat
Pipo123

No neviem či by Kozák nevyšiel s tohoto súboja lepšie ten aspoň tie zápasy odmakal

Reagovat
smazaný uživatel

římani: Džeko na treninku trenuje na větší brankovou konstrukci?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottiho da na 10 minut. Spalletti chod aj ty do riti

Reagovat
Pinturicchio

Kolikátá to byla Džekova šance? 5?

Jinak Gomez pecka hráč, toho je v Atalantě škoda.

Reagovat
Pinturicchio

Buffon, Barzagli, Bonucci, Rugani, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra, Mandzukic, Dybala

Pojďme na 9.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Panděvova ofina

Tohle se nám hodí do karet

Reagovat
Pinturicchio

Má Sportiello nějaké reflexy? Všechny tři góly mohl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot nemohol ho tam dat skor. FRANCESCOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTIIIIII

Reagovat
I am Mancunian

grande totti

Reagovat
Pinturicchio

No, možná kdybys nepadal o půl hodiny pozděj, dřevoši.

Reagovat
smazaný uživatel

Král je mrtev, ať žije král

Reagovat
smazaný uživatel

je ten Dzeko KOKOT, obr KOKOT. Pojebany zebrak. Jaku loptu dostal a 3 hodiny casu mal. Sadiq by dnes aspon jeden dal, v tomto je Spall strasne sprosty

Reagovat
M11

SAMIIII !!!

Reagovat
Pinturicchio

SAMIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Airus

Pogba prostě hraje nejlíp, když má normální účes. Sami taky skvěle

Reagovat
Furia Ceca

Normální účes, jo?

Reagovat
Airus

relativně

Reagovat
Melchior

Claudio

Reagovat
Pinturicchio

Tohle bude pěkně na hovno, to koleno to podle mě nevydrželo.

Reagovat
Airus

Nééééééé Claudia ne!

Reagovat
Melchior

Vypadá to, že to bude blbý a to zrovna Claudio měl být na Euru jedno z mála pozitiv Squadry, to je v píči....

Reagovat
Zark

snad diky tomu vic minut pro Pirla

Reagovat
Melchior

radši bych oba

Reagovat
Furia Ceca

Tak teď jsme měli z prdele kliku!

Reagovat
M11

Dybala tam posila dnes pravidelne skvele mice.. trestuhodne to nevyuzivame.. k tem nasim zranenim letos uz fakt neni co rict

Reagovat
Pipo123

Palermo pri troche štastia mohlo vyrovnať, zatiaľ nehrajú zle

Reagovat
Pinturicchio

Lemina zatím super.

Reagovat
Airus

teď ale musel hasit hroznou hrubku

Reagovat
Pinturicchio

Kterou sám vyrobil sotva ho pochválím.

Reagovat
Airus

Murphyho zákony v praxi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

Pogboom

Reagovat
M11

POGBA !!!

Reagovat
Pinturicchio

PAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

Reagovat
M11

CUADRADOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Airus

Palermo už nehraje nebo co?

Reagovat
Pinturicchio

JUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Furia Ceca

Bude o něj v létě zájem!

Reagovat
Pinturicchio

A koupí ho Beppe za 50

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to zasoplené děcko.

Reagovat
Furia Ceca

Ta holka, co jí Nedvěd líbal při Pogbově gólu, to byla jeho dcera? Ty jo, ta taky vyrostla... Hrozně to letí.

Reagovat
Pinturicchio

LORD PADOIN

Reagovat
Airus

Důchodce na place

Reagovat
homeles8

kde koukáte na juve?

Reagovat
Airus

sport 1

Reagovat
CubONE

Co je s Marchisiom? Cital som inde, ze mozno vazy.

Reagovat
Airus

Marchisio appeared to sprain his left knee and was stretchered off in visible pain.

Initial reports from the Juventus staff confirm a sprain and there will be tests to ascertain ligament damage tomorrow.

Reagovat
Furia Ceca

To moc často nevidím, že by hráč, co chytne míč, místo odpískání faulu dostal žlutou... Každopádně by to rozhodčí měli dělat častěji, někteří hráči mě tím vyloženě serou, třeba ten brazilskej kašpar z PSG!

Reagovat
brenk

PADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

PADOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pettirosso

PADOOOO

Reagovat
Pinturicchio

LOOOOOOOOOOOOOORD PADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

A Rusák křičí jak kdyby Rusové vyhráli MS . Holt je to legenda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Airus

Duchodcům to tohle kolo střílí. Nejdřív Totti a teď Padoin Po prvnim poločase to nevypadalo na moc záživnej fotbal, ale hezky se to vybarvilo

Reagovat
Furia Ceca

Jak se všichni smějou a přehnaně radujou, všem je to jasný!

GOLDEN BALL IS NEAR!!!

Reagovat
Pettirosso

chladnokrevní zabiják... být to naopak, tak to Morata našije do brankářovy nohy

Reagovat
Furia Ceca

Ale zakončil zkušeně!

Reagovat
Pinturicchio

Álvaro toho za pár minut ukázal víc než Mario za celý zápas.

Reagovat
Airus

Samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělé vidět legendy skórovat. Totti, Padoin... Respekt!

Reagovat
Zark

fakt skvělé, když mi oba poyebali tikety

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3) – Marchetti; Patric, Hoedt, Gentiletti, Lulic; Onazi, Biglia, Parolo; Candreva, Klose, Keita. All. Inzaghi. A disp. Guerrieri, Matosevic, Basta, Mauricio, Mattia, Germoni, Cataldi, Milinkovic, Morrison, Felipe Anderson, Djordjevic, Matri.

Reagovat
Pipo123

Candrevaaaaaaaaa

Reagovat
Pipo123

Pipo Inzaghi na štadióne

Reagovat
Pipo123

Už proti Palermu bolo vidieť ako hráme rýchlejšie a ideme aj 5-6 hráčoch do šestnástky, to je rozdiel oproti zápasom pod Piolim. Zatiaľ sa mi hra páči viac pod Inzaghim, ten rýchlejší prechod do útoku nám sedí, žiadne zbytočné držanie lopty

Reagovat
Pipo123

Paredes

Reagovat
Alberto Aquilani

Co spravil?

Reagovat
Pipo123

No hraje výborne, len po súbojoch hodne padá, to by až tak nevadilo keby neplače a nezačne tam po každom hulákať. Nakoniec prišiel Keita a dal mu takú malinkú hlavičku po ktorej Paredes padol na zem a vyprosil žltú pre Keitu. Tož južanská krv

Reagovat
Alberto Aquilani

Hooodne skusene

Reagovat
Pipo123

Onaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nádherna akcia, tak ten prekvapuje

Reagovat
lucius6

Miro má letos docela luxusní statistiky, snad je to dokonce nejlepší nahrávač v našem týmu, ale je blbý, že mu ta forma začne kulminovat ve chvíli, když nám to je celkem k ničemu.

Reagovat
Pipo123

Môžeme uhrať ešte EL, pri troche štastia je to možné

Reagovat
Pipo123

Konečne nehráme na držanie lopty ako pod PIolim, ale všetko riešime rýchlo a smerom dopredu. Už len to ako stopéri rozohrávajú na krídla a presúvajú loptu je viditelné plus, Onazi a Parolo sa tlačia stále do šestnástky. Trošku mi to pripomína Spalove AS kde tiež zrýchlil prechod do útoku a začal využívať hru cez krídla. Simone zatiaľ veľké plus

Reagovat
Zark

neasi, mihajlovič at si jde trénovat as třeba

Reagovat
Pipo123

Oanzi je taký technickejší Medel

Reagovat
CubONE

Donnarumma; Abate Alex Romagnoli Antonelli; Kucka Montolivo Bertolacci; Bonaventura; Bacca Balotelli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka se zranil při rozcvičce,místo něj Poli

Reagovat
mojmira

však je na hřišti

Reagovat
panca

dam tomu dnes sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kucka hraje,ale z rozcvičky odkulhal a říkali,že za něj zaskočí Poli... Asi kamufláž

Reagovat
mojmira

spíš lepší zraněný Kucka, než "full of energy" Poli

Reagovat
Panděvova ofina

Full of Energy, Does Well

https://vine.co/v/ijxmr07nLFH

Sampa, jedeme !

Reagovat
smazaný uživatel

neplati haaa!

Reagovat
mojmira

sudí to dobře vyhecoval

Reagovat
Zark

zatim od milána nic moc, vratte tam MIHU !

Reagovat
mojmira

hlavně už konečně musí odejít Berlusconi

Reagovat
CubONE

Na to 4312 nemame zalohu, absolutne bezzube. Berto snad este horsi nez v 442. A Balo by tiez niekedy mohol nechat standartku Jackovi.

Reagovat
Yanek

Přesně. Jednoduchý důvod, proč hrál Miha 4-4-2.

Reagovat
Panděvova ofina

A už je na hřišti...Full of Man

Reagovat
mojmira

Baccaaaaaaaaaa

Reagovat
Zark

neměl jsem moc čas, ale Kuckův zákrok před golem? nějaká moviola k tomu?

Reagovat
mojmira

těžko říct, zprvu mi to připadalo jako jasný faul, ale z opakovačky to spíš sudí posoudil správně

Reagovat
GEGE

první trefil míč ale pak vzal i Doduv kotník...Podle mě faul.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

první vzal míč, ale s ním i Dodovu nohu. Těžko říct, neznám přesně pravidla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele