32. kolo
26.04.2015 15:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Hellas Verona - US Sassuolo 3:2

Hellas Verona si dokázal poradit se Sassuolem! A to přesto, že většinu času domácí hráli bez vyloučeného hráče. Po osmnácti minutách se nechal vyloučit Rafael. Hrdinou utkání se stal Luca Toni, který se trefil dvakrát. Doplnil jej Ignacio Gomez. Za hosty skóroval domácí Vangelis Moras, který se stal autorem vlastní branky. A pak Antonio Floro Flores.

Už ve třetí minutě si na centrovaný míč naběhl hostující Zaza, který ale byl ve složité pozici a pálil mimo bránu. Následně se Jankovič dostal s míčem do vápna, kde proti němu včas vyběhl brankář Consigli. Boško Janković musel o chvíli později střídat kvůli zranění. A nebyl to jediný zásah do sestavy, protože po osmnácti minutách se hosté hnali do rychlého protiútoku. Brankář Rafael vyběhl za vápno a trefil míč rukou! Sudí Chiffi jej ihned vyloučil. Dolů musel jeden obětní beránek a volba padla na mladého Valotiho. Ten byl přitom na hrací ploše jen pět minut!

Ještě předtím si na centrovaný míč naběhl Luca Toni, který je i přes pokročilý věk ve skvělé kondici. Ale v úvodu zápasu se pouze zastřeloval. Po třiceti minutách se ale do vedení dostali oslabení domácí. Na konci rychlého protiútoku byla povedená kolmice za obranu, na kterou si naběhl Ignacio Gómez a vstřelil první branku!

Trvalo to jen pět minut, než se hosté zvládli vzpamatovat. Na přízemní přihrávku z levé strany si ve vápně nabíhal Zaza, který znamená vždycky nebezpečí. Před ním se pokoušel míč odklidit Vangelis Moras, ale zamířil jen do vlastní sítě! Do konce první půle už víc branek nepadlo, ale ve druhém dějství jsme se mohli stát svědky skvělé podívané!

Greco zkusil vypálit zpoza vápna, jenže Consigli si poradil. Po hodině hry pálil Domenico Berardi, ale střela mu nesedla. O čtyři minuty později hráči Verony sehráli skvělou podívanou, když Luca Toni využil svých centimetrů a sklepl míč pro Gomeze. Ten mu nesobecky a ještě elegantně vrátil. A pro zkušeného střelce už nebylo žádným problémem vstřelit další branku! 2:1 pro Veronu.

Dvacet minut před koncem utkání se Verona prosadila znovu. A byla to krásná akce od Toniho. Vysoký útočník dostal dlouhou přihrávku na útočnou polovinu, kde byl sám na několik obránců Sassuola. S nimi si ale jakoby mimochodem poradil a vstřelil třetí branku! Byl to ještě hodně zajímavý zápas, protože minutu před koncem Missiroli pronikl s míčem hluboko do vápna a nahrál míč na nabíhajícího Antonia Flora Florese. Pro něj nebylo problémem zasunout míč do sítě - 3:2. Verona dnes zvládla celé utkání i s jedním vyloučeným!

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele