31. kolo
31.03.2014 21:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Nováček zabral, Inter veze jen bod

Inter sice na půdě nováčka ligy vedl, v poločase odcházel do kabin dokonce za dvoubrankového náskoku. Nakonec se však díky chybám vlastních hráčů ze tří bodů neraduje, protože zásahy útočné dvojice v podání Paulinha a Innocenta Emeghary byly až příliš.

Inter se už od prvních minut tlačil před bránu svého soupeře a byl pevně rozhodnut dojít si pro tři body. Spolupráce Jonathana s Kuzmanovićem však skončila na nepřesnosti, obdobně se vedlo také velké lednové posile z Lazia. Brazilský kouzelník Hernanes si vzal míč pod patronát a poslal jej směrem brankáře Bardiho, mimochodem mladíka z řad Interu Milán. Ten se ale proti bývalým (a pravděpodobně také budoucím) spoluhráčům zaskvěl dobrým výkonem.

Práci měl také jeho zkušenější kolega v bráně Interu Milán, protože musel čelit přímému volnému kopu. Nakonec si skvěle poradil a míč vytěsnil mimo tři tyče. Najít ztracenou formu - takový je sen mladíka Maura Icardiho, který svými góly v předchozím angažmá potopil například Starou dámu. Nyní by rád dostával příležitost vedle zkušených zakončovatelů jako jsou Rodrigo Palacio nebo Diego Milito, jenž je ostatně pro Icardiho velkým vzorem. Dnes se mu ale nedařilo překonat svého konkurenta, Bardiho neprostřelil.

Krátce po půl hodině odehraného času se znovu k míči dostal Hernanes a opět předvedl svou vrcholnou disciplínu. Jeho rána z větší vzdálenosti ale opět mířila jen těsně vedle tyče. Potřetí již se ale někdejší laziale mohl radovat, protože se stal prvním úspěšným střelcem dnešního klání. Hernanes si počkal na centr Álvareze a z větší blízkosti pohodlně zakončil - 1:0.

Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Hosté chtěli svého soupeře definitivně zlomit a minimálně pro první půli se jim to podařilo. Zmíněný Rodrigo Palacio dnes zaznamenal velmi důležitý gól, když využil dalšího centrovaného míče a střelou o zem překonal přikovaného Bardiho!

Tento miniduel se opakoval ještě jednou, hned zkraje druhého dějství načal Livorno další akcí Palacio. Argentinský útočník ale tentokrát narazil na výborného Bardiho, což byl dost možná zlomový okamžik celého utkání. Jen o deset minut později totiž obrana Nerazzurri nechala ve vápně zcela volného Paulinha, který využil situace a centr ze strany volejem usměrnil přesnou ranou pod břevno!

Nevýrazného Belfodila (opět hráč Interu) nahradil Innocent Emeghara, který již minule zachraňoval Sienu. Tu sice nezachránil, ale dojem udělal. O něco podobného se pokusil dnes a opět byl poměrně úspěšný. K tomu ale později. Dvacet minut před koncem se na hrací ploše objevil Fredy Guarín, který nahradil Hernanese. Někdejší hráč Porta mohl usměrnit míč do sítě, ale ani nadvakrát překážku před sebe stavěnou nepřekonal. Bardi se o pár momentů později zaskvěl před Icardim, který měl na kopačce vyrovnání, ale v samostatném náběhu na brankáře Livorna nevyzrál.

Pět minut před koncem se Bardi opět ukázal, když vyrazil volej Zdravka Kuzmanoviće! A to Inter vzápětí mrzelo. Stadio Armando Picchi explodovalo radostí poté, co střídající Innocent Emeghara zaběhl za obranu, dostal přesný balon a ještě přesnější ranou prostřelil bezmocného Samira Handanoviće.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Recoba Inter

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
hradec

AS Livorno 0:2 Inter Milán

Reagovat
klokan.paul

Tip 2 0:2 jinak docela slušnej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

joj bože bože či to vidiš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele