Serie A - preview 29. kola

17.03.2018, 09:09, aktualizováno 18.03.2018, 08:27
Previews
Juventus v sobotu jenom remizoval se SPALem a nabídl šanci druhé Neapoli, která hostí Janov. Lazio je favoritem souboje s Bolognou, AS Řím si jede pro body do Crotone, Inter se představí na půdě Sampdorie a AC Milán se tentokráte do cesty postaví Chievo...
UC Sampdoria - Inter Milán  (neděle 12:30)
Inter Milán se postupně vzpamatovává a naposledy velmi úspěšně vzdoroval Neapoli. Sampdoria naopak v minulém kole prožila velký šok a zklamání, na což bude chtít reagovat. Při nedělním poledni k tomu může využít také domácí publikum.

Na stadionu Luigiho Ferrarise se domácí Doria prezentuje mnohem lepšími výkony než mimo svůj stánek. A to neplatí jen v případě Interu, který zde naposledy rovněž prohrál a přenechal všechny tři body Blucerchiati. Tým trenéra Marca Giampaola se prezentuje velmi dobrými výsledky na domácí půdě také proti dalším týmům a právě v domácí prostředí sbírá nejvíce bodů. Teď se pokusí reagovat na drtivou porážku.

V minulém kole byla Sampdoria jasným favoritem a očekávaly se tři body. Soupeřem totiž bylo Crotone, které sice bojuje, ale zkušenostmi ani kvalitou na svého soupeře nestačí. Podle papírových předpokladů. Ty ale Crotone vzalo a roztrhalo, asi podobně jako Sampdorii. Nastřílelo jí totiž čtyři branky a ani korekce v podobě jednoho vstřeleného gólu Duvána Zapaty toho moc nezměnila. Doria prožila velké zklamání a herně rovněž nepřesvědčila.

Souboj o evropské poháry samozřejmě je stále otevřený, ale podobné výpadky si janovský celek nesmí dovolovat příliš často. Pak totiž přijde soupeř mnohem silnější a špatné sebevědomí týmu by se mohlo ihned projevit. Doria má navíc před zápasem několik potíží se sestavením kádru, které jí komplikují život. Mimo hru jsou zranění obránce Bereszyński a Sala, přičemž se do hry kvůli kartám nedostane ani Karol Linetty.

Menší zdravotní problémy má brankář Emiliano Viviano, kterého by měl nahradit Vid Belec. To hosté se s problémy s absencemi nepotýkají tak silně a trenér Luciano Spalletti má v podstatě kompletní kádr, takže může vybírat ty nejlepší varianty. V útoku se proto dají očekávat Icardi, Perišić a Candreva, do obrany se postaví D‘Ambrosio.

Právě zkušený bek před duelem s Dorií prozradil: "Máme před sebou hodně důležitou misi, protože Sampdoria bude chtít ukázat, že to byl minule jen výpadek. Navíc doma hraje výborně a daří se jí, v Janově nás nečeká nic snadného. Pokud ale chceme hrát o Evropu a získat si respekt, musíme hrát na maximum, ať proti nám stojí kdokoli. Máme dobrý pocit z tréninků a minulá remíza nám také prospěla. Věřím, že si připíšeme důležité body."

Remíza, o které D‘Ambrosio mluvil, se udála s Neapolí. Inter, který se soustředí v podstatě už jen na ligu, se po odloženém milánském derby mohl připravit na Neapol, která nezažívá ideální období. Tu nakonec obral o dva body, protože na San Siru branka nepadla ani jedna. Inter je i díky tomu nadále na pátém místě a rád by se posunul na příčky zaručující vstup do Ligy mistrů.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Belec - Andersen, Silvestre, Regini, Murru - Barreto, Torreira, Praet - Ramirez - Quagliarella, Zapata
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Cancelo, Miranda, Škriniar, D'Ambrosio - Vecino, Brozović - Candreva, Rafinha, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.98 - 3.67 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Benevento Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Benevento ještě nevzdává snahu o záchranu, třebaže se v jeho případě jedná spíše už o zázrak. Přiživit se na jeho špatné formě může Cagliari, které na výsostné území Čarodějek zavítá v neděli odpoledne.

Na začátku ligového kalendáře nejeden zapálený fanoušek Beneventa slavil jako o život postup do první ligy a těšil se na duely s obry. S postupem času ale fanoušci Beneventa zjišťují, že život v první lize je někdy dost krutý a ne vždy spravedlivý. Benevento sice občas předvede skvělý výkon a jeho zapálení pro hru asi nelze zpochybňovat, ale velmi často ani to na body nestačí.

Nováček ligy se stále nemůže odlepit od posledního místa v tabulce. Nic na tom nezměnila ani výhra nad Crotone, protože tu následovaly porážky od Interu Milán a naposledy od Fiorentiny. Fialky se sice nenacházejí v ideálním rozpoložení, ale Benevento je v příliš nepotrápilo. Za posledních deset soutěžních duelů ale Čarodějky vyhrály více zápasů než jejich nedělní soupeř.

Ani sardinské Cagliari totiž nezažívá zrovna povedenou sezonu a výkony některých mladých talentů jsou snad jedinou výjimkou. Cagliari je v boji o záchranu namočené dostatečně na to, aby duel s Beneventem vypustilo. V současné době totiž sídlí na 14. místě a jeho náskok na 18. Sassuolo činí pouhé dva body!

Jeho poslední vystoupení ale přeci jen dává trochu nadějí, protože Cagliari dokázalo obrat o body Lazio Řím. A dokonce sahalo po všech třech, jenže v nastaveném čase se projevil římský "faktor Immobile". Cagliari ale předvedlo velmi dobrý a bojovný výkon, za který se rozhodně nemuselo stydět. Po pětigólovém debaklu od Neapole je to naopak velmi příjemná změna.

A něco podobného chtějí fanoušci vidět také proti Beneventu. Někdejší brankář Cagliari Andrea Campagnolo zmínil: "Situace v týmu není úplně nejlepší a nejideálnější, ale já v záchranu věřím. Cagliari má něco navíc oproti svým rivalům a soupeřům. Ať už po té technické stránce nebo v otázce zkušeností. Věřím, že s Beneventem to budou tři body," dodává Campagnolo.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sagna, Djimsiti, Tosca, Letizia - Viola, Sandro, Djuričić - Guilherme, Coda, D'Alessandro
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Romagna, Ceppitelli, Castán - Faragò, Ionita, Barella, Padoin, Miangue - Han, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.39 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - AS Řím  (neděle 15:00)
Crotone ještě v žádném případě nevzdává boj o záchranu a z jeho posledních výkonů je vidět, že s každým dalším kolem bude chtít zoufale další body. Římané však mají za sebou postup přes Šachtar Doněck a jejich sebevědomí neustále roste.

Crotone se v minulé sezoně těsně zachránilo a dodnes si asi mnozí fanoušci vybavují ty pocity, když na stadionu Ezio Scida domácí vyhráli 3:1 v posledním kole nad favorizovaným Laziem. Trenér Davide Nicola byl hrdinou a Crotone plánovalo, že v další sezoně podobné drama nepřipustí. Zatím se ale stále zdá, že se bude historie opakovat. Crotone je až 16. a jeho náskok na sestupové pásmo činí pouze lepší skóre.

Jeho situace se může razantně změnit téměř v každém dalším zápase. Současné Crotone již nevede Nicola, nýbrž trenér Walter Zenga. A holohlavý excentrik si zatím ví rady. Zatím má za sebou tři měsíce práce a nedá se říct, že by zklamal. Jen za posledních deset ligových kol Crotone obralo o body Inter Milán, Cagliari či Atalantu a zvítězilo nad Hellasem a Sampdorií. Právě tu si "podalo" v minulém kole a i díky dvěma zásahům útočníka Trotty šokovalo výhrou 4:1.

Římané ale budou trochu těžším oříškem, což si záložník Ahmad Benali dobře uvědomuje. "Řím je skvělý tým s mnohem velmi dobrými a známými hráči. Líbí se mi jejich styl, dokáží odhalit slabiny soupeře. Myslím, že postup v Lize mistrů jim dodal hodně odvahy a sebevědomí, ale také vzal dost sil. Toho bychom mohli využít. Rozhodně nemáme v plánu bránit a čekat na chyby, ale hodláme odvážně hrát naši hru."

V dosud odehraných třech vzájemných zápasech s AS však Crotone nejenže ani jednou nebralo byť jediný bod, ale ani jednou nepřekonalo obranu Římanů. Crotone nebude mít k dispozici kompletní kádr, protože trenér Zenga se musí obejít mimo jiné bez zraněného tria Rohden, Budimir a Izco. Ani Vlci nenastoupí v Crotone v ideální sestavě, neboť Daniele De Rossi stojí kvůli kartám a do hry nemůže. Volno dost možná dostanou opory jako Florenzi nebo Ünder.

Kádr trenéra Di Francesca v týdnu zažil velké obavy a o to větší radost. Se Šachtarem Doněck totiž musel otáčet nepříjemné manko z prvního duelu. To se mu díky trefě Edina Džeka z druhé půle povedlo a jelikož AS udrželo čisté konto, nakonec se může radovat z postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů. Ani na domácí půdě Serie A to nevypadá špatně, třebaže herně se AS příliš nedaří.

Vlci jsou aktuálně na velmi solidním třetím místě s náskokem tří bodů na čtvrté Lazio Řím. Pomohlo jim k tomu mimo jiné také minulé kolo, ve kterém si díky skvělému druhému poločasu poradili s Turínem a nasázeli mu tři branky. Už tři zápasy v řadě Giallorossi vyhráli a nadále myslí na udržení cenného třetího místa.

Teď jim však bude chybět De Rossi a to by mohla být velká ztráta. Alespoň si to myslí nositel slavného příjmení Luca Di Bartolomei. "De Rossiho absence bude pro Řím velmi závažná, protože v minulém utkání byl možná nejlepším hráčem na hřišti. Crotone navíc bojuje a je hodně agresivní, takže bude zapotřebí někdo, kdo bude otupovat jeho útoky. Věřím ale, že se AS semkne a nic nepodcení," dodává Di Bartolomei mladší.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Capuano, Martella - Benali, Mandragora, Stoian - Ricci, Trotta, Nalini
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Peres, Manolas, Fazio, Kolarov - Pellegrini, Strootman, Nainggolan - El Shaarawy, Džeko, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.62 - 4.29 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Hellas Verona je sice na předposledním místě tabulky, ale aktuálně je jeho forma velmi příznivá. Starší z obou prvoligových celků Verony hodlá bojovat o udržení se až do konce. V neděli jej čeká další velká zkouška, neboť Atalanta Bergamo ještě nevzdává sen o Evropě.

Verona ještě žije. Sice tráví polovinu března stále v nelichotivé společnosti kolem posledního Beneventa, ale na rozdíl od svých konkurentů se pyšní velmi dobrou formou. Na konci února si poradila s Turínem a velký bonus pro ni představovalo především známé městské derby proti Chievu. To by mohl být určující moment pro celou sezonu, protože Hellas derby vyhrál a přesvědčil také herně.

O situaci v klubu hovoří prezident Maurizio Setti následovně: "Je jasné, že když se vám daří, vše je mnohem lepší. Rád bych ale zdůraznil, že poslední výsledky nejsou ani zdaleka o štěstí, jak by si někdo mohl myslet. Je to výsledek tvrdé práce všech lidí kolem klubu, především pak hráčů a trenéra. Daří se nám, protože jsme některé věci změnili a protože více bojujeme. Cítíme více pohody a optimismu, což je pro boj o záchranu vždy velmi důležité."

Dobrou zprávou pro trenéra Pecchiu je návrat záložníka Romula, který se vrací po odpykání karetního trestu. Uzdravil se také Valoti, takže zraněným zůstává jen útočník Moise Kean. Trenér Gasperini dal v minulém utkání šanci několika nepříliš využívaným hráčům a zřejmě se nyní vrátí ke staršímu pojetí s Petagnou, Caldarou nebo Spinazzolou.

Atalanta má za sebou dohrávané odložené 26. kolo, které se v jejím případě nehrálo kvůli sněhovým pokrývkám na trávníku. Tentokrát už byl moderní stadion v Turíně dobře připraven a celý zápas byl odehrán. Pro Atalantu ale neskončil nejlépe, protože zatímco brankář Buffon neinkasoval ani jednou, Orobici dostali dvě branky od Higuaína s Matuidim.

Atalanta vyhrála za deset posledních soutěžních duelů jen třikrát a její sen o Evropské lize se začíná pomalu rozplývat. V regulérně hraném 28. kole se Atalanta přeci jen trochu zlepšila, nedostala ani jeden gól a díky trefě de Roona vyhrála nad Bolognou. Tentokrát jistě vezme zavděk faktem, že Hellas má druhou nejhorší obranu v lize.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - A. Ferrari, Caracciolo, Vuković, Fares - Romulo, Büchel, Calvano, Verde - Petković, Matos
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Caldara, Masiello - Hateboer, Freuler, De Roon, Spinazzola - Cristante - Petagna, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.95 - 4.22 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Chievo Verona  (neděle 15:00)
AC Milán má za sebou poměrně nepovedené klání Evropské ligy s Arsenalem, na které by rád rychle zapomněl. Ideální šance se mu naskýtá již v neděli odpoledne, kdy se na stadionu Giuseppe Meazza představí trápící se Chievo Verona.

Hráči milánského giganta mají za sebou hodně smolné utkání s Arsenalem, které ukončilo jejich účinkování v Evropské lize minimálně do konce sezony. Už po domácím utkání a porážce 2:0 bylo pro AC hodně těžké myslet reálně na postup. V Londýně Rossoneri vůbec nezačali zle a po brance Hakana Çalhanoğlua dokonce nad domácí ekipou vedli. Jenže sporná penalta a závěrečné trefy Xhaky s Welbeckem daly AC sbohem.

Rossoneri chtějí hodit smolné utkání za hlavu a soustředit se na ligu. V ní se jim poměrně daří, ale rádi by pochopitelně zastávali vyšší postavení. Současná šestá příčka jim sice stále zajišťuje kvalifikaci do dalšího ročníku evropských pohárů, ale jejich náskok na další pronásledovatele činí jen tři body. V Serii A AC od začátku roku 2018 ještě ani jednou neprohrálo a také minulé kolo se mu vydařilo.

AC si poradilo s Janovem, konkrétně s tamním CFC. Dlouho se trápilo, ale nakonec rozhodl střídající útočník André Silva, který prolomil smůlu vstřelené branky až v 94. minutě! Teď je na řadě Chievo, se kterým má AC rovněž velmi dobré zkušenosti. Celek z Verony vyhrál nad milánským soupeřem naposledy před více než dvanácti lety! AC mu navíc v posledních třech soutěžních duelech dalo vždy alespoň tři branky.

Přesto trenér Gennaro Gattuso ví, že to nebude jednoduché. "Myslím, že v současném fotbalu už nejsou slabé týmy, proti kterým by se snad hrálo lépe. Chievo patří do té škatulky rovněž, protože pokud jsme jej kdysi snadno poráželi, tak teď vám dá hodně zabrat. Navíc mám unavené hráče a na trénink nemáme zase tak moc času. Přesto odmítáme nějaké alibistické projevy. Chceme vyhrát," dodává.

Rossoneri stále trápí marodka, především se pak kritická situace týká pozice pravého obránce. Mimo hru jsou stále Conti a Abate, zatímco se snaží dát se dohromady také Calabria. Od první minuty by mohl začít Nikola Kalinić. Ani Chievo nebude zřejmě kompletní, neboť trenér Rolando Maran nemá úplně zdravého Meggioriniho, ale do hry se mu vrací naplno trénující Dainelli.

Chievo prožívá hodně smolné a špatné období, přičemž se trápí především výsledkově. Historicky mladší z obou veronských týmů tráví polovinu března až na patnáctém místě, přičemž jeho náskok na nechtěné pásmo sestupu činí pouhý bod! Za posledních deset utkání Chievo jen jedinkrát vyhrálo a mrzet ho musí především poslední porážka v derby od Hellasu. Jedinou trefou o tom rozhodl Antonio Caracciolo.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Borini, Bonucci, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Biglia, Bonaventura - Suso, Kalinić, Calhanoglu
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Bani, Dainelli, Gobbi - Castro, Radovanović, Hetemaj - Birsa, Giaccherini - Inglese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.73 - 9.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se v Turíně představí Fiorentina, která se stále léčí z velké sportovní i osobní ztráty. Náboj do duelu s Býky přináší také fakt, že oba soupeři jsou v tabulce hned vedle sebe a dělí je pouhé dva body.

Ty slouží Fiorentině, která se nachází na devátém místě a velmi ráda by zachovala svůj sen o Evropské lize živý. Po sedmadvaceti odehraných kolech to zatím není úplně nereálné, i když bodová propast mezi Fialkami a šestým Milánem činí už devět bodů. Fialky ale zatím překonávají smutné období dobře a do týmu se vrací optimismus. Nejlepším receptem na něj je ve fotbale samozřejmě vyhrávání.

To se Fialkám povedlo v minulém kole, už bez obránce Astoriho. V hodně emotivním duelu nesl kapitánskou pásku na ruce Milan Badelj a své kolegy dovedl k těsnému vítězství nad Beneventem. Hlavičkou se v pětadvacáté minutě prosadil obránce Vitor Hugo, který by postupně měl zaplnit mezeru po Astoriho smrti. Dalším hráčem, ke kterému fanoušci vzhlížejí jako k budoucím lídrům, je bezesporu záložník Marco Benassi. Ten přišel do Florencie právě z Turína.

Někdejší klubový manažer Turína, Giacomo Ferri, o něm prohlásil: "Benassi je pro mě obrovským talentem. Má schopnosti vedení týmu, je to přirozená autorita a na hřišti i mimo něj umí motivovat a vést ostatní. Je příkladem pro své spoluhráče. Samozřejmě se může ještě v mnoha věcech zlepšit, ale má na to čas. Osobně mi připomíná Antonia Conteho v těch nejlepších letech," chválí Ferri mladého záložníka.

Trenér Stefano Pioli zřejmě dopřeje oddechu Laurinimu s Falcinellim, nastoupit by měli Saponara nebo Milenković. Turín doma určitě nepostaví zraněnou dvojici Obi a Niang, ale do hry se vrací zkušený stoper Burdisso a také srbský univerzál Adem Ljajić. Ten strávil úspěšnou část kariéry právě ve Fiorentině. Od začátku zřejmě nastoupí mladík Berenguer.

Turín zatím spíše marně vyhlíží očekávanou změnu k lepšímu a ani pod novým trenérem se mu příliš nedaří. Desátém místo je pro ambiciózní klub prostě málo a ani nástup trenéra Mazzarriho věci nezlepšil. Pouhá tři vítězství v deseti minulých zápasech nestačí na to, aby byl fanoušky chválen. Naposledy se navíc oslabené mužstvo vracelo z Říma po debaklu 3:0 od místního AS, i když minimálně v první půli mělo více ze hry.

Někdejší opora Turína i Fiorentiny Patrizio Sala říká, že "Hlavním problémem je nedostatečná kvalita v útoku. Je tam sice Andrea Belotti, ale v momentě, kdy se mu nedaří nebo je zraněný, chybí kvalitní alternativa. To je hlavní slabina současného Turína, příliš se spoléhá na Belottiho. Pokud by na tomto postu sehnal hráče do rotace, zlepšily by se i výsledky celého týmu," myslí si Sala.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Burdisso, Ansaldi - Acquah, Rincon, Baselli - Iago Falqué, Belotti, Berenguer
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Badelj, Veretout - Saponara - Chiesa, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.37 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Bologna FC  (neděle 20:45)
Lazio se pokouší dostat se na třetí příčku, kterou momentálně ovládá jeho úhlavní rival. Nemá k němu ale daleko, neboť na něj ztrácí jen tři body. O ty svede v neděli večer boj s Bolognou, jejíž forma je minimálně nevyrovnaná.

Bologna v minulých sezonách často představovala velmi záhadného soupeře, který umí na jedné straně sehrát perfektní zápas, aby vzápětí prohrála dost nečekaným způsobem nebo po nepřesvědčivém výkonu. Letos se jí ale vůbec nedaří a výrazně se přibližuje sestupové propasti. Za posledních deset duelů vyhrála Bologna pouze s týmy, které jsou přímo ohroženy sestupem. V minulém utkání se jí rovněž nedařilo, protože po porážce od SPALu prohrála také s Atalantou.

Aktuálně se Bologna nachází až na dvanáctém místě a to ještě z velké části proto, že hrála o jedno kolo víc než většina jejích soupeřů. Vzhledem k tomu, že 18. Sassuolo má jen o devět bodů méně, nesmí si Bologna dovolit příliš ztrácet. Trenér Roberto Donadoni může mít radost alespoň ze zpráv z marodky, neboť se mu do hry vrací dvojice Palacio a Gonzalez.

Sportovní ředitel Felsinei Riccardo Bigon v rozhovoru pro TMW k výkonům z poslední doby sdělil: "Je jasné, že naše výkony v těchto týdnech nejsou úplně ideální. Velmi často se dopouštíme zbytečných chyb, které nás stojí důležité body. Od hráčů ale nemohu chtít víc, všichni pracují na sto procent. Potřebujeme se ale chytit a začít sbírat body. Lazio bude hodně složitým soupeřem, protože umí být dominantní a rozhodovat i z malé šance," ví Bigon.

Největší obavy mohou hosté mít z útoku, který pod vedením Cira Immobileho jednoduše září. Hned po Juventusu dokázalo právě Lazio vstřelit nejvíce branek, celkem už 66. Navíc se Felsinei dlouhodobě trápí a nad Laziem na jeho půdě vyhráli naposledy téměř přesně na den před šesti lety. Římský celek navíc nemá mnoho absencí a trenér Simone Inzaghi může počítat s téměř kompletním kádrem.

Menší starosti mu může dělat pouze únava z náročného programu a zdravotní obtíže Sergeje Milinkoviće-Saviće. Mladý záložník, který patří k nejobletovanějším hráčům v italské kopané, si v týdnu přivodil svalové zranění a není jisté, zda bude schopen nastoupit. Milinković-Savić nenastoupil ani v posledním soutěžním duelu s Dynamem Kyjev, který byl pro Lazio klíčový. V rámci odvetného klání osmifinále Evropské ligy ale Lazio nakonec zvládlo zápas a vyhrálo 2:0.

K tomu se vyjádřil například ředitel corrieredellosport.it Xavier Jacobelli. "Na zápase proti Dynamu bylo dobře vidět, že Lazio je silné především jako jeden celek, ne jako několik jednotlivců. Mnoho lidí asi čekalo, že bez Milinkoviće-Saviće to nepůjde, jenže Inzaghi jej dokázal nahradit. To je velká síla Lazia, která mu pomáhá v těžkých chvílích," dodává Jacobelli.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Marušić, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulić - Felipe Anderson - Immobile
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - De Maio, Gonzalez, Helander - Di Francesco, Dzemaili, Pulgar, Donsah, Masina - Verdi, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.50 - 10.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (neděle 20:45)
Neapol v jednom z možná posledních pokusů vzdoruje nadvládě Juventusu Turín a nehodlá se vzdát prvního místa bez boje. Po dvou nepovedených duelech chce konečně tři body a ideální šanci k tomu má v neděli večer, protože se na San Paolo dostaví CFC Janov.

Že by se opět ukázala ona tolikrát omílaná "mentalità vincente"? Před začátkem sezony z tábora Neapole hýřil optimismus a naděje na to, že se konečně daly věci do pohybu a že konečně nadešel ideální čas sesadit Juventus z pozice jednoznačného vládce. Ještě na začátku nového roku to vypadalo, že Neapol v podstatě nedělá chyby a odhodlaně se soustředí na domácí scénu, přičemž je ochotná tomu obětovat i svou evropskou anabázi.

Po vypadnutí z Evropské ligy přišlo další zklamání, když Neapol prohrála před vlastními fanoušky s AS Řím a dostala od Vlků čtyři branky! Vzhledem k tomu, že Juventus nad Laziem zvítězil, přesunul se do čela. A protože Stará dáma měla k dispozici odložené utkání s Atalantou, náležitě toho využila a nyní si hýčká na prvním místě náskok čtyř bodů. Přesto se Neapol nevzdává.

Slovenská ikona a kapitán Neapole Marek Hamšík v rozhovoru pro Radio Kiss Kiss Napoli zmínil: "Samozřejmě, že se Neapol nevzdává. Na to jsme nikdy nemysleli. Jednak máme k dispozici přímou konfrontaci s Juventusem a jednak se Juventus jako host musí ještě utkat s AS Řím a Interem. Stát se může cokoli, liga je ještě otevřená a nabízí mnoho řešení. Zbývá dost zápasů a hraje se v nich o hodně bodů."

Neapol by byla ráda alespoň o dva bohatší, ale to jí v minulém kole nedovolil Inter Milán. Na San Siru totiž branka nepadla, i když Neapol měla několik šancí. Tentokrát chtějí Partenopei za pomoci publika konečně vyhrát a sloužit jim k tomu může také téměř kompletní kádr. I když jsou připraveni Zieliński s Milikem, je pravděpodobné, že se trenér Sarri bude držet osvědčené jedenáctky.

Janovský trenér Davide Ballardini také nemá kompletní mužstvo. Ale může počítat s Adelem Taarabtem, který se vrací po odpykání karetního trestu. Místo v základu by rádi také hráči jako Galabinov nebo Rosi s Bessou. Mezi léty 2000 a 2009 byl Janov Neapoli vyrovnaným soupeřem, ale v posledních sezonách se misky vah naklání jasně na stranu suverénní Neapole. Ostatně, Janovu se ani letos příliš nedaří.

Zatím mají Grifové na kontě pouze osm výher a i když jejich počet remíz roste, na klidný střet tabulky to stále nestačí. Aktuálně je tým trenéra Ballardiniho na třináctém místě a na jeho kontě je 30 bodů. Největší problémy pak má CFC Janov vpředu, protože jeho útok zatím nasbíral jen pouhých 21 branek. To mimochodem značí třetí nejhorší útok v celé italské lize hned za Sassuolem a Beneventem, přičemž oba týmy bojují o záchranu.

Střelbu branek má v Janově na starosti také Goran Pandev. Pro někdejšího hráče Neapole bude tohle utkání speciálním, jak sám říká. "Bude to velmi těžký duel, protože hrajeme proti týmu, který hraje nejlepší fotbal v Itálii. Možná bych se nebál říct i v Evropě, jelikož Sarriho tým je mašinou na góly. Pokusíme se ale přesto udělat maximum pro to, abychom uhráli dobrý výsledek. Klíčem bude pozornost, obětavost a snaha využít minimum šancí, které nám domácí asi dovolí," ví zkušený Makedonec.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Spolli, Zukanović - Lazović, L. Rigoni, Bertolacci, Hiljemark, Laxalt - Pandev, Galabinov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.75 - 16.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - US Sassuolo  (sobota 18:00)
Udinese nasbíralo hodně smolnou sérii a už čtyřikrát v řadě před svým soupeřem padlo. Tým trenéra Massima Odda by rád konečně prolomil smůlu a vrátil se ke sbírání bodů. Šanci k tomu má v sobotu večer, kdy se na jeho stadion dostaví Sassuolo.

Čtyři duely v řadě bez bodů a celkem pět utkání za sebou, ve kterých Udinese nevyhrálo. To je bilance, která se nyní s plnou silou valí na trenéra Odda. Pomalu se tak začínají ozývat hlasy tvrdící, že pod nadvládou trenéra Delneriho nebylo zase tak špatně, že se hra Udinese dostává do stereotypu a vůbec často se používá slovo krize. Vše se prohloubilo v minulém kole, když se Udinese stalo obětí Paula Dybaly a okolo něj se točícího Juventusu.

Porážka 2:0 navíc odkryla další problém, který nespočívá jen v obraně. Bez střelce Lasagny totiž Udinese není schopné vytvářet si a především proměňovat šance. Nepomáhá ani fakt, že Rodrigo De Paul už také hrával mnohem lépe než v poslední době. Bianconeri jsou nyní až jedenáctí a nemají jistou ani matematickou záchranu.

O tom nicméně hovoří obránce Francesco Zampano, který v rozhovoru pro TMW zmínil: "Myslím, že naše výsledky hodně ovlivňuje to, že jsme byli konfrontování s výbornými a silnými protivníky. Teď nás čeká Sassuolo, což vidíme jako velkou šanci na zlepšení. Musíme se chytit a konečně získat tři body. Sassuolo samozřejmě nechceme podcenit, ale chceme doma ukázat, že na sobě tvrdě pracujeme."

Sassuolo je v ještě mnohem horší situaci. Po mnoha zhoršených výkonech se Neroverdi ocitají až na místě osmnáctém, které posílá svého majitele po skončení sezony automaticky do druhé nejvyšší soutěže. A s tím se Sassuolo samozřejmě nehodlá smířit.

Bude ale muset hodně zapracovat na svém útoku, protože se jedná o nejméně produktivní útok v první lize. Zatím Iacchiniho parta nasázela jen úsporných 16 gólů. Pozitivní však je, že od 15. Chieva Verona ji dělí pouhý jeden jediný bod.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Danilo, Samir - Widmer, Barák, Behrami, Fofana, Adnan - Jankto, Perica
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lemos, Goldaniga, Acerbi - Lirola, Missiroli, Magnanelli, Duncan, Adjapong - Babacar, Politano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.27 - 3.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - Juventus FC  (sobota 20:45)
Juventus Turín se díky vítězství v odloženém 26. kole dostal na první příčku a vede peloton s náskokem čtyř bodů na druhou Neapol. V ten nejvhodnější čas mu ligový kalendář přihrál toho nejlepšího možného soupeře, trápící se SPAL.

Lídr tabulky. Tohle slovní spojení jsme dlouho byli zvyklí spojovat s Juventusem Turín, ale zdálo se, že v letošní sezoně se po dlouhé době ujme vedení Neapol. Tým trenéra Sarriho ale několikrát v poslední době klopýtl a Juventus toho zkušeně využil. Jeho forma mu vynesla nejen postup v rámci Ligy mistrů, ale rovněž první místo v Serii A.

Stará dáma měla výhodu odloženého kola, v němž se utkala s Atalantou Bergamo. I přes mnoho negativních hlasů z tábora soupeře se Juventusu podařilo vyhrát a ve středu večer si Stará dáma po brankách Higuaína s Matuidim připsala velmi důležité tři body. První místo v Serii A tak znovu patří Juventusu, který se odmítá této pocty vzdát. Organizovanost, zkušenost a obrana patří k hlavním zbraním současného kádru.

A uvědomuje si to i trenér Allegri, který v rozhovoru pro Sky Sport sdělil: "Máme zkušený kádr a to se projevuje právě v těchto zlomových momentech. Hodně jsme toho spolu zažili a vím, že každý zápas nás nějak posunul. Utkání proti Atalantě nebylo vůbec jednoduché a museli jsme velmi pečlivě studovat našeho soupeře, ale naštěstí máme náskok na prvním místě. Teď je důležité udržet jej až do konce sezony."

Skutečně je to souboj obra s trpaslíkem, i vzhledem ke statistikám. Juventus Turín se po vloženém kole pyšní nejlepší střeleckou produktivitou a jeho útok už nasázel 67 branek. Zároveň obrana dirigovaná dvojicí brankářů Buffonem nebo Szczesnym inkasovala jen pouhých 15 branek, což je znovu nejlepší výsledek v aktuálním ročníku italské Serie A.

Za posledních deset soutěžních klání turínský Juventus vyhrál devět zápasů a remizoval jen jednou s anglickým Tottenhamem Hotspur. SPAL je na tom podstatně hůř a jeho ambice jsou spíše záchranářského typu. Nováček ligy z Ferrary se ocitá až na 17. místě a hodně se musí obávat případného pádu mezi tři nejhorší místa v soutěži.

Forma SPALu ale ukazuje minimálně to, že je nováček soutěže odhodlán a připraven o své místo na slunci bojovat. V posledních třech duelech neprohrál a především se mu daří jedna důležitá věc - sbírat body proti přímým konkurentům v boji o záchranu. Ať už je to výhra nad Crotone či Bolognou, nebo ať se jedná o poslední remízu se Sassuolem. Tu mu zajistila branka Mirka Antenucciho a rovněž dobrá obrana, která za svá záda pustila jen jeden gól.

SPAL se ocitá v dobré pozici, ale velký pozor si musí dávat na svou obranu. Ta inkasovala už poměrně mnoho branek - rovnou 50! Horší obranu má jen Hellas Verona a Benevento, což pro SPAL není zrovna dobrá zpráva. S Juventusem si bude muset jeho obrana dávat extra pozor, protože Stará dáma je schopná potrestat i maličkou chybu.

To ostatně kapitán Mirko Antonucci dobře ví. "Juventus je na prvním místě především díky tomu, jak zkušený je to tým. Dokáže z minima šancí vytěžit maximum a nikdy se nevzdává. To na něm obdivuji. Samozřejmě to nebude nic jednoduchého, ale musíme se alespoň pokusit vydat ze sebe maximum a věřit, že jsme schopní uhrát dobrý výsledek," dodává zkušený útočník Antonucci.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Meret - Vicari, Felipe, Cionek - Lazzari, Kurtić, Schiattarella, Grassi, Dramé - Paloschi, Antenucci
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Barzagli, Rugani, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Dybala, Higuaín, Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.10 - 4.88 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC28242267:1574
2.SSC Neapol28224262:1970
3.AS Řím28175647:2356
4.SS Lazio28165766:3653
5.Inter Milán271410342:2152
6.AC Milán27145838:3047
7.UC Sampdoria27135947:3844
8.Atalanta Bergamo27118838:3141
9.ACF Fiorentina27108936:3238
10.Turín FC27812736:3536
11.Udinese Calcio271031437:4033
12.Bologna FC281031533:4033
13.Janov CFC27861321:2830
14.Cagliari Calcio27751525:4326
15.Chievo Verona27671423:4425
16.FC Crotone27661527:4824
17.SPAL 201328591428:5024
18.US Sassuolo27661516:4724
19.Hellas Verona27641725:5122
20.Benevento Calcio27312318:6110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (257)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

DDM má byť 4. apríla

Reagovat
Pipo123

Německý fotbalista Holger Badstuber by si mohl vyzkoušet zahraniční angažmá. Hráč, který momentálně působí ve Stuttgartu zatím nepodepsal kontrakt na novou sezónu a mohl by v létě odejít zadarmo. V takovém případě by o něj měl mít zájem právě čerstvý čtvrtfinalista Evropské ligy z věčného města

Pod prosim, tuto sezonu sa mu vyhýbajú zranenia, moj obľúbenec. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Juve 4:0

Reagovat
Yzemi

Nevíte někdo něco nového o Bernovi?

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Inter!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA !

Reagovat
Pipo123

Fofana vyzerá výborne, páči sa mi aj Adnan. Tú trojicu Adnan, Barak, Fofana by som si vedel prestaviť v Laziu, ale na to nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Barák s Fofanou jsou fakt super.. Oba by na Lazio měli..

Reagovat
El Matador

Kdyby přišla pěkná nabídka (z Anglie ) za Sergeje, tak by se ty peníze daly v Udinese otočit

Reagovat
ED91

ehm ehm (z Juve)

Reagovat
El Matador

Juve asi nepoloží na stůl 70 mega, což by takovej Liverpoolu mohl :)

Reagovat
10

proč by nepoložil? spíš to nebude stačit...

Reagovat
GEGE

To si fakt myslíte, že Milinkovic půjde za takovou palbu? Nevěřím, že bude stát víc jak 50...

Reagovat
Eldarion

No zo skúsenosti viem, že podľa toho akú má hráč cenu na transfermarkte tak prestúpi za podstatne vyššiu. Momentálne tam má 55 mil. ale pôjde ešte hore a viac zo tieru mladších záložníkov má už len Niguez (70 mil.) Nad nimi cenovo je len elita ako Kroos, Busquets, Pogba, Kante, Eriksen, Montolivo, Parolo atď.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Montolivo, Parolo ?

Reagovat
Eldarion

To som len srandoval

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

Zase to prr, pri dnešných cenách je 50 asi aj malo. Ten zaujem o neho len dvíha cenu a pozname Lotita a hlavne kluby v PL kde im moze kludne zajebal

Reagovat
Inter Eterno Amore

podľa ma pôjde za 80 minimálne

Reagovat
Inter Eterno Amore

*mňa

Reagovat
Eldarion

70 mil. v Serii A a 100 mil. mimo Seria by som tipoval. Samozrejme ešte nie je koniec sezóny môže jeho hodnota aj klesnúť alebo stúpnuť.

Reagovat
10

záleží na tom, kdo ho bude chtít...v létě čekám Pogbu do PSG, pak by se to mohlo zvrhnout

Reagovat
Inter Eterno Amore

KOmentátor na digi povedal počas zápasu Vale Alaves, že Zazu by predali za 5 mega hneď by som ho bral do Interu

Reagovat
10

kvalitní komentátor

Reagovat
Inter Eterno Amore

Slovák

Reagovat
10

to hraje roli?

Reagovat
Inter Eterno Amore

neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Costa byl neskutečnej nákup

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

To jako vazne ztratime body se SPALem?

Reagovat
olis

nie

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, máme možnost Neapol psychologicky odrovnat a tohle.

Reagovat
10

Líp je odrovná gól v 94. minutě... Calma calma

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
olis

neverim

Reagovat
10

To znamená jediné, že zítra prohrajete

Reagovat
olis

to je dost mozne

Reagovat
svkmd

stačila by remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Však je na ně tlak, že zase hrají až po Juve

Reagovat
10

a teď ještě Juventus ztratí body a dostane je ještě pod větší tlak, to už je úplně neregulérní

Reagovat
10

Hmm, pěkně to Spal ubojoval...

Reagovat
Hans82

Kokoti no Allegri totalni idiot a nasi hraci 20 sekund do konce a pekne si vzadu kopou misto aby se hnali dopredu.

Reagovat
DelPiero137

Wtf?!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak,ani papíroví outsideři nikomu nic jen tak nedarujou. Zítra očekávám reakci na ostudu z Crotone i přes problémy s obranou.Doma to musíme dát!

Reagovat
smazaný uživatel

Na více než plichtu nemáme, můžeš být v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria: Viviano; Bereszynski, Silvestre, Ferrari, Murru; Barreto, Torreira, Praet; Ramirez; Quagliarella, Duvan Zapata

Inter: Handanovic; Cancelo, Skriniar, Miranda, D’Ambrosio; Gagliardini, Brozovic; Candreva, Rafinha, Perisic; Icardi

S Brozovičem na věčné časy.

Forza INTER

Reagovat
Dejwa

S Neapolí se mi celkem líbila záloha, určitě lepší než když tam hrají 2 bořiči.. ale chce to konečně produktivitu, je jedno kdo tam bude.. dnes těžkej zápas, kterej nás věřím může nakopnout a nebo..

Reagovat
Inter Eterno Amore

teraz už každý zápas je mega dôležitý

Reagovat
Dejwa

Důležitej musí být každej zápas, jinak nikdy nic nevyhrajem.. Sampdoria je doma super, tak jsem to myslel

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak v prípade, že by sme obli prví a mali veľký náskok tak už nie sú tak dôležité všetky

Reagovat
Inter Eterno Amore

že Lusijáno Spalletti

Reagovat
Inter Eterno Amore

z Tagliaventa mám vždy strach

Reagovat
Panděvova ofina

Ježiš, to je ten Torreira tak maličkej jo?

Reagovat
Alberto Aquilani

Henten Cancelo má koľko tú výkupku? Páči sa mi, vie kopať, škoda ho tam

Reagovat
Panděvova ofina

35 mega tuším, ale měli by jsme ho vykoupit, resp. pokud Valencia uplatní Kondogbiu, tak 100%.

Reagovat
Deki

tam by to mělo být pak bez doplatku, ne? prostě kus za kus...

Reagovat
Panděvova ofina

To je právě trochu nejistý, protože Valencia není údajně moc při penězích a tak se při jejich velkém zájmu o Kdoga spekuluje o pouhé výměně, což by se nám ušetřilo cca 15 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

ee kondo je 25 cancelo 35

Reagovat
Deki

35 mega je hodně. pokud nedáme LM (jakože ne), asi bych do toho nešel, ale rozhodnutí celkem těžký

Reagovat
sinter

35

Reagovat
Alberto Aquilani

HH, nedakujte mi

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je rakovina oci sledovat perisica. jak sa moze niekto tak dojebat

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak teraz jak mal v pici ist po lopte tak definiticne asi spalim jeho dres. skurvysyn

Reagovat
smazaný uživatel

som trosku emociu pustil

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Máš jeho dres?

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Deki

Reagovat
sinter

dres kupovať zásadne bez mena...nikdy nevieš kedy ťa to meno na chrbte naserie

Reagovat
smazaný uživatel

ja ich mam velmi vela. kupujem skoro kazdu sezonu :) toto je jediny s menom. este by mi mal prist od Skriniara plus vsetky podpisy :)

Reagovat
sinter

ja mam tiež s číslom len jeden... 32 , no a práve preto keď už raz za čas kúpim tak len bez čísla a mena

Reagovat
smazaný uživatel

inak kedysi som mega isiel s menami. ronaldo, toldo, materazzi :)

Reagovat
10

to bylo jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo bude další?

Reagovat
Eldarion

Tvle každý center Interu letí päť metrov vedla

Reagovat
Eldarion

Rafinha

Reagovat
smazaný uživatel

vidite ako som ho namotivoval?

Reagovat
PISTOLERO

Krasne to tam zapadlo

Reagovat
Panděvova ofina

Ten který si gol nejméně zaslouží, ale co... Iváááááán !!

Reagovat
Eldarion

Inter prekvapivo jasne lepší, neviem či Sampe došla štava po tom výprasku od Crotone

Reagovat
10

Doria úplně odevzdaná, hráči to mají na párku...čekal jsem jinou reakci

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevák jeden

Reagovat
Panděvova ofina

Každopádně už ta kombinace ve středu zálohy vypadá o poznání lépe, něž doposud.

Reagovat
10

cože?

Reagovat
lnterista

Hodne prisna ale nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritooo

Reagovat
Steve Stifler

Taky zajímavá penalta

Reagovat
Panděvova ofina

Spalletti má evidentně nějaké žaludeční potíže , nebo zaražený prdy.

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zápase.Naši jsou ještě v Crotone...

Reagovat
lnterista

Tak to je vykur

Reagovat
PISTOLERO

Woooow ICARDIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

MAAAAAAAAURRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOO !!! Pecka, pecka gool

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,tak na tohle nemám...

Reagovat
10

to je ostuda

Reagovat
Deki

jestli to dopadne jak Sparta, tak končim...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj,sněžit jen tak nezačne

Reagovat
Panděvova ofina

Noo, tak to bych se šel do vany podříznout

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, proč ne, říkám si kurz 1.83 na neprohru Dorie je parádní, to nejde nehrát, po dlouhé době zase sázka na Calcio... tak zase nějakou dobu ne, ale že by mě to nějak mrzelo

Reagovat
Mihal

Este nie je koniec zapasu ...doma sme tiez viedli 3:0 a na konci to bol len tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Vocas,ví že je pět metrů v offsidu a stejně to napálí na Viviana

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pech,Perišičovi to spadne do brány,Duvánkovi jen do tyče..

Reagovat
Mihal

Za takyto vykon si tazko zasluzite aj to stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Na posranýho i hajzl spadne

Reagovat
lnterista

Mauritooooo

Reagovat
Panděvova ofina

Přál jsem to Rafinhovi, ale hattrick dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva dodrbe prihravku a este z toho daju gol

Reagovat
olis

Reagovat
PISTOLERO

Dneska je to zatim pastva pro oci

Reagovat
lnterista

Dneska asi Rossi spadne

Reagovat
Panděvova ofina

Je mi líto, že zrovna proti Sampě, ale tohle potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa to deje???

Reagovat
smazaný uživatel

inter ide na titul

Reagovat
smazaný uživatel

a ty chod zajtra rano ku doktorovi

Reagovat
10

už jsem si myslel, že Inter tuhle sezonu nikomu nedá sedmičku...

btw. 12. března 2017 Inter 7–1 Atalanta...následovaly !!!2 body z následujících 8 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, z toho mám obavu

Reagovat
Artaxerxes

Tak tudle pravidelnou pasáž sezony jsme si doufám letos už vybrali

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Koubinhor

Asi náš nejlepší poločas v sezóně na to se pěkně kouká

Reagovat
smazaný uživatel

Asi

Reagovat
cresposuper

Spall Ta zaloha skoro v jednej linii a system 4411 je parada, stred Brozo-Gagliardini je takto omnoho viac zapojeny do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neverím tomu čo pozerám...

Reagovat
Artaxerxes

Is this a real life?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Panděvova ofina

Rád bych vyzdvihnul výkon Cancela, kterej bude po Skriniarovi druhá nejlepší posila, za poslední roky ( pokud ho vykoupíme)

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. naozraj hra super, centre dava dobre. dnes inak aj Rafinha hra super zapas

Reagovat
Dejwa

Na to, že prvních 20min lítaly všechny centry do autu na druhé straně, dobrej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

taktika :)

Reagovat
GEGE

Doria

Reagovat
smazaný uživatel

Je úsmevne ako sú tu fanúšikovia Interu aj po vedení 4:0 taky opatrný čo sa týka komentárov Ale ako chápem ich ... Interu inak pauza očividne pomohla, Spall mal čas skúšať a vymyslieť niečo iné, na druhu stranu takto strašný výkon od Samp doma som tiež nevidel dávno.

Reagovat
Artaxerxes

Tak všichni viděli asi derby včera

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by tam mohli dát Edera,ať si dá taky hattrick.Dneská má jedinečnou příležitost.

Reagovat
lnterista

On neni normalni

Reagovat
PISTOLERO

Krasavec

Reagovat
10

Barretto hraje velkej zápas...takovej tragéd

Reagovat
Pettirosso

Je to traged uz 2 roky, nechapu jeho nasazovani..

Reagovat
Deki

chudák Doria, ta už nám nikoho neprodá

Reagovat
smazaný uživatel

A ty bys po dnešku někoho chtěl?

Reagovat
Panděvova ofina

Moc dobrá otázka, ale i tak sledujeme Praeta a Torreiru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to spíš vypadá,že už mají podepsanou smlouvu. A celá obrana s nima

Reagovat
Deki

co chci já, je bezpředmětný. já třeba před 5 lety o Icardiho ani moc nestál

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se raduje,zmrdeček. To by Eder neudělal.

Reagovat
Panděvova ofina

Dnes tam padne snad vše. Evidentně byl docela hladový, přes tu pauzu.

Reagovat
Shevchenko

Už ho prodejte.

Reagovat
Panděvova ofina

To vy by jsme měli prodat Kaliniče a Silvu. Cutrone ty dva bídáky strčí do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi el maestro!!!

Reagovat
Pipo123

Ciro sa musi dnes vecer snažiť

Reagovat
Slejdy

Doria

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm Icardi

Reagovat
lnterista

Proc tam neda toho Karamoha?

Reagovat
Panděvova ofina

Protože Eder je větší perspektiva a potřebuje herní praxi. Karamoh příští mercato odejde do číny, turecka, nebo menšího klubu SA.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Artaxerxes

Ale možná chce, aby jedinej náhradní hráč na hrot úplně nevypad z praxe

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lnterista

Aha

Reagovat
Forza_Inter

Karamoh sa nehodi do zapasu za stavu 0:5... striedal by som tiez Edera

Reagovat
lnterista

Eder je taky spis brejkovej...Karamoh potrebuje hrat

Reagovat
10

oni mu ještě fanoušci Dorie zatleskaj

Reagovat
smazaný uživatel

??? Já jsem slyšel jen pískot,tleskali mu jen interisti

Reagovat
10

vždyť tam tleskali i fanoušci v dresech Dorie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim.Buďto ironie,nebo to byli interisti,co nemaj na novej dres

Reagovat
Artaxerxes

To byl ale hrozne resenej protiútok

Reagovat
lnterista

Ty stridani jsou hrozny

Reagovat
vilp

Nedívám se, ale podle whoscored měl Icardi 4 góly ze 14 doteků s míčem.

Reagovat
Artaxerxes

Tak to je docela jeho styl

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Panděvova ofina

Brozovič taky hraje skvěle. Perišič uplně k hovnu celý zápas.

Reagovat
Eldarion

Dnes pri tej obrane so Zapatom a Borinim to bude "sranda". Treba to prežiť pred repre pauzou Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

On jako fakt Borini hraje pravého obránce? Jsem myslel, že je to LW/hrot

Reagovat
Eldarion

Jo Calabria, Abate, Antonelli všetci zranený ale po repre pauze by mali byť všetci späť. Conti je dnes prvý krát aspoň na lavičke ale čakám, že naskočí na záver.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini môže hrať všade, možno aj v bráne by dačo zahral

Reagovat
smazaný uživatel

Čo zas s Borinim? Keď tam nastúpil podal vždy kvalitný výkon a proti Arsenalu mal dokonca najvyššie hodnotenie z našich hráčov... Už sa mi tlak dvíha ako automaticky sa vyťahuje Borini a on chudák vždy poda spoľahlivý výkon....

Reagovat
Eldarion

Hrá tretí krát na tej pozícii a prvý krát šlo všetko kompletne cez neho proti Arsenalu prvý zápas. Hrá dobre ale nie je to bek preto je to veľký risk keď tam hrá kedže nemá na to skúsenosti

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si ho tam pamätám teda viackrát , ale nič to nemení natom , že podáva kvalitne výkony , je to univerzál, ktorý určite nie je top hráč ale svoje si odohrá všade ..

Reagovat
Eldarion

No a teraz totálne mimo od hráča a dva góly cez neho v podstate prvý určite tento druhý neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý ano druhý tam láva strana urobila v prvom rade chybu, ale aj prvé bolo chyba viacerých a giacherini to urobil parádne . A hlavne vedel som , že teraz určite bude nejaká chyba na neho keď ho obhajujem, hlavne že nato že prvý zápas hral Calabria proti Arsenalu si už radšej nič nenapísal ..

Reagovat
smazaný uživatel

A prvý zápas proti Arsenalu hral Calabria a cez neho tam išli všetky kvôli .

Reagovat
smazaný uživatel

Góly nie kvôli

Reagovat
Eldarion

Hakan trafil do prázdnej progres

Reagovat
smazaný uživatel

Hakan hra pod Gattusom značne lepšie ako pod Montellom...

Reagovat
Eldarion

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ale hráme dobrý futbal, prechody do útoku davaju zmysel , držanie lopty všetko Ok. Potom prídu 2 útoky chieva, chyby v obrane a je otoceno. Obraz hry tomu nenapovedá .... Druhý polčas musime otočiť

Reagovat
Eldarion

Borini bohužiaľ nie je obranca a Zapata futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v Borinim proste problém nevidím, pozrime sa na útočnú fázu, tam jasne práve dominuje naša pravá strana...aj gól išiel z tej strany a tak sa dostala lopta pred Hakana.... dlhodobo inak pravá strana je nebezpečnejšia ako ľavá , nie len tento zápas , rodriguez často hra dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude ťažké do uzavretej obrany , chievo si sadne na výsledok.

Reagovat
CubONE

Co sa stalo za tie 2 min? Videl som len do 20min

Reagovat
smazaný uživatel

2 útoky chieva jeden z jednej druhý z druhej strany a gól gól

Reagovat
smazaný uživatel

Teda opravím sa aj ta prvá akcia začala z nasej ľavej strany potom krásne prenesenie hry na našu pravú stranu giacherini obišiel Boriniho center a gól.

Reagovat
panca

Tam byl ale ještě jeden hráč mimo pokutový území ne?

Reagovat
panca

ten komentátor taky kecá picoviny

Reagovat
panca

Video a jak je to jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Presne aj ja som tam videl toho hraca chieva a komentátor ze jasný offside..

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata

Reagovat
panca

Ty krasobruslení to jsou kopalisti. To je des

Reagovat
panca

kraso

Reagovat
mastakillah

Ty centry ze stran jsou ze strany AC fakt hrůzostrašný

Reagovat
panca

A proč hraje bonaventura že středu? Je úplně marnej a není to poprvé, co hraje blbe

Reagovat
Eldarion

Bonaventura je posledných 5 zápasov totálne out of form, lenže koho tam dať? Ale proti Juve hrá klasicky skvelo tak snáď sa chytí

Reagovat
panca

Já to poslední dobou moc nesleduji, tak nevím, ale toho bonaventury jsem si všiml už minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Radjaaaaaaaaa, konecne ti to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Andreeeeeeeeeeeee

Reagovat
Eldarion

SILVICKA <3

Reagovat
10

Chievo si docela zahrává se sestupem...zrovna když už tady nikomu nevadí a jsou docela sympatický

Reagovat
Dejwa

Zrovna jsem dnes přemýšlel, že by mohli konečně spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso skvele reagoval na vývoj zápasu ...

Reagovat
panca

Vidím video poprvé v akci, jako dobrý, ale proč tam běhá sám hlavní rozhodčí... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa videorozhodca nevedel alebo nechcel rozhodnúť...

Reagovat
panca

Tak od toho tam snad sedí a musí to vzít na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale hlavne slovo ma rozhodca no... bohvie ... zas pri našom uznanom góle sa nebol radit, keďže tam bola situácia jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

Cengiz do pice, hentak odjebat gol do prazdnej brany

Reagovat
Eldarion

Toto je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Florko na kridle, konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo kope Kessie stále tie penalty , stále sa k tomu stavia laxne

Reagovat
Lech

Cacciatoreho klasicky mr*ka

Reagovat
smazaný uživatel

Boli sme lepším teamom a dokázali sme otočiť zápas z 1:2 na 3:2 , to sa nám kedysi nestavalo. Víťazná mentalita je viditeľná a dnes proste geniálne ťahy Gattusa pri striedaniach... 3 body doma

Reagovat
Yanek

Fassone: "I'm very sorry for the derby timing, we wanted the derby to be played on April 25 or May 1, but Inter didn't agree to that."

To je ale překvápko

Reagovat
smazaný uživatel

co cakat od zobrakov

Reagovat
cink

#acmilanpatridoevropskeligy #acilanbreciciholcicky

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

v EL buduci rok vy a Lazio neboj nic

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

budes rad ked budete v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Však mi ju už máme viacmenej istú lol

Reagovat
cresposuper

A aky je v tom akoze rozdiel?

Reagovat
Eldarion

Lebo v tých dátumoch sa Inter vyhovoril, že má ťažký zápas s Juventusom. Pričom AC hrá s Juve pred derby a má len 2 dni na regeneráciu

Reagovat
lnterista

Tak Inter je dulezitejsi

Reagovat
Eldarion

Myslíš tú menej úspešnú časť Milána ktorá vznikla z odpadlíkov ktorý odišli z AC? To ťažko

Reagovat
lnterista

Zacali se v satne ztracet mobily tak se odeslo...ver mi taky by jsi odesel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Yanek

Hrajem s Juve bezprostředně předtím a bylo tam na výběr víc termínů.

Reagovat
cresposuper

No a v tych dalsich terminoch sme zase mali my pred resp. po zapas s Juve.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
maras93

Čekat rozumnou domluvu s Interem je asi jako čekat, že tě přítelkyně bez problémů pustí na pivo dva dny po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

povedzme si uprimne. AC by sa urcite nezachovalo inak :)

Reagovat
Mihal

ty keby sa dohaduješ s konkurentom, tak tiež by si išiel len tak dobrovoľne sám proti sebe však... koniec koncov si aj tak myslím, že to nehrá až takú rolu....vyhráte derby a už si nikto nespomenie, že tento termín ste tak veľmi nechceli...

Reagovat
snuff24

kreténi řešíte kraviny, mě by to bylo upřímně jedno kdy se to bude hrát a ruku na srdce AC by to udělalo úplně stejně

Reagovat
snuff24

* neměla být reakce

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, De vrij, Wallace - Marusic, Parolo, Leiva, Alberto, Anderson - Nani - Immobile.

Parada, Alberto, Nani a Anderson spolu.

Reagovat
Eldarion

Prečo zase nehrá SMS?

Reagovat
Pipo123

Zranenie

Reagovat
olis

NAPOLI: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne.

GENOA: Perin; Biraschi, Spolli, Zukanovic, Rosi; Lazovic, Hijemark, Bertolacci, Laxalt; Pandev, Galabinov.

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

A teď udržet

Reagovat
Pipo123

Leivaaaaaaaaaaa, já ho milujem

Reagovat
smazaný uživatel

-4 a este mame zapas k dobru :-*

Reagovat
olis

velka slabota

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele