Serie A - souhrn 31. kola

29.03.2014, 19:56, aktualizováno 31.03.2014, 22:54
Komentáře a souhrny
Neapol ve šlágru porazila Juventus, stále ale ztrácí šest bodů na AS Řím, které uspělo na hřišti Sassuola. Lazio porazilo Parmu, výhru nad Chievem si připsalo AC Milán, krok směrem ven z krize udělal Hellas, Udinese udolalo Catanii, smírně se rozešly Sampdoria s Fiorentinou a Livorno s Interem...

AS Livorno - Inter Milán 2:2

31.03.2014 21:00

Góly: 54. Paulinho, 85. Innocent Emeghara - 37. Hernanes, 45. Rodrigo Palacio

Inter sice na půdě nováčka ligy vedl, v poločase odcházel do kabin dokonce za dvoubrankového náskoku. Nakonec se však díky chybám vlastních hráčů ze tří bodů neraduje, protože zásahy útočné dvojice v podání Paulinha a Innocenta Emeghary byly až příliš.

Inter se už od prvních minut tlačil před bránu svého soupeře a byl pevně rozhodnut dojít si pro tři body. Spolupráce Jonathana s Kuzmanovićem však skončila na nepřesnosti, obdobně se vedlo také velké lednové posile z Lazia. Brazilský kouzelník Hernanes si vzal míč pod patronát a poslal jej směrem brankáře Bardiho, mimochodem mladíka z řad Interu Milán. Ten se ale proti bývalým (a pravděpodobně také budoucím) spoluhráčům zaskvěl dobrým výkonem.

Práci měl také jeho zkušenější kolega v bráně Interu Milán, protože musel čelit přímému volnému kopu. Nakonec si skvěle poradil a míč vytěsnil mimo tři tyče. Najít ztracenou formu - takový je sen mladíka Maura Icardiho, který svými góly v předchozím angažmá potopil například Starou dámu. Nyní by rád dostával příležitost vedle zkušených zakončovatelů jako jsou Rodrigo Palacio nebo Diego Milito, jenž je ostatně pro Icardiho velkým vzorem. Dnes se mu ale nedařilo překonat svého konkurenta, Bardiho neprostřelil.

Krátce po půl hodině odehraného času se znovu k míči dostal Hernanes a opět předvedl svou vrcholnou disciplínu. Jeho rána z větší vzdálenosti ale opět mířila jen těsně vedle tyče. Potřetí již se ale někdejší laziale mohl radovat, protože se stal prvním úspěšným střelcem dnešního klání. Hernanes si počkal na centr Álvareze a z větší blízkosti pohodlně zakončil - 1:0.

Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Hosté chtěli svého soupeře definitivně zlomit a minimálně pro první půli se jim to podařilo. Zmíněný Rodrigo Palacio dnes zaznamenal velmi důležitý gól, když využil dalšího centrovaného míče a střelou o zem překonal přikovaného Bardiho!

Tento miniduel se opakoval ještě jednou, hned zkraje druhého dějství načal Livorno další akcí Palacio. Argentinský útočník ale tentokrát narazil na výborného Bardiho, což byl dost možná zlomový okamžik celého utkání. Jen o deset minut později totiž obrana Nerazzurri nechala ve vápně zcela volného Paulinha, který využil situace a centr ze strany volejem usměrnil přesnou ranou pod břevno!

Nevýrazného Belfodila (opět hráč Interu) nahradil Innocent Emeghara, který již minule zachraňoval Sienu. Tu sice nezachránil, ale dojem udělal. O něco podobného se pokusil dnes a opět byl poměrně úspěšný. K tomu ale později. Dvacet minut před koncem se na hrací ploše objevil Fredy Guarín, který nahradil Hernanese. Někdejší hráč Porta mohl usměrnit míč do sítě, ale ani nadvakrát překážku před sebe stavěnou nepřekonal. Bardi se o pár momentů později zaskvěl před Icardim, který měl na kopačce vyrovnání, ale v samostatném náběhu na brankáře Livorna nevyzrál.

Pět minut před koncem se Bardi opět ukázal, když vyrazil volej Zdravka Kuzmanoviće! A to Inter vzápětí mrzelo. Stadio Armando Picchi explodovalo radostí poté, co střídající Innocent Emeghara zaběhl za obranu, dostal přesný balon a ještě přesnější ranou prostřelil bezmocného Samira Handanoviće.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Calcio Catania 1:0

31.03.2014 19:00

Góly: 68. Antonio Di Natale

Zebry opět spoléhaly na schopnosti svého kapitána a opět se to vyplatilo. Střelec Antonio Di Natale se zapsal jako hlavní hvězda dnešního večera a spasil svůj tým. Díky třem bodům jsou Zebry čtrnácté, Catania na druhou stranu prohrává další bitvu.

Catania zoufale bojuje o záchranu a dnes k tomu měla poměrně blízko. Nebýt Di Nataleho talentu, nejspíš by Sloni urvali remízu, ubránili svoji tvrz, zkrátka získali body. Ale nakonec je z toho jen další zklamání, další nepovedený zápas a další obavy o budoucnost. Prvoligová příslušnost se vzdaluje, což nezměnila ani první akce Slonů. Keko nezvládl dobře vystřelit a mladík Scuffet si svoji úlohu splnil.

To je vůbec velice zajímavá postava s velkou budoucností. Nejeden odborník jej posuzuje velice kladně a zatím se na svůj věk Scuffet prosazuje s obdivuhodným klidem a rychlostí. Ten se prosadil také proti střele českého záložníka Jaroslava Plašila, který si obhodil obránce a vypálil k tyči. Scuffet se ale výborně přemístil a jeho pokus ukryl do rukavic. Tento duel se opakoval ještě několikrát, ale vždy v něm vítězil mladičký brankář Udinese.

Po půl hodině se již Di Natale poprvé k míči dostal, ale v obdobném náběhu, jako byl ten Plašilův, trefil jen do brankáře Mariana Andujara. Di Nataleho vydatně podporoval mladík Nicolas López, který se ocitl v další velmi dobré šanci dnešního duelu. Ještě v rámci první půle se ale netrefil přesně.

O další pokus, jak zaměstnat brankáře Andujara, se postaral Bruno Fernandes, který po návratu ze šaten seběhl do středu hřiště a tvrdě vypálil. Ani to ale nevedlo ke gólu. Udinese ale začínalo pomalu šlapat na plyn a po hodině hry se do další šance dostal opět agilní Fernandes. Jeho dělovku však brankář Andujar výborně vyrazil. Di Natale se dál staral o rozruch před brankářem Andujarem, ale ani dobrou nahrávku do pokutového území nestačil v náběhu ztečovat do brány.

Jeho snaha se setkala s úspěšnějším verzí o pár momentů později, když ani Andujarův zákrok nestačil na udržení nuly na kontě. Di Natale si naběhl na centrovaný míč do pokutového území a relativně málo hlídán hlavou zakončil!

Andujar však nadále předváděl své umění a postupně musel likvidovat pokusy Heurtauxe i Di Nataleho. Velké chvíle však prožívala Catania. Neprosadil se Plašil, po něm se zastřeloval také Monzón. A do třetice svou šanci neproměnil Gonzalo Bergessio, který narazil na opět vynikajícího Scuffeta. Sloni sice bojovali, ale Zebry je nakonec porazily.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Juventus FC 2:0

30.03.2014 20:45

Góly: 37. José Callejón, 81. Dries Mertens

Juventus po dvaadvaceti neprohraných zápasech padl. Postarala se o to Benítezova družina, která tak opět vyvíjí tlak na druhé AS Řím, navíc si díky zaváhání Fiorentiny pojišťuje třetí místo. Neapol sehrála velmi dobré utkání, Starou dámu přehrála a zcela zaslouženě zvítězila.

Partenopei věděli, že Fiorentina v odpoledním utkání pouze remizovala, a tak mohli jít do zápasu s čistou hlavou, přeci jenom by jim případná porážka tolik problémů nezpůsobila. Navíc dokud je to možné, chtějí vyvíjet tlak na druhé AS Řím, i když celková ztráta činí devět bodů. Juventus je ale ve velkém laufu a v pohodě si kráčí pro třetí Scudetto v řadě. Neapolští ale mají na Starou dámu spadeno a toto utkání chtěli za každou cenu vyhrát.

Podle toho také vypadal začátek utkání. Buffon byl v jednom ohni. V sedmé minutě musel likvidovat tutovku Callejóna a chvíli na to sudí Orsato neuznal branku Marku Hamšíkovi pro ofsajdové postavení. V desáté minutě předvedli Partenopei krásnou akci, na jejímž konci byl opět Marek Hamšík. Po spolupráci s Callejónem dobře vypálil, ale narazil na problém jménem Gigi Buffon. Italský veterán znovu prokázal své obrovské kvality. Neapol dál stupňovala tlak, ale tentokrát defenzíva Staré dámy nepovolovala koncovku. Až ve 29. minutě se ve vápně Juve rozpoutala další bouře. Higuaín dostal do blízkosti Buffona těžkou přihrávku, k odraženému míči ihned přispěchal Jorginho a Buffon znovu zasáhl. Hosté ale nemohli tento nápor vydržet věčně. Ve 37. minutě předvedl s balónem dobré manévry Insigne a Callejón konečně prostřelil Buffona. Juventus si dlouho koledoval a nakonec po zásluze prohrával 1:0.

Conteho svěřenci měli rozhodně o přestávce nad čím přemýšlet. Dlouho se nestalo, aby je některý tým takto přehrával. Jenomže ve druhém dějství se jejich hra moc nezměnila. Nadále to byla Neapol, kdo diktoval tempo utkání. Po hodině hry vyprodukoval zajímavou střelu Ghoulam a už to vypadalo na jistý gól. Pokud ale máte v brance Buffona, můžete se stoprocentně spolehnout. Fenomenální Gigi předvedl další skvostný zákrok a byl to on, kdo držel lídra Serie A ve hře o body. Antonio Conte dělal co mohl, aby oživil hru svého týmu a tak poslal na plac Mirka Vučiniče. Ten vzápětí pořádně vystrašil domácí Tifosi, když jeho střela jen tak tak nezapadla k tyči. Juventus ale přeci jenom ožil a začal být více nebezpečný.

Naděje na body ale vzala za své po příchodu Gorana Pandeva na hřiště, respektive v 81. minutě a brance Driese Mertense. Makedonský fotbalista vykouzlil vysoký pas a Mertens přesnou ranou k tyči zvýšil na 2:0. Pro Juventus to bylo definitivní KO. Sudí Orsato sice ještě nastavil celých šest minut, ale obrana Azzurri působila jistým dojmem. Neapol vyhrála 2:0, uštědřila Juventusu teprve druhou porážku v sezoně, ale co je hlavní - upevňuje si třetí pozici.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Parma FC 3:2

30.03.2014 15:00

Góly: 15. Senad Lulić, 67. Miroslav Klose, 90. Antonio Candreva - 26. Jonathan Biabiany, 81. Michaël Ciani (vl.)

Lazio doma porazilo v důležitém utkání o evropské poháry Parmu 3:2 a posunulo se na osmé místo s dvoubodovou ztrátou na svého dnešního soupeře. Ducali na Stadio Olimpico dvakrát dokázali vyrovnat, na třetí zásah Candrevy už neměli čas odpovědět.

Pokud chtělo Lazio pomýšlet na evropské poháry, muselo v tomto utkání zvítězit. Případná porážka už by nejspíše znamenala konec nadějí. Svěřenci trenéra Edyho Rejy však situaci zvládli a boj o Evropskou ligu tak bude do konce sezony hodně napínavý.

Biancocelesti měli dobrý start do utkání. Po čtvrthodině hry vykouzlil Konko přihrávku na Luliče, který nekompromisní střelou pod břevno zajistil Laziu vedení 1:0. Za čtyři minuty mohlo být srovnáno, spolupráce Acquaha s Biabianym nakonec nevyšla, neboť druhý jmenovaný zakončoval z hodně složité pozice. Parma ale zvýšila obrátky, za chvíli Schelottův pokus kryl Marchetti, ale ve 26. minutě už byl výsledek srovnaný. Cassanovu střelu vyrazil Marchetti před Biabianyho, který se z dorážky nemýlil - 1:1. První poločas už nic dalšího podstatného nepřinesl, nicméně ve druhém dějství byla k vidění spousta zajímavých momentů včetně branek.

Nejprve Cassana vychytal Marchetti a poté uťal Luličovo sólo a zakončení Mirante. Přitom Lulič mohl přihrávat mnohem lépe postaveným spoluhráčům. V 67.minutě Lazio opět vedlo. Miroslav Klose se objevil ve vápně sám, což je samo o sobě trestuhodné a německý útočník tyto situace prostě trestá. Mirantemu střelou na zadní tyč nedal šanci a Lazio vedlo 2:1.

Parma ale opět dokázala odpovědět, byť to bylo za vydatného přispění domácího brankáře. Marchetti si nechal projít pod nohou Cianiho přihrávku a fatálním zkratem nechal Parmu vyrovnat! Lazio se s výsledkem nehodlalo smířit a Parmu místy pořádně přimáčklo. Nebezpečné byly i protiútoky Parmy, které ale obrana Lazia dokázala zastavovat. V nastaveném čase utkání gradovalo až vygradovalo ve třetí gól Lazia. Keita našel dobrou přihrávkou Candrevu, který propálil Miranteho a zajistil svému týmu vítězství!

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Janov CFC 3:0

30.03.2014 15:00

Góly: 35. Marco Donadel, 88. Luca Toni, 90+4. Luca Toni

Veronský Hellas ukončil čekání na vstřelenou branku, když po 530 minutách, tedy necelých devíti hodinách čistého hracího času, prostřelil brankáře Perina Donadel. Trefa to byla zároveň vítězná a Hellas se tak ještě přihlásil do bojů o Evropskou ligu. Dvakrát se prosadil i šutér Luca Toni.

Veronští zároveň ukončili pětizápasové čekání na vítězství a po dlouhé době vyhráli před zraky domácích fanoušků. Výsledek sice hovoří jasně, ale utkání to rozhodně nebylo jednoduché, zvláště když Mandorliniho svěřenci hráli celý druhý poločas bez vyloučeného Albertazziho.

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou a šancí bylo dostatek na obou stranách. Jako první ohrozil branku soupeře Gilardino, jeho nepříjemná tyč málem nadělala Rafaelovi velké problémy. Na druhé straně hlavičkoval Toni a Perin jeho pokus kryl. Hra se okamžitě přesunula před Rafaela a Centurion těsně minul branku. Hellas postupně začal přebírat iniciativu a nakonec ještě v prvním poločase dosáhl na vedení. Iturbe sklepl Marquinhosův centr na Donadela, jenž prostřelil Perina. Dlouhé čekání na branku skončilo - 1:0 pro Hellas. Ještě v prvním poločase mohli domácí vedení navýšit, ale místo toho přišla výrazná komplikace. Albertazzi uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Janovští si s přesilou ale paradoxně nevěděli rady. Hellas se ještě více semkl a naopak to byl on, kdo nadále ohrožoval branku soupeře. Cacciatoreho ránu po hodině hry vyrazil Perin na rohový kop a rovněž zakončení Toniho skončilo na skvělém Perinovi. Když už se začínali Grifové herně zvedat, přišel šok v podobě další branky. Z rychlého protiútoku se trefil pohodlně Luca Toni a o vítězi utkání přestávalo být pochyb. A když pak ve čtvrté minutě nastavení přidal Toni třetí trefu, bylo jasno.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - ACF Fiorentina 0:0

30.03.2014 15:00

Góly: -

Fiorentina dál pokračuje ve značně nevyrovnaných výkonech a připisuje si pouhý bod z utkání se Sampdorií. Navíc se bez střelců Pepita Rossiho a Maria Gómeze nedokázala ani prosadit.

Fialky nedokázaly vstřelit domácímu celku ani jeden gól, což mělo při podobném vývoji na straně Dorie logicky za následek konečnou dělbu bodů. Minuty v první jedenáctce si mohl připsat například polský talent Rafal Wolski, který je však pro vedení toskánského celku spíše zklamáním. Dnes dostal šanci na revanš, ale potvrdil to, co platí pro celý tým trenéra Vincenza Montelly - bez zraněné střelecké formace se mu zkrátka nedaří.

Viola mohla navíc i poměrně rychle prohrávat, když se Éder dostal do vápna, počkal si na přihrávku, kterou zpracoval a poměrně dobře vystřelil. Brankář Neto však zasahovat nemusel, protože projektil z kopačky soupeře nakonec zamířil mimo tři tyče. Fanouškům hostujícího týmu se muselo ulevit, protože rána to vůbec nebyla špatná a brankář Neto by zřejmě neměl šanci na zákrok.

Prapor toskánského celku se snažil povznést Alberto Aquilani, který se pokoušel nahrávkou oslovit nabíhajícího spoluhráče Alessandra Matriho, ale spolupráce dvou italských ofenzivních talentů se příliš nedařila. Silná záložní formace Violy se snažila najít cestu přes dobře fungující obrannou linii Dorie pomocí kombinace, ale když se nevedla, museli se hosté prosazovat střelbou. V týmu Montelly samozřejmě nechybí elitní střelci z větší vzdálenosti, ale ani Borja Valero dnes neměl svůj den a pálil mimo tři tyče.

Sampdoria se však také v útoku příliš nečinila a její souhra nedělala obraně Fiorentiny žádné větší potíže. Po faulu na Angela Palomba se do zakončení dostal Gabbiadini, ale jeho obstřel zdi ztroskotal na dobrém zákroku brankáře Neta, který rychlými reflexy míč pohlídal. Svou šanci na první branku měla také Fiorentina, kterou mohl do vedení před odchodem do kabin poslat Mati Fernández, ale jeho pokus mířil těsně vedle tyče!

Druhou půli opět začali lépe domácí, kterým nechybělo mnoho k oslavě první branky. Soriano kombinoval s Maxim Lópezem, ale ani tato spolupráce nevedla ke zlepšení bezbrankového stavu. Na svém místě byl totiž opět pohotový brankář Neto, který si s umístěným projektilem výtečně poradil. Tlak Fiorentiny se z oblasti teorie přenesl do praxe, ale ani opětovné obléhání domácí brány nevedlo ke změně skóre. Až deset minut před koncem utkání se do míče opřel Juan Manuel Vargas, který namířil svou ránu pod břevno. Balon se ale od brankové konstrukce odrazil jen k zemi a čáru nepřekročil celým objemem. Viola si tedy s Dorií body pouze dělí.

Více informací k zápasu

Turín FC - Cagliari Calcio 2:1

30.03.2014 15:00

Góly: 45. Omar El Kaddouri, 71. Alessio Cerci - 77. Nenê

Cagliari Calcio klesá, protože v Turíně nestačilo na tamní FC. Úvodní branku si na své konto připsal talentovaný záložník Omar El Kaddouri, vedení Granaty navýšil Alessio Cerci. Ani korekce skóre v podání Neného nestačila na bodový přísun.

Alessio Cerci se opět probudil k životu a po několika předešlých nevýrazných výkonech se opět zapsal na střeleckou listinu. To byl dokonce zlomový okamžik a zřejmě rozhodující branka dnešního utkání. Cerci ale hrozil obraně Isoliani již od úvodu, protože nejprve centroval do pokutového území soupeře a následně se sám zastřeloval. V prvním případě však nenašel nikoho ze svých spoluhráčů, v tom druhém výtečně zasáhl Vlada Avramov.

Turín byl jednoznačně aktivnějším týmem, takže bylo jen otázkou času, než se mu podaří vstřelit úvodní gól. V útočné akci Granaty mohl posléze pokračovat zkušený útočník Riccardo Meggiorini, ale dobrou nahrávku nezpracoval podle představ a míč skončil v zámezí. Po chybě Davideho Astoriho se do šance řítil mladík El Kaddouri, ale ani on svůj samostatný nájezd příliš zdařile neproměnil.

Své šance mělo také Cagliari, jmenovitě se do zakončení dostal Nené. Ten si sice pohrál s obranou Granaty, ale jeho následná střela již tolik radosti z hlediska hostujících fandů vzbuzovat nemohla. Brankář Padelli sváděl s Neném usilovné souboje o každý míč, který Brazilec na svého soupeře vystřelil. Ani třetí pokus Neného se ale nesetkal s úspěchem. Další šance Turína se narodila u Cerciho, který vyslal do uličky Riccarda Meggioriniho, ale zkušený zakončovatel mířil mimo. Po nebezpečném centru Avelara z přímého volného kopu se stav utkání opět neměnil.

Stalo se tak až minutu před koncem první půle. Brankář Avramov nestačil reagovat na náběh Omara El Kaddouriho, jehož skvěle našel centrující Alessio Cerci. El Kaddouri již neměl mnoho obtíží při překonání svého soka a Turín vedl.

Šok pro hosty mohl zvýšit ještě Meggiorini, který ale chvíli po nástupu z kabin mířil mimo tři tyče. Ten Avramova nepřekonal ani napodruhé, protože Ani výtečné zákroky srbského brankáře ale nemohly udržet Turín příliš dlouho na uzdě, což se projevilo dvacet minut před koncem. Avelar nestačil ve sprinterském souboji na Cerciho a ten pohodlně zvýšil na 2:0.

A jednalo se o branku významnou, protože o pouhých pár minut později se ke slovu dostali také hosté. Po centru Pisana se Nené konečně dočkal a jeho hlavička zapadla přesně za záda brankáře Daniela Padelliho!

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AS Řím 0:2

30.03.2014 12:30

Góly: 16. Mattia Destro, 90+6. Michel Bastos

AS Řím dle očekávání zvítězil v Sassuolu. Vlci šli brzy do vedení, ale o výsledek se museli dlouho strachovat. Až branka v šesté minutě nastavení v podání Bastose definitivně rozhodla o zisku tří bodů.

Aktuálně druhý tým soutěže přicestoval na půdu Sassuola v pozici jasného favorita. Římané střeží druhou příčku před Neapolí a to se jím zatím daří na výbornou. Sassuolo chtělo překvapit a i konečný bod by pro něj měl cenu zlata. Nicméně AS překvapení nedopustilo.

Od úvodní minuty domácí tým přikovalo k vápnu a už ve druhé minutě musela obrana Neroverdi hasit rodící se šanci Florenziho. Hned na to po nebezpečném centru hlavičkoval Destro těsně nad Pegolovu branku. Domácí se osmělili ve 12. minutě, konkrétně pálil na De Sanctise Sansone, ale brankář hostí vyrazil na rohový kop. Z něho následně mohl udeřit Cannavaro, ovšem netrefil branku. Čekání na gól trvalo jen šestnáct minut. Nainggolan vystihl rozehrávku, ihned přihrál Destrovi, který situaci sám proti Pegolovi zvládl na jedničku - 1:0 pro AS Řím.

Ve 36. minutě došlo k hodně spornému okamžiku. Po faulu na Sansoneho měli kopat domácí pokutový kop. Sudí Nicola Rizzoli s ničím neotálel, ale dostal se pod velký tlak hráčů Říma, kteří s verdiktem vehementně nesouhlasili. Po velkém nátlaku nakonec Rizzoli svoje rozhodnutí odvolal a penalta se nekopala! Rozhodnutí to nakonec bylo správné, neboť opakované záběry prokázaly, že o penaltu nešlo. Každopádně hrálo se dál a z velké dálky zkusil štěstí Berardi, leč neúspěšně.

Také ve druhém dějství udávali tempo hosté. Destro a po něm Pjanič měli dobré šance definitivně rozhodnout utkání. Na druhé straně byl blízko vyrovnání Cannavaro, ale míč nakonec skončil opět jen těsně vedle. Římané se snažili dát druhý gól, ale jakoby byla branka Neroverdi zakletá. Dvě minuty před koncem zápasu si Rudi Garcia musel oddychnout, když Zazova tečovaná rána z velmi dobré pozice nakonec paseku nenadělala.

Vlci nakonec utkání rozhodli až v šesté minutě nastaveného času. Obrana Sassuola znovu chybovala a Bastos přízemní střelou pečetil výhru hostů 2:0.

Více informací k zápasu

AC Milán - Chievo Verona 3:0

29.03.2014 20:45

Góly: 4. Mario Balotelli, 27. Kaká, 54. Kaká

Třísté utkání v dresu AC Milán sehrál Brazilec Kaká ve velkém stylu. Svými dvěma brankami rozhodl o vítězství Rossoneri nad Chievem 3:0. Milánští tak navázali na vítězství proti Fiorentině a znovu to bylo s čistým kontem, což je v této sezoně málo vídaná věc.

U čistého konta ale nemuselo zůstat. Hosté měli v samotném závěru výhodu pokutového kopu, který Cyril Théréau neproměnil. I kdyby se tak stalo, na konečném zisku tří bodů pro Seedorfovo svěřence by to nic neměnilo.

Milánští vstoupili do utkání hodně dobře. Adil Rami už po čtyřech minutách poslal do vápna přesný centr a Mario Balotelli rovnou z první ze vzduchu překonal Agazziho. Domácí vedli 1:0 a mohli se hned ze začátku uklidnit. To jim v dalším vývoji zápasu hodně pomohlo. Rossoneri byli lepším týmem a zanedlouho zvýšili vedení. Ve 27.minutě vysunul Honda obloučkem Kaká, nejednalo se o ofsajd a brazilský záložník zblízka prostřelil Agazziho. Ve své třístém zápase za AC tak vstřelil gól a jak se později ukázalo, nebyl jediný.

Po necelé hodině hry se Kaká předvedl svým fanouškům znovu. Nádhernou střelou uvnitř pokutového území překonal Agazziho podruhé a celkově potřetí v zápase. AC vedlo 3:0 a bylo na nejlepší cestě získat tři body. Fly Donkeys za celý zápas branku Abbiatiho příliš neohrozili. Až v samotném závěru se jim naskytla možnost výsledek zkorigovat. Sudí Giacomelli totiž nařídil pokutový kop. Tíhu okamžiku ale neunesl Cyril Théréau. Při exekuci trefil břevno a Abbiati tak udržel čisté konto.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Atalanta Bergamo 0:2

29.03.2014 18:00

Góly: 22. Giuseppe De Luca, 26. Marcelo Estigarribia

Felsinei nezvládli duel s Atalantou Bergamo a po dvou brankách padli. Naděje na záchranu se tímto výsledkem nadále vzdaluje. Zato Bergamaschi se mou radovat ze tří bodů, které jejich snahu o poháry ještě navyšují.

Rychlé dvě branky z první půle rozhodly o zisku tří bodů z pohledu Atalanty. Ta je po svém utkání na sedmé příčce a do bojů o poháry se při své formě ještě zřejmě chystá promluvit. Do náznaku první šance se dostal Krhin, který ale velmi špatně odhadl odskok míče trefil jej velmi nepřesně. Brankář Andrea Consigli mnoho práce neměl a mohl v klidu odkopávat. Po dvaceti minutách se Orobici poprvé dostali do většího ohrožení Curciho svatyně a hned z něj skórovali.

Kapitán Pérez byl o míč připraven a hořce toho litoval, neboť Giuseppe De Luca využil neschopnosti obranných řad se včas zformovat a po krátkém zamyšlení poslal míč na vzdálenější tyč!

Problém pro Bolognu nastal ve chvíli, kdy hosté vstřelili druhý gól. Pojistku na jejich snahu dodal Marcelo Estigarribia, který si naběhl na kraj pokutového území a parádní ranou na vzdálenější tyč opět Curciho překonal! Brankář Bologně se natahoval marně - 2:0.

Domácí mohli alespoň snížit, ale dorážka Crespa našla opět pouze rukavice brankáře Consigliho, který si již celou situaci napodruhé pohlídal. Atalanta si své vedení bezesporu zasloužila a Germán Denis jej mohl ještě navýšit, ale z velmi dobré pozice trefil pouze boční síť! Bolognu nespasil ani zkušený střelec Acquafresca, který mířil jen do rukavic brankáře Consigliho. Krátce před poločasovou pauzou se tedy Bologna mohla právem zlobit na smůlu. A lepší to nebylo ani po příchodu ze šaten, protože Řek Christodoulopoulos se jen zastřeloval. Lepší náladu domácím fanouškům nevykouzlil na tváři ani Krhin, který si sice velmi dobře naběhl do vápna, ale mířil jen mimo tři tyče.

Druhý poločas pokračoval bez šancí a náboje. Atalanta hrála prim a zaslouženě vedla, Bologna nebyla schopná s výsledkem nic udělat. Nepomohla snaha Krhina, Acquafrescy ani Christodoulopoulose. Záchrana se tak Bologni stále více vzdaluje.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC31263267:2281
2.AS Řím30217258:1570
3.SSC Neapol31197559:3264
4.ACF Fiorentina31157949:3352
5.Inter Milán311213649:3349
6.Parma FC301211749:3747
7.Atalanta Bergamo311441337:3946
8.SS Lazio311291040:4045
9.Hellas Verona311341446:5243
10.Turín FC311191145:4042
11.AC Milán311191147:4342
12.UC Sampdoria311181240:4341
13.Janov CFC311091234:3939
14.Udinese Calcio311151534:4238
15.Cagliari Calcio317111329:4132
16.Chievo Verona31761826:4627
17.Bologna FC315111524:4826
18.AS Livorno31671834:5825
19.US Sassuolo31562029:6121
20.Calcio Catania31481923:5520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
stas87

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10169427_617871998289903_1323784521_n.jpg

ak silna je druzba v sucasnosti zo strany turina?ci silnejsie vztahy boli v minulosti?

Reagovat
DelPiero137

Rozved pls, nemam prehlad o tom a rad by som sa dozvedel nieco nove

Reagovat
stas87

legia,,juventus a den haag maju od konca 80.rokov alebo od zaciatku 90.rokov druzbu,neviem teda uz ci je tak silna ako v minulosti ale flagy juventusu obcas boli vidiet vo varsave,takisto niekolko flag legie bolo v turine,pred casom snad mali mat nejake vyrocie-tusim 25.rokov,bohuzial polsku scenu som prestal sledovat uplne a nemam tak prehlad,myslel som si ze niekto z miestnych juventusakov by mohol vediet ale asi nie...

Reagovat
CubONE

Atalanta chyta formu Som zvedavy, prial by som im alebo Parme pohary.

Reagovat
Pinturicchio

Mohli by odsunout Inter na sedmé místo.

Reagovat
CubONE

Tak to by bol ideal.

Reagovat
GEGE

Ricky FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

Jsme zachráněni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
CubONE

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

jj treba byt skromny

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Cafú

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera s prehledem! Chievo bylo celkem marny... Skvely KAKA!!!!

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že jsem před 2týdny viděl Atalantu na živo proti Interu v Miláně a ten tým mě moc mile překvapil. Hrají velice zajímavý fotbal a jak je vidět na tabulce, přináší to ovoce. Tým má potenciál!

Reagovat
smazaný uživatel

AC se snad konečně chytne, včera to byl velmi dobrý výkon, ale proti Chievu, příště se uvidí, jak na tom AC je.

Reagovat
CubONE

Vcera sa na to dalo aj pozerat, vsetky tri goly pekne, skoda tej sance Hondu, pomohlo by mu to, aspon, ze nahral Rickymu na ten druhy.

Tak skusme aspon ponahanat Inter, 6bodov, da sa to.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Podla vysledku to vyzeralo ako stare zname AC No som zvedavy ako to dopadne este do konca ligy, bo cesta k poharom je este trnista ale nie nerealna

Ako vidime dnes zapas Neapol - Juve?

Reagovat
homeles8

Podlě mě bylo bylo lepší pro AC příští sezonu hrát bez pohárů. A pak rovnou do LM a zase se zvednout tam kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale stratili by dost financii si myslim..

Reagovat
mojmira

tak ona to ta EL už moc nevytrhne

Reagovat
panca

3:0 vypada pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Je realne aby Roma este vstupila do hry o scudetto?

ak dnes Juve zakopne, v tyzdni ma AS doma v dohravke Parmu a moze to byt - 8, 7 zapasov pred koncom + vzajomny zapas sa bude hrat na Olimpicu.

ked sa ale pozeram na zvysnych superov Juventusu do konca sezony tak mi to vychadza ze uz si to zebry vziat nedaju. tolko zavahani Juve pri slabsich superoch je nerealnych....

Reagovat
smazaný uživatel

Juve si to ustráži. Ale už sa teším na LM budúcu sezónu

Reagovat
CubONE

To by bola prilis velka nahoda, nerealne podla mna

Reagovat
Alberto Aquilani

neni to reálne

Reagovat
Alberto Aquilani

rovnako ako že Neapol predbehne AS

Reagovat
Maritazzi

Sansone prej Rizzolimu řekl,že uklouzl, to docela respekt. Každopádně komedie, jít se ptát "faulovanýho" hráče. Já to teda neviděl, takže k tomu těžko něco můžu víc psát, ale přijde mi to jako dost divnej postup.

Reagovat
M11

vzdyt ten se tam snad nejvic dozadoval odpiskani

Reagovat
Maritazzi

Po zápase to říkal Rudi a Mehdi, tak nevím.

Reagovat
M11

tak to je asi pravda.. zajimave

Reagovat
10

asi nejdřív myslel, že píská simulaci, pak mu došlo, že to může být penalta a otočil

Reagovat
M11

no nedivil bych se

Reagovat
KillSwitch

watch & learn:

facebook.com/photo.php?fbid=855631987787262&set=a.106452779371857.12672.100000214050943&type=1&theater

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni a.k.a víno

Reagovat
Ragazzo d'oro

a já vůl ve fantě radsi postavil Cassana.

A tenhle zápas mu ty góly vyloženě darovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nam dal Ciro, tak mame podla mna este o dva goly viac. Luca ked hra, tak ho mam pravidelne vo fante. Su niektori hraci, ktori maju takmer vzdy dobre hodnotenia. Toni alebo Borja napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nam hral...

Reagovat
smazaný uživatel

luca toni

Reagovat
smazaný uživatel

Toniho prvy gol http://videa.hu/videok/sport/ver-gen-2-0-u1PPxz4IcZqy84x1?start=0.634 Sranda, ze hraju desiati a aj tak si idu dvaja sami na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

sorry, ale jako nechat si utyct Toniho, tak už si zamlouvám letenku do toho japonskýho lesa sebevrahů...

Reagovat
10

to je vážně velký umění

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, ten Balde Keita sa javí veľmi dobre, niekto od Rímanov by mi vedel opísať jeho formu ? moc sa o ňom nehovorí a mne pripadá na 19 fantasticky.

Reagovat
Alberto Aquilani

myslím, že žiadny Riman na Baldeho Keitu nepozerá :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tá modrá časť Ríma

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Rabusic, hral uz vubec nejakej zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

V Sassuolu zemřel fanoušek

Takze nestihol vidiet Rim a zomriet

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se tohle říká o Neapoli. Asi tifus jistý...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
olis

to pisali urcite sialeny rubentusaci ako si ty, co ine cakat

Reagovat
stas87

kamo to je ako na luniku fakt hanba,skoda ze taky clanok nenajdes na turin,to uz by tu davno bol

Reagovat
olis

jj len skoda ze ked porovnam fotky a videa lunika a Neapolu tak to tak isto nevyzera....

Turin ma nezaujima, ja tu nepotrebujem hadzat klamstva na druhe mesta a smiat sa tu natom, ja mam naviac

Reagovat
stas87

uplne rovnako nie ale dost podobne..a teraz si poloz otazku ci je normalne mat po meste odpadky pohadzane na chodnikoch alebo pri ceste,ja myslim ze je to hanba a ukazuje to na kulturnost tych ludi,docela by ma zaujimalo kolko domov ma vobec wc a ako je spravena v neapolu kanalizacia

si na urovni na urovni fandov barcelony a realu

Reagovat
olis

nevyzera to ani podobne, ani nahodou, a len tak pre zaujimavost, velky podiel na situacii z odpadkami v Neapole a jeho okoli ma sever talianska ktory sa tomu potom este smeje

pokial niesom na urovni fandov Juventusu tak je vsetko v najlepsom poriadku

Reagovat
stas87

akoze ludia na severe zoberu odpadky do aut a jazdi na vylet do neapole ich vyhodit a potom zasa spät?

pravda,je to tu o cosi lepsie ako pod PD ale kvalitou prispevkov tomu ty prilis nepomahas,na kazdu blbost sa chytis a potom su vlakna o hovne

Reagovat
olis

mna to nezujima comu ja pomaham alebo nepomaham, ja tu nenecham nadutych Juventinov a podobne individua aby tu sirili nepravdu a sracky

zo severu sa dovazaju do okolia Neapolu vo velkom odpadky, takisto aj odpadky z fabrik vdaka comu je tam vyskyt rakoviny o dost vacsi ako v inych regionoch talianska

Reagovat
stas87

no a mesto si to tam necha?napada ma ze im za to plati a neapolu to tak vyhovuje,hlavne ze im niekto zaplati(len si to myslim)obyvatelia s tym nic nerobi?neurobi referendum ci peticiu?

tu prvu cast nekomentujem,neoznacil by som vsetkych fanusikov juventusu za nadutych,asi tolko k tomu

Reagovat
olis

pokial viem tak vela pozemkov kde sa to vyvaza vlastni mafia, mesto sa s tym snazi nieco robit ale je to tazke, ludia tam protestuju voci tomuto uz dlhe roky

Reagovat
smazaný uživatel

odkupia stary lom navozia tam toxicky odpad zo severu , zasypu zaplatia sa ludia, urady, ktory to ututlaju... a protesty? ... .. tie by boli maximaklne smiešne a pokial si niekto mysli že mafia je len Neapol a Sicilia tak to vidi veelmi skreslene .... Milano je okupovane a ovladane mafiou prevažne kalabrijskou. Len pre zaujimavost zákazku na stavbu obrovskeho komplexu Expo Milano 2015 ziskali firmy prepojene na Ndranghetu.... len nahodou? ...asi nie takže takto taliansko je prehnite mafiou. POlitici a "podnikatelia" si navzajom pomahaju.

Reagovat
olis

konecne niekto kto ma nato podobny pohlad ako ja

Reagovat
10

Reagovat
olis

smej sa kolko chces, pravdu aj tak nezmenis...

Reagovat
FuckT

O tom netreba ani diskutovat,

Reagovat
10

to ty určitě dokážeš posoudit, vždyť znáš Neapol jako vlastní boty

Reagovat
olis

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvy članok je uplne napiču a v tom druhom maš zobrazene len najhoršie štvrte ... Neapol a okolie je krasne... pobrežie Amalfi podla mna najkrajšie v stredomori ...bol som tam viem povedat

Reagovat
DelPiero137

Zizkov je nebezpecna stvrt? Nieco som uz zapocul ale je to mu tak? Ak ano preco? Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze to bude ako s Petrzalkou, povest z minulosti. Pritom Petrzalka je v ramci Bratislavy az nejaka siesta co sa tyka kriminality a ked idem o druhej rano domov, tak na ulici je mrtvo jak na dedine. Nikdy v zivote som sa tu necitil nebezpecne, ale ked niekomu poviem odkial pochadzam tak sa chyta za hlavu ze som zo slovenskeho Bronxu a fetackeho brlohu. Lenze si treba uvedomit ze je rok 2014 nie 90-te roky.

Reagovat
CubONE

Reagovat
olis

snad ho dostanes

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses uplakanej zase a za chvilku budes jeste vic :)

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

avanti NAPOLI ! !

Reagovat
M11

gratulace Napoli.. dnes nebylo o cem.. plne zaslouzene

my to snad napravime ve Francii..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

- v druhém poločase tam náznaky byly, škoda

- Conte prokauč

- prohra mě mrzí

- Mirkovy a Sebovy výkony jsou další pádný důvod, proč hrát 4-3-3

- Neapol ať si užije dnešní vítězství, my si užijeme třetí Scudetto v řadě

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
One-Real

Callejón je neskutečnej borec

Reagovat
Pinturicchio

*slizoun

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

paradny vykon, uz treti v rade, snad v tom budeme pokracovat

iba tri veci by som tomu celemu vytkol

-privitanie juventusackeho autobusu bolo prilis priatelske, iba nejake dva hodene casopisy a piskot

- atmosfera na stadione mi prisla tiez prilis pokojna, nebolo ani vypredane

- skoda ze to nebol zapas o scudetto

Grazie ragazzi

Forza Napoli!

Reagovat
10

Včera kameny a vajíčka, spokojenej?

Reagovat
olis

ani nie, to malo byt dnes tesne pred zapasom ale aspon daco

Reagovat
10

Stačí jak se fanoušci vyznamenali u rohu Pirla a to to měli 30 metrů...vy byste chtěli stadio s tribunama u hřiště jako Juve? To by tam museli dát klece

Reagovat
Milan.B

mohli by im zavret neaky ten sektor zato

Reagovat
olis

no este ze aspon to urobili lebo by to bola nuda...

Reagovat
M11

vzdyt to byly jen lahve.. ja cekal kdy tam prileti nejaky gauc z ulice

Reagovat
Milan.B

alebo pračka

Reagovat
Alberto Aquilani

v taliansku sa bežne hádže umyvadlo po policajtovi, jeden tak už aj zomrel .... tie dráhy vedia, prečo tam sú ....

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
DelPiero137

Aspon si precitas niekedy komety po sebe? Alebo toto je tvoj sposob humoru?

Reagovat
olis

niekedy ano

Reagovat
DelPiero137

Gratulacia SSC, zasluzene. Juve potrebovalo dalsiu facku po Viole. Skoda ze kazdy okrem Conteho videl ze ta druha facka v sezone je neodvratna a zrovna proti Neapolu si ju musime dat (to zaboli dvakrat).

Nie je to len o kondicke ale aj psychike. Ak si hraci nedokazu dat jednoduchu prihravku, nieco je zle. Treba sa z toho spamat a vratit sa na zem. Same to nepride aj ked niektore zapasy nam to vychadzalo.

Skoda ze v jedinych naznakoch sanci sa ocitol Litchy a Isla. Hlavne Chilan to riesil zakazdym trestuhodne. Obrana nula bodov, Leo nema to viest nasu obranu ani nahodou. Zlaty Barza.

FROZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

neapol ...ak vyhrame dohravku a do vzajomneho by juventus este stratil mohli by to byt este kurevsky dost zaujimave....

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku pokory chlape by neuškodilo o titulu bych fakt vůbec nemluvil.Myslíš že takové mužstvo jak je Juve si nechá vzít takovej náskok.Jen když doma vše vyhrajem tak je hotovo.

Reagovat
Pinturicchio

Já se na tohle těšil po naší prohře ze všeho nejvíc, jak naběhnout (někteří) Římani a zase pojedou na Scudetto.

Reagovat
Alberto Aquilani

a ja som myslel, že sa tešíš na to, ako o sa o titule rozhodne na Sao Paole :-)

Reagovat
smazaný uživatel

znova typicky juventusaci z ilavy,vsetko prekrutia ...samzrejme pre Rim je priorita 2 miesto , len chcem napisat ze preco na juventus neurobit " psychicky tlak " ....naskok je velky stale ,to e pravda,ja si len prajem aby sa zebry zacali o scudetto strachovat a bodov v hre je este dost...

Reagovat
Alberto Aquilani

Tá Ilava ti inak vyšla :D

Reagovat
Pinturicchio

Já překrucuju, ty nechápeš

Reagovat
M11

co je to z ilavy ?

Reagovat
Alberto Aquilani

v Ilave je väznica :D ale inak z vonka vyzerá fakt pekne :D

Reagovat
olis

to je mesto na slovensku kde je znama vaznica

Reagovat
M11

aha diky obema

Reagovat
smazaný uživatel

zavolaj moggimu neviem ci teraz sedi v Sone, v Sox River,Ilave ci kde,ten ti poradi .

Reagovat
Milan.B

v sing singu

Reagovat
M11

nema smysl.. ten taky podle me neumi madarsky

Reagovat
Alberto Aquilani

a švédsky vie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Stát se může všechno, ale tohle je z říše snů

Reagovat
Pinturicchio

Může, ale vzhledem k těm zápasům, co máme doma (a jeden venku), by mě tohle překvapilo víc, než střízlivý Miloš Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem dneska po očku fandil Vám, protože prostě musíme dokopat to druhý místo. Jenže fakt je ten, že Napoli hraje skvěle.

Reagovat
Pinturicchio

Toho bych se nebál, tipuju, že první tři místa už jsou hotová. Co se týče dnešního zápasu, tak nechci snižovat výkon Neapole, ale Juve hrála dneska katastrofálně, všechno špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze tomu uz neveri nikto z Rimanov, ale preco sa vzdavat ked stale existuje teoreticka sanca

Reagovat
Pinturicchio

Jo, ale je sranda, jak jeden zápas změní tyhle postoje, u některých ... ale dělám to občas i já sám, takže nemám moc co mluvit.

Reagovat
Pettirosso

možný je všechno. Nebyl bych tak suverénní. Ačkoliv je to hodně nepravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že mužstvu jako je Juve se před 14 lety povedlo to, že jim poslední hrací den titul vyfouklo Lazio. Stejně tak o rok později, kdy měla Roma nemalý náskok na prvním a Juventus se v závěru dotáhl tak, že se tam o titulu rozhodovalo defakto taky poslední hrací den.

Reagovat
smazaný uživatel

Plně zaslouženě Neapol, bojovali chtěli to.Gratulace.Ve Francii to bude důležitější mač a věřím,že ho po tehle facce zmáknem.Ta naše finální fáze byla otřesná.Hrát na místě Isly nějaký fotbalista tak tak gol padl.My jsme si spodivem nevytvořili loženku přitom to ve druhé půlce smrdělo golem snad v deseti případech našich utoků.Fakt finálka nefungovala.

Reagovat
olis

Reagovat
Alberto Aquilani

Dufam že ma SSC nejakých šupáckych superov na finiš ligy, to by mohlo byť AS tak o 15 bodov pred nimi aspoň :-)

Reagovat
olis

vidim ze uz si predychal svoj posledny hysak a si s5 v najlepsej forme

Reagovat
Alberto Aquilani

v najlepšej forme som bol v lete 2011, to som behaval, zdravo sa stravoval, pil len primerane, teraz je zomna troska ....

Reagovat
olis

nerob sa ze si to nepochopil

Reagovat
Alberto Aquilani

a ty si možno len nepochopil narážku na vaše vykony zo slabými supermi :-)

Reagovat
olis

pochopi, pochopil, som to ani nekomentoval lebo je to dost mozne, som ta chcel privitat ze si znova s5

Reagovat
Alberto Aquilani

díky, chybal si mi ....

Reagovat
Billy McClane

Ako hral Pogba?

Reagovat
10

Adekvátně na hráče za 80 mega...lir

Reagovat
Billy McClane

Nechcem ho do Realu, len sa pytam ako zvladol derby.

Reagovat
Pinturicchio

Juve dneska žádné derby nehrálo, ... a Pogba stál za prd.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

100. pro třetí Scudetto Juve

Reagovat
Pinturicchio

ADL : “There weren’t 20 points between us (Juve, Napoli) before and there aren’t 17 now."

Jak může dělat busynesy, když neumí ani do 20 napočítat?

Reagovat
olis

aspon keby si to mal dobre prelozene

Reagovat
Pinturicchio

Já to nepřekládal, tululum.

Reagovat
olis

to je mi jedno, proste je to zle prelozene

Reagovat
DelPiero137

Panikarit nechcem, len dufam ze sa z tejto hernej krizy dostaneme co najskor a ostalo nam dosatok sil na finish sezony.

Reagovat
Tomanatura

Cetl tu nekdo Gomorru? Ja se k tomu dostal az ted, docela mazec.

Reagovat
alcantara

Ja hej

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší zápas byl super, hlavně první poločas. Calleti si čím dál víc zaslouží místo ve španělské reprezentaci. Přiznám se, že když přicházel tak sem si říkal a-jéje, ale totálně mne velmi mile překvapil. Obrana dobře pracovala, Henrique super. Záloha na to, že je dvoučlenná perfecto. Gonzalo neviditelný. Myslím si, že je třeba někoho k němu přivést. On je jiný typ než byl Cavani. Hlavně ať vedení nevymýšlí Martinéze apod.. i V Itálii jsou dobří útočníci.

Marek, jak jsem ho kritizoval tak dneska hrál pěkně. Jinak rafovi za střídán ís Mertensem

Děkujeme za gratulaci od fans Juve.

Avanti NAPOLI

Reagovat
smazaný uživatel

Scuffet diky!!!! Udine posledni mač na tiketu a nebyt jeho tak je v prdeli. Udine melo na male a uz jsem myslel ze Plasil a spol vyrovnaji. Chytal vyborne!!!!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Scuffet chytal skvěle. Ale kdyby Plašil nebyl kopyto a trefil ten volej..

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni....prvotřídní návrat krále, kéž by ještě dohnal Tevéze

Reagovat
10

prokouč od Waltera...místo defenzivního záložníka tam dá Guarina a nechá na branění jedinýho Kuzmanoviće? nepochopitelný...

Reagovat
Jajinek

nebýt té nahrávky, dohráli jsme to s míčem na noze...tohle nebylo o rozestavení

Reagovat
lnterista

sere to dost casto...navic ingnorovani Kovacice! Nemam z nej moc radost...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Guarin to je čistá katastrofa.. No comment doufám že mu dá Mazzari zjeba a do konce sezóny ho nechá sedět.. A šanci musí dostat Kovačič

Reagovat
CubONE

Parada

Reagovat
mastakillah
Reagovat
smazaný uživatel

no byl to dobry vykon....ale zas neproměněné šance velka skoda livorno hrálo druhou pulku nebojacne.. prvni gol beru to neslo chytit a tezko ubranit... ale ten druhy... guarín mě nasral ...mazzari ho snad neda na dalsi zápas..vyloženě mu nahrál geniálně na nohu ale jedno pozitivum hernanes se trefil!!!!! vyborne profeta pouhy bod... ale bolognu uz proste musime porazit! FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

první gól nešlo ubránit? asi je někde chyba, když má soupeřův nejnebezpečnější hráč při rohu půl vápna pro sebe....

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam neslo ale tezko i kdyz mas pravdu na to kolik nasich tam branilo tak by ho meli mit no..

Reagovat
rossoneri89

Poté se prezident Neapole vyjádřil i k možnosti nového stadionu, který by klub i jeho fanoušci jistě velmi rádi uvítali: „Už jsem z toho unavený. Dnes mám novou schůzku se starostou. Pokud město nenajde žádné řešení našeho problému, pak přestěhuji klub do Anglie a tady nechám hrát juniory. Dohadů už mám dost.“

ADL

Reagovat
olis

dufam ze toto bude jedno z jeho vyjadreni ktore niej e pravdive

Reagovat
rossoneri89

tak on to stahovanie hadam myslel obrazne .... moj palec hore patri tomu ze je razny ...tiez nemam rad dohady a schodzky ktore trvaju roky

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátého že dnes je?

Reagovat
rossoneri89

tak ano je 1. april ale od ADL by som aj ocakaval takuto odpoved ... on sa s tym nesere

Reagovat
olis

on toto povedal bohuzial uz vcera, ano v tom mas pravdu ze je to razne a to je dobre ale nechapem ako mohol nieco taketo vypustit z papule, tymto u mna dost klesol, podla tohto moze srat na celu historiu klubu, na vernych fanusikov na vsetko a chce to riadit len ako podnik ktory ma vytvarat zisk on uz mal takychto uplne nezmyselnych vyhlaseni dost a myslim ze toto je jedno z nich ale aj tak to aj na moj vkuse dost prehnal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

He, fakt nechutácký slizoun, navíc s chováním na úrovni.

Reagovat
10

on se bude divit, až mu někdo za tohle rozbije hubu

Reagovat
Pinturicchio

Mohl by si ho příště vzít do parády Giorgio, to by mu tomu blbečkovi i ta patka spadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Kruť si, Tome, očima, jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl do te fotky byt někomu nesympaticky.

Reagovat
10

úplně normálně, už jen z toho, jak jste tady vy Madridisti pořád cpali každýmu do hlavy, jakej to je sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Však je

Reagovat
Pinturicchio

To je subjektivní, podle mě je to nechutný slizoun, ted navíc ta fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/1964913_747561981944045_1680730321_n.png

Co tohle?

Jinak gel použiva dneska kde kdo, ale v Realu makal na 120% vždy když nastoupil a proto mu každý Mad. přeje a ma ho za sympataka. A mně je sympaticky i jak vypada.

Reagovat
Pinturicchio

O vlasy vůbec nejde, ty já si dřív geloval taky ... jestli to nebude tím, že já Madrida nejsem.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak tímhle "vymlouváním" nesympatií ten můj pohled na něj akorát zhoršuješ.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tomanatura

Mne byl nesympaticky uz v Espanyolu. Fotbalista je to vyborny, ale i podle te fotky se fakt na to smetiste hodi.

Reagovat
Pettirosso

Ja ho mel doted za sympataka teda, docela sem mu i fandil v te Neapoli, tohle je fakt na urovni olise

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

je to fakt on?

Reagovat
olis

odkial mas tu foto? ja som na nete nic nezachytil ze by to bol naozaj on a keby ano neapolske stranky by s tym nemali problem chvalit sa

Reagovat
GEGE

Paulinho

Reagovat
smazaný uživatel

dobre to dal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele