Primera División - souhrn 36. kola

29.04.2016, 22:28, aktualizováno 02.05.2016, 22:22
Komentáře a souhrny
Villarreal vyloupil Mestallu. Getafe veze důležité body ze hřiště Deportiva, Espanyol Barcelona si poradil se Sevillou. K žádným změnám nedochází na čele tabulky španělské ligy. Barcelona uspěla na půdě Betisu a drží náskok před madridskými rivaly - Atlético doma udolalo Rayo, Real si zase veze body ze San Sebastianu.

Málaga CF - Levante UD 3:1

02.05.2016 20:30

Góly: 30. Duje Čop, 89. Duje Čop, 90. Chori Castro - 42. José Luis Morales

O prvním sestupujícím je ve Španělsku jasno. Závěrečný nápor domácí Malagy a s ním spojené dva pozdní góly Dujeho Ćopa s Gonzalem Castrem měly za následek vítězství andaluského celku 3:1, které ukončilo jakékoli naděje Levante na možné setrvání v Primera División i pro příští ročník.

Levante šlo do zápasu již ve velmi krušné pozici, neboť tři kola před koncem ztrácelo na záchranu ze své poslední dvacáté příčky celých šest bodů. Na úvodní trefu Ćopa ještě dokázal zareagovat José Luis Morales, jenže víc branek už hosté na stadionu Rosaleda nenastříleli. Tedy aspoň těch uznaných - dost možná klíčový moment zápasu nastal při druhé brance Moralese, kterou však rozhodčí kvůli domnělému postavení mimo hru označil za neplatnou. Z tohoto zklamání se již klub z Valencie neoklepal a ve zbývajících kolech se už s první ligou pouze loučí.

Malaga sice v závěru sezony hraje pouze o čest bez šance dosáhnout na pohárovou Evropu, přesto proti Levante nastoupila dravě. Brankář Mariňo se měl co ohánět, aby vytáhl mimo branku pokusy Castra, Charlese či Ćopa a jednou za něj musel na brankové čáře zaskočit i Carl Medjani. Krátce před uplynutím půlhodiny hry tak málem skórovali hosté, ovšem Cuerovu gólovou dorážku rány Rossiho zmařil zdvižený praporek čárového rozhodčího.

Nedlouho poté v jednatřicáté minutě přece jen udeřili domácí. Castrův centr do ohně přistál přesně u Ćopa, jenž zdárně procpal míč do sítě. Levante se však nevzdalo a povedlo se mu znovu srovnat ještě do přestávky. Tři minuty před koncem první půle si Morales naběhl na perfektní pas Josého Marí a přízemní ranou překonal brankáře Ochou.

Onen zmíněný kontroverzní ofsajdový moment přišel ve čtyřiasedmdesáté minutě. Přihrávka k nabíhajícímu duu Cuero - Rossi nakonec skončila u kopaček prvního jmenovaného, který na rozdíl od svého kolegy v postavení mimo hru nebyl. Jeho centr na Deyversona ještě gól nepřinesl, ale dorážející Morales z dorážky ano. Radost ovšem okamžitě nahradil zmar kvůli odpískanému ofsajdu...

Minutu před koncem pak Levante definitivně dorazil svou druhou trefou utkání Ćop, když dorazil Dudovu hlavičku do tyče, a během zoufalého vržení všech sil do útoku dostali hosté i gól číslo tři prostřednictvím Castra a jeho prudké rány levačkou z kraje pokutového území. Svěřenci kouče Rubiho se tak se španělským prvoligovým fotbalem přinejmenším na jeden rok musí rozloučit.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Villarreal CF 0:2

01.05.2016 20:30

Góly: 14. Samuel Castillejo, 33. Adrián

Čtveřice španělských účastníků příštího ročníku Ligy mistrů je známa již s předstihem. Suverénní trio Barcelona - Atlético Madrid - Real Madrid čerstvě doplnil Villarreal, který zvítězil v lokálním derby na hřišti Valencie 2:0 a již jej ze čtvrté příčky nemůže nikdo do konce sezony sesadit.

Vedle výhry na Mestalle, o niž se góly postarali Samú García a Adrián López, pomohlo Villarrealu i vítězství Athleticu nad Celtou Vigo. Ve zbytku sezoně se tak může Žlutá ponorka soustředit především na Evropskou ligu, kde má slibně rozjetý semifinálový duel s favorizovaným Liverpoolem. Pokud svěřenci kouče Marcelina potvrdí domácí výhru 1:0 i v Anglii a posléze ovládnou i finále v Basileji, zajistí si rovnou přímý postup do skupinové fáze Ligy mistrů. V opačném případě je na úvod nového ročníku čeká nevyzpytatelné předkolo.

Vše podstatné se událo již v prvním poločase. Domácí sice vstoupili do zápasu lépe, jenže Aderlan Santos i Dani Parejo se nedokázali trefit mezi tři tyče. To jejich soupeř udeřil hned při první příležitosti - na centr Roberta Soldada si naběhl mezi dva bránící hráče García a přesnou ranou pravačkou nedal brankáři Alvesovi šanci. Pro španělského útočníka šlo již o jubilejní desátou asistenci v letošním ligovém ročníku, čímž vyrovnal klubový rekord stanovený Santim Cazorlou ze sezony 2010/11.

Možností srovnat záhy pohrdl Álvaro Negredo, zatímco aktivní Soldado, jenž nejlepší léta své kariéry strávil právě ve Valencii, ve slibné šanci těsně minul. Přesto se hosté dočkali gólové pojistky ještě do přestávky. Vytažené obranné linie domácích využil Adrián, jenž si naběhl za záda bránících hráčů na dlouhý nákop a chladnokrevně Alvese překonal jemným obloučkem.

Po změně stran chyběly další ráně Adriána jen centimetry, aby jeho rána nezamířila pouze do tyče, ovšem Villarreal tato neproměněná příležitost mrzet nemusí. Valencie se ani nedostala k řádnému závěrečnému tlaku kvůli absenci zraněného Čeryševa, kterého již na trávníku nešlo nahradit, neboť kouč Pako Ayesteran vyčerpal všechna střídání. Villarreal díky výhře 2:0 dvě kola před koncem ligy drží na pátý Athletic šestibodový náskok a lepší vzájemný zápas k tomu, a tak mohly hned na trávníku vypuknout oslavy.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Getafe CF 0:2

01.05.2016 18:15

Góly: 41. Pedro León, 85. Carlos Vigaray

Boj o záchranu ve španělské Primera división se začíná čím dál více zamotávat. Nejprve v páteční předehrávce triumfoval Sporting Gijón, v sobotu se o fantastický obrat navzdory dvoubrankovému manku až do vítězného konce postarala Granada a pozadu nezůstalo ani Getafe, které zvítězilo na půdě Deportiva la Coruňa v poměru 2:0.

Šťastnými střelci madridského klubu se stali Pedro León a Carlos Vigaray, jejichž góly padly vždy s blížícím se koncem daného poločasu. Nejprve v jednačtyřicáté minutě skóroval prudkou ranou León a pět minut před vypršením základní hrací doby pak pojistil výhru hostí Vigaray. Deportivo se nezmohlo na odpověď, na čemž nese jistý podíl viny Celso Borges, jenž se nechal po hodině hry vyloučit.

Getafe tak sice stále zůstává na sestupových příčkách, ovšem nejbližší rivalové Gijón s Rayem Vallecanem mají týž bodový zisk. Depor může navzdory prohře zůstat ještě poměrně v poklidu, neboť jej od svého nedělního soupeře dělá stále celé čtyři body a do konce ligy již zbývá odehrát pouze dvě kola.

První půle nabídla vyrovnanou podívanou, během níž se oba tábory zmohly pouze na dalekonosné rány. Jako první pokoušel štěstí domácí Luis Alberto, ovšem brankář Vicente Guaita zvládl jeho střelu vytěsnit nad břevno. Nejlepší střelec Deportiva Lucas Pérez reagoval přímým kopem, který prosvištěl těsně vedle, a podobně si na opačné straně počínal i Pablo Sarabia. Přesto šlo Getafe do vedení ještě před přestávkou. Kombinace Vázqueze se Sarabiou skončila až u Pedra Leóna, jenž si podsekl míč do středu hřiště na levačku a prudkou přízemní ranou otevřel skóre zápasu.

Naděje Deportiva na vyrovnání utrpěly citelnou ránu ve čtyřiašedesáté minutě, kdy kostarický reprezentant Borges uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit trávník. Přesto se ještě domácí jedné šance dočkali - Cartabia však čtvrthodinu před koncem těsně minul. O poklidný závěr utkání se posléze postaral Vigaray, když sklepl do sítě Leónův rohový kop na přední tyč.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 1:0

01.05.2016 16:00

Góly: 52. Felipe Caicedo

Jednou z největších stálic letošního ročníku Primera división bylo trápení Sevilly na hřištích soupeře. Nic na tom nezměnilo ani nedělní představení andaluského celku v Barceloně, kde jinak tápající Espanyol ukořistil důležitou výhru 1:0 a je tak podle všeho zachráněn od sestupových obav.

Výkon hostí do značné míry ovlivnila zcela pozměněná základní jedenáctka oproti čtvrtečnímu zápasu semifinále Evropské ligy proti ukrajinskému Šachtaru Doněck. Trenér Unai Emery se s rotací svého mužstva vůbec nepáral a sáhl oproti remíze 2:2 ve Lvově k plným jedenácti změnám! Pak ovšem musel přihlížet, jak jeho náhradníci prohrávají po trefě Felipeho Caiceda a připisují si tak další neúspěšné venkovní vystoupení. Poslední šanci alespoň jedinkrát v celé ligové sezoně zvítězit na půdě soupeře dostanou sevillští v Bilbau na stadionu San Mamés.

Už ze zmíněné základní sestavy bylo jasně patrné, kam se nyní ambice Sevilly ubírají nejvíce. V lize již Andalusané takřka jistě skončí na sedmé příčce, která jim zajišťuje kvalifikaci v předkole Evropské ligy, zatímco možnost obhájit do třetice titul šampiona tohoto evropského poháru jim může stejně jako loni přinést výše ceněnou účast v Lize mistrů. To domácí měli mnohem větší motivaci utéci co nejdále od sestupových příček a málem se jim povedlo převahu zúročit již v první půli, kdy Víctor Sánchez poslal svůj hlavičkový pokus do tyče.

Sedm minut po změně stran už ale Espanyol skóroval. Na odražený míč dokázal nejrychleji zareagovat Felipe Caicedo a překonal bezmocného brankáře Rica. Krátce nato mohl přidat pojistku v podobě druhého gólu Gérard Moreno, avšak stejně jako v případě Sáncheze mu radost zkazila branková konstrukce. Domácí si tak museli protrpět nervózní závěr, který ovšem zvládli a díky první výhře po šesti kolech poskočili na zisk čtyřiceti bodů neboli virtuální hranice, která je zárukou záchrany. Sevilla zůstává sedmá s velkým náskokem na osmou Valencii a může se znovu připravovat na utkání, kterému přikládá patřičný význam...

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Celta Vigo 2:1

01.05.2016 12:00

Góly: 38. Aritz Aduriz (pen.), 72. Raúl García - 13. Fabián Orellana

Boj o pohárové příčky ve Španělsku přitvrzuje. Šestý Athletic v poledním střetnutí s pátou Celtou Vigo zvítězil těsně v poměru 2:1 a oba týmy si tak pořadí v ligové tabulce prohodily. Na čtvrtý Villarreal nyní Baskové ztrácí pouze tři body, ovšem Žlutá ponorka má v tomto kole ještě před sebou večerní utkání s Valencií.

Svěřenci Ernesta Valverdeho se museli vypořádat s úvodním nezdarem, neboť v třinácté minutě oklamal jejich ofsajdovou past Fabian Orellana a poslal Celtu do vedení. Domácí se však dostali k vyrovnání ještě do poločasu díky pokutovému kopu, který vybojoval i následně proměnil Aritz Aduriz. Pro Celtu pak bylo ještě hůře, když hned dvě minuty nato uviděl Gustavo Cabral druhou žlutou kartu a musel předčasně putovat do kabin.

Když pak po změně stran osmnáct minut před koncem nadvakrát doklepl míč za záda Sergia Álvareze Raúl García, zajistil si Athletic veledůležitou výhru 2:1, kterou si pojistil přinejmenším účast v příštím ročníku Evropské ligy a stále může živit drobnou naději i na předkolo Ligy mistrů. Celta naopak zažila krušné odpoledne, neboť dva zápasy před koncem ji čeká v boji o Evropskou ligu velký boj i proto, že v posledním kole zavítá na stadion favorizovaného Atlétika Madrid. Athletic sice také v závěru sezony nečeká nic lehkého, ale v případě prvenství nad Las Palmas a Sevillou ještě celek z Bilbaa může ohrozit i čtvrtý Villarreal.

Více informací k zápasu

Granada CF - UD Las Palmas 3:2

30.04.2016 22:05

Góly: 13. Rubén Rochina, 22. Youseff El Arabi, 71. Ricardo Costa - 3. Jonathan Viera, 12. Jonathan Viera

Již dvaadvacet sezon brázdí Granada španělské prvoligové trávníky, ale ještě nikdy se jí nepodařilo zvrátit dvoubrankové manko... tedy až doteď. Andaluský celek totiž proti Las Palmas vystřihl strhující obrat, a to v pravou chvíli.

Ani dvě trefy Jonathana Viery nakonec ligovému nováčkovi nestačily na bodový zisk, neboť Rubén Rochina s Youssefem El-Arabim stihli srovnat ještě do přestávky a po změně stran dokonal euforii domácích přesnou hlavičkou Ricardo Costa. Granadští se tak zdárně vyšvihli v tabulce nad Sporting Gijón i Rayo Vallecano a jsou momentálně zdárně venku ze sestupových vod. Vzhledem k jejich dvěma zbývajícím zápasům (na Seville a s Barcelonou) tak šlo o naprosto klíčové utkání a tři body, pokud chtějí v Primera división pokračovat i příští rok.

Las Palmas přitom vstoupilo do zápasu parádně a už po třech minutách se ujalo vedení zásluhou Viery, jenž se povedenou trefou zpoza šestnáctky trefil k pravému hornímu růžku. Když pak tentýž hráč pouhých devět minut nato přidal tentokrát z hloubi pokutového území i gól číslo dvě, vypadalo to s Granadou rázem hodně bledě. Domácí však bezprostředně zabrali a zásluhou Rochiny snížili zpět na rozdíl jediné branky pouhou minutu nato.

Dost možná klíčový moment dramatického zápasu plného šancí na obou stranách nastal krátce po Rochinově zásahu, kdy měl Sergio Araujo na hlavě gól na 3:1, avšak trefil pouze břevno. Takřka z protiútoku pak El-Arabi naopak svůj hlavičkový pokus poslal přesně mezi tři tyče a bylo vyrovnáno. Do kabin se tak odcházelo po nadmíru zábavné první půli za stavu 2:2.

Po změně stran měli domácí blízko k dokonání zvratu v šestapadesáté minutě, ale ránu aktivního El-Arabiho zastavila tyč. Čtvrthodinu nato se už ale Granada přece jen dočkala, když Rochinův rohový kop uklidil do sítě Costa. O pohodlný závěr utkání se mohl postarat Doucouré, ovšem poslal svou ránu těsně vedle. Granadské to ale nakonec mrzet nemusí, protože výhru 3:2 uhájili a navzdory těžkému losu v posledních kolech zůstávají naplno v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Real Betis - FC Barcelona 0:2

30.04.2016 20:30

Góly: 50. Ivan Rakitić, 81. Luis Suárez

Stejně jako její konkurenti v boji o titul ani Barcelona v sobotu nezaváhala a ze hřiště Betisu si přivezla tři body za výhru 2:0. Domácí hráli většinu zápasu v oslabení . Úřadující mistři zlomili odpor zelenobílých nedlouho po změně stran, kdy se trefil Rakitič. V poslední desetiminutovce pak pečetil výhru Katalánců Suárez, jenž si upevnil svou pozici na čele ligových kanonýrů.

Ve druhém týdnu po sobě sehrávali Enriqueho svěřenci svůj zápas La Ligy jako poslední z vedoucí trojice a i nyní se jim podařilo vyhoupnout se z třetího místa zpět na vrchol. Po výhře nad Betisem jsou teď zase o krok blíže mistrovskému titulu. Výhra se ale pro hosty nerodila lehce. V první půli nehráli Blaugranas zdaleka s takovou lehkostí jako obvykle a za celých pětačtyřicet minut vyprodukovali více žlutých karet než střel na bránu. Za zmínku stojí pokus Neymara z 29. minuty, který však Adán dokázal lapit do svých rukavic.

V 35. minutě přišlo klíčové vyloučení domácího stopera Heiko Westermanna, jenž po faulu na Suáreze po zásluze uviděl druhou žlutou kartu a oslabil tak svůj tým do konce zápasu. Navzdory drtivé převaze na míči dosahující až 77 % už Barca do přestávky nic velkého nevymyslela. Zato nedlouho po změně se příznivci katalánského velkoklubu mohli radovat. Nejprve se dostal po pasu Neymara do gólovky Suárez, ale nemířil přesně. V 50. minutě se pak do další slibné příležitosti dostal Rakitič. Ten využil zavahání domácího brankáře po centru Messiho a bez váhání napálil míč do opuštěné branky - 0:1!

Barca kontrolovala vývoj utkání a nedávala oslabeným domácím nejmenší naději na zvrat. O rozhodující branku se vehementně snažil Suárez, jemuž se však dlouho nepodařilo rozšířit svůj letošní hojný gólový účet. Uruguayský forvard se po pasu z levé strany ocitl v 74. minutě zcela osamocen před domácí svatyní, ale Adán mu skvělým výběhem akci překazil. Suárezva chvíle však ještě přeci jen přišla. V 81. minutě vymyslel Messi geniální přihrávku za obranu, Suárez byl u míče dříve než Adán a přes padajícího gólmana vsítil svůj pětatřicátý gól v letošní sezóně - 0:2!

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Rayo Vallecano 1:0

30.04.2016 18:15

Góly: 55. Antoine Griezmann

Antoine Griezmann dnes rozhodl o třech bode pro domácí Atlético, které nejmenším možným rozdílem přehrálo Vallecano. Francouzský útočník se trefil deset minut po přestávce a Atlético tak stále drží krok s vedoucí Barcelonou.

Diego Simeone musel kvůli třízápasovému trestu jen z tribuny sledovat, jak jeho svěřenci dlouho marně hledají recept na obranu Blesků. V páté minutě pálil z dobré pozice Correa, jehož ránu k tyči vykryl pohotový gólman Raya Juan Carlos. Ve 23. minutě poprvé vystrčili růžky hosté, když se po rychém brejku a centru Quiniho dostal do dobré příležitosti Guerra. Oblak ale jeho střelu bez větších potíží zpacifikoval.

Zápas celkově nepřinášel mnoho velkých šancí, za zmínku tak stojí do konce první půle snad už jen ekvilibristika s míčem v podání Correy v 37. minutě. Následná střela z úhlu už ale domácímu útočníkovi tolik nevyšla. Po změně stran v 52. minutě mohli udeřit hosté. Konkrétně Javi Guerra, který se obtočil okolo bránícího Hernándeze, ovšem jeho následný pokus postrádal razanci. A hned z dalšího útoku hostů musel Oblak vytáhnout vynikající zákrok proti Quiniho střílenému centru z pravé strany.

Nic z aktivity hostí ale nakonec nevzešlo, naopak Atleti proměnili hned svou první příležitost druhé půle. Po pouhé minutě strávené na hřišti se díky svému důrazu dostal Antoine Griezmann k odraženému míči po dlouhém nákopu Atlética. Francouzský forvard se s ničím nepáral a levačkou poslal míč nechytatelně k tyči - 1:0! Dlouho se také bude mluvit o nevídaně otevřené roztržce mezi Bebém a koučem Paco Jémezem, jenž místo portugalského útočníka nasadil už v 57. minutě Pitiho.

V 70. minutě sehráli Rojiblancos rychlý kontr, na jehož konci se ocitnul střídající Fernando Torres, jehož rána z šestnácky ale byla příliš slabá. Zvýšit vedení domácích mohl pak v 77. minutě Koke, po pasu Correy ale mířil vysoko nad branku. Jedinou vážnější šancí na srovnání skóre byla akce Vallecana v 81. minutě. Po centru Quiniho se před Oblakem prosadil hlavou Llorente, nicméně jeho pokus skončil nad brankou. Atleti si tedy v pohodě uhlídali vedení a stále jsou ve hře o titul.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Madrid 0:1

30.04.2016 16:00

Góly: 80. Gareth Bale

Real Madrid nakonec vybojoval na hřišti Realu Sociedad tři body za výhru 1:0. Vítězství Bílému Baletu při absenci Cristiana Ronalda i Karima Benzemy vystřelil Gareth Bale, jenž v 80. minutě prolomil střeleckou smůlu. Real tak jako první z vedoucí trojice zvládl svůj zápas a hodil rukavici Atléticu a Barceloně.

Los Blancos byli od počátku zápasu nebezpečnější, už v 9. minutě mohl posunout svůj tým do vedení James Rodríguez, Rulliho v brance San Sebastianu ale nepřekonal. Prakticky celý první poločas byl ve znamení zahazování šancí v podání hostů. V 15. minutě centroval Modrič na Balea, jehož hlavičkovému pokusu scházelo jen velmi málo stejně jako o sedm minut později, kdy mu na hlavu naservíroval míč pro změnu Nacho.

Další soustavný tlak si Bílý balet vytvořil před koncem poločasu, nicméně už překonaného Rulliho zastoupil po průniku Nacha na brankové čáře González. Až ve 44. minutě se dostali ke slovu také Baskové. Překvapivý gól do šatny měl na kopačce po pasu Oyarzabala hbitý Zaldua, jeho tvrdá rána však postrádala přesnost.

Další tutovku si hosté v černém vypracovali v 58. minutě. Po nešťastném obranném zákroku Yuriho se k odraženému míči dostal ve vápně San Sebastianu Bale, ale balón namířil jen do obránců před sebou. Už to vypadalo, že Real smůlu před brankou soupeře neprolomí, v 80. minutě však míč konečně skončil v domácí brance. Při po hříchu jediné gólové akci utkání centroval do ohně před Rullim z pravé strany Lucas Vázquez. Na hranici malého vápna Bale předskočil Elustonda a domácí gólman už neměl šanci zareagovat - 0:1!

V nastavení ještě musel vytasit Keylor Navas brilantní zákrok proti hlavičce Zurutuzy, naděje Realu na titul tak i díky němu pořád zůstávají naživu. Madridští tedy dobyli San Sebatian a budou čekat jak si povedou jejich konkurenti.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - SD Eibar 2:0

29.04.2016 20:30

Góly: 43. Carlos Carmona, 82. Jony

Sporting Gijón stále nevzdává boj o záchranu. Na svém hřišti si klub z Asturie poradil s Eibarem v poměru 2:0 a dostal se mimo sestupové pásmo. V první půli dal Baskům gól do šatny Carlos Carmona a definitivní podobu skóre dal necelých deset minut před koncem Jony. Již zachráněný Eibar je nyní na dvanácté příčce, Sporting okupuje sedmnáctou pozici.

Zápas dostával tempo jen velmi pozvolna a diváci se na stadionu El Molinón dlouho nemohli příliš bavit. Až ve 20. minutě rozčeřil klidnou hladinu utkání hostující Jota, který pláchl všem pronásledovatelům a zakončoval sám proti brankáři Cuéllarovi. Ten však svým výběhem vykryl všechny nebezpečné prostory a Jota nakonec pálil jen do jeho připravených rukavic.Stejný hráč mohl dát vedení Baskům opět ve 36. minutě. Při svém sólu po pravé straně však opět ztroskotal na vyběhnutém domácím gólmanovi!

A tak se možnost jít do vedení naskytla domácím. Běžela 43. minuta, když aktivní Jony vyslal povedený centr z levé strany a v pokutovém území Eibaru hlavičkoval nikým nehlídaný Carlos Carmona. Brankář Riesgo neměl proti jeho střele k tyči žádnou šanci - 1:0! Euforii ze vstřelené branky si domácí přenesli i do druhé půle a konečně vyrovnali hru. Míč se tak pohyboval v dostatečné vzdálenosti od domácí svatyně a příznivci Sportingu pomalu tlačili čas kupředu.

Zápas se lámal v posledních dvaceti minutách. Nejprve vyslal na domácí svatyni neuvěřitelnou dělovku Enrich. Marně natahujícího se brankáře Cuéllara však zachránila tyč, od které se míč nakonec odrazil mimo nebezpečí! O deset minut později pak dal rozhodující branku Sportingu Jony. Ten využil obrovské hrubky v obraně hostů a svůj únik zakončil chladnokrevně pod padajícím Riesgem - 2:0! Dvoubrankový náskok už domácí udrželi a mohou se radovat z veledůležitých bodů pro záchranu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona362745104:2985
2.Atlético Madrid36274560:1685
3.Real Madrid362664105:3284
4.Villarreal CF361810844:3164
5.Athletic Bilbao361771255:4458
6.Celta Vigo361691150:5757
7.Sevilla FC3614101249:4352
8.Málaga CF3611121334:3345
9.Valencia CF3611111444:4444
10.UD Las Palmas361271744:4943
11.Real Sociedad361191642:4742
12.SD Eibar361191646:5642
13.Real Betis3610111531:5041
14.Espanyol Barcelona361171836:6740
15.Deportivo La Coruña367181143:5939
16.Granada CF36991842:6536
17.Rayo Vallecano368111748:7035
18.Sporting Gijón36981937:6135
19.Getafe CF36981935:6435
20.Levante UD36782134:6629

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (329)

Přidat komentář
X-bano-X

Gijon paráda

Reagovat
Ángel di María 22

OK, vyhráli jsme..

Reagovat
Kokesh

Diky Garethe za dva zapasy,sest bodu a stale sanci na titul, bez tebe by jsme to asi nedali. MOTM pro me Ramos, dnes kral. Na to v jake jsme byli pozici, hodne slusny vykon, Socky jedinou sanci v nastavenem case.

Ted ukazat Anglicanum, jak se hraje fotbal ve Spanelsku a kdo vladne fotbalovemu svetu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

No ta posledí slova jsou trochu mimo mísu nemyslíš?

Reagovat
misinho7

vyhrajeme LM a ukaze sa kto vladne europe ...real a spanielsko..easy

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj optimismus bych chtěl mít

Reagovat
Billy McClane

Mas pravdu. Spanielsky klubovy futbal uz davno nemusi nic dokazovat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
eder

"Díky Garethe..... Teď ukázat Angličanům..." Hlavně Gareth to chce ukázat Angličanům, Kastilec jeden.

Tihleti náckové...

Reagovat
misinho7

Tak dalsi tazky ligovy zapas a znova rozhodol Gareth.. a znova dobry vykon az na tu jednu spalenu tutovku, a co sa tyka hlaviciek tak tam snad nema konkurenciu..

Inac vykon nic moc ale podstatna je vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím no, ale co chybí Ronaldo, tak Bale je (aspoň teda v lize) definice clutch hráče. Jak dneska, tak proti Rayu, jsme ty body získali čistě díky jeho gólům. Sice toho i dost spálil, v mezihře působí jak kopyto, ale ty body ve finále máme jen díky němu. Nevím jak ostatním, ale mně to stačí.

Reagovat
misinho7

je to pravda ale niektori ludia to proste nechcu vidiet...stale pojdu to svoje a pritom bez neho by sme o ten titul uz nehrali...ako nahle nie je Ronaldo dokaze ho zastupit

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tohleto je presne ten duvod, proc ma GB svuj vyznam pro Real. Pulku casu je na presdrzku, ale pak dokaze vydolovat body, ktere byste bez nej proste nemeli. Kdyby misto nej hrali nejaci odchovanci, tak uz si treba muzete nechat o titulu jen zdat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

Zatial rozhodol Away z iba Rayo , Sociedad + gol Vale , FCB Asitencia .

Odchovanci by to urcite neurobili

Reagovat
Mateo16

LM 0+0 Furt to iste dookola

Reagovat
vilp

Než tohle budeš psát, tak se podívej, na kolik zápasů měly za poslední dva roky jeho góly vliv, pak totiž zjistíš, že je spočítáš na prstech jedné ruky.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Atlético de Madrid

Za pul hodiny ti sem postnu presny cislo

Reagovat
Ángel di María 22

A jeste to rozdel to tech tabulek, jak u Messiho a Ronalda s tim, jak tezky ty zapasy byly. Faze LM / poradi v tabulce PD

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Atlético de Madrid

to delat nebudu, je to moc prace

Reagovat
Mateo16

Ja teda dufam ze nebudes pocitat Home zapasy pretoze tam sa to striela "kazdemu".

Reagovat
Kokesh

Nepocitat home zapasy, primaky ani penalty. To umi kopnout kazdy blbec.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

To znamena ze proti Celte napr doma ti to rozhodne aj Jese s Iscom .

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

A postni rovnou Neymara. Ten z te trojky musi mit letos nejmene.

Reagovat
Atlético de Madrid

ok, rozhodl jsem se proste jen spocitat zapasy, ve kterych Bale za narozhodneho stavu zajistil body (tj. remizu nebo vyhru) pripadne postup v poharu.

Je to celkem 28 bodu v lize za tri roky. Z celkovych 263 bodu je to 10,6 %.

V poharech dal vitezne goly ve finale Copa a LM (to vsichni vime), dal postupovy gol proti Schalke (nicmene beru v potaz, ze RM dal tech golu celkem 9). Jeste jsem zapocital jeho gol proti BVB, kdy RM postoupil o jediny gol, a tudiz se da brat, ze bez Baleova golu by nepostoupili. Snad jsem na nic nezapomnel.

--------------------------

13-14

liga - vítězný gól proti Valladolidu (4:0, hattrick)

copa - vítězný gól ve finále

LM - zajistil bod za remízu s Juve, vítězný gól v prvním zápase proti Schalke (6:1), první gól proti Dortmundu (Real postoupil s celkovým skóre 3:2), vítězný gól ve finále

14-15

liga - vítězný gól proti Málaze (2:1), Almerii (4:1), Córdobě (2:1), Levante (2:0, oba góly)

LM - vítězný gól proti Basileji (5:1),

15-16

liga - remiza proti Valencii (2:2), vítězný gól proti Betisu (5:0), Eibaru (2:0), Rayu (3:2), Sociedadu (1:0)

Reagovat
Atlético de Madrid

* 9,39 % samozrejme

Reagovat
Billy McClane

To je horsie ako som si myslel

Reagovat
vilp

Branky u vítězství o 3 a víc gólů mají podle mě na výsledek minimální vliv, ať už jsou vítězné nebo ne. Za poslední dva roky mi to vychází na 7 zápasů, kde ti chybí letošní Valencia na Mestalle, kde ta hlavička znamena remízu. Z celkových 74 zápasů žádná sláva vzhledem k tomu, že to má být specialista na body.

Reagovat
Atlético de Madrid

tu Valencii ta mmam...

Reagovat
vilp

To jsem přehlédl, sorry. V Lize tam u první sezony chybí bod z Madrigalu, což ve výsledku dělá 23 bodů z celkových 263 = 8,74 % v lize, to je teda docela nízké číslo vzhledem k jeho volnosti a postavení. Tipl bych si, že takový Higuaín ho za ty tři sezony pod Mourinhem musel slušně rozdrtit. Co se mu rozhodně nedá upřít, jsou ty góly proti Atléticu, Borussii a Barceloně, zatím jeho tři nejdůležitější. Ale na ligu žádný specialista není ani náhodou.

Reagovat
Atlético de Madrid

Bod z Madrigalu jsem nezapocital zamerene, protoze to skoncilo 2:2 a Bale daval na 1:1...

Nicmene souhlasim, je to dost maly cislo vzhledem k jeho vytizenosti. Nicmene se proste neda rict, ze je uplne k hovnu, protoze tech 28 bodu by Realu prece chybelo a nikdo ti negarantuje, ze by ty zapas zrovna rozhodl nekdo jiny. Jasne, treba by jiny utocnik hral lip, ale tento prinos Balea tu proste je. Nemluve o tom, ze na spoustu golu taky nahral...

Reagovat
Ángel di María 22

Takže jsme se dostali k podstatě věci, že to je hodně malý číslo, což všichni nějak tak tušili i bez statistik.

Reagovat
Hokaido

Jen tak pro zajímavost, podle týhle logiky letos Ryiad Mahréz zařídil 23 bodů. A to se tam teda nepčítají dvě výhry 3:2 v Evertonu a WBA, ve kterých dával po dvou golech.

A to se nepočítají asistence, kterých má 11, z nichž většina znamenala taktéž body.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jasne no, o rozdilu prinosu Mahreze a Balea a fakt asi neda vubec diskutovat

Reagovat
Hokaido

Jasně, však to jsem ani nechtěl.

Čistě náhodou, u Griezmana takovou statistiku nemáš?

Reagovat
Atlético de Madrid

Bohuzel, ale taky by me to zajimalo

Reagovat
Kokesh

Na twitter píší jedenáctý vítězný gól letos v La Lize , to asi nemá konkurenci.

Reagovat
Kokesh

Z celkových? Takze pocitas jen zapasy ve kterých hrál, ne?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ne, pocitam vsechny body, ktery Real ziskal. To cislo nema rikat, kolik bodu mohl Bale zaridit, ale kolik z celkoveho poctu bodu ziskal Real diky nemu.

Reagovat
Kokesh

No jasny, ale když vynechá každou sezónu třeba 15 zápasů díky zraněním, tak ty procenta nemají skoro váhu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ok, tak muzeme takhle. Bale odehral za Real 80 zapasu, tzn. ze mohl uplne teoreticky zaridit 240 bodu. Zaridil jich 28, coz je 11,6 %.

Reagovat
Atlético de Madrid

A rozumim, ze to jsou spis takovy orientacni cifry pro zajimavost, pro detailejsi analyzu nemam prostredky ani chut.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ángel di María 22

To je další věc u něj, je poměrně dost často zraněnej. Další negativní aspekt, ať chceš, nebo ne. (Pry se dokonce zranil na golfu, i kdyz nemel hrat - ale to uz je jedno, proc)

Reagovat
Mateo16

To neni dolezite urobi si 4+0 g doma proti Rayu a Getafe a uz je "nedotknutelny"

Reagovat
Mateo16

Pre Garetha je vytvoreny cely system RM . Odstaveni su technicki hraci ako Kova , James , Isco . System by bez neho mohol vypadat uplne inak a potom ma cloveku stacit ze posere kazdu situaciu a urobi 1+0 ? A to ma postavenie ako Messi .

Reagovat
smazaný uživatel

Isco by kludne hral miesto Kroosa, James na zaklad nema a Kovacic je nahradnik za Modrica

Reagovat
Mateo16

Ja hovorim o systeme a o celkom prevedeni hry .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Pro Garetha je vytvoreny cely system RM?

Reagovat
smazaný uživatel

v jeho Manageri jedine

Reagovat
Mateo16

4-3-3 sa vobec nehra pre Garetha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
r3

Presne tak. Sice je Cris samozrejme stale nas najlepsi hrac, ale aj on ma obdobia, kde to herne nie je nic moc, ale napriek tomu dava dolezite goly. Tym nechcem povedat, ze Bale je na rovnakej urovni, ale evidentne taha team teraz on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Baleova brzda.

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Tak ale je to pravda.Bez CR bude hrát Bale určitě líp.

Reagovat
misinho7

to je ale cista somarina, as nim aj karimom hraje dobre ..teraz sa len ukazuje ze ked neni Ronaldo tak ho vie zastupit a rozhodovat zapasy..ale to neznamena ze s nim je slabsi abo co

Reagovat
LAM

Je.Nemá tolik volnosti jako bez CR a to dělá hodně.

Reagovat
CHONG

To jsme viděli poslední dva zápasy.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Opička

Reagovat
smazaný uživatel

takze dnes to vzadu slo, vpredu o nieco horsie, najma v koncovke vsak Bale, ale aspon to odcinil

ked uz po tomto zapase Zidane nevidi, ze Jamesa potrebujeme a je pre nas velmi hodnotny, tak uz neviem.

Ramos, Varane, James, Modric, Lucas

Reagovat
zekq

tvl ten Bale je tragickej

Reagovat
Carrick

Gareth opět.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale sa tu kolkokrat vyhadzuje a nadava sa na neho ale on tu asistenciu a hlavne gol nejak da a rozhodne. toto bolo na nom zaujimave uz pocas 1. sezony kde mal ozaj dobre cisla. Velmi dobre zahral Modric, to je dalsi rozdielovy hrac a jeho praca v strede je nenahraditelna. Druhy zapas a 6 bodov, len tak dalej

Reagovat
roberos

Na Baleho se nadává a přitom dává góly . CR hraje prd a pak dá gól a je borec: Realisti probuďte se a važte si toho,že Baleho máte !

Reagovat
Israha

Inu, Bale má mentalitu lídra a rozdílového hráče, chce dávat/vytvářet góly a je schopný převzít zodpovědnost, když se to po něm žádá, alespoň tedy v letošní sezoně. To prostě Isco (jakkoliv je lepší driblér a technik) ani James (jakkoliv je okolo vápna efektivnější a kreativnější) v sobě nemají a to z nich ve výsledku bohužel činí méně platné hráče, než Gareth. Viz dnešek, kromě gólu měl další čtyři více či méně dobré šance k proměnění, kolik jich měli ostatní?

Reagovat
Mateo16

Je krasne ze Villarreal a Atletico s 4-2-2 mieria k historickemu uspechu zatial .

James dokaze byt este efektivnejsi ako Gareth lenze jedine co vieme Jamesovi robit je hadzat polena pod nohy . Minuly sezonu 17 golov a to ten system nebol upraveny na neho .

Tento rok Gareth 19 . hmm diky ja mam v tom jasno .

Reagovat
Israha

Minulou sezonu ano, to hrál skvěla a Bale podprůměrně. Ale letos, jak všichni víme, James takto efektivní není a nedaří se mu to v průběhu celé sezony zlomit, naopak Bale je v konstantně slušné (ne výborné, ale slušné) formě celou dobu. Z toho plyne jasný závěr, kdo by měl dostávat přednost a proč.

Reagovat
Mateo16

k Jamesovi iba jedno pozri zase kde hra LCM . Kde neni jeho post . Pozri ako hral pod Zidanom na "RW" .

To ze Zidane zavrhol ten system po jednej prehre proti najpevnejsiej obrane sveta je iba jeho chyba . Nehovorim ze neurobil dobre pretoze Isco a James si tu lavicku zasluzili . Ale tato debata je o tom ci dokaze James byt efektivny ako Bale . Ano dokaze

Reagovat
Israha

Dokáže, ale momentálně, MOMENTÁLNĚ tak efektivní není, to je jedna věc. Druhá věc je pak to, jestli by dokázal být tím lídrem co do přístupu k zápasu, kdyby na něj ta role padla...Bale toho schopný je, u Jamese si tím zatím jistý nejsem.

Reagovat
Mateo16

Isco vs Gareth . 10 a vs 10 a

A to znova Iscovi celu tuto sezonu pod nohy od Zidana a Beniteza polena hadzane .

Znova mam v tom jasno

Reagovat
Israha

Isca neřeším vůbec, to je nadpozemský talent, ale jeho herní inteligence a cit pro volbu správného řešení situace má ještě gigantické rezervy.

Reagovat
Mateo16

jj ked davas Isca na ostre RW a potom ho nezmyselne pre prehru proti Atleticu posadis . Cuduj sa svetu .

Reagovat
Israha

Kecy, herní situace řeší často špatně i na pozici, která je pro něj standardní. Tak to prostě je, ať už si tady z důvodu toho, že je Španěl, sympaťák, nestál moc a hraje líbivě, namlouváme cokoliv. Ty zkušenosti mu chybí a proto rozdílovým hráčem zatím není.

Reagovat
Mateo16

Kolko krat hral na svojej prirodzenej pozicie pod Benitezom ? 0 ? A to mu este zakazal tahat vsetky lopty co mu zobral jeho najsilensjiu zbran . A to nie iba Iscovi .

Ale nasa debata je skor o tom ze Garethov prinos efektivny o hernom ani nehovorim je zanedbatelny s tym co by sme mohli dostat s Isca a Jamesa . Takto mu tam este hodil Casemira nech sa mu hra lepsie

Reagovat
Israha

Viz moje odpověď Ángelovi dole...Bale ti nabízí rychlost, atletičnost, jednoduchost a přímočarost, což jsou taky nezanedbatelné přínosy. A pokud k tomu přidá i tu zmíněnou ochotu vzít to na sebe a rozhodnout (o což se letos snaží s poměrně dobrými výsledky), tak prostě má logiku, že dostává přednost před jinými. Tady nejde o sympatie a nějaké coby kdyby...Bale tady a teď podává výkony a přidává herní elementy, na kterých lze stavět, zatímco jeho konkurenti ne.

Reagovat
Mateo16

Naozaj v Away zapasoch tie atributy vyuzije ? To je to co potrebuje na PD ? rychlost ? jednoduchost ? V PD ?

Reagovat
Israha

Ehm, jednoduchost hry Lucase při centru a atletičnost Balea při výskoku vyhrála dnešní away zápas, takže ano, i tohle je potřeba, pokud to nejde kombinačně.

Reagovat
Mateo16

Tak ja sa radsej pozrem FCB kde kombinacna hra vyhrava titul dlhodobo . Zatial co tu ta priamociarost a jednoduchost nevyhrava nic .

Reagovat
Israha

A cože to stálo za Enriqueho loňským treblem? Ano, přesně tak, částečný odklon od guardiolovské tiki taky a sázka na větší přímočarost se silným Suárezem na hrotu. Ideální prostě je, mít ve hře takové i takové elementy. A stojím si za tím, že přítomnost Balea tuto možnost nabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

akého Jamesa? ved ten hrac celu sezonu nic nepredvadza az na par zapasov

Reagovat
Ángel di María 22

To má 2 strany mince.

Když tyhle šikovný hráče zasadíš do systému, ve kterym to budeš drtit, viz Carlovo 442 (bez Balea a ta ohromujici statistika v pomerne velkym poctu zapasu), tak potřebuješ minimálně takovýho hráče, jako je Bale. Protože ten tým nepotřebuje jeden gól hovna, aby rozhodoval. Navíc tam je Cristiano a Karim.

Dneska třeba ale, bych rozhodně s Balem hrál, tady přece nešlo o to, aby šel Isco místo něj. Dnes by třeba i Bale dal víc gólů, kdyby měl za sebou / vedle sebe lepší hráče, než Casemiro, Mayoral, Danilo, Lucas ( i když ten hrál dobře ) a podob. Obecně prostě v základu nemá co dělat a vadí mi, když hraje špatně, že se nemůže jako James třeba posadit. Vtakovymhle zápase určitě ať hraje, dneska mi šlo spíš o složený zbytku sestavy, ale komentoval jsem Balea, protože hrál naprosto strašně a neumí to. Rozhodl zápas, tuhle funkci mu dneska neberu, ale z tý celkvý statistiky je vidět, že to byla spíš vyjímka.

Reagovat
Israha

Hele, já jsem Baleovi dva roky nemohl přijít na jméno, šíleně mi lezl krkem, jak nehrál adekvátně své ceně a hypeu, a jak kvůli němu šli o dům dál Ángel s Mesutem, což pro mě byli hráči, na nichž se mohl tým Realu postavit dlouhodobě...

Ale víš, co se říká - give credit where credit's due, a letos objektivně Bale má solidní sezonu a začíná ukazovat, v čem může být jeho přínos. Jo, je to jen letošek, ale James měl zas jenom loňskou sezonu a Isco, jakkoliv je to výborný hráč, má se stabilitou výkonů problémy celou dobu, co je v Realu. Si prostě myslím, že s Baleem se ta nevůle fanoušků táhne už tak nějak ze zvyku, i když letos k ní více čí méně nejsou valné důvody. Podle mě v tom týmu platný je, protože technika a mezihra taky nejsou jediné faktory, které jsou důležité (a ano, v těchto je oproti Iscovi s Jamesem pozadu), když chceš vyhrát zápas. Někdy tam ty góly musíš dotlačit silou vůle a jednoduchou, fyzicky založenou hrou - a tu Bale nabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je jakoby hezky, ale my prece nesrovnavame Isca s Balem na jedny pozici, ze ne?

Isco, James a podob. prece vytvari v zaloze pudu pro strelce typu Karima a Ronalda, aby byli uspesni. Nehlede na to, ze kdyz James hral na svy pozici pod utocnikama, tak Balea statisticky drtil a to se vubec nemusime bavit o technice atd.

Ja vim, co mi chces rict, ale je to asi jako tak, ze v nouzi si reknem - ok, uz to neni tak hrozny. Cela vec je ale o tom, ze s nim v sestave nikdy nebudeme tak dobry, jak bychom mohli byt. O tom to je. Dlouhodobe.

Reagovat
Israha

Beru tenhle názor, jenom si nemyslím, že s Baleem ten tým nebude tak dobrý, jako bez něj. Jo, bude se hrát jinak, ale nemusí to být nutně hůře. Bale je ke Karimovi a Cristianovi třetí hráč, který je schopen udělat min. 20+10 za sezonu, můžou takhle fungovat jakýmsi způsobem soběstačně (á la MSN) a částečně ubrat záloze na povinnosti vytvářet jim gólovky.

Ta hra pak bude jiná než s Jamesem, méně "španělská" a víc přímočará, ale musí to být nutně hůře? Dnes jsme viděli, že ostrý centr a dobrá hlavička je proti organizované obraně efektivnější zbraní, než pomalá a zdlouhavá kombinace s technickými finesami. Carlo neměl patent na nejlepší a nejúčelnější fotbal, srovnatelně kvalitních výsledků a výkonů se dá dosáhnout i jinak. A pokud v tomto jiném způsobu najde své místo Gareth (jakože to vypadá, že by i mohl), tak ať hraje.

Reagovat
Mateo16

vykonost Bale je co ? Kanadsky bod ? Posudzovanie Garetha podla kanadskeho bodu . Pretoze Las Palmas , Wolf , Wolf , City , dnes atd atd to bolo od neho hodne biedne

To asi ten rozdiel medzi FCB a Atleticom a tu sa hraci podsudzuju podla kanadskych bodov . To 4 miesto bude realnejsie a realnejsie

Reagovat
Israha

No pro útočníka kanadské body důležité jsou ze všeho nejvíce. Hráč vepředu je nanic, pokud to odmaká nebo je technicky na výši, ale z té jeho dřiny či technických kvalit neplynou góly, příp. vytvořené gólové šance.

Reagovat
Mateo16

Morata je krasny priklad toho ako hrac bez bodov rozhoduje kazdy velky zapas .

Reagovat
Israha

A čím přesně?

Reagovat
DreamTeam

Když sedne mezi náhradníky

Reagovat
smazaný uživatel

bez uz do prdele z eurofotbalu lebo to je neskutocne. vo futbale rozhoduju goly a asistencie a nie to kto je viac sympaticky vid u teba James. a ked to nedokazes pochopit nechapem naco sem lezes. Atletico nehra na krasu, hra na body a body su titul.

Reagovat
Hurrikane

Atlético, to je klasa.... ať jdou doprdele autobusáci

Reagovat
frankiefcb

60 gólů a autobusáci

Reagovat
roberos

Jsou to autobusáci a občas brejk ! Dost nekoukatelné

Reagovat
Feind

atleticu verim na titul nejvic. tak nejak vic verim na ztratu barcelony. atleti to vzdycky nejakou ukopou vyhru o 1 gola

Reagovat
Elliasson

Bohužel Barca už nemá kde ztratit, zatímco my ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte stále sa tu Bale vyhadzuje? Dementi

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho vystvu uz konecne. nezasluzi si hrat za taky ubohy klub v takej trapnej cirkus lige

Reagovat
Mateo16

Reagovat
raduinho

Reagovat
madridcan

Radšej mal hrať v tíme, ktorý keď konečne výhra osobný boj s Arsenalom, tak mu ukáže prostredník Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Foxes>Real Madrid

Reagovat
madridcan

Uvidime mozno dalsiu sezonu...aha, prepac. Chelsea nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Jak hraje Bale? Bude za hvězdu EURA?

Reagovat
Hokaido

To je dost možný, s Xavim to bude zabijácká dvojice.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

Akorát škoda Neymara, strašnou bídu hraje

Reagovat
Atlético de Madrid

Super, tak teď dohrát ligu s náhradníky a vyhrát Champions League.

Reagovat
raduinho

Reagovat
madridcan

Ziadne, si to ty?

Reagovat
Atlético de Madrid

ten jeste hraje o druhy misto a Pichichi pro Ronalda

Reagovat
madridcan

Mozno hodi Ronaldovi dalsiu loptu na ihrisku nech ma viac moznosti skorovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak to vypadá, že céerko má po Pichi(chi)

Reagovat
smazaný uživatel

sak proto uz nehraje, nema motivaci

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější trofej pro Real

Reagovat
roberos

To budu rád ! Jeho poslední výkony jsou dobré ,ale půl roku hrál prd a byl často na lavičku !

Reagovat
smazaný uživatel

Letos si ho beztak nezaslouží, Luis dal nespočet klíčových golů a k tomu má 15 asistencí Stejně je to ale jedno, podstatné je, kdo získá titul

Reagovat
Ed_Hazard

09:35 Manchester United dokončil příchod Chonga

Chongu, dobre ty

Reagovat
madridcan

Tohle je na krev

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje basnicky byly na krev....kdyz pominu vlezdoprdylkovani teda....

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Zase blbe, tyhlenc si mel pouzit

Reagovat
madridcan

Nefandim Arsenalu, mam dôvod ma usmev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Vamos Barca, uz len 2 zapasy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez 9 gólů ve třech zápasech...to někteří čeští útočníci dají za dvě sezony

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba Fenin to nestihl za posledních 7 let

Reagovat
roberos

Reagovat
DreamTeam

Psát nesmysly si můžete jak chcete. Perez ho po tom co Bale vyhrál oba ligové zápasy bez Ronalda stejně neprodá.

Reagovat
roberos

Bale je v koncovce lepší než Ronaldo ( nepotřebuje 7 střel na gól !) a navíc je rychlejší.

Reagovat
misinho7

Reagovat
roberos

TAk jsem se mrknul na stránky REalu a zase tam spousta fas Realu brečí,že rozhodčí vyloučil hráče Betisu a Rakitiče se ani nedotkl ! To je opravdová nesoudnost,když je jasná červená zpochybňována jen kvůli tomu ,že se jedná o Barcu. Nám úctu ke všem fanouškům Realu,kteří takové případy vidí nezaujatě a oponují takovým fans Realu .

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na stránky Barcelony po minulém zápase a taky se tam nic nepsalo o tom, že Barcelona dala jen 2 regulérní goly z 6 To je opravdová nesoudnost, když nejste schopni to přijmout! Takové případy se vidí jen na stránkách Barcelony!

Reagovat
roberos

Ty patříš mezi ty bl.. nesoudné . Co odpískané ofsajdy ( která nejsou a bylo jich už mraky) v neprospěch Barcy ! kolik davá Real gólů ,které nejsou ( filmované penalty mága CR,ofsajdy apod.) Na stránkách Barcy se nepíše 30 komentářů o Barce a jejich nególech ! Na stránkách Realu vidíš třeba vložené video o nefaulu na Rakitiče ( ten blb... co to tam vložil se sám usvědčil ze lži co píše ). ztěch záběrů je vidět jak byl Rakitič faulován - jasná karta !! a on a jemu ( mezi ty patříš i ty ) pláče a ohýbá pravdu pro své kecy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a já jsem něco říkal o červené? Můj názor je ten, že byla spravedlivá, tak prosím Tě, nemluv tady hlouposti! JJ a třeba ruka Piqueho proti Gijonu, že! A jasně regulérní gol Bale proti Barceloně, že? Nemáš argumenty, tak nepiš blbosti

Reagovat
Phillipinho

Granada . Takhle se hraje o zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

SOm dal na Palmy solo. Tak krasne to začalo a potom to hentak skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti povím, to byla teda pěkná blbost.

Reagovat
blaugrana

Ten kurz bol krásny. A keby dali Palmy na 3:1 pri tom brvne, tak je to doma.

Reagovat
blaugrana

Bude celkom slušná paródia, ak nás odstrelí barceloňák Rochina. Aj Cuenca tam je. Hmmm.

Reagovat
Phillipinho

Viera je uzasny hrac, krasne se na nej diva a letos vylepsil finalni fazi. Vtipny, ze Vale ho pusti zadarmo, ackoliv ani jeden jejich kridelnik nedosahuje kvalit Viery.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by to chtělo, aby Espanyol nebodoval proti Sevilla a zůstal v aktuálním ohrožení sestupu. Na Nou Campu beton a tvrdá hra, ať Barcelonu bolí. Ještě by to chtělo, aby byla Granada donucena bezpodmínečně vyhrát v posledním kole a jakákoliv ztráta Barcelony by nemusela být tak nereálná.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nou Campu beton a tvrdá hra, ať Barcelonu bolí. /// myslim, ze vieme jak to dopadne

Reagovat
netopier

V derby je jedno na akej pozícii je aký tím... Barcelonu bude bolieť zápas s Espanyolom aj keby sa hral v letnej príprave...

Reagovat
smazaný uživatel

A v případě,že by beton a brutální hra nestačila ,tak vhazovat do hry druhý míč,ne?

Reagovat
valloire

no a kdyby jste zase nestačili vy, nějaká ta penalta v kombinaci s red taky helfne že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že bys tady měl jednoznačně napsat, že zákroky na Barcelonu se v rámci zachování spravedlnosti nemohou trestat kartami a penaltami v žádných případech.

Reagovat
valloire

No mohou, ale otázka je, co je "zákrok" na Barcelonu. Pro jiný tým to obvykle znamená, že podobný zákroky se tak netrestají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten metr byl vidět třeba při žluté Messiho za protesty, zatímco Petros,který na rozhodčího nepříčetně křičel několikrát nic nedostal,a taky při žluté Alvése za zákrok na protihráče a ta samá situace při zákroku Musondy na Busquetse.

Reagovat
valloire

Netoč se na jednom zápase. Víš, řeknu ti tohle : jsou dva kluby, při kterých nejde o to, rozhodnout férově na hřišti, ale o to, aby sudí neovlivnili nějak zápas. Můžeš na ně herně mít, ale stejně máš pořád strach, co se může v okamžiku semlít. Samozřejmě je to Barcelona a Sparta. Sparta v naší lize, Barcelona celosvětově. A o tom to je.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
10FKK

záchvat?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně, myslel jsem ,že o domácí lizei aspoň pomlčíš, ale to jak se píská Plzni nemá ve světě obdobu. Jenže ty prostě vidíš jen co chceš. jsou to tvoji nepřátelé,a tak na ně nakydáš co tě napadne, byť je skutečnost opačná.

A na jednom zápase s Betisem jsi se začal točit nevybíravými vulgarismy ty, takže taky nerozumím,i když jsem si na tvoji pokřivenou logiku a absenci charakteru mohl zvyknout ,ale ty svou laťku posouváš neomylně výš.

Reagovat
valloire

Jsi snad dost chytrej na to, abys pochopil, že nemluvím o pár sezonách. A to, jak se píská Plzni....zkus vyměnit brejle, vidíš to pořád a v jiným levelu u FC Barcelona. Plzeň se pouze přizpůsobila trendu naší ligy, který dlouhodobě určuje úplně jinej tým.

Reagovat
10FKK

máš formu! Tolik blábolů nedaj soused s real111 ani za tejden!

Reagovat
valloire

myslím, že je dost podceňuješ

Reagovat
smazaný uživatel

,ta optika je šílená. Plzeň se přizpůsobila by mohlo být největším hitem od vzniku Eurofotbalu.

Reagovat
valloire

Když o tom nic nevíš, tak proč se vyjadřuješ? Aha, culé. To pak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi po tolika letech dnes zjistil,že jsem culé? Slušný postřeh. A o připískávání(přizpůsobení situaci ) Plzni snad ví všichni.

Reagovat
valloire

Jasně že nám připískávaj. Přizpůsobili jsme se situaci.

Reagovat
valloire

Zjistil jsem to nedávno. Je to skoro nemožný zjistit, že někdo fandí Barceloně. Moc indicií na to není, ale povedlo se. Jsem holt dobrej.

Reagovat
CHONG

Když to bude znamenat, že vám místo titulu zbydou jen oči pro pláč, tak klidně i třetí a čtvrtý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty beze mě nemůžeš být,co? A že je ti každá prasárna blízká jsi tu už vyslovil mnohokrát,tak se běž raději věnovat tomu samému ve své práci.

Reagovat
CHONG

Nemůžu, hrozně mě baví to tvoje fňukání

Reagovat
10FKK

To už ti ta čubina utekla?

Reagovat
CHONG

Včera jsme měli menší rozmíšku, ale jinak s tvou mámou vycházíme bezvadně

Reagovat
10FKK

Tak to seš kromě debilního spratka i nekrofil...

Reagovat
CHONG

Zdála se mi trochu jako prkno, ale říkal jsem si, že je jenom napjatá z toho, jaké zklamání je její syn, ale co už, chybička se vloudila

Reagovat
10FKK

To si hochu asi vlez na nějakou rakev, což mě nepřekvapilo... Máma je třicet let spálená v urně. No zkusil si být vtipnej jako vždy a zase trapas. Nedivím se, že ti každá běhna uteče a ty chudáčku musíš mydlit rakve...

Reagovat
CHONG

Tohle je úsměvné, navezeš se do něčí rodiny a když ti dotyčný oplatí stejnou mincí, tak se čertíš.

Reagovat
10FKK

Kde se čertím? Tak ty už sis tu kurvičku z gay baru vzal?

Reagovat
CHONG

Nestihl jsem to, už je 30 let spálená

Reagovat
10FKK

ty to máš pěkně pomotaný....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi naprosto bezcharakterní hajzl a věř ,že se ti vše vrátí.

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
CHONG

To už jsi mi psal tolikrát, že to ztratilo glanc

Reagovat
smazaný uživatel

A stále žádný trest,co? Tak buď v klidu a chovej se takhle dál.

Reagovat
CHONG

Nic jiného mi ani na mysl nepřišlo

Reagovat
madridcan

To je strasne krasne ako sa hodnoti clovek podla internetovych diskusii. Chong je pohodak a vrelo dufam, ze sa mi dostane moznosti sa s nim zjebat pri prilezitosti finale Ligy Majstrov. Mozno sa hecnu s nami aj vymakane pravitka Teenz a One-Real Prajem vam nech si tiez zorganizujete nejake stretko. Hoc to moze byt zlozite, kedze pri vyhre Realu v El Clasicu sa vacsinou stava barak...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak to Jiří dokázal, ale ty musíš na něj narážet v každém příspěvku

Reagovat
valloire

Myslím, že se Jiří nemusí moc snažit. Jde mu to samo.

Reagovat
madridcan

Permanentne si obtiera usta hoc co chodil po zrazich, tak mam od nejednej osoby, ze aky je to clovek...

Reagovat
madridcan

Vies co je krasne? Ze som dosiahol to, ze hoc dam narazku, tak kazdy vie o kom hovorim Nech jeho pokrytectvo sa siri ako ziarenie v Cernobyle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vám přeji na srazu slušných lidí a pohoďáků pěknou zábavu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se s předstihem zachránily Palmy, tak by si to zasloužila i Granada. To mužstvo je hodně koukatelné a dokáže bavit. Ostatně ideální by byl sestup pouze dvou týmů. Getafe a Levante jsou dlouhodobě málo zajímavé. Gijón i Rayo naopak.

Reagovat
alcantara

Ak by padlo Getafe Levante a Pericos, tak by to bol najlepsi zostup v historii vesmiru. Hlavne nech tam zostane Rayo

Reagovat
pejsek5

Atletic by se ještě mohlo pokusit urvat to 4. místo a Villareal pěkně do LM po vítěztví EL

Reagovat
Magic player

https://youtu.be/UE2ufowzfRE

Skvele video, doporucuju sledovat hlavne ty cisla, Neymar vyhral celkem o parnik, byt uspesnost ma teda nizsi.

A zaroven mi prijde smutne, ze hracu Realu se tohle vubec netyka...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel som, ze sa o Reale Madrid nakrutil aj film.

http://www.csfd.cz/film/142019-zlo-mezi-nami/prehled/

Reagovat
Ed_Hazard

Jasnačkaa, tak isto aj o Barcelone

http://www.csfd.cz/film/372785-holcici-parta/prehled/

Reagovat
Ed_Hazard

Zľava Alves, Suarez, Rafinha a Ney

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

jede vam web fcbarcelona.cz?

Reagovat
valloire

porno stránky jsou eliminovány

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych chtěl číst debilní kecy, vzal bych si bravíčko časopis.

Reagovat
blaugrana

Nie. Už asi 4 hodiny je to dole.

Reagovat
valloire

nebo šel na fcbarcelona.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Rochina

Reagovat
Hurrikane

Getafe Snad se udrží

Reagovat
stas87

Co to Bebe na Paca skusal? on je asi fakt vymlety,ked si toto dovoluje.

Reagovat
Billy McClane

Getafe !

Reagovat
stas87

Kluc k zachrane pre Gijon vedie cez vyhru Villarrealu dnes.Ak to ponorka dotiahne,nebude uz mat v poslednom kole o co hrat.Je ale zivotne nutne vyhrat v Madride.Bohuzial,Granada ma Barcelonu..tam uz neverim.Rayo to ma vo svojich rukach,snad pomozu Socky tretiemu madridskemu klubu v rade na Anoete.Rayo by tak mohlo zachranu potvrdit s Levante,to uz nema o co hrat.Trosku neprijemne je to terat pre Depor,ti sice maju niekolko bodov oproti konkurencii,no maju ponorku a Real.

Reagovat
REPLIKATOR

Chcete mi říct, že Sevilla za celou sezonu nevyhraje jedno jediné venkovní utkání?

Reagovat
madridcan

Getafe a Rayo záchrana!

Reagovat
smazaný uživatel

Granada to asi neda...i kdyz v Seville vyhrat muze, ty uz nejde o vubec nic. Pokud remizuje Getafe s Gijonem a Granada s Deporem budou na 39 bodech, tak to bude pred poslednim kolem hodne zajimavy. O Rayo strach nemam.

Btw ten Depor teda dopadnul, kdyz si vzpomenu jak mu tady jeste pred par mesici LaCo prorokoval boj o pohary..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak me fakt mrzi naprosto zbytecny ztraty Athleticu, na to 4. misto jsme meli (stejne jako na finale EL), ale bohuzel zraneni nas zasahly v klicovejch momentech...

Reagovat
cejen13

Reagovat
blaugrana

Espanyol Barcelona bude hledat posilu mezi tři tyče a jednoho kandidáta si vyhlédl v Anglii. Katalánský celek má prý zájem o angažování Víctora Valdése, který je na odchodu z Manchesteru United.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Taky netuším ...

Jako jestli nemá žádné jiné nabídky, tak by se to asi vzít dalo, ale z Barcy odešel, protože chtěl poznávat nové kultury přece ...

Reagovat
blaugrana

Mohol byť stále "1" v Barce. Teraz je úplný vandrák.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl duvod pro media

Reagovat
smazaný uživatel

To Getafe se upsalo ďábblu ... To je fakt neskutečný.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

nám

Reagovat
smazaný uživatel

V těch mačích je vidět, že už jsou hráči odpočatější a svěžejší v soubojích. S trochou snahy už by nám to na titul stačit mělo - Espanyol si už zajistil záchranu, takže by mohli hrát trochu pohodověji. Granada v posledním kole bude hrát asi o všechno, takže tam nemůžeme jakékoliv úlevy čekat.

Co se soupeřů týká, tak Atleti mají Levante, které už nemá o co hrát, ale Atletům se tam dlouhodobě nedaří. I tak si myslím, že to jsou 3 body. A pak mají doma o nic nehrající Celtu, takže další 3 body.

Real má doma naprosto nevyzpytatelnou Valencii, takže tam se fakt nedá tipovat. A pak jedou na Depor, kterej je úplně v kýblu. Může se klidně stát, že budou hrát poslední kolo o padáka. Ale tam by to pro Madrid mělo být za 3.

Můj odhad je, že do konce ligy už neztratí ani jeden z prvních 3 týmů. Bylo by to asi poprvé v historii, kdy by se na devadesátku vyškrábaly 3 týmy naráz.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týká padáka, tak tam to Getafe motá zase nadpozemsky. Oni se v těch sračkách úplně vyžívají - to je rok co rok, co se v tom brodí po kolena (pas, krk), ale vždy z toho vyjdou čistí. Fandit tomu týmu musí být slušnej adrenalin. Celou sezonu v prdeli, ale v závěru šňůra 2 výhry venku a plichta k tomu (do té doby v celém průběhu sezony venku vyhráli jen jednou!!!).

Sporting jede tak nějak podle plánu - tomu jsem předpovídal 36 bodů, což je pravděpodobně bod z posledního kola proti Ponorkám. Na udržení to stačit nebude.

Rayo jede taky podle plánu na 38 - 39, což na záchranu bude stačit hodně těsně (Rayo má horší vzájemné mače s Deporem, kterej bude mít na konci sezony taky asi 39)

Granada těch předpovězených 37 bodů možná ani nedá. Tam to na záchranu stačit bude hodně těžko.

Čím dál tím víc to vypadá na Levante, Sporting a Granadu, což je v porovnání s tím, že s něma o záchranu bojovali i Pericos a Getafe docela hrůza.

Jak tady tak vidím okolo ty reakce, tak by mě zajímalo, z jakých příčin kdo přeje Getafe záchranu.

Reagovat
Billy McClane

Getafe? Su predsa madridsky tim (vyhoda ze netreba nikam cestovat) a je to nasa farma v prvej lige, kde naviac posobi aj viacero nasich uz byvalych hracov.

Reagovat
blaugrana

Farma? Čo pestujú zemiaky na obedy pre hráčov realu? Nič iné ma nenapadá, keďže hráči chodia len z realu do getafe a nie opačne. Čiže real je farma getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledním směrem do Realu byl Pedro Leon, ne? A ten nedopadl úplně šťastně.

Reagovat
blaugrana

Zahral si asi 3 zápasy a potom sa pakoval späť do Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Farma už to pro vás nějakých pár let není právě.

Reagovat
Billy McClane

Ta spolupraca praveze stale funguje. Mozno uz nie v takej miere ako predtym ale napriklad aj teraz je tam na hostovani Alvaro Medran. A v nedavnej minulosti tam prebehlo viacero vymien, napriklad Leon, Granero, De la Red, Parejo, Miguel Torres, Codina, Soldado, Adrian. Ja im proste fandim.

Reagovat
blaugrana

To je síce pekné, ale žiadny z tých hráčov neurobil v reale dieru,a keď nazývam nejaký tím farmou nejakého ďalšieho tímu, tak z dôvodu, že im vychováva hráčov. Toto je prípad, že odpadlíci t realu idú do getafe a to nie je žiadne farmárčenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Granadě bych přál, aby se zachránili - v posledním kole i když se bojím, že ani to nám nepomůže

Reagovat
CHONG

Je to klub z nejlepšího města na světě, víc netřeba

Reagovat
Kenneth

Z Amsterdamu neni pokud vim.

Reagovat
CHONG

Ale no tak.

Reagovat
Billy McClane

Boston

Reagovat
CHONG

Na hranici s vámi, bezvěrci.

Reagovat
valloire

Soudruzi nám nějak nedrží ideologický směr. Možná bude třeba svolat komisi a ve vzduchu je výtka.

Reagovat
CHONG

Taky se mi zdá, bude to chtít pokárání před celorepublikovým sjezdem.

Reagovat
valloire

Ale zase soudruzi se jinak projevují dobře, kádrový profil až na menší škraloup soudruha Kennetha je v pořádku, takže by to měla spravit pouze slovní výtka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Nebol si, tak drz picu.

Reagovat
10FKK

Boston smrdí stejně jako Madrid...

Reagovat
Billy McClane

Nemas chodit po kanaloch

Reagovat
CHONG

Co se divíš, myslíš, že by takového vandráka nechali chodit v Bostonu nebo v Madridu po ulici, kdepak, hned po příletu, šup s ním do kanálu, aby nehyzdil město

Reagovat
10FKK

Tvoje zkušenosti? Byl si s blbkou nebo sám?

Reagovat
valloire

Madridem voní čerstvý horský vánek z Cordiller. V Barceloně jenom smrad ze splašků ze Středozemního moře.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
10FKK

Píču!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

OT: San Jose konečne napĺňa potenciál, ktorý má. Thorntona som už odpisoval, ale ten týpek hrá opäť ako pán. Som zvedavý, či to dotiahnú až do finále.

Reagovat
Kenneth

Pens vs San Jose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

No ja to prajem Capitals kvôli Alexanderovi, ale cez Pens to bude ťažké.

Reagovat
patas92

Ta druhá dvojice na západě je podle mě lepší

Reagovat
Ángel di María 22

St.Luis to vyhraje

Reagovat
Ángel di María 22

Celý.

Reagovat
valloire

Jedině Penguins. Mario Lemieux.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ángel di María 22

Krom Realu nemáš vůbec vkus teda.

Reagovat
valloire

trochu se rozcházíme v naší lize, což je daný tím, kde bydlíme, pak věkově je to daný v NHL, kdy mě chytl Pittsburgh s Jágrem a Mariem a nakonec i v muzice, kde já jsem těžkej metalista a ty posloucháš ani nevím co to jako jééé? No ale hlavní a nejdůležitější je samozřejmě královský klub - známka velmi vybraného vkusu.

Reagovat
smazaný uživatel

si muj clovek

Reagovat
Switchback

Běž dopíči, Alex už to musí dát

Reagovat
valloire

Nějak ruskej mužik nic dávat nemusí. Naopak.

Reagovat
Switchback

Pff ... budoucí nejlepší střelec historie nhl

Reagovat
valloire

Ruskej mužik nemůže bejt nejlepší střelec v historii kanadsko americký enejdžel. To je tak jasná věc jako to, že Real Madrid je historický král Evropy a nikdo jinej to být nemůže.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Chceš jako říct, že nějakej vandrák ze Sibiře by měl bejt nejlepší střelec NHL jo?

Reagovat
10FKK

ne, jen se ti směju...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Tipuju je, nebo Dallas, no

Reagovat
Ángel di María 22

Dallas na to nemá obranu podle mě.

Reagovat
Switchback

Těm St.Luis bych to přál, Tarasenko je strašnej frajer ... no uvidíme

Reagovat
patas92

Jj, na to možná dojedou, no. Blues mají ten tým nejvyrovnanější. Ale zas mají super útok a hlavně nejlepšího hokejistu NHL Benna

Reagovat
valloire

Benn? Kdo to je? Myslel jsi určitě Crosbyho ne? Benna neznam, nějakej nadějnej junior?

Reagovat
patas92

Ty toho neznáš...

Reagovat
valloire

Já? Já vím všechno.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Caps. Holtby, kvalitní defka, Ovie a spol. v útoku. Přijde mi, že takhle na papíře vůbec nemají slabinu, i když tohle je PO no, na nějaký papírový předpoklady se tu nehledí. Ale St. Louis mám jako druhý favority no.

Reagovat
CHONG

Tučňáci si je povodí

Reagovat
Switchback

Uvidíme, akorát se mi u tučňáku nějak nezdá ten brankář

Reagovat
valloire

U Penguins brankář nebyl nikdy důležitý. Tučňácí soupeře prostě přestřílí a hotovo. Jedině takovej hokej má smysl, zbytek je připosraná plácaná.

Reagovat
blaugrana

To nejako nekorešponduje s tým, že vyspelý tím dá presne toľko gólov, koľko potrebuje. Ale tak chápem, že vo veku 135 rokov je si ťažké pamätať.

Reagovat
Switchback

Jj ale Orpik teď dostal na 3 zápasy distanc, navíc Pittsburgh hraje prostě dost dobře, bude to těžký, chce to aby Ovechkin taky začal střílet góly

Reagovat
Ángel di María 22

Kamos mel na ticketu 5x v sezone a ted 2x v play-off na Ovci, ze da gol a ani jednou nedal.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

letos je to tak strašně nevyzpytatelný

Reagovat
Kenneth

Gareth Bale má s Realem Madrid kontrakt do roku 2019, přesto by měl co nevidět jednat o jeho prodloužení. Podle informací deníku "Marca" by měl waleský reprezentant dostat o dva roky delší pracovní dokument.

Reagovat
Mateo16

19 mio ako Cristiano . Florentino je fakt picus .

Reagovat
smazaný uživatel

kolik má Modrič? s přehledem váš nejlepší hráč.

Reagovat
Mateo16

5 mega cca

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodol dva posledne zapasy ale herne nic moc, neustale laboruje s niecim. Dokaze sice rozhodovat zapasy ale k nam sa nehodi. Perez je futbalovo idiot prvej triedy

Reagovat
teenz

Reagovat
X-bano-X

V tejto sezóne nás čakajú ešte 3 finále, tak snáď sa to podarí

Reagovat
valloire

Je to hrozně napínavý. Jak to asi dopadne? Čekají vás ukrutně nabušený a po úspěchu hladový soupeři. Jestli to dáte, budete fááákt hustý.

Reagovat
patas92

Jestli to dáme, tak zakončíme sezónu se 4 trofejema. To je něco co se Realu nepovedlo snad nikdy. Takže ano, pokud se to povede, tak budeme fááákt hustý.

Reagovat
valloire

Real Madrid samozřejmě usiluje vždycky jenom o jednu trofej. O krále Evropy. To je trofej. Zejtra o ní hraje, můžete se kouknout. Všechny ostatní trofeje vlastně nejsou trofeje, ale cena útěchy pro ty, kterým nebylo požehnáno. A vám nebylo požehnáno moc mockrát. Protože Bůh je Bílý. Ne červenomodrý nebo červenožlutý. Červenomodrá nebo červenožlutá nejsou žádný barvy. Jediná správná barva je bílá.

Reagovat
Sergi Samper

Co na to Plzeň ?

Reagovat
valloire

V Plzni máme vyjednanou výjimku.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
10FKK

heroin?

Reagovat
valloire

Těžká realita. Vy máte svý finále s Granadou nebo Espanyolem, my s Manchesterem City o finále Ligy mistrů v Miláně. Každému co jeho jest. Heroin si obstarej, abys to zvládl.

Reagovat
10FKK

na rozdíl od tebe a bílých holek z čongova klanu, popř. tupounků krištofa, reala111 to zvládám velmi dobře. Navíc si vzhledem k vašim trapným výkonům žádný pohár nezasloužíte a doufám, že žádnej neuhaluzíte..

Reagovat
CHONG

No vidíš, a i ty trapné výkony nám stačí k tomu, abychom se v LM dostali dál než vy a v La lize byli bod za vámi

Reagovat
valloire

Nemusím ti furt snad vykládat, že zkušený a vyzrálý tým hraje přesně tak, jak potřebuje.

Reagovat
10FKK

Hlavně že se vám to líbí

Reagovat
10FKK

Nebreč vole!

Reagovat
stas87

Nolitovi drbe?Dobre,nemusel ist hned do Barceolny,mohol ale ostat v PD.Takto bude v Milane pol rok a uz bude vyplakavat,ako mu chyba Spanielsko a mozno ze aj Vigo.

Reagovat
smazaný uživatel

Another alternative to Nolito is a younger option. Cédric Bakambu is the most economical option. At 25 years is the benchmark Villarreal striker. He is a player with great ability definition, physical and agile. His first season at Villarreal is still very good and perhaps many think it is too early to be ripe for striker FC Barcelona . However, FC Barcelona are looking for a player who assumes the role of substitute and Cédric Bakambu would be a very good choice.

http://www.fichajes.net/noticias/4-alternativas-nolito-fc-barcelona-20160503.html

Reagovat
Rage

Pokud dáte 50 M Euro, o kterých se píše, že je jeho výkupka a pod kterou půjde Villarreal jen těžko, tak vzhůru do toho

Za tuhle cenu ideální hráč na střídačku

Reagovat
Mateo16

50 mega zlata bana . Snad sa znova vykradne Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

Bakambu je dobrej, ale diky jednomu povedenymu pulroku hned do Barcy...no nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem koukal vcera na tu dohravku a dneska jsem mrknul jeste na poledni zapas s Athleticem. To Levante ma taky celkem mrzuty osud. Jako padaka jim celkem preju, ALE! V prvnim zminovanem zapase s Athleticem, mimo to, ze ztratili vyhrany zapas v nastaveni, jim byl chybne odmavan regulerni gol. Vcera s Malagou za stavu 1-1, kdy Levante po prestavce tlacilo, to same.Opet chybne neuznany gol. Takze Levante muze opravnene mluvit o krivde, ale jak rikam, styskat se mi po nich nebude, to uz spis po Sportingu, pokud spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City, Arsenal and Tottenham are among the clubs who have shown an interest in Villarreal midfielder Denis Suarez, though a return to Barcelona remains his likeliest option this summer.

Source: Marca

Priviest za 3, predat za 30.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele