32. kolo
26.04.2015 15:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Janov CFC - AC Cesena 3:1

Fotbalisté Ceseny nezvládli zápas s janovským FC a po porážce 1:3 si výrazně komplikují záchranářské možnosti. Naopak domácí Grifové se výhrou přihlásili o Evropskou ligu, na šesté místo v tuto chvíli ztrácí už jen dva body.

Janov byl doma aktivnější a nakonec vyhrál zcela po zásluze. Domácí ofenzíva se poprvé zaktivizovala ve 14.minutě, kdy Bertolacci posunul míč na Falquého, kterého vychytal hostující brankář. O chvíli později našel Perotti italského reprezentanta Bertolacciho, ale ten netrefil branku. Bertolacci byl znovu v akci po půlhodině hry, ale ani tentokrát brankář Agliardi neinkasoval. Každopádně tlak Grifů sílil a nakonec ve 38.minutě přinesl svoje ovoce. Perotti odcentroval a aktivní Bertolacci poslal Janov do jednobrankového vedení.

Bertolacci byl tak hlavní postavou prvního poločasu a to se před zápasem vůbec nevědělo, zdali bude hrát. Trenér Gian Pier Gasperini se nakonec rozhodl pro jeho nasazení a rozhodně nemohl litovat. V nastaveném čase prvního poločasu byl faulován Perotti a jelikož to bylo ve vápně, kopala se penalta. Sám postižený Argentinec ji proměnil a Janov vedl po prvním poločase nad Cesenou už 2:0.

Cesena potřebovala ve druhém dějství pořádně přidat, jenže místo vysněného snížení přišla třetí branka a bylo prakticky po zápase. Do De Maiova centru se položil Leonard Pavoletti a Agliardi potřetí inkasoval. Domácí měli i další šance, ale ke změně skóre už nedopracovali. Spíše naopak, dvacet minut před koncem vypustil krásnou střelu Carlos Carbonero a bylo to už jen 3:1 pro domácí.

Cavallucci Marini se snažili seč mohli a těsně před koncem zápasu byli blízko dalšímu snížění, ovšem Defrel postup sám na Perina vůbec nezvládl. Ve zbytku zápasu si už Grifové náskok pohlídali, v nastavení ještě uviděl červenou kartu hostující Zé Eduardo, ale na konečný výsledek to nemělo žádný vliv.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele