29. kolo
18.03.2018 15:00 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Benevento Calcio - Cagliari Calcio 1:2

Cagliari otočilo zápas v Beneventu díky dvěma gólům z nastaveného času. Vítězný gól padl v sedmé minutě nastavení z penalty.

Pro Cagliari jsou tři body velmi cenné, neboť klub se díky nim vzdálil sestupu na pět bodů. Benevento se naopak s deseti body nachází na posledním místě a pomalu, ale jistě, se smiřuje se sestupem do Serie B. Do konce sezóny sice ještě zbývá deset kol, ztráta na udržení se mezi italskou elitou už je však pro Benevento příliš velká.

Domácí byli v zápase mírným favoritem a byli to právě oni, kdo se ve 24. minutě dostal do první větší šance utkání. Brignola se dostal po líbivé individuální akci ke střele, která však skončila pouze na tyči Cragnovy brány. Těsně před koncem první půle se Benevento dostalo ještě do jedně šance, konkrétně střílel zhruba od penaltového puntíku Coda, který však s ideální pozicí nenaložil dobře a jeho střela zamířila pouze vysoko nad.

V prvním poločase bylo Benevento lepším týmem a do toho druhého nastoupilo s ještě větším nasazením, což se mu vyplatilo již ve 47. minutě. Tehdy si Brignola narazil s Guilhermem a následnou střelou překonal brankáře hostů Cragnu. V 52. minutě mohlo Benevento přidat druhý gól utkání. Venuti prošel po pravé straně až do pokutového území Cagliari, v klíčový okamžik však zazářil brankář hostů Cragna.

V 92. minutě zkazil všem domácím fanouškům radost z plánovaných tří bodů Pavoletti, který si naběhl na centr z rohového kopu a hlavou usměrnil míč do Puggioniho brány. V 95. minutě bylo ještě hůř. Po konzultaci s videorozhodčím sudí Manganiello nařídil pokutový kop pro Cagliari, který v 97. minutě proměnil Barella, čímž způsobil na lavičce hostů zaslouženou euforii.

Autor: Lukáš Hrneček / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele