3. kolo
10.09.2017 20:45 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - SSC Neapol 0:3

Další bezproblémové vítězství si připisuje Neapol. Parthenopei opět prokázali, že se jim na půdě Boloni daří. Boloňa sehrála vyrovnanější partii než před rokem a dlouho byla ve hře o body.

Všechny tři nakonec putují do Neapole a asi zaslouženě, byť začátek zápasu nebyl ze strany Parthenopei nijak přesvědčivý. Naopak, v 6.minutě se dobře uvolnil Verdi a Sarriho svěřenci měli štěstí, že neinkasovali. Boloni se dokonce podařilo vstřelit gól, nicméně teč Masiny přišla z ofsajdu a tak pokračovalo za nerozhodného stavu. Neapol musela už v prvním poločase sáhnout ke střídání, zraněného stopera Chirichese nahradil zkušenější Albiol.

Boloňa byla nebezpečná i ve druhém poločase, ovšem s její produktivitou to bylo trystní. A tak přišla 66.minuta a dlouhý Insigneho centr, který na zadní tyči uklidil do sítě José Callejón. Parthenopei pak kontrolovali hru a Boloňu do ničeho nepouštěli. V 83.minutě výrazně přiblížil tři body hostům belgický štírek Dries Mertens. Ten obral o míč chybujícího Pulgara a nabral přímočarý směr na branku a levačkou překonal Miranteho.

Dvě minuty před koncem předvedla Neapol další krásnou akci a Piotr Zielinski uštědřil domácím ránu z milosti. Výsledek 0:3 je pro domácí poměrně krutý, nicméně Neapol byla efektivní a výhru si zasloužila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele