Serie A - souhrn 2. kola

26.08.2017, 20:10, aktualizováno 27.08.2017, 22:50
Komentáře a souhrny
Neapol porazila Atalantu, stoprocentní zůstává rovněž AC Milán, které si poradilo s Cagliari. Tři bgody zapisují rovněž Sampdoria, Lazio a SPAL. Crotone se rozešlo s Hellasem bez gólu. Turín zvládl utkání se Sassuolem. AS Řím ve šlágru kola neudrželo vedení a v druhé půli si nechalo od Interu nasázet tři branky. Juventus předvedl proti Janovu famózní obrat, když z brzkého vedení soupeře 2:0 udělal jeho porážku 2:4. Bologna i v dlouhém nastavení uhájila těsné vedení nad Beneventem...

Chievo Verona - SS Lazio 1:2

27.08.2017 20:45

Góly: 34. Manuel Pucciarelli - 11. Ciro Immobile, 89. Sergej Milinković-Savić

Lazio dokázalo odčinit bezbrankovou remízu z domácího utkání proti SPAL a na půdě Chieva zvítězilo 2:1. Domácí rozhodně nebyli bez šance, vytvořili si několik příležitostí, jenomže Lazio bylo produktivnější. Minutu před koncem rozhodl Milinkovič-Savič.

Svěřencům trenéra Inzaghiho hodně pomohla rychlá branka. Po deseti minutách hry musel Sorrentino vyrážet Albertův pokus na rohový kop a z něho následně udeřilo, respektive z druhého rohového kopu, který hned po prvním následoval. Alberto poslal krásný centr na zadní tyč, kde se pohyboval kanonýr Immobile a hlavou rozvlnil síť. Chievo mohlo okamžitě odpovědět, ale centr na malé vápno hostující obrana uklidila do bezpečí. Ve 33.minutě vyrobili domácí obrovskou chybu a Ciro Immobile upaloval sám na Strakoshu, koncovku ale vůbec nezvládl a následně z protiakce Chievo srovnalo na 1:1. Radovanovič jen tak napálil balón na branku, přičemž trefil obránce, ovšem defenzíva Lazia zazmatkovala a Manuel Pucciarelli se zjevil sám před Strakoshou, kterého i překonal. Chvíli na to se dostal po parádním centru k hlavičce Inglese a nebýt skvělého zákroku Strakoshy, hosté by už prohrávali.

První poločas skončil zaslouženou remízou 1:1 a Lazio pochopilo, že musí hrát naplno i když vede. Biancocelesti vstoupili lépe i do druhého poločasu a Parolo hledal přihrávkou Immobileho, který z dobré pozice přestřelil. Na druhé straně zase z dálky napřáhl Birsa a jen těsně minul branku.

Utkání bylo naprosto otevřené a vyhrát mohli jak domácí, tak i hosté. Dvacet minut před koncem těsně netrefil branku i Inglese a to muselo domácí mrzet, protože vzápětí spálil další tutovku Immobile. Zápas se nakonec zlomil až v 89.minutě, Sergej Milinkovič-Savič se prostě opřel do balónu a krásnou ranou k tyči vrátil Laziu vedení. Sudí ještě nastavil čtyři minuty a během nich bylo ve vápně Římánů pořádně horko. Po centru Gobbiho měl na hlavičce vyrovnání Castro, jenomže nedal. Lazio tak zvítězilo ve Veroně 2:1.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Hellas Verona 0:0

27.08.2017 20:45

Góly: -

Ani výrazně častější držení balónu nepomohlo Hellasu Verona k prvnímu vítězství. Hosté měli jen územní převahu, kdežto domácí si dokázali vypracovat i nějaké šance. Na každý pád se ale ani jedna strana prosadit nedokázala.

Na stadionu Ezio Sciada panovala výtečná atmosféra a je jen na škodu, že v utkání nepadla žádná branka. Blíže k ní měli přeci jenom domácí, kteří se na rozdíl od Hellasu dokázali protlačit ke koncovce. Střela Trotty v prvním poločase šla nad a Ajeti před odchodem do šaten rovněž minul branku. Více první poločas skutečně nenabídl.

A v tomto směru nebyla druhá půle jiná. Hellas víceméně kontroloval hru, až na jednu výjimku v 63. minutě. Trotta totiž z dorážky dokázal rozvlnit síť, jenomže sudí ještě před tím zaregistroval faul Budimira na brankáře Nícolase. Hellasu to směrem dopředu moc nešlo a když už se Budimir ocitl v šestnáctce, zkoušel si vymodlit pokutový kop. Branku nakonec nepřinesl ani nastavený čas, takže oba celky se rozešly smírně 0:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - UC Sampdoria 1:2

27.08.2017 20:45

Góly: 50. Milan Badelj - 32. Gianluca Caprari, 35. Fabio Quagliarella (pen.)

Dvě odehraná kola a nula bodů. Fiorentině se zatím letní výprodej nevyplácí, přestože proti Sampdorii to bylo výrazně lepší, než před týdnem proti Interu Milán. Fialky ale v poločase dvakrát inkasovaly a ve druhém stačily jen snížit.

Fiorentina se v úvodu snažila zaskočit soupeře aktivitou, ale už ve dvacáté minutě musela střídat zraněného Eysserica. Krátce na to následovaly nikterak nebezpečné střelecké pokusy Benassiho a na druhé straně Ramíreze.

Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry. Ramírezovu další ránu Sportiello vyrazil přímo na Caprariho kopačku a ten měl snadnou úlohu. Sotva uběhly dvě minuty a s Fiorentinou to bylo ještě horší. Za ruku Tomoviče sudí odpískal pokutový kop a zkušený Fabio Quagliarella nekompromisně trestal. Viola mohla vzápětí snížit, ale střelu Diase zlikvidoval povedeným zákrokem Puggioni.

Fiorentina měla po změně stran co dělat a nebýt Caprariho selhání ve 49. minutě, mohlo být po zápase. Caprari postupoval sám na domácího brankáře a ve snaze přehodit jej trestuhodně minul. Byl to důležitý okamžik, protože za tři minuty se dobře uvolnil Gaspar, vrátil balón nahoru na šestnáctku, kde Milan Badelj z první snížil. Fiorentina rázem ožila a tečovanou střelu vyslal na Puggioniho Chiesa. Domácí měli ještě dostatek času na vyrovnání a také velké šance. Chiesa se ocitl tváří v tvář Puggionimu, jenomže gólmana Námořníků trefil. Za chvíli na sebe upozornil i nový muž na hřišti Babacar a balón od něho dokonce poskakoval na brankové čáře. Sampdoria si doslova koledovala o gól, ale měla nehorázné štěstí. Babacarovu střelu opět vyrazil Puggione a Simeoneho dorážka už byla z ofsajdu.

Domácí pochopitelně otevírali hru a Sampdoria mohla definitivně rozhodnout z brejku, Fabio Quagliarella si našel prostor a jeho radost překazila branková konstrukce. Důležité je, že Fiorentina doma vyrovnat nedokázala a také ve druhém utkání prohrála.

Více informací k zápasu

AC Milán - Cagliari Calcio 2:1

27.08.2017 20:45

Góly: 10. Patrick Cutrone, 70. Suso - 56. João Pedro

Hodně vydřené vítězství si připsalo AC Milán. Cagliari bylo minimálně vyrovnaným soupeřem, neli lepším, avšak rozhodla individuální kvalita španělského křídelníka Susa, který první branku připravil a druhou vsítil z přímého kopu sám.

Milán se nacházel ve skvělé formě, vyhrál dosud všechna soutěžní utkání, aniž by přitom inkasoval a navíc doma hostil velice oblíbený tým z Cagliari. Vše šlo jako na drátkách, už v 10.minutě si pohrál s Capuanem Suso a jeho přesný centr na zadní tyč umístil do branky Cutrone. Kdo ale následně čekal další převahu Milána, byl nejspíše v šoku. Byli to totiž hosté, kdo převzal veškerou iniciativu a od tohoto momentu si Rossoneri koledovali o vyrovnání. Ve 22.minutě utekl domácí obraně Sau a Donnarummu zachránila tyčka! To bylo první velké varování, které však AC vůbec nedbalo. Ve vápně Rossoneri to několikrát hodně hořelo, ale nutno podotknout, že šanci měli i domácí. Borini po rychlém úniku tvrdě zakončil a zasahovat musel golman Cragno.

Cagliari pokračovalo ve snažení i po změně stran a hra AC byla nadále velmi laxní. A nakonec to nemohlo dopadnout jinak, než zaslouženým vyrovnáním. V 57.minutě Donnarumma dlouho váhal s rozehrávkou, nakonec přihrál Kessiému, který v obležení ztratil balón a nakonec do naprosto rozhozené defenzívy udeřil Joao Pedro!

Bylo na Milánu jak se s nastálou situací vypořádá, Kessié si zkoušel vymodlit pokutový kop, ale sudí zůstal neoblomný. AC sice přeci jenom začalo více kontrolovat hru, ale do koncovky se nedostávalo. Až v 70.minutě měl možnost volného přímého kopu z ideální vzdálenosti Suso a precizní ranou vrátil vedení na domácí stranu. Montellovi svěřenci ale ještě neměli vyhráno, zvláště když sudí nastavil předlouhých devět minut. Cagliari se tlačilo do vápna, ovšem domácí nakonec s vypětím všech sil výsledek ubránili.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Atalanta Bergamo 3:1

27.08.2017 20:45

Góly: 56. Piotr Zieliński, 61. Dries Mertens, 87. Marko Rog - 15. Bryan Cristante

Atalanta se v Neapoli ujala vedení díky brance Cristanteho, ale ani to jí nepřineslo dlouhodobou radost. Ve druhé půli totiž domácí ochozy rozjásali Piotr Zieliński, Dries Mertens a Marko Rog, což na výhru v pohodě stačilo.

Neapol se úspěšně dostala do Ligy mistrů a v neděli mohla myslet zase jen na ligu. Měla před sebou hodně těžkého soupeře, protože Atalanta je další pohárový účastník a už minulý rok se prezentovala jako velmi těžký sok. V jejím kádru jsme dnes od prvních minut našli hráče jako Tolói, Hateboer, Berisha, Freuler, Gómez nebo Masiello, samozřejmostí pak byl útočník Andrea Petagna.

Neapol je dle mnohých týmem, který hraje nejhezčí fotbal v celé Itálii. Trenér Maurizio Sarri řeší příjemné starosti především v útoku, protože si může dovolit nechat Areka Milika na lavičce, ale s Mertense coby falešnou devítkou jeho výběr rozhodně nijak netrpí. Dost možná se mezi třemi tyčemi Neapole naposledy objevil Pepe Reina směřující do Paříže.

Partenopei chtěli jasně ukázat, kdo ovládá San Paolo. Kdo bude diktovat tempo hry. Zprvu ale obvykle skvělá a rychlá kombinace Neapole trochu vázla a hra se trochu kouskovala. Pokud někdo z týmu Neapole opravdu vyčníval, byl to jednoznačně Dries Mertens. Belgické eso ukazovalo dost chutě i elánu k postrašení zadáků Atalanty.

Insigneho přihrávku však nepochopil a z velké části to bylo také velmi pečlivou obranou Bergamaschi. Atalanta už dávno není ten bojácný soupeř, jehož cílem je primárně záchrana, ale velmi houževnatý celek, který si je vědom svých silných stránek. Petagna i Gómez spolupracovali a nedopřáli obraně Neapole klidu.

Na první větší šanci jsme sice čekali déle, ale byl z toho gól. V 16. minutě totiž rozehráli hosté druhý rohový kop a nejvýš si na něj vyskočil Bryan Cristante. Dřívější velký talent se prosadil razantní hlavičkou a Reina byl bez šance - 1:0.

Vedoucí branka samozřejmě hosty jen povzbudila a jejich návštěvy kolem vápna Neapole se stávaly častějšími. Deset minut před koncem ale mohlo udeřit na druhé straně, jenže Insigneho střílený centr José Callejón na zadní tyči do brány neusměrnil. Do kabin tak šli spokojenější hosté a Neapol měla o čem přemýšlet.

Druhou půli už jen z lavičky sledoval Andrea Petagna, kterého na hrací ploše nahradila staronová posila, Marten de Roon. Neapol se ve druhé půli snažila přejít na svou klasickou kombinační hru a nahrávala si ve velké rychlosti na malém prostoru. K ničemu vážnému to ale nevedlo. Atalanta se zprvu také trochu oklépavala a hledala v šatně zanechaný rytmus.

Dřív ho našli domácí, k obrovské radosti velké záplavy modrých dresů ma tribunách. Opět se míč odpoutal z klidového režimu od rohového praporku, až si jej našel Piotr Zieliński. Jeden dotyk, rychlé zamíření. A coby polský Midas měnící vše, na co sáhne, ve złoté, srovnal krásnou ranou.

Atalanta se chtěla ihned postavit na nohy. To jí ale Mertensem nebylo dopřáno. Zkušený zakončovatel čerpal z geniality Lorenza Insigneho a jeho hlavičku do běhu proměnil v důležitou vedoucí branku - 2:1.

Trenér Gasperini potřeboval poslat na hřiště nový impuls, takže místo hlasitých pokynů ukázal na Jasmina Kurtiće. Nová posila z Fiorentiny se na hřišti potkala s ještě čerstvějším Diawarou a posléze ochutnal atmosféru hry také chorvatský příslib příjmením Rog. Hra už ale tolik tempa nenabízela a Neapoli se dařilo kontrolovat utkání s míčem u nohy.

Právě ve chvíli, kdy se zdálo, že už diváky kromě závěrečného hvizdu nic nečeká, se Neapoli povedla rychlá akce. Do rozpadlé a nesoustředěné obrany se vydala trojice útočníků. Dries Mertens ve středu vápna lehce prodloužil míč na Marka Roga a mladík završil povedený zápas Partenopei!

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Udinese Calcio 3:2

27.08.2017 20:45

Góly: 25. Marco Borriello, 53. Manuel Lazzari, 90+4. Luca Rizzo - 72. Bram Nuytinck, 87. Cyril Théréau (pen.)

SPAL i ve druhém utkání v nejvyšší soutěži dokázal bodovat a před vlastními diváky přestřílel Udinese 3:2. Na stadionu Paola Mazzy bylo k vidění nesmírně dramatické utkání, domácí borci totiž o své výhře rozhodli až ve čtvrté minutě nastaveného času, kdy se trefil Rizzo.

Ferrara je na nohou. SPAL se téměř po padesáti letech představil doma v nejvyšší soutěži a hned si připsal dramatické vítězství.

Utkání začalo opatrněji a až postupně nabíralo na obrátkách. Stadion Paola Mazzy vybouchl radostí ve 25. minutě, kdy kapitán Mora rychle rozehrál na Borriella a zkušený útočník nadvakrát překonal Scuffeta. Nováček vedoucí brankou ožil a byl lepším týmem, Udinese se těžko dostávalo do zakončení a trenér Luigi Delneri měl o přestávce svým svěřencům hodně co vytknout.

Domácí věděli, že v žádném případě ještě nemají vyhráno a proto se chtěli co nejdříve uklidnit druhým gólem. Blízko k němu byl opět Marco Borriello, skvělou práci znovu odvedl kapitán Mora a Borriello zamířil těsně vedle. Aktivita domácích nakonec přinesla svoje ovoce v 54. minutě, kdy se po závaru před brankou prosadil do prázdné branky Lazzari. Celou situaci ale muselo hodnotit až video, které potvrdilo, že nešlo o ofsajd. Když pak v 62. minutě zazdil další gólovku Viviani, zdálo se, že SPAL má utkání plně pod kontrolou.

Udinese se ale zmohlo k odporu. Čtvrthodinu před koncem vstřelil po rohovém kopu důležitý kontaktní gól Nuytinck a v 86. minutě zahrávalo pokutový kop po faulu Vivianiho. Znovu muselo celou situaci posuzovat video a tentokrát dalo za pravdu Zebrám. Cyril Théréau střelou doprostřed vyrovnal a už to vypadalo na dělbu bodů.

Jenomže ve 4. minutě nastavení vybouchl stadion další radostí. Luca Rizzo si navedl balón do středu a krásnou ranou nedal Scuffetovi šanci. Udine už na další odpověď nemělo čas a nakonec v infarktovém závěru prohrálo.

Více informací k zápasu

Turín FC - US Sassuolo 3:0

27.08.2017 18:00

Góly: 44. Andrea Belotti, 84. Adem Ljajić, 88. Joel Obi

Sassuolu se výjezd do Piemontu vůbec nepovedl a domů se vrací v hodně špatné náladě. Domácí brankář Sirigu neinkasoval ani jednou, zato hosté nestačili na branky Belottiho, Ljajiće a Obiho.

Turín vstupoval do domácího utkání se Sassuolem jako favorit. Stačilo se podívat na jeho kádr, který čítal mnohem více zkušenějších a kvalitnějších hráčů. V základní jedenáctce nechyběli Belotti, Rincón, De Silvestri, Sirigu či Ljajić s N'Koulouem. Sassuolo se opíralo o Berardiho, Politana, Cannavara či Acerbiho.

Od prvních minut bylo jasné, kdo že bude určovat tempo utkání. Zatímco Sassuolo spíše čekalo na vhodnou příležitost, Turín hrál s míčem u nohy. De Silvestri se ve třetí minutě dral do vápna a nahrál volnějšímu Iagu Falquému. Jeho ostrý centr jen těsně nestačilo nikod ze spoluhráčů tečovat.

Silově založený střed s Obim a Rincónem nepouštěl rychlé křídelníky Sassuola vůbec do hry a zadržoval většinu útoků soupeře. De Silvestri se prezentoval pozičně velmi dobrým bráněním, kterému přidával přesné centry. Po dalším takovém se natahoval útočník Andrea Belotti, který ale těsně nedosáhl. Tohle byl dnes večer vůbec velice častý rys ofenzivních manévrů Turína.

Ke konci první půle se tempo trochu zvýšilo a nechyběly ani drsnější fauly, takže sudí Mazzoleni měl plno práce. Svůj úkol ale zvládal na jedničku. To se nedalo říct o Domenicu Berardim, který měl být vůdčí osobností Sassuola, ale dnes se nemohl dostat do tempa. Jeho rána z volného přímého kopu po třiceti minutách jen dobře deklarovala zmar týmu.

Když už se zdálo, že se oba soupeři rozejdou do kabin za bezbrankového stavu, ukázal se na scéně šutér z nejpovolanějších. Naděje italské reprezentace jménem Andrea Belotti. Mladý hráč si počkal ve vápně na centr od De Silvestriho a parádně švihl nůžkami. Na to brankář Consigli nebyl psychicky ani fyzicky připraven a kapituloval - 1:0.

Druhá půle začala v komornějším tempu. Až deset minut po změně stran jsme se dočkali první zajímavější rány z kopačky Rincóna, který však pálil těsně vedle tyče. Stejně se vedlo Ademu Ljajićovi, který se pokoušel najít prostor mezi nohama brankáře Consigliho. Ten však byl s jeho úmyslem obeznámen. Na chvíli tempo hry upadlo a oživit jej mohl střídající mladíček Simone Edera. Dvacetiletý talent Turína proběhl mezi dvěma soupeři, jenže netrefil bránu!

Někteří diváci si možná stýskali, že uvidí jen jednu branku, ale během poslední desetiminutovky jim domácí hráči udělali radost hned dvakrát. Nejprve se k Duncanově zpětné nahrávce dostal Falqué a v tandemu s Ljajićem se řítil na brankáře. Nakonec také vyzval srbského spoluhráče, který byl nekompromisní. A tři minuty poté se krásně uvolnil Belotti, který nahrál před prázdnou bránu Joelu Obimu - 3:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Inter Milán 1:3

26.08.2017 20:45

Góly: 15. Edin Džeko - 67. Mauro Icardi, 77. Mauro Icardi, 87. Matías Vecino

Luciano Spalletti se představil ve Věčném městě poprvé jako sok AS Řím, které ještě nádávno trénoval. Jeho návrat domácím barvám zhořkl, třebaže Vlci vedli. Na ránu Edina Džeka totiž odpověděl kanonýr Mauro Icardi, který protrhl svou smůlu hned dvakrát. Třetí branku zasadil smolně hrajícímu AS ještě Matías Vecino.

V hlavním městě se odehrál šlágr kola, který obstaralo místní AS a hosté z Milána. Nenechal si ho ujít ani prezident Frank Underwood s tělem Kevina Spaceyho. Inter měl na lavičce muže, který ještě nedávno udílel pokyny právě hráčům domácího celku. Navíc se o jeho chod z velké části stará někdejší sportovní ředitel AS, takže o motivaci bylo postaráno. Inter pod Spallettim pomalu vykazuje známky zlepšení, zatímco Di Francesco na lavičce AS spíše sklízí kritiku.

Hlavou mu muselo vrtat především složení obrany, protože ta byla bez Karsdorpa, Perese, Nury, Emersona i Florenziho, třebaže mladý Ital byl k utkání alespoň nominován. Do útoku se opět postavili Defrel, Džeko a Perotti. Souboje ve středu pole dostali na starost hostující záložníci Vecino s Gagliardinim, do útoku se postavili známí Candreva, Valero, Perišić či hrotový útočník Icardi.

Antonio Candreva byl u první velké šance utkání, jenže v dobře známém prostředí pálil mimo! Ke slovu se dostal další bývalý hráč Lazia, Aleksandar Kolarov. Nová posila rozhodla minulé utkání z volného přímého kopu a také tentokrát byla blízko, protože ji zastavila tyč. Z další šance se už ale AS radovat mohlo. Nainggolan našel krásným pasem do vápna Edina Džeka, ten si zpracoval balon a propálil brankáře Handanoviče!

Tempo utkání se neustále zvyšovalo, stejně jako počet tvrdších faulů na obou stranách. Z větší vzdálenosti se do míče opřel Džeko, který protáhl Handanoviče. Na kopačky hráčů Vlků se začala lepit smůla. Radja Nainggolan pálil z voleje velmi tvrdě do tyče a od ní se balon odrážel k volnému Džekovi. Před ním ale výtečně zasáhl Milan Škriniar.

Do druhého poločasu musel Inter zabrat, protože po čas prvního poločasu bylo AS lepším týmem. I proto se do hry dostal João Mário, který nahradil nevýrazného Roberta Gagliardiniho. Spolupráci Kolarova s Džekem zhatil na poslední chvíli opět výborný Škriniar. Ten pak svedl souboj s Perottim, po němž chtělo AS pokutový kop. Sudí ale video nepoužil a nechal ve hře pokračovat.

Na opačné straně zase pálícího Candrevu zablokoval Kolarov. Po hodině hry dostoupila smůla AS vrcholu, protože aktivní Diego Perotti napřáhl a trefil svou ranou opět tyč! To nebylo všechno, protože Icardiho na hraně ofsajdu našel Antonio Candreva přesně a hostující kapitán se nerozpakoval. S míčem se otočil a překonal přesnou ranou Alissona - 1:1.

AS se opět vrhlo do útoku a pomalu se vracející obrany využil rychlík Ivan Perišić. Ten totiž předběhl Juana Jesuse a se štěstím našel na penaltě Maura Icardiho. Argentinskému šutérovi stačila chvilka, než se k němu dostal Manolas s Faziem - 2:1 pro Inter.

Vlci museli ještě víc otevřít hru. A Inter naopak mohl trestat. Candreva vyslal do šance Icardiho a útočník Interu se dostal až do vápna, jenže v něm jej nepustil dál Alisson. Dnes pomalá a nekoncentrovaná obrana AS dostala navíc ještě jeden úder, když tři minuty před koncem pronikl k vápnu Perišić a nabíhajícího Matíase Vecina si opět nikdo nepohlídal. Inter tak veze z Říma cenný skalp.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - Bologna FC 0:1

26.08.2017 18:00

Góly: 55. Godfred Donsah

Jedna jediná trefa stačila Boloni na to, aby si poradila s domácím Beneventem. To ani tentokrát nehrálo vyloženě špatně, ale stále platí daň nezkušeného nováčka. Jedinou branku měl na svědomí záložník Godfred Donsah.

Domácí Benevento nastoupilo ke svému prvnímu utkání před vlastními diváky a doufalo, že se mu podaří lépe než první kolo. Od začátku působily Čarodějky velmi aktivně a svého soka jako by zaklely k nečinnosti. Zejména duo Coda - Ciciretti se projevovalo herní inteligencí i schopností "vzít to na sebe". K první vážnější situaci došlo až po čtrnácti minutách. Domácí kopali přímý kop, po kterém se k hlavičce dostal stoper Lucioni a mířil v záklonu nad.

Po půlhodině trochu nevýrazného boje se mohl jako první prosadit Mattia Destro. Velkou chybu totiž vyrobil stoper Andrea Costa, který zavrávoral jako poslední bránící muž a nechal se obrat Destrem. Ten sice postupoval téměř sám na brankáře Vida Belece, jenže neměl správně seřízená mířidla a poslal balon asi o deset centimetrů mimo! Bologna vystrkovala růžky a zdálo se, že ke konci první půle domácí ztrácí síly.

Verdiho ránu musel Belec krásným zákrokem likvidovat a podobně na tom byl Ceravolo na druhé straně. Zkušený gólman Antonio Mirante vytasil parádní zákrok a jeho snahu na poslední chvíli zmařil i s pomocí toho, že Ceravolo mířil poměrně nepřesně. První půle ale byla především ze strany domácích za očekáváním.

A nástup do té druhé to rozhodně nezlepšil. To se totiž do šance probil Godfred Donsah, který využil překvapení i špatné komunikace posledních hráčů Beneventa. Proběhl přes dva poslední stopery a namířil si to před Belece. Před ním nezaváhal a ukázal chladnokrevnost, za kterou by se nemusel stydět ani Pippo Inzaghi - 1:0 pro Bolognu.

Felsinei nechtěli složit zbraně a potřebovali další branku, aby uklinidli sebe i své fanoušky. Benevento jim ale moc zdatným soupeřem nebylo a nedělalo obráncům Felsinei žádné problémy. Aktivita i chtění dostat se zpátky do zápasu se z hráčů domácí ekipy vytrácelo každou minutou. Zpoza vápna to zkusil domácí Coda, míč ale poslal mimo Miranteho bránu.

Stejný duel na dálku se opakoval ještě jednou, ovšem výsledek byl totožný. V nervydrásajícím závěru, kdy se Benevento zoufale snažilo dotlačit míč do sítě, se to povedlo Lucionimu. Chvíli se domácí radovali, ale po třiceti vteřinách a použití videa jejich radost pohasla. Kvůli ofsajdu nebyla branka uznána.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Juventus FC 2:4

26.08.2017 18:00

Góly: 1. Miralem Pjanić (vl.), 7. Andrej Galabinov - 14. Paulo Dybala, 45+4. Paulo Dybala (pen.), 62. Juan Cuadrado, 90+2. Paulo Dybala

Janov vstoupil do utkání s Juventusem Turín impozantně, protože už po osmi minutách vedl o dvě branky. Favorizovaná Stará dáma se ale nevzdala a ještě do konce první půle srovnala krok. Její hru dirigoval dnes večer nezastavitelný Paulo Dybala, který se do statistik zapsal hattrickem. I díky němu Juventus zanechal v síti brankáře Perina čtyři branky.

Janovští Grifové se spoléhali na oporu v podobě brankáře Perina, který se dlouho drží mezi nejlepšími Italy ve svém oboru. Nově formovaný útok tvořili Taarabt, Panděv a Galabinov, zatímco na lavičce čekali Centurion nebo Lapadula. Juventus nešetřil na ždáném hvězdném jméně a divákům na Marassi se představily veličiny jako Higuaín, Dybala, Buffon nebo Khedira hned od začátku.

Ten se pro favorita rozhodně nevyvíjel podle představ. Pouhých 18 vteřin (!) totiž trvalo Goranu Pandevovi, než se probil s míčem k centru do vápna a tam si jej do vlastní sítě srazil pomalu se vracející Miralem Pjanić! Janov náhle ožil a nečekaného vedení se nechtěl vzdát.

Navíc své vedení nad favoritem navýšil ihned poté. V 6. minutě se arbitr Luca Banti radil s videem a to mu sdělilo, že by penaltu měl opravdu odpískat. Žlutou kartu dostal zkušený bek Stephan Lichtsteiner a Andrej Galabinov se z pokutového kopu nemýlil. A to přesto, že míč trochu laxně namířil doprostřed brány.

Tohle s Juventusem už vypadalo hodně vážně. Jenže Juventus se může spolehnout na novou "desítku". Miralem Pjanić našel jejího držitele, Paula Dybalu, ve vápně. Argentinský mladík se nebojácně vydal míči naproti a tečoval jej do sítě - 2:1.

Tempo hry trochu logicky opadlo; přeci jen si Janov teď dával větší pozor v obraně. Těsně před koncem první půle musel dva parádní zákroky vytáhnout ze svého repertoáru Mattia Perin. Mladý brankář si poradil nejprve s ostrou ranou Paula Dybaly, který mířil k tyči. Perin balon vyrazil do strany, kde se pohyboval Gonzalo Higuaín. Ani druhá argentinská hrozba jej ale nepřekonala a Perin míč vyrazil.

Ke konci první půle se znovu dostalo ke slovu video. Očekávaná revoluce možná bude ještě chvíli působit dojmem křišťálové koule, s níž se bezmocní sudí radí, ale dejme jí čas. V tom nastaveném pomohla Juventusu k penaltě, protože Mario Mandžukić napálil ruku Darka Lazoviće. Na přesně umístěnou ránu Paulita Dybaly už ani dnes výborný Perin nestačil.

Janov chtěl podobně jako do první vlétnout i do půle druhé. Byl to ale jeho soupeř, kdo se usadil u pokutového území. Nejprve pálil Gonzalo Higuaín na vzdálenější tyč, kterou těsně minul. Pak se dostal ke slovu Mario Mandžukić, který vyslal za obranu nádherný pas na Juana Cuadrada. Ten si nejprve obhodil protihráče a poté zavěsil nechytatelně k tyči - 3:2.

Tím se Juventus dostal opět na koně a Janov se naopak ocitl pod dekou. Tempo opět diktoval Juventus. Pjanić si narazil míč se spoluhráčem a poté střílel z voleje, míč byl tečován mimo bránu. Janovští se v podstatě už ani nesnažili s výsledkem něco udělat a hrálo se spíše na náhodu.

Tu ale rázně odmítl opět Paulo Dybala, který si obranu Janova dnes opravdu vychutnával. V nastaveném čase totiž Gonzalo Higuaín posunul míč na Dybalu, který se skrýval na hraně vápna. Nad míčem udělal přešlapovaček a poté jej poslal na bližší tyč. Perin čekal spíše opačnou stranu a nestihl již zareagovat - 4:2 pro Juventus.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC22007:26
2.Inter Milán22006:16
3.SSC Neapol22006:26
4.AC Milán22005:16
5.UC Sampdoria22004:26
6.Turín FC21104:14
7.SPAL 201321103:24
8.SS Lazio21102:14
 Bologna FC21102:14
10.Chievo Verona21013:33
11.AS Řím21012:33
12.Janov CFC20112:41
13.Hellas Verona20111:31
14.FC Crotone20110:31
 US Sassuolo20110:31
16.Udinese Calcio20023:50
17.Benevento Calcio20021:30
18.Atalanta Bergamo20021:40
19.ACF Fiorentina20021:50
 Cagliari Calcio20021:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (240)

Přidat komentář
Pinturicchio

Sousa už to někde podepsal?

Zlaté tři body.

Co nevymyslí / nevystřelí Dybala, to se nestane, tým je na něm příšerně závislý a Paulo začíná trpět syndromem Pogba.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Euphael

co to znamena, syndrom Pogba..?

Reagovat
Pinturicchio

Že na Dybalovu genialitu tým hřeší a hledají ho v každé situací a spoléhají se na to, že něco vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Paolovi k prvnímu hattriku v Juve a 50. golu v Serii A

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
brenk

Je to trápenie, každopádne góly dávame, vzadu dnes prvý gól smola, druhý chyba Daniho, hráči si budú musieť zvyknúť na nový meter posudzovania v 16-tke. Zdá sa, že nevyriešený problém ostane na pravom krídle obrany, Lichty nestíha a do De Sciglia nejde moc vkladať nádeje... (Howedes?). Matuidi veľké plus, ten si skôr či neskôr vybojuje základ, agresívny, aktívny, priamočiary.

Už by to naozaj chcelo vytiahnuť posily na krídla, nechápem niekedy Maxov prístup, keď niekto hrá pár hodín po prestupe a iní čakajú mesiace na striedačke.

Hra pôjde snáď časom hore, momentálne ide čisto o body, forma nech kľudne príde na jar....

Reagovat
Pinturicchio

To je jeden z důvodů té ne úplně ideální nálady v kabině, někdo bude hrát i kdyby měl jednu nohu, někdo si pořádně nezahraje, ani kdyby měl formu jako Ronaldo s Messim dohromady.

Reagovat
brenk

o nálade môžeme len špekulovať, momentálne tam nevidím žiadne náznaky "vzbury"... je to ale frustrujúce čakať na hráčov za ťažké milióny a pozerať sa pritom na Cuadrada... stále dúfam, že mu len chcú zdvihnúť cenu pred prestupom, ale to je veľmi naivná predstava

Reagovat
Hans82

Jeste ze mame toho Dybalu ale Bosnak,Sadlo,Krovak tragicti na co mame Costu a Bernardeschio to teda nevim.

Reagovat
JuventusFC1897

Twl Bosnak, Sadlo, Krovak

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvažujete někdo o výjezdu s czechsporttravel na AC Milan - Juventus??

Ale vy jste tady spíš takový klávesnicový fans, co?

Reagovat
Spalovač šancí

A není lepší jet sám než s "cestovkou"?

Reagovat
Hans82

Za tu cenu to jde asi pojedu.

Reagovat
CubONE

Pochybujem, ze sa to oplati. Mozem ti kupit listok, ak mi das vediet dopredu.

Reagovat
Nuno čomes

Levnější po vlastní ose? Koupit lístek na webu + letadlo?

Reagovat
CubONE

Reagovat
Nuno čomes

Tak jak se to vezme, tam jedeš busem na otočku, kdežto letadlem je ideal zustat třeba 2 3 noci? Tak daš něco za ubytko jídlo atd. ne?

Reagovat
atlee

Reagovat
CubONE

Ale mas to ako cely vylet...letenku s listkom kupis za 50€ dokopy v predstihu.

Reagovat
Pasha

Stačí pár klikov, pôjdeš po vlastnej osi a ušetríš značnú sumu

Reagovat
smazaný uživatel

Klávesnicoví fans Ty jsi celkem frajer ...

Reagovat
JuventusFC1897

Docela ma to laka, za tie prachy to moze byt pecka.Ale skor by som siel na domaci zapas juve, kludne i na slabsieho supera popripade nieco menej vypiate,

Reagovat
smazaný uživatel

Co Janov stvaral, kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Dybalovi k hattricku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nasa rimska rozohravka od obrany a celkovo obrana formacia stoji za Dovolim si tvrdit ze aj stopery Skriniar - Simic by hrali lepsie ... Fazio uz niekolkokrat len tak nahral superovi, De Rossi detto - chyba za chybou

Reagovat
smazaný uživatel

chce se mi blejt pane Di Francesco

Reagovat
lajka30

on může zato že trefili 3x tyčku?

Reagovat
smazaný uživatel

keby hrali dobre tak nepoviem nic , ale zato ako tu obranu postavil moze on

Reagovat
Largo

Z velky casti taky absence. zvlast Karsdorp a Emerson jaou blby, protoze to by se tam Fazio nedostal.

Reagovat
Dejwa

Super obrat, dobrý střídání, snad už bude Špalek vědět koho do základu.. každopádně štěstí, že Radja druhej poločas odešel, hra Říma pak šla rapidně dolů, nebezpečí šlo akorát od Perottiho.. a Icardi se mě snaží dobře přesvědčovat, super výkon

FORZA INTER!!

Reagovat
Nuno čomes

Souhlas, po tom začátku jsem byl skepticky, ale to půjde. Zapracovat joaa a ještě zapojit ty beky.. Skriniar bude super..

Reagovat
pepinho2

Kam to ten Schick jde

Reagovat
cresposuper

Do nasho golu bola Roma lepsia. Icardi je proste pan, mozno nepracuje tolko pre tim ako taky Dzeko, ale v zakonceni je top.

FORZA INTER!

Reagovat
Spalovač šancí

Inter zkušeně.

A Juve taky, ale to není překvapení.

Reagovat
Alberto Aquilani

Je mi to ľúto, som asi ten posledný, ktorý by sa chcel zastávať Di Franccesca, ale sme proste dali 3 tyče, najmä tá posledná Perottiho bola absolútne kľúčová. To bolo zhruba po hodine hry, keby to tam padne je 2:0 a IMO 3 body bere Rím.

Nechápal som, prečo hrá Fazio, po jeho absolútne tragickej príprave by som ho ani nenominoval na zápas. Miesto toho sedel Moreno, ktorý hral zrovna pri tej tragédii v príprave v Španielsku dobre. Cez Fazia šli 2 góly. Ani Manolas ale nemôže mať čisté svedomie.

De Rossi mal ísť dole už za stavu 1:1 a mal prísť Gonalons, značne sme strácali stred poľa. Chcel by som vidieť Gersona miesto Kevina. Mne proste príde, že tej hre okrem "grinta" nedáva nič.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadila by mi ani remiza , ale ta obrana je na smiech celej lige ..... snad sa coskoro uvolni Conte alebo Carera zo Spartaka

Reagovat
JuventusFC1897

Conte a Carera , jasne, a pojdu do Rima. Twl naivita level Mclaren Honda.

Reagovat
jany kozak

to mate zato ze tam nedate Gyombera

Reagovat
cink

Si seňor

Reagovat
Artaxerxes

Zatim ty nově přišlí v létě hrajou docela slibně, to je docela rozdíl od dřív

Reagovat
Majk91

Zo Skriniara nam rastie spickovy stoper

Reagovat
Euphael

corgon liga je strop pro neho co se tyce kvalit..je tam neopravnene

Reagovat
smazaný uživatel

Simic who?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuventusFC1897

Corgon liga by bola strop aj pre Arsenal

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Sere mě to ale vypadá to, že na repre úrovni se před náma ještě nějaký čas udržíte

Reagovat
smazaný uživatel

Treba fandiť obom repre

Reagovat
FuckT

Picovina, treba sa opat spojit, rozdelenie Ceskoslovenska bol asi najvacsi fail minuleho storocia pre obe krajiny, mozno aj najvacsi fail v celej Europe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

největší fail minulýho století bylo pro nás podlehnutí komunistům

Reagovat
FuckT

Lebo kapitalisti su uplne uzasni... Mozes si natret dom dnes inej farby, mozes vycestovat ak mas peniaze, co vacsina ludi nema, a takisto drviva vacsina ludi ani nevie, preco je obloha modra albo trava zelena. Ale nakupuju dobre, to uznavam, a ja dobre picoviny, to tiez uznavam.

Reagovat
smazaný uživatel

ty dobre picoviny jedes, to taky uznavam

Reagovat
FuckT

To si zevraj isiel aj Copernicus, takze vela to asi neznamena... Tym sa samozrejme neporovnavam s danou legendou, ale viac-menej je tvoja opozicia rovnaka, ako ta, ktora vtedy stala proti nemu. Ja netvrdim, ze mam pravdu, ale nie som jediny s podobnym nazorom, a vdaka mojej zalube citaniu viem, ze aj viacero rozumne zmyslajucich ludi tento nazor zastava.

Mozes ma aj zabit, ale moj nazor je taky, ze vzhladom k tomu, ze letime vesmirom na kameni, ktoreho atmosfera je v celkom nizkej vyske uz nedychatelna, a takisto doslova zakazuje v tej danej vyske zenam graviditu, tak jednoducho ako otroci takejto existencie by nasim jedinym zamerom co sa tyka kompeticie mala byt kompeticia proti vesmiru samotnemu, vsetci pekne spolu. Ked nam male deti co maju potencial na bohvie co budu vyrabat niekde jablkofony za to, ze im potom nejaky bohaty majitel danej spolocnosti vlozi penis do ust(zvelicujem, ak by to nahodou nebolo jasne), tak to mi nepride zrovna ako velmi rozumne, vzhladom na ten kus sutra, zopar kilometrov dychatelneho vzduchu, atd.

Ale ked nam tu tento ludsky ul vyhori, nasa rasa vyhynie, tak ja sa bat nebudem, ja sa budem smiat, pretoze uh u hu huuuu, ja som to vedel, a uh hu hu huuu, a ja uz mam zbalene.

Reagovat
Lech

jak ale napr udelat, aby slunce nevyhaslo? Stejne jednou vsechno skonci, tak ta kompeticia proti vesmiru je zbytecna, protoze pochybuju ze se clovek stihne dostat dal jak za nasi galaxii

Reagovat
FuckT

Kolko ludi ale zazilo ten pocit, ked napriklad isli na pohovor s tym, ze tam je 100 lepsich uchadzacov, a oni nemaju ziadnu sancu. A kolko z nich nakoniec tu pracu dostali? Pointa je to, ze lepsie je zlyhat a snazit sa na 100%, ako zlyhat a vzdy sa zamyslat nad tym, ci sme nahodou nemohli uspiet. Ak sa zaujimas o vedu, tak si uvedomis, ze by sme zas az tak daleko ani nemuseli ist, a slnko este zatial nie je ani zdaleka nasim problemom, ovela vacsim problemom na tejto planete sme momentalne my, ludia, slnko to zatial zvlada vcelku solidne, a ani zatial nemame nejake extremne dovody si mysliet, ze sa na tom nieco zmeni v najblizsich vela, vela, velaaaa rokoch... My ludia sme volakedy boli prieskumnici, teraz vysedavame v civilizacii iba preto, ze si blokujeme svoj vlastny rozvoj iba kvoli tomu, aby stupidni ludia kupovali zbytocnosti a ti, co ich predavaju sa stali mocnymi. Nie som ziadny konspirator, ale niektore veci su naozaj az prilis ocividne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
stuff

Reagovat
FuckT

Ja som dal 2, som vacsi pan, podla tvojho zmyslania to tak asi bude, ci? Nie som ziadny kokot, ktory musi mat vzdy pravdu, ale ked som kokot, ktory nema pravdu, rad by som aspon vedel preco. To, ze si jebnes facku do tvare mi toho vela nepovie.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

ale na konfederatívnej úrovni, federácia je sprostosť, nakolko by sa všetko riešilo opäť v Prahe a my by sme plakali a obvinili čechov aj z globálneho oteplovania.

Reagovat
uff

Reagovat
KingMaster13

Cožpak o to já vám fandím, jen nemám rád když jste lepší než my no

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Pro me sme stále jeden národ.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej hráč. Snád Slovensku pomuze i na MS, keď pro Česko je to stracená záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

uffffff

az do prveho golu nasho by som aboslutne necakal, ze mozeme pomyslat na body. Potom sa spamatali.

Icardi, Perišič to je jednoducho skvele duo. Ivan je na tej jeho strane velmi tazko branitelny ked je v rozbehu.

Joao Mario do zakladu a myslim si, ze aj Dalbert hral celkom pekne minuty. Dokonca zabranil dvom golom, tam asi nie je o com pri vybere on alebo Yuto.

FORZA INTER!

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Alberto Aquilani

zrovna Perišič dnes dojebal zas všetko na čo siahol, som si 80 minut hovoril, že chvalabohu, že tam je... dať na 3-1 asistenciu na konci nie je umenie

Reagovat
Dejwa

Nahrával i na druhej

Reagovat
smazaný uživatel

aj na 2:1 dal asistenciu Icardimu. Nemal sice najlepsi zapas, ale prihral na dva goly, co je celkom fer, cize tam svoju ulohu splnil. a mal aj dobre zakroky v obrane.

Reagovat
cink

Dvakrát promachl volej v gólových pozicích. Jsem si říkal že jestli neztratil čočky nebo co

Reagovat
Hachim Mastour

Dalsi zapas by som postavil Maria na RM a Cancela do obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cancela by som radšej do obrany nedával. Robí tam vela chýb.

Reagovat
Hachim Mastour

Vo Valencii, v ktorej nic nefungovalo.SPAL je idealny super.

Reagovat
smazaný uživatel

keď myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, nebolo to zle. Rozhodli tyce a Jesus vpravo. Bohuzial, lavak na pravej strane obrany je absolutne zle. Kupit kvalitneho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro ma drblo ako som sa naštval, nechávali sme ich nech si dajú aj 6 gólov ale poprvé za 5 rokov sme s touto dosť (u nás) využívanou taktikov neskončili ako looseri a Alah nás podržal!

Reagovat
Lech

Tak snad aspon ten McGregor dneska vyflaka toho hnusa

Reagovat
cink

Ani náhodou.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Panděvova ofina

Tak na něj hlavně nevsázej

Reagovat
db18

Reagovat
Lech

Reagovat
Votas

no OK. JM musí hrát. Uvidíme, jak to bude vypadat, až se Icardi dostane trochu do kondice a do formy...přecejenom vynechal tak 70% přípravy.

FORZA INTER

Reagovat
Nuno čomes

Samozřejmě proti papírově slabsimu Spal musíme a potřebujeme brát body, ale chci vidět určitě joaa a aspoň jednoho z beku... Mauro muže být letos zvíře..

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja som to vravel pred sezónou ak Džeko mohol byť pod Lucianom cappocanoniere tak Mauro túto sezónu je schopný 30 +

Reagovat
cink

Grande Mauro! Je to buh !

Reagovat
Panděvova ofina

Ač do mezihry takřka nepoužitelný, tak ve vápně je to zabiják. Bravo Mauro. Řím byl sice nebezpečný, nastřelil tři tyče z dálky, ale na ty se nehraje. Nainggolan je neuvěřitelný hráč. Přestalo se dařit jemu, přestalo se dařit Římu. Forza Inter

Reagovat
Rip

OT: Box bude až někdy kolem 5 hodiny ne?

Reagovat
cink

Českého času tak 6.15 nejdřív, spíš později. Záleží na délce zápasu před nimi, reklamy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Škriniarinho?

Reagovat
Inter Eterno Amore

52 passes

90% pass accuracy

2 tackles won

2 interceptions

2 aerials won

10 clearances

Reagovat
smazaný uživatel

Slušné, ale ten Džekov gól ide za ním nie? Teda za ním a tým krajným obrancom

Reagovat
Inter Eterno Amore

neviem podľa mňa na oboch to ide, ale tá prihrávka bola fakt milimetrová

Reagovat
Inter Eterno Amore

Kucka trošku zajebal gól .. AC môže ľutovať

Reagovat
Milan.B

jasne , pre jeden gol lutujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Veď preto som dal toho smajla

Reagovat
Milan.B

smutne je ze su tu taky co nefandia AC a naozaj tomu veria

Reagovat
Inter Eterno Amore

takí* .... to nie je smutné to je normálne ľudia sú hlúpi vždy to tak bolo

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
Pospovič

nikdy jsem nechápal smysl toho pořadu, ale je to boží

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tak presne .. krásne to prežívajú

Reagovat
cink

Prvně Joshua- Kličko . Chybělo kousek a málem jsem byl na zápase a nakonec nuda.

Dnes majvotr- mekgregor - bude taky nuda , nevidím to má víc než tři kola

Reagovat
Hans82

Trosku ses spletl

Reagovat
cink

Nuda to byla

Reagovat
smazaný uživatel

a co pro tebe není nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Joshua - Klitschko byla nuda?

Reagovat
cink
Reagovat
Kixi Syhimour

Inter

Reagovat
Kixi Syhimour

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev vcera snad nejlepsi hrac Janova forma jak zvon

Reagovat
M11

Reagovat
Gimme

Škoda že je Fazio takovej nekopa

Reagovat
Emmett Brown

Začal výborne, ale postupne sa dostal do formy z Tottenhamu

Reagovat
Tomanatura

Inter vcera s obrovskym stestim. Misto 3:0 vyrovnali a pak uz se to vezlo. Co me prekvapilo, ze od 60. minuty je Inter nicil, rozdil ve fyzicce uplne obrovsky. klicovy moment stridani nagatoma.

Reagovat
smazaný uživatel

To Interu aj dost chybalo to stastie v minuly h sezonach. Dolezite 3 body proti silnemu superovi.

Reagovat
lnterista

I do prvniho golu jsme byly lepsi a pak vyhaluzeny. Prijemna zmena je i to ze rozhodci byl na nasi strane

Reagovat
Artaxerxes

Tak to je fakt super

Reagovat
Alberto Aquilani

jop, presne... po hodine mal prísť na ihrisko Gonalons, v strede sme značne prepadali a nestíhali...

Reagovat
Pipo123

http://www.football-italia.net/108855/keita-closer-inter , nech predĺži a potom ho odmietneme poslať do Interu a bude hrať za nás

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale nechapem na co nam je takyto hrac co vlastne ani za nas nechce hrat a na jeho pozici hra Perisic. Nezmysel

Reagovat
Pipo123

Stále mu je len 22, ak potvrdí minulú sezónu tak to dotiahne ďalej než Perišič, toho talentu má hodne.

Reagovat
Inter Eterno Amore

sa mi to zdá Pipo alebo sa nejako počešťuješ v tej tvojej písomnej prezentácii ... nebuď Karol Kisel !

Reagovat
Pipo123

Vieš čo je horšie, že pred týždňom som mal písať v práci jednu vec na papier, bolo to asi na dve strany A4. Hneď na začiatku som si uvedomil som si že som zabudol písať, nakoniec som to zvládol asi po 2 hodinách

Reagovat
Inter Eterno Amore

ešteže si to zvládol

Reagovat
FuckT

Mal si na obidve strany nakreslit giganticky kokot, tym vacsinou nic nepokazis...

Reagovat
olis

ved on tak pise odjakziva

Reagovat
Inter Eterno Amore

neviem ja to tu čítam dosť dlho nejakých 8-9 rokov .. zdá sa mi,že poslednú dobu sa počešťoval trochu viac ale tak hlavne, že mu rozumieme

Reagovat
smazaný uživatel

jj pipo dava remix karola kisela s veresovou :)

Reagovat
Artaxerxes

Třeba by mohl nějak místo Candrevy hrát?

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=vSA3RVCBbr4 VAR je tiež taká tá vecička, ktorá funguje tak na pol plynu, Rozhodca je ten, ktorý rozhoduje o tom, či si to pozrie alebo nie. Čiže tak isto ako pred VARom bol to on, kto rozhodol, či to fúkne alebo nie.

Reagovat
10

nestudoval jsem to, ale myslel jsem, že tam je od toho 4. rozhodčí, aby ho případně vrátil..?

Reagovat
10

resp. aby mu signalizoval, aby se na to podíval

Reagovat
M11

s Cagliari to bylo evidentni

Reagovat
Alberto Aquilani

tak sú potom ešte väčší kokoti, že sa na to ani nekukli

Reagovat
10

Zatím mi to v praxi přijde jako totální píčovina...buď se totiž budou koukat na všechny podobný situace v zápase, což bude znamenat zápas hranej 5 hodin, nebo budou zkoumat jen něco, přejdou podobný zákroky jako včera a bude to ještě horší, než bez videa.

Navíc jsem si všimnul, že když už se na to video jde rozhodčí podívat a je tam byť jen minimální prohřešek, kterej by třeba na půlce i pustil, tak z toho prostě musí udělat faul. Výsledkem je pak spousta dost přísných penalt a ztráta tempa hry.

Reagovat
M11

moc nechapu proc se na to musí jit divat hlavni rozhodci.. co ještě vic zdrzuje.. stejne pokud tam vidi 4.sudi nejaky prestupek tak ho uvidi i hlavni.. to muze rovnou rict do sluchátek verdikt

Reagovat
olis

navyse raz sa na to ide pozriet hlavny rozhodca potom zase nie, vobec neobjasnili ako to ma fungovat, teda aspon ja som to nezachytil

Reagovat
olis

tiez som v tom ze to tak funguje

Reagovat
Largo

Inter nás jednou porazí a jeho fanoušci tady z něj hned dělaj mašinu s "nejlepší stoperskou dvojicí v Evropě"

Reagovat
Artaxerxes

Ale prd. Jen jsme rádi, že to po dlouhej době nějak funguje

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial. to je syndrom Skriniar

Reagovat
Panděvova ofina

Kdo zmiňoval stopery? Náš útočník je nejlepší na světě

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Largo

mahmud27.08.2017 00:36#

...čest poraženým, AS mělo smůlu a my štěstí.... Škriniar a Miranda = nejlepší stoperská dvojice v evropě.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
cink

Reagovat
snuff24

kdo kde zmínil Mirandu ?

Reagovat
Largo

mahmud27.08.2017 00:36#

...čest poraženým, AS mělo smůlu a my štěstí.... Škriniar a Miranda = nejlepší stoperská dvojice v evropě.

Reagovat
Artaxerxes

Tak to je jasná nadsázka

Reagovat
smazaný uživatel

Až jeden?

Reagovat
CubONE

Donesme toho Galla do Milana.

Reagovat
Eldarion

Suso center a gól SuperCutrone krása

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Patrick Cutrone to je ESO z rukávu, o ktorom sníva asi každý tréner. V 19 rokoch sa zaskvel v príprave s Bayernom, ktorému striela dva goliky, týždeň predtým premiéra zásahu proti Luganu. A potom to už išlo. V Uefe dve trefy proti Craiovii a Shkendiji. V lige premiérovo proti Crotone a dnes proti Cagliari. Wau, 9 štartov za A tím a 6 gólov...

A to ešte treba dodať, od 6 rokov v akadémii Milana...

Reagovat
Largo

Reagovat
Inter Eterno Amore

podobný raketový štart mal aj SES nie ?

Reagovat
uff

Reagovat
didosh

Nějaký dobrý stream na AC? Comando je nějaké dojebané...zvuk se neshoduje s obrazem...

Reagovat
Pipo123

Zlaté 3 body, Ciro je vemeno, on bude mať zase aspoň 20 gólov, ale to čo dnes zahodil to je nemožné, to by nedokázal ani Dzeko... ešte že tam je MIlinkovič a sám rozhodol zápas.

Reagovat
Largo

Džeko? V suchým triku

Reagovat
Pipo123

Ciro dnes. Prvá šanca išiel sám na bránu, predpkopol si loptu až za postrannú čiaru, druhá šanca sám v šestnástke, hlavička niekde na tribúnu, tretia šanca zase sám pred bránu, strela vedľa... hlavne že proti Juve mu stačil centimeter priestoru a zakončoval ako Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body z Artemio Franchi!!!

GRAZIE RAGAZZI!!!

FORZA SAMPDORIA!!!

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my zase budeme muset doufat ve dlouhodobý zranění Montoliva, jestli chceme pomýšlet na LM... Loni to vyšlo, chtělo by to repete. Když byl ten kapitán, tak by měl myslet na dobro týmu... A ten Borini fakt bude hrávat základ? Podle sestav tam byl, ačkoliv na hřišti vidět nebyl...

Reagovat
CubONE

Reagovat
maras93

Ale notak,.. Loca hrál EL a Biglia je po zranění. Montyho taky nemusim, ale až tak katastrofální to nebylo. Celá záloha byla taková nijaká. Boriniho jsem chtěl taky dolu, ale nedá se mu upřít, že se snaží (narozdíl např. od Nianga).

Reagovat
smazaný uživatel

jako nevím, jestli by argument "aspoň se snaží" měl stačit na AC. To psal už někdo i u EL. Já ho snad ještě neviděl za nás zahrát ani průměrně. Natož dobře. Montolivo mě naštval hlavně na konci, když jdeme brejk 5 na 2, kterej táhne Montolivo a nakonec z toho dokáže vybojovat brejk pro Cagliari... Já toho hráče prostě nemusím.

Reagovat
travis joe

Dnes jednoznačně nejhorší na hřišti Hakan. Ten pokazil co mohl.

Reagovat
mojmira

mě přijde, že pokaždé když hraje tak celá záloha jde automaticky o level níž

Reagovat
Pipo123
Reagovat
olis

tak toto som necakal, cely cas sme hrali hovno a otocili sme zapas trosku pomohlo Gasperiniho striedanie hned na zaciatku polcasu, potom ten stastny gol Zielinskeho o ktorom som hovoril

bohuzial nerad to hovorim ale klucove bolo striedanie Allana za Hamsika, ten tam hned poslal skvely nakop na Insigneho a potom skvele bojovala vytvoril zopar dalsich dobrych prihravok

konecne sa presadil aj Rog

kazdopadne klobuk dole pred Atalantou a Gasperinim co z tych hracov dokaze vytiahnut, takto si voci nam asi nikto nedovoli, nasi hraci su z toho vzdy uplne v riti, dnes sme nedokazali hrat nas futbal ani chvilu ale nastastie sme to zvladli

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Celkovo dnes zaloha nehrala dobre, ale Hamsik bol rozhodne dnes najhorsi. Hamsik bol viditelny ale otrasny, zatial co Jorginho ani neviem, ze hral. Diawara podal super vykon, odoberal lopty snad vsade, Allan tiez zahral velmi dobre.

Najdolezitejsie ale je, ze sme ukazali progres. Hraci sa nezlakli a chceli to otocit, napriek tomu, ze hrali 1. polcas uplny shit. Minulu sezonu by sme takyto zapas max odremizovali...

Reagovat
olis

so zaverom uplne suhlasim, doteraz sa mi nechce verit ze sme to otocili, pokial dokazeme taketo zapasy vyhravat tak to bude super, samozrejme idealne by bolo keby sme hrali tak skvele ze by taketo zapasy ani neboli

Reagovat
FuckT

Tiez sa mi to nechce verit, ale je to nastastie tak. Take zapasy byvaju vzdy, kazdy tim ich zazije par krat za sezonu, treba ich ale vediet zvladnut. Dnes sme to dali, Vsetky 3 goly boli aj vcelku pekne, povedal by som.

Reagovat
Pipo123

Chlapci že dám na zlepšenie kurzu... http://imgur.com/a/5pVVc

Reagovat
FuckT

To si dojebal.

Reagovat
maras93

To by mě kleplo

Reagovat
Pasha

Kedysi som robil takéto chyby. To nič, z nich sa časom poučiš, ak si tak neurobil po dnešnom tikete. Vieš, lepší vrabec v hrsti ako holub na streche

Reagovat
olis

tak Reina tam vraj reval po zapase, to nevypada dobre, ked pride Mignolet alebo Karnezis tak ma jebne

Reagovat
svkmd

Mignolet mi nepríde ako zlý brankár... Určite nie horší ako Reina

Reagovat
Pasha

Mignolet by bol oproti Reinovi upgrade

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde Reina naopak lepší.

Reagovat
maras93

Je vidět, že se to ještě sehrává. Dneska to byly odřený 3 body a hlavně zásluhou Susa. Pro toho nemam slov, je výbornej. Záloha byla dnes taková nijaká, ale chce to trpělivost. Občas se to zbytečně dávalo dozadu a vznikaly breaky Cagliari. Hlavně, že to dobře dopadlo. A ještě nesmím zapomenout pochválit Cutroneho..

Teď repre pauza, tak se nikdo nezraní (ťuk,ťuk) a za dva týdny proti Laziu. Snad to půjde.

Forza MILAN!

Reagovat
Pipo123

K/Dog zajebal gol Realu

Reagovat
cink

klasika :D

Reagovat
Nuno čomes

já to jebu, Jove jde do Sevilly, dává góly Realu. Kdog do Valencia, taky 1. zápas a gól Realu. To není možné už. Real škoda.

Reagovat
Inter Eterno Amore

žiadna škoda

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja odpadnem z toho Kondogbiu .. napodobňuje Joja v Real Madrid killing series

Reagovat
smazaný uživatel

Keď dostane dôveru ako Jove tak bude dobrý, bohuzial u nás nehral 3 zápasy po sebe asi nikdy

Reagovat
Inter Eterno Amore

u nás sa bál konkurencie .. ale tak nech sa mu darí ja mu to prajem

Reagovat
Rip

Nj hráči ze Seria A si LaLigu mažou na chleba je lehčí no :-/

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
svkmd

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pánové jak jsme hráli? Nestihl jsem to a videl jen nejaky krátký sestřih, podle kterého teda žádná sláva (Susička )

Reagovat
travis joe

Nic moc. Suso(MOTM) nám zachránil 3body. Dnes celá záloha hrůza. Hakan nejhorší hráč, ten když nevymyslí zázračný assist na Cutroneho tak je k ničemu. Ale ani ostatní se nepředvedli. Kessié dnes odehrál nejhorší zápas za Milan(ztrácel míče,zavinil gól). S Montellou na 3 obránce nebudeme hrát, takže to chce rychlé levé křídlo(Borini se snaží, ale to fakt nestačí), protože bez Jacka je náš přesun z obranné do útočné fáze žalostný

Reagovat
Vtáky cez tepláky

NO ja neviem, Kessie, síce zazmätkoval po zašiváckej prihrávke Donnarummu, ale podľa mňa nehral zle. X lôpt vybojoval a z vlastnej polovice potiahol loptu do útoku (po tom čo ju získal). To že zapríčinil gól z neho nerobí najslabšieho hráča. Čakal som, že ten kix ho položí, ale on si stále hral s kľudom svoju hru. Na svoj vek je neuveriteľne vyspelý. Hakan, to je už iná pesníčka, ten neurobil snaď nič dobré, zopár krát mal možnosť aj zakončiť a on sa motal a motal. Asi preflámovaná noc so štetkami.

Reagovat
travis joe

Neříkám, že byl Kessié nejhorší hráč(dělal chyby ale včera stejně náš nejlepší záložník a pravda spoustu jich taky vybojoval), pouze to, že to byl jeho nejhorší výkon u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pise Travis, vcera byl nejvetsi problem v zaloze. Jindy vyborny Kessie mel vcera slabsi chvilku a kdyz se k nemu pridal i Hakan (pusobil dost nervozne), tak jsme hlavne ve stredu hriste propadali. Spasil nas az krasny gol Susa. Ten si jede svoje, ma skvelou techniku, prejde hrace a skvele centruje. Nutno rict, ze Cagliari nehralo vubec spatne, ale i tak jsem cekal hladsi prubeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono asi s Montolivem hrat v zaloze neni nic prijemneho a kessie vedle nej byl slabsi nez obvykle. Zapas nic moc, tesil jsem se na nej cely vikend ale budiz za 3 body. Libil se mi Biglia. Za tu chvilku co prisel toho s prehledem dost vymyslel, podrzel, vybojoval.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Díky všem

Reagovat
Nuno čomes

Tak Jove za 11 do Monaca? U nás by si nekop, peníze +-, škoda že to není aspon 15, ale tak zase ušetříme dost na platu. Jestli půjde Barbosa do Benficy, asi možná ještě někdo dorazí?

Reagovat
Votas

hlavně ať to není Sissoko

Reagovat
stuff

preco ho nechces?

Reagovat
Votas

když se neprosadil ani v Anglii, tak nemá v Itálii co dělat

Reagovat
Nuno čomes

Sissoko? O tom slyším prvně. O kterého vůbec jde?

Reagovat
Votas

něco jako záložník nebo křídlo...šel do Anglie z Toulouse tuším. Na posledním Euru myslím něco zahrál, tak ho hned bouchli na ostrovy, ale je to šmatlák.

Reagovat
Nuno čomes

A jo vím, tak toho určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud půjde a s ním Barbosa a zůstane Eder tak asi OK. Hlavně přivést toho stopera.

Reagovat
Nuno čomes

Zlstal by jen Eder a Pinamonti, aby to nebylo málo.

Reagovat
olis

Marco Borriello has equalled Nicola Amoruso’s all-time record by scoring in Serie A for 12 different clubs.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to bylo slabé. Kořenová příčina byla tradičně v Montolivovi na registovi, to je roky známá Achillova pata. K tomu se přidal Hakan, který buď nebyl vidět, nebo kazil a unavenější Kessie, na kterém toho tím pádem zkrátka leželo moc. Po příchodu Biglii a posunu Montyho nahoru po hřišti se obraz hry úplně změnil, to už jsem si byl jistý, že nepustíme. Biglia bude pro naši hru klíčový a alespoň částečně zastoupit jej na tom postu bude moct jedině Loca.

Kromě individuálních výkonů se na té nevyváženosti podepsal i ten extrémně vysunutý blok, ze kterého pramenily brejky Cagliari. Tohle by silnější týmy trestaly. Conti s Rodriguezem ve čtyřčlenné obraně, s touto podporou že zálohy, to je sebevražda. Stopeři pak vypadají jako blbci.

Čímž narážím na to, že bych se nejspíš jako jeden z mála tady nebránil systému 3-5-2. Musacchio - Bonucci - Romagnoli, to už je přecejen solidní backup za ofenzivnější křídla Conti - Rodriguez, kterým by se tím pádem uvolnily ruce pro útočení. V záloze trojice Kessie - Biglia - Bonaventura / Calhanoglu nabízí dostatečnou variabilitu dopředu i dozadu.

Problémem se začíná jevit útok. Cutroneho a Susova forma očividně dělá čáru přes rozpočet původním plánům Montelly (první měl jít hostovat, druhý stále ještě neprodloužil). Když se k tomu přičte Kalinić, který už měl přestup nejspíš delší dobu slíbený, protože v současné situaci jej nevidím jako nutnost za 25 mega, může to nejvíc odnést 40ti-milionový Silva, který se mi přitom zatím vůbec nejevil špatně.

Montella má určitě nad čím přemýšlet ..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Hlavne že sa Montela vyjadril, že ak by mal nejakého hráča popri Susovi vypichnúť čo hral dobre, tak je to práve Montolivo. Mne sa práve tiež nezdalo, že by bol hviezdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso hrat bude v jakymkoli systemu, podle me na nej Montella hodne spoleha a je to jen dobre, protoze hraje skvele. Ve formaci 3 - 5 - 2 je ta jeho pozice slozitejsi. Je pravda, ze v utoku mame tri hrace (cca na stejne urovni) a bude tezke volit.

Reagovat
GEGE

Souhlas,že 3-5-2 se jeví jako víc vyváženější do těžších zápasů ale podle mě to nehrozí,protože Suso...Toho Montella neposadí i když mu odejde forma...To bylo vidět loni,kdy ho nestřídal,i když měl slabší chvilky...Turek se mi zatím nelíbil ani jeden zápas...nula dopředu nula dozadu...Nechci ho hned zatracovat ale mezzalu on snad nikdy nehrál,vždy byl buď křídlo nebo treq...Při zranění Jacka prostě nemáme náhradu a hra tím taky značně trpí...Proto sem chtěl ještě min. jednoho záložníka(Renato Sanchces?)...Přesně jak říkáš to,že to tam bude Cutrone tak sázet nečekal asi nikdo(i,když příprava lecos napověděla)a Silva byl trochu neznámá(škoda,že byl out na většinu přípravy...)proto chtěli do útoku aspoň trochu jistotu v podobě Kaliniče...Pořád si myslím,že je to docela ok 3 hroty na 3 soutěže s tím,že Montella zatím velmi citlivě rotuje...

Reagovat
cervo

ten zaloznik na lavu stranu sa pyta ako sol, bolo by fajn este niekoho skusit priviest do konca leta, po tom co vcera Yonghong Li videl, mozno este pusti zilou

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jsme se nepochopili, mohl jsem to doplnit - Susa bych v tom 3-5-2 vyzkoušel jako volného hráče do útoku, nechci ho posadit.

Reagovat
GEGE

Tomu nevěřím,že by dal Susa na takovou pozici...Ten nic jiného než křídlo hrát nebude...To bych byl hodně překvapený,kdyby tomu bylo jinak.

Reagovat
cervo

privelmi to s tym 3-5-2 romantizujes, to co pises je sice pravda, ale ako casto dokazes takto poskladat muzstvo? prave to bol vcera kamen urazu, ze Biglia a Bonaventura v zaklade nenastupili a preto je zbytocne kvoli tejto formacii odstrelit naseho najlepsieho hraca, co nam robi najviac bodov, pretoze v 3-5-2 nevidim miesto pre Susa

navyse mame iba 3 dobrych stoperov a 3 utocnikov, pri nejakej absencii obrancu a utocnika v priebehu sezony nemame prakticky ziadnu nahradu, je to velmi neista formacia do troch sutazi, mame na to uzky kader, preto by som sa na to velmi neupinal

preto by som najradsej zostal pri 4-3-3 s prechodom na 4-3-2-1/4-3-1-2 kde dostatocne vyuzijeme vsetkych, Rodrigueza by som nahradil Antonelim a pri vsetkych sutaziach a pripadnych zraneniach (ktore jednoducho pridu, ci chceme alebo nie) si zahraju vsetci dost

Kalinic je vyborny prestup, ak chceme hrat o najvyssie priecky, nemozeme sa spoliehat, ze nam neodpadne jeden utocnik a druhy potiahne zbytok sezony bez nahrady, minuly rok nas takto stal sezonu Bonaventura, netreba to opakovat... do buducna jasna jednotka je u mna Andre Silva, on moze byt superstar prichadzajucej generacie, on ma punc geniality, ale zatial chce az prilis dat gol, chyba mu klud a je trochu neefektivny, dal by som mu cas,moc by som to neprudil, zapasov bude predsa len dost

a nutno dodat, aj napriek tomu, ze sme mali zatial slabsich superov, v siestich sutaznych zapasoch, sme dostali iba jeden gol, co sme si dali v skutku sami, preto je zbytocne volat hned na poplach, Cagliari moze takto poonahanat viacero superov

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že se toho rozestavení musíme držet zuby nehty i přes zranění, minimálně u Musacchia a Romagnoliho je nějaká ta absence prakticky jistá. Bavím se o nejsilnějším možným složení pro těžké zápasy, protože proti silnějšímu týmu bychom včera dostali podle mě naloženo (a tím nemyslím jen level Juve). Ideální by samozřejmě bylo umět spolehlivě přepnout na 4-3-3, nebo jiný systém se čtyřmi, v případě potřeby.

OK, do včerejška jsme neinkasovali, ale bavíme se o Craiově, Shkendiji a Crotone v desíti..., na začátku napíšeš, že romantizuju a na konci prakticky obhajuješ 4-3-3 na výsledcích s těmito týmy. Já bych se naopak nerad nechal unést povedeným začátkem a slepě se držel jednoho vítězného schématu.

Reagovat
cervo

o to ide, ze kolkokrat das dokopy zostavu pri hracoch ako Roma, Musa, Bony, Biglia

ale beze vseho, ak parkrat do roka uvidim 3-5-2, nic sa mi nestane, ale rozumiem, co sa snazis vysvetlit

obhajujem, pretoze sa bavime o najsilnejsej moznej zostave v 3-5-2, ale este sme nevideli ani najsilnejsiu zostavu 4-3-3, pretoze Bonaventura a Biglia, boli zraneni, s nimi to bude zase uplne ina pesnicka, pretoze ako si pisal uz v prvej vete Monty klasik a Calhanoglu pripominal skor Bertolaciho ako posilu, kazdopadne by sa este zislo priviest jednoho zaloznika

Reagovat
smazaný uživatel

a co 3-4-3? Vím, ze na to nemáme vyloženě pravé křídlo (ale tam by mohl zahrat Bonaventura, Hakan, Borini) a místo pro Susa by bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

*levé křídlo

Reagovat
Eldarion

Nebolo by odveci 4-3-1-2. Rodriguez, Musacchio, Bonucci, Conti - Bonaventura, Biglia, Kessie - Suso - Silva/Cutrone, Kalinic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

http://gianlucadimarzio.com/en/napoli-psg-reina-move-blocked-as-he-looks-set-to-remain-the-latest

toto je uz riadna komedia tu sa uz dobre riesenie urobit neda, ale najlepsie bude asi ak este rok zostane, ak mal odist tak sa tak malo stat hned na zaciatku leta alebo mali mat dopredu dohodnute ze odide po kvalifikacii do LM a nahrada mala byt vopred zaobstarana, chyby sa asi stali na oboch stranach, ADL mal asi nevhodne reci ktore Reinu alebo jeho zenu urazili, i ked vlastne nikto doteraz nevie co ADL povedal a Reina si zase zacne v 35 rokoch po nie prave najvydarenejsej sezone pytat vacsi plat ako ma teraz. Potom sa obe strany podla medii dohodnu ze podme teda spolu pokracovat dalsi rok aj bez predlzenia zmluvy, na to pride tyzden pred koncom mercata PSG a Reina sa z toho cely zosere a zacne tlacit na prestup ignorucuj predchazajucu dohodu, akonahle ale odohra zapas tak tam zacne revat a cele si to asi rozmysli...

budem rad ak nakoniec Reina ostane, oblubil som si ho a aj cez tieto nie prave najidealnejsie tyzdne je to stale moj oblubenec, len podstatne bude aby bol 100% sustredeny pocas celej sezony ak nakoniec ostane

Reagovat
Pinturicchio

SKY : Howedes done. 3,5+11,5. Ve středu prohlídka.

Reagovat
10

Matuidi a Howedes za cenu Paulinha i s platama pro oba...to jde

Reagovat
Pinturicchio

https://media.tenor.com/images/5e4d261ef7a75b727712e48f2d96e0d2/tenor.gif

Super dealy sami o sobě, ve srovnání s Paulinhem a situací na trhu, klobouček vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

na konec, bonucci za howedese neni zas takovy pruser

Reagovat
Pinturicchio

Myslím si, že v obraně budeme i přes Bonucciho odchod v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci je podle mně lepší a je to Ital a byl s kolegy hodně sehraný.

Höwedes je ale podle mně vhodná náhrada. Zkušený hráč, mistr světa a výborný obránce.

Reagovat
Pinturicchio

Do srovnání se pouštět nebudu. Jinak souhlasím a doufám, že budeš(me) mít pravdu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele