31. kolo
29.03.2014 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

AC Milán - Chievo Verona 3:0

Třísté utkání v dresu AC Milán sehrál Brazilec Kaká ve velkém stylu. Svými dvěma brankami rozhodl o vítězství Rossoneri nad Chievem 3:0. Milánští tak navázali na vítězství proti Fiorentině a znovu to bylo s čistým kontem, což je v této sezoně málo vídaná věc.

U čistého konta ale nemuselo zůstat. Hosté měli v samotném závěru výhodu pokutového kopu, který Cyril Théréau neproměnil. I kdyby se tak stalo, na konečném zisku tří bodů pro Seedorfovo svěřence by to nic neměnilo.

Milánští vstoupili do utkání hodně dobře. Adil Rami už po čtyřech minutách poslal do vápna přesný centr a Mario Balotelli rovnou z první ze vzduchu překonal Agazziho. Domácí vedli 1:0 a mohli se hned ze začátku uklidnit. To jim v dalším vývoji zápasu hodně pomohlo. Rossoneri byli lepším týmem a zanedlouho zvýšili vedení. Ve 27.minutě vysunul Honda obloučkem Kaká, nejednalo se o ofsajd a brazilský záložník zblízka prostřelil Agazziho. Ve své třístém zápase za AC tak vstřelil gól a jak se později ukázalo, nebyl jediný.

Po necelé hodině hry se Kaká předvedl svým fanouškům znovu. Nádhernou střelou uvnitř pokutového území překonal Agazziho podruhé a celkově potřetí v zápase. AC vedlo 3:0 a bylo na nejlepší cestě získat tři body. Fly Donkeys za celý zápas branku Abbiatiho příliš neohrozili. Až v samotném závěru se jim naskytla možnost výsledek zkorigovat. Sudí Giacomelli totiž nařídil pokutový kop. Tíhu okamžiku ale neunesl Cyril Théréau. Při exekuci trefil břevno a Abbiati tak udržel čisté konto.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza milan tohle musime

Reagovat
smazaný uživatel

4:0.FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan stupaj stupaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele