32. kolo
25.04.2015 18:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - AC Milán 2:1

AC Milán doslova odmítá bojovat o pohárovou Evropu a po porážce v Udinese to vypadá, že kdysi slavný tým bude podruhé v řadě bez účasti v evropských pohárech. Zebry o svém vítězství rozhodli v průběhu druhého poločasu, za Milán už jen korigoval Pazzini.

Pokud se chtěli Rossoneri přiblížit šestému místu, potřebovali na půdě Udinese nutně vyhrát. Nakonec ale po dalším špatném výkonu neberou ani bod.

První šanci zápasu mělo Udine, konkrétně nebezpečný Antonio Di Natale. Jeho pohotová dělovka měla gólové parametry, ale skvěle zasáhl Diego López. Souboj těchto dvou se ještě jednou opakoval o několik minut později, ale znovu vyzněl lépe pro španělského brankáře ve službách AC. Ze strany Milána to ale byla bída, ve předu si Inzaghiho parta nevytvořila skoro nic.

Druhý poločas už byl zhlediska atraktivity o něco lepší. V 51.minutě si nesrovnal mušku střílící Van Ginkel a konečně v 58.minutě šli domácí Zebry do vedení. Centr Di Nataleho propadl až k volnému Pinzimu, který přízemní střelou poslal Udinese do vedení - 1:0. AC sice drželo častěji míč, ale v útoku bylo bezzubé. V 75.minutě navíc zvýšil už na 2:0 Emmanuel Badu a pod Inzaghim se znovu rozkývala židle. Badu procpal míč za Lópeze z malého vápna, přičemž byl bráněn dvěma zadáky AC!

Milán stíhl v závěru už jenom snížit, hezký centr střídajícího Cerciho hlavou zasáhl Pazzini a bylo to 2:1 pro domácí. Udine zbylé vedení v poklidu uhájilo a alespoň částečně potěšilo své fanoušky za jinak nepovedenou sezonu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
LidoOP

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele