33. kolo
17.04.2016 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - Frosinone Calcio 1:2

Frosinone zvládlo klíčový souboj na půdě Hellasu a výrazně zvýšilo své šance na záchranu. Canari díky výhře 2:1 v tabulce přeskakují Palermo a na nesestupové Carpi ztrácejí jen jediný bod. Naopak osud Hellasu zdá se být zpečetěn.

Hellas hrál o všechno, utkání s Frosinone bylo jednou z posledních šancí, ne-li vůbec ta poslední, jak se ještě vrátit do boje o záchranu. Domácí sice začali lépe, přesněji řečeno si jako první vytvořili velkou příležitost, jenomže Jankovič v klíčový moment přestřelil branku. Frosinone bylo na druhé straně mnohem efektivnější. Ciofaniho rohový kop propadl až k Alejandru Rosimu, který trefil míč přesně k tyči! Hellas se tedy dostal do situace, kterou si ze všeho nejmíň přál, s Frosinone v bitvě o všechno brzy prohrával.

Hosté hráli přesně to, co potřebovali. Veronské do ničeho nepouštěli a sami hrozili z nebezpečných protiútoků. Kragl po jednom z nich mířil vedle a Ciofani dokonce orazítkoval tyč! Skóre 1:0 pro hosty tak bylo pro Hellas ještě milosrdné.

Ani ve druhém poločase se domácím nedařila kombinace a jen těžko se prokousávali skrze defenzívu Canarini, přesto však dokázali v 62.minutě vyrovnat. Rohový kop na přední tyč prodloužil Pazzini na úplně volného Mattea Banchettiho a ten měl snadnou úlohu. Hellas měl tedy ještě zhruba půlhodinu, aby výsledek otočil. A velká šance přišla hned o minutu později, střelu Ionity Leali vyrazil a dorážející Luca Toni minul cíl. Hellas postupně nabíral dech a znovu mohl udeřit v 82.minutě. Pisano se šikovně uvolnil, našel Emanuelsona, jehož ránu zablokoval na poslední chvíli Rosi.

To byly klíčové okamžiky, Hellas své příležitosti nedal a v nastavení roztrhal jeho šance na cucky druhý gól Frosinone. Paganini poslal na hlavu Ciofaniho krásný centr, obrana Hellasu zapsala a Frosinone mohlo slavit vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele