Serie A - souhrn 29. kola

17.03.2018, 19:58, aktualizováno 18.03.2018, 22:42
Komentáře a souhrny
Inter rozstřílel Sampdorii a posunul se na průběžnou čtvrtou příčku. AC Milán otočil domácí zápas s Chievem a další gólovou nálož si schovala Atalanta pro Veronu. Juventus jen remizoval se SPALem a přišel o část ze svého náskoku, protože Neapol porazila Janov, jenom bod má také Lazio...

SS Lazio - Bologna FC 1:1

18.03.2018 20:45

Góly: 16. Lucas Leiva - 3. Simone Verdi

Lazio nepotvrdilo úlohu favorita proti jedenácté Bologně a v domácím prostředí se s ní rozešlo smírně po výsledku 1:1, v tabulce Serie A tak kleslo na páté místo se čtyřiapadesáti body o bod za čtvrtý Inter a o základní skupinu Ligy mistrů tak bude ještě muset hodně bojovat. Domácí sice rychle odpověděli na branku soupeře ze samého úvodu zápasu, jenomže ve zbývajícím průběhu si příliš vyložených možností nevypracovali a rozdílový gól tak nedali.

Hosté určitě berou bod všemi deseti, momentálně jich mají na kontě čtyřiatřicet a před osmnáctou sestupovou pozicí Crotone disponují celkem nadějným desetibodovým náskokem. Bologna měla naprosto úchvatný vstup do nedělního klání, ve 3. minutě ji dostal do vedení Simone Verdi. Pětadvacetiletý záložník se prosadil v tomto ročníku nejvyšší italské ligy posedmé a díky této trefě se stal nejlepším kanonýrem týmu.

Z více jak pětadvaceti metrů napřáhl Džemaili a jeho tvrdý pokus mířící přímo pod břevno vyrazil brankář Strakoša před sebe. Balón se následně odrazil právě k dorážejícímu Verdimu a ten zblízka bez větších potíží dopravil míč do sítě. Římané odpověděli o třináct minut později, jejich jedinou trefu vsítil Lucas Leiva. Ten obdržel krásnou kolmici do pokutového území od Luise Alberta a poté se elegantně obtočil s míčem.

Následně se kličkou zbavil dobíhajícího Helandera a v závěrečné fázi zamířil pravačkou ke vzdálenější tyči kolem gólmana Miranteho. Od tohoto okamžiku se hra uklidnila a zajímavé momenty naprosto vymizely. Lazio sice mělo území převahu a svého protivníka přestřílelo v celkové poměru 16:4, jenže Miranteho výrazněji neohrožovalo. Naopak to byli právě hosté, kteří si po hodině hry mohli vzít ztracené vedení zpět.

Střídající Mbaye totiž ani ne po minutě strávené na trávníku uvolnil zpětnou přihrávkou téměř od brankového čáry nabíhajícího Donsaha, jenž ale z vyložené pozice trefil jen padajícího protihráče před sebou. FC udržel přívětivý stav až do závěrečného hvizdu, naopak římský klub neskrýval zklamání. V hostujícím dresu se na hřišti objevila také česká stopa, v 85. minutě nastoupil reprezentační záložník Ladislav Krejčí.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Janov CFC 1:0

18.03.2018 20:45

Góly: 72. Raúl Albiol

Neapol nakonec zvládla utkání s CFC Janov, ale na hubeném vítězství 1:0 se pořádně natrápila. Rozdílovou trefu vsítila až dvacet minut před závěrečným hvizdem, předtím spálila několik vyložených možností. Díky nečekanému zaváhání největšího rivala z Juventusu se přiblížila k mistrovskému titulu, z druhé pozice ztrácí na turínského giganta pouhé dva body. Hosté se naopak sestupovému pásmu nevzdálili a jsou třináctí se třiceti body.

První větší příležitost byla k vidění po čtvrthodině hry, kdy ze střední vzdálenosti z pravého křídla pálil Bertolacci a vzdálenější konstrukci minul vskutku jen o několik decimetrů. Poté už na hřišti dominovali hráči Neapole. Po krásné spolupráci Allana s Insignem obdržel kolmici na levou stranu pokutového území Mertens a z mírného úhlu střílel k zadní tyči, jeho kroucený pokus letěl o malý kousek do zámezí.

Zhruba deset minut před přestávkou ojediněle zahrozili hosté, po rohovém kopu z levé strany hlavičkoval z hranice brankového území jen o centimetry mimo obránce Spolli. Ve 37. minutě mířil střídající Zieliński hodně vysoko nad hostující branku. Do hry se dostal po dvaceti minutách, kdy nahradil slovenskou hvězdu Marka Hamšíka, jenž odešel z trávníku kvůli zraněnému zadnímu stehennímu svalu u pravé nohy.

Pět minut před přestávkou se ve stoprocentní gólové možnosti zjevil Mertens, ale z osmi metrů trestuhodně přestřelil. Ve 44. minutě měl na hlavě vedoucí branku Insigne, jenže po rohovém kopu orazítkoval zády k brance jen levou tyč. Konstrukce za brankářem Perinem se podruhé chvěla šest minut po změně stran, kdy z hranice šestnáctky vypálil Mertens a míč se od vnitřního okraje pravé tyče odrazil zpět do pole.

V následujícím průběhu se nepovedlo zakončení Mertensovi a po necelé hodině hry ani Hysajovi, v polovině druhé půle si připsal domácí gólman Reina úspěšný zákrok proti ráně Panděva. Hrdinou SSC se stal v 72. minutě španělský bek Raúl Albiol. Ten po rohovém kopu z levé strany od krajana Callejóna předskočil bránícího Galabova a hlavou uklidil balón do sítě kolem Perina. A když v 87. minutě po přečíslení dva na jednoho odkopával vracející se Biraschi střelu Insigneho zhruba metr před brankovou čarou, tak se výsledek již nezměnil.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - Cagliari Calcio 1:2

18.03.2018 15:00

Góly: 46. Enrico Brignola - 90+2. Leonardo Pavoletti, 90+6. Nicoló Barella (pen.)

Cagliari otočilo zápas v Beneventu díky dvěma gólům z nastaveného času. Vítězný gól padl v sedmé minutě nastavení z penalty.

Pro Cagliari jsou tři body velmi cenné, neboť klub se díky nim vzdálil sestupu na pět bodů. Benevento se naopak s deseti body nachází na posledním místě a pomalu, ale jistě, se smiřuje se sestupem do Serie B. Do konce sezóny sice ještě zbývá deset kol, ztráta na udržení se mezi italskou elitou už je však pro Benevento příliš velká.

Domácí byli v zápase mírným favoritem a byli to právě oni, kdo se ve 24. minutě dostal do první větší šance utkání. Brignola se dostal po líbivé individuální akci ke střele, která však skončila pouze na tyči Cragnovy brány. Těsně před koncem první půle se Benevento dostalo ještě do jedně šance, konkrétně střílel zhruba od penaltového puntíku Coda, který však s ideální pozicí nenaložil dobře a jeho střela zamířila pouze vysoko nad.

V prvním poločase bylo Benevento lepším týmem a do toho druhého nastoupilo s ještě větším nasazením, což se mu vyplatilo již ve 47. minutě. Tehdy si Brignola narazil s Guilhermem a následnou střelou překonal brankáře hostů Cragnu. V 52. minutě mohlo Benevento přidat druhý gól utkání. Venuti prošel po pravé straně až do pokutového území Cagliari, v klíčový okamžik však zazářil brankář hostů Cragna.

V 92. minutě zkazil všem domácím fanouškům radost z plánovaných tří bodů Pavoletti, který si naběhl na centr z rohového kopu a hlavou usměrnil míč do Puggioniho brány. V 95. minutě bylo ještě hůř. Po konzultaci s videorozhodčím sudí Manganiello nařídil pokutový kop pro Cagliari, který v 97. minutě proměnil Barella, čímž způsobil na lavičce hostů zaslouženou euforii.

Více informací k zápasu

FC Crotone - AS Řím 0:2

18.03.2018 15:00

Góly: 39. Stephan El Shaarawy, 75. Radja Nainggolan

AS Řím zvládl roli favorita na půdě zachraňujícího se Crotone a po výhře 2:0 si upevnil třetí příčku v nejvyšší italské soutěži, před čtvrtým Interem Milán má v tuto chvíli čtyřbodový náskok. Oba dva své góly si rozdělil po jednom do každého z poločasů, dvoubrankový náskok pak udržel až do závěrečného hvizdu. Domácí FC tak nenavázal na minulý skalp Sampdorie (4:1) a nachází se na osmnácté sestupové pozici se čtyřiadvaceti body.

Hosté měli od začátku jasnou územní převahu a první větší příležitost si vypracovali po necelé čtvrthodině hry, kdy si na zpětnou nahrávku z pokutového území naběhl Radja Nainggolan a jeho tvrdý projektil z pětadvaceti metrů proletěl jen o několik decimetrů nad horní tyčkou. Římané přeci jen převrhli misky vah na svou stranu ještě v prvním poločase, pošesté v tomto ročníku nejvyšší italské soutěže skóroval Stephan El Shaarawy.

Pětadvacetiletý útočník s egyptskými kořeny si naběhl do předbrankového prostoru na načasovaný centr od Kolarova a jemnou tečí zblízka usměrnil balón do sítě. Šest minut po přestávce se znovu ozval aktivní Nainggolan. Belgický reprezentant se dostal k odraženému míči před odkrytou brankou a z kopačky mu ho doslova ukradl gólman Cordaz. V 57. minutě mohli z ničeho nic srovnat domácí po rychlém brejku.

Trotta vybojoval míč ve středu hřiště a pak po samostatném úniku neprostřelil vyběhnutého brankáře Alissona, dorážející Stoian vzápětí poslal lob nad břevno. AS definitivně zlomil odpor houževnatého konkurenta v 75. minutě, druhou uklidňující trefu přidal Nainggolan. Devětadvacetiletý záložník si zpracoval přihrávku od střídajícího Florenziho, poté si navedl míč blíže do středu a utěšenou střelou z dvaceti metrů zavěsil k levé konstrukci.

Cordaz sice skočil správným směrem, ale na přesně umístěný přízemí pokus nedosáhl. Hosté od tohoto momentu hráli v naprosté pohodě a protivníka k ničemu nepustili až do samotného konce. V nastaveném čase naopak zabránil jejich třetí brance Ceccherini, jenž odkopával na poslední chvíli balón do bezpečí těsně před brankovou čarou. AS v příštím kole zavítá na stadion jedenácté Bologny, Crotone bude bojovat ve Fiorentině.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Atalanta Bergamo 0:5

18.03.2018 15:00

Góly: 2. Bryan Cristante, 45+4. Josip Iličić (pen.), 48. Josip Iličić, 69. Josip Iličić, 71. Alejandro Gómez

Atalanta vysoko zvítězila na půdě Hellasu Verona. Hattrickem se blýskl slovinský záložník Josip Iličič, jenž se posunul v tabulce střelců na osmé místo.

Pro Hellas Verona byl domácí zápas s Atalantou jedním z těch existenčních. Po prohře se tým z Verony nachází s dvaadvaceti body na devatenácté příčce a od sedmnáctého místa, které zaručuje udržení, se nyní nachází tři body. Atalanta se naopak pohybuje v horní polovině tabulky, na sedmém místě se čtyřiačtyřiceti body a na šestý AC Milán ztrácí šest bodů.

Atalanta sice byla v souboji s Hellasem Verona favoritem, výsledek 5:0 však nečekal asi vůbec nikdo. Již ve 2. minutě se dostal k odraženému míči po rohovém kopu hostující Cristante, který se v dobré příležitosti nemýlil a prudkou střelou usměrnil míč do odkryté části brány. Ve 23. minutě mohl Hellas vyrovnat, ale Petkovič trefil z obdrženého centru pouze tyč.

Ve 41. minutě vstřelil po dobré přihrávce Masiella druhý gól Atalanty Gómez. Gól byl však následně po posouzení videorozhodčím zrušen kvůli ofsajdu. Videorozhodčí se nezastavil ani v úplném závěru poločasu, kdy byla zpětně nařízena penalta pro Atalantu, kterou bezpečně proměnil Josip Iličič. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0 pro hosty.

Ve 49. minutě přihrál Iličičovi na hranici vápna Petagna, Slovinec si míč ještě posunul směrem k brankové čáře a z druhého doteku se líbivým způsobem trefil přímo pod břevno a svým druhým gólem navýšil skóre zápasu na 3:0 pro Atalantu. V 69. minutě zkompletoval Iličič hattrick. Po přihrávce Gómeze střílel ve skluzu z hranice vápna a znovu se trefil těsně pod břevno.

Poslední gól zápasu přidal v 71. minutě sám Gómez, jenž doklepl míč do prázdné brány hlavou po odrazu brankáře domácích Nícolase. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a Atalanta si z Verony veze cenné tři body.

Více informací k zápasu

AC Milán - Chievo Verona 3:2

18.03.2018 15:00

Góly: 10. Hakan Çalhanoğlu, 52. Patrick Cutrone, 82. André Silva - 33. Mariusz Stępiński, 34. Roberto Inglese

Velmi zajímavý duel byl k vidění v Miláně, kde se v neděli odpoledne utkal místní AC se zachraňujícím se Chievem. Po mnoha zvratech se radoval domácí výběr, jenž zvítězil nejtěsnějším poměrem 3:2 brankou zhruba deset minut před závěrečným hvizdem. V tabulce Serie A se nachází na šestém místě s padesáti body a stále živí šanci na přímou účast v základní skupině Ligy mistrů, na čtvrtý Inter totiž ztrácí pět bodů.

Verona naopak v boji o holé přežití nedosáhla na cenný bod, momentálně ji patří sedmnáctá pozice s pětadvaceti body a před osmnáctou sestupovou příčkou Crotone disponuje pouhým jednobodovým náskokem. Rossoneri měli lepší vstup do utkání a už po deseti minutách vedli. Kessié skvěle pronikl do šestnáctky soupeře na pravé straně a pak vystřelil z ostrého úhlu. Brankář Sorrentino vyrazil míč jen na kopačku Hakana Çalhanoğlua, jenž neměl s dorážkou do odkryté branky žádné problémy.

Za dalších deset minut mohlo být na druhé straně vyrovnáno, ale po přihrávce k přední tyči od Giaccheriniho byl v poslední možnou chvíli zablokován Roberto Inglese. Ihned na to po krásném zpracování na prsa vystřihl nůžky zády k brance Giaccherini a gólman Donnarumma musel krotit balón u své levé tyče. Chievo srovnalo ve 33. minutě, po sražené nahrávce Giaccheriniho z levé strany šestnáctky doklepával placírkou do sítě Mariusz Stępiński.

Neuběhlo ani šedesát sekund a Verona senzačně otočila vývoj, podeváté v tomto ročníku nejvyšší italské soutěže skóroval Inglese. Šestadvacetiletý útočník hostující v klubu z SSC Neapol si seběhl na zpětnou nahrávku od Stępińskiho a vypálil z voleje z hranice pokutového území, jeho utěšená rána zapadla s pomocí břevna za plachtícího Donnarummu. Ještě do poločasu zahrozil domácí Suso, avšak po krásném uvolnění mířil těsně nad levý horní roh.

Milánský klub se dostal zpět do hry o vítězství sedm minut po přestávce, kdy po střele z osmnácti metrů vyrážel před sebe Sorrentino a dorážející Patrick Cutrone rozvlnil síť. Branka původně nebyla uznána kvůli údajnému ofsajdu, nicméně po zhlédnutí videozáznamu přeci jen platila. V následujícím průběhu hlavičkoval střídající André Silva o pár decimetrů vedle bližšího horního rohu, vzápětí se blýskl Sorrentino proti přízemní ráně Çalhanoğlua.

Domácí rozhodli o svém vítězství v 82. minutě, po rohovém kopu z levého křídla se míč odrazil přímo na kopačku Silvy a ten z pěti metrů nekompromisně propálil bezmocného Sorrentina. V samém závěru bylo podruhé v akci video, na jeho základě nařídil rozhodčí penaltu pro AC za ruku jednoho z hráčů Chieva. Balón si postavil Kessié, Sorrentino vystihl směr střely a díky jeho famóznímu zákroku se tak výsledek již neměnil.

Více informací k zápasu

Turín FC - ACF Fiorentina 1:2

18.03.2018 15:00

Góly: 86. Andrea Belotti - 59. Jordan Veretout, 90+3. Cyril Théréau (pen.)

Fiorentina dokázala zvítězit i podruhé bez svého zesnulého kapitána Davida Astoriho a tentokráte si odvezla všechny tři body z půdy FC Turín po výsledku 2:1. V utkání po hodině hry vedla, soupeř srovnal necelých deset minut před závěrečným hvizdem. Nicméně poslední slovo přeci jen měly Fialky, ve čtvrté nastavené minutě převrhly misky vah na svou stranu díky proměněné penaltě. V tabulce jsou na devátém místě s jednačtyřiceti body.

V přímém souboji o horní polovinu italské ligy byl k vidění vyrovnaný průběh, domácímu výběru po těsné porážce náleží v Serii A desátá pozice se šestatřiceti body. První zajímavý moment se zrodil už po sedmi minutách hry, kdy do šestnáctky protivníka pronikl Simeone a upadl, rozhodčí Gavillucci nařídil pokutový kop. Vzápětí si však sudí prohlédl celou situaci na videu a po jeho zpětném prozkoumání své rozhodnutí změnil.

O několik minut později ukázal Gavillucci na pentlový puntík podruhé a znovu ve prospěch hostujícího klubu, nedovolený zákrok De Silvestriho navíc ocenil žlutou kartou. Balón si následně postavil Jordan Veretout, nekopl ho dobře a gólman Sirigu vyrazil tvrdou ránu daleko od své branky. Od tohoto momentu se hra přeci jen uklidnila a diváci si museli na další možnost počkat až do 59. minuty, kdy se do vedení dostali hosté.

Veretout napravil předchozí zaváhání, v blízkosti půlící čáry obral o míč bránícího protihráče a pak upaloval sám na turínskou branku. Z hranice šestnáctky nakonec přesně umístěnou střelou zamířil k pravé tyči. Když už se zdálo, že Fiorentina těsný náskok udrží až do samotného konce, tak domácí z ničeho nic srovnali v 86. minutě. Po nacvičeném signálu si Andrea Belotti naběhl na dloubáček od Ljajiće a ze sedmi metrů propálil z první brankáře Sportiella.

Fialky dostaly možnost zahrávat druhý pokutový kop ve třetí nastavené minutě po neoddiskutovatelné ruce, tíhu okamžiku na sebe vzal Cyril Théréau. Ten chytře zamířil doprostřed branky a Sirigu se hnul ke své pravé konstrukci, v tomto případě nemohl udělat nic. AFC v následujícím kole přivítá zachraňující se Crotone, FC bude bojovat na stadionu čtrnáctého Cagliari.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Inter Milán 0:5

18.03.2018 12:30

Góly: 26. Ivan Perišić, 30. Mauro Icardi (pen.), 31. Mauro Icardi, 44. Mauro Icardi, 51. Mauro Icardi

Inter Milán potvrdil úlohu favorita v Janově proti místní Sampdorii, ovšem tak jednoznačný výsledek se v žádném případě nečekal. Hosté hned v úvodním dějství skórovali čtyřikrát a svůj náskok pojistili krátce po změně stran. Na hladkém vítězství 5:0 se především podílel Mauro Icardi, jenž během čtrnácti minut nasázel hattrick a své neuvěřitelné představení zakončil čtvrtou vstřelenou brankou pouhých 21 minut po první trefě.

Icardi si tak pojistil druhé místo v tabulce střelců Serie A s dvaadvaceti góly, na lídra Immobileho ztrácí pouhé dva zásahy. V tabulce se posunul na čtvrté místo zaručující přímou účast v základní skupině Ligy mistrů díky zaváhání Lazia, na které má náskok jednoho bodu. Sampdoria i přes potupnou porážku před vlastními fanoušky zůstává ve hře o kvalifikaci Evropské ligy, momentálně je osmá se čtyřiačtyřiceti body.

Po úvodní opatrné dvacetiminutovce poprvé rozvášnil tribuny Ivan Perišič, jehož prudkou ránu z ostrého úhlu zlikvidoval brankář Viviano. Následně Inter zahrozil po rohovém kopu, hlavičku D'Ambrosia vytáhl domácí strážce brilantně mimo prostor tří tyčí. Favorit poprvé udeřil ve 26. minutě, po načechraném pasu Cancela z pravé strany se k hlavičce probojoval aktivní Perišič a obloučkem přehodil plachtícího Viviana.

Od tohoto momentu rozpoutal milánský klub neskutečnou ofenzivní smršť. Čtyři minuty po první brance skóroval Icardi z pokutového kopu, když se ve vlastní šestnáctce provinil faulem Barreto a hostující kanonýr pak zamířil po zemi doprostřed branky. Neuběhlo ani šedesát sekund a Argentinec znovu zvedal ruce k nebi, tentokráte se na pravé straně pokutového území nejlépe zorientoval a elegantně patou z mírného úhlu pokořil vyběhnutého Viviana.

Ve 38. minutě byl Icardi blízko ke zkompletování hattricku, ale ve stoprocentní pozici mířil nad. Vzápětí se na druhé straně ojediněle ozvali domácí, hlavičkující Zapata orazítkoval tyč. Icardi se přeci jen prosadil potřetí ještě do přestávky, po další patičce Rafinhy a zákroku Viviana neměl s dorážkou od odkryté branky žádné problémy - 0:4. Pětadvacetiletý útočník uzavřel gólový účet nedělního klání v 51. minutě, kdy jeho tečovaný pokus zapadl nad Viviana ke vzdálenější konstrukci.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Juventus FC 0:0

17.03.2018 20:45

Góly: -

Jeden z nejpřekvapivějších výsledků letošního ročníku Serie A se zrodil na stadionu v městečku Ferrara, kde lídr italské ligy z Juventusu pouze remizoval bez branek s místním klubem SPAL 2013. I přes hodně nečekanou ztrátu se Juve udržel na čele tabulky, ovšem jeho náskok před druhou Neapolí se smrsknul na pouhé dva body.

Naopak pro domácí má bod v boji o holé přežití cenu zlata, nacházejí se nyní na šestnácté pozici s pětadvaceti body.

Dlouholetý suverén nejvyšší soutěže nebyl od samého začátku ve své kůži, i přes jasnou územní převahu nemohl najít recept na pečlivou defenzívu soupeře. První větší náznak šance se zrodil po deseti minutách hry. Douglas Costa prošel středem hřiště a i v tísni dvou bránících protihráčů ještě dokázal přihrát lépe postavenému Alexu Sandrovi. Ten zakončoval k bližší tyči, jenomže na poslední chvíli ho dokázal zablokovat vracející se Filippo Costa.

V dalších minutách byl k vidění bezzubý ofenzivní výkon favorizovaného giganta z Turína. Do přestávky zahrozil pouze jednou a to až v poslední minutě, přímý volný kop Dybaly z levé strany zhruba z pětadvaceti metrů proletěl o půl metru nad horní tyčkou.

Obrázek hry se nezměnil ani po přestávce, s přibývajícím časem začali být svěřenci trenéra Massimiliana Allegriho stále více nervóznější a jejich chyby v rozehrávce se kupily.

V závěrečné desetiminutovce bušil Juventus do obrany protivníka, vyprodukoval ale pouze jeden střelecký pokus mezi tři tyče. V 88. minutě to z hranice šestnáctky zkusil Sandro a mířil k přední tyči, nicméně gólman Merer tam byl včas a balón ukryl v náručí. A když se nic nestalo ani v šesti nastavených minutách, tak byl senzační počin na světě.

Hosté mohou mít radost aspoň z jednoho individuálního úspěchu, neboť už teď legendární brankář Gianluigi Buffon prodloužil svou šňůru bez obdržené branky. Ta momentálně činí 931 minut a k překonání vlastního historického rekordu ze sezóny 2015/2016 mu chybí pouze 42 minut. O jeho zdolání se pokusí příští týden proti silnému AC Milán. SPAL bude hrát na půdě konkurenčního Janova.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - US Sassuolo 1:2

17.03.2018 18:00

Góly: 44. Seko Fofana - 42. Ali Adnan (vl.), 74. Stefano Sensi

Udine nepotvrdilo úlohu favorita v domácím prostředí se Sassuolem a překvapivě prohrálo 1:2, ve zbývajícím průběhu sezóny se tak ještě bude muset strachovat o záchranu. Momentálně se nachází na dvanácté pozici s třiatřiceti body a na osmnáctou sestupovou příčku Crotone disponuje devítibodovým náskokem. Naopak pro Sassuolo má tříbodový zisk cenu zlata, neboť se vyhouplo na patnácté místo se sedmadvaceti body a své naděje na udržení výrazně oživilo.

V domácím dresu odehrál celé utkání Jakub Jankto, od 57. minuty nastoupil také druhý český krajánek Antonín Barák a jako jediný ze svého týmu obdržel žlutou kartu. První poločas byl z diváckého pohledu neatraktivní a více jak čtyřicet minut se neurodila jediná vážnější příležitost, poté se zničehonic dostali do vedení hosté. Ve 42. minutě zamířil do vlastní sítě Ali Adnan, který po rohovém kopu z levé strany pokořil nešťastnou tečí brankáře Bizzarriho.

Domácí nenechali na odpověď čekat ani 120 sekund, o vyrovnání se postaral Seko Fofana. Dvaadvacetiletý rodák z Paříže se po nahrávce od Adnana opřel do balónu z dobrých pětadvaceti metrů a parádně se trefil do vzdálenějšího rohu za záda zkoprnělého gólmana Consigliho. Rozhodčí Abisso ještě zkontroloval video kvůli údajnému faulu a branku přeci jen uznal.

Hostům tento moment příliš vadit nemusel, neboť zhruba čtvrthodiny před koncem vsítili rozdílovou trefu. O tu se postaral Stefano Sensi, jenž si po přesně načasované přihrávce od Politana naběhl do předbrankového prostoru a nikým nehlídán napálil míč ze šesti metrů přímo pod horní tyčku, Bizzarri byl naprosto bez šance na úspěšný zákrok. Udine přeci jen mohlo získat alespoň bod, v obrovské možnosti se zjevilo v nastaveném čase.

Po vyhraném hlavičkovém souboji se na hranici pokutového území opřel do balónu z otočky střídající Balić. Po teči jednoho z bránících hráčů skončil míč o pár decimetrů vedle bližší tyče, Consigli se hnul do opačné strany.

Udine si po reprezentační přestávce pokusí spravit chuť na půdě sedmého Bergama, na Sassuolo čeká ještě mnohem obtížnější zkouška v podobě druhé Neapole.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC29243267:1575
2.SSC Neapol29234263:1973
3.AS Řím29185649:2359
4.Inter Milán281510347:2155
5.SS Lazio29166767:3754
6.AC Milán28155841:3250
7.Atalanta Bergamo28128843:3144
8.UC Sampdoria281351047:4344
9.ACF Fiorentina28118938:3341
10.Turín FC28812837:3736
11.Bologna FC291041534:4134
12.Udinese Calcio281031538:4233
13.Janov CFC28861421:2930
14.Cagliari Calcio28851527:4429
15.US Sassuolo28761518:4827
16.SPAL 2013295101428:5025
17.Chievo Verona28671525:4725
18.FC Crotone28661627:5024
19.Hellas Verona28641825:5622
20.Benevento Calcio28312419:6310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (136)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra obrana Spalu, kdyz nevyhrat, tak radsi dnes.Neda se nic delat.

Reagovat
Airus

Zase promrdana prvni pulka a pak panicka zaverecna patnacti minutovka bravo

Reagovat
ED91

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri len trollí Neapol zase

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Spal Juventus?

Reagovat
Pipo123

Strasna Skoda ze Juve hraje pravidelne taku sracku, jasne staci im to, no tie ich zapasy su strasna nuda.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Fairplay

Když koukám na los, tak by to ještě mohlo být fakt zajímavé. Jasně, pomalu nepamatuji, kdy Neapol v Turíně bodovala, za posledních deset let snad jen v Copě. Ale jinak by to mohlo být téměř bez ztrát. A Juventus čeká ještě Inter i AS Řím venku..

Reagovat
Mr.Jindros

Neapol ještě ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

A AC

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Furia Ceca

Já myslel, že se hraje až zítra... Takže nejen že ne, ale ještě ztatíme! Do háje

Reagovat
Milan.B

aspon to bude napinave az do konca

Reagovat
Pinturicchio

Jednou za 100 let to Allegri postaví tak, jak si to asi představuje většina z nás, a my neporazime Spal

Snad večer Genoa něco uhraje.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Il Architetto

Fotbal k zblití.

Reagovat
Pinturicchio

Já to, asi naštěstí, neviděl . Holt Allegri o tom fotbale así přece jen ví o něco víc než my .

Reagovat
Airus

Kdyby hral 433 tak by to slapalo lip, ale maxovo 4231 topi Dybalu ve stredu hriste a Gonzalo je pak bez micu

Reagovat
Yzemi

433 tuto sezonu ještě nefungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Fungovalo, v osmifinále poháru s Janovem. Ale to tam taky byla nejlépe složená záloha - Marchisio, Bentancur, Sturaro. Jediný případ, kdy Allegri postavil typologicky nejlépe vyváženou a kompaktní zálohu, jakou můžeme z toho našeho výběru postavit. Trio Pjanić, Matuidi, Khedira se jim v celé sezóně ani jednou moc nepřiblížilo. Ale každý sklízí to, co zasadí a jde to na triko Allegriho, takže jeho boj.

Reagovat
Yzemi

Ten zápas jsem neviděl, takže nemůžu soudit. Každopádně souhlas s triem Matuidi, Pjanić, Khedira, tam je největší problém naší "hry". Co se Maxe týká, třeba se poštěstí a v létě ho zláká PSG. Jen nevím koho za něj, S. Inzaghi, Conte,..., nebo někoho z venku?

Reagovat
Furia Ceca

Proč toho Allegriho někteří z vás pořád tak vyhazujete? Vhodnjěšího trenéra seženeme sotva. Jasně, Allegri hrozně trollí, ale většinou se ve finále ukáže, že dobře ví, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ví. Výsledky má, což je nejdůležitější. V pořádku. Ale jinak žádná sláva. Už rok jsme nezahráli dobrej a koukatelnej fotbal. Záloha od léta nefunguje, za 9 měsíců se mu nepodařilo najít vhodnou záložní řadu, aby z ní dostal maximum a ti hráči skutečně hráli tam, kde mají a naplno prokázali svoje schopnosti. Khedira je dlouhodobě je špatný, Pjanić hraje pod svoje možnosti, Marchisio nehraje vůbec, Bentancur nehraje vůbec, Matuidi je občas taky neviditelný nebo k ničemu, což jde ale ruku v ruce s výkony Pjaniće a Khediry. Sturaro může podat kvalitní výkon taky jen v určitém rozestavení s určitými spoluhráči. A maestro na to zatím nepřišel, přičemž je to poměrně jasně vidno. Navíc když nám hoří záloha, pak má obrana práce jak na kostele a chybuje a mezi obranou a zálohou, resp. útokem, je díra, protože záloha nepracuje, jak by měla. A dneska může silnější soupeře porážet jen ten, kdo má převahu ve středu hřiště. Na slabší soupeře stačí to tlačit po stranách, ale zase tam taky potřebuješ nějakou efektivní složku ve středu. Vrcholem všeho je naše fyzické pokulhávání od loňského finále Ligy mistrů. Od vyřazovací fáze LM z loňské sezóny jsme odehráli tak pět slušných zápasů, jinak všechno hnus, bída, šeď, ubojované často na hranici sil. Vím, že důležité jsou výsledky, jsem se propagátorem "vyhraj ligu se skóre 38:0", ale to, co teď hrajeme, je těžce pod potenciálem, jakého můžeme dosahovat. Ať tomu říká kdo chce, co chce, třeba že "Allegri trollí", ale pořád je poměrně jednoznačně viditelné, jak naše hra trpí nejen v atraktivitě, ale v efektivitě a především kreativitě a škále možností. Allegriho sestavy jsou z dlouhodobého hlediska hodně omezené a nedávají nám příliš prostoru právě k lepší kreativitě. Ale to je jako házet hrách na zeď. Ať si to staví jak chce, v konečném důsledku na tom ale doplatíme.

Reagovat
Furia Ceca

No... Taky se trochu bojím, že na to doplatíme a dvojzápasu s Realem se docela bojím. Ale já pořád věřím, že Allegri přijde s nějakou změnou a začneme zase herně dominovat. I když je fakt, že ono to pořád nějak nepřichází...

A ty jseš za novýho trenéra nebo ne? A jestli ano: koho bys k nám chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě říkám, že postup se Spurs je těžce vymodlený a zahraný “na zkušenost”. Většina srovnání v Evropě jde proti nám. Soupiskou jsme TOP, mezi 4 týmy na světě, předvedenou hrou se nedostaneme ani do TOP 10. A pokud trenér bude nadále hráče ždímat na pro ně ne úplně komfortních pozicích a bude tlumit jejich přednosti, pal by měl jít. Ale já na to koukám z pohledu hráčů a jejich kariér a životů, což je otázkou 2,5,10, 15 let, jak u koho. Lidi v klubu zajímají čísla, trofeje. Ale Juventus se za poslední 3 roky hodně změnil a necítím z toho týmu tu pospolitost, jakou vyzařovat. Ale to je dané obměnou kádru, jeho evolucí. Chceme být příliš mezinárodní, protože věříme, že tu individuální stránku dokáží přinést jen zahraniční hráči, pokud se chceme měřit s TOP Evropou, ale jistý si tím úplně nejsem. Hrát s areálem jeden zápas, tak jsme v hajzlu. Na dva zápasy je můžeme v pohodě dát a věřím, že dáme. Byli jedním že soupeřů, které jsem chtěl. Přesto si myslím, že Allegriho dny se blíží ke konci. Co se tyče jmen potenciálních trenérů? Zidane, Ancelotti, Deschamps, S. Inzaghi, ale určitě ne třeba Conte. Allegriho jsem od začátku jeho působení bránil, ale posledních 9 měsíců pod nim se mi nelíbí, byť ano, zopakuju to podstatné, výsledky má.

Reagovat
smazaný uživatel

*s Realem

Reagovat
Furia Ceca

Já bych ale řekl, že i naše vedení si uvědomilo, že jsme už "moc Inter," a začalo zase poitalšťovat. Přestoupili k nám Bernardeschi s De Scigliem, letos přijde Spinazzola s Caldarou, mluví se o Darmianovi.

Z těch jmen, co si vyjmenoval, bych si dokázal představit jedině Inzaghiho. Mimochodem: proč nechceš Conteho? Já bych ho totiž taky nechtěl, ale z jakých důvodů ho nechceš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je podle mě trenérem jednoho stylu. Je to vynikající psycholog, motivátor, dokáže z průměrných hráčů vytáhnout nadprůměrné výkony. Má můj obrovský respekt, ale jako trenér nemůže dosáhnout úspěchu na mezinárodní úrovni, protože nemá širší herní škálu. Ale zase kdyby třeba dostal na co si ukáže, třeba by uspěl. Chtěl bych ho vidět u PSG.

Reagovat
Furia Ceca

Já si taky myslím, že v Evropě nic nedokáže, protože neumí reagovat na zápasy, v nichž mu nevyjde taktika.

Reagovat
Yzemi

Všechno řekl Bianconero řekl bych přesně, já jen dodám, že už mě 9 měsíců bolí oči z toho našeho "fotbalu", byť máme výsledky. A nemám pocit, že Max s tím dokáže, může, nebo chce něco udělat.

Reagovat
DelPiero137

tiez nie som zastanca "trollenia". Vysledky su ale co mi najviac vadi ze si zahravame az priliz. Nie je to ako v minulych sezonach kedy si super vypracoval minimum sanci a naopak my sme si ich vypracovali niekolko. Teraz sme sa mohli modlit aby Tottenham nepremenil a zaroven sme sa pozerali nato zufalstvo nasich v predu. Pre mna je to zbytocne hazardovania, pretoze nato sa da velmi rychlo doplatit.

Problem je ze my nemame hernu variantu kedy vydame zo seba maximum a dokazeme sa presadit proti najsilnejsim superom v braniacom mode. Zakazdym sa spoliehame na zranitelnost superovej obrany. Az ked sa super nekoncentruje, tlaci sa viac dopredu dokazeme byt nebezpecny. Vyckavame kym sa superov tlak otupi a modlime sa by si nevybudoval naskok 3-4 golov.

Naopak nasa obranna faza nie je tak kvalitna ako v minulosti. Nemal by som nic proti tomu ak by sme posobili kompaktne, nepustali supera do sanci a pravidelne! si dokazali vypracovat aspon niekolko sanci. Zalezi mi aj na prejave hry, toto co predvadzme tuto sezonu je vazne pod uroven. Pre mna jeto malo vzhladom na nas kader a ambicie. Tohto rocny styl je len hazardovanie a modlenie sa ze nam to bude vychadzat donekonecna, proti vsetky superom. V lige to nema ani vyznam komentovat, to je skutocna hanba. Kazde muzstvo ma krizu, hluche zapasy ktore ako tak dotlaci ale my mame 95% takychto zapasov.

Som zvedavy na Real, ak ich obrana nebude robit chyby ako ta z Londyna, tak sme nahrany. Tuto sezonu nam Max ani hraci nepredviedli nic, co by nam davalo nadej proti absolutnej spicke v podobe Realu.

Reagovat
Airus

Dobře jsi to shrnul (ve všech postech) Conteho návrat bych bral on to s hráčema vážně umí a ty týmy pod ním působí víc jako týmy. Allegriho jsou taková funkční splácanina (Mira, Sami, Blaise - to na papíře vypadá hrozně. Levé křídlo vytahovat nebudu ) Conte se ale nevratí protože hráče nakupuje s dvouletým spožděním a na to on nemá nervy.

Inzaghi mi přijde sympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej očistec dneska.Trošku bych pochopil,že je těžký hráče namotivovat na Crotone,který navíc hraje o holý přežití.Ale nastoupit tímhle stylem proti Interu?Doufám,že jim teď tifosi z Gradinata Sud daj pořádnou čočku.

Reagovat
smazaný uživatel

takyto zaspas necakal urcite nikto. moznoze si zobrali slova Spallettiho k srdcu, ked povedal, ze Inter nema kvalitu.

Icardi je bomber to vieme. Perisic aj napriek golu je podla mna mimo stale. Candreva aspon maka aj ked gol uz neda nikdy v zivote.

Dnes skvely bol hlavne Rafinha a Cancela. A celkom sa mi paci ten stred Gaglia a Brozovic. uz proti Neapolu to nebolo na samovrazdu.

Jedine co sa mi dnes nepacilo, boli striedania. Skvela prilezitost tam dat Karamoha alebo aj Dalberta.

Teraz uz len verit, ze kriza je za nami.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne nakej poradnej vysledek snad uz se zvedneme

Reagovat
rossoneri89

Icardimu není trápne jebnut 4 góly??

Reagovat
Artaxerxes

Jemu prave vůbec ne

Reagovat
rabl

Salah, Icardi, este niekto z La Ligy, nech to mame komplet

Reagovat
PePiG7

CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Juve odjebal kamosovi 15 600 eur. Možno sem postnem tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Za 10e

Reagovat
smazaný uživatel

koho to zajíma..

Reagovat
smazaný uživatel

Teba keď to komentujes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Ty nemáš kamarády, proč bys jinak chodil otravovat sem?!

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, kupujem si ich priazeň, ako tvoju mamu napr.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
10

pravděpodobně si to neuvědomuješ, ale z každýho tvýho příspěvku přímo křičí, jak si strašně debilní dítě

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem byt dieta ked som tvoj otec, synu...

Reagovat
10

wow...líp to asi potvrdit nešlo

Reagovat
Mihal

Reagovat
Yzemi

jsi jednička

Reagovat
Baronne

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Povedz kamosovi nech nepodava na Spartu,Ajax,Man Utd,Juventus,Bayern. Male kurzy a barkedy zapalia

Reagovat
Pony Slaystation

Icardi = Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Forza ROMA

Reagovat
olis

Benevento

Reagovat
10

dokázali trumfnout ten první zápas, to už je co říct

Cagliari-Benevento 2-1, 9' Faragò (C), 93' Iemmello (rig.) (B), 95' Pavoletti

Reagovat
cresposuper

neuveritelne, takych specialistov na konce ako Benevento som este nevidel

Reagovat
10

jim se musí o nastavení i zdát

Reagovat
Eldarion

Non-penalty goals this season:

Mauro Icardi 17 in 2260'

Patrick Cutrone 15 in 2145'

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti who? Som rad, ze sme usetrili 100m v lete

Reagovat
Mihal

Od cias MSgooa mi prides ako jeho najvacsia konkurencia...tvoje prispevky stoja fakt za to...tento zrovna nie teda ale inak je to krasa citat

Reagovat
smazaný uživatel

cant care less

Reagovat
Mihal

? Nie nahodou couldn't care less ?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou

Reagovat
Baronne

Reagovat
Zark

tak si zadej do gogelu to tvoje -cant care less- ty pýčusi

Reagovat
smazaný uživatel

picus je tvoj cigansky tatko zasraty

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Yzemi

Je to nová EF star

Reagovat
stuff

Na rozdiel od tohto tu supaka, smog sem-tam aspon pobavil

Reagovat
cink

Reagovat
Yzemi

Já se u jeho komentářů bavím Královsky.

Reagovat
Fridgiee

AC v 2016/17 po 28. kole - 15-5-8, 41:32, 50b

AC v 2017/18 po 28. kole - 15-5-8, 41:32, 50b

https://i.redd.it/r7cmngw7pjm01.jpg

Reagovat
FORZAMILAN

To není možné

Reagovat
bayern987

Reagovat
Eldarion

to je moc

Reagovat
mojmira

konzistence

Reagovat
Kaka14

Wau

Inac aj prvych 10 timov je rozdielne max o 1 miesto

Reagovat
rabl

Neuveritelne

Reagovat
10

jedinej rozdíl je těch utracených 250 mega tohle léto...a to se vyplatí

Reagovat
Fridgiee

Čekal jsem kdo to napíše Já si to chtěl schovat jako perličku pro Josého

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozdiel uvidíš v najbližšom zápase a finále coppy

Reagovat
Inter Eterno Amore

až teraz som pozrel zostrih Samp Inter lebo som videl len po 25. min a prvý gól Perišića ... ten 4. gól Maurita mi pripomenul Roberta Carlosa proti OM tak 14-15 rokov dozadu, pamätám Real vtedy vyhral 4-2 a za OM hrali ešte Van Buyten a Drogba

Reagovat
Pipo123

To čo sme dnes predvádzali bolo proste na facku, žiadne napádanie, len sme vyčkávali či sa náhodou súper nepoloží sám a nedá si gól. Takto sa o LM nebojuje. Mám pocit že Simone to prestrelil a ten team úplne utavil, podobne to bolo proti Cagliari. Naopak v EL sme hrali výborne a neustále diktovali tempo hry. Najlepší bol záver kedy potrebuje dať gól a naša obrana si tam posúva loptu a krásne šetrili čas, síce tam Inzaghi skáče ako idiot a neustále na nich kričí, no to už akosi nefunguje a hráči nejazdia po prdeli.

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, "lepší v lige ako Alisson" dostal parádny gólik od Verdiho

Reagovat
Pipo123

Veľká pičovina, mohol to vyraziť na roh a hotovo, dosť nepochopiteľne sa to snažil stlmiť

Reagovat
Largo

V lize neni podle me nikdo lepsi jakoAlisson

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja ho strašne žeriem

Reagovat
10

to napsal kdo?

Reagovat
Alberto Aquilani

presne

Reagovat
10

"neříkám, že není top, ale zrovna brankářů je top docela dost...Strakoshu bys do top 5 taky nedal, přitom v lize chytá snad ještě líp"

teď tady tvojí klasicky překroucenou verzi budeš psát zase do konce Strakoshovi kariéry?

Reagovat
Alberto Aquilani

Co je na tom prekrutene? Proste si napísal, že Strakosha chytá v lige lepšie jak Alisson.

Reagovat
10

tak třeba známky v Gazzettě má Strakosha lepší, já jsem tím jen upozorňoval na to, že kvalitních brankářů je hodně...že je Strakosha lepší jsem nenapsal a ani si to nemyslím, stejně jako si nemyslím, že by Allison patřil do top5 v Evropě

Reagovat
olis

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Má niekto bližšie info k zraneniu Chielliniho ? Bude k dispozícii na LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze sa Sampa dak dosrala dnes, mohlo to byt zaujimavejsie ak by sfukla Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ze juventus je tou vykladni skrini serie a? leda bodove. to je neskutecnej humus co predvadej napric soutezema. poprosil bych prestup dybaly a sandra aby ty zapasy 1:0 naopak prohravali 0:1 pruhovanci namysleny zasrany. jo a nedved je nesoudna marionetta pokud mu tohle vyhovuje.

Reagovat
rossoneri89

Vykladna skrina urcite nie... Ale tam je problem podla mna Allegri... Ked bol v AC tak ta hra bola tiez na grc..

Reagovat
smazaný uživatel

Bol a bola

Reagovat
cink

Reagovat
svkmd

Ono allegri hrá sračku totálnu ale nič proti nemu sa nemôže povedať lebo výsledky má...

Reagovat
Hans82

Bez se lecit demente, a s kym hraje PSG LM aha uz jste vypadly tak tahni idiote.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo hansi.

Reagovat
Pipo123

Este pred mesiacom sa mi páčili vyjadrenia hracov a trenera ako chceme vyhrat EL, Coppu skoncit do 4 miesta v lige. No tie ciele su nereálne, Inzaghi si mysli ze trénuje Juve a ma kvalitu na 3 súťaže, no ukazuje sa ze na nas je to moc. Okrem oddychnuteho Andersona pôsobia vsetci ako v nejakom zombie filme. Stale sa mi paci snaha hrat kazdu sutaz naplno, no nemame na to. Este je kopec zapasov do konca Sezony a hraci pôsobia strasne unavene, dokážeme sa hecnut na zapasy p

Reagovat
Pipo123

* na dolezite zapasy, aj ked sme ich nezvládli alebo naopak zvládli (AC, Juve, Inter, Kyjev) no vobec nezvládame zapasy proti slabším, odmakame zapasy proti Kyjevu ci Juve a potom doslova odchodime zapasy proti Cagliari a Bologne. Inzaghi sa musi poučiť a určiť prioritu pre Lazio, nemozne chciet vyhrat vsetko. Lebo to ma nábeh na velke sklamanie, v Coppe sme skoncili tesne pred bránami finale, v EL je vyhra asi nereálna a boj 4 miesto v lige sa nam vzďaľuje.

Reagovat
Eldarion

Možno vám pomôže repre pauza a oddych ale ak Inter vyhrá derby tak tam pôjde na 90% do LM on a ak nevyhrá tak majú rovnakú šancu aj AC, Lazio a Inter.

Reagovat
cink

As Roma? Taky ne kdoví jaká forma plus liga mistrů

Reagovat
Eldarion

Vzhľadom na to aký majú lahký los a súdiac podla ich formy z minulých rokov myslím, že oni to už udržia. Ale ktovie môže sa stať všetko, na konci sezóny zvyknú vyhrávať tímy zo spodu tabulky.

Reagovat
Pipo123

Budu strácať este vsetci, je to ako na hojdačke, nikto nema formu dlhodobo.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Kaka14

mali by ste sa sustredit na EL, nech Seria A ma 5 timov v LM buduci rok

Reagovat
Pipo123

To Dufam, ked uz sme sa dostali tak daleko, treba zabojovať, no stale je tam Arsenal a Atletico na ktore neviem ci mame

Reagovat
Kaka14

na Arsenal podla mna mate, len nesmiete byt premotivovani ako AC v prvom zapase... a Atletico to uz je vec statia

Reagovat
Ferguson6

Na Arsenal ma Lazio rovnako ako na Atletico. Nie je to bez šance, ale super musí hrať zle. Alebo mar smolu.

Reagovat
Kaka14

no to odlozene kolo s Interom nam velmi vhod neprislo ... Icardi sa dostava do formy a my budeme mat v nohach zapas proti Juve

Reagovat
cresposuper

Ak remizujeme, tak sme stale na +5 od vas a +2 od Lazia..

Reagovat
Eldarion

Los máte ale aspoň papierovo ťažší ako AC a posledné kolo je Lazio vs. Inter. Preto kebyže vyhráte my už viac menej strácame šancu a už to bude len medzi Laziom a Interom.

Reagovat
cresposuper

Nemame tazsi los, okrem zhodnych superov mame my Lazio, Chievo, Cagliari a Udine, vy Benevento, Fiorentinu, Bolognu a Neapol, plus mate o jeden zapas v Coppe viac.

Reagovat
snuff24

Tohle bych moc neřešil, protože jak máme ve zvyku je větší šance, že ztratíme proti paklubům jako chievo nebo cagliari než proti někomu z vršku.

Reagovat
Furia Ceca

Teď koukám, že Argentina na zápasy se Španělskem a Itálií nenominovala Icardiho s Dybalou! Hrozná škoda, že tihle dva nereprezentují Itálii, jejich původ by jim to umožnil.

Reagovat
Panděvova ofina

Moje ideální útočné duo. Bylo by to úžasný !

Reagovat
Furia Ceca

Prandelli Icardiho do Azzury nominoval, stejně jako Conte Dybalu. Ale oba odmítli s tím, že se cítí být Argentinci a chtějí v budoucnu reprezentovat Argentinu. (Dybala jinak už v 18 odmítl pozvánku do polský repre)

Bohužel, špičkoví Italo-Argentinci vždy chtějí reprezentovat Argentinu a za Itálli hraje jenom odpad typu Osvalda. Jedinou světlou výjimkou byl Camoranesi (a Sívori, ale toho nemůžu pamatovat ).

Reagovat
snuff24

Dybala je pšonek

Reagovat
Furia Ceca

Jeho děda byl. Ostatně, přijmení Dybala moc španělsky nebo italsky nezní.

Reagovat
DelPiero137

Mne to praveze znie az velmi Taliansky - Dybala

Reagovat
Artaxerxes

Ty nominace Argentiny jsou standardně podivný

Reagovat
Alberto Aquilani

Brozovic a Joa Mario v lete za Strootmana... ?? Vymenil by som ho skôr za Gagliardiniho

Reagovat
Mihal

s kaluže do blata...

Reagovat
Mihal

*z kaluže

Reagovat
Panděvova ofina

Tak to snad nechce ani jedna strana. Ikdyž Brozo, když mu to vyjde, tak je fakt skvělej. Strootman určitě občas taky, ale raději bych se zaměřil na Barellu z Cagliari, který by měl být údajně prioritou letního mercata.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele