Serie A - souhrn 18. kola

10.01.2009, 19:58, aktualizováno 11.01.2009, 22:26
Komentáře a souhrny
Juventus využil zaváhání Interu, porazil Sienu a snížil manko na první místo na čtyři body. Hvězdou kola je Goran Panděv, útočník Lazia třemi góly zařídil výhru v Reggině. Neapol doma porazila Catanii, naopak překvapení se zrodilo ve Florencii, odkud si tři body veze Lecce, AS Řím se rozešel smírně s AC Milán...

Janov CFC - Turín FC 3:0

10.01.2009 18:00

Góly: 18. Giuseppe Biava, 48. Boško Janković, 85. Thiago Motta

Janov skvěle vstoupil do roku 2009, když před domácím publikem nedal šanci Turínu. Janov i bez svého elitního střelce Milita dokázal nastřílet tři branky a alespoň na pár hodin poskočil na pátou pozici.

První akce zápasu rozjela domácí dvojice Olivera, Jankovič. Nejprve ovšem Jankovičovu přihrávku Olivera nečekal a akce skončila. Poté už však musel po další kombinaci této dvojice zasahovat obránce Natali. Toro mělo obrovskou šanci v 16. minutě, když z hranice pokutového území vypálil Blerim Dzemaili, jenomže skvělý zákrok vytáhl Rubinho. Následnou dorážku zahodil Rolando Bianchi.

Na druhé straně opět spolupracovali Olivera s Jankovičem, z čehož vyplynul rohový kop a v 18. minutě se měnilo skóre. Na centr z rohového kopu si naskočil Giuseppe Biava a strhl vedení na domácí stranu. V nastaveném čase po špatně rozehraném trestném kopu hostů z protiútoku znovu zahrozili Grifové, ale Motta nestihl zakončit.

Do druhého poločasu naskočil místo Amorusa, jenž byl předtím udeřen do hlavy, Aimo Diana a do útoku se posunul Rosina. Změna ale příliš neprospěla. Už po třech minutách druhého dějství se totiž domácí znovu radovali. Protiútok a následný Sculliho centr zužitkoval Jankovič, jenž ve vápně osamoceně hlavičkoval a připsal si první branku v janovském dresu. Na druhé straně zhatil dobrou příležitost Bianchi, když místo přihrávky na volného Dianu raději vystřelil. Zneškodněn byl také Dzemailiho trestný kop.

Turíňané se nakonec málem branky dočkali, ale domácí své zaváhání dokázali napravit. Nepříliš povedený Rosinův centr byl Bocchettim tečován směrem k vlastní brance. Na poslední chvíli ale míč vyrazil Rubinho. Hosté se snažili vstřelit kontaktní branku, ale v zakončení se jim nedařilo. Pět minut před koncem nakonec rozhodl třetí brankou Thiago Motta a definitivně odrazil odpor soupeře. V nastavení se do dvou slibných šancí dostal Sculli, ale nejprve ho zastavila boční síť a podruhé Colombův dobrý zákrok.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 1:1

10.01.2009 20:30

Góly: 76. Zlatan Ibrahimović - 65. Robert Acquafresca

Parádní duel byl k vidění na San Siru, kam přijelo Cagliari. Hosté si nakonec odvezli vynikající bod za remízu 1:1, Inter tak přerušil svou osmizápasovou vítěznou šňůru. Fanoušci se po většinu utkání mohli bavit, když viděli velké množství šancí. Jen škoda, že některé velké zůstaly nevyužity a padly tak jen dvě branky.

Cagliari začalo na San Siru sympaticky a velkého soupeře se rozhodně nezaleklo. První šanci si ale přeci jenom vytvořil Inter, a to hned po pěti minutách. Muntari skvělým pasem našel Ibrahimoviče, jenž postrčil na Chivua, ale ten v dobré pozici přestřelil. V další šanci se ocitl sám švédský ostrostřelec Ibrahimovič, když mu míč nahrál Cruz, ale domácí útočník pouze poslal míč do rukavic brankáře Marchettiho. Snažilo se i Cagliari, ale k většímu ohrožení brankáře Cesara nedošlo.

Ve 25. minutě zahrával volný přímý kop Luis Figo a načechraným pasem našel Cruze, který ovšem hlavičkoval mimo branku. Navíc stáli hned tři hráči Nerazzurri v ofsajdu. To ale nepochopitelně nepostřehl postranní sudí a nezapískal. Za další dvě minuty zahrával Inter trestný kop z druhé strany a míč tentokrát našel Waltera Samuela. Domácí obránce, s obvázanou hlavou po jednom z tvrdých střetů, ale branku netrefil.

Pět minut před přestávkou centroval Javier Zanetti a donutil brankáře Marchettiho zakročit. O pár desítek sekund později se opět ukázal domácí kapitán a tvrdou ranou znovu prověřil hostujícího gólmana. 35letý Argentinec po dlouhé době nastoupil na pravém kraji obrany a hrál vskutku skvělé utkání. A i do třetice se během třech minut ukázal Zanetti, když vyslal další vynikající ránu. Opět byl ale úspěšnější Marchetti.

Ve druhém poločase už v podstatě útočil jen jediný tým, domácí Inter. Cagliari se do souvislejšího útoku dostávalo jen sporadicky a především bránilo. Po deseti minutách na pravé straně skvěle zavezl míč Javier Zanetti a naservíroval ho Ibrahimovičovi, ale švédský útočník branku netrefil. Další šanci měl po Maxwellově centru opět Ibrahimovič, ale ani tentokrát neuspěl, když pouze hlavičkou přestřelil branku.

V 65. minutě doslova šokoval celé San Siro Robert Acquafresca. Útočník Cagliari využil zaváhání Waltera Samuela, jehož přeletěl Finiho centr a osamocený Acquafresca již neměl problém přesně zakončit. Paradoxem je, že Acquafresca je kmenovým hráčem Interu. Nešťastník Samuel již poté na hřišti příliš dlouho nevydržel, když byl stažen trenérem Mourinhem, který vše vsadil na útok a nasadil Crespa s Mancinim. Druhým vystřídavším byl Figo.

Nerazzurri měli na hřišti rázem neuvěřitelnou útočnou sílu, ale zapomínat nesměli ani na zadní vrátky. Na to upozornil dvacet minut před koncem Jeda, jenž ve vápně podržel míč a nakonec ho poslal proti noze Biondinimu, jenž však těsně minul. Na druhé straně se ke střele dostal z většího úhlu Quaresma, jenž do hry naskočil od začátku druhého dějství, ale brankář Marchetti již po několikáté podržel svůj tým. V 77. minutě ale prokličkoval pokutovým územím Hernan Crespo a přesnou přihrávkou připravil pro Ibrahimoviče vyrovnávací branku.

V 80. minutě si první vážnější zákrok připsal po Cossuově střele Julio Cesar, ale ukázal, že je připraven a svůj tým podržel. V 83. minutě zahodil obrovskou šanci Robert Acquafresca. Vše začala střela Cossua, proti níž vytáhl výborný zákrok Julio Cesar. Míč ale vyrazil pouze k Acquafrescovi, který ale netrefil prázdnou branku!

V podobně velké příležitosti se ocitl na druhé straně Muntari, ale jeho střela se pouze otřela o tyč. V 93. minutě vypukla na San Siru radost poté, co Quaresmův volný přímý kop do branky usměrnil Mancini, jenomže radost rychle opadla, když gól nebyl uznán pro ofsajd. Závěrečný tlak již tři body pro Inter nepřinesl a Cagliari si po povedeném výkonu odváží senzační bod.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - SS Lazio 2:3

11.01.2009 15:00

Góly: 4. Bernardo Corradi (pen.), 63. Francesco Cozza - 14. Goran Pandev, 21. Goran Pandev, 76. Goran Pandev

Celkem pět branek bylo k vidění na stadionu Oreste Granillo, ovšem domácí Reggina si v něm za porážku 2:3 nepřipsala ani bod a zůstala na sestupové pozici. I vítězné Lazio zůstalo na sedmém místě, ovšem se ztrátou dvou bodů na šestou Florentinu. Hattrickem se blýskl Goran panděv.

Zápas přitom začal pro hostující Lazio katastrofálně, už ve třetí minutě fauloval brankář Carrizo pronikajícího Franca Brienzu a rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop. Brankář Lazia obdržel pouze žlutou kartu, takže to mohlo být pro hosty ještě horší. Ke značce pokutového kopu se postavil útočník Bernardo Corradi a penaltu proměnil - 1:0. To bylo ale všechno, co Reggina předvedla, do útoku se začali tlačit více hosté. Goran panděv ještě ve své první šanci na Campagnola nevyzrál, ovšem o chvíli později už se makedonský útočník radoval z vyrovnání. Střelou z první prostřelil brankáře Campagnola - 1:1. Zanedlouho Biancocelesti dokonali obrat, výtečný Mauro Zarate báječně prošel přes dva hráče a přesnou přihrávkou našel úspěšného Panděva - 1:2.

Reggina se začala z nepříjemného obratu dostávat až po skončení první půle, kdy na sebe střelou upozornil Bernardo Corradi, na druhé straně zas Campagnolo vychytal Mourada Meghniho. V 63. minutě Reggina srovnala na 2:2, zasloužil se o to střídající Ciccio Cozza, jenž po deseti minutách pobytu na hřišti nikým nehlídaný vyrovnal. Byla to hrubá chyba hostující defenzívy a po hodině hry se de facto začínalo od znova. Nerozhodný stav ale znovu příliš dlouho nevydržel, spolupráce Maura Zarateho a Gorana Panděva byla znovu úspěšná, Makedonec uzavřel střelou pod břevno hattrick a zároveň rozhodl celé utkání. Lazio Řím zvítězilo na půdě Regginy 3:2.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Atalanta Bergamo 3:2

11.01.2009 15:00

Góly: 22. Fabrizio Miccoli, 39. Mark Bresciano, 81. Edinson Cavani - 65. Sergio Floccari, 78. Adriano Ferreira Pinto

Na Sicílii bylo k vidění pět branek a strhující závěr utkání. Domácí Palermo porazilo 3:2 Atalantu a posunulo se na osmé místo právě před Atalantu Bergamo. Za vítěze si rozdělili branky Miccoli, Bresciano a Cavani.

Palermo bylo v úvodu utkání aktivnějším celkem a dostávalo se častěji do zakončení. Blízko k první brance byl Cavani, ale jeho hlavička minula branku. Stejně neúspěšný byl i Brazilec Fabio Simplicio. První varování na branku Palerma vyslal Sergio Floccari, ale s tímto pokusem neměl brankář Amelia žádné problémy. Ve 22. minutě už se na stadionu Renza Barbery slavilo, domácí útočník Fabrizio Miccoli převzal mezi dvěma obránci dlouhý pas a střelou nedal Coppolovi šanci - 1:0. Fabrizio Miccoli měl prsty i ve druhé brance domácích, někdejší hráč Juventusu, Fiorentiny nebo Benfiky čekal kvůli zdravotnímu problému na vystřídání, ale ještě než se tak stalo stihl přesně přihrát Marku Brescianovi, jenž zvýšil na 2:0.

Po změně stran musel vytáhnout perfektní zákrok reprezentant Amelia po střele Cristiana Doniho. I další útočná akce směřovala na branku domácích, Gyorgy Garics namazal Floccarimu a ten levačkou minul branku. V 65. minutě se Atalanta dočkala zaslouženého snížení, Garics si znovu přihrál s Floccarim a útočník Atalanty byl tentokrát neomylný - 2:1. Snižující branka nalila Atalantě novou krev do žil a ta se vrhla ještě více do útoku. A znovu se to vyplatilo v 78. minutě, kdy senzačně vyrovnal přesnou střelou z první Ferreira Pinto - 2:2. V tuhle dobu jen málokdo čekal, že se Palermo ještě vzchopí, kupodivu se tak stalo hned tři minuty po vyrovnávací brance. Neskutečnou střelu do šibenice vyslal na Coppolu Edinson Cavani, brankář Atalanty nemohl nic dělat. Další zvrat už se nekonal, a tak si Palermo po krásném utkání připsalo tři body za výhru 3:2.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Chievo Verona 1:1

11.01.2009 15:00

Góly: 45. Marco Di Vaio (pen.) - 43. Sergio Pellissier

Remíza se zrodila na stadiónu Renato Dall’Ara mezi domácí Bolognou a Chievem Verona. Hosté sice vedli, ale tento stav si neužili ani minutu. Na zásah Sergia Pellissiera totiž reagoval z penalty nejlepší střelec Serie A - Marco Di Vaio.

Domácí celek začal divadelní vložkou. Davide Marchini za svůj pohledný pád dostal žlutou kartu a později byl vystřídán ještě před poločasem. Domácí však byli nebezpečnější. Marco Di Vaio se zastřeloval z třiceti metrů, ale hosté si o chvíli později málem dali vlastní gól. Moro vložil nohu do centru Valianiho a míč skončil jen těsně vedle tyče branky hostí.

Ke konci prvního poločasu však Chievo šokovalo celou Bolognu, když se ujalo vedení. Obrana domácích zapomněla na Sergia Pellissiera při rozebírání hráčů a útočník Chieva nikým nehlídaný pohodlně hlavou poslal svůj tým do vedení. Ovšem odpověď domácích byla rychlá. Marco Di Vaio si pohrál s Morem ve vápně a ten jej zkosil. Nařízený pokutový kop proměnil sám Di Vaio a bylo srovnáno.

V druhém poločase již nebyl k vidění nikterak oslnivý fotbal. Za zmínku stojí jen únik Maura Esposita, jehož však vychytal veterán Antonioli. Konec zápasu ještě "ozdobil" domácí Gaby Mudingayi, který zezadu zfauloval Luciana a viděl červenou kartu.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Calcio Catania 1:0

11.01.2009 15:00

Góly: 80. Christian Maggio

Marek Hamšík může děkovat spoluhráči Christianu Maggio, že v 80. minutě napravil jeho neproměněnou penaltu a vystřelil Neapoli důležité tři body. Vedle třech bodů Neapol ukořistila také čtvrté místo v tabulce, na které se dostala po prohře Fiorentiny.

První šanci utkání si na svůj vrub připsal netradičně stoper domácích Paolo Cannavaro, jenž se po rohu ocitl sám před brankou, ale výborně zasáhl Cristian Terlizzi a zneškodnil téměř jistou branku. Poté se ukázaly i dvě největší hvězdy Partenopei. Lavezzi s Hamšíkem ale neuspěli. Další šanci měl German Denis, jehož hlavičku z branky vyrážel paží Marco Biagianti, ale sudí Celi ještě předtím hru zastavil s tím, že byl hostující záložník postrčen Hamšíkem.

Těsně před poločasovým hvizdem mohl Neapol zaskočit Taka Morimoto, když se po Mascarově pasu radoval z branky. Ta ale nebyla uznána, jelikož hlavní sudí po Mascarově centru odpískal konec prvního dějství. S neuznáním branky souhlasili také domácí obránci, kteří po hvizdu automaticky přestali hrát.

Catania zahrozila znovu v 54. minutě, kdy parádní lob vykouzlil Giacomo Tedesco a nadělal plno práce brankáři Iezzovi, jenž míč jen tak tak vytáhl nad branku. Na druhé straně se k famóznímu sólu odhodlal Marek Hamšík, když prošel mezi pěti obránci, ale nakonec zklamal v zakončení. Neapol neustále stupňovala svůj tlak a první gól pomalu kroužil ve vzduchu. Vše nakonec vyvrcholilo faulem na Denise a následnou penaltou. Tu ale neskutečně zahodil Slovák Hamšík.

Nakonec si ale mohl Hamšík oddechnout, když deset minut před koncem dokázala Neapol vstřelit branku. Lavezzi založil protiútok a připravil míč Maggiovi, jenž se zblízka nemýlil. Catania se na žádnou odpověď nezmohla a nakonec si odváží porážku 0:1.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - US Lecce 1:2

11.01.2009 15:00

Góly: 24. Felipe Melo - 6. Guillermo Giacomazzi, 28. José Castillo

Fiorentina doma senzačně podlehla Lecce a klesla až na šestou pozici. Viola díky brankám Giacomazziho a Castilla přišla o domácí neporazitelnost a důležité body. Nejen to však Fiorentina ztratila, jelikož rameno si znovu poranil kanonýr Mutu a ve Florencii nyní netrpělivě očekávají verdikt lékařů.

Výhra nováčka byla v dnešním duelu naprosto nečekaná. Fialky totiž vyhrály poslední tři zápasy v řadě a v podobném duchu chtěly pokračovat i v novém roce. Naproti tomu Lecce čekalo na vítězství od září loňského roku! Trenér Cesare Prandelli navíc neztratil první duel nového roku od roku 2000.

Dobře to pro domácí mohlo začít i dnes, ale první šance Gilardina a Santany zůstaly nevyužity. První šanci naopak využilo naplno Lecce, když se po šesti minutách od obrany odpoutal Giacomazzi a chladnokrevně zakončil. Fiorentina ale rychle reagovala a brankář Benussi musel z pod břevna vytahovat Mutuovu dělovku z trestného kopu. Ve 23. minutě hostující brankář zasahoval proti rumunskému kanonýrovi znovu a opět byl úspěšný. Z následného rohu už ale Benussi padl, když ho hlavičkou překonal Felipe Melo.

Lecce ale překvapivě bleskově odpovědělo a z další ojedinělé šance zmrazilo favorizovaného soupeře. Po přesném pasu Tiribocchiho tentokrát obráncům unikl Castillo a strhl vedení opět na stranu nováčka. Poté se před oběma brankami hlavičkovalo. Domácí Melo branku netrefil a podobně si vedl i na druhé straně Castillo.

Na nepříznivý stav reagoval o poločase domácí kouč Prandelli stažením Marca Donadela a nasazením mladého Stevana Jovetiče. Za dalších pět minut střídali domácí znovu, ale tentokrát z mnohem vážnějšího důvodu. Při pádu totiž dopadl na rameno, s nímž měl již letos problémy, Adrian Mutu a s bolestivou grimasou opustil trávník. Nahradil ho Osvaldo.

Šance přicházely i ve druhém dějství. Benussiho povedenou ranou vystrašil Jovetič, když nastřelil brankovou konstrukci. Třetí branku Lecce vzápětí sice vstřelil Tiribocchi, ale nakonec nebyla uznána kvůli evidentnímu ofsajdu. Jedenáct minut před koncem měla Fiorentina velkou příležitost srovnat, když míč na zadní tyč pro Semioliho připravili Jovetič s Gilardinem, ale střídající Semioli branku nepochopitelně netrefil. Fialky se v závěrečných minutách ještě snažily s hrozivým výsledkem něco udělat, ale většina střel nebyla příliš nebezpečná. Zkázu domácích pak ještě v nastavení dokonal Daniel Pablo Osvaldo, jenž se nechal za protesty vyloučit.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AC Siena 1:0

11.01.2009 15:00

Góly: 33. Alessandro Del Piero

Díky úžasnému přímému kopu Alessandra Del Piera z 33. minuty dokázal Juventus porazit Sienu nejtenčím možným rozdílem. Pro domácí se jednalo o tvrdě vydřenou výhru, neboť Siena byla nebezpečná. Juventus se tak přiblížil na rozdíl čtyř bodů k první příčce.

První výraznější šanci utkání měl domácí Marco Marchionni, který nezakončil ideálně svůj volej z deseti metrů. Na druhé straně se dožadoval penalty Emanuele Calaiò. Nicola Legrottaglie si totiž příliš pomáhal rukama při souboji s ním. Sudí Russo však sienskému útočníkovi nevyhověl. Siena dále zlobila. Houssine Kharja svou ránou trefil boční síť. Del Piero krásně vybídl k zakončení Amauriho. Brazilec však zakončil velmi slabě a brankář Manitta neměl s jeho střelou sebemenší problém.

Nicméně domácí se ujali po půlhodině hry vedení. Alessandro Del Piero opět předvedl, jak vybroušenou kopací techniku má. Svůj přímý kop zakroutil do rohu k pravé tyči. Jelikož stál Manitta blízko, tak si na míč sáhl, ale nedokázal jej vyrazit. Do konce poločasu se stav nezměnil a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0.

Ve druhé půli předvedl výborný obranný zákrok švédský obránce Olof Mellberg, který na poslední chvíli zastavil Maria Fricka. O chvíli později málem sám stoper navýšil vedení Juventusu povedenou hlavičkou. Stará dáma byla ve druhé půli nebezpečnější. Del Piero opět kroutil míč z přímého kopu, tentokráte však nebyl tolik úspěšný. Dále Amauri hrozil hlavou po centru Grygery. Kapitán Del Piero ještě trefil boční síť, ovšem závěr patřil hostům.

V 75. minutě přišel první rohový kop hostí a Alex Manninger měl rázem plné ruce práce. Nejprve vyrazil přízemní střelu Ghezzala jen těsně nad své břevno, a tak následoval další rohový kop Sieny. Z něj opět hrozil Ghezzal, jehož střela byla tentokráte sražena. Juventus se ubránil a zredukoval mezeru mezi ním a Interem na čtyři body.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - UC Sampdoria 1:1

11.01.2009 15:00

Góly: 62. Maurizio Domizzi - 57. Gennaro Delvecchio

Souboj dvou trápících se celků zcela naplnil očekávání. Na Stadio Friuli v Udine se zrodila remíza 1:1. Ani domácí Udinese, ani hostující Sampdoria si tím nijak nepomohly. Do střeleckých statistik se jako první zapsal záložník Dorie Gennaro Delvecchio, odpověděl mu domácí stoper Domizzi.

Domácí záložník Christian Obodo svou střelou nadělal v obraně hostí pěknou paseku, neboť střelu srazil stoper Campagnaro a málem si dal vlastní gól. Campagnaro se navíc zranil a muselo tak dojít k zásahu do obrany hned v úvodních minutách. Pietro Accardi se stáhl ze zálohy do obrany a na Accardiho místo přišel Reto Ziegler. Udinese si vytvořilo další šanci. Krásnou střelu Pepeho z přímého kopu však vyrazil připravený Castellazzi.

Na druhé straně začal hrozit Antonio Cassano. Hvězdný útočník ladně obešel Aleksandara Lukoviče, ale následně byl zastaven jiným z obránců. V obranném pásmu hostí však bylo větší horko. Antonio Di Natale si zpracoval hrudí, ale nikým neatakovaný napálil míč nad branku. Ke konci poločasu se domácí dožadovali penalty. Simone Pepe byl přistrčen Retem Zieglerem, když centroval na volného Quagliarellu. Sudí však nechal pokračovat ve hře.

Zkraje druhého poločasu měli domácí skvělou šanci. Dlouhý centr se odrazil od zad dezorientovaného Zieglera a odražený míč se změnil v parádní asistenci pro Simona Pepeho. Ovšem brankář Sampdorie, Luca Castellazzi, skvěle vychytal jeho střelu z velmi blízké vzdálenosti. Opět se potvrdilo pravidlo "Nedáš, dostaneš." Na druhé straně se prosadil po rohovém kopu hlavou Gennaro Delvecchio a poslal hosty do vedení.

Nicméně Udinese vyrovnalo pět minut nato. Dlouhý přímý kop se odrazil ke stoperu domácích, Mauriziu Domizzimu. Bývalý obránce Sampdorie se nerozpakoval a napálil míč z voleje za záda svého bývalého spoluhráče Castellazziho. Ke konci zápasu mohl skórovat ještě domácí kapitán Di Natale, ale trefil pouze tyč.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán 2:2

11.01.2009 20:30

Góly: 22. Mirko Vučinić, 72. Mirko Vučinić - 48. Alexandre Pato, 54. Alexandre Pato

Souboj dvou gigantů skončil nerozhodně. Milánští tak přišli o možnost stáhnout devítibodový náskok před Interem Milán. Římané vedli zásluhou Vučiniče, jenomže Pato dvěma zásahy skóre otočil. Poslední slovo měl ale znovu Vučinič, který vyrovnal na konečných 2:2.

Utkání se do začátku hrálo ve velmi rychlém tempu ale obrany obou řad působily dosti jistě. Od začátku utkání nastoupil David Beckham, o kterém se spekulovalo, že nastoupí až v průběhu utkání. Nicméně ve 22. minutě mu premiérový start pěkně zhořkl, centr Riiseho do pokutového území propadl k Vučiničovi, ten se lehce zbavil obrané dvojice Jankulovski - Favalli a střelou překonal Abbiatiho - 1:0 pro AS Řím. Po úvodní brance Říma převzal taktovku utkání Milán. Rossoneri do konce prvního poločasu přikovali Giallorossi na jejich polovině ale do větší blízkosti brankáře Doniho se nedostali. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí AS Řím.

Úvod druhého poločasu se nesl ve znamení milánského AC. Ve 48. minutě předvedl pěknou akci Kaká, brazilská hvězda našla z levé strany před brankou úplně volného Pata, který po jeho přihrávce pohodlně vyrovnal do prázdné branky - 1:1. Milán i nadále útočil a za pět minut dokonal obrat. Alexandre Pato obdržel přihrávku a s míčem přesprintoval půlku hřiště včetně obránce Mexese a před Donim s přehledem zakončil - 2:1. AC Milán mohl vstřelit i další branky, jenomže Ronaldinho přestřelil. Totéž předvedl na druhé straně kapitán Říma Daniele De Rossi.

V 71. minutě se k odraženému míči dostal Mirko Vučinič a přesně umístěnou hlavičkou překonal Abbiatiho, milánský brankář pouze sledoval, jak míč pomalu ale jistě míří do jeho branky - 2:2. Rossoneri mohli znovu do vedení, Seedorf hlavou přestřelil a Kaká z úhlu vychytal dobrým zákrokem Doni. V závěru se hra přelévala ze strany na stranu, milánští si hodně oddychli po dělovce Alberta Aquilaniho, která se stočila těsně vedle tyče Abbiatiho branky. Do konce utkání už ani jeden z týmů branku nevstřelil a tak si AS Řím v krásném zápase připsal jeden bod za remízu s AC Milán.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán18134132:1243
2.Juventus FC18123331:1339
3.AC Milán18104430:2034
4.SSC Neapol18103526:1633
5.Janov CFC1895427:1732
6.ACF Fiorentina18102626:1632
7.SS Lazio1893629:2430
8.Città di Palermo1882824:2326
9.Calcio Catania1874718:2125
10.Atalanta BC1873823:2224
11.AS Řím1773723:2524
12.Udinese Calcio1865726:2723
13.Cagliari Calcio1864820:2222
14.UC Sampdoria1755716:1920
15.AC Siena1854913:1919
16.US Lecce1838716:2517
17.Bologna FC1837820:2816
18.Turín FC18431118:3215
19.Reggina Calcio18341117:3613
20.Chievo Verona18241210:2810

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (546)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co takhle vyhodit Novellina a přecejen zkusit toho Donadoniho ?

jinak myslím, že Criscito je zralej vyzkoušet si to v Juventusu podruhý

Reagovat
smazaný uživatel

obrana budoucnosti Chiellini-Criscito Chiellini bourák,Criscito přehled dobrá rozehrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě De Ceglie

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě ten taky já ale myslel teď stopery ale to je husté Giovinco,Marchisio,De Ceglie,Chiellini,Criscito,Ekdal,Rossi a další budoucnost jako řemen a všechny je máme pod smlouvou,praktiocky všechyn největší talenty italské kopané.

Reagovat
smazaný uživatel

krom ekdala to enní ital ale talent je

Reagovat
smazaný uživatel

+ co sem slyšel, tak ještě v Primaveře se rodí další talenti

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Juve urodila silné jabka v těchto letech....

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, jenže jedou na sestup, to Donadoni nevezme. Příště doma proti AS .

Reagovat
terry

Přesně tak. Tam není nic jistého, to se Donadonimu chtít nebude. Navíc by byla šaškárna zase vyhodit Novellina.

Reagovat
One-Real

Janov si s nimi pohrál, v závěru měl dát další 2 goly .

Reagovat
smazaný uživatel

jj a co ten Tiago?

Reagovat
smazaný uživatel

Motta

Reagovat
terry

Janov jede, i bez Milita. Musí se s ním počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, navíc jsou mi velmi sympatičtí. Musím zopakovat to, co uže jsem psal kdysi: postup Juve, Neapole a Janova před 2 roky byl pro Serii A živou vodou, kvalita šla hodně nahoru. Navíc to jsou všechno kluby s bohatou historií...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to psali všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

a měli pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naprostej souhlas to samé platí o Fiorentině která nějak před 5 lety se vrátila taktež,takové kliuby jako Neapol,Fiore a Janov mají na to prohánět špici a je to moc dobře Serie A má spoustu vyrovnaných výborných týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
terry

Už je aby ten Inter k nim zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Věděl jsem, že se ozveš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, Jankoviče mám docela rád, tak jsem rád, že se trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Javier vpravo jako za starých časů

Reagovat
terry

Škoda. Mohl nastoupit ten mladíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Davide Santon, jj ,ale tak ještě jeho dny přijdou, je velmi dobrý

Reagovat
terry

Slyším o něm prvně, ale uvidíme, co s ním Mourinho provede.

Reagovat
smazaný uživatel

na atdhe.net je skvělý obraz, doporučuji

Reagovat
One-Real

pošli mi link

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real

dík

Reagovat
smazaný uživatel

prego

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý fotbal už od prvních minut

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Córdoba

Reagovat
GEGE

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari se nebojí..., jen tak dál . zatím je nechává záloha Interu celkem hrát...

Reagovat
Shevchenko

Genoa Letos jim přeju alespoň tu UEFU.

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúúú Ibra

Reagovat
GEGE

Pěkně to spálil.

Reagovat
terry

Prověřil brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá náhodou Toro teď dva zápasy nového trenéra?

Reagovat
terry

Má.

Reagovat
smazaný uživatel

A ňák jim to nejde co? Že už byste ho nahrazovali Donadonim.

Reagovat
terry

Já bych nenahrazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pořád stejná bída, jako za De Biasiho. ať už sestavy, rozestavení, nebo systém hry. uvidíme..., snad se v blízkým budoucnu konečně dostanou do tempa a začnou pravidelně sbírat body.

Reagovat
smazaný uživatel

jn,ale tak co by chtěli,když jim skoro vůbec nestřílí útočníci..nejlépe je na tom Amoruso se čtyřma...jinak díval jsem s eteď na jejich los a zdá se mi celkem přijatelný,většinu soupeřů z úplného spodku mají doma a nějaké nepovinné body by možná mohli uhrát ve Florencii nebo v Neapoli.

Reagovat
terry

Na Neapol zapomeň!

Reagovat
smazaný uživatel

taktak

Reagovat
smazaný uživatel

útok není zrovna produktivní, ale zároveň to není hlavní problém. obrana je děsná, ať už hraje na stoperu kdokoliv. divím se, že ještě ani jeden z koučů pořádně nevyzkoušel Franceschiniho. plno hráčů hraje na postech, kde jim to né úplně sedí, jen aby hráli ať De Biasi, nebo Novellino "svůj styl". pak tím pádem pořádně nefunguje záloha, tudíž nemá kro Rosiny kdo tvořit pro útok a labilní obrana tým v těžších chvílích nepodrží. to ještě díky za Sereniho v bráně, i když i ten si umí vybrat "momenty". na beku hrál dneska například Di Loreto, kterej frázi "podpora ofenzívy" vůbec nezná, na druhé straně Ogbonna..., o jehož kvalitách pro Serii A by se dalo pochybovat. hlavně ale, že tam pak Walter pošle skvělýho Dianu..., ovšem pozor - do zálohy ! jen proto, že je na to zvyklej z jejich společného působení v Sampdorii. měl bych představu, co by mohlo Torino hrát a myslím, že by to mohlo klapat, jenže to by se musel změnit kouč. Novellinovi jde zatím k dobru přičíst aspoň to, že hrává Rosina a netlačí do základu Stelloneho..., což vymýšlel De Biasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád Gattuso,že ses tak krásně rozepsal a nastínil mi situaci okolo Tora,ale já calcio jako komplet ligu sleduju teprv rok,co nám hodili do bedny Sport se starým Slípkou a o tom týmu vím naprosté nic,takže mi skoro žádné z těch jmen co padlo v tvojem odstavci nic neříká je mi líto,ale o menších klubech se musím ještě hodně učit

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě . aspoň jsem si nacvičil esej na téma "Proč je Torino ve sračkách" a ty se něco přiučíš

Reagovat
smazaný uživatel

Fajně,tak aspoň něco..a nechtěl bys mi spíš něco málo říct o Palermu? Tenhle tým mám po obou Milánech nejraději a letos jsem ho viděl jenom s Romou,Interem a kousek s Juve,takže přehled taky žádný,jenom z toho co se píše tady na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo ? tam trošku doplácejí na svýho prezidenta Zampariniho, kterej se sice nebojí pumpovat do klubu peníze, ale na druhou stranu nemá dostatečnou trpělivost s výsledky. když nejsou v podstatě hned - trenér letí (i tuhle sezonu to hned po prvním kole schytal Colantuono). pak chybí klubu samozřejmě pořádná stabilita. nicméně letos mají solidní kádr. s merem jsme se o nich před sezonou celkem dost bavili a zatímco on jim spíš nevěřil (odchody Amauriho, Zaccarda, Barzagliho a jejich výslekdy v přípravě), já to s nima viděl nadějně (solidní příchody). do branky přišel skvělej Amelia, na stoperu působí výborní Carrozzieri - Bovo, na krajích Balzaretti, Cassani..., akorát Raggi celkem vyhořel. v záloze například Liverani, Nocerino, Simplicio..., paráda. no a útok vede kouzelník Miccoli, podle potřeby buď s Cavanim, Succim, nebo Lanzafamem. uvidíme, jestli někoho přivedou v lednu (Budan se zatím moc nepředvedl..., to mě zklamalo, i když měl myslím problémy se zraněním). no jinak podle mě zkrátka kvalitní kádr, kterej má na to se poprat o poháry..., uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju,no já jsem byl taky trochu skleslý po těch odchodech před sezónou a nakonec to tak fakt asi je,na klub jako je Palermo bych čekal,že budou aspoň o 2-3 místa vejš,ale zas na druhou stranu je pravda,že je to tam hodně nabité a každý chce do UEFY.

Jinak všiml jsem si dobře,že ten netrpělivý prezident mění často trenéry ve stylu,že střídá 2-3 pořád dokola? No složení týmu se mi už taky zamlouvá,Amelia je borec,obrana taky nepouští nějak moc gólů a Miccoli je slušný bomber. Taky jsem čekal víc od Budana,v Parmě se mi jakž takž líbil,ale co no..nejvíc bych uvítal příchod Pazziniho,nevíš jak to s ním už teď v zimě bude? Jestli ho Viola pustí nebo ne? A kam by se mu chtělo nejvíc? Jo a všiml jsem si,že tu všichni doslova nesnášíte Catanií,dokonce ty i víc než Juve a Inter to jsem rád Jinak jaký vy tady máte vztah k Palermu?

Reagovat
terry

To je v Itálii takové zvláštní "pravidlo". Že se trenéři pořád točí dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se mi zdá jako nehorázná kravina To ty hráče možná na chvíli namotivuje ten nový fresh vzduch do kabiny a pak jak už zjistí,že toho trenéra znají,tak to bude zase všecko odznova a bude to jen takový začarovaný kruh A fanoušci se proti tomu nebouří?

Reagovat
terry

Viz. FC Turín.

Reagovat
smazaný uživatel

hele existuje klub, kde to vede trenér už od roku 2001

Reagovat
terry

No jo prosím tě. Aby ty sis nepřispěl svojí troškou do mlýna. Ne, v pohodě, beru to. Já to ale taky nemyslel na všechny týmy. Každopádně nevím, jestli máš ještě tenhle trenér tomu týmu co dát. Celkově si myslím, že je ten tým čím dál tím víc divnější.. No offense!

Reagovat
smazaný uživatel

no letos je to zatím o hodně lepší, než loni. loni to bylo hrozný..., ať už hra, nebo výsledky. Carletto nám má určitě co dát - stabilitu, pevnej řád..., systém, s kterým nemá většinou nikdo problém, správnou atmosféru v týmu..., ale horší už je to s progresivitou, motivací, inovacema v taktice a podobnýma věcma. jak už jsem řek hodněkrát - jestli udělá Scudetto, nebo se o něj aspoň bude rvát do posledních kol, ať klidně zůstane (já ho mám rád), ale pokud budem pár kol před koncem zas ztrácet nějakých 15 bodů na prvního..., tak by byl nejspíš pravej čas se rozloučit a přivést (snad) Rijkaarda...

Reagovat
terry

Přesně tohle jsem měl na mysli - progresivita, motivace, inovace. To je podle mě to, co ten tým potřebuje. A Carletto je s týmem už dlouho a já přílišný progres nebo nějakou velkou změnu nevidím. Souhlasím, že oproti loňsku to je o mnoho lepší, ale pořád to moc nestačí. Už ani v CHL to není takové jako dřív, letos navíc vůbec není.

Chtělo by to podle mě někoho nového, kdo týmu dodá nový impuls a vtiskne mu novou tvář, protože momentálně tam je podle mě až moc hráčů a nedá se z toho poskládat něco jednotného.

Reagovat
smazaný uživatel

kádr je podle mě na úrovni, i když by potřeboval konečně pořádnýho snajpra (snad vyroste aspoň z Pata) a stopera, kterej po Nestovi buď převezme taktovku, nebo s ním ještě nějakou tu sezonu odehraje. obrana je letos nejslabším článkem. ten střelec se sice očekával od Borriella, ale za prvé je zraněnej, že jo a za druhé mu to u nás nikdy moc nesvědčilo..., uvidíme. jinak co se týče té změny na trenérským postu, tak to moc nadějně nevidím..., s ohledem na naše konzervativní vedení. ale nechám se překvapit...

Reagovat
terry

Neříkám, že není na úrovni. Máte tam ale spoustu hráčů a ne všichni zapadají do určitého herního systému. Těžko by se ale provedla nějaká větší čistka, protože ten kádr je už dlouho pohromadě. I to ale může být na škodu. Vždyť odchody/přichody jsou v podstatě minimální a hráči spolu hrají dlouho. Zkrátka mě by se ten kádr nelíbil.

A Boriella je škoda. Říkal jsem, že se nemá vracet, akorát se zakope. Být teďka v Janově, mohli by to být s Militem slušní snajpři.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas no,taky si už kolikrát říkám,jestli už to má Carlo nebo celé AC zapotřebí spojovat síly. A nejvíc jde podle mě o tu motivaci. Chlapi jako Pirlo,Gattuso nebo Ambrosini by určitě potřebovali změnu,když je všechno každým rokem furt dokola,tak už tě to taky omrzí...AC chybí v poslední době už jen to Scudetto a letos podle mě taky nebude,protože Inter mi pořád připadá o krok před všema.Takže letos to ještě dokopat (dokoučovat) s Carlem a šlus..udělat změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Carlo je vyjímka potvrzující pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pazziniho chce půlka Itálie a nevím kdo ještě - přitom je to dřevák....

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takovej Guidolin trénoval Palermo už asi 3x myslím . Zamparini je v tomhle fakt blázen. oni nehrajou špatně, ale jak jsi sám řek - letos je liga obzvlášť nabitá. a to ještě zůstavá taková Roma, Sampdoria, nebo Torino zatím za očekáváním. Pazzini podle mě na 99% odejde..., chtějí ho prodat. ale kam ? to fakt netuším, těch zájemců je moc. nechám se překvapit..., on je dobrej, i když na to hlavní útočný eso nějakýho týmu spíš nemá (když nepočítáme kluby jako Chievo a spol.). a kam by chtěl ? možná zpátky do Bergamascy, kdoví..., ale tam pro něj zatím nejspíš není místo. Catanii fakt nemusím no. už od léta 2003 a té aféry, kdy si tehdejší prezident Garrone (syn prezidenta Sampdorie Riccarda Garroneho) vydupal udržení v Serii B na úkor rozšíření ligy. mělo to sice i výhody, například přibrání Fiorentiny ze Serie C, ale to už je zas jinej příběh. k tomu si přičti ten hnusnej anti-fotbal co hrajou, jejich psycho-tifosi a pár další maličkostí a vyjde Ti fakt nesympatickej klub. Inter a Juve respektuju..., nemám potřebu je nenávidět jen proto, že jsou to rivalové. funguje tady spíš taková ta zdravá rivalita. jinak Palermo tady pokud vím, nikomu nevadí..., to jsou sympaťáci.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu asi už není co dodat,každopádně jsem zatím ještě nezaznamenal nějaké větší rošády na přestupech teďkom v lednu...O čem se ještě spekuluje? Akorát jsem cosik zaslechl,že by Inter měl zájem o Milita nebo Di Vaia,ale Moratti to popřel...a jasně,že mi neunikla ta bomba,že Becks je v Miláně...a ten Thiago přicházíí už teď nebo až v létě?

Reagovat
terry

Thiago už tam je myslím teď, ale kvůli počtu cizinců nemůže hrát. Milita by chtěl nejeden tým, ale v Janově ho nepustí. A možná ani on sám nechce. O Di Vaiovi se také spekulovalo, ale asi jen spíše kvůli tomu, že to je nejlepší střelec ligy. Je to ale on, kdo drží Bolognu nad vodou. Nepustí ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já být Interem,tak jen dotáhnu Diega z Brém a na všechno další se vykašlu...

Reagovat
smazaný uživatel

mi Catanie ani nevadí ani ji nemám rád, když už tu je to všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si všiml zatím jenom tvých oblíbenců,ale koho nemusíš ještě ani ne Jinak pořád jedeš na Sieně?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zítra dávají na sport1, Siena hraje bez pár klíčových hráčů. Doufám, že nebude ostuda

Reagovat
terry

S Juventusem nevim, nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, ale Siena se umí semknout a hrát super... taky máme Kharju - ten dává góly jen proti silným

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu právě proti Juve,ne? A myslím,že byl zrovna i vítězný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byla historicky první výhra proti nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Budan nebude hrát minimálně ještě 2 měsíce, to byl teda kauf . Šance na zisk Pazziniho v lednu tuttomercatoweb odhaduje na 30%.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a taky jim roste slušnej talent na stoperu - Simon Kjaer

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem četl, že za těch více než 500 minut udělal snad jen 4 fauly. A přitom hraje hodně tvrdě. Budoucnost .

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo . a zítra bude zase hrát (Bovo má stopku), ten kluk má neuvěřitelný štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel je obdivuhodný tvrďák

Reagovat
didosh

Fajný zápas Janov-Torino Mile mě překvapily myslel jsem že budou bez Diega poloviční ale oni to bez svého ostrostřelce zvládly,klobouk dolů Italská liga je bombová

Reagovat
didosh

Kde se na to díváte ja to chcu taky vidět

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
smazaný uživatel

Tyje ten Javier se nedá odtrhnout od balónu, perfektní krytí...

Reagovat
smazaný uživatel

+ skvělá kondice a slibná střela s velkým přehledem na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mohl dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

Javča chce ten gól

Reagovat
smazaný uživatel

Il grande Capitano

Reagovat
smazaný uživatel

Vergassola je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Neuvěřitelně hraje Zanetti. To snad není možný, co dokáže z pravýho obránce vytvořit. Tleskám.

Reagovat
smazaný uživatel

žijící legenda

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bych mu přál skórovat za to, co zatím předvádí . ale jen skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

heeej

Reagovat
didosh

Díky moc

Reagovat
GEGE

Zatím moc pěkný zápas Inter hraje fakt dobře.Hlavně bych vyzdvihl Ibrahimoviče,Figa a Zanettiho...Cagliari taky nehraje špatně snad to udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to špatné, ale místo Chivua bych tam, dal Quaresmu, cxhce to trochu rozhýbat po křídlech a víc se tlačit do zakončení. Nejlepš hráč Zanetti a Córdoba, i Figo hraje dobře, ale mohl by více střílet. Ibra zatím nedostává tolik balonů, ale jeho chvíle přijde. Jinak Cagliari zatím hraje sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Acqua zatím celkem neviditelnej. on by chudák určitě chtěl, ale má zakázáno

Reagovat
GEGE

Mě se právě celkem líbí hodně běhá,chodí si pro míče je často faulovaný i ty nůžky tam vystřihl pěkně škoda,že to obránce Interu zablokoval....

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by ještě líp. jinak se mi z ostrovanů zatím nejvíc líbí Jeda (jj, nedělám si srandu ), Cossu a Conti + zatím (snad mu to vydrží) spolehlivej Marchetti...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, jasne...děláš si prdel

Reagovat
GEGE

Jj Conti A jak se jmenuje ten zrzek?Ten se mi celkem zamlouvá...

Reagovat
smazaný uživatel

jn, aji mi - vžy když ho vidím hrát

Reagovat
smazaný uživatel

nesnasim zrzky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Scholes?

Reagovat
GEGE

Tak tohohle zrzka zrovna nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

u mě je to nejoblíbenější hráč jinak neoblíbeného MUTD

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davide Biondini

Reagovat
GEGE

Dík

Reagovat
Jajinek

tak Figo se zanettim zatím jasně nejlepší na place. Jinak je to ale tregédie, Muntari prostě neumí dát překvapivou přihrávku a Chivu v té záloze není vůbec vidět. Jinak jsem nejvíc čuměl, když Figo sprintoval při to bejku...to byla rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

tak neřekl bych tragédie...

Reagovat
Jajinek

no jako vzdyt hraje jenom prava strana, Cruz zatim nulovej, stejne jako Chivu a Muntari. Sance akorat po strelách z dálky. Chce to víc ofenzivnějších hráčů. Quaresma za Chivua!...:)

Reagovat
smazaný uživatel

jimenez,quaresma-muntari,maxvell...a chivu na misto maxvella

Reagovat
Jajinek

tak nechat Jimeneze uprostred jenom s Cuchem by se nemuselo vyplatit

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam rad ofenzivni fotbal...proto fandim interu

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl dobrej

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tohle jsem taky psal Quaresma za Chivua. Maxwell se snaží, Muntari nic moc, připadá mi, že ho něco limituje...

Reagovat
Jajinek

brejku ty bejku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky ma prezdivku Asafa

Reagovat
smazaný uživatel

ja musim rict ze teda nic moc...spis nic nez moc...az na par hracu

Reagovat
Jajinek

Jinak co zase blbnul ten pomezní při té šanci Cruze?....to byl ofsajd asi o metr

Reagovat
Tomanatura

Tak se ukaž Quaresmo.

Reagovat
smazaný uživatel

za Cordobu? proč jako?

Reagovat
GEGE

100 pro vítězství Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by Bobo dal

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Jajinek

Jo no

Reagovat
smazaný uživatel

proboha Ibro ,co chceš víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Canini , né nadarmo dostal kdysi přezdívku "novej Nesta"

Reagovat
smazaný uživatel

Acqua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Zlatanovi to dneska skutečně míří.

Reagovat
Jajinek

Nechápu, proč nehráli na dvě křídla od začátku, tohle je úplně o něčem jiným!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Ale ten gól byl dost neštastný. Chudák Samuel.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
terry

Fuck. Vypadne mi obraz zrovna když je gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Goooooooooooool

Reagovat
Shevchenko

RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Shevchenko

Krásně nám ten rok začíná. Jen abych to nezakřikl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je útok! do nich hoši!!!

Reagovat
Shevchenko

To bude pěkný průchoďák.

Reagovat
$dolar$

Wau - na hristi - Quaresma, Mancini, Crespo, Zlatan, Cruz docela utocna sestava

Reagovat
terry

Slušná útočná sestava Interu.

Reagovat
terry

Škoda. Biondini mohl dát parádní gól!

Reagovat
smazaný uživatel

ROBERTO ACQUAFRESCAAA !!!

ať žije juniorka Interu !

Reagovat
GEGE

Ouu škoda Biondini....

Reagovat
Shevchenko

ajjjjjjjjjjjj

Reagovat
$dolar$

Goooooooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!! Zlatan

Reagovat
$dolar$

Crespo

Reagovat
GEGE

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooool. Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Crespooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hele chodis na forum interu na fcintermilano.com?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jsem i členem fanklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Muze se zeptat jaky tam mas nick?

Reagovat
smazaný uživatel

já se špatně vyjádřil, na forum nechodím, ale tu stránku preavdielně navštěvuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle už bohužel musel dát i Ibra

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Ale Crespo

Reagovat
didosh

Doprdele se Zlaťákem

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Fresco, my víme, že k nám chceš

Reagovat
GEGE

Frescaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si děláš Acquo prdel..., ale obrovskou prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted urcite Aqua scvalne nedal do prazdne Urcite s iuvedomil , kde bude jednou hrat

Reagovat
smazaný uživatel

MATRI . druhej tam Interu šoupne borec pro změnu z juniorky AC

Reagovat
smazaný uživatel

zájem o něj má siena

Reagovat
Shevchenko

Neeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

skoááááá

Reagovat
$dolar$

Jeeeeeeeeej.

Reagovat
smazaný uživatel

jupíííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúúúú

Reagovat
Tomanatura

Zanetti

Reagovat
terry

Slušnej sprint Zanettiho.

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

už sem se bál, že je gól

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
terry

Ty vole, už jsem chtěl neuvěřitelně nadávat. Má štěstí, že byl ofsajd. Mancini asi slušně frustrovanej, když takhle nabere gólmana.

Reagovat
Shevchenko

Fuj to jsem se lek. Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

A tiket v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje blbost

Reagovat
jtbs

bolo jasne jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

ciao

Reagovat
jtbs

vyslo mi to

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Staenly10

(reakce na dolara)

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari vytahej se za uši ty taháči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

No to byl zápas Jen škoda,že to Cagliari neudrželo až do konce.A ty spálené šance Jinak za celý zápas jen jedna žlutá to se moc často nevidí...Ale i za remízu grazie Cagliari

Reagovat
jtbs

2 zlte

Reagovat
GEGE

Fakt?tak to jsem jednu asi přehlédl

Reagovat
jtbs

83' Muntari, 90+' Cossu

Reagovat
smazaný uživatel

Magico Cagliari

omlouvám se kluci sardinský, že jsem vás před sezonou tipoval na sestup. Internazionale si nejspíš zasloužil vyhrát, ale na druhou stranu to mohlo dopadnout i tak, že si Cagliari San Siro vykrade kompletně (viď Acquo ?). nicméně parádní bod..., parádní výkon. takhle se bojuje o body.

slušnej start jara..., jen to zítra potvrdit a stáhnout náskok...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí inter odskočí ACM jen o bod

Reagovat
smazaný uživatel

zadarmo nám to určitě nedáte..., ale uvidíme, jak si poradíte bez Francesca

p.s.: my máme Beckse

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že bude Beckham v základu?

Francesco bude hodně chybět, ale snad to Mirko zvládne, taky doufám, že bude v základu Menez.

Reagovat
smazaný uživatel

Becks půjde na hřiště jedině z lavičky,už to řekl Carlo

Reagovat
GEGE

Menez neni nominovaný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nojo Menez nebude, tak to musí na sebe vzít Brighi.

Reagovat
smazaný uživatel

Becks začne naštěstí na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

stejnak by to s tou jeho fyzičkou asi moc nedával

Reagovat
Staenly10

Ale těch 10 bodu mi přijde trochu moc .

Reagovat
M11

pripojuju se

Reagovat
M11

teda az na ten posledni radek

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si říkal, že máme novýho člena

Reagovat
M11

tudle

Reagovat
Shevchenko

Toho by chtělo využít.

Reagovat
didosh

Tak to je super i když výhra hostů by byla lepší!!!! Dopře to spálil Aqua

Reagovat
smazaný uživatel

strasny...ale cagliary taky pekny lamy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,ten Inter si dělá kozy...a nejmíň trojky.

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha hruza....takhle to nejde...fakt hrozny napokavani...me tohle fakt nebavi

Reagovat
Tsigi

Přijdu z hospody. Kouknu na výsledek a říkám si, že sem asi přebral. Přečtu znova a raduju se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli tohle vyzkousi na manchester mourinho az budem prohravat tak to bude docela prdel

Reagovat
didosh

Cos čekal onise zatáhnou před šestnáctku a brání(Cagliari) To je dobře jen ať Inter strácí....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Quare? A co ten Mancini,nastoupil aspoň na chvilu?

Reagovat
$dolar$

Quaremu to docela slo, zato Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak nechápu,jak jim to může tak strašně nejít

Reagovat
$dolar$

Quare se vyhraje , casem ziska jistotu a bude dobry, coz se bojim ze Manciniho nepotka

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím,že je větší pravděpodobnost,že to bude naopak..přece jenom Mancini už má ňáké ty zkušenosti v celku předního klubu v Serii

Reagovat
$dolar$

No ja ti jen napsal co jsem videl na hristi Takze lepsi se mi zdal Quare, Mancini me naopak dost zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

jojo,však dobre,jen aby mu to vydrželo a Inter zase začal hrát na křídla,to přece není možné,aby José všude to rozestavení zavrhl...

Reagovat
smazaný uživatel

ja to tak citim ze to rozprca a pujde do city

Reagovat
smazaný uživatel

To se nesmí stát,José ke klubu jako je Inter úplně pasuje,titul udělá a jestli přejde přes ManUtd,tak si myslím,že už to úspěch bude. Když Moratti Josého bral,tak musel myslet na to,že to žádná samba nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je videt ze i 5 "utocniku" krasnej fotbal nedela...nechapu co tim mourinho zamysli...porad to jeho nakopavani

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to byla jednu dobu taky a věř,že i s tím jsme slavili úspěchy..Drogba si s tím poradil a Ibrovi asi taková hra taky nevadí...Cruz se s tím taky umí porvat..vlastně vy máte většinu forwardů takového silnějšího vzrůstu,takže to Josého k nakopávání určitě nabádá Spíš se divím,že když má právě hráče jako Quareho nebo Manciniho,taak proč z toho neuděla vkusnější podívanou.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze ti dva jsou uplne v lese

Reagovat
smazaný uživatel

nj,nvm co s nima je..beztak nezapadli do kabiny a pak se to odráží i na hřišti..

Reagovat
terry

On se snažil hrát 4-3-3, ale Mancini s Quaresmou zůstali daleko za očekáváním, a proto to postavil zpět na 4-4-2.

A u nás se to sice nakopávalo, jenomže v tomhle je Drogba nejlepší na světě. Zpracovat, pokrýt míč, otočit se a vystřelit - takhle to umí jen málokdo. Ibrahimovič na tohle určitě není. Spíš do 4-3-3 a centry ze stran, bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu dodat,snad jen,aby se začal José víc soustředit na tréninku na ty dva a snažil se to zase změnit na 4-4-3,protože tifosi Interu už delší dobu podle mě neviděli na delší úsek pěknější fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

na pěknej fotbal se v Interu nikdy nehrálo a pod Josém to vypadá, že ani nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně no,ale teď,když už jim to udělalo 2 + 1 tituly po sobě asi nemají důvod něco výrazně měnit

Reagovat
smazaný uživatel

oba nic moc...v lepsich klubech by si nezahrali

Reagovat
Tomanatura

V lepších klubech?

Reagovat
smazaný uživatel

mluvim o zaloze...nebo si myslis...ze by si v nejakym top klubu ted zahrali??

Reagovat
$dolar$

Inter neni top klub?

Reagovat
smazaný uživatel

v zaloze rozhodne top neni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle jmen možná ne,ale jinak jo

Reagovat
Tomanatura

Tak to určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to vezme.

Reagovat
Tomanatura

To vypadalo, jak kdybys chtěl říct, že inter je průměrný Ne, v Anglii B4 nikde, Itálii taky ne, Španělsko taky ne... Spíš by jim sedlo něco na způsob třeba Neapole (příklad).

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak jsem to nemyslel...ale herne to tak vypada

Reagovat
Tomanatura

Výsledky tomu ovšem nenapovídají.

Reagovat
smazaný uživatel

liga usmudlany vyhry..nic presvedciveho...a LM bez komentare...tak jasne ze prehanim ...sere me ta predvedena hra

Reagovat
Tomanatura

Tak pod Mourinhem se nic jiného čekat nedalo. Ten, kdo to zažil v CFC, tak ví. On je vítězný typ, ale né pohledný.

Reagovat
Tomanatura

Eh, to jsem si pod sebou začal řezat klacek. Samozřejmě že umí s týmem vyhrát, ale né pohledně. Abyste to náhodou nebrali jako fakt, že se mi Mourinho líbí

Reagovat
smazaný uživatel

za manciniho to byla barcelona

Reagovat
Tomanatura

Tak jasné, ale to jsem Inter sledoval jednou za půl roka, takže o tom opravdu moc nevím.:))

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase bych rekl ze vic za mourinha napadaji...ale to tak akorat cambiasso nebo javier...zbytek kouka a ceka az jim nekdo prihraje

Reagovat
$dolar$

To ze se ti ten styl nelibil neznamenal ze pro nekoho pohledny nebyl, mne se hra Chelsea za Mourinhova pusobeni libila nejvic

Reagovat
Tomanatura

Pohledná myslím pro oko laika. Pro mě třeba byla taky docela pohledná, když vezmeš všechny aspekty hry.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,oproti tomu co se hraje teď to byla labutí píseň

Reagovat
Tomanatura

Tak to každopádně. Mimochodem, Londýňané, jak tipujete zítřek?

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pro vás,v nějaké zázračné nakopnutí nevěřím

Reagovat
$dolar$

Nevim Obe muzstva nejsou ve forme ale vidim to ze prohrajem Ikdyz pokud by nehral Deco a cole by hral celej zapas, tak tu remizu vybojujeme.

Reagovat
Tomanatura

Už se těším. Lepší ale bude zřejmě Wigan - Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jen v tom,že vyhraje Wigan :))

Reagovat
$dolar$

Spurs vyhraji

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí

Reagovat
$dolar$

Nemyslim, myslim ze nas budete krasne valcovat, ale kdyz uz vyhrajete tak doufam ze treba 5:0 to uz by se zidle pod LFS poradne zakejvala

Reagovat
Tomanatura

LFS je věčný, ten musí zůstat Uvidíme zítra.

Reagovat
$dolar$

Jj ale docela se tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by byla celkem bomba,United poslední dobou vyhrávají jen o gól,takže zas tak to nečekám. A LFS snad zlstane do konce sezóny,měnit teď trenéra by byla blbost,i když už se strašně těším,až vypadne.

Reagovat
vitasrp

Hodně bude výsledek záviset na tom, co trenéři pošlou na hřiště.. Momentálně jste asi favoriti vy, ale pokud byste nasadili Andersona-Scholese a na hrot Teveze, tak bych začal přemýšlet i o výhře.. Jinak nesmí hrát Deco, to by byla zkáza.. Však uvidíme zítra, já bych to i možná viděl na plichtu, ale jak říkám, favoriti jste vy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Deco hrát určitě bude. Jediné,čím se jakž takž utěšuju,že proti United nám to celkem jde a že venku hrajem letos perfektně,akorát se bojím toho,že v důležitých zápasech letos to těžce nedáváme...

Reagovat
vitasrp

Pokud Deco bude hrát, tak je o výsledku téměř rozhodnuto.. Dopředu nebudeme moci praktikovat rychlý přechod, jelikož Deco má zvláštní schopnost každou akci zbrzdit nějakým tím svým skvělým manévrem nebo kličkou... A do defenzivy nám kvůli němu bude chybět 1 středový záložník, jelikož on není důrazný, není schopen uhlídat svůj prostor, který by mu byl přidělen a do toho všeho je on tím, který kazí ty jednoduché přihrávky na stopery.. Zkrátka díky němu by mohl dost často vzniknout přečíslení.. Takže z toho mi vychází, že pokud Deco nastoupí, Scolari ho hodí na křídlo, střed bude Lamps-Ballack-Mikel a na druhým kraji Cole, což by znamenalo, že díky Decově hernímu projevu, který rozhodně nevyniká přímým tahem na branku a kvalitním centrem, bychom nemohli hrát na brejkové situace přes křídelní prostory, což by byla asi nejlepší možná herní varianta.. Naopak Scolari na MU přijede se svoji házenou, na hrot hodí Drogbu a všechno se bude tahat středem... Přitom pokud nastoupí Vidic, Ferdinand a na DM Fletcher tak tudy cesta asi nepovede.. Maximálně z toho vzniknou ztráty míče, a tudíž rychlé brejky MU na které vlastně mají i stavěné mužstvo a takto hráli i celou minulou sezonu... Naopak do betonu se jim hraje daleko hůře, což už letos několikrát předvedli... Jenže LFS není taktik, a tak počítám, že se samozřejmě rozhodně pro tu horší variantu... Já vidím jedinou záchranu v SAF, že by třeba do základu dal Teveze, nebo středovou dvojici Anderson-Scholes .. Pak by to pro nás mohlo i dopadnout dobře.. Zkrátka říkám, pokud si to MU neprojede sám, my tam asi těžko něco uhrajem..

Reagovat
$dolar$

Ale jo Quare se snazil a docela mu to slo, coz nelze rict o Mancinim

Reagovat
smazaný uživatel

tak Quaresma se mi celkem libil , ozivil tu hru po polocase .

Reagovat
didosh

Manchester škubnete to si piš to bude úplně o něčem jiném Manchester bude hrát za každých okolností

Reagovat
GEGE

200 pro zítřejší vitězství AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nad lží a nenávistí

Reagovat
Tsigi

Pravda a láska dnes bohužel jen remizovala

Reagovat
smazaný uživatel

CAGLIARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

crespo .....quaresma ...ostatny

Reagovat
terry

Na San Siru to byl dneska vskutku parádní fotbálek. Jen škoda, že spousta šancí zůstala nevyužita, mohlo to být zajímavější. Jak nemám Catanii příliš rád, dneska ukázali, že mají klidně na první desítku.

Reagovat
smazaný uživatel

*Cagliari

Reagovat
terry

Jojo, díky. Jsem se nepochopitelně upsal.

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadalo ze hrali dobre protoze hrali to co jim souper dovolil..a souper byl dnes tragickej

Reagovat
terry

Ale prosim tě.

Reagovat
smazaný uživatel

s manchesterem nebo s barcou by domu jeli s burem

Reagovat
terry

Tak oni by nikam moc nejezdili.

Reagovat
smazaný uživatel

na začátku sezony byli tragičtí. teď je to z jejich strany o 100% lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Freshwater

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

Tak zítra zase stopeři Paolo s Kachou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budou nervy...ti se budou s Vučiničem trápit

Reagovat
Tsigi

Z toho se osypem to ti říkám předem. Hlavně Kaladze věšinou předvádí dobrý varieté

Reagovat
GEGE

Snad se Kaladze v Dubaji zbrchal a už to nebude taková bída....

Reagovat
vitasrp

Jinak dneska Cagliari překvapilo, po dlouhé době jsem se mrkl na Inter a on nezklamal Koukám, že Jose se znova rozhodl hrát jeho oblíbenou nakopávačku, tak mě zajímá, jak daleko se s tím dostane v LM.. Výkon Interu bych dneska řekl průměrný, nikterak nenadchli, i když vyhrát asi měli, tak já čekal více.. Znovu jsem si všiml, že on krajní záložníky strašně cpe doprostřed.. Alespoň v 1. půli hrál Figo spíše než u lajny takového dalšího středního záložníka, díky čemuž se zase nadruhou stranu dostával do krajních úniků Zanetti... Po příchodu Quaresmy se ta hra právě díky němu roztáhla...

Jinak co se týče jednotlivců, fantasticky zahrál Zanetti, to se mu musí nechat, díky němu byla ta pravá strana daleko aktivnější a produktivnější jak strana levá.. Ty jeho průniky přes 3 hráče, střely, prostě fantazie a to ještě k tomu byl schopen své odvést i v defenzivě.. Přes něj přejít je opravdu velice těžké, má výborné poziční postavení.. Opravdu neskutečný výkon Dál se mi docela zamlouval Figo, ze zálohy Interu snad jedinej hráč, kterej je schopen vymyslet jakoukoli přímější přihrávku směrem vpřed a který by dokázal dát hře potřebnou myšlenku... Takovej Muntari dneska nic moc, nějaké kreativity se od něj prostě člověk nedočká, naopak v defenzivní činnosti na můj vkus až příliš často fauluje.. Quaresma hru po svém příchodu sice oživil, to jo, ale stejně je jeho počet zkažených centrů děsný... On se možná snaží, je aktivní, jenže výsledek jeho práce není nikterak závratný a pro tým tedy nemá nějaký extra přínos... V útoku se dneska ještě vyznamenal Ibra, kolik ten toho spálil Jako hráč je výbornej, ve vápně má umění dobře se postavit, ale ta jeho koncovka... Obrana Interu by šla, i když nevím, mě se zdálo že Cagliari přeci jen dovolili až moc.. Ten gol byl víceméně smůla, když se tam Samuel natáhl jak široký, tak dlouhý, ale společně s Cordobou tam občas měli i pár slabšich chvilek... Co si tak pamatuji, přes střed obrany šly myslím 2 šance soupeře.. Zkrátka bezchybné to dnes nebylo... Takže zítra věřím, že Juve zaváhání Interu využije a stáhne tak svoji ztrátu na 4 body..

Reagovat
terry

On Mourinho původně hrál a snažil se praktikovat 4-3-3, jenomže Quaresma s Mancinim byli tak tragičtí, že to zase stáhl na 4-4-2. Na to by ale potřeboval vedle Ibrahimoviče třeba Drogbu.

Jinak Zanettimu můžeme jen zatleskat za to, co ve svých letech dokáže. Chudák Maicon, třeba i už nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas...az na posledni vetu

Reagovat
terry

300. pro Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

a Di Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je nutné pochválit Quaresmu, rozhýbal ti, byl přnosem... Zato Mancini je odepsaný, nehrál vůbec nic. Nejlepší hráč na hřišti bezpochyby Javier, i Figo zahrál dobře. Škoda, že José stáhnul Cordobu, byl skvělý, nepřišlo mi to jako zrovna chytrý tah... Crespo pěkně vypracoval gól. Cruz mimo, nějak se mi do toho základu nezdá. Snad dnes Roma pomůže kamarádům, a Siena taky

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se ukázalo, o kolik jste slabší, když vám nezahraje Cambiasso. Maicon taky chyběl, už kvůli tomu, že Zanettiho je třeba v záloze. Roma šanci má, Siena s tou obranou a gólmanem asi ne .

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Siena je asi utopie. Maicon fakt chyběl to je pravda. Cambiasso byl na všedchno sám Chivu a Muntari nehráli nic... Zanetti ale podal velký výkon . Chtělo by to druhého útočníka na góly, přál bych si Milita, to by byla paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

co měl taky chudák Chivu předvádět v záloze a později jako v podstatě jedinej obránce mezi Zanettim a Maxwellem ? včera to byl pro něj takovej zápas "ve špatnej čas, na špatným místě".

Reagovat
smazaný uživatel

nj, měl to těžké , to je fakt, ale v záloze v 1. pol. mohl zahrát mnohem líp, prakticky nepomohl Cambiassovi a dopředu taky nic...

Reagovat
smazaný uživatel

chivu je taky spis obrance...radeji bych ho videl v DC nebo DL...spis skoda ze jsem od zacatku nehrali 442 na kridla jak zacatek druheho polocase...ale v utoku Crespo,Cruz,Ibra a na kridelch Qua a Mancini byl Joseho ulet...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jak Brückner na EURU 04 proti Holanďanům

Reagovat
smazaný uživatel

jenze pro brucknerem to bylo na kollera kterej to sklepl zaloznikum...u nas je to ciste do vapna...no hruza...nasi hrali atraktivni fotbal to co predavi inter je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Chivu je dobrý, ale v záloze to není pro něj, raději bych ho viděl na stoperu, ale tam nemá šanci přes skvělou dvoji Ivan-Walter, vlevo se zase rozehrál Maxwell. Má to holt těžké chlapec, ale pro nás dobře, že máme tolik variant...

Reagovat
smazaný uživatel

maxvell se me nezda...neni tak jistej...to chivu je uplne jina kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

jinak me zacina pomalicku srat mourinho

1. tim jak hrajem

2. jak porad mele o chelsea

jednou by se me v interu libim R.Baggio jako trener

Reagovat
smazaný uživatel

Baggio je Viola..., ten by si to z úcty k Fiorentině podle mě nedovolil . to radši Zengu - vypadá nadějně a je to vás bývalej hráč (navíc určitě splní Morattiho def.požadavky ).

Reagovat
Jajinek

Tak to by bylo pro mě něco úžasného. Roberto byl, a navždy bude můj nejoblíbenější člověk okolo fotbalu! Bohužel s Interem není až ta spjatý, jako s ostatními kluby. Ale byl to právě on, kdo mě k černomodrým přivedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když tam hrál Roberto, tak jsem Interu přechodně i docela fandil. Ale podle toho co říkal, tak se chtěl po ukončení kariery usídlit někde v chatrči bez mobilu a podobných nesmyslů, což k trénování Interu moc nesedí

Reagovat
GEGE

Siena podala bez svých opor statečný výkon škoda jen,že s toho zápasu nevytěžili alespon bod.Juve teda nic moc...Vyzdvihl bych hlavně stopery Legro-Melberg dnes hráli výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

to už by bylo asi moc zázraků za jeden víkend, kdyby oslabená Siena urvala body..., ale prala se pěkně. gratulace Juve

jinak ale Grande Christian Maggio e Ferreira Pinto

Reagovat
smazaný uživatel

Manninger ke konci solidně zachraňoval Hakvně před Abdelkaderem

Reagovat
smazaný uživatel

ten tvůj Supermario Fricktenštejn mě pěkně zklamal. mistr ofsajdů..., jinak nic

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, má 35... navíc ty ofsajdy některé ani nebyly. Mario je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co merenguesi, ako sa ti dnes a v poslednych tyzdnoch paci Hamsik ?

Reagovat
smazaný uživatel

V posledných týžnoch nehral šak bolo volno

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbí se mi, takhle tu patnáctku nedá...

Reagovat
jtbs

tabulka je stale lepsia, len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli, Cozza, Domizzi, Floccari - 4 góly jsem sand nikdy za jedno kolo nedal v manažeru

Reagovat
Mr.Jindros

Výkon stál za starou hodně plesnivou bačkoru. Prakticky nikdo pořádně neběhal, bojovnost nula... Doufám, že byli kluci jen přežraní cukroví a příště to bude lepší. Jinak jasný - Alex je legenda a i když hrajem tužku foukne jim tam jeden z přímáku, ale snad by tam mohl pustit Giovinca aspoň na dvacet minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, bohužel (nebo bohudík? ). Bylo to skutečně tak strašný? A na jakym se hrálo terénu?

Reagovat
smazaný uživatel

PS: a jak se dařilo dvojce Zanetti, Marchisio? Koukám, že 20 minut hráli spolu.

Reagovat
Lorcan

Panděv + Zaráte

Reagovat
terry

A Viola je rázem až šestá!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Motta Napoli Panděv Viola

Reagovat
smazaný uživatel

musím říct že ke konci sem mel docela strach... a amauri byl prvni pulhodinu kde???? hlavně že sou body doma... forza juve !!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý je to,každej den se nedá hrát krásnej fotbal teď to výjde na Lazio,tomu ukážem zase pěknou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Modlím se, ať Giallorossi naváží na šňůru před Catanií a doma nedaj AC ani bod!

Reagovat
panca

minule bylo ac jasne lepsi a nestastne puklo tak ted se to otoci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

David v základu

Reagovat
smazaný uživatel

na tos přišel jak ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co tam píšou? pls...

Reagovat
smazaný uživatel

Základ zprava Božský David - Pirlo - Seedorf, neuvěřitelné . Lavka pro Flaminiho. Favalli místo Kaladzeho, tomu prý hrozí i operace kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Carlo ví do čeho jde. zajímá mě, kdo z těch 3 bude dělat tu černou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě počkáme na sestavu AS, ale v té očekávané mají brutálně zahuštěný střed. Bude to zajímavé .

Reagovat
Slejdy

tojoteda..uz se tesim

Reagovat
smazaný uživatel

jinak dneska teda pravděpodobně nejstarší stoperská dvojka v historii calcia (Maldini - Favalli)

Reagovat
panca

ale dnes jiim verim favalimu to jde v tehle sezone ve stredu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je vtipné, že z 5 stoperů jsou ti dva nejstarší jediní zdraví. .pokud se jeden z nich zraní, tak nevim co budem dělat. a Davida považuju za hodně chybné rozhodnutí, tohle není zápas na experimenty.

Reagovat
smazaný uživatel

taky tím nejsem nadšenej, ale na druhou stranu to zápasu přidává na zajímavosti (aspoň se pak máme na co vymluvit ). jinak jak už řek panca - Favallimu věřím..., letos hraje rozhodně líp, než Kakha.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to mě to popravdě vůbec nevadí, že Kaladze nemůže. Jen to bude celkem vítr pro naši obranu, vzhledem k tomu, že hraje Becks.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně jsem fakt zvědavej, jak to bude vypadat no. když budem držet míč, tak to bude nejspíš v pohodě. horší, až o něj příjdem...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím hra kočky s myší.

Reagovat
smazaný uživatel

á sakra . chápu to dobře, že černýho Petra dostal Flamini a na stoperu hraje Favalli místo Kaladzeho ?

Reagovat
smazaný uživatel

350. pro Mutua

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bude show . sice je to s Becksem v podstatě špatná zpráva, ale těším se teď o to víc

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AS se vrací k 4-2-3-1, obě sestavy mě hodně překvapily.

Reagovat
smazaný uživatel

..no..za této situace nevim proč nehraje Flamstr

Reagovat
smazaný uživatel

btw. podle ofiko stránky acmilan.com to vypadá, že mi hrajeme taky 4-2-3-1.. pirlo becks vzadu, před nimi r80 ricky a Seedorf a útok pato.

Reagovat
panca

kdo bude branit?

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA (4-3-2-1): Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Perrotta, Baptista; Vucinic

MILAN (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Favalli, Maldini, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Seedorf; Kakà, Ronaldinho; Pato

Reagovat
GEGE

Ach jo s toho Beckhama jsem fakt nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

po tom, co předvedl proti Hamburku to s ním taky nevidím zrovna růžově..., ale snad překvapí.

Reagovat
panca

no dream team mame hodne slusnej ted jak to pujde na travniku?!

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to hovorim,ale dnes sme podali strasne zly vykon..Na to, ze sme hrali doma to malo vyzerat trosku inak..Aj ked sme Cataniu nepustili vlastne ani k jednej vaznejsej sanci a dominovali sme, tych sanci sme nemali vela ani my a istymi chvilami som sa vazne obaval, ze ten gol uz ani nedame..

Co sa tyka Hamsika, dnes jeden z najhorsich..Za neho nukal niekto 40 milionov? ...Jedine, co spravil je to, ze nepremenil penaltu, inak ako posledne vzdy, takmer neviditelny...

Nakoniec sme z nasej jedinej vaznej sance dali gol a vyhrali, no s timom, ako je Catania na domacej pode, kde vacsinou supera valcujeme, som si zapas predstavoval uplne inak..Nevadi..

za tri body, za vykon ...

Reagovat
jtbs

ako kopol penaltu? brankar ju chytil ci sla vedla?

Reagovat
smazaný uživatel

Brankar ju odrazil,ale kopol ju otrasne, slabo, do tej najnevhodnejsej pozicii... Dnes patril k najslabsim..

Reagovat
jtbs

viem si tipnut ako to kopol...dik

Reagovat
Shevchenko

Těším se těšííííííííííííím.

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo nějakej solidní obraz ?

Reagovat
Shevchenko

sop://broker1.sopcast.com:3912/22947

Reagovat
Inzaghi
Reagovat
Slejdy
Reagovat
smazaný uživatel

do třetice vyšlo , ale dík všem

Reagovat
Shevchenko

Mě teda Rusové nikdy nezklamali.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, ale tady je problém v tom, že mi z nějakýho záhadnýho důvodu nejede nefičí na noťasu Sopcast

Reagovat
Inzaghi

Silná podpora EF-fans ACM.

Reagovat
Slejdy

no nic podme na to

Reagovat
M11

kanooooooooooooooon

Reagovat
Shevchenko

To je paráda vidět u přímého kopu Ronaldinha, Beckhama a Pirla. Dinho ale svoji šanci nedal, ted ať se ukážou ti dva.

Reagovat
M11

byt golman.. tak mam asi v gatich

Reagovat
Slejdy

tojo zazdil ji...jsem zvedavy na bekse pokud dostane sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Co to prasklo?

Reagovat
Tsigi

Maldini si protahoval záda

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci vy jste draci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

pod Gallianim se prolomil VIP balkón...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
GEGE

Favalli

Reagovat
Slejdy

je taaaam mirkooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

pooooooooooooooooooooooooooooooojd kamooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

vam fandim

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak Mirko teď Jankula slušně vykouřil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl úžasný gól

Reagovat
GEGE

Bože Jankul

Reagovat
Inzaghi

Doplatili jsme na pasivní začátek. Dopředu zatím vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nepamatuje zálohu Figo - Becks - Guti - Zidane, tak dnes může vidět něco podobného . Jenom by mě zajímalo, jestli to napadlo samotného Ancelottiho, nebo to dostal přikázané.

Reagovat
smazaný uživatel

tam to bylo prece jen trochu neco jineho...ale hezky se na ne diva

Reagovat
Tsigi

Carlo měl dycky pro Řím slabost třeba je chce nechat vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dal gól? nesleduju to

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj Mirko.

Reagovat
smazaný uživatel

v prdeli toto

Reagovat
Slejdy

Vučinič

Reagovat
smazaný uživatel

to je děs, to je děěěs..., zatím. a to mě daleko víc serou jiní borci, než Beckham...

Reagovat
smazaný uživatel

jaktože hraje základ? Nesleduju to...

Reagovat
smazaný uživatel

zase se na to da divat...neni to jak inter

Reagovat
GEGE

tj teda Ronaldinho,Kaka,Seedorf

Reagovat
Tsigi

Tak centrování na Pata úspěch nepřinese

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu no

Reagovat
smazaný uživatel

becks nema tanga?? takovej vidlak

Reagovat
Tsigi

Aspoň je vidět, kam se průměrný fanda Interu dívá

Reagovat
smazaný uživatel

no divam....takovej mega zaber na jeho zadnici

Reagovat
smazaný uživatel

To byl nějaký reklamní trik na spodní prádlo?

Reagovat
panca

tak zacne hrat dobre pirlo a zase vytuhne seedorf

Reagovat
Inzaghi

Tak Seedorf si dneska asi dělá ze všech prdel. Beckhamovy centry taky bez nějakýho kloudnýho výsledku.. No nevim,jak ty góly dneska budem dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pato Jinak ze strany Milána zatím božská komedie

Reagovat
GEGE

Co k tomu říct?Děs a bída nic jiného...Ronaldinho jako tradičně hraje velké nic,Seedorf hraje jako kdyby ho to nebavilo nebo já nevím co mu je....Kaká to nejde a Pato se sice snaží ale ve předu je sám utopený....Beckham mě celkem překvapil zatím asi jeden s nejlepších...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, neměli jste mu povolit jet na olympiádu (i když to byste ho nejspíš nezískali), místo pořádně dřiny, která by ho spasila si lebedil někde v Pekingu.

Reagovat
panca

dnes se mi libi pirlo hraje dobre!! sundal bych dihna a dal tam klidne sevu at neni pato tak sam

Reagovat
smazaný uživatel

co má to dnešní Seedorfovo představení znamenat ? to nám chce jako naznačit, že už to má na háku ? takovej nezájem..., to je hnus. ty jeho "padáčkové" přihrávky na 2 metry, to bych zabíjel. Dinho dneska ve stylu "sudí", tzn. neviditelnej, pokud možno co nejméně ovlivňovat hru. Rickymu zatím nevyšla jediná klička, jedinej souboj jeden na jednoho..., ale to se holt někdy sere no. jedinej slušnej hrát ofenzívy Pato. jinak nevím, co hodnotit. né, že bych s touhle sestavou čekal nějakej mega-rychlej fotbal, ale tohle ? s takovou squadrou se možná prokombinujem bez problémů k šestnáctce, ale pak ? vždyť to bylo 45 minut pořád to samý - postupnej útok k 16 Romy, ztracenej míč před ní. kdyby bylo na hrotu a vlastně celkově víc pohybu, tak jsou vlci k poražení. nic extra nehrajou, jenže jim to stačí. stáhnou se kolem 16, tam vybojujou loptu a jdou do brejku. Spaletti ví no..., doufám že ví i Carletto a o pauze něco vymyslí.

Reagovat
Slejdy

je za nami teprve polovina matche...ale i tak doufam ze to udrzi AS...nic moc kuci z ACM , akorat Pato

Reagovat
Tsigi

Stačí jedna střela co tam spadne ale aspoň se musí střílet. Seedorf mě nasral, Gourcoffa na něj . Pořád věřím, že tam nějaká střela z toho obklíčení musí spadnout

Reagovat
panca

patooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE PATOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

MAGICO PATO !!!

kua ještě, že Tě máme...

FORZA MILAN !!! jedem !

Reagovat
Tsigi

Pato jednou bude nejlepší útočník planety

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOL

Reagovat
GEGE

MAGICO PATOOOO

Reagovat
Inzaghi

Po teči Jankula offside,ale na to se nikdo,kromě fans Interu ptát nebude. GRANDE PATOOO!!

Reagovat
Slejdy

jn asi byl

Reagovat
smazaný uživatel

a ze mame duvod

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic je borec!Proti silným vždy září,tomu hráči když se chce tak je k nezastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatooooooooooooooooooooooooooooo i love you!!!

Reagovat
Tsigi

Pato

Reagovat
panca

nadheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Inzaghi

Pato - no tak to mě poser!!! FORZA MILAN!! GRANDE GRANDE GRANDE PATOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

INCEREDIBILEEEEEEEEEEEEEE PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

TI AMO ALEXANDROOOOOOOOOOOOOOOO !!!

geniální..., dejte mu Zlatej míč !

FORZA MILAN jedééém...

Reagovat
smazaný uživatel

btw: Gattuso beru zpět všechnu chválu, kterou jsem kdy pěl na Mexese..

Reagovat
smazaný uživatel

Rino ví

Reagovat
GEGE

PATOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
Shevchenko

MAMA MIA !!!!!!!! PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nasranej

Reagovat
jtbs

pato sa zblaznil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Beretta chce beka A. Rossiho k sobě do Lecce, to by si už zahrál víc co

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by mohl hrát . Ale být váma, tak ho nepouštím, těch absencí míváte vzadu dost. Del Grosso může i napravo, pak by si zahrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, on se mi zdá celkem nadějný a trenér nerad pouští mladé hráče. Navíc byl vykoupen za megáčo z Juve

Reagovat
Slejdy

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóól Pato druhý s přehledem

Reagovat
GEGE

Těd poslal Mexese na párek MAGICO ALEXANDRE PATO!!!

Reagovat
Shevchenko

Aspoň jim vracíme to, co nám udělali před rokem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

ludzia ake su goly? kto v nich ma prsty? zeby becks? abo ronaldinho???

Reagovat
Shevchenko

Mexes

Reagovat
jtbs

dobry na opacnej strane tipujem takeho jankulu?

Reagovat
Shevchenko

Přesně.

Reagovat
jtbs

hezkyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut a vlci jsou na lopatkách. jen zas nepřestat hrát ! ten tým je šílenej, ale pouze když chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ka-Pa-Ro je útok, kterej když chce, tak rozhodne zápas..naprosto bezproblému a s lehkostí. škoda, že se jim klukům moc často nechce.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
panca

spis bych videl problem v obrane!! dostavame zbytecny goly a pak se trapime

Reagovat
jtbs

obrana je dobra, len trosku dolamana

Reagovat
smazaný uživatel

jinak asi zatim zaslouzeny...gratuluji k vyhre

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rad ze jsem to zakrikl...ale dobrej zapas

Reagovat
M11

ze ja Pata nepostavil.. zmackal bych se a hodil do kose nejradsi.. ja

Reagovat
Tsigi

Já zas nepostavil Mexese to byl naopak dost dobrej tah

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má mesexe v manažeru hoši?

Reagovat
Tsigi

Já chlape dneska sedí

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže tak, co

Reagovat
smazaný uživatel

ty piko,tam musí být petard jak blázen,co petardy,aspoň omegy

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze jsou zakazany

Reagovat
smazaný uživatel

tak co je to za rány?

Reagovat
smazaný uživatel

ted poslouchej...mirkoooooooooooooooo

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Shevchenko

Pato - 4 zápasy = 6 gólů!

Reagovat
Inzaghi

Ještě jeden gól,nebo to zase nějakej Emerson 5 min. před koncem "rozhodne".

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Inzaghi

Někdy je vážně asi lepší držet hubu.

Reagovat
jtbs

Reagovat
Shevchenko

Ambro in

Dinho out

Reagovat
GEGE

Konečně

Reagovat
Tsigi

a už tam máme gol jako dycky po taktickým střídání

Reagovat
Slejdy

Gooooool borec je to

Reagovat
M11

peklicko

Reagovat
Slejdy

tojo

Reagovat
smazaný uživatel

http://leteckaposta.cz/637984176

sem se dneska nudil, tak sem udělal video

Reagovat
panca

ta nase obrana je vystavni

Reagovat
smazaný uživatel

jj, naše obrana

Reagovat
smazaný uživatel

2:2...

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkooo

Reagovat
GEGE

Kua Carlo na co čekáš?Pošli tam Pippa....

Reagovat
smazaný uživatel

"Myslím si, že tento slovenský hráč je veľmi dobrým futbalistom. Podľa mňa nepotrebuje prestúpiť do veľkého klubu, pretože on už v takom je," cituje portál www.goal.com slová Gennara Gattusa. "Hamšík sa len musí pokúsiť o konzistentnejšie výkony, a to aj počas zápasov. Ak sa mu to podarí, bude to pre neho znamenať dôležitý krok v kariére. Niekedy mám totiž pocit, že sa v určitých pasážach duelu jednoducho vytratí," dodal defenzívny štít "rossoneri".

Reagovat
jtbs

gattuso vie o com hovori...stalost vykonov, ktore predvadza len v urcitych pasazach zapasu (a niekdy ani v nich) ho moze vyniest ku hviezdam

Reagovat
smazaný uživatel

přičemž poté dodal: "vytrácí se hlavně, když ho sjedu fénem"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

ocekaval sem remizu

Reagovat
Slejdy

500 pro mirka

Reagovat
Inzaghi

Nakonec dobrej bod. Spravedlivá remíza. Škoda,že ten centr Seedorf nepustil,bylo by to veselejší.

Reagovat
Tsigi

Carlo nemá koule a to nás stojí hrozně moc

Reagovat
GEGE

Spravedlivá remíza.Zápas to byl pěkný hlavně ve druhém poločase.Akorát mě dokáže nasrat Carlo,když nechá dohrát zápas dnes tragického Seedorfa místo toho aby tam poslal Pippa,který je schopný takovýto zápas rozhodnout...

MILAN PER SEMPRE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tsigi & GEGE: Carletto už je prostě takovej..., nikdy nebyl jinej. i v Juventusu to dokazoval, že vždycky spíš radši "jistou remízu", než "nejistou výhru", jestli to tak jde říct...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, škoda, škoda. druhej poločas už to bylo lepší, ale s takovou obranou se prostě o Scudetto hrát nedá. každej zápas inkasujem. Carletto vyndá Kakhu, stopeři celkem klapou a pro změnu "zařídí" góly beci..., první Jankul, druhej Zambrotta. Becks v pohodě, čekal jsem to horší. s takou ať klidně hraje..., dokonce si vedl dobře v defenzívě. dneska to fakt nešlo Rickymu..., krom připravenýho prvního gólu to byla bída. nicméně ve srovnání se Seedorfovou mizérií to byl ještě výkon na Golden Ball. Dinho něco podobnýho, ale u obou to bylo druhej poločas krapet lepší. fakt škoda no..., nemůžem čekat, že bude Inter ztrácet každý kolo doma s Cagliari. navíc Roma, né že by byla horší, ale k poražení určitě byla. už aby byl zpátky Sandro. věřím, že s ním se konečně odpíchnem a začnem sbírat čistý štíty.

p.s.: jak už jsem řek nedávno - z Pata rostej velkej hráč..., už teď je fantastickej a dokazuje, že mu konečně nedělá problém hrát sám na hrotu, i když by bylo samozřejmě lepší, kdyby hrál v tandemu. jenže s kým, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

remízu beru teda jako zklamání, romáci ze začátku nehráli vůbec aktivně, jen čekali na gól - a želbohu ho dali, což jim nahrálo do karet. nám chybí jediná věc - efektivita. Prostě to místo 50 nahrávek jednou vzít, potáhnout a křápnout, doporučuji jim vzít si kazetu s Nordahlem a jeho styl okoukat. . Rickyho výkon bych neviděl tak bledě, on se snažil, to se musí nechat. R80 byl dle mého horší. Becks dobrej, nezklamal. Pirlo první půli dobrej, druhou horší. Seedorf. obrana

Reagovat
smazaný uživatel

resp. čekali na protiútoky, ne na gól.

Reagovat
panca

tech 50 nahravek neni zas tak spatny ale nesmime v kazdym zapase dostavat zbytecny goly po chybach v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

z dálky střílíme, viz. třeba Seedorf, nebo Zambrotta. v jiných zápasech ještě častěji. dneska těch šancí zas nebylo tolik, aby jsme nadávali na efektivitu. problém je jednoznačně v obraně. nemůžem si dovolit útočit na Scudetto a každej zápas inkasovat jednu, dvě branky. zas takové bohy v ofenzívě nemáme, kteří by to pokaždé přestříleli (respektive se těm bohům kolikrát nechce). jinak Dinho určitě horší, než Ricky..., to každopádně.

Reagovat
panca

jj nedokazem udrzet zapas s nulou vzadu a to se pak hraje tezko!! predvadena hra je dobra krome asi zapasu s juve ale ta obrana je fakt hrozna...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: PSG to slušně schytalo, co ? nicméně zkoukni pak Gourcuffův gól..., já ho chci

Reagovat
panca

misto seedorfa by to nebylo spatny

Reagovat
smazaný uživatel

jestli hodlá pokračovat v dnešních výkonech, tak klidně..., ale snad se dá zase do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem koukal po zkončení AC. Ten kluk se k nám prostě musí vrátit, nechat si ho utéct by byla ohromná škoda. Jinak tohle jsou typický PSG, nevyrovnanost jejich výkonů je až neskutečná. Dnes bída. Na titul nemají ani náhodou a nevim nevim jestli by pro ně byla dobrá účast v lm - nezvládali by pak ani jednu soutěž a zese bychom je vídávali na 15. místě atp. Sessegnon ale hrál celkem good, Sakho v záloze - to mě překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon je skvělej no..., asi nejlepší hráč PSG momentálně a Sakha jsem po delší době konečně zase aspoň na chvilku zkouknul, i když v záloze to pro mě nemělo zas takovou váhu. jinak zpátky k AC - říkáme si zrovna s Tsigim, že by to chtělo příští sezonu přitáhnout Gourcuffa, na hrot nějakýho hlavičkáře k Patovi, protože pak se hrozně omezujou možnosti beků, co s míčem, no a nakonec snad ještě stopera, protože Silva může být dobrej, ale po sezoně skončí Maldini, možná Favalli a kdoví, co bude se Sandrem...

Reagovat
smazaný uživatel

gourcuff by vyřešil posílení zálohy, pokud by to tedy vedení chtělo, protože nikoho jiného bych já osobně nepřiváděl. No a ten prokletej problém s útokem..přivedl bych 2 lidi - pořádného doktora, kterej kvalitně vyléčí boriella a psychologa, kterej vysvětlí Ka-Pa-Ro, že zatnout na 10 min v zápase není dostatečné. ale teď vážně, Pato ukázal, že náš problém v útoku se opravdu vztahuje jen a pouze na získání typického zakončovatele, nejlepe dobrého hlavičkáře (takovej Pippo pár let zpět + trochu vyšší). Ale ta obrana no...minimálně 1nadprůměrnýho stopera přivést musíme, to je bezesporu. Někoho kvalitně tak jako Bonera, aby nebyl frustrovanej, když náhodou hrát nebude, ale v případě potřeby odvede dobrý výkon. Budem totiž řešit 2 problémy - co Nesta a zdraví? a co Silva, bude to na základ?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,nakonec jsme sahaly i po 3 bodech..jsme AC 20 minut nepustili k míči

dobrej zápas...jede se dál...FORZA GRANDE ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut nepustili k míči ? nic proti, ale zajímalo by mě držení míče a na vás bych si v tomhle fakt nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

dobře,tak 10 minut...ale jednu chvíli tam byl tlak velkej..Aquilaniho střela-metr???a tokových věcí tam bylo víc..potěšil mně Pizzaro,přišel a oživil to...no a Mirko?co dodávat..NUMERO UNO

Reagovat
jtbs

kedy sa ma vratit gattuso?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už v dubnu, je to drak.

Reagovat
jtbs

dik

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Francesco byl na place, tak by to byli tři body, škoda no...ale nic jedem dál, teď musíme dát tu dohrávku!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

DAJEEEEEEE

Reagovat
M11

Mirko Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano včera ukázal, kdo je nejlepším středním záložníkem Juventusu...

Reagovat
M11

je to borec.. snad uz priste od zakladu

Reagovat
M11

ten druhy gol Pata parada.. jinak jak jsem nedavno rikal ze Mexes se zveda.. co zase predvedl

Reagovat
GEGE

Zavinil jeden gol ale pak hrál dobře.

Reagovat
M11

no u toho golu se nechal obejit jak zacek

Reagovat
GEGE

Ono taky ubránit Pata není žádná prdel

Reagovat
M11

opravdu krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooran Panděv Hattrick

Reagovat
M11

si borec

Reagovat
didosh

Co dobrý zápas AS-AC?

Reagovat
jtbs

Mexes a Jankula vraj ukazaly svoje kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele