Serie A - souhrn 32. kola

25.04.2015, 19:58, aktualizováno 26.04.2015, 22:43
Komentáře a souhrny
Neapol v souboji o čtvrté místo porazila Sampdorii. Cagliari překvapivě vyhrálo na půdě Fiorentiny. Atalanta remizovala s Empoli, zatímco Parma si poradila s Palermem. Hellas přestřílel Sassuolo a FC Turín po 20 letech přemohlo sousední Juventus. Janov porazil Cesenu. Inter porazil AS Řím a sní o evropských pohárech, naopak Rossoneri padli na hřišti Udinese...

SSC Neapol - UC Sampdoria 4:2

26.04.2015 20:45

Góly: 31. Manolo Gabbiadini, 34. Gonzalo Higuaín, 47. Lorenzo Insigne, 81. Gonzalo Higuaín (pen.) - 12. Raúl Albiol (vl.), 89. Luis Muriel

Boje o Ligu mistrů i Evropskou ligu se v Itálii začínají dramatizovat. Neapol dnes smetla Sampdorii Janov 4:2 a na druhé místo ztrácí jen tři body, na třetí pak dokonce dva body. I přes vysokou porážku udrželi Námořníci páté místo, zaručující start v Evropské lize.

Neapol v týdnu oslavila postup do semifinále Evropské ligy a dobrou formu si přenesla i do zápasu se Sampdorií Janov. Pro Parthenopei to byl klíčový zápas, protože jen výhra by je udržela v těsném kontaktu s Ligou mistrů.

Domácí mohli jít velmi brzy do vedení, ale krásný fotbalový okamžik v podání Higuaína brankou neskončil. S dělovkou argentinského útočníka si krásně poradil brankář Viviano. A tak uděřilo na opačné straně, Éderovu přihrávku si na malém vápně srazil do vlastní sítě Raúl Albiol - Námořnici vedli na San Paolo 1:0. Neapol na nic nečekala a vrhla síly do útoku, Callejón s koncovkou příliš dlouho váhal ale ve 31.minutě už bylo srovnáno. Manolo Gabbiadini vypálil a nepříliš razantní střela, lehce tečovaná, prošla potupně mezi nohama brankáře Viviana - 1:1. Neapoli nakonec stačili tři minuty, aby bylo skóre otočeno. Gabbiadini prostrčil míč mezi dvěma obránci a Higuaín přesně mířenou střelou k tyči strhl vedení na stranu Parthenopei - 2:1.

Další branky padaly hned po změně stran. Ve 47.minutě zvyšoval už na 3:1 Lorenzo Insigne, jenž popotáhl míč a za hranicí pokutového území přesně k tyči vypálil. Sampdoria se ze třetí inkasované branky nemohla dlouho vzpamatovat, domácí kontrolovali hru a nakonec ještě navýšili skóre. De Silvestri fauloval deset minut před koncem zápasu Hamšíka a sudí nařídil ve prospěch Azzurri pokutový kop. Gonzalo Higuaín ho proměnil, byť Viviano vystihl směr a o vítězi utkání už nebylo pochyb.

Sampdoria už stihla konečný výsledek jen kosmeticky upravit. Lucas Muriel se trefil nádherně do šibenice, ale body to Námořníkům nepřineslo. Neapol vyhrála 4:2 a je čtvrtá, přičemž na druhé místo, zaručující základní skupinu Ligy mistrů, ztrácí pouhé tři body. Sampdoria je pátá, ale boje o Evropskou ligu budou ještě hodně zajímavé.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Cagliari Calcio 1:3

26.04.2015 18:00

Góly: 74. Alberto Gilardino - 7. Duje Čop, 59. Duje Čop, 90+2. Diego Farías

Fiorentina ztrácí další důležité body. A poněkud překvapivě, protože proti Cagliari Calcio byla jasným favoritem. Navíc hrála na domácí půdě, ale ani to jí nepomohlo. Cagliari se postaralo o překvapení kola, když Violu porazilo 3:1! Hrdinou utkání se stal dvougólový Duje Čop.

Fiorentina je stále šestá, ale Sampdoria na pátém místě má zápas k dobru. Především po herní stránce je to ale velký problém, protože dnešní výkon rozhodně neměl cenu vstupenky. Novic na trenérské lavičce sardinského celku Gianluca Festa má za sebou premiéru snů, protože si jeho celek s domácím poradil naprosto bez potíží. Obranu Violy terorizovala zejména ofenzivní trojice Paul-José M'Poku, Diego Farías a Duje Čop. Domácí vsadili na trojku Mohamed Salah, Alberto Gilardino, Alessandro Diamanti.

Už po pěti minutách se k míči dostali hosté a hned z toho byla velká šance. Ke střele z pěkné dálky se dostal Albin Ekdal, jenže neprostřelil brankáře Neta. Po sedmi minutách se ale měnilo skóre zápasu a nebylo to ve prospěch Violy, jak by možná kdekdo čekal. Diego Farias si zaběhl za obranu domácího týmu, předhodil si míč před svého soka a nacentroval jej před bránu. Tam se zjevil chorvatský útočník Duje Čop, který v pohodě dostal míč do sítě - 1:0 pro Cagliari.

Po patnácti minutách se po chybě obránce Saviće dostal ke střele Diego Farias, který sice dobře vypálil, ale obránce Basanta ve spolupráci s brankářem Netem si poradili. O chvíli později vyrobil do té doby skvělý brankář Brkić obrovskou chybu, když pustil centrovaný míč za sebe. Tam číhal Mohamed Salah, ale nedokázal hlavou zakončit přesně a trefil jen boční síť. Po třiceti minutách se Alberto Gilardino dostal k míči po pasu od Alessandra Diamantiho, ale hlavou jen těsně minul bránu gólmana Brkiće!

V zájmu zvýšené produktivity i pohybu před bránou Brkiće se na hrací ploše hned po změně stran objevil Juan Vargas, který nahradil Alessandra Diamantiho. Právě nově příchozí Juan Vargas si vzal míč pod patronát a poslal jej ze strany na vápno. K hlavičce se dostal Alberto Gilardino, který ale pálil jen do náruče brankáře Brkiće. Po hodině hry udeřilo na druhé straně. Duje Čop prošel do vápna a po efektivní zasekávačce vstřelil svůj druhý gól!

O chvíli později se opět Duje Čop dostal do skvělé šance, když pálil jen do brankáře Neta. Dorážku si připsal Diego Farias, kterého ale skvěle ustrážil obětavý Stefan Savić. Dvacet minut před koncem se dostal do šance Alberto Gilardino, ale i když překonal bezbranného brankáře Brkiće, ale za toho na brankové čáře včas zaskočil Diakité! O chvíli později se k ráně dostal také Pedro, ale brankář Neto se vytáhl a poslal míč na roh. Velkou šanci na body dal Fiorentině Alberto Gilardino, který do brány usměrnil ránu Juana Vargase - 2:1.

Nakonec z toho ale takové drama nebylo, protože Cagliari Calcio vstřelilo třetí branku a rozhodlo. Skvělou akci předvedl Diego Farias, který si za dnešní výkon gól určitě zasloužil. Dostal míč ve středu hřiště, u postranní čáry si položil dva obránce, přes třetího se protáhl u vápna a směřoval na šestnáctku. Celou akci zakončil přes Basantu, když poslal míč na zadní tyč!

Více informací k zápasu

Parma FC - Città di Palermo 1:0

26.04.2015 15:00

Góly: 22. Antonio Nocerino (pen.)

Parma dokázala v dalším zápase vydolovat tři body, ačkoliv její osud už je prakticky zpečetěn. Jedinou branku Ducali proti Palermu vstřelil ve 23.minutě z pokutového kopu Antonio Nocerino.

V tuto chvíli už by Parma dost možná nebyla poslední. Za normálních okolností by totiž měla 23 bodů, jenže bodové odečty udělaly své a Ducali se tak s velkou pravděpodobností sestupu nevyhnou.

Palermo rozhodně neočekávalo snadný průběh, bylo si moc dobře vědomo síly Parmy, ale samozřejmě chtělo na Stadio Ennio Tardini uspět. Parma ale měla více ze hry a ve 21.minutě poprvé výrazněji zahrozila. Ze střední vzdálenosti vypálil Mauri a golman Ujkani musel zasahovat. O chvíli později už Parma vedla, po střetu Gobbiho s Rispolim zůstal prvně jmenovaný ležet a sudí foukl do píšťalky. Penalta to byla poměrně přísná, každopádně zkušený Antonio Nocerino jí proměnil a Ducali vedli 1:0. Parma byla i nadále lepší, ale obrana Palerma odolávala. Sicilané toho v průběhu prvního dějství příliš nepředvedli. Až ve 39.minutě nebezpečně zakončoval Čočev a Feddal musel na brankové čáře zasahovat. Krátce na to poslal do vápna přesný centr Dybala a Vázquez těsně minul.

V 66.minutě založil Čočev hezkou akci, na jejímž konci byl střídající Belotti, Mirante ale míč vyrazil a na světelné tabuli stále stálo jen 1:0 pro domácí Parmu. Svěřenci trenéra Donadoniho mohli několikrát utkání rozhodnout, ale Belfodil ani Jorquera své tutovky neproměnili. Závěr duelu byl hodně dramatický, oba celky mohly vstřelit onen kýžený gól, ale nestalo se tak. Parma z toho ale nemusí zoufat, toto utkání ovládla jedinou brankou a připisuje si tři body.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - US Sassuolo 3:2

26.04.2015 15:00

Góly: 30. Juan Ignacio Gómez, 63. Luca Toni, 71. Luca Toni - 35. Vangelis Moras (vl.), 89. Antonio Floro Flores

Hellas Verona si dokázal poradit se Sassuolem! A to přesto, že většinu času domácí hráli bez vyloučeného hráče. Po osmnácti minutách se nechal vyloučit Rafael. Hrdinou utkání se stal Luca Toni, který se trefil dvakrát. Doplnil jej Ignacio Gomez. Za hosty skóroval domácí Vangelis Moras, který se stal autorem vlastní branky. A pak Antonio Floro Flores.

Už ve třetí minutě si na centrovaný míč naběhl hostující Zaza, který ale byl ve složité pozici a pálil mimo bránu. Následně se Jankovič dostal s míčem do vápna, kde proti němu včas vyběhl brankář Consigli. Boško Janković musel o chvíli později střídat kvůli zranění. A nebyl to jediný zásah do sestavy, protože po osmnácti minutách se hosté hnali do rychlého protiútoku. Brankář Rafael vyběhl za vápno a trefil míč rukou! Sudí Chiffi jej ihned vyloučil. Dolů musel jeden obětní beránek a volba padla na mladého Valotiho. Ten byl přitom na hrací ploše jen pět minut!

Ještě předtím si na centrovaný míč naběhl Luca Toni, který je i přes pokročilý věk ve skvělé kondici. Ale v úvodu zápasu se pouze zastřeloval. Po třiceti minutách se ale do vedení dostali oslabení domácí. Na konci rychlého protiútoku byla povedená kolmice za obranu, na kterou si naběhl Ignacio Gómez a vstřelil první branku!

Trvalo to jen pět minut, než se hosté zvládli vzpamatovat. Na přízemní přihrávku z levé strany si ve vápně nabíhal Zaza, který znamená vždycky nebezpečí. Před ním se pokoušel míč odklidit Vangelis Moras, ale zamířil jen do vlastní sítě! Do konce první půle už víc branek nepadlo, ale ve druhém dějství jsme se mohli stát svědky skvělé podívané!

Greco zkusil vypálit zpoza vápna, jenže Consigli si poradil. Po hodině hry pálil Domenico Berardi, ale střela mu nesedla. O čtyři minuty později hráči Verony sehráli skvělou podívanou, když Luca Toni využil svých centimetrů a sklepl míč pro Gomeze. Ten mu nesobecky a ještě elegantně vrátil. A pro zkušeného střelce už nebylo žádným problémem vstřelit další branku! 2:1 pro Veronu.

Dvacet minut před koncem utkání se Verona prosadila znovu. A byla to krásná akce od Toniho. Vysoký útočník dostal dlouhou přihrávku na útočnou polovinu, kde byl sám na několik obránců Sassuola. S nimi si ale jakoby mimochodem poradil a vstřelil třetí branku! Byl to ještě hodně zajímavý zápas, protože minutu před koncem Missiroli pronikl s míčem hluboko do vápna a nahrál míč na nabíhajícího Antonia Flora Florese. Pro něj nebylo problémem zasunout míč do sítě - 3:2. Verona dnes zvládla celé utkání i s jedním vyloučeným!

Více informací k zápasu

Turín FC - Juventus FC 2:1

26.04.2015 15:00

Góly: 45. Matteo Darmian, 57. Fabio Quagliarella - 35. Andrea Pirlo

Prokletí je zlomeno, turínské FC po neuvěřitelných dvaceti letech porazilo svého městského rivala! Stará dáma sice vedla, když ji do vedení poslal zkušený veterán v záložní řadě Andrea Pirlo, ale domácí se nevzdali a bojovali. Na hranici první a druhé půle srovnal Matteo Darmian a deset minut poté rozhodl Fabia Quagliarella!

Juventus padl! Celek, který stále sídlí na první příčce, dnes poznal svého přemožitele. A je jím tým, který na výhru nad Starou dámou čeká již 20 let. Turínská Granata zvládla dnešní utkání perfektně, i když se pro ni nevyvíjelo vůbec dobře. A rozhodnutí měl na starosti hráč, který o tom vždy snil - Fabio Quagliarella, někdejší hráč svého dnešního oponenta. V útoku hostí jsme se dočkali dua Alvaro Morata a Alessandro Matri. O střeleckou produktivitu domácího týmu se od úvodu měli starat Maxi López a Fabio Quagliarella.

Už po dvou minutách musel brankář Padelli řešit první problémy, když se na jeho vránu hnal španělský mladík Alvaro Morata. Někdejší hráč Realu Madrid ale pálil hodně vysoko nad, takže Padelli jen odkopával. Po delší odmlce se ke střele dostal mladík Benassi, ale pálil jen do nejblíže postaveného obránce. Stejným způsobem jej o minutu později napodobil také Fabio Quagliarella, kterému rozhodně nescházela chuť zakončit. Domácí se snažili spíše o časté centry vpřed, ale Bruno Peres opakovaně nenacházel nikoho ze svých spoluhráčů.

Po patnácti minutách se chyby dopustil záložník Gazzi, který nabídl Juventusu rychlý přechod do útoku. Nakonec si ale se vším poradil skvěle zasahující kapitán a stoper Kamil Glik. Domácí se dali označit za lepší tým v této fázi zápasu, ale scházela jim lepší finální nahrávka. O chvíli později tvrdě pálil obránce Matteo Darmian, který patří k nejlepším bekům v Itálii a je horkým přestupovým zbožím. Fabio Quagliarella má sice své nejlepší roky za sebou, ale v červené části Turína pookřál. Pálil nepřesně.

Deset minut před koncem první půle nešťastník Gazzi fauloval za vápnem Matriho a k volnému přímému kopu se postavil Andrea Pirlo. A to je opravdové nebezpečí. Prokázal to také nyní, když skvěle rozehrál přímý volný kop a krásnou ranou se nemýlil - 1:0 pro Juventus Turín.

FC Turín se ale nevzdal. Quagliarella po skvělém uvolnění našel na velkém vápně Mattea Darmiana, který vlétl do pokutového území, předkopl si v něm míč a krásnou ranou jej uklidil do sítě!

Dvě minuty po změně stran se pokoušel najít Fabio Quagliarella spoluhráče Maxiho Lópeze, ale zasáhla obrana Juve. Gazzi opravdu neprožíval dobré utkání a po jeho dalším faulu za vápnem se k míči opět postavil Andrea Pirlo. A opět z toho mohl být velký problém, jenže zkušený kouzelník v dresu Bianconeri natrefil jen tyčku! O chvíli později přeci jen padl gól, jenže na druhé straně. Býci rozehráli skvělou akci, rozebrali obranu svého soka do posledního kousku a na konci centru do vápna stál Fabio Quagliarella - 2:1 pro Býky.

O efektivní zakončení nůžkami se pokoušel Fabio Quagliarella, jenže pálil hodně vedle tyče. Patnáct minut před koncem prvního poločasu se po Lichtsteinerově centru do vzduchu pověsil Matri, ale mířil vedle. Deset minut před koncem dokonce domácí vstřelili branku na 3:1, když se prosadil Martinez, ale stál v ofsajdu. Tlak Juventusu se sice stupňoval, ale domácí držel nad vodou skvělý Padelli. Neprosadil se Sturaro ani Tévez.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Chievo Verona 1:1

26.04.2015 15:00

Góly: 45+1. Miroslav Klose - 75. Alberto Paloschi

Lazio Řím nedokázalo úplně bodovat a trochu překvapivě si body jen rozdělilo s Chievem Verona. Domácí tým poslal do vedení německý střelec Miroslav Klose ke konci prvního poločasu, ale Mussi Volanti ve druhé půli přidali a odměnou jim byla branka Alberta Paloschiho.

Lazio mělo obrovskou šanci navýšit svůj náskok na rivala AS Řím. Vlci z Věčného města selhali ve včerejším duelu s Interem Milán a Lazio mělo obrovskou šanci na odskočení na rozdíl tří bodů. Věděl to i trenér Stefano Pioli, který se spolehl na osvědčenou trojici Felipe Anderson, Antonio Candreva a Miroslav Klose. Chievo bojuje o střed tabulky a spoléhá při tom především na skvělou obranu. O ofenzivu se měl starat mladík Alberto Paloschi a tato sázka hostům vyšla parádně.

Na Stadio Olimpico se dala čekat skvělá atmosféra a pohledný fotbal minimálně ze strany domácích. Je pravda, že Lazio postrádalo několik hráčů obvyklé základní sestavy, protože zranění byli Stefano Mauri, Stefan de Vrij, Lucas Biglia, Marco Parolo, Filip Djordjevic a Abdoullay Konko. Chievu scházeli Riccardo Meggiorini a Valter Birsa.

Římský celek se na svého soupeře vrhl hned od první minuty. Po chvíli dominance se ke standardní situaci po faulu dostal Antonio Candreva. Jeho přímý volný kop ale proletěl jen těsně vedle tyče! Brankář Albano Bizzarri měl v prvních minutách plné ruce práce (často doslova), aby zabránil útokům aktivního domácího týmu. Jen se štěstím vyrazil další zakončení Antonia Candrevy. A to byla vskutku parádní spolupráce celého týmu, protože centr Onaziho sklepl Senad Lulić hrudí nabíhajícímu spoluhráči.

Zkušený brankář hostujícího celku musel zasahovat i po střele obránce Diega Novarettiho, kterou se štěstím vytáhl mimo tři tyče. Obdobně jeho schopnosti vyzkoušel Miroslav Klose, který se ale jen zastřeloval. Pravě ve chvíli, kdy se zdálo, že se Chievo do konce poločasu probrání k remíze v první půli, domácím se konečně podařilo vstřelit kýženou první branku. Německý veterán ve službách domácího celku si vzal míč na polovině hřiště a utíkal s ním směrem k Bizzarrimu. Ačkoli s ním běželi dva obránci, nezastavili jej. A tak Klose v klidu zamířil a slavil první branku - 1:0 pro Lazio.

Lazio dostalo další skvělou šanci hned po změně stran. Italský reprezentant Antonio Candreva sice skvěle nabíhal do šance, ale nedokázal překonat pohotově zasahujícího brankáře Albana Bizzarriho. Snad jen díky němu Lazio nevedlo mnohem výraznějším rozdílem. Obrovskou šanci spálil také mladý záložník Onazi, který netrefil prázdnou bránu díky teči obrany Chieva Verona!

Pote už se ke slovu výrazněji dostalo také Chievo Verona. Na zadní tyči se objevil Ruben Botta, jehož hlavička z velmi dobré vzdálenosti ale skončila nad břevnem. Byl to první náznak toho, že by se Lazio nemělo unáhleně spokojit s jednou vstřelenou brankou. Biancocelesti byli mnohem lepším týmem a potvrzovaly to také šance Antonia Candrevy s Keitou Baldem. Ránu prvního hráče tečoval obránce Bostjan Cesar, zatímco pokus mladého hráče zlikvidoval zkušený Bizzarri.

Chievo si počkalo na tu správnou chvíli a udeřilo. Ezequiel Schelotto chtěl zřejmě pálit, ale nakonec se jeho střela stala asistencí pro Alberta Paloschiho, který byl ve správnou chvíli na správném místě a jeho halfvolej zapadl přesně pod břevno!

Lazio samozřejmě vrhlo všechny síly do útoku. Zadní vrátka si domácí nehlídali, ale Chievo bylo rádo za bod, takže ani neútočilo. Zajímavý pokus si na své konto připsal Keita a po něm i Candreva, ale jejich pokusy mířily vedle tří tyčí.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Cesena 3:1

26.04.2015 15:00

Góly: 38. Andrea Bertolacci, 45+3. Diego Perotti (pen.), 53. Leonardo Pavoletti - 69. Carlos Carbonero

Fotbalisté Ceseny nezvládli zápas s janovským FC a po porážce 1:3 si výrazně komplikují záchranářské možnosti. Naopak domácí Grifové se výhrou přihlásili o Evropskou ligu, na šesté místo v tuto chvíli ztrácí už jen dva body.

Janov byl doma aktivnější a nakonec vyhrál zcela po zásluze. Domácí ofenzíva se poprvé zaktivizovala ve 14.minutě, kdy Bertolacci posunul míč na Falquého, kterého vychytal hostující brankář. O chvíli později našel Perotti italského reprezentanta Bertolacciho, ale ten netrefil branku. Bertolacci byl znovu v akci po půlhodině hry, ale ani tentokrát brankář Agliardi neinkasoval. Každopádně tlak Grifů sílil a nakonec ve 38.minutě přinesl svoje ovoce. Perotti odcentroval a aktivní Bertolacci poslal Janov do jednobrankového vedení.

Bertolacci byl tak hlavní postavou prvního poločasu a to se před zápasem vůbec nevědělo, zdali bude hrát. Trenér Gian Pier Gasperini se nakonec rozhodl pro jeho nasazení a rozhodně nemohl litovat. V nastaveném čase prvního poločasu byl faulován Perotti a jelikož to bylo ve vápně, kopala se penalta. Sám postižený Argentinec ji proměnil a Janov vedl po prvním poločase nad Cesenou už 2:0.

Cesena potřebovala ve druhém dějství pořádně přidat, jenže místo vysněného snížení přišla třetí branka a bylo prakticky po zápase. Do De Maiova centru se položil Leonard Pavoletti a Agliardi potřetí inkasoval. Domácí měli i další šance, ale ke změně skóre už nedopracovali. Spíše naopak, dvacet minut před koncem vypustil krásnou střelu Carlos Carbonero a bylo to už jen 3:1 pro domácí.

Cavallucci Marini se snažili seč mohli a těsně před koncem zápasu byli blízko dalšímu snížění, ovšem Defrel postup sám na Perina vůbec nezvládl. Ve zbytku zápasu si už Grifové náskok pohlídali, v nastavení ještě uviděl červenou kartu hostující Zé Eduardo, ale na konečný výsledek to nemělo žádný vliv.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Empoli FC 2:2

26.04.2015 12:30

Góly: 43. Alejandro Gómez, 90+3. Germán Denis - 41. Riccardo Saponara, 60. Massimo Maccarone

Jen remízou 2:2 skončilo utkání mezi Atalantou a Empoli. Domácí tím přeci jenom ztratili ze svého náskoku před sestupovými pozicemi, k dobru mají už "jen" sedmibodový náskok. Konečnou dělbu bodu zařídil až ve třetí minutě nastaveného času Germán Denis.

Utkání mělo velmi dobré tempo a rozhodně se bylo na co dívat. V sedmé minutě například nadvakrát nepřekonal Sportiella Riccardo Saponara. Empoli zahrozilo i o půlhodiny později, kdy Rugani ve stoprocentní šanci trefil jen dobře postaveného protihráče. Na druhé straně pálil před koncem prvního poločasu Denis, ale netrefil branku. Ale bylo to Empoli, kdo se na Atleti Azzurri ujal vedení. Saponara si vyměnil míč s Pucciarellim a pak krásně nechytatelně zakončil - 1:0 pro Empoli. To už se psala 41.minuta a ještě před koncem poločasu stihli domácí odpovědět. Maxi Moralez zatáhl míč do pokutového území, kde ho rozdělil do strany na nabíhajícího Alejandra Goméze, který v pohodě trefil odkrytou branku - 1:0 pro Bergamaschi. A ještě v nastaveném čase měl na kopačce druhý gól Empoli Maccarone, ale Sportiello šanci zlikvidoval a Pucciarelli následně mířil hodně mimo.

Také druhý poločas začal hodně aktivně a šance střídala šanci. Maxi Moralez vedl hned dvě akce Atalanty, ale Empoli se pokaždé ubránilo. Skóre se znovu pohnulo po hodině hry, Croce vymyslel na malém vápně přihrávku na volného Maccaroneho a ten trefil odkrytou branku - 2:1 pro Empoli.

Bergamaschi museli znovu dotahovat, ale Empoli mělo více ze hry. V dalších příležitostech neuspěli Vecino a Maccarone, jemuž se do rány postavila tyčka! Až v 73.minutě se zase předvedla domácí Atalanta. Stendardův akrobatický pokus Sepe lapil a Denis z dobré pozice přestřelil. Hostující Empoli mělo šance na definitivní rozhodnutí zápasu, jenže je neproměnilo a nakonec za to bylo potrestáno. V nastaveném čase doplachtil centr Emanuelsona až k Denisovi, který hlavou poslal míč za záda brankáře Sepeho. Atalanta tak remizovala s Empoli 2:2 a před sestupovými pozicemi ho dělí sedm bodů.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Řím 2:1

25.04.2015 20:45

Góly: 15. Hernanes, 88. Mauro Icardi - 63. Radja Nainggolan

Inter Milán zvládl klíčové utkání s římským AS! Byl to dnes hodně napínavý duel, ve kterém se radují Nerazzurri. První branku vstřelil Hernanes, za AS srovnával Nainggolan. Poslední slovo měl Mauro Icardi.

Hned několik překvapení si pro fanoušky hostí nachystal trenér Rudi Garcia. Jeho hráči se ocitají pod palbou kritiky a bojují o druhé místo. Dnes se na hrací ploše objevil Totti, kterého na krajích podporovali rychlíci Gervinho a Victor Ibarbo. V záložní řadě se vedle sebe postavili Pjanić, De Rossi a Nainggolan. Domácí tým vsadil na Brozoviće, Icardiho nebo Hernanese. Od prvních minut zkušenosti sbíral mladíček Gnoukouri.

Od prvních minut bylo jasné, že se oba týmy pustí do ofenzívy od začátku. Kolmice Fredyho Guarína na Maura Icardiho ale byla příliš dlouhá. První střelu na brankáře Morgana De Sanctise si připsal chorvatský mladík Marclo Brozović, ale nemířil přesně. O mnoho lépe vypadala dělovka Daniela De Rossiho, který vypálil ze střední vzdálenosti, jenže skvěle zasáhl brankář Samir Handanović!

O chvíli později se skvěle uvolnil Gervinho, ale na svém místě byl včas postavený Nemanja Vidić. Ten si skvěle počínal také po centru na Miralema Pjaniće. Svou úlohu ale zvládl perfektně. Ještě lépe zvládl svou práci brazilský záložník Hernanes. A ten musel branku slavit dvojnásob, protože do Interu Milán přišel z týmu římského Lazia. Po patnácti minutách využil chabě bránícího Holebase, který spíš jen stínoval, a krásnou ranou poslal míč do rohu brány!

AS bylo ochromené, ale muselo vstřelit alespoň gól. Dnes večer mu šlo o hodně. Vyrovnání bylo nablízko poté, co Francesco Totti poslal míč do vápna na Gervinha. Jeho střelu obrana odvrátila jen k Victorovi Ibarbovi, který vypálil pohotově, ale jen do tyče!

Po třiceti minutách fauloval pronikajícího Josého Holebase Fredy Guarín a výrok sudího Daniela Orsata se hodně nelíbil trenérovi Robertu Mancinimu. Po krátké debatě o tom, kdo že je na hřišti pánem, byl na tribunu vyloučen asistent trenéra. AS se hodně trápilo a stále naráželo na stejný problém - absence rozeného střelce. Totti se do hloubi pole vracel pro míče a Vlci jen potvrdili to, co jsme mohli číst v mnoha novinách - AS je "týmem bez identity".

Ve druhém poločase mělo AS jasný cíl - otočit nepříznivý vývoj zápasu ve svůj prospěch, pokud chtělo mít šanci na druhé místo. Jenže to byl Inter, který se málem prosadil. Dva rychlé pasy na Maura Icardiho neskončily brankou jen proto, že se argentinský střelec unáhlil a pálil nad branku. Obrana Vlků ale byla opravdu hodně neorganizovaná. Giallorossi se ale trápili také v mezihře, takže byl stažen kapitán Francesco Totti, kterého nahradil Seydou Keita.

Po chvíli spálil obrovskou šanci Alessandro Florenzi. Ten patřil mezi nejběhavější hráče na hrací ploše, naběhl si do vápna a pálil po přiklepnutí Miralema Pjaniće, ale mířil hodně vysoko nad! AS se však přeci jen dočkalo. Miralem Pjanić si vzal míč na starosti, před vápnem jej nahrál na Radju Nainggolana a ten z první krásnou ranou propálil brankáře Samira Handanoviće!

Po rychlém protiútoku se do šance dostával Gervinho, který sice dokázal obejít Juana Jesuse, jenže pak už nenahrál. Hosté poslali do hřiště Juana Manuela Iturbeho, který se postavil po bok Ibarba a Gervinha. Domácí naopak spoléhali na rychlost a techniku čerstvého Xherdana Shaqiriho. Na opačné straně pálil Seydou Keita, ale brankář Handanović si s nevýrazným projektilem v pohodě poradil. Pět minut před koncem utkání AS vyrobilo obrovskou chybu, když nahrálo Icardimu. Argentinský střelec si sice poradil se dvěma protihráči, ale Icardi napálil míč nad bránu!

Mauro Icardi se ale přeci jen dočkal. Potvrdil, že hrotový hráč je přesně typem hráče, kterého AS nemá. Míč podržel nově příchozí Lukas Podolski, nahrál jej do vápna na Maura Icardiho a ten už si poradil - 2:1. Další obrovskou šanci spálil Rodrigo Palacio. Inter dokazoval, že dnes má svůj večer a naopak prohloubil další krizi Vlků. Těm chybí respekt k trenérovi, góly i vlastní tvář...

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AC Milán 2:1

25.04.2015 18:00

Góly: 58. Giampiero Pinzi, 75. Emmanuel Badu - 88. Giampaolo Pazzini

AC Milán doslova odmítá bojovat o pohárovou Evropu a po porážce v Udinese to vypadá, že kdysi slavný tým bude podruhé v řadě bez účasti v evropských pohárech. Zebry o svém vítězství rozhodli v průběhu druhého poločasu, za Milán už jen korigoval Pazzini.

Pokud se chtěli Rossoneri přiblížit šestému místu, potřebovali na půdě Udinese nutně vyhrát. Nakonec ale po dalším špatném výkonu neberou ani bod.

První šanci zápasu mělo Udine, konkrétně nebezpečný Antonio Di Natale. Jeho pohotová dělovka měla gólové parametry, ale skvěle zasáhl Diego López. Souboj těchto dvou se ještě jednou opakoval o několik minut později, ale znovu vyzněl lépe pro španělského brankáře ve službách AC. Ze strany Milána to ale byla bída, ve předu si Inzaghiho parta nevytvořila skoro nic.

Druhý poločas už byl zhlediska atraktivity o něco lepší. V 51.minutě si nesrovnal mušku střílící Van Ginkel a konečně v 58.minutě šli domácí Zebry do vedení. Centr Di Nataleho propadl až k volnému Pinzimu, který přízemní střelou poslal Udinese do vedení - 1:0. AC sice drželo častěji míč, ale v útoku bylo bezzubé. V 75.minutě navíc zvýšil už na 2:0 Emmanuel Badu a pod Inzaghim se znovu rozkývala židle. Badu procpal míč za Lópeze z malého vápna, přičemž byl bráněn dvěma zadáky AC!

Milán stíhl v závěru už jenom snížit, hezký centr střídajícího Cerciho hlavou zasáhl Pazzini a bylo to 2:1 pro domácí. Udine zbylé vedení v poklidu uhájilo a alespoň částečně potěšilo své fanoušky za jinak nepovedenou sezonu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC32227360:1773
2.SS Lazio32185959:3159
3.AS Řím321513443:2558
4.SSC Neapol32168857:3956
5.UC Sampdoria321214640:3550
6.ACF Fiorentina321310944:3849
7.Janov CFC321211946:3747
8.Turín FC321211938:3447
9.Inter Milán321112948:3845
10.AC Milán321013945:3943
11.Città di Palermo3210111144:4641
12.Hellas Verona321091340:5639
13.Udinese Calcio329111236:4338
14.Chievo Verona329101324:3337
15.US Sassuolo328121239:4936
16.Empoli FC32617934:4035
17.Atalanta Bergamo326131329:4431
18.Cagliari Calcio32591838:6224
19.AC Cesena324111729:5623
20.Parma FC32652127:5816
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Parma FC-2za neuhrazené dluhy vůči zaměstnancům
Parma FC-4za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (150)

Přidat komentář
Inzaghi

Už jen 6.

Reagovat
CubONE

Este 6...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

^

Reagovat
Milan.B

zabite ma! ja uz nevladzem....

Reagovat
rossoneri89

ja uz som dovladal skoncil som s touto sezonou ... pojdem radsej von nez aby som sedel 2 hodiny za tym hovnom pretoze nasu hru sa inak nazvat neda

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl aspoň náznak jakéhokoliv zlepšení, ale už od začátku minulé sezony je to totální nic, hrajeme snad ten nejhnusnější fotbal v celé lize a pokud přijde výhra, tak díky nemohoucnosti druhého týmu..

Reagovat
smazaný uživatel

No, co k tomu říct... Totální nemohucnost a nekompetence. Už aby byla vyřešena otázka nového vlastnictví a nového trenéra a začal se další, ale tentokrát již opravdový, rok 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde su tie casy Baresi,Maldini,Nesta, brazilci ako Kaka,Cafu,Silva,Ronaldino... teraz mnohy by ani nesedeli na lavicke bečka.ale vedenie si za to môze samo.

Reagovat
The Krupy

Tak snáď v lete nastane zázrak, a o titul bude s nami bojovať AC

Reagovat
Pipo123

Inter paráda zajtra treba vyhrať a troška odskočiť AS

Reagovat
Il Principino

Tenhle zápas prohrál Rudi....a) nesmyslný stažení Tottiho, b) Gervinho - první poločas dejme tomu,ale druhej byl fakt zoufalej, c) Ibarbo

Reagovat
smazaný uživatel

nasa prva vyhra nad AS od roku 2011.. aj ked uz o nic nejde, som rad ze sme to dali.

Reagovat
snuff24

.....proc porad vsichni,ze uz o nic nejde ? jako nerikam, ze to dame,ale ta bodova ztrata neni buhvi jak velka,aby jsme jeste nemohli zabojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme dufam ze zabojuju az do konca, velmi rad sa necham milo prekvapit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Super tři body, naděje žije, ale opravdu doufám že se Žabák bude přes léto pakovat do Anglie.

Jinak nevíte proč sedí Santon?

Reagovat
lnterista

presne tak...protoze Juan je delo

Reagovat
Votas

And that´s why you don´t sell Icardi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak ale hodně toho taky dneska spálil.. Ale nakonec ukázal svůj zabijácky instinkt... Pojďme se ještě pobít o tu Evropskou ligu!!!!

Reagovat
lnterista

Jj ale ty nervy celej zapas o)

Reagovat
Dejwa

včera měl mít prsty minimálně ve třech golech, byl strašnej.. na konci se vykoupil

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Votas

to je právě ono... dát gól i když hraješ zápas naprd se jen tak někdo nenaučí

Reagovat
CubONE

A este aj tito vyhraju...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Vtáky cez tepláky

TO bude trapas ak skončia pred nami

Reagovat
snuff24

Proč jako ? Hrajeme hovno o tom žádná,ale jsme schopní aspoň něco uhrát s těmi "top" týmy a většinou nás srazí jen postižnost naší obrany....u vás,ale teda nevidím ani náznak nějaké taktiky.

Reagovat
Milan.B

ale vy ste mordor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

No tak je dobrý aspoň z nás jde strach

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mastakillah

Paráda Inter

Reagovat
andycek1

Prosím proč nehráva Shaqiri a Santon?? Jak sa vám pozdáva Hernanes vraj sa zdvihol. A ten Gnokouri nato že má 18 rokov ako hrá ??

Reagovat
snuff24

Hernanes je ve formě a konečně se začíná vyplácet ..a ten Gnokouri vypadá jako příjemné překvapení

Reagovat
andycek1

Sak konecne davate mladym sancu. A Shaqiri je tak slaby ze sedi??

Reagovat
snuff24

on to spis tak vzdycky ozivi ten zapas, jak prijde cerstvej z lavicky... no, ale ze by to bylo nejaky terno to se rict neda

Reagovat
M11

AS si opravdu zahrava

Reagovat
Pettirosso

Sesypali se jak domeček z karet... podle mě na to měla vliv ta 7 od Bayernu, ta jim trošku otevřela oči

Reagovat
celestial-

Tiez to vnimam rovnako.. Po tom debakli to s nimi ide dolu vodou, je mozne ze to Garcia v kabine ten debakel nezvladol

Reagovat
Mr.Jindros

Neuvěřitelný... až takovej sešup jsem nečekal.

Reagovat
Mr.Jindros

Z posledních 15 zápasů vyhráli 3 (!!!!!).

Reagovat
Emmett Brown

A v tych 15 zápasoch sme dali dokopy 9 golov

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Čistší jednička včera na Inter snad nemohla byt

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ricky Saponara

Reagovat
Malresi

Tak som zvedavý teda, či Pippo odstúpi sám. Samozrejme, k sú tie informácie ohľadom incidentu v buse pravdivé. Každopádne to je jedno, túto sezónu už nič nezachráni. Dúfam, že do letného prestupového obdobia to bude už s novým majiteľom, bez Gallianiho, s novým trénerom.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pipo123

Ledesma nech ide regulérne do piče, aby v 60 minute nestíhal a len tam postával jak kokot... toto malo skončiť 3:0 keby Candreva a Keita premenili šance, namiesto toho strata bodov, aby sme vôbec LM ešte uhrali, nakoniec ju uhrá Fiore a Neapol

Reagovat
lucius6

btw. Onazi out, už se těšim na další match

Reagovat
Pipo123

To bude to isté ako dnes, lenže sa tam vracia Cataldi, takže znova záloha Cataldi - Ledesma, aj keď já dúfam že budeme hrať 4-2-3-1 a Lulič bude namiesto Ledesmu, bo to je brzda našej hry, on ešte stále žije v tom že nás trénuje Reja

Reagovat
Pipo123

Inak práve čítam že Mauri, Gentiletti a Djordjevič by mali byť aspoň na lavičke proti Parme, návrat Djordjeviča je super, ten nám hodne chýbal

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio dopláca na to, že Pioli nerotoval zostavu...stále hrala tá istá zostava a ani na konci zápasov sa do hry nedostával Onazi alebo Ederson ked sa už zotavil a teraz keď vypadla defacto celá záloha tak sú tam nerozohratí Onazi,Ledesma,Ederson a potom dochádza k takýmto zbytočným stratám...ja len dúfam, že nás to nebude mrzieť a využijeme to že Neapol hrá 2 súťaže Forza S.S.

Reagovat
Pipo123

súhlas, nerotoval to moc a teraz nastal problém, uvidíme či im to pôjde lepšie proti Parme a Atalante, snad na Inter by sa už niekto mohol vrátiť, aspoň De Vrij a Parolo

Reagovat
M11

gratulace domacim..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Za 14 dní prohrajeme v lize víc zápasů než předtím za celou sezonu dohromady.

Reagovat
Pipo123

Ved vám o nič nejde, ono je asi docela zložité motivovať hráčov keď celú sezónu je rozhodnuté o Scudette, tam sú hlavami už na zápase proti Realu

Reagovat
Pinturicchio

Já vím, ale i tak ... a ten dnešní přístup.

Reagovat
Pettirosso

to jsou řeči. Předtím jsme byli hlavama v Monacu a podívej jakou sračku tam předvedli, ještě horší než dneska. Tyhle výmluvy nemám rád. Hraje se od zápasu k zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Picovina no, hraje se az za 10 dni, to mi rikej, ze derby zrovna takhle vypusti a mysli na nejakej zapas co je za deset dni

Reagovat
Pipo123

Proč pičovina ? už Alegri na to asi myslel keď nechal odpočívať Barzu, Chiela či Teveza a to sa hralo derby. Juve proti Laziu hralo na 50% a v pohode im to stačilo, dneska to mohlo byť podobné len to Torino potrestalo. Im už o ligu vôbec nejde a nečudoval by som sa ak by hráči boli hlavami už v súboji proti Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je Allegri pitomec, a od fanoušku Juve přimo v Italli bych mu to nechal pořadně sežrat. Sice nevim, koho maji přišti tyden v lize, nebo esi se hraje přes tyden vloženy kolo, ale to bych raději šetřil hráče tam. Derby prostě se nevypouští, ať jseš Madrid, Manchester nebo glasgow...

Reagovat
Furia Ceca

Hrajeme doma ve středu s Fiore. Je fakt, že od hráčů, co spíš vysedávají, jsem teda čekal víc, když dostanou prostor se ukázat...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak na tú našu hru tento rok pozerám, je zázrak, že sme vo všetkých súťažiach tak vysoko/ďaleko

Reagovat
CubONE

Skoda tej Parmy

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
10

Ještě že jsem to neviděl. Myslim, že to trošku chlapci přehání, šetřit se je jedna věc, ale takovýhle prohry přináší negativní energii, to je pak dost kontraproduktivní.

Reagovat
sankakofi

asi tak

Reagovat
DelPiero137

zavriet v treningovom centre ako to spravil ADL

Reagovat
smazaný uživatel

Juve na tu ligu sere az to hezky neni..

Reagovat
smazaný uživatel

"Kdyby" sis dal každý zápas zvlášť za větší peníze.

Reagovat
Milan.B

take kurzy nedavam za vacsie peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina díky za dojebaný tiket, třináct stovek by se šiklo

Reagovat
Pipo123

Aby sa Montella neprerátal, Sevilla ich pošle domov a neuhrajú ani EL

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
DelPiero137

Viem ze prichod autobusu supera je drsny ale takto veci sa moc nevidia nie? Ak nepocitam nejaku Bogotu alebo tak.

Reagovat
Pettirosso

to nevím, ale kdyby nevyhráli, jako posledních 20 let, tak takový siláci nejsou..

Reagovat
10

v Neapoli pravidelně, při zápase s Interem minule taky něco podobnýho probělo, ve Florencii taky často...

Reagovat
Furia Ceca

I v Boloni házeli fandové na bus Juve kameny.

Reagovat
DelPiero137

To musi byt pre hracov dost huste sediet v buse a prezivat to. Predpokladam ze v inych europskych top ligach sa to nevidi tak casto, ci hej?

Reagovat
M11

po 20 letech vylezli z nor..

Reagovat
Radin

Příznivci finalisty Ligy mistrů domácím útok oplatili v hledišti a do sektoru fanoušků FC házeli pyrotechniku. Některé světlice ovšem v davu explodovaly. Podle listu Gazzetta dello Sport bylo zraněno deset lidí, dva z nich jsou ve vážném stavu.

Reagovat
10

EF trošku předbíhá

Reagovat
Radin

s tím finalistou to na sportu přehnali, asi mysleli skoro finálové fáze :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Podle iDnes už jsme taky ve finále a ještě prý mohl být dneska titul

Reagovat
Furia Ceca

Čůráci! Po tomhle videu mě teda dnešní prohra sere 100x víc. Ale tak co, jedna výhra za 20 let, přejme jim to. Za pár dnů ovládnou Turín zase fanoušci Juve, až budeme slavit Scudetto.

Reagovat
Pettirosso

a vítězství LM, když už jsme v tom finále

Reagovat
Furia Ceca

Určitě. Cokoliv se objeví v médiích musí být pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že vaši fanoušci jsou úplní beránci.

Reagovat
smazaný uživatel

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Měl by tu někdo zájem s námi spolucestovat autem na Juve- Cagliari 9.5. ???

Případní zájemci pište na: 2x2@seznam.cz

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Reagovat
Airus

vážně? V 85 teprve pošle Nanda do hry?! WTF

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Votas

Super kolo

Reagovat
Deki

už ani nevím, kdy nějaký podobný bylo naposled...

Reagovat
Inter Eterno Amore

to preto, že som bol v Miláne ja

Reagovat
andycek1

Inac teraz sa postupuje do EL aj ze 6. mista ked finale hraju timy ktore maju Europu istu?? pokial ano tak Viola ze Sampu budu este tuho bojovat z Janovem, Turinem a Interem... AC je bez sance tipuju s takym fotbalem

Reagovat
Furia Ceca

Jj, 6. místo letos zaručuje EL.

Reagovat
Pipo123

Počkať ale keby Lazio skončilo horšie ako tretie tak EL je sa neposúva na nikoho či ?

Reagovat
Furia Ceca

To by Lazio musilo skončit hůř než šestý, protože jako finalista Coppy Italia má EL jistou.

Reagovat
CubONE

Isto? Podla mna musi vyhrat, ak by vyhralo Juve, tak sa to miesto posuva siestemu v lige, nie porazenemu v pohari.

Reagovat
Furia Ceca

Jo, to je vlastně pravda, ale je to novinka a nevím, jestli tohle pravidlo platí už letos nebo od příště...

Reagovat
smazaný uživatel

nuz, bude to este zaujimave

FORZA INTER

Reagovat
Furia Ceca

Je to docela prdel, jak se to furt dokola všechno mění. Akorát nevím, jestli to je vizitka síly nebo naopak slabosti Serie A!

Reagovat
Pipo123

Slabosti, Laziu stačí vyhrať 5-6 zápasov a je druhé, Neapolu tiež 3-4 zápasy a odrazu stráca 3 body na tretiu pozíciu. Ale je to fajn , ten koniec sezóny bude docela paráda

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim ze slabosti :)

Reagovat
C-M@ster

100. pro Tevéze

Reagovat
olis

ak by Neapol skoncil treti a vyhral aj EL tak ide priamo do skupiny? co mu zarucuje vyhra EL alebo iba do predkola co mu zarucuje 3. miesto?

Reagovat
Pipo123

Na isto to zaručuje 3 roky pre Beniteza, viac neviem

Reagovat
mastakillah

ale na tvrdo, v nejhorším vězení v Itálii

Reagovat
CubONE

Vitaz EL ide automaticky do skupiny. Ale ak by ste vyhrali, tak snad budete v lige stvrti

Reagovat
olis

snad ale zase na druhej strane 4 miestenky = menej penazi

Reagovat
CubONE

Este aby ste mali viac penazi

Reagovat
ED91

Lepší koeficient

Reagovat
Pipo123

Neapol posledné zápasy hraje super, ten futbal sa musí aj fanúšikom páčiť, nečakal som že sa tak postavia na nohy ešte. Momentálne favoriť EL a aj na druhé miesto v lige

Reagovat
olis

davam nam este max. 1 zapas ze zvladneme a potom pride prehra, viac ako 4 zapasy po sebe nedame

Reagovat
mastakillah

Zvláštní, že už několikátej zápas po sobě nehraje Guzmán a jak to bez něj šlape. Snad po sezóně potáhne zas o dům dál

Reagovat
olis

prave to napadlo aj mne ale ved pockajme, on sa do finale EL(ak sa tam vobec dostaneme) isto uzdravy a bude v nom aj hrat

Reagovat
FuckT

Tiez si myslim, Benitez je tvrdohlavy prasiak, radsej by si zozral hlavu aj s vajcami ako by mal uznat, ze skoro celu sezonu robil jedno primitivne rozhodnutie za druhym... Takze coskoro tiez ocakavam Guzmana v zaklade a Hamsika na lavicke...

Reagovat
olis

ak by sme postupili do finale EL ktore je 27.5 - 3 dni predtym hrame s Juve a 4 dni potom posledne ligove kolo s Laziom, blbsi termin sa uz vybrat nedal ?

alebo zeby sa to tie ligove zapasy nejak posunuli ? asi nie, ci?

Reagovat
Pipo123

No môže to byť sranda, bo čítal som že ak by Juve postúpilo do finále LM tak sa Coppa hraje 20.5, a niektoré zápasy by sa mohli pozmeniť.

Reagovat
Kenneth

Tohle jsou holt finalova kola. Co by si jako cekal? Takovy Real a Barca to nemaji zrovna jednodussi.

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo by lepšie keby si kúpil vstupenku na tribúnu ?

https://www.youtube.com/watch?v=o5L3y_bmvl4

Reagovat
andycek1

Co sa cudujes zastarale Talianske stadiony

Reagovat
smazaný uživatel

ja reagujem na veľmi intenzívnu rozcvičku hráča Romy

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní práce, 3body a hlavně výhra nad velkým rivalem. Icardi ukázal, že roste ve velkýho útočníka, dostal minimum prostoru a stejně z toho vytěží gól. Klobouk dolů, doufám že od tohodle zápasu jsme se odrazili směr špice ligy. Jinak výsledky ostatních týmů bojující o poháry vyjma Neapole radši bez komentáře. Obrovská škoda Lazia...

Reagovat
smazaný uživatel

inak Icardi mohol podla mna kludne daj aj 3 goly v sobotu. Asi by sa na jeho vykon inak pozeralo keby nedal vitazny gol, samozrejme som ale rad, ze to tam dal.. slovami Laca Borbelyho, je to ofenzivny predator :)

Reagovat
Spalovač šancí

Benitéz udělá buď 3. fleka, nebo vítězství v EL. Každopádně LM pro příští sezonu a prodloužení kontraktu

Reagovat
Koubinhor

Jak by to bylo kdyby EL vyhrála třeba Neapol??

1. juve do LM,

2. lazio do LM,

3. AS do předkola LM

4. Neapol vítěz EL přímo do LM ?????

Tím pádem by se to posunulo.....

5. tým přímo do EL

6. tým do předkola EL

Finále poháru JUVE vs lazio tzn oba účastníci LM, tím pádem 6. tým přímo do EL a 7. do předkola EL nebo jak to bude????

Díky za info

Reagovat
smazaný uživatel

6 tim ide do EL

Reagovat
The Krupy

Neuveriteľné, ako hráči Parmy bojujú pre fanúšikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt těch odpočtů, tak se ještě o tu záchranu poperou, celkem bych jim věřil že by se i zachránili

Reagovat
Pipo123

Super, včera sa zranil Klose a asi nestihne Parmu a Atalantu, podobne je na tom aj Mauri. Takže momentálne ná v základe zostal iba Maurcio, Basta, Anderson a Candreva, zvyšok PN Takto prejebeme LM a skončíme 4

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by vam to misto vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

takže za Mira by som dal Keitu, do zálohy Cataldi, Ledesma,Ederson a pred nimi FA7, Candreva, Keita...a pomaly začlenovať Filipa aj keĎ po dlhom zranení sa nesmie unáhliť

Reagovat
Pipo123

Já by som hral skôr 4-2-3-1 , záloha Lulič - Cataldi a ofenzívna Keita, Anderson, Candreva - Perea

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekná predstava ale čo defenzíva? nechýba tam defenzívny záložník a zvlášť potom čo je zranený deVrij?

Reagovat
Pipo123

Hlavne nech nehraje Ledesma, to je brzda neskutočná, skôr nech tam je Lulič a Catadli, v obrane asi nie je moc na výber, keďže out je aj Cana a Cavanda, takže klasika Radu, Mauricio, Novaretti, Basta

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja nie som fanúšik Ledesmu no snád to Pioli namieša dobre a rozhodneme do prvého polčasu naša ofenzíva nato má

Reagovat
Pipo123

Ofenzíva na to má, ale to musí Candreva hrať pre spoluhráčov a nie na seba. Po včerajšku išla od fanúšikov na neho veľká kritika, zadrbal veľa akcií kedy mohol skôr prihrať spoluhráčom. Odkedy je Anderson vo forme tak Candreva to nezvláda a chce sa mu vyrovnať

Reagovat
smazaný uživatel

no mne Candreva už dlhodobo pije krv svojím sebčením...chce brať všetko na seba a zbytočne stráca lopty...trošku by mu aj tréner mohol dohovoriť a snáď to napraví

Reagovat
Inzaghi

- Mr. Bee je v Miláně a dnes by se měl sejít s Berlusconim. Ačkoliv strhává v posledních dnech všechnu mediální pozornost na sebe, podle některých zdrojů Silvio stále preferuje nabídku čínského konsorcia.

- Fondazione Fiera, které patří pozemek v Portellu, kde chce AC stavět nový stadion, dnes oficiálně vybralo projekt stadionu jako nejvhodnější a požádalo AC o předložení dalších detailů.

- Curva Sud plánuje na zápas s Janovem další protest. V hledišti by mohl být i Mr. Bee.

- Hráčem, který údajně v autobusu Inzaghimu řekl, že není dost dobrý na trénování AC, má být De Jong.

Reagovat
CubONE

http://www.forbes.com/sites/mikeozanian/2015/04/22/is-berlusconi-actually-selling-ac-milan-to-chinese-with-taechaubol-as-front-man/

Toto si cital? za Beem su ini Cinania alebo ide o tych istych?

Stadion sa snad postavi, na to sa osobne velmi tesim, je to krok vpred. A ak to bol naozaj de Jong, tak o podpise novej zmluvy uvazovat nemozme.

Reagovat
Inzaghi

Mr. Bee sám takový kapitál na udržování AC nemá, také za ním stojí konsorcium, údajně s investory z Číny, Thajska a Singapuru + se psalo o dohodě s Doyen sports, takže Kondogbia je v létě už skoro tutovka. To "skutečně čínské" konsorcium mělo být složené z majitelů Wanda group, Wahaha group, Huawei a podíl měl mít i Jack Ma, jednu dobu nejbohatší Číňan, který má aliexpress. O lidech za Mr. Bee se toho právě moc neví, proto si nejsem jistý, jak se ohledně toho cítit. Do hry dnes údajně vstoupil i sám čínský prezident. Bee se zdá být podle toho humbuku kolem nejblíž, ale těžko říct, co se děje v zákulisí.

Stadion dnes podle mě dostal skutečně reálný rozměr. Byly tu i názory, že lokaci v Portellu používá AC jako plán na snížení ceny jiných pozemků vhodnějších pro stadion, ale oficiální schválení od Fondazione Fiera nasvědčuje tomu, že by se možná vážně mohlo příští rok podle plánu začít stavět. AC zveřejnilo dnes další video, vypadá to super: https://www.facebook.com/ACMilan/videos/vb.147054831936/10152768862966937/?type=2&theater

Nejsem si jistý, nakolik se mi líbí jako stadion, ale hrozně se mi to líbí jako budova a líbí se mi ta myšlenka stadionu přímo v centru města, u Casy.

Uvidíme, jaký vliv na prodlužování smluv a vykupování hráčů na hostováních bude mít potenciální nový majitel, ale nepovažuju Nigela za tak nenahraditelného, jako tomu bylo dřív. Záloha musí dostat úplně nový složení tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak se ten incident, údajně mezi De Jongem a Pippem mohl dostat na veřejnost.

Taky spíše preferuji Čínany, přijdou mi stabilnější, a líbí se mi možnost, že by to byl jejich 1. klub, který by podle info mohla podporovat vláda.

Stadion mi přijde taky v pohodě, myslím, že by mohl bohatě postačit, zvlášť když je tam možnost navýšení kapacity, určitě to pomůže vyvařit nějaké peníze v budoucnu. Začíná se zdát, že v Miláně budou opět konečně peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé vítězství na Juve po dlouhých 20 letech. Obrovská úleva pro klub i fanoušky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele