Serie A - souhrn 3. kola

09.09.2017, 19:52, aktualizováno 10.09.2017, 22:43
Komentáře a souhrny
Juventus v jediném sobotním utkání neměl problém s rolí jasného favorita a hravě si poradil s Chievem 3:0. Z lavičky se opět trefil Dybala. Stará dáma je stoprocentní a totéž platí i o Interu Milán. Čekání na první letošní body rázným způsobem uťala Fiorentina, Lazio smetlo AC Milán. Neapol zase nadělovala. Turín FC nechal rozhodnutí v Beneventu na poslední chvíli...

Bologna FC - SSC Neapol 0:3

10.09.2017 20:45

Góly: 66. José Callejón, 83. Dries Mertens, 88. Piotr Zieliński

Další bezproblémové vítězství si připisuje Neapol. Parthenopei opět prokázali, že se jim na půdě Boloni daří. Boloňa sehrála vyrovnanější partii než před rokem a dlouho byla ve hře o body.

Všechny tři nakonec putují do Neapole a asi zaslouženě, byť začátek zápasu nebyl ze strany Parthenopei nijak přesvědčivý. Naopak, v 6.minutě se dobře uvolnil Verdi a Sarriho svěřenci měli štěstí, že neinkasovali. Boloni se dokonce podařilo vstřelit gól, nicméně teč Masiny přišla z ofsajdu a tak pokračovalo za nerozhodného stavu. Neapol musela už v prvním poločase sáhnout ke střídání, zraněného stopera Chirichese nahradil zkušenější Albiol.

Boloňa byla nebezpečná i ve druhém poločase, ovšem s její produktivitou to bylo trystní. A tak přišla 66.minuta a dlouhý Insigneho centr, který na zadní tyči uklidil do sítě José Callejón. Parthenopei pak kontrolovali hru a Boloňu do ničeho nepouštěli. V 83.minutě výrazně přiblížil tři body hostům belgický štírek Dries Mertens. Ten obral o míč chybujícího Pulgara a nabral přímočarý směr na branku a levačkou překonal Miranteho.

Dvě minuty před koncem předvedla Neapol další krásnou akci a Piotr Zielinski uštědřil domácím ránu z milosti. Výsledek 0:3 je pro domácí poměrně krutý, nicméně Neapol byla efektivní a výhru si zasloužila.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - Turín FC 0:1

10.09.2017 18:00

Góly: 90+3. Iago Falqué

Benevento doma dlouho vzdorovalo počasí i silnějšímu soupeři. Turín ale nakonec s trochou štěstí dokázal porazit houževnatého soupeře, třebaže to pro něj nebylo vůbec snadné. Postaral se o to jediným přesným zásahem Iago Falqué a téměř ihned po jeho gólu sudí pískal konec zápasu.

Podle některých zdrojů hrál trenér Baroni v následujících dvou utkáních o svou práci. Sestavu ale moc neměnil, takže nasadil opět Cicirettiho, Cataldiho, Iemmella, Anteie, Codu nebo Belece. Turínské FC má i letos vysoké ambice a nehodlá hrát jen o střed tabulky. Na trávníku nechyběla známá jména jako Sirigu, Belotti, Rincón, De Silvestri nebo Ljajić s Niangem.

Od úvodních minut se domácí houževnatě snažili bránit, ale nezapomínali ani na staré dobré rčení, že nejlepší obranou je útok. Ten měli na starosti především pánové Ciciretti, Iemmello a Coda, z nichž největším postrachem pro obranu Býků byl na začátku rozhodně Pietro Iemmello. Ať už jeho kombinace s Codou či střely zpoza vápna, to vše činilo z poklidného podvečera atraktivní událost.

Pak tu byl mladík Amato Ciciretti, který coby ztělesnění techniky a dravého mládí proháněl postarší duo Moretti a Molinaro, takže jim musli Obi s Rincónem nezřídka vypomáhat. Turín musel navíc už v 10. minutě střídat, protože zraněného Obiho nahradil Acquah. Po faulu Molinara měli domácí k dispozici zajímavou standardní situaci, kterou si vzal na starost Ciciretti. Jeho přímá rána skončila rohovým kopem, z něhož už domácí nezahrozili.

V prvních minutách byli ale rozhodně dravější a fotbalovější, zatímco na pořádnou šanci Turína jsme čekali dlouho. Po půlhodině hry dokonce favorit málem prohrával, protože Amato Ciciretti skvěle nacentroval do pokutového území a zakončující Fabio Lucioni měl tu smůlu, že se mu míč svezl po kopačce, takže zamířil hodně vysoko nad bránu.

Ke konci první půle mohl ukončit zmar hostí Adem Ljajić, který si díky brilantní technice a rychlosti mohl dovolit sólo středem hřiště a následně tvrdou ranou donutil zkušeného brankáře Vida Belece k důležitému zákroku. Práci měl také slavnější Salvatore Sirigu, který se zpátky v Itálii snaží objevit svou někdejší formu. Zaměstnal ho Massimo Coda svou střelou zpoza vápna, i když nepříliš přesnou.

Do druhého poločasu naskočili turínští hráči mnohem aktivněji. M'Baye Niang nejprve pelášil s míčem na bránu a po několika minutách to byl právě on, kdo po snadném obejití protihráče vyslal do pokutového území domácích nepříjemný pas. Ten si málem srazil obránce Antei do vlastní sítě! Ke konci zápasu bylo jasně vidět, že Turín má více sil a Benevento spíše tápe.

Právě to dost možná rozhodlo. Iago Falqué se dostával stále častěji do prostoru, kde by podle mínění obrany domácích vůbec neměl být. Když pak domácí spálili velkou šanci po zakončení Lazaara, pykali za to. Adem Ljajić dostal míč od středu pole až k vápnu a tam našel spoluhráče Falquého. Zkušený útočník už jen propasíroval balon pod Belecem - 1:0 pro Turín.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Milán 4:1

10.09.2017 16:00

Góly: 38. Ciro Immobile (pen.), 43. Ciro Immobile, 48. Ciro Immobile, 49. Luis Alberto - 56. Riccardo Montolivo

Pořádnou facku schytal na Olympijském stadionu AC Milán. Lazio předvedlo takřka dokonalý výkon a znovu potvrdilo, že ne náhodou je držitelem italského Superpoháru. Biancocelesti nastříleli do hodiny čtyři branky!

Milán byl až do tohoto kola stoprocentní, neprohrál žádné soutěžní utkání a uspět hodlal i v Římě. Na druhou stranu už domácí výkon proti Cagliari nebyl vůbec optimální a jak se zdá, Montellovi svěřenci si z něj ponaučení nevzali.

Přitom až do penaltového okamžiku to byla vyrovnaná partie, Lazio svádělo s Milánem bojovné utkání do chvíle, než Kessié povalil ve vápně Luise Alberta a sudí nařídil pokutový kop. Ciro Immobile zvolil razantní střelu, a přestože Donnarumma vystihl směr, na balón nedosáhl. Navíc ve 42. minutě přišel další šok, Lulić poslal do šestnáctky přetažený centr a nikým neobsazený Ciro Immobile z voleje podruhé rozjásal domácí Tifosi.

Vincenzo Montella byl o přestávce nejspíše málo důrazný, protože start Milána ve druhém poločase byl přímo katastrofální. Tři minuty po změně stran šikovně vyšachoval defenzívu Rossoneri Parolo a Ciro Immobile zblízka zkompletoval hattrick. Naprosto opařené AC se nestačilo divit a jeho fanoušci s ním. V 50. minutě totiž zvyšoval už na 4:0 Luis Alberto a to při akci, kde doslova neexistovala milánská defenzíva. No, a bylo po zápase!

AC sice dokázalo rychle snížit, když nadvakrát rozehrál standardku Calhanoglu a na hraně ofsajdu se s míčem otočil střílející Montolivo, ale to tak bylo ze strany hostů vše. V nastaveném čase ještě zbytečně uviděl druhou žlutou kartu za faul na Bonaventuru Marco Parolo, ale to byla jediná vada na kráse domácího výkonu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Sassuolo 2:1

10.09.2017 15:00

Góly: 35. Andreas Cornelius, 77. Andrea Petagna - 28. Stefano Sensi

Atalanta si nakonec poradila se Sassuolem a slaví cenné vítězství. Bylo to pro ni hodně náročné, protože musela od začátku dotahovat branku Stefana Sensiho. To ale nakonec díky trefám Corneliuse s Petagnou zvládla a bere tři body.

Atalanta doma přivítala návštěvu ze Sassuola a trenér Gasperini od začátku věděl, že to nebude lehké utkání. Odpovídala tomu i sestava, do níž zařadil opory jako Tolóie, Castagneho, Caldaru, Gosense, Gómeze, Iličiće, de Roona či Cristanteho. Útočnou linii nevedl Andrea Petagna, nýbrž Andreas Cornelius. Hosté spoléhali na Consigliho, Cannavara, Acerbiho, Lirolu, Magnanelliho, Sensiho, Falcinelliho a samozřejmě Berardiho.

Úvod hodně opatrný, bez lehkosti či elegance. Sassuolo útočilo hodně po stranách, kde řádí mimo jiné bek Pol Lirola. Mladý obránce se vydal kupředu po pravém křídle, ale jeho centr, jakkoli byl přesný, nenašel nikoho ze spoluhráčů. Atalanta útočila přes silný střed v podání de Roon a Iličić, ale střela druhého jmenovaného nevedla ke změně skóre.

Trávník v Bergamu se potýkal s tím, co trápí většinu Itálie - silný déšť, který fotbalu zrovna neprospívá. Bylo tedy jasné, že pohledných kombinací se dnes moc často nedočkáme a častějším nebezpečím budou střely. Přesto se Sassuolo prosadilo díky rychlému brejku. Pol Lirola utekl po pravém křídle a předložil míč do rozevřené obrany Stefanu Sensimu. Ten si poradil náramně - 1:0 pro hosty!

Atalanta byla řádně opařená a chvíli jí trvalo, než zabrala. Deset minut před koncem první půle se totiž k míči dostal Andreas Cornelius a ukázal, že trenér Gasperini udělal dobře, když mu dal šanci. Cornelius si obhodil parádním způsobem bránícího Magnanelliho, dalšího protihráče obešel a zamířil bombou přesně k tyči - 1:1.

Krátce před koncem první půle Diego Falcinelli poslal z pravé strany zajímavý centr do pokutového území, jenže tam zapracovala dobře domácí obrana. Tentýž hráč se objevil ve větší šanci taky pár minut po změně stran a gól by si zasloužil, protože se neustále nabízel a napadal rozehrávku soupeře. Také tentokrát ale zasáhla obrana Atalanty, která se stihla vrátit a zformovat.

Po hodině hry dostal šanci také druhý hrotový útočník La Dea, kterým je Ital Andrea Petagna. A také tento tah Gasperinimu vyšel parádně. Nejprve zkušený Alejandro Gómez poslal parádní centr do předbrankového prostoru, kde stáli hned dva volní hráči Atalanty. Ani jeden míč sice nezasáhl, ale o minutu později už se domácí fandové mohli radovat.

Opět u toho byl aktivní veterán Alejandro Gómez, který se zbavil protihráče a nacentroval míč do pokutového území. V něm zůstal nikým nehlídán a tudíž pohodlně zakončující útočník Andrea Petagna. Tomu už nedělalo žádné potíže prostřelit brankáře Consigliho a Atalanta brala zcela zaslouženě tři body!

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - FC Crotone 1:0

10.09.2017 15:00

Góly: 33. Marco Sau

Cagliari se otřepalo z úvodních dvou porážek a připsalo si důležitou výhru nad soupeřem z Crotone. První tři body do ligové tabulky zařídil jedinou trefou Marco Sau. Pouze na lavičce zůstal český obránce Stefano Simić.

Nebyl to zrovna fotbal k popukání. Cagliar drželo častěji balón, ale o nějakých vyložených šancí dlouho nemohla být řeč. Ve 13. minutě zakončil hodně zbrkle slibnou akci Dessena a proti hlavičce Marca Sau musel rychle na zem Cordaz. Změny skóre se stadion San't Elia dočkal ve 33. minutě a stačila k tomu povedená kolmice Pedra a chladnokrevné zakončení útočníka Sau. Za další tři minuty sice zvýšil Joao Pedro, nicméně branka nebyla pro ofsajd správně uznána.

Crotone nebylo směrem dopředu vůbec nebezpečné, Cagliari povětšinou kontrolovalo balón, a i když nevstřelilo druhý gól, směřovalo za ziskem tří bodů. Až dvě minuty před koncem rozehrál nadějný přímý kop z ideální pozice Barberis a po jeho střele to v ochozech jen zahučelo. Byla to ale ojedinělá akce. Následné pětiminutové nastavení nic nepřineslo, takže Cagliari zvítězilo 1:0.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - ACF Fiorentina 0:5

10.09.2017 15:00

Góly: 2. Giovanni Simeone, 10. Cyril Théréau (pen.), 24. Davide Astori, 62. Jordan Veretout, 89. Gil Dias

V jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání Hellasu s Fiorentinou. Fialky svého hostitele pořádně ponížily, když jeho síť rozvlnily hned pětkrát.

Vše podstatné se událo hned na začátku zápasu. Hellas totiž do něj vstoupil naprosto příšerně. Po 120 sekundách Nicolas neudržel ránu Benassiho a Giovanni Simeone dorážkou poslal Fiorentinu do vedení. Než se stačili domácí vzpamatovat, dopustili se ve vlastním vápně faulu a sudí nařídil pokutový kop. Thereau ho bezpečně proměnil a hosté už vedli 2:0. Ve 24. minutě už to bylo s Hellasem hodně zlé, Fiorentina rozehrála rohový kop a Davide Astori zvýšil na 3:0.

Evidentně zaskočení domácí nebyli schopni vůbec ničeho. Navíc jejich příšerný výkon pokračoval i po změně stran a Fiorentina se nakonec prosadila ještě dvakrát, čímž završila populárního bůra. V 62. minutě Jordan Veretout předvedl precizní kop a Nícolas inkasoval počtvrté. V poslední minutě zápasu pak uzavřel střelecký účet Dias. Fiorentina naprosto přejela domácí Hellas a připisuje si první body do tabulky.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Janov CFC 1:0

10.09.2017 15:00

Góly: 16. Jakub Jankto

V Udine se odehrál hodně dramatický duel, který sice nenabídl mnoho branek, ale požehnaně akcí a vypjatých momentů. K vidění byly dokonce dvě červené karty a jedna branka, kterou k radosti domácích vstřelil už v 16. minutě český záložník Jakub Jankto.

Česká enkláva v Udinese dnes slaví úspěch, protože jednak berou domácí Zebry tři body a jednak se v základní sestavě objevili talentovaná Jankto a Barák. Kromě nich v ní ještě působili ještě Larsen, Samir, Behrami, de Paul, Lasagna či Maxi López. Hosté přijeli s Gentilettim, Biraschim, Laxaltem, Bertolaccim, Velosem, Taarabtem, Pandevem či Lapadulou.

Udinese bylo od prvních minut jasně aktivnější, ale chvíli mu trvalo, než dokázalo najít skulinu v soupeřově obraně. Z velké dálky to zkusil de Paul, ale míč mu příliš nesedl. O chvíli později jej napodobil Antonín Barák, který ale dopadl prakticky obdobně. Janovský celek nedokázal srovnat krok a brzy také kapituloval. Postarala se o to další česká naděje.

V patnácté minutě dostali domácí šanci zahrávat volný přímý kop a zprvu balon trefil jen zeď. Následně se ale k němu dostal aktivní Lasagna, který našel Nuytincka. Jeho pokus skončil na brankové konstrukci, ale domácím to moc vadit nemuselo, neboť pohotový Jakub Jankto dorazil balon do sítě - 1:0 pro Zebry.

Útočící Lasagna měl dostatek chuti a po chvíli se odhodlal ke střele zpoza šestnáctky, ale jeho rána prosvištěla kousek vedle. Deset minut před koncem první půle byl faulován Lapadula a musel ze hřiště pryč. Následně ho nahradil Galabinov, ale nebyla to pro Janov ta nejhorší zpráva. Před chvílí faulující Bertolacci dostal totiž červenou kartu a oslabil svůj tým na dost dlouho. Následná rána z přímého volného kopu už mířila mimo.

Po změně stran se Taarabt pokusil svého soupeře pokořit tvrdou ranou zpoza vápna, ale ani on nebyl úspěšný. Po hodině hry se Antonín Barák opět pokusil o střelu, kterou brankáře Perina pořádně protáhl. Janov se snažil ve druhé půli pořádně zabrat a domácí mu situaci sami ulehčili. Mladý obránce Pezzella byl na hřišti pouhých pět minut, ale kvůli tvrdému faulu ho sudí vyloučil a srovnal tím počty!

Janov se vrhl do ofenzívy a třeba rána Adela Taarabta vůbec nebyla špatná. Jeho pokus z 84. minuty byl hodně blízko vyrovnání, ale nakonec už se skóre neměnilo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SPAL 2013 2:0

10.09.2017 12:30

Góly: 27. Mauro Icardi (pen.), 87. Ivan Perišić

Inter to se SPAL neměl jednoduché, nakonec však roli favorita potvrdil a zvítězil 2:0. Nerazzurri se však museli obávat o výsledek až do samotného závěru. Po třech kolech je tak parta Luciana Spallettiho nadále stoprocentní.

Favorit měl už v prvním poločase více ze hry. O první střelu se pokusil zpoza vápna Perišič, ale scházela mu větší přesnost. Obdobně si vedl i na druhé straně Paloschi, jenž byl dokonce ještě v lepším postavení. První klíčový moment zápasu přišel ve 22. minutě. Joao Mario se snažil proklouznout mezi dvěma obránci, avšak Vicari jej zastavil nedovoleně a sudí Gavilucci na základě rady videorozhodčího odpískal pokutový kop. SPAL vehementně protestoval, podle všeho Mario pád přifilmoval, ale sudí byl neoblomný. Mauro Icardi penaltu bezpečně proměnil a Inter vedl 1:0.

A Inter byl i nadále lepším týmem. Střelu Candrevy Gomis vyškrábl na rohový kop a podobně si vedl i po hlavičce D'Ambrosia.

Nerazzurri měli utkání pod kontrolou, nicméně vstřelit pojistku se jim dlouho nedařilo. SPAL vycítil šanci na vyrovnání a měl slibnou příležitost v 65. minutě, kterou zhatil odmávaný ofsajd. Inter se definitivně uklidnil až v 87. minutě, kdy D'Ambrosio načechral balón do vápna a Ivan Perišič ranou z voleje nedal Gomisovi šanci.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Chievo Verona 3:0

09.09.2017 18:00

Góly: 17. Perparim Hetemaj (vl.), 58. Gonzalo Higuaín, 83. Paulo Dybala

Juventus Turín se stal jasným vítězem domácího utkání proti Chievu Verona. V první půli to sice moc ofenzivní podívaná nebyla a domácím musel vlastním gólem "pomoci" Perparim Hetemaj, ale po změně stran udeřilo argentinské duo. Nejprve se prosadil Gonzalo Higuaín a na konci si připsal branku také mladík Paulo Dybala.

Juventus měl tu výsadu vytvořit dnes večer s Chievem jedinou dvojici a chtěl se důstojně připravit na nadcházející duel s Barcelonou. Trenér Massimiliano Allegri nasadil do brány Poláka Szczesnyho a před něj hráče jako Lichtsteiner, Benatia, Rugani, Matuidi, Pjanić, Sturaro nebo Costu, Higuaína či Mandžukiće. Chievo se hodně spoléhalo na Birsu, Castra, Pucciarelliho, Gamberiniho nebo Sorrentina.

Juventus začal okamžitě projevovat svou kvalitativní převahu a téměř nepouštěl míč ze svých kopaček. Do vápna létaly míče především na hrozbu jménem Gonzalo Higuaín, s čímž si však hostující obrana věděla rady. Domácí branku s polským nájemníkem se pokoušel ohrozit záložník Valter Birsa, ale jeho rána nemířila do potřebných míst.

Chievo statečně odolávalo nátlaku domácí ekipy, ať už se jednalo o její rány z větší vzdálenosti, nebo kombinační hru. Tu spolu s posilou Matuidim zkoušel Kwadwo Asamoah, který však neuspěl. Až do 17. minuty se hostům dařilo tupit tlak domácích. Jenže pak si pomezní všiml hraní rukou Hetemaje a tato končetina není s fotbalem slučitelná. Tehdy začala smolná minuta zkušeného záložníka.

Následný centr do vápna mířil hodně ostře před brankáře Sorrentina, ale než se k hlavičce dostal někdo z domácích, hlavou jej zasáhl právě Perparim Hetemaj. Bohužel pro něj se ale nemýlil do vlastní brány, takže radost v jeho případě byla nulová - 1:0 pro favorita.

Tento gól domácímu mužstvu viditelně pomohl setřást zbytky nervozity. O rychlou odpověď se pokoušel Manuel Pucciarelli, který svou ranou z hranice vápna Szczesnyho rozhodit rozhodně nemohl. Po Sturarově faulu na Hetemaje se k balonu dostal z volného přímého kopu Radovanović a vyslal hodně tvrdou ránu. Brankář Wojciech Szczesny jí v cestě do sítě zabránil až na poslední chvíli!

Po akci Miralema Pjaniće se k zakončení pozvolna dostal Mario Mandžukić, jehož hlavička ale skončila mimo. A když Valter Birsa na konci první půle netrefil ideálně, sudí poslal oba týmy do šaten za výsledku těsně lepšího pro Juventus. Deset minut po změně stran sáhl trenér Allegri k zajímavému střídaní, protože stáhl Douglase Costu a nahradil jej Paulem Dybalou.

Jeho pobyt na hřišti byl na skóre poznat jen o čtyři minuty později. Miralem Pjanić si u vápna všiml nabíhajícího Gonzala Higuaína, kterého navíc nechala obrana Chieva trestuhodně volného. A to bývá pro zkušeného Argentince pohodlná chvíle, jak udeřit. Ranou pod břevno navýšil vedení svého celku na dvě branky.

Dvacet minut před koncem utkání ukázal své kvality i chuť dát gól mladší Argentinec Paulo Dybala, který však těsně minul. Devět minut před tou 90. pálil hodně nepříjemně Valter Birsa, jehož technická rána těsně minula tyč. Brankář Szczesny se proletěl vzduchem a měl štěstí, že se balon nakonec stočil těsně vedle.

Uzavřít skóre perfektním způsobem nakonec dokázal až Paulo Dybala. Šikovný útočník udržel ve vápně míč i přes atak dvou protihráčů a posunul si jej ke střele. Tou nakonec propálil brankáře Sorrentina, který se natahoval marně - 3:0 pro domácí Juventus.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC330010:29
2.SSC Neapol33009:29
3.Inter Milán33008:19
4.SS Lazio32106:27
5.Turín FC32105:17
6.UC Sampdoria22004:26
7.AC Milán32016:56
8.SPAL 201331113:44
9.Bologna FC31112:44
10.ACF Fiorentina31026:53
11.Udinese Calcio31024:53
12.AS Řím21012:33
13.Atalanta Bergamo31023:53
14.Chievo Verona31023:63
15.Cagliari Calcio31022:53
16.Janov CFC30122:51
17.US Sassuolo30121:51
18.FC Crotone30120:41
19.Hellas Verona30121:81
20.Benevento Calcio30031:40
Zbývající zápasy
09.09. 20:45UC Sampdoria - AS Řím

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (195)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala No.1

Si je tam dělal jak včera Neymar ve Francii

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to mě tak se.e Dnešní večer bez fotbalu a já se po tý reprepauze tak těšil...

Reagovat
Furia Ceca

A zítra Lazio s AC už od tří!

Reagovat
smazaný uživatel

A Inter-Spal už od půl jedný

Reagovat
Hans82

Co mate s tema casama furt nedele v 15:00 je uplne super cas furt lepsi jak vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně už od tří!

Reagovat
Furia Ceca

Tak nakonec ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam takové tuseni ze letos to bude snadnejsi jak loni a k tomu cekam atak aspoň 90 golu.Vseci musí makat utocni hrací až dokonce, protože ta naše zrovna vazba je naslapana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše utocna vazba

Reagovat
wiggum

Skoda, ze je tam ten smatlavy Dybala. To by dali min. 120 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj sa do rima by taky hrac ako dybala nikdy neprestupil...zavist je zla vec Forza JUVE

Reagovat
kubys

Lol, nepochopil...

Reagovat
wiggum

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Spalovač šancí

Dybala dá opět gól až z lavičky a opět platí. Holt Juventusu jdou rozhodčí opět na ruku

Reagovat
Hans82

Videl si ten zapas ne tak se nevyjadruj v cem nam jako pomohli rozhodci?

Reagovat
Spalovač šancí

"Z lavičky se opět trefil Dybala... "

Naprosto jasný neregulerní gól ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hold ostalo 30melonov na rozhodcov ked sme nekupili Schicka

Reagovat
smazaný uživatel

Kolega se pokusil o vtip...

Reagovat
JuventusFC1897

A to bol este v slapkach

Reagovat
JuveGrandeAmore <3
Reagovat
smazaný uživatel

Dolezita vyhra. Proti tymto superom sa bude hrat tazsie, ale su to povinne body.

Ivan to trafil krasne, on ma tie strely z prvej fantasticke.

Dalbert nehral vobec zle, pacilo sa mi, ked zakazal striedat Yuta :)

Skoda, ze Skriniar nedal z tej jeho strely gol. to by bolo top.

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/cv21e nabudúce to hádam padne

Reagovat
cubazi

Reagovat
ADM

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Votas

By se Meazza rozpadla.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Docela profesorskej výkon, za stavu 1:0 to kolikrát bylo dost ošemetný, ale vítězství důležitý.. nejlepší jednoznačně Skriniar, z něj su nadšenej.. a ještě to mohl vyšperkovat pumelicou každopádně SPAL se mi celkem líbil, zajímavý hráči a nehráli vůbec špatně, myslím si, že nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

V minulej sezóne tak vyzerala Pescara...

Reagovat
Dejwa

To vůbec, ti byli marní.. a hráli jsme s něma taky na začátku sezony, navíc u nich

Reagovat
smazaný uživatel

Oni na začiatku remizovali s Neapolou a porazili Sasuolo ale potom sa im to začalo rozpadávať. Spal ale pôsobí vyvinutejšie. Uvidíme...

Reagovat
ED91

So Sasu to nebolo kontunacne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo ale mali body

Reagovat
Rip

Zvládnutá povinnost

Reagovat
Majk91

Spalletti: "Po tejto sezóne budu chcieť Milana Škriniara všetky veľkokluby"

Reagovat
Panděvova ofina

Já si to taky myslím. Hraje fakt skvěle. Upřímně jsem vůbec nečekal, že to bude tak famozní hráč. Celkově pohyb, předvídavost, skvěle vystojí útočníka, že ten míč získá a krásně rozehraje akci. Techniku má, nebojí se, vyhrává souboje a nepanikaří. Nechci z něj dělat nejlepšího obránce SA, ale pokud bude v těchto výkonech pokračovat, tak se jím brzo stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapuje ma, príliš som neveril tomu, že o neho malo Atlétiko fakt záujem, ale čím viac zápasov vidím (repre, U21 ale aj v Interi), tým viac ma o svojich kvalitách presvedčuje.

A to v eurofutbalovej top 11 ME U21 bol namiesto neho nejaký bosniak Simić

Reagovat
Kiwi-21

Jezis na nasem webu daly prednost Simicovy ktery taky odehral dobry turnaj pred Skrniarem a vy to mate jeste v hlavach

Simic mi prisel ne ME 21 taky o neco lepsi ale taky to mohlo byt tim ze nastupoval vedle Lufnera a vice vynikal,ale pochybuji ze si nekdo myslel ze Simic je lepsi ja Skrniar,na turnaji mozna Ano ale celkove ne a tady to nekteri nemuzou rozdychat ze v All Stars na Ef byk Simic a ne vas hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz mi jedinu inu top 11 kde bol Simic. Proste tim, ktory skoncil posledny v skupine nemoze mat obrancu v top 11 turnaja, teda ak niesme na eurofutbal.cz. A pozeral som Skriniara na turnaji tak aj medzi nasimi bol najlepsi a rozdielovy...

Reagovat
Kiwi-21

Mo jenze tu jsme na eurofotbalu.CZ tak si tady dosadily naseho hrace ktery o nic horsi nez Skrniar nebyl (pisu pouze o turnaji) vsadim se ze na vasem webu (pokud mate) byl urcite Lobotka a mozna nekdo kdo jinde nebyl,nechapu co se to tady resi,misto toho abyste byly spokojeni z dobrym vystoupenim vasich hracu,resite hovadiny kdo byl v All stars a kdo me i kdyby tam nebyl Simic ale nekdo jiny misto Skrniara to budete resit zase nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

My nerobime fakeove 11tky a spoliehame sa na oficialne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy totiž nerobíte vůbec nic a spoléháte na to že vám všechno odmaká šikovný čech na jehož web vy následně přicházíte parazitovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaha ano sikovny cech Jebnuty si pekne...

Reagovat
smazaný uživatel

boze sak ty si zviera boh vie odkial su tvoji predkovia nejake poblehice z niznekamsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Moji predkovia mali tých tvojich ako otrokov...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ty si týpek chlape

Reagovat
smazaný uživatel

tvoji predkovia boli otrokmi zvierat tak netrep hluposti.

Reagovat
smazaný uživatel

Otrokmi zvierat? Vela planet opic asi pozeras dieta..

Reagovat
smazaný uživatel

:DD slovaci su dira jasne ze nerobia svoje all star 11 atd sak nikdo by to ani nebral ze je to credible :DD

Reagovat
smazaný uživatel

Vies co je najvacsi spodok? Slovak co sa narodi na slovensku a potom hani svoj národ. Ludi ako si ty by mali strielat do tej sprostej dutej hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaci ukradli mesto Pressburg. Ja som sa narodil v Pressburgu okupovanom Bratislavcanmi, Blavakmi a podobnou havedou. Dnesni Bratislavcania to su sami sovieti, stredoslovaci, vychodnari a bulharky a ine balkanske kurvy ktore sem dosli za komunizmu alebo kedy a citia sa tu tito ludia jak doma a ze toto mesto budovali ich predkovia :DD pritom ich predkovia tu vybudovali akurat tie komunisticke budovy a zburali top historicke budovy v strednej europe.. Idioti ved Pressburg bolo prosperujuce luxusne mesto odkial svetozname firmy vyvazali vyrobky do celeho sveta pred 1ww a to vsetko zmizlo lebo pravi pressburgcania odisli po okupacii okolo 1920+ a prisla sem tato haved a sovieti stbaci komunisti atd. Tvoja rodina otrokov sa kedysi nemohla ani pozriet z dialky do Pressburgu ;) ty idiot tvojich predkov si podmanili aj ovce na salasi.

Reagovat
jany kozak

tak tebe to musi dobre yebat

Reagovat
smazaný uživatel

??? Mas aj nejaky argument preco? alebo ta iba ranila pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram, ze ked ste mali hodiny dejepisu zrejme si cusal zavrety v skolskej skrinke...

Reagovat
smazaný uživatel

??? :DD co na tom prispevku akoze neni pravda???

Reagovat
maxton

jezis, neries

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Miralem Pjanic created four chances (more than any other team mate), recovered 11 balls, and created the assist for Higuain's goal, which was his 12th assist in Serie A for the Bianconeri.

Mira měl prostě super zápas

Reagovat
zelda
Reagovat
smazaný uživatel

Buď mi ide stream pomaly alebo fakt neviem Dokonca aj livesport ukazuje, že za Ac nikto nedal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečný kretén

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

To sedí

Reagovat
Furia Ceca

To je gól jak ve Fifě

Reagovat
smazaný uživatel

Immobille

Reagovat
smazaný uživatel

Frank de Boer v anglicku 4 zapasy, 4 prehry.

tvl on tam snad vydrzi menej ako v interi

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ještě nedali ani gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto + Barák...oba super, v základu

Tento klub získává moje "vedlejší sympatie", především kvůli české stopě...jen tak dál

Kéž bychom měli více takových hráčů v TOP ligách....toto jsou společně se Schickem naše naděje do budoucna, uvidíme, jak budou na sobě makat dál....mládí musí jít vpřed...dokonce se postupně dostává do Atýmu v Ajaxu Venca Černý...strašně nesympatický hráč, nicméně fotbalově by mohl být přínosem, možná časem, uvidíme

Vydra se taky docela chytá...+ hráči z Bundesligy....

Reagovat
Joh4nek

Jak hráli Jankto a Barák?

Reagovat
smazaný uživatel

oba základ a oba hráli dobře...Jankto dokonce branku, sice z dorážky, ale počítá se

Reagovat
Joh4nek

To zní slibně

Reagovat
Logan

Milanisti proč u vás vůbec nenastupuje Silva?

Reagovat
travis joe

Protože Cutrone má formu, je to odchovanec a Montella je feťák když dává šanci i Kaliničovi před Silvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzenie asi nie no mali viac stastia..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ja ze tie 4 tycky dalo Lazio a nie AC.

Reagovat
travis joe

Víc štěstí? Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Viac šťastia je keď mám prehánky a stihnem dobehnúť na hajzel.

Reagovat
Mrvinho

Zatím ti to jde dobře

Reagovat
Pipo123

AC by mohlo po sezóne kúpiť Cira a Alberta za cca 150

Reagovat
lucius6

Uřímně řečeno by takovej Ciro byl asi ve všem lepší než Higuain, akorát by stál třetinu ceny v té době, pokud bych se na to díval z pohledu Juventusu, ale tak dobře pro nás, Ciro letos 30 gólů minimálně.

Reagovat
Pipo123

Jj hlavne ma vybornu podporu, teraz je to Alberto a Sergej, ale ked sa vrati Felipe a Nani tak to bude este lepsie, ozaj kam dat Naniho a Andersona? To 3-5-2 funguje a rad by som videl obidvoch v zaklade, ale to je asi nemozne, mozme hrat 2-5-3

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem, nebude mat stale take stastie ako dnes...

Reagovat
Panděvova ofina

Narozeniny zatím podle představ

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ešte Rafa

Reagovat
Pipo123

Pred zápasom som tu čítal že nám bude chýbať Biglia, pff who ?

Reagovat
mato Kreator

Ty mas dnes vianoce

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bude stačit Simone a budete v hajzlu..

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro sa dosmejes ak si myslis ze vas nejaky Leiva vytrhne neboj

Reagovat
Pipo123

Mne stačilo že dnes vymrdal AC

Reagovat
Ragazzo d'oro

Budíček!! Lazio nám dalo řádnou lekci. A těch příčin je strašně moc, z mého pohledu:

1) rozestavení

Proč tak zoufale lpíme na 4-3-3t v momentě, kdy máme jen jedno křídlo? 3-5-2 se přímo nabízí a Suso bude holt hrát v útoku vedle strikera...

2) složení základní sestavy

Proč pořád trapčí v základě Borini? Co si kdo slibuje od dvojice Monty, Biglia? Zvlášť proti takhle dynamické záloze je to sebevražda.. Nasazení Cutroneho jěště pochopím, ale Kalinič by prostě byl lepší volbou proti zkušené defenzivě..

3) odevzdanost

Všichni, s vyjímkou Jacka, měli těžce na párku. Počínaje fb speakerem Bonuccim a Calabriou konče. U toho bych se ještě zastavil, protože mě naprosto fascinuje jeho bránění 1vs1.. Jeho by snad posadil na prdel i Dočkal (Lulič..)

Sečteno a podtrženo, tohle jde z velké části za Cenzem, který by se měl sakra rychle probrat, dát všem do držky a naordinovat rozumnou taktiku.

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
maras93

Dneska jsem neviděl, ale už minule to bylo o držku. Proč se líp na 4-3-3 taky nechápu, stejně tak Boriniho s Montolivem v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

vo vsetkom s tebou suhlasim fakt. Bolo to hrozne, mam pocit akoby to bol prvy zapas pod Montellom a mali na pripravu iba 3 dni, hrozne. Mna ako trener pre AC vobec nepresvedcil, aspon zatial, mozno casom to bude lepsie. Ale s takymi hracmi ako ma teraz AC, je velka hanba ze dostanu 4 goly od hocikoho. Lazio naopak klobuk dole, podali dospely vykon, to co mali vyuzili dokonale. Iba dufam, ze sa to skoro obrati v dobre. Aj tak si myslim, ze toto je posledna sezona pre Montellu a pride nejaky top trener, ktory ich da do poriadku. S nim AC nikdy nebude majstrom to je tutovka.

Reagovat
Pipo123

Intanto Montella ha già chiesto alla società l'acquisto di Simone Inzaghi

V preklade Montella možiadal o nákup Inzaghiho

Reagovat
Panděvova ofina
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Jak se zatím jeví R.Rodriguez a Calhanoglu?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zatim se to dost blbě hodnotí. Hakan nehral predtim pul roku, do toho adaptace.. Ricardo ma zas smůlu v tom, ze hraci předním se porad mění a on si nema na koho zvyknout. Resp. před nim hraje na křídle nejčastěji Borini, což je jako kdyby tam nehral nikdo.

Reagovat
db18

A dozadu to zvládá?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Občas tam výpadek je. Nutno ale dodat, že celá obrana nepracuje zrovna příkladně.

Reagovat
Pipo123

Já som dne videl 1x zápas AC a Rodriguez hral svoju klasiku, istota na lopte, občas nejaký center a laxnosť vracať sa do obrany, pozične bol občas mimo a nechával tam hotovú diaľnicu.

Reagovat
Kixi Syhimour

LAzio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem konečně měl příležitost se podívat na soutěžní zápas AC letos. No a na konci se mi chtělo trochu zvracet Před začatkem sezony jsem byl nervózní jen z jednoho postu. A to trenér. Nesnasim formaci 4-3-3, o to vic měnštve, že ji hrajem, kdyz na ni nemame hrace. Ano letos budem mit rozlitane beky, tak proč jim nedat volnost v sestave na 5 obrancu? Takhle nezahrajou ani dozadu ani dopredu a i takova dvojice Musacchio-Bonucci pak vypada jako cedník (i kdyz prvni jmenovany by si po dnesku zaslouzil výměnu angažmá s Simicem). Montoliva jsem mel vzdy rad, ale sorry jako, misto pro nej uz neni, to at hraje radsi Mauri. Mozna jeste horsi byl dneska Kessie, ktery zajebal vsechno. Navrat Jacka potesi, ten tam je odhodlanej jeden z mála nechat srdce.

Vstříc lepším zítřkům, Forza Milan!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ta kritika Musacchia je přehnaná, to už bych spíš kritizoval Lea.

Reagovat
travis joe

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia > Montolivo

Spalletti > Montella

Škriniar > Mussachio

Inter > Spal

Lazio > AC

Lazio = Spal

Inter > AC

Spal vs. AC

Reagovat
cervo

klobuk dole pred Simonem, uplne Montelu vyskolil a prevalcoval vo vsetkom, ako len slo...

snad kazdy, kto ten zapas sledoval, uz v 25. minute chapal, ze ma striedat... ale nie, naco? ved staci za stavu 4:0 ked uz nie je treba

na kridlo sa kupil Calhanoglu o ktorom sa vyjadril, ze ho pozna a sam ho chce, no i tak tam posiela Boriniho, ktory za tri zapasy neukazal zhola nic

a Bonuccimu moze vysvetlit, aby prestal s tymi nakopavanymi loptami, pretoze koncia vsade, len nie na nasich kopackach a cakat, ze sa mu to raz podari, je ako fandit Ghane v hokeji

Reagovat
JuventusFC1897

Ghana ma mlade a perspektivne muzstvo

Reagovat
panca

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Furia Ceca

Jakto, že se v Říme nakonec hrálo?!

Ou, AC docela tvrdej pád na zem... Ze sestřihu koukám, že Bonucci dneska TOP výkon. Ten ještě bude litovat, že odešel od Barzagliho na delší vzdálenost než 10 metrů.

Co na to říká Jose 13 či jak se jmenuje? Hned jsem si na tebe vzpomněl, ty jeden žvatlale!

Reagovat
el Principito

když hrál Bonucci v Juve, tak to podle vás byl jeden z nejlepších, ne-li nejlepší stoper na světě, stačilo aby přestoupil do Ac a je to hroznej tragéd, to samý v bledě modrym ale naopak platí o té polské díře ... je v Juve, tak je to najednou pan brankář

Reagovat
stuff

To je blbost

Reagovat
Furia Ceca

Popravdě řečeno, Bonucci stále pro mě je nejlepší stoper na světě. Ale začínám se obávat, že ti skeptici, co tvrdili, že ho udělalo Juve a ne naopak, možná skutečně budou mít pravdu.

Ale tak to je zatím předčasný... Sezóna teprve začala, uvidí se. Faktem ale je, že na sestřihu (zápas jsem neviděl) vypadal jako kužel.

Aha, tak to jo... Nijak jsem si nevšiml, že by tady někdo z Juventinů na Szczęsnyho adresu sršel superlativy. Příště by to chtělo ověřit skutečnosti, než cpát někomu do držky smyšlený výroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Montelov zapas... nevadi radsej facka na zaciatku, aby sa z toho dalo poucit. Na konci ligy si povieme ty zvatlale...

Reagovat
Furia Ceca

Promiň, moje chyba... I z toho sestřihu bylo hned jasný, že AC mělo celý zápas pod kontrolou. To je fakt hrozná smůla, po tak dominantním výkonu prohrát 1:4... Ale neboj, bude líp. V květnu přece vyhrajete tu LM, ne?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Nieje nad pocit, ked zobracik ako ty na konci sezony len sklopi usi...

Reagovat
Furia Ceca

Jak to můžeš vědět, když si něco takovýho v životě nezažil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jose13, ty si ekvivalent dnešného výkonu AC.

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
ED91

Reagovat
olis

klasicky zapas po repre pauze kde ta suhra nebola idealna, navyse Bologna nam to este stazovala svojou aktivnou hrou najma v prvom polcase a velku cast zapasu sme nedokazali predvadzat nasu klasicku hru, nastastie sme to druhy krat po sebe vysledkovo zvladli aj po nie idealnom hernom prejave co je skvely znak toho ze sa mozno naozaj nieco zmenilo, na druhej strane dufam ze coskoro pridu aj zapasy kde budeme schopny dostat sa k nasej klasickej hre

ten Insigneho center a Callejonov nabeh ma nikdy neprestane bavit je to svetove, druhy gol od Mertensa taktiez parada - stroj, treti krasne rozobratie obrany

dnesnym zapasom zacal narocny program 7 zapasov za 21 dni, som zvedavy ako to Sarri vyriesi s Hamsikom, je evidentne ze tam nieco nie je v poriadku kondicne alebo zdravotne a toto striedanie v 60. minute nemoze trvat donekonecna, dufam ze to vyriesia cim skor

Forza Napoli!

Reagovat
Euphael

Reagovat
mastakillah

Odešel Hamšík, přišel Zielinski a najednou to začalo dopředu jít ... jinak výkon takovej neslanej, nemastnej .... Bologna při větší kvalitě mohla ten zápas klidně vyhrát .. duležité tři body

Reagovat
olis

tak v tomto pripade to bola podla mna skor zhoda nahod ze chvilu po striedani padol gol, herne tam nejaka vyrazna zmena nebola, slabsie sme hrali aj po strelenom gole, Bologna sa zosrala az po druhom gole, potom to uz slo

Reagovat
mastakillah

podle mě to náhoda nebyla. Letos je to už několikátej zápas, kdy po odchodu Hamšíka začala ta hra fungovat lépe ... radost mi to moc nedělá, ale přijde mi to tak bohužel ... snad se to brzy zlepší a dostane se do toho

Reagovat
olis

no mne ta ofenziva neprisla o nic lepsia po Hamsikovom odchode, proste tam Insigne drbol dobry center a Callejon super nabehol, Zielinski na tom gole nemal ziadny podiel, naopak v minulom zapase mal Allan ktory prisiel za Hamsika okamzite vplyv na hru aj vysledok kedze spravil skvely nakop na Insigneho ale teraz som tam ziadny rozdiel nevidel, tak ale samozrejme vec nazoru....

Reagovat
mastakillah

Nemyslím zápasadní podíl na gólů, jako spíš že se hned začalo hrát jinak. Přišly šance a hlavně góly ... nějak mu to zatím letos nejde bohužel

Reagovat
olis

tak to je jasne ze mu to zatial moc nejde, bude tam kondicny alebo zdravotny problem podla mna, velke vytazenie od zaciatku sezony - ziadny iny zaloznik nebol v kazdom zapase v zaklade + dva narocne repre zapasy, Sarri by mu mohol dat volno napriklad proti Beneventu, nie je mozne aby striedal po 60. minute dlhodobo a hral na pol plynu

Reagovat
Euphael

Reagovat
FuckT

Podla mna to je dost divne to tvrdit, kedze ochod Hamsika nemal absolutne ziadny vplyv na 1 gol, ktory samozrejme nasich hracov uvolnil. Insigne hral otrasne, este horsie ako Hamsik, ale zostal na ihrisku a pravdepodobne aj so stastim sa mu podarilo najst Callejona, ktory vstrelil gol. Proste vyslo to, co dovtedy nevychadzalo, ale bolo Hamsika sa tam moc zamotat neda. Kazdopadne podla mna vobec dnes nemal nastupit, uz proti Anglicku bolo vidiet, ze toho ma dost, dnes sme ho podla mna mohli nechat sediet.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Reagovat
Majk91

Reagovat
olis

novinari v taliansku minuly rok: Neapol je maly klub, hra krasny futbal ale to nestaci, straca body so slabsimi a nevie vyhrat zapasy ked sa nedari

novinari v taliansku tento rok: Neapol ziskal 9 bodov po zapasoch ked sa nedarilo a nebol to pekny futbal, bolo to len stastie a stale je to maly klub lebo nehra svoju hru

Reagovat
smazaný uživatel

Novináři v Itálii příští rok: Neapol získala scudetto jen díky neuvěřitelnému štěstí,souhře náhod a výpadkům formy velkých klubů

Reagovat
cink

A není to malý klub?

Reagovat
atlee

Podľa Forbesu to bol k 1.7.2017 dvadsiaty najbohatší klub sveta, takže by som ho malým nenazýval... Samozrejme, všetko je to relatívne

Reagovat
smazaný uživatel

novináři všeobecně:

Reagovat
Pipo123

Po ranu milujem vonu rozjebaneho AC :-*

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by skvele keby AC hralo s Laziom kazdy vikend. uz len kvoli tebe a Jose13 :)

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo tak 1 vyhra z 10 pre Lazio to by chlapec nerozdychal

Reagovat
Fridgiee

Jedinej kdo tu těžce nerozdejchává jsi ty. Místo toho abys sklapnul a doufal že AC začne něco hrát abys nevypadal jako naprostej dement, tak tady máváš ručičkama kolem sebe a všichni z tebe maj jen větší a větší prdel

Ale tak vlastně jen houšť!

Reagovat
smazaný uživatel

ti tvoji "vsichni" ma vobec nezaujimaju. Len si masturbuju ego a vytesuju sa nad tim, ze klub ktory investoval cez 200m dostal kefu na nejakom Laziu. Ale dobre vedia, ze skor alebo neskor sa to zmeni lebo loove neojebes tak nech si ten, dufam kratky, cas uziju...

Reagovat
Fridgiee

No vždyť jak říkám,jen pokračuj. Aspoň tu máme i komedickou vložku mezi tím fotbalem.

Reagovat
Votas

Reagovat
stuff

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ja to poznám iba z napalmom...

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
rossoneri89

no ved pockaj

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio malo stastie ze dostalo AC v prvych kolach ked su nezohraty...

Reagovat
rossoneri89

myslim ze tam boli ine problemy nez nezohratost ... Montella nech si hlavne spytuje svedomie

Reagovat
smazaný uživatel

bolo tam viacej faktorov a hlavne tych nestastnych 15 minut kedy sa to vsetko odohralo. Verim, ze ak by sme dali prvy gol zapas by sme v pohode uhrali pretoze Lazio by muselo zacat hrat a nie len vyrazat z vlastnej 16tky do kontier.

Reagovat
raduinho

Reagovat
cresposuper

Vsak je hrozna

Reagovat
Deki

hůř jako loňský sprite to nevypadá, ale stejně se mi to moc nepozdává. uvidíme, jak to bude vypadat na hráčích v zápase

Reagovat
Panděvova ofina

Vážně jo ? Mně se to naopak hrozně líbí a ihned po něm jdu

Reagovat
Kaka14

tak hadam sa Montella pouci a nebude tam tvrdohlavo davat do zakladadu Montoliva a Boriniho.... to su hraci maximalne na lavicku ..... nechapem co ma zase proti Silvovi, ktoremu vobe nedava sancu, pripomina mi to situaciu ako s Baccom v minulej sezone .....

Reagovat
smazaný uživatel

a De Boer skoncil...

Reagovat
cink

Kretén se hodí tak k OFI Crete

Reagovat
jany kozak

kreten ci debil?

Reagovat
cink

S , Si debil

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ked mu niekto povie dickhead tak sa ani urazit nemoze :D

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Inter Eterno Amore

krásna ofina

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Montela by to mal stavat nejako takto https://www.buildlineup.com/shared/59b682d88dd5dd25d4d227c1

- kvalitne zdvojenie az na tu obranu no, tam by to chcelo este 1 do zalohy na lavicku aspon

Reagovat
Kaka14

pekna zostava a nie su tam ani ako nahradnici tie Montelove hviezdy co stavia : Montolivo s Borinim

Reagovat
travis joe

Montolivo ani Borini by neměli hrát v základu, ale včera tam byli rozhodně horší hráči jako oni dva

Reagovat
Eldarion

Po zápase vravel, že to je jeho cieľ hrať na troch stopérov, lavička k tomu dokonale sedí ako si to napísal sem. Suso tiež dokáže hrať tam kde Calhanoglu takže ani útok Kalinić - Cutrone/Silva by nemusel byť odveci Plus tak budeme hrať proti Viedni vo štvrtok ževraj.

Reagovat
Inter Eterno Amore

dúfam, že Curva bude mať bubon doma stále

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
mato Kreator

jeho*

Reagovat
smazaný uživatel

Railo je traged co si srackami robi promo...

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
smazaný uživatel

jebu na to. vsetko cez template jeden davaju

Reagovat
Inter Eterno Amore

ešte v týchto dresoch by sa nemalo hrať často .. ale vyzerá ten náš lepšie ako ten sprajtový

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, lenoši...

Reagovat
Pettirosso

Agresti: #Dybala: "Ho la fortuna di giocare con Messi in nazionale, è un grande piacere. Quello che può succedere in futuro non lo so".

Je asi naivni si myslet, ze uz nas chvili vydrzi.

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
chicuita

OT: kdyby si nekdo chtel zahrat FANTASY LM, tak tady je kod pro vstup do ligy : 44372UBE a ofiko stranky: http://uclfantasy.uefa.com/en/fantasy17

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele