3. kolo
10.09.2017 16:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

SS Lazio - AC Milán 4:1

Pořádnou facku schytal na Olympijském stadionu AC Milán. Lazio předvedlo takřka dokonalý výkon a znovu potvrdilo, že ne náhodou je držitelem italského Superpoháru. Biancocelesti nastříleli do hodiny čtyři branky!

Milán byl až do tohoto kola stoprocentní, neprohrál žádné soutěžní utkání a uspět hodlal i v Římě. Na druhou stranu už domácí výkon proti Cagliari nebyl vůbec optimální a jak se zdá, Montellovi svěřenci si z něj ponaučení nevzali.

Přitom až do penaltového okamžiku to byla vyrovnaná partie, Lazio svádělo s Milánem bojovné utkání do chvíle, než Kessié povalil ve vápně Luise Alberta a sudí nařídil pokutový kop. Ciro Immobile zvolil razantní střelu, a přestože Donnarumma vystihl směr, na balón nedosáhl. Navíc ve 42. minutě přišel další šok, Lulić poslal do šestnáctky přetažený centr a nikým neobsazený Ciro Immobile z voleje podruhé rozjásal domácí Tifosi.

Vincenzo Montella byl o přestávce nejspíše málo důrazný, protože start Milána ve druhém poločase byl přímo katastrofální. Tři minuty po změně stran šikovně vyšachoval defenzívu Rossoneri Parolo a Ciro Immobile zblízka zkompletoval hattrick. Naprosto opařené AC se nestačilo divit a jeho fanoušci s ním. V 50. minutě totiž zvyšoval už na 4:0 Luis Alberto a to při akci, kde doslova neexistovala milánská defenzíva. No, a bylo po zápase!

AC sice dokázalo rychle snížit, když nadvakrát rozehrál standardku Calhanoglu a na hraně ofsajdu se s míčem otočil střílející Montolivo, ale to tak bylo ze strany hostů vše. V nastaveném čase ještě zbytečně uviděl druhou žlutou kartu za faul na Bonaventuru Marco Parolo, ale to byla jediná vada na kráse domácího výkonu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V pravdepodobnej zostave Biancocelesti, vám chýba jeden dôležitý hráč. Bez neho by to predsa nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

A už to zase najíždí do starých kolejí

Reagovat
tnt03

Snad né, toto byl zápas blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, těžko hodnotit na základě jednoho zápasu je ale pravda, že proti Cagliari to taky nebylo dvakrát přesvědčivé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele