Primera División - souhrn 33. kola

15.04.2016, 22:27, aktualizováno 17.04.2016, 22:22
Komentáře a souhrny
Ve španělské lize se zamotává boj o mistrovský titul - Barcelona doma překvapivě podlehla Valencii, čehož využily oba madridští konkurenti. Athletic veze tři body ze hřiště Málagy. Eibar těsně přetlačil Real Sociedad, Celta remizovala s Betisem, Sevilla ztratila v souboji s Deportivem...

FC Barcelona - Valencia CF 1:2

17.04.2016 20:30

Góly: 63. Lionel Messi - 26. Ivan Rakitić (vl.), 45. Santi Mina

Trápení Barcelony pokračuje. Po vypadnutí z Ligy mistrů nezvládli svěřenci Luise Enriqueho souboj s Valencií a na Camp Nou prohráli 1:2. Nešťastný zápas začal pro domácí vlastní brankou Rakitiče a nepovedený poločas korunoval gól do šatny v podání Santi Miny. V 63. minutě sice snížil Messi, ale jeho pětistý gól v kariéře obhájcům titulu nepomohl.

Ambice Katalánců na zisk další trofeje pro vítěze Primera División dostaly další vážnou trhlinu. Barcelona potřetí v řadě v lize prohrála a nyní se na ni bodově dotáhlo Atlético Madrid. Na druhé straně se v řadách Valencijských urodil v nelehké sezóně obrovský úpsěch, který by měl Netoýpry i jejich nového kouče Paka Ayestarána povzbudit do další práce.

Barcelona zpočátku naplňovala roli papírového favorita, když se v první čtvrhodině do velkých příležitostí dostali Messi, Suárez i Neymar, ale ani jeden z hvězdného tria nedokázal vyzrát na skvěle chytajícího Diega Alvese. Ve stoprocentní šanci se pak ve 22. minutě ocitnul Luis Suárez, jenž hlavičkoval po rohovém kopu na přední tyči. Z velké blízkosti ale branku nevstřelil! Úvodní tlak Blaugranas tak vyšel vniveč a celý stadion oněměl, když přišla 26. minuta.

Z první opravdu velké příležitosti totiž udeřili hosté. Gomes vyslal přihrávkou do vápna Siqueiru, jenž se snažil procpat míč před branku. Jeho centr si ale nechtěně srazil do branky Rakitič, jenž dokonale překvapil gólmana Brava - 0:1! Valencie se až na výjimky stále bránila a dusno bylo před brankou Netopýrů znova ve 39. minutě, když Messi hlavičkoval z okolí penaltového puntíku. Diego Alves byl ale znova včas na svém místě. Katalánci dostali krátce před přestávkou lekci z efektivity. V poslední minutě první půle našel Parejo díru v rozhozené obraně Barcy a Santi Mina šel sám na brankáře. Nabídnuté šance se nevylekal a ranou na zadní tyč zdvojnasobil náskok svého týmu - 0:2!

Naději na obrat vykřesal domácím v 63. minutě Lionel Messi. Argentinský ostrostřelec byl na konci ukázkové souhry svých spoluhráčů a po přihrávce Alby snížil střelou z vápna na 1:2! Messi vsítil svůj pětistý gól kariéry, nicméně velkou radost z jubilejní branky mít po prohraném zápase nemohl. Ivan Rakitič pak dostal šanci napravit své zaváhání z první půle v 75. minutě. Po pasu Iniesty se krásně otočil ve vápně Netopýrů a poté pálil šikovně k tyči. Dnes naprosto skvělý Alves ale i jeho střelu vytalčil mimo nebezpečí!

Barcelona hrála v závěru na velké riziko, čehož mohli využít Rodrigo a Alcácer, ani jeden však třetí branku Valencie nedal. Alespoň bod pak mohl v poslední šanci zápasu trefit domácím Piqué. Stoper Barcelony ale po úspěšném zpracování střílel vedle a Valencie tak svůj náskok nakonec uhájila. Obhajoba titulu se tedy Kataláncům dále komplikuje a na prvním místě už jsou jen zásluhou lepšího skóre před Atléticem. Na třetím místě navíc číhá Real, který je jen o jediný bod zpět.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Granada CF 3:0

17.04.2016 18:15

Góly: 15. Koke, 59. Fernando Torres, 83. Ángel Correa

Atlético si hladce poradilo s Granadou a bodově se dotáhlo na vedoucí Barcelonu. Rojiblancos měli zápas od první chvíle pevně v rukou. Už po čtvrthodině hry poslal svůj tým do vedení Koke, na nějž navázali po změně stran Torres a Correa. Granada je stále o bod nad sestupovým pásmem, Atlético bude doufat v další zaváhání Blaugranas.

Atleti nastoupili do utkání po středečním vyřazení Barcelony z Ligy mistrů s velkou chutí. Už ve 3. minutě se do výborné palebné pozice dostal Koke, jenž si naběhl na Juanfranův pas, ale branku přestřelil. Na druhé straně se po vydařeném protiútoku Granady mohl blýsknout Peñaranda, ale míč v poslední chvíli vyrazil do bezpečí gólman Oblak.

Atlético se dostalo do vedení v 15. minutě. Carrasco vybojoval na levé straně vápna míč, který se přes Torrese dostal až na nekrytého Kokeho, jenž nekompromisní ranou vsítil první branku utkání - 1:0! Ani Granada nebyla bez šancí, ve 31. minutě byla dokonce blízko vyrovnání. Doucouré se skvěle uvolnil a následně přihrál Rochinovi, který povedenou střelou z velké dálky orazítkoval tyč! Simeone pak musel použít výrazných verbálních prostředků, aby své hráče probudil z letargie, do které upadli po vstřelení gólu.

A to zafungovalo. Zanedlouho po změně stran totiž Koke vyslal na zteč hostující svatyně Torrese a ten s velký přehledem svůj samostatný únik proměnil - 2:0! Andalusané se sympaticky tlačili do zakončení, ale branku Atlética už se jim výrazněji ohrozit nepodařilo. Naopak Madridští zůstali při chuti. V 83. minutě prodloužil dlouhý Oblakův výkop na polovinu soupeře Saúl, střídající Correa se snadno protáhl mezi oběma obránci a tváří v tvář gólmanu Fernándezovi nezaváhal - 3:0!

Rojiblancos pokračují ve stíhací jízdě za Barcelonou a na Real Madrid si stále drží jednobodový náskok. Koncovka letošní sezóny bude ve Španělsku vskutku napínavá!

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Villarreal CF 2:1

17.04.2016 18:15

Góly: 7. Javi Guerra, 81. Miku - 20. Adrián

Vallecanos si na svém hřišti došlápli na čtvrtý celek tabulky, když porazili Villarreal 2:1. První poločas skončil nerozhodně po brankách Javi Guerry a hostujícího Adriána, v 81. mnutě však vstřelil vítěznou branku Blesků Miku. Rayo vybojovalo důležité tři body v boji o záchranu, Žlutá ponorka padla po čtyřech soutěžních výhrách v řadě.

Přemožitelé pražské Sparty z Evropské ligy nezačali na Estadio Teresa Rivero vůbec dobře. Už v 7. minutě museli dotahovat jednogólové manko po gólu Javi Guerry. Ten doklepl míč do sítě po tvrdé ráně Mikua a celý stadion propukl v obrovské nadšení. Oba celky dělilo před zápasem v tabulce propastných devětadvacet bodů, ale na hřišti byly síly vyrovnané. V další dobré příležitosti se po pasu Bebého ocitl Miku, jemuž ale k uklizení míče do sítě hostů scházel na zadní tyči půlkrok.

Villarreal měl však přeci jen na kopačkách větší fotbalovou kvalitu, která se projevila ve 20. minutě. Adrián López si chytře počíhal na ofsajdové linii na centr dos Santose a krásnou ranou z prvního doteku rozvlnil síť - 1:1! Blesky však hrály srdnatě a šly za vyrovnáním. Ve 26. minutě srazila obrana hostů Llorenteho ránu nad branku a poté lapil Bebého pokus po rohovém kopu do svých rukavic Areola.

Ze zápasu se postupně vytratily velké šance, nicméně předváděná hra bouřlivě fandící publikum bavila. Nepříjemnost pro domácí přišla v 68. minutě, kdy musel na hřiště Jozabed Sánchez, jenž nahradil zraněného Zé Castra. Poločas bez šancí tak rozhodla až v 81. minutě povedená akce domácích. Tito poslal do vápna povedený centr z levé strany, obránci ve žlutém si nepohlídali náběh Mikua, jenž přesnou hlavičkou k tyči zajistil mužstvu Paca Jémeze velice důležité tři body - 2:1! Villarreal předvedl v Madridu především v druhém poločase velmi nepřesvědčivý výkon, který by na Ligu mistrů určitě nestačil. Náskok Žluté ponorky na čtvrtém místě se proto zmenšil na aktuálních šest bodů.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Deportivo La Coruña 1:1

17.04.2016 16:00

Góly: 21. Vicente Iborra - 81. Oriol Riera

Sevilla znova ztratila body, když doma jen remizovala s Deportivem 1:1 a boj o pohárové příčky ji nadále uniká. Domácí dlouho vedli zásluhou Iborry, jenže deset minut před koncem se trefil Oriol Riera a obě mužstva si tak připisují po bodu. Andalusané ztrácí na šesté místo čtyři body, Depor je dvanáctý.

Domácí šlapali ze začátku zápasu na plyn a pravidelně ohrožovali branku soupeře. Využít zaváhání gólmana Manua, jenž si špatně zpracoval malou domů, mohl v 8. minutě Llorente, ale k míči měl daleko. Hlavou to pak zkoušel opět Llorente v 18. minutě po centru Konpljanky, Manu byl však u tyče včas. Domácí šli do zaslouženého vedení ve 21. minutě. Po centru z pravé strany hlavičkoval ve vápně neúnavný Llorente a míč následně doklepl do odkryté branky Vicente Iborra - 1:0!

Vše šlo pro tým Unaie Emeryho podle plánu, ale domácí si potřebovali pojistit vedení druhým gólem. To se však Andalusanům nedařilo. Před přestávkou pálil z otočky z dobré pozice Llorente, ale branku těsně minul. První vážnější šanci měli hosté nedlouho po změně sran. Ze standardní situace se snažil ohrozit branku Sevilly Fajr, míč však pohodlně lapil do rukavic Sergio Rico. Podobně si počínal na druhé straně v situaci jako přes kopírák Konopljanka, jenž rovněž z přímého kopu nemířil přesně.

Sevilla se s postupujícím časem čím dál více soustředila na defenzívu a to se jí vymstilo. Velkou šanci měl v 69. minutě Lucas, k němuž se dostal odražený míč po standardce z levé strany. Rána mu ale příliš nesedla a Rico ukryl míč do své náruče. V 81. minutě ztratili domácí míč na polovině hřiště a přišel smrtící brejk Deportiva. Balón potáhl po levé straně hřiště Lucas Pérez, který svým centrem neomylně našel nabíhajícího Orioal Rieru - 1:1!

Devětadvacetiletý forvard se trefil teprve podruhé v sezóně, tentokrát ale měla jeho branka hodnotu důležitého bodu ze hřiště soupeře. Sevilla se totiž už z jeho direktu nevzpamatovala a žádná z dalších příležitostí domácích neměla gólové parametry. Sevilla tak nenavázala na úspěch z Evropské ligy a její evropské účinkování v příští sezóně je vážně ohroženo.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Athletic Bilbao 0:1

17.04.2016 12:00

Góly: 53. Raúl García

Athletic se dokázal oklepat z pohárového zklamání a vybojoval na hřišti Malagy důležitou výhru v poměru 1:0. O jedinou branku utkání se postaral osm minut po změně stran Raúl García, ovšem neméně velkou zásluhu má na konečném výsledku gólman Gorka Iraizoz, jenž musel předvést celou řadu povedených zákroků, aby vedení hostí uhájil až do konce.

Klub z Bilbaa šel do utkání v do jisté míry opotřebeném stavu, neboť si ve čtvrteční večer odbyl stodvacetiminutový nápor na hřišti Sevilly v rámci čtvrtfinále Evropské ligy. Ani prodloužení nakonec rozuzlení o postupujícím nepřineslo, a tak musely rozhodnou až pokutové kopy, které zvládl lépe naneštěstí pro Basky obhájce trofeje. Kvůli zraněním navíc Ernestu Valverdemu chyběli klíčoví útočníci Aritz Aduriz, Iňaki Williams i Sabin Merino, jež musel na hrotu zastoupit Borja Viguera.

To Malaga měla na zápasovou přípravu dost času a náležitě do utkání vlétla. Iraizoz musel hned v úvodu odrážet rány Juanpiho s Chorym Castrem a při dalším Juanpiho pokusu mu musel na brankové čáře přispěchat na pomoc i Ander Iturraspe. Když si pak aktivní venezuelský křídelník nepřišel na hostujícího brankáře ani krátce po změně stran, přišel šok na opačné straně. Athletic, který se doposud především bránil, totiž udeřil skrze Garcíu z rohového kopu a šel zničehonic do vedení.

Andalusané se znovu vrhli do mohutného útočení, jenže Duje Ćop poslal svou ránu pouze do středu brány a jedenáct minut před koncem nezvládl Charles ani samostatný únik tváří v tvář Iraizozovi. Athletic tak vydřel těsnou výhru a díky sobotnímu zaváhání Celty Vigo poskočil již na pátou příčku. Malaga zůstává osmá.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Betis 1:1

16.04.2016 22:05

Góly: 78. Pablo Hernández - 24. Alfred N'Diaye

Celta Vigo udělala další drobný krůček k zajištění kvalifikace do pohárové Evropy, když proti Realu Betis vydřela gólem v závěru alespoň bod za remízu 1:1. O smazání úvodní trefy N’Diayeho se dvanáct minut před koncem postaral Pablo Hernández, pro nějž šlo o první branku od října loňského roku.

Celta se tak drží nadále na pátém místě a právě číslo pět také značí její aktuální zápasovou sérii neporazitelnosti. Betis je na tom oproti svému galicijskému sokovi o patnáct bodů a sedm příček hůře. Hosté šli do zápasu poměrně dobře naladěni, neboť svou negativní šňůru tří porážek v řadě zvládli v minulém kole utnout proti tápajícímu Levante a s šestatřiceti body se posunuli na dosah jistotě záchrany.

První šance připadla Johnu Guidettimu, avšak švédský útočník ve službách Viga napálil zblízka pouze brankovou konstrukci. O odpověď se záhy pokoušel Rubén Castro, jenž ještě na brankáře Rubéna Blanca nevyzrál, ale ve čtyřiadvacáté minutě se už hosté dočkali. Z první vážnější šance se totiž prosadil Alfred N’Diaye, k němuž propadl míč po přímém kopu Martína Montoyi. Senegalský záložník z bezprostřední blízkosti nezaváhal a připsal si druhou trefu sezony.

Ještě do přestávky připadly další dvě gólové šance nebezpečnému Guidettimu, jenže švédský reprezentant pokaždé ztroskotal na Antoniu Adánovi. Po změně stran si gólman Betisu počíhal i na ránu Iaga Aspase a držel svůj tým nad vodou, jenže v osmasedmdesáté minutě přece jen inkasoval z kopačky Hernándeze. Zápas tak skončil spravedlivou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Sociedad 2:1

16.04.2016 20:30

Góly: 32. Sergi Enrich, 58. Gonzalo Escalante - 7. David Zurutuza

Realu Sociedad opojení z nedávných úspěchů dlouho nevydrželo. V baskickém derby proti Eibaru totiž celek ze San Sebastiánu prohrál 2:1, přestože po brzké trefě Davida Zurutuzy vedl.

Domácí od roku 2014, kdy poprvé v klubové historii postoupili do Primera División, ani jedinkrát nedokázali otočit nepříznivý vývoj zápasu... až do této soboty. Díky trefám Sergiho Enriche s Gonzalem Escalantem se Eibar posunul na celkový zisk jednačtyřiceti bodů a takřka najisto si již zajistil své setrvání v první španělské lize i pro příští sezonu. Sociedad je na tom na bod stejně, a to především díky nedávným triumfům nad favority ze Sevilly a Barcelony.

Vše přitom zprvu vypadalo pro hosty perfektně - už v sedmé minutě totiž šli do vedení zásluhou Davida Zurutuzy, pro nějž šlo o první branku sezony. A rovnou šlo o trefu parádní. Záložník Sociedadu si po vhazování umně přehoupl míč přes bránícího Dannyho Garcíu a z voleje jej bez váhání napálil křižnou ranou zpoza pokutového území přesně k zadní tyči. Záhy mohl navýšit vedení Realu Carlos Vela, jenže své zakončení jemným obloučkem poslal pouze vedle. A nedlouho nato přišel trest.

Krátce po půlhodině hry poslal Ander Capa centr na hlavu Enriche, jehož hlavičku ještě nešťastně tečoval Diego Reyes a brankář Geronimo Rulli byl již bez šance zasáhnout. Na opačné straně mohl Sociedadu okamžitě vrátit vedení Markel Bergara, nebýt výtečného zákroku Asiera Riesga. Když pak gól Xabiho Prieta rozhodčí neuznal kvůli postavení mimo hru, odcházelo se do kabin za stavu 1:1.

Vítězný gól Eibaru přišel v osmapadesáté minutě. Dosavadní hrdina Zurutuza si v tu chvíli vybral naopak slabší chvilku, když si ve středu pole daroval míč Enrichovi a založil tak útok, najeho konci se objevil hlavičkující Escalante, jenž mezi dvěma obránci poslal Eibar do vedení. O poklidný závěr se pak mohli postarat Keko se střelcem Escalantem, jenže druhý jmenovaný pouze z ostrého úhlu napálil břevno. Zbyl tak ještě čas pro dramatický finiš, během nějž se hosté marně dožadovali odpískání pokutového kopu po pádu Vely. Eibar tak zvítězil v baskickém derby 2:1 a může si definitivně gratulovat k úspěšné sezoně, kterou může dohrát v poklidném středu tabulky.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Sporting Gijón 1:1

16.04.2016 18:15

Góly: 3. Pedro Bigas - 48. Jony

Las Palmas je sice ve formě, ale v souboji dvou nováčků si na Sporting Gijón nepřišlo. Ostrované sice vedli po brzké trefě Pedra Bigase, jenže hosté zvládli krátce po změně stran srovnat na konečných 1:1 zásluhou Jonyho a připisují si veledůležitý bod v boji o záchranu. Ten se už jejich soupeře netýká - Las Palmas se totiž právě tímto výsledkem dostalo na klíčovou hranici čtyřiceti bodů. Sporting sice nadále zůstává v sestupovém pásmu, ovšem na únik mu již schází jediný bod.

Svěřenci kouče Quiqueho Setiena šli do zápasu jako favorité, neboť zvládli zvítězit ve třech po sobě jdoucích zápasech, když jim postupně podleli Real Sociedad, Valencie i Deportivo la Coruňa. Když hned po třech minutách nikým nehlídaný Bigas naběhl na přímý kop Tany a poslal Las Palmas do vedení, vše nasvědčovalo tomu, že pouze u této trojky nezůstane. Brzký inkasovaný gól ale Sportingem nezamával a Luisi Hernándezovi se hned vzápětí málem podařilo vyrovnat, když po Jonyho centru orazítkoval brankovou konstrukci.

Ještě do přestávky mohl zdvojnásobit vedení domácích Jonathan Viera, jenže v obou svých šancích v krátkém sledu po sobě selhal. A pouhé tři minuty po změně stran za to pak Las Palmas pykalo - rychlý protiútok po odvráceném rohovém kopu skončil u Jonyho, jenž si pohrál s bránícím Mauriciem Lemosem a přesnou ranou propálil brankáře Javiho Varase. O nečekaný zvrat ve prospěch hostí se poté dokonce mohl postarat nejlepší střelec Gijónu, Antonio Sanabria, avšak v samostatném úniku po výtečném pasu Alena Haliloviće trestuhodně netrefil.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Madrid 1:5

16.04.2016 16:00

Góly: 84. Pablo Sarabia - 29. Karim Benzema, 40. Isco, 50. Gareth Bale, 88. James Rodríguez, 90. Cristiano Ronaldo

Real Madrid v městském derby suverénně porazil strádající Getafe v poměru 5:1 a udržel tak naději na nečekané dostihnutí vedoucí Barcelony. Po jednom gólu si připsalo celé úderné trio Cristiano Ronaldo - Karim Benzema - Gareth Bale, jež ke všemu doplnili záložníci Isco a James Rodríguez.

Jako první skóroval krátce před půlhodinou hry Benzema, který posléze ještě do přestávky přihrál na branku číslo dvě Iscovi. Pět minut po změně stran si připsal šestnáctý zásah sezony Bale, čímž překonal své doposud nejlepší gólové statistiky z ročníku 2013/14. V samém závěru pak dokonali zkázu Getafe James s Ronaldem a nic na tom nezměnilo ani průběžné snížení Pabla Sarabii.

Getafe se tak propadlo na samé dno ligové tabulky a jeho nový kouč Juan Esnaider si svou premiéru rozhodně moc užívat nemohl. Nástupce vyhozeného Frana Escriby musel přihlížet, jak Real neponechává od počátku nic náhodě a jde si za svým sedmým tříbodovým prvenstvím v řadě. Boj na čele Primera División tak v závěru sezony slibuje strhující podívanou. Oproti čtvrtfinále Ligy mistrů učinil Zinedine Zidane tři změny v základní sestavě: z odpočinku se mohli těšit Sergio Ramos, Luka Modrić a Casemiro. Nastoupila tak ryze ofenzivní sestava, o čemž svědčí záložní trio Isco - James - Kroos, před nímž nastoupil zmíněný útok "BBC".

Obrana Getafe pod touto tíhou málem poprvé kapitulovala po čtvrthodině hry, kdy Ronaldo napálil brankovou konstrukci, ovšem i tak diváci na první gól dlouho čekat nemuseli. Jamesův centr na zadní tyč spadl až k Benzemovi, jehož dvaadvacátý gól sezony znamenal stejně jako u Balea pokoření Francouzovy historické gólové bilance. Benzema pak potvrdil svou výtečnou formu ve čtyřicáté minutě, když si narazil s Iscem a španělský reprezentant tak potvrdil do přestávky vedení hostí na 2:0.

Na úvod druhé půle sebral Getafe jakoukoli šanci na zvrat Bale, jenž se pustil zprava do středu hřiště a přesnou křižnou ranou zařídil Realu nedostižný tříbrankový náskok. Domácí si pak mohli alespoň nakrátko zajásat při snížení Sarabii zpoza pokutového území, jenže v závěru dali konečnému výsledku punc debaklu po pohledné individuální akci James s Ronaldem, jemuž přichystal pátou trefu z posledních tří zápasů střídající Jesé.

Více informací k zápasu

Levante UD - Espanyol Barcelona 2:1

15.04.2016 20:30

Góly: 23. Giuseppe Rossi, 66. Carl Medjani - 7. Hernán Pérez

Levante doma porazilo Espanyol a alespoň na pár hodin se dostalo z posledního místa tabulky. Domácí dokázali otočit zápas po brzké brance Péreze. V dresu Valencijských se trefili Rossi a Medjani. Espanyol nevyhrál už tři kola v řadě a nebezpečně se přibližuje sestupovému pásmu, Levante naopak po sedmi kolech dalo v zápase více než jednu branku a vydřelo zasloužené tři body.

Espanyol si v této sezóně počíná daleko lépe než trápící se Lavante a úvod zápasu nazančoval, že si Katalánci odvezou ze hřiště do té doby posledního celku tabulky plný počet bodů. Už v 7. minutě totiž Victor Sánchez našel v obraně domácíh skulinu, skrze níž propasoval míč na nabíhajícího Hernána Péreze. Ten nabídnutou šancí nepohrdnul a sám proti gólmanu Mariñovi bezpečně proměnil - 0:1!

Naplněný stadion hnal své idoly okamžitě za vyrovnáním, to se ale podařilo až ve 23. minutě. Domácím pomohla standardní situace z pravé strany vápna Barcelonských. Exekuce přímého kopu se ujal Giuseppe Rossi, jehož střílený centr se štěstím propadl až za záda chybujícího brankáře Lópeze - 1:1! Zbytek poločasu vyplnilo spíše přetahování o střed hřiště a šancí bylo vidětjen pomálu. Za zmínku stojí snad jen dobrá příležitost Rossiho po rohovém kopu v 39. minutě, italskému útočníkovi ale míč v poslední chvíli utekl.

Po změně stran tak bylo utkání stále otevřené. Domácím se ze složité bitvy o střed hřiště podařilo vykřesat rozhodující branku v 66. minutě. Opět to bylo po standardní situaci, kterou tentokrát rozehrával Verdú. Na hranici ofsajdové linie si míč převzal Carl Medjani, jehož pohotvá rána zanamenal vedení Levante 2:1! Espanyol už do konce zápasu nezmobilizoval síly k vyrovnání a Valencijští i za cenu tvrdé hry a žlutých karet udrželi vedení a tím i naději, že jejich letošní boj o záchranu může mít ještě šťastný konec.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33244588:2976
2.Atlético Madrid33244557:1676
3.Real Madrid33236498:3075
4.Villarreal CF33179742:2860
5.Athletic Bilbao331661151:4054
6.Celta Vigo331581046:5353
7.Sevilla FC3313101046:4049
8.Málaga CF3310111230:3041
9.Real Sociedad331181441:4441
10.SD Eibar331181445:4941
11.Valencia CF3310101338:4040
12.UD Las Palmas331171538:4540
13.Deportivo La Coruña33717942:4838
14.Real Betis339111330:4638
15.Espanyol Barcelona331061734:6236
16.Rayo Vallecano338101545:6534
17.Granada CF33791733:6030
18.Sporting Gijón33781833:5429
19.Levante UD33771930:5628
20.Getafe CF33771929:6128

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (740)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Giuseppe Rossi

Reagovat
czech_mira

Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju tomu Rossimu aby to Levante zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jenom kvuli tomu dedovi, co mu brecel na ramenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To som nejak nezachytil,link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Fanusik ma vylev, dakuje mu a mlademu smradovi ide len o fotku a bucha do Rossiho

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus ta selfiefilie prorůstá jako rakovina.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Vamos Real

Tak co, překvapí ta Vale pod novym koučem? Kdyby hráli doma, tak jim věřim hodně, tohle bude muset být o štěstí, ale šance je vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je vykolejená teď. Aspoň plichtu musí ukopat Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie? Jeden z nejtragičtějších týmů ligy? Mám takový dojem, že když vám dala asi tak 1% šanci na zisk titulu, tak začínáte vidět věci nereálné věci reálnými. Je to váš názor, ten neberu, ale zítra zůstanou všechny body v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

V porovnání s kým hrajou poslední 4 kola a že jsou momentálně dost z formy tak právě teď je jedna z posledních šancí kdy Barca ještě může něco ztratit, ikdyž tomu taky moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Forma-neforma, i tak ti mezi oběma týmy zůstává obrovský kvalitativní rozdíl. Navíc věřím, že po vypadnutí z LM se budou chtít za Lucha, Barcu a za svoje jméno porvat a budou jezdit po prdeli. Mimochodem, dnes jsem na facebooku četl jeden citát od pana Cruyffa. "I’ve always maintained that, winning in the second season is always much more difficult than winning in the first."

Reagovat
Phillipinho

Tak samozrejme, ze maji minimalni sanci, ale v poslednim zapase proti Seville odehrali pod novym koucem nejlepsi polocas v cele sezone. Urcite to nebude naloz jako pod Nevillem.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou jen zůstává, zda alespoň ten poločas dokáží zoopakovat a jestli to bude vůbec stačit

Reagovat
Ed_Hazard

Naša šanca na titul je dosť malá, skôr tu veríme v titul Atletov

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať titul nejde do ruky Kataláncům,že? Jenže tady na tom ani Atlético není o moc líp. Mají horší vzájemné zápasy, a vzhledem k losu je to podle mě jednoznačné. Myslíš že ztrati do konce sezóny? Nejspíš jo. Přijdou o titul? Nepřipadá v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

no čo povieš teraz ? ty odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe je ofenzivne na spanielsky team ozaj slabucke, tam sa vypadnutiu zrejme nevyhnu. Neni moc co hodnotit proti takémuto teamu. Deticky ktorym je sympaticky James dufam konecne sklapnu az ked tohto pomalého hraca predame. Totizto dat gol proti Getafe je vizitkou hraca hodneho 80 mil. eur a zvysok sezony nula

Reagovat
Billy McClane

BBC kazdy golik. Tak to ma byt, najlepsi kamarati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odrazu mu Bale nevadi

Reagovat
Billy McClane

To bola narazka na MSN, ktori su tiez najlepsi kamarati, ked si daju po goliku.

Inak odchod Balea je najdolezitejsim krokom k tomu, aby sa Real posunul na vyssiu uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

dôvod?

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz tolko hejtujes Balea preco by nemal odist aj James ktory mal najlepsiu sezonu v case ked mal Bale slabu sezonu a pritom dali podobny pocet golov a asistencii?

Reagovat
One-Real

Prodal bych Modrice, ma min asistenci i golu.

Reagovat
Magic player

On se na ten fotbal snad nediva a nevidi ten herni rozdil mezi Balem a Jamesem. On i ten James z formy a ozraly je porad lepsi fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

kraaasny nazor, tlieskam ti...to je hodne do skolkarskej diskusie

Reagovat
Mateo16

+ Raphaela 0+0 kkt jeden

Reagovat
smazaný uživatel

tu sa hodnotia ofenzivni hraci ty decko

Reagovat
smazaný uživatel

ale Modric je CM s defenzivnejsimi úlohami. porovnaj Jamesa s Baleom

Reagovat
smazaný uživatel

ty si megakomediant

Reagovat
Mateo16

zaujimave ze James/Isco hra post co hra Modric .

Reagovat
smazaný uživatel

jasne tie 2 zapasy co hral miesto Modrica. James hra snad vsade okrem DM aj tak je slaby

Reagovat
Hachim Mastour

Zasa ty a tvoje posty, ako keď si písal pred zápasom, že prečo hrá James na Modričovom poste a nie radšej na krídle.

Reagovat
Mateo16

Dnes tam hral Isco . Pretoze James z kridla je lepsi . Ale tu sa teraz riesi efektivita .

Reagovat
Hachim Mastour

James z krídla ako z CM lepší nie je.

Reagovat
Mateo16

James naj vlasnosti = center , zakoncovanie , strela . Ktore nevyuzije v strede pola

Reagovat
smazaný uživatel

+ prihrávka

Reagovat
Hachim Mastour

A čo minulú sezónu? Celú ju hral na CM, samozrejme ten druhý vysunutejší CM.Ale na krídlo potrebuje hráč rýchlosť a lepšiu techiku, takže na krídle radšej Isca.

Reagovat
Mateo16

Vsetky tie skvele vykony mal prave na ako prave kridlo / pravy tvorca hry .

Reagovat
Hachim Mastour

Teraz myslíš keď hral RAM v 4-2-2-2 bez Balea alebo 4-3-3, kde hral na pravej strane CM ?

Reagovat
smazaný uživatel

idete sa tu hadat a v otazke Jamesa sa sami hadate sranda

Reagovat
Mateo16

4-2-2-2 som myslel . V 4-3-3 nehral na pravej strane tam hral LCM .

Reagovat
Hachim Mastour

Jasné, ale skvelé výkony mal aj na LCM, o tom som celý čas hovoril.

Reagovat
Magic player

No prave, James se dokaze vratit, je uzitecny i dozadu prave diky sve herni inteligenci a cteni hry, to ostrovni poleno se na nej v tomhle vubec nechyta, ale tobe to nema cenu vysvetlovat, evidentne se na to ani nedivas.

Jinak pod Carlem, kdyz jsme hrali 4-4-2 s Iscem a Jamesem na krajich zalohy, tak to bylo uplne TOP, jak dopredu, tak dozadu, pak se zranil Luka, odesel nam stred hriste, Toni byl pretizeny, protoze nemel s kym poradne rotovat a sli jsme do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

preco si myslis, ze sa tolko pise, ze ho chcu predat? este raz, James ma vybornu prihravku, prehlad. semtam strelu ale v precislovani, v súbojoch jeden na jedneho, v rychlosti je to priemer. to sa neda s Di Mariom ani porovnat

Reagovat
Magic player

Ok, takze argument je, ze novinari jsou mrdky a ze James neni atlet jako Di Maria? Byt ma jine prednosti, ktere se daji skvele vyuzit v tom co chce Real hrat, coz treba o Baleovi nemuzes rict, ten se do spanelskeho fotbalu nehodi.

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze Bale, ktory sa k nam nehodi ale hra rovnake h...o ako James by mal z klubu odist ale James ma odrazu prednosti. myslis, ze tie prednosti stacia na zaklad Realu a dokazu konkurovat hracom Barcy?

Reagovat
Magic player

Jenze James nehraje stejne hovno jako Bale(nebo ano, hral ho ted dost dlouhou dobu, jenze on narozdil od Balea uz ukazal v minulosti, jak skvelym je fotbalistou pro Real a ze prodat ho hned pri prvnich problemech by byla chyba), ale to s clovekem jako ty nema smysl rozebirat.

Mohl si zustat u tech tvych sestav, kazdy by jsme se tomu dal smali, takhle ses akorat otravny a neni to sranda, fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ano daj tie zostavy kde som pisal pred vitazstvom v LM aby sme presli na jedneho DM medzi zálohou a obranou lebo s dvoma neohrabanými a pomalými Khedirom a Xabim nam tam vznikala diera. ked sme to zacali praktikovat a Xabi bol spojka, vyhrali sme LM.

Ked pisem, ze Casemiro je spolahlivy a v mediach je vychvalovany, tu sa najde par blbcov ktori neocenia jeho spinavu robotu ale akurát to, ze je spekoun.

Takze James ktory mal "vybornu" sezonu s podobnymi cislami ako Bale tu spatnu bol v minulosti skvely futbalista ale Bale uz nebol. vid staci si pozriet co paradne hral Bale v Tottenhame, nato James nema.

Pozri sa napr. na takého Coutinha miesto Kroosa ktory by rotoval s Modricom a Iscom, to je hrac

Reagovat
Magic player

Nejlepsi je, jak se schvalne vyhybas tomu co napisu ja a jedes si tu svoji sracku porad dokola. Nemluve o tom, ze vubec nerespektujes typologii hracu a jejich pozici a ukoly na hristi. Nic, vzdavam to, pokracuj nerusene dal.

Reagovat
smazaný uživatel

"nerespektujes typologii hracu a jejich pozici a ukoly na hristi" a ty ju respektujes? na kridle kde nema rychlost? alebo ako CM kde je slaby v braneni? davat typického CAM alebo CF na tieto pozicie kde jeho skoda? uz sme tak urobili kedysi s Beckhamom v strede pola len aby hral a predaval sa ale hlavne, ze tam hral h...o podobne ako teraz najlepsi strelec MS James.

Uz chapes preco sa do teamu nehodi? pretoze tam chcem hraca, ktory je typologicky blizsi tej danej pozicii a ma kvality vhodnejsie nato aby bol uspesny. nebudem priklad strkat utocnika do stredu pola

Reagovat
Hachim Mastour

Načo? Veď Kovačič, ktorý je zdravý sa ledva dostane do základnej zostavy a ty ešte chceš Coutinha, ktorý vôbec nesplňuje kvality najlepšieho CM na svete=Kroosa a navyše sú úplne iní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

staci, ze James, Kroos pojdu prec a hned mas miesto pre Coutinha

Reagovat
Hachim Mastour

James, Kroos>Isco, Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

Modric /Kovacic/, Isco /Coutinho/.

Nebolo by skvele mat tohto hracika na CM?

https://www.youtube.com/watch?v=8Sa_LpSykio

Reagovat
Hachim Mastour

A prečo radšej nekúpiť Kantého?Nový Makelele.Pred ním by hrali Kroos a James.Alebo ešte lepšie zmeniť formáciu na 4-2-3-1. s Kanté-Kroos a pred nimi James ako CAM.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante rotovat s Casemirom a pred nimi vyssie spomenuta svojica. Miesto Balea niekto golovejsi. Neda sa len na CR spoliehat

Reagovat
smazaný uživatel

a kde by hral Isco?

Reagovat
Hachim Mastour

Ešte lepšie by to bolo 4-2-2-2.Kroos, Kanté CM, Isco LAM, James RAM

Reagovat
smazaný uživatel

a kde by hral Modric?

Reagovat
Hachim Mastour

Rotoval by s Kroosom.

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel odist Kovacic. ta varianta neni najhorsia ale James momentalne na zaklad nema

Reagovat
Hachim Mastour

Vraví sa o Hazardovi, tak ten by možno hral LAM a Isco RAM.

Reagovat
smazaný uživatel

no Hazard nema kde hrat. miesto Balea na pravo tazko, na lavo CR, pripadne Isco tam nema kde. a navyse slaba sezona a neni moc golovy, nehodi sa

Reagovat
Hachim Mastour

Ronaldo by hral s Benzemom na hrote.

Reagovat
Mateo16

Coutinho CM

Reagovat
smazaný uživatel

len mi nechci povedat ze nehra CM az CAM, ofenzivny stredopoliar

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

James mal jednu sezonu vybornu, druhu mal sice o dost horsiu, ale stale je to mlady technicky hrac, navyse marketingovo zaujimavy. Dal by som mu este jednu sezonu sancu a uvidi sa, ci sa ten pristup nezmeni.

A co mam napisat k Baleovi? Ved to musi vidiet aj slepy, ze k nam nepasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale k nam nepasuje suhlas ale James mal podobne cisla pocas jeho "vybornej" sezony ako Bale pocas jeho slabej sezony. Tu sa James zbytocne vydvihuje, ziadnu sancu si nezasluzi, nema v zostave miesto a na CAM nehrame. skor miesto neho by sa zisiel cistokrvny utocnik, lavy obranca

Reagovat
smazaný uživatel

ty stále nechápeš, že James a Bale sú 2 rôzne typy hráčov?

Reagovat
smazaný uživatel

a co to ma s tym spolocne? James hra rozne posty a Bale z kridla sem tam utoci cez stred. ked sa tu hejtuje Bale ze nespravi hraca, ze pokazi a pod. tak James robi nieco velmi podobne vid nedavne piskoty fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

ak od Jamesa očakávaš, že bude prechádzať 1v1, tak si idiot

Reagovat
smazaný uživatel

chcem tym vysvetlit, ze prehlad, skvelu prihravku a semtam strelu ma vela hracov hrajucich aj v nadpriemerných teamoch. lenze na Real zaklad potrebujes viac a myslim, ze ta rychlost je v dnesnom futbale tiez dost klucova. na kridle nema rychlost, na CM musi vediet aj dozadu co mu moc nejde. pasovalo by mu CAM alebo podhrotovy utocnik

Reagovat
Hachim Mastour

Aký čistokrvný útočník? Pozri si tohtosezónne Benzemove štatistiky pls.

Reagovat
smazaný uživatel

takze uz odrazu utocnika nepotrebujeme?

Reagovat
Hachim Mastour

backup áno

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

James + Isco vsetky goly

Reagovat
smazaný uživatel

parada proti teamu ako Getafe ale 80 mil. eur vyhodenych do luftu si po ostatne zapasy obhajoval?

Reagovat
Mateo16

aspon si pozri ake posty hraju ich primarna uloha neni urobit niake debilne smiesne kanadske body .

Reagovat
smazaný uživatel

a od coho tam je potom tvoj oblubenec ked nema mat goly a asitencie? prosim ta kolko mas rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema zas a znovu dokazuje, ze je absolutne nejlepsi utocnik pro Real

Reagovat
One-Real

Ronaldo ma letos prumer 82 minut na gol, Benzema 83 minut na gol

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je ale pro hru snad jeste trochu dulezitejsi nez CR. Dyt je to snad nas nejlepsi dribler s micem. Jo, nekdo muze rict, ze v tomhle dominuje hlavne Isco, ale ten to tam casto zbytecne mota. Benzema je mnohem efektivnejsi. Letos hraje snad nejlip za celou dobu v Realu

Reagovat
One-Real

Celkove pro zajimavost orientacne co se tyce tech nejvetsich masin na goly

Ronaldo 82/pg

Benzema 83/pg

Ibra 88/pg

Higuain 90

Suarez 92

Auba 95

Messi 96

Lewa 97

Muller 112

Bale 113

Bakambu 114

122 Aduriz

126 Griezmann + Aguero

139 Neymar

141 Vardy

142 Kane

Dostali by se tam i mensi jmena jako Borja Baston a dalsi, ale to nikomu nic moc nerekne. Krasne to ukazuje jak moc je Benzema kvalitni a kdyz se clovek nekouka jen na goly a jeste se podiva kolik z nich bylo ve venkovnich duelech a hlavne proti komu, tak musi smeknout. Kral a legenda.

Reagovat
Magic player

Reagovat
F.Torres

pořád tvrdím, že je naprosto nedoceněnej

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Bale a jeho slaba 2. sezona: 48 zap., 17 gol., 12 asist.

James ta ista jeho najlepsia sezona: 46 zap., 17 gol., 18 asist.

Zatial co Balea isli pomaly ukamenovat tak James je vychvalovany za tu istu sezonu a pritom maja obaja podobny pocet golov a asistencii

James tato sezona: 25 zap., 7 gol., 8 asist.

Oficialne na transfermarkt.co.uk. Preco by som teda nemal hejtovat Jamesa?

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire pls

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Nemuze dostat BAN za otravnost? Prosim, prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je diskusia a nie sracky a nezmyselne hejtovanie

Reagovat
Mateo16

Dneskam Bale posral vsetko co sa dalo kazdu situaciu ten snad nemohol mat viac ako 60 % presnost prihravky . Urobi si 1+0 a uz to je dobry vykon

Nech zije logika porovnavania hracov podla statistik . Jebem na to idem von

Reagovat
smazaný uživatel

futbal sa hra na goly, asistencie. James strati niekolko krat za zapas loptu napr.A ked uz vyzdvihujeme prinos tak ten Baleov je hlavne tuto sezonu vacsi a to nie som jeho fanusik takze prestan tu hodnotit kto by mal ostat v klube a kto nie lebo je niekto viac sympaticky. nato sa futbal nehra

Reagovat
smazaný uživatel

hlava nie je na to, aby si na nej nosil vlasy...

Reagovat
smazaný uživatel

pekna sebareflexia

Reagovat
smazaný uživatel

zase si jedeš ty svoje čísla ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe dolu, Leganés nahoru ... to bude slavit celej Madrid.

Reagovat
Hachim Mastour

Chlapci. Jamesa zničilo to, že hral väčšinu túto sezóny na RW kde bol úplne stratený a odrezaný od hry.Teraz hral na CM.Tak ako hrával na CM po celú minulú sezónu a už sa do toho dostáva.

Reagovat
roberos

Mě se líbilo jak Jesé místo toho, aby si dal sám gól musel přihrát CR,aby byl klid !

Reagovat
smazaný uživatel

nazdaaar chybal si tu evzene

Reagovat
roberos

Ty si mě taky chyběla Jekatěrovno

Reagovat
smazaný uživatel

vid vyssie mas fanusikov Jamesa ktory je u nas na odpis. nejdes si trosku odburat komplexy?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsi se tady uprdnul, tak zase můžeš vypadnout, homouši. trpaslík ti hraje až zejtra.

Reagovat
roberos

Ty seš taky teplej jako tvůj idol Penaldo?

Reagovat
netopier

Tak Vale si zase môže vybrať, komu ligový titul udelí

Reagovat
roberos

Až se CR11 dozví ,že Ibra má 32 gólů ! tak bude příští zépas požadovat všechny míče jen na něj ( opravdu týmový hráč )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Tak ty do ich šatne vidíš najlepšie samozrejme... Upratuješ tam?

Reagovat
roberos

Mám tam kameru - kvůli vztekání Penalda . když mu nepřihají před prázdnou kasu .

Reagovat
misinho7

moze mu to byt jedno ..Lique 1 ma manesi koeficient ratania...

Reagovat
Fairplay

Taky jsem na to koukal a dost me to překvapilo. Nevis proč? Jeste par let zpátky mela Ligue 1 koeficient 2 a to přitom v Evropě tak uspesni nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se koukni, kolik L1 týmů, kromě PSG, za poslední např. dva roky hrálo a zahrálo něco v evropskejch pohárech...

Reagovat
smazaný uživatel

jako já nepochybuju o tom, že kdyby Ronaldo do toho PSG šel, tak má zas 50 gólů uplně v klidu. nedělám si iluze..

Reagovat
F.Torres

tak tedka jsi mu zkazil celý den

Reagovat
misinho7

neviete niekto popisat ako hral dneska Real ? nemal som moznost vidiet zapas, vidim ze skoncilo vysokym skore ale to nemusi vzdy vypovedat o priebehu zapasu..a hlavne ako hrali Isco a James

Reagovat
Billy McClane

Hore nad komentarmi mas souhrn zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Cn8gLdEfasU

Já ani nevím, co k tomu napsat. Ultimátní WTF.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt síla no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo o tom mluvili moderátoři během zápasu. Neuvěřitelný

Reagovat
Fairplay

Reagovat
patas92

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

a o co jde? proč?

Reagovat
Xavi

Reakce na prohru v LM, kde imituje svojí přítelkyni a říká, že je to jen hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a culés tady nadávají Ronaldovi do b*zíků....

Reagovat
F.Torres

a to je pořád v záloze Neymar

Reagovat
Billy McClane

Porucha osobnosti.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Práve som sa dogrcal. A to ani nebolo z tej včerajšej borovičky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vydržíš hodně málo

Reagovat
valloire

cirkus

Reagovat
Ángel di María 22

On byl vždycky divnej.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

sporting slusny vykon, zaslouzena remiza, s trochou stesti ztoho mohly byt i 3 body, ale bylo to vyrovnany, 2.polocas urcite koukatelny...snad se jeste sporting zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting udržet! Dolů snad Getafe, Levante a 3. je těžký, ale zaslouží si to spíš Granada. Protože ta poslední roky kardinálně nedává, i když mužstvo mají na 12.-15. flek.

Reagovat
Robbie

pokud Real chce být neporazitelný tak by museli odejít Ramos,Pepe,Danilo,Bale a James

Reagovat
Robbie

a ještě Ronaldo,4-4-2 Navas-Marcelo-Zouma-Varane-Carvajal-Casemiro-Modrič-Kroos-Isco-Benzema-Aguero

Reagovat
Robbie

James sice na takový tými něco umí, ale v težších zápasech je strašně pomalý a netechnický hráč, nikdy nemůže nahradit di Maríu, ten byl agilní,vynikajicí technik a měl skvělou fyzičku, James nemá v sobě ani jedno, jediný kdo mi nejvíc za poslední roky je právě di María

Reagovat
smazaný uživatel

Tu to detickam nevysvetlis

Reagovat
smazaný uživatel

alé Real Madrid aléé aléééé puta barcelona uefalona

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že Granada i Valencia zítra venku vyhrajou

Reagovat
Al Capone

Pěkně Real, pěkně

Reagovat
technecium

Real pěkně... Jsem zvědavej, co bude předvádět za rok. A tu ligu mistrů může úplně v klidu vyhrát už letos, kádr má skvělý

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni kdo se dostali do semifinále LM mají skvělý kádr Jsem zvědavý na KdB. S ním jsou City o kousek výš Navíc se vrací i Kompany. Bude to zajímavý dvojzápas.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja hlavne dúfam, že Zizou zostane na lavičke aj pre ďalšiu sezónu. Pekne si s týmom odmaká prípravu a prichystá podklady na novú sezónu a celé si to ošéfuje. Až potom sa uvidí aký dobrý tréner to je. Ale zatial za jeho doterajší prínos do A týmu. Mal to veľmi ťažké ale zvláda to celkom dobre, hlavne tá tvár týmu a predvedené výkony, to je neskutočný rozdiel oproti "Rafovmu projektu"

Reagovat
Billy McClane

Zizu zostava mozes byt v klude

Reagovat
Ed_Hazard

Pri Perezovi nikdy nevieš. Narovinu, ja mám strach aj z toho že ten mentál v lete vymení San Keylora za de Geu

Reagovat
Al Capone

Jo ten idiot je toho schopný...

Reagovat
misinho7

podla mna to je velmi realne ale to by mu snad fanusikovia uz neodpustili..tymto by sa asi pochoval..

Reagovat
Billy McClane

Tak to uz je ovela viac realne. Keylor by musel vychytat LM ako Hasek Nagano inak neviem co by sa muselo stat, aby De Gea neprisiel.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě jediný problém pro Real v LM může být Atlético...ten tým se dost těžko odhaduje. Ale tím že s nimi to může být jen 1 zápas a nebude se hrát u nich, tak bych věřil, že je ve finále dáme. Samozřejmě nejdřív se do toho finále dostat.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Real hlavne v LM este nic nepredievol, tam kde su su len vdaka Losu, robia tu zo seba Majstrov sveta , ale vyradili len priemerne As Rim a Wolfsburg...dostat v stvrtfinale Bayern alebo Ateltico tak koncia

Reagovat
teenz

Slzy.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hurrikane

Tady se zase sešli experti

Reagovat
smazaný uživatel

a nejen přes fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsme hráli 2,5 dne od EL (zatímco Málaga měla 9 dní odpočinku), a paradoxně na konci zápasu už domácí úplně odpadávali, zatímco Athletic byl zaskočenej tím, že mu vlastně Málaga dovolí zápas v klidu dohrát Jinak si ale domácí zasloužili určitě víc, bohužel Gurpegi opět ukázal, že už na to prostě nemá, ale naštěstí to za něj zachránil Gorka a několikrát i SanJo. Dneska jsme měli to štěstí, který chybělo ve čtvrtek...pokud Rayo porazí Ponorku, tak by ještě mohl bejt souboj o 4. místo, ale z toho jsme se tak trochu vyřadili zbytečnou remízou s Granadou..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik gólů Raúla Garcíi bylo vítězných? A je přínosem i v mezihře?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rek ze minimalne tak 5 golu bylo viteznych. Jeho prichod byl urcite trefou do cernyho, obcas ma sice zapasy kde neni videt, ale ten jeho duraz, osobnost a celkove zkusenosti jsou hodne znat. My mame vepredu sice hodne talentovanejch hracu jako Susaeta nebo Muniain, ale ti jednak nejsou vudci a druhak obcas zbytecne komplikujou situace, ktery jdou vyresit jednodusse. RG hodne obohatil utocnou fazi tim, ze se zbytecne nesere s micem a snazi se situace resit instiniktivne, coz je pri jeho zkusenostech super. Na to ze ma povest drevaka a prumeraka uz ukazal i nekolik slusnejch paradicek

Reagovat
smazaný uživatel

Super, super. Koukám, že má i 6 asistencí. Pověst dřeváka měl, protože ho Simeone cpal i do zápasů, které mu svým profilem vůbec nevyhovovaly. A spíš než by ta pověst byla zasloužená, byla nasnadě. Jak ho popisuješ, to přesně sedí. On na tom uprostřed hřiště vůbec nebyl technicky špatně. Jeho nedostatky se projevily až když hrál z lajny do postupného útoku, kdy nebyl schopen vymyslet ani ň a často se u toho zapackal. Byl přínosný tehdy, když se hrál jednoduchý přímočarý fotbal na brejky.

Ať se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

To chapu, u nas hraje na 10 za Adurizem, s kterym si dobre rozumi. Umi se zapojit do kombinace a diky svy povaze proste jde do nekterejch situaci hlava nehlava, coz treba Susaeta nedokaze kvuli svy intoussky introvertsky povaze U nas proste vidis, ze hraci jako Susa, Itu nebo Benat jsou spis uzavreni nerdi, ktery jsou fotbalove a technicky velmi inteligentni, ale zaroven jim chybi primocarost RG. Proto jsem Athleticu tolik neveril v penaltovym rozstrelu proti Seville. Tusil jsem, ze RG, Viguera a San Jose daj, ale u dalsich uz jsem si nebyl tolik jistej a mel jsem pravdu. Ono je hrozne jednoduchy fandit klubu, ve kterym vsichni pusobej tolik normalne a ve kterym je minimum vylozenejch primadon, ale zaroven to ego a presvedceni o dokonalosti sama sebe (ala CR7) obcas proste muzou schazet. Proto je hrozne dulezity, ze jsme za posledni roky privedli hrace jako Aritz, Rico nebo RG. Vlastne i Laporte je dobrej priklad, ten typek mel vzdycky naprosto nezlomny sebevedomi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vau, ta psychologie hodně zajímavá. Já se snažím na Atlético taky dívat z více hledisek - sportovního, filosofického, psychologického, sociologického. Ale ten tvůj pohled je ještě víc osobnější a lidštější. Myslím, že Athletic může být hrdý na svého zástupce na EF, hned jsou mi ještě sympatičtější.

Reagovat
valloire

mi sme vihrály

Reagovat
Switchback

si nekukal?

Reagovat
valloire

nie

Reagovat
smazaný uživatel

dedek jen na barcu

Reagovat
el Principito

to je fanoušek

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale večer bude

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Athletic prekvapil, vitezstvi po EL na Rosalede jsem necekal . Kdyby dneska Ponorka rupla ve Vallecas, tak by ten boj o 4. misto mohl jeste byt zajimavy....

Reagovat
smazaný uživatel

tj, kolik toho ale taky malaga spalila, to by dalo na nekolikere otoceni zapasu..

Reagovat
smazaný uživatel

no vida ve stredu to bude na ostri noze...

Reagovat
Mateo16

Villarreal - RM ( A ) , Sociedad ( H ) , Vale ( A ) , Depor ( H ) , Gijon ( A ) + EL + 6 b

Bilbao - AT ( H ) , Levante ( A ) , Celta ( H ) , Palmas ( A ) , Sevilla ( H )

Los mate o nieco tazsi + 6 bodova strata

Reagovat
smazaný uživatel

Tezsi los? Oni hrajou na Bernabeu a na Mestalle (i kdyz to letos moc neznamena) + EL. My mame relativne tezsi zapasy doma a zadnou dalsi soutez uz nehrajem. Spis je spatny to, ze mame slabsi vzajemnou bilanci. Ale souhlasim s tim, ze uz to asi nedozeneme. Na druhou stranu pokud bychom dokazali ve stredu porazit Atletico, tak by to jeste mohlo bejt zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze budu mit snad diky praci pro Villarreal zadarmo listky na Anfield, potazmo finale EL

Reagovat
Mateo16

Tazsi pretoze ich superi uz prakticky o nic nehraju jak Vale , Depor , Sociedad . Jediny Gijon tam hra o zachranu a RM o titul .

Zatial co vas los Atletico hra o titul , Levante o zachranu , Celta o LM , EL , Palmas o zachranu a Sevilla o EL

Reagovat
smazaný uživatel

palmicky uz o zachranu nejaky to kolo nehrajou, ale jinak mas pravdu - athletic ma motivovanejsi soupere, ale taky daleko lepsi formu a snazsi program. sest bodu je ale fakt hodne, to by si ponorka nemela nechat utect...

Reagovat
Mateo16

na druhej strane EL moze este poriadne zamiesat karty . Dnes po EL a Marcelino tam na lavu stranu poslal na Away zapas . Marina + Pedrazu co v lete hrali v U19

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Villarreal je hlavne velkym problemem absence Musacchia, kvuli ni moc neverim jejich triumfu v EL. I kdyz souperi co tam maj nejsou nic neprekonatelnyho. Velkej respekt za to, kam dokazal Marcelino tenhle tym dotahnout (se Soldadem v utoku )

Reagovat
smazaný uživatel

A Adrianom...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten toho moc neodehral Ale je fakt, ze Soldado hraje tymove, vzdycky se jde za tym hadat s rozhodcim, vzdycky jako prvni pribehne vyrizovat si ucty s hracem soupere, vzdycky se jako prvni bezi obejmout s Cedricem co prave dal gol, atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podrobne zasa Villarreal nesledujem, ale zaujímavý postreh...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pro Villarreal chodim pomahat zpracovavat videoanalyzu a treba naposledy jsem Soldada sledoval oba polocasy proti Sparte, a nemyslim si ze ten muj popis je neco extra prehnanyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne práca dovolí sledovať max. tak Depor, dnes napr. iba posl. 30 min.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase pri pohledu na vysledek to pro tebe bylo nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak... S Manuom v bráne sa ani neoplatí sledovať celý zápas... Zranenie prvých dvoch brankárov do konca sezóny, to sa môže stať iba nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doplním, myslím že Soldado je v top15 asistentů v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to me prekvapuje. Pri tom poctu golu, co Ponorka dala, je to dobrej pocin. Skoro kdykoliv jsem ho videl ja, tak to bylo z jeho strany marna snaha o zapojeni se do hry a spousta zbytecnyho behani bez vysledku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mateo16

Tak je to ale zle James nema 7 asistencii

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Dej mi prosímtě lepší zdroj. Já se v těch asistencích nevyznám. Připadá mi, že je každý počítá jinak. Tady jsem uvedl zdroj, u kterého jsem si tenhle víkend zapamatoval Soldada. Docela mi to k němu sedělo, k tomu, co mám nasledováno.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.whoscored.com/Regions/206/Tournaments/4/Seasons/5933/Stages/12647/PlayerStatistics/Spain-La-Liga-2015-2016

whoscored nejlepsi, na TM pocitaji i asistence pres standardky, i.e. kdyz je penalta/primak po faulu na tebe a padne gol, tak to pocitaji jako asistenci...coz je na jednu stranu relativne rozumny, na druhou by to mohli nejak odlisit...

Reagovat
smazaný uživatel

Okey. Dík

Reagovat
Mateo16

nie moja chyba je to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem neviděl Villarreal tolikrát co ty, když to máš v náplni práce, ale když jsem Soldada viděl já nehrál vůbec zle. Má jedno velké plus, podobně jako třeba valencijský Paco Alcácer má smysl pro překvapivé řešení situace. Je sice těžkopádnější než dřív, nejen pohybem, ale i v zakončení, ale myslím, že Marcelino s ním musí být spoko.

Reagovat
smazaný uživatel

presne - tohle je neco, co ho spojuje s RG, jak rikam dole: neboji se to zjednodusit a myslim, ze svym resenim situaci obcas prekvapi i sam sebe. proste se s tim nesere

Reagovat
smazaný uživatel

presne, hodne se zatahl a maka pro tym, napada rozehravku, dokonce se podili na tvorbe hry a rozdava to hracum do stran. ja jsem ho v tech zapasech se spartou vubec nepoznaval - vzdycky mi pripadal jako zabijak do vapna, kterej je mimo vapno nepouzitelny kopyto bez citu pro hru, ale on funguje jako genialni spojka mezi zalohou a hrotem utoku/krajnima hracema. mozna az takovej elegantnejsi raul garcia

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, to přirovnání docela sedí. Jj, ve finální fázi sice ztěžkopádněl, ale je dost chytrý na to, aby si to uvědomil a svou hru přizpůsobil. A tak ze Soldada za zenitem vykrystalizoval úplně jiný hráč. Podobná proměna se koneckonců stala s Nandem. V tomhle jsem například těžce alergický na ČT, kteří, když před dvěma týdny dávali Atlético na NC, pořád mleli něco o potřebě znovuzrození Torrese a podobné blbosti. To je skoro jak teorie možných světů. No a na ČT žijou pořád v tom, ve kterém je Torres 3. nejlepší útočník světa. Vůbec neberou v potaz časovost.

Tohle ve mně dokonce vyvolává tuhle mnou parafrázovanou myšlenku myslím z Amerického psycha, kterou má jako intro Pohlův Řezník: "mám všechny příznaky lidské bytosti. Maso, krev, kůži, vlasy. Ale chybí mi pocity, duše. Jsem bez emocí. Cítím-li pak pouze hnus a opovržení. V mém nitru se děje něco strašného a já nevím proč. Má noční žízeň po krvi se objevuje i u fotbalu. Jsem plný smrti, vražedného šílenství.

Reagovat
smazaný uživatel

na komentar CT jsem uz tezce alergickej: zacina to az hranicit s vizkem, hospodskym pseudoexpertem, jehoz znalosti i vyjadrovani stoji za hovno. kdyz to porovnam se zahranicnima studiama, tak to je az k placi. jejich full-time praci je sledovat fotbal a dalsi sporty a clovek, kterej to sleduje po ocku ve volnym case (kterej prakticky stejne nema), toho vi o poznani vic. tragedie...

tak to budme radi, ze je fotbal ne, taky to mivam obcas podobne - a pochybuju, ze jsme v tomhle sami...

Reagovat
smazaný uživatel

To zase prrr... V prvnim zapase hral dobre, ale ted ve ctvrtek to takova slava nebyla. A mimochodem to byly pro Ponorku dost atypicky zapasy, protoze v nich dostali prostoru jako snad v zadnym zapase Primery, co jsem u nich letos videl. Ja predtim taky ponorku moc nesledoval, ale kdyz jsem zacal pracovat tak na ne zrovna padla deka, a vetsinu zapasu horko tezko uhaluzili 1-0, hlavne diky vzpominanymu Musacchiovi a famoznimu stredu zalohy, pricemz posledni dobou se neskutecne chytnul Bakambu. Ale vetsinou to byva spis lekce z produkitivity, nez ze by Ponorka prehravala nekoho jako Plzen nebo Spartu doma. Osobne si myslim, ze by mohli vic dominovat, pokud by treba dostal Denis Suarez vic prostoru. Na druhou stranu Marcelino asi vytvoril nejlepsi moznej system pro tenhle kadr.

Reagovat
smazaný uživatel

ten se nahodou v posledni dobe dobre zvedl - cekni jeho dnesni golazo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Adrián nehraje vůbec zle. Čekal jsem to horší.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Mateo16

Minuly rok utok Vietto , Gio , Uche , Moreno a tento Soldado , Bakambu , Adrian , Leo

a este vacsi uspech . Ja to stale nechapem uvidime co pride o rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle rok jdou ty zasluhy hlavne do defenzivni faze...Musacchio a Bruno naprosto genialni

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost relativni, Sevilla ma jednak EL a v poslednim kole uz asi bude mit jasno, protoze ma 8 bodu naskoku na prvni tym bez EL + LM uz je bez sance. Palmy maj 11 bodu na prvniho sestupujiciho, to uz se spis boj o zachranu tyka Deporu se kterym hraje Villarreal. Sociedad jeste teoreticky muze bojovat o 7. misto, atd...myslim ze los je podobne tezkej, akorat Villarreal do toho musi vpastovat EL.

Reagovat
smazaný uživatel

seville jde porad o nasazeni do EL: predkolo je jinaci nez zakladni skupina. musis kvuli tomu prekopat a zkratit letni pripravu, zacit ji o par tydnu driv. prodlouzeni si dovoleny o dva tydny muze dost dobre bejt lepsi motivace nez zachrana v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle dobre znam Ale nevyhrala Sevilla jednou EL prave pres pout XY predkolama?

Uvidime no, je to posledni zapas sezony, pred kterym muze bejt vsechno jasny...asi bude jasny i to, ze nepreskocime Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozny, mam pocit za atletico taky dokonce. ale rozhodne to neni neco, po cem by ti hraci touzili

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zlatý bodík...

Reagovat
smazaný uživatel

ja to rayo a jemeze proste zeru! bojujou o udrzeni, pocita se kazdej bod a jemez za remizovyho stavu proti ctvrtymu tymu tabulky udela tri ofenzivni stridani a poslednich deset minut hraje na tri hrotovy utocniky? ten typek je neskutecnej, ma vetsi koule nez vsichni ostatni treneri la ligy dohromady. jediny, co dlouhodobe deli rayo od segundy, jsou prave jemezovy koule

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel jsem ze Jemez ma jit do Espanyolu, snad nepujde do tak nesympatickyho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to snad ne zaslouzil by si vejs, zatimco espanyol niz...

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný súhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako souhlas, na druhou stranu oni hrajou silenci i mimo boje o udrzeni, coz je mozna dostalo takhle dolu. Na druhou stranu me tim extremne bavej, zvlast kdyz to clovek srovna s tymama jako Getafe, Levante, Espanyol...

Reagovat
smazaný uživatel

letos maji fakt suverenne nejslabsi mancaft za posledni roky - kdyz mel lepsi material, tak s nima jemez dokazal skoncit kolem desatyho, dvanactyho mista. jo, jako snad jedinej tym ze spodku tabulky maji svoji filosofii, ktery se drzej bez ohledu na soupere - i proto jsou nejvetsi sympataci primery

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabší za posl. roky ? Nooo, v útoku ale napr. dvojica Guerra - Miku, čo nie je na zahodenie...

Reagovat
smazaný uživatel

driv tam mival hrace jako diego costa, baptistao nebo larrivey. na zacatku sezony byli guerra a miku dva vycpeli hraci, kteri pohoreli na ostrovech a nikdo o ne moc zajem myslim nejevil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sme ale mali brať do úvahy iba boj o záchranu, tak ten útok má Rayo "luxusný"...

Reagovat
smazaný uživatel

granada ma barrala s el-arabim nebo penarandu, levante rossiho, gijon sanabriu, getafe scepovice s vazquezem (ac z nej se teda vyloupl dobrej traged) - oni ti sestupujici nemaji vubec spatny ofenzivni hrace...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn..u Granady mi obecne prijde ze mivaj solidni kadr skoro kazdej rok, ale vzdycky se motaj kolem sestupu..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, granada je pro me naprosto nepochopitelnej tym: skvely zazemi, finance v poradku, nadhernej stadion a kazdorocne solidni a zajimavej kadr, kterej ma minimalne na 12.-15. misto, ale pokazdy malem spadnou. a to tam naprosto pohoreli i jinak kvalitni treneri...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ja som to skôr ale myslel tak, že Guerra - Miku sú "čistokrvní" strelci... Rossi napr. tiež, ale tak silnú dvojku (v útoku) zo spodu tabuľky ako Rayo asi nemá nik... Môj názor... Samozrejme, keď má tá dvojka aj solídnu formu + na lavičke je ešte Manucho...

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase pravda, dva hrace, ktery by se kdy priblizili 15 fikum za sezonu tam asi nema nikdo. na druhou stranu byli oba v lete volni hraci a sahnout po nich mohl kdokoliv - a pochybuju, ze rayo je nejak kralovsky plati. taky je pomerne s podivem, ze dokazou hrat vedle sebe a slape jim to vyborne...

Reagovat
smazaný uživatel

Guerra mal ísť k nám, zišlo z toho na posl. chvíľu a dosť ma to štvalo... Ale teraz už veľmi nie, lebo ak ostane Lucas a príde Bruno Gama (na 99% sa k nám v lete vracia), tak budem spokojný aj tak...

Reagovat
smazaný uživatel

lucase udrzite myslim tezko, toho bych si bejval dokazal predstavit v atleticu, i kdyz tam by ho byla skoda. pamatuju si ho jako nadejnyho hrace z rezervy, pak na pet let nekde uplne zmizel a najednou vali - strasne mu to preju

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ viem, chce ostať... Vždy chcel hrať doma a konečne sa mu to splnilo... Pred pár dňami sa vyjadril, že ak odíde, tak iba pre lepšiu finančnú situáciu v klube (v klauzule má 20 mil.)... Či za neho niekto toľko dá, je otázne... Ja si myslím, že ak sa káder posilní a uvidí lepšie zajtrajšky aj po športovej stránke, tak ostane na 100%... Má k nám ísť Bruno Gama, Lucas Vázquez, Diego López... Uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je od nej sympaticky cekal bych, ze po nem pujde nekdo z anglie a nejakejch tech 15 micu za nej klidne vysklada, ale snad zustane

Reagovat
smazaný uživatel

On chcel vždy ostať, Depor za neho dostal ponuku aj v januári... Podľa mňa veľa zohralo aj zotrvanie Mosqueru, ktorého lanárila Valencia a on hneď na druhý deň predĺžil zmluvu s Deporom... Obaja sú rodáci z La Coruni, Álex Bergantiňos tiež... Vraj chceme v budúcnosti stavať hlavne na takýchto hráčoch, preto máme veľký záujem o Lucasa Vázqueza a Diega Lopéza... Chceme sa uberať podobným smerom ako Athletic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a z toho zbytku tam ma na prvni pulku tabulky mozna jozabed a bebe, kdyz se zrovna dobre vyspi. letos tam maji myslim zdaleka nejmin zajimavy hrace za posledni leta...

Reagovat
Counter

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je v rozkladu

Reagovat
smazaný uživatel

no moc se nesměj to United už pár let....

Reagovat
20fredy20

Nikdy som nevidel vo futbale slabsieho obrancu ako ten roberto

Reagovat
smazaný uživatel

je on vobec obranca?

Reagovat
Hurrikane

střední záložník :)

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáme.... nechápu, nepobírám, kroutím hlavou nevěřícně.... všechno je špatně.... hlavy budou padat to je jasný..... ale co nemůžeme furt vyhrávat i když vzhledem k tomu potencionálu hrůčů je tohle fakt špatný ale co se dá dělat. Visca el barca!!!! Fandíme i když by jsme byli v 3 lize....!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne skandalny vykon hracov Barcelony, to je urazka klubu co robia v koncovke a v defenzive kde si tie goly strelili uplne sami. Neviem ci som videl takyto spickovy tym takto riesit situacie na ihrisku.

Reagovat
roberos

Podruhý nepřikrytý nabíhající hráč Valencie - to chépou i dorostebci. S. Roberto hráč naprosto k ničemu - na cosáhne to zkazí! Messi zase utopený daleko od brány . Suaréz a Neymar potřebují ragbyovou branku ! Kdy Lucho pochopí . že Messi musí hrát střed a ne kilometr od brány ! Hráči navíc neběhají ! Valencia hraje beton , 4x vyběhne do ´toku a my jim darujem 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

jj s Messim to bolo dobre ked boli vo forme a daval tie klucove nahravky, ale ja ako jeho fanusik nemozem byt spokojny s jeho ulohou na ihrisku, dokonca dnes je vidiet ze sa tlaci viac dopredu ale zase, je v zamku hracov.

Reagovat
Free_player

Villarreal hlavně, že sundal Spartu ....

Reagovat
pawelFCB

Rayo > Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsme se nechali uchlácholit výsledkama a každej si myslel, že to pujde s prstem v nose, no a ted se to už veze jenom, zadrhlej stroj se jen tak nenastarutuje bez opravy.....

Reagovat
Hachim Mastour

Piker vydrbaný

Reagovat
Euphael

Vole a Wenger s nima vypadne

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je predsa specialista na vypadnutia

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rel7

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Josifek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Netopýři

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mass

Reagovat
monty25

Jsem se radši díval na Dohráno. Barca ten titul fakt ještě prosere...

Reagovat
Aldeano

Byla Monča?

Reagovat
monty25

No jistě.

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Moča a její bradavky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Je konec.Máme po titulu protože z tohodle se nemáme jak dostat.Titul poputuje do Madridu

Reagovat
Svatej

Reagovat
bobis21

trochu zdramatizování, ale pořád má barca nejlepší los + nemá zápasy v LM, takže jsou pořád favorit. I když forma ideální evidentně není ...

Reagovat
Billy McClane

Tak snad da Alves po zapase zase nove video

A Pique by mohol zase nejaky tweet:

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
smazaný uživatel

banda ko.ko.to.v

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne ako sa dod.faj.cit sezona

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jordi Alba

To je dobrej průser.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak ten druhy polcas uz nebol zly, este trochu zefektivnit prihravky a bude to zase dobre. Snad sa odrazia od dna.

Reagovat
patas92

Výborných 14 dní

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Losinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Josifek

Reagovat
-Carles-

Kríza sa prehlbuje, takúto sériu si snáď ani nepamätám a to navyše v najdôležitejšej časti sezóny.

Na Depor sa ide už v stredu? Myslel som že až cez víkend Bude to peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

V bráne máme brankára č. 3 (prví dvaja sú zranení do konca sezóny), na stopérskej dvojici nám chýba Arribas (dištanc) a Lopo (dnes 5 ŽK). Je tam iba Sidnei, ktorý hrá po dlhom zranení a naskočiť tam pravdopodobne bude musieť Navarro... Takže "peklom" by som to nenazýval...

Reagovat
-Carles-

To že budete mať absencie na tom veľa nemení, hráči si budú po tejto sérii na Barcu ešte viac veriť a je celkom otázne, v akom psychickom rozpoložení sa bude nachádzať Barca. Bude sa hrať s nožom na krku, strata bodov nás definitívne môže dostať z čela tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak psychika je veľmi dôležitá, to bez debaty... Ale neverím, že s Vami niečo s takou zostavou uhráme... Keby aspoň chytal Lux...

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

No pěkně se to ve Španělsku dramatizuje a to se jeste nedavno někteří fanoušci Barcy smáli, že prohra v derby nic neznamená

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Al Capone

Splaskava a splaskava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Pár týdnů zpátky psali fandové Barcy, že treble v suchým triku..

Reagovat
smazaný uživatel

No... nepsali.

Reagovat
smazaný uživatel

jiri fcb určitě. Te vyhlížel soupeře ve finále LM a na ligu už možná ani nebral zřetel protože ta už byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ...

Reagovat
pawelFCB

Tak já nemyslel jen tady na EF, ale i na dalších servrech v komentářích. I tady se jich našlo a taková arogance je hrozně nesympatická, ačkoliv v té době byla Barca takřta neporazitelný stroj.

Reagovat
alcantara

To pisal kto presne?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si dal po dlouhé době poločas španělské ligy a připomněl si tak, co mi tam vždycky vadilo. Fotbal fakt z jinýho světa, z takovýho, kde na hráče působí větší gravitace (stále větší než v Anglii), obránci neumí pořádně bránit a tempo je místama úplně plážový. Ale jo, bavil jsem se, hlavně u těch dřeváckých zakončení.

Reagovat
patas92
Reagovat
Cobra

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Margot

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Máš pravdu, z jiného světa. Ze světa, kde při srovnávání šampiónů z ostatních kousků evropy španělské týmy naprosto dominují. Z takového, kde by i sebeblbejsi člověk jako ty, měl spíše držet hubu a krok a chválit, ne hanit.

Reagovat
smazaný uživatel

chválit právě není co, kromě faktu, že se jim daří

Reagovat
smazaný uživatel

Spochybňovať momentálne kvalitu španielskej ligy je bláznovstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Mass

Reagovat
Magic player

A stejne by Tottenham dostal pridel od kohokoliv z te TOP 3. Smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, takovejch garantovanech přídělů, co jsme měli dostat, už bylo...

Reagovat
teenz

Treba od BVB ?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme dostali zaslouženě, ta sestava si o to koledovala.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Nebud jak oni. Radi se serou do diskuzí PL, aby aspoň sami sobe dokázali, jak je ta jejich liga vic sexy, i když tomu pravděpodobně sami nevěří, když to musí furt dokola všude vlezle cpát. Povys se nad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsou to pořád ti samí lidi - happylight, owny, hurricane. Sám za sebe vím, že mám tendenci to převádět na obecnou rovinu, a přitom je to jen těhle pár konkrétních jmen, co prudí. Tak bacha s tím množným číslem.

Reagovat
Svatej

Jasne jasne, nechtěl jsem to vylozene pausalizovat na všechny, akorát jsem byl línej tu vypisovat každýho jednotlivce, kdo to v naší sekci dela.

Reagovat
alcantara

Ja si zase myslim, ze s tym cpanim je to naopak Si nevyberes...A ciastocne plati aj to, co spomina Andy.

Reagovat
Svatej

Tak to priznam, ze nedovedu uplne posoudit. Já sem do PD sekce jdu jen párkrát do roka a na podobný příspěvky jsem prakticky nenarazil, tak je mozny, že mám jen smůlu. Každopádně u nás to logicky vidám často, tak mam pochopitelne tenhle postoj

Reagovat
Kokesh

Hodně krutá deka. Neymar má asi opět brazilské krámy, už při konci té vítězné šňůry byl z tria nejhorší, ale poslední zápasy je to extrémní bída. I Bale mu může závidět.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Neymara by tam mohl hrát v současné době i Rezek, ten by aspoň udělal nějakou penaltu a ne fauly 40 metrů od brány

Reagovat
Mateo16

Deportivu remizka a dokonala ukazka ako si posrat celu sezonu za 20 dni

Reagovat
M.Vaza

Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sa pre Barcu s 3 bodmi este ratalo ale toto prehrat nemali. A to drevo Pique mal miesto kecov na Twitteri radsej trenovat strelbu Arbeloa si ho vychutna

Reagovat
Hristo Stoichkov

Další hodně bolestná ztráta, ale hráčům se dá těžko něco vytknout. Krásný zápas, hodně emotivní, škoda jenom, že tu úroveň tradičně sráží šílený rozhodčí.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč rozhodčí??

Reagovat
Kokesh

Taky nechápu, hlavně po dnešním zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

to tak barcelonský hovoria...niekto napíše "S pozdravom...", oni zas "šialený(slepý,podplatený) rozhodca"

Reagovat
valloire

protože nikoho nevyloučil a nezapískal penaltu

Reagovat
Mass

Nechovej se jak Neymar a přiznej že ste prohráli https://streamable.com/z0h0

Reagovat
Josifek

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon, ze se ten vas mesiasek konecne trefil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a roberos si mohl před spaním cáknout do trenek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
F.Torres

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Týmové výsledky ho nezajímají. Důležité jsou osobní statistiky

Reagovat
One-Real

Tuhle Vale v soubojích se špičkou máme rádi. Neúnavní, nohy všude, minimum prostoru ve vápně, vždycky aspoň jeden stoper se špičkovým výkonem. Škoda, že letos umí akorát proti špičce. Snad se dají do příští sezóny do pořádku, vhodně doplní kádr, začnou porážet o třídu slabší celky a za rok bude o další špičkový španělský tým víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít dneska v bráně Diega Alvése, tak dostanou minimálně manitu. Z jejich strany to fakt nebyl kdovíjaký výkon.

Reagovat
patas92

Kdyby tam byl kdokoliv jiný, tak chytá úplně stejně jak Alves. Tohle to jsou přesně ty zápasy, kdy se netrefíš ani hovnem do mísy

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim se mi líbila hláška, že Luis měl den, že by kdyby vypadl z loďky, tak netrefí vodu.

Reagovat
alcantara

To je z vybijanej

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zas nepřijde nějaký přešlap jako angažmá Nevilla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko sebavedomých kecov ako nas daju v Classicu, ako daju Atletico, uplne jasne rozohrana liga a pozrime sa

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký kecy o facce nemají smysl, protože jsme za ten měsíc zfackovaní až až.

Po fyzický stránce nám odešla i koncovka jsem si jist, že po dnešku budeme v prdeli i psychicky.

Už to prostě až do konce ligy bude jen a jen boj. Nedá se svítit. Sami jsme se do týhle situace dostali, sami se musíme zvednout.

Luisito prostě musí jít do sebe. Není možné zahazovat takový šance, jako měl dneska.

Pique bojovník a příkladný výkon. Miluju ho.

Reagovat
Switchback

Škoda té šance

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale to je následek toho, že se o to pral.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

zabojoval hlavně v zakončení

Reagovat
pawelFCB

Piqueho milují jen fanoušci Barcy, pro zbytek je to lidský odpad

Reagovat
Cizinkx

V čem lidský odpad? Za to že píše to co píše na twittru? To píše i Arbeola i mnozí jiný a taky to pro mně nejsou lidské odpady. Na hřišti se jako prase nechová, v soukromý taky žádný skandál. Tak z jakého důvodů by to měl být lidský odpad? Chápu že pro mnohé není sympatický, proč by ne. Ale lidský odpad? Silně Logic not found.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Hlavne jeho spravanie voci spanielskej repre je ukazkove. Je to odpad.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Billy McClane

https://www.youtube.com/watch?v=eIIT9mH4fI4

Barcelonský stopér pri konfrontácii s policajtami obhajoval brata, pokutový blok podľa španielskych médií pokrčil a začal mužov zákona hrubo urážať. "Závidite mi, že som slávny. Nemáte peniaze, tak ich chcete získať Zavolám vášmu šéfovi a vy si to vyžeriete. Máte pocit, že ste pupkom sveta, lebo máte uniformu a môžete pokutovať ľudí. Váš otec by mal ísť zaplatiť túto pokutu, nie ja," vykrikoval podľa španielskych médií Piqué.

Reagovat
smazaný uživatel

to byli 100% statni, mestskejm by rad zaplatil

Reagovat
bobis21

pro mě je jeden z mála sympaťáků v Barce ... Pigue, Bartra, Alba, Rakitič + fotbalově se mi strašně líbí hra Neymara ...

Reagovat
smazaný uživatel

Alba- najväčší sympaťák v hre

Reagovat
pawelFCB

Z tohoto výběru jen ten Rakitic

Reagovat
king23

alba?

Reagovat
smazaný uživatel

Pique hentake drevo

Reagovat
Josifek

Chudák Shakira

Reagovat
pantondavo

Jirko, kolik je ti roků, prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

v článku je, že jsme překvapivě prohráli.... co je na tom překvapivýho?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, to jsou kecy.

Kurz na Vale byl 17. Měl jsi to olepit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vzhledem k formě, mě osobně to vůbec nepřekvapujde, jak jsi psal sám psychika v hov*ech atd... mě to už žíly netrhá já jsem s tím smířenej, takže pohoda, co se dá dělat....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíme furtvyhrávat trofeje, přišla krize těžká, je potřeba si to vyžrat, ono se zase jednou bude dařit....

Reagovat
Svatej

Vy byste si potřebovali zážít opravdovou krizi, aby vás tyhlencty hemzy přešly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas nedělej. Překvapivého je na tom pořád dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, Alves král ! Ale koledovali jsme si pořádně, zato ty naše protiútoky byly na facku.

Reagovat
Aldeano

Gratulace.

Reagovat
Billy McClane

Inak hraci Barcy evidentne tahaju nohy, dnes plna palba a zase bez striedania, pricom v stredu dalsi zapas. Enriqueho rotacie

Reagovat
-Carles-

A koho tam mal akože dať?

Reagovat
Billy McClane

Hm, veru lavicka fakt bieda dnes. Mozno Alvesa, aby zbiehal z kraja ale ten bol evidentne v treste.

Reagovat
-Carles-

Je to zlé, Rafinha ktorý sa vrátil po dlhom zranení mohol byť tým dôležitým oživením pre takéto zápasy, ale sa opäť zranil.

Ten Depor keby bol aspoň cez víkend, takto to strašne reálne smrdí stratou bodov.

Reagovat
Billy McClane

Jj streda bude klucova. Myslim, ze ak date Depor tak to uz nejako ubojujete. Ale ak nie...tak to este bude zaujimave, samozrejme nerobim si iluzie zeby Real a Atleti uz nestratili. Mate lahsi los, nehrate LM a stale ste na cele. Je tu sice ta psychicka deka, ale stale ste najväcsi favorit na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Když poslepuje LE trochu sestavu na Anoetu je to špatně, když dá plnou palbu je to špatně. Přirozená berlička pro madristy.

Reagovat
Ángel di María 22

To je dobrá blbost, protože na Anoetu je všem jasný, že musí hrát ti nejlepší, když poslední dobou Barcelona už na cestě teče 1:0. Rotace je třeba, ale je potřeba si uvědomit, kam jít dát a kam ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš vlastně částečně pravdu. Já si vůbec neuvědomil těch milion zápasů, co Barca vkuse vyhrála. Hm, je to složité. Zase je vyhráli, tam se těžko retrospektivně zasahuje - to bychom přešli do spekulativní roviny, jestli bylo vhodné ušetřit víc sil. Liga je tento rok velmi náročná, oproti předchozím dvoum ročníkům je v ní například minimum lehkých venkovních zápasů. Takže jsem bral pouze duben. A tam Enrique vidí to, co my tady ne a to je reálná únava hráčů. Prioritou při náskoku v lize byla očividně LM. Obětoval Anoetu. Nedal LM. Tím se logicky přehodila priorita na ligu. Tak dal plnou palbu. --- Tady se ohledně logiky asi nedá vyčíst Enriquemu nic. Chtěl především LM. Kdyby dal všechno i do Anoety, jeho šance na úspěch na Calderónu by se ještě snížily.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu závěru. Může se stát, že Enrique chtěl s tím úzkým kádrem všechno a nebude mít nic nebo aspoň slabou náplast Copu. Ale to pořád není nic nelogického. Spíš bych v tom viděl individuální selhání na hřišti, a to ta, která Enrique zas až tak neovlivní.

Reagovat
smazaný uživatel

A koneckonců Enrique nemá na výběr. Kdyby prohlásil, že s tímhle úzkým kádrem neuhraje tři tak náročné soutěže, byl by kritizován. Kdyby se pragmaticky vysral na LM, to by bylo hurónu. To se prostě nedělá.

Reagovat
DelPiero137

Na druhu stranu, individualna kvalita dostala Barcu az do tejto faze kde bojovali o vsetko.

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý report zápasu

Reagovat
misinho7

nakoniec uplne nepodstatne El clasico ktore rozhodol uplne nepodstatnym golom Ronaldo v totalne nepodstatnom zapase sa ukazalo ako klucove ale hlavne ze cules to brali ako pohodicku

Reagovat
Aldeano

Asi tak.

Reagovat
alcantara

Uz si nepamatam presne reakcie, ale naskok 7 bodov v danej chvili nie je pohodicka? A ked to otocim, hlavne, ze madridisti na konci roka odpisovali sezonu

Reagovat
Diego2

Protoze ty by si nebral. Urcite si tipoval takovou deku rozumbrado

Reagovat
celeb

problemy sa tahali este z vyhranych zapasov davno predtym, ked nasa efektivnost v zakonceni sa vobec neriesila. Zapas pred EC bol Villareal, kde sme vyhravali 2:0 a stratili body. V EC sa taktiez nepremenilo kopec sanci a navyse rozpadla hra po striedani Rakitica. Tam uz to bol megazdvihnuty prst, ktory LE odignoroval a u Baskov sa to dosralo cele. Najvacsi problem je v hlavach a psychike. Unava ... ked som videl zostrih z Valenciou tak to vobec nevyzeralo na unavu ale dalsi koncert v nepremienani sanci.

Tu by som rad vedel, ci sa u nas vobec trenuje koncovka, alebo sa to vsetko nechava na samotnej genialite nasho tria a nikto sa ani len neodvazi im radit, co majj pri koncovke robit. Najviac to je vidiet na Neymarovi, ktory nie je schopny zakoncit z vylozenych sanci uz dlhodobo - od jesene sa mu koncovka strasne zhorsila. Suarez ako-tak, je psychicky ovplyvneny ako ostatny, ale aspon z casu na cas zabojuje a da gol. Messi dost smoly v koncovke, sice aj mensi doraz a koncentracia nez predtym, takze jedno s druhym.

Nemozem si pomoct, ale ta bezradnost ide od Lucha a neklapalo to uz od januara, kedy nas zacal zachranovat Messi, ktory sa po zraneni konecne dostal do fantastickej formy a prehlusilo to nemohucnost Neymara v zakonceni a podpriemernu efektivitu Suareza.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to sou věci, to sou věci.

Reagovat
smazaný uživatel

by mě ale zajímalo co říkají hejtři na to, že nejvyrovnanější top liga je ta španělská ono poslední roky co se zvedlo Atletico tak je španělská liga vyrovnaná...

Reagovat
Aldeano

Určitě ještě Gazova práce

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že nehrajeme proti Spartě...Dočkal s Krejčím a Konatém by si nás namazali na chleba jak Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona hezky. Vůbec nevím, co k tomu napsat, tak to přenechám Piquému:

https://twitter.com/3gerardpique/status/672176304045838337

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

On si to tady určitě přečte

Reagovat
patas92

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Magic player

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sme radi, že môžeme rozdávať radosť aj mimo Barcelony. Ďakovné pozdravy a vaše príspevky môžete zasielať na Piquého Twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 6 zápasů jen 1 výhra, a to proti Atletům, kteří hráli v oslabení a ještě k tomu to vítězství bylo prd platné

Má tam nějaký jiný trenér za poslední roky v barce podobnou šňůru?

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, i v horší formě jsme se vždycky po ztrátě více či méně zvedli, ale tohle už je hodně špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Enrique neni trener pre Barcu, jedine ze vie rotovat ale priemerny manager co dosiel do teamu kde roky hraju system a este s takymi hracmi. Treble bola nahoda. Mal sa ukazat v AS Rim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, skoro hned na začátku trenérské kariéry měl vyhrát Scudetto. Nechápu tyhle nároky.

Reagovat
Visca el barca

Na něj bych nereagoval. Vždyť dnes Lucho nemohl udělat víc. Pokud nedáváš tutovky, tak to dopadá takhle. On je ten poslední co by měl dostat sodu.

Reagovat
smazaný uživatel

pre taketo Top muzstvo tam mal ist odbornik a nie zaciatocnik ktory skoncil v AS Rim

Reagovat
Visca el barca

A dal triplet, což vy nevíte co je. Tak už drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

s takymi hracmi ktory hraju roky jednotny system ktory ziaden trener nemeni. Enrique dokazal rotovat, zato ma absolutorium

Reagovat
alcantara

Ked to nie je typek, ktory vyhra treble, ako jeden z dvoch v historii klubu, tak kto potom. Len jedna vec je zaujimava, preco tieto nazory neprichadzali po 39. neprehratom zapase v rade

Reagovat
Phillipinho

https://pbs.twimg.com/media/CgRWmphWwAEOrLx.jpg:large

Abdennour s Danilem trochu na Ronalda

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mass

Abdennour bratranec Vina D iesla

Reagovat
Visca el barca

Když se dře a prohraje, dokážu to v klidu skosnout. Spíš mě serou výkony Neymara. Mám ho strašně rád, ale takhle teda ne. Přidržuje míč, každou akci zadrbe, vzteká se atd atd. Prostě to teď nejde, nedá se svítit. Furt to máme ve svých rukou. Visca el Barca

Reagovat
mimi_united

Pogba > celá záloha bracelony

Reagovat
Svatej

Dneska jim to nandal

Reagovat
Trand

Ta simulace hráče Vale na konci zápasu neskutečná.

Reagovat
netopier

treba trošku ponervovať majstrov sveta

Reagovat
misinho7

Castilla vyhrala dalsi zapas a je na cele pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se téhle situaci po sezoně a dvou titulech zasmějeme protože teď to vypadá fakt děsně.

Reagovat
netopier

Len aby sa nesmiali Merengues s dvoma titulmi

Reagovat
teenz

To uz je ted prece kazdemu jasne, Zizou za pul roku udelal masinu a po Mouovi jako dalsi trener vyhraje ligu.

Reagovat
vrabejka

Zajímavé. Ukazuje se že proti Atletům neměla Barca 1 zápas blbec ale že je v poradně krizi. 4 prohry v řadě wow kdy naposled to měla. Doufám že Nando vystřílí Atletům titul.

Reagovat
alcantara

Snaha a pristup tam je, ale ked golove sance posielame doprdele, tak s tym nic neurobime. Toto vobec nie je o Valencii, nic extra nepredviedla a bola porazitelna, toto je o nas. Prvykrat od roku 2003 sme prehrali dva zapasy v lige po sebe doma, ale to je teraz jedno. Snad tam poslednych 5 kol nechame na ihrisku vsetko, ci uz je forma, alebo nie je, a potom nech sa deje vola bozia. Stale tomu verim, ale budu to hrozne tazke zapasy.

Visca el Barça!!!

Reagovat
X-bano-X

amen

Reagovat
smazaný uživatel

tommy.rmcf 30.12.2015 17:24#

nádhera Cristiano

[reagovat]

Jacks1130.12.2015 17:25#

špína sem špína tam 0:4 pamatuješ?

[reagovat]

tommy.rmcf30.12.2015 17:26#

pamatuju špíno

no jo jak se jim to vrací

Reagovat
smazaný uživatel

Takový culík tu fakt kdo ví jak nepřispívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Stale ma Barca z pomedzi 3 teamov najlahsie zapasy ale zase ani tieto teamy by som nepodcenoval kedze hraju o to aby nespadli do zostupového pasma.

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Solidní duben pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale ta středa teď bude dobrý maso. Barca na Riazoru, Atlético na San Mamés a my s Villarealem. Tady se bude lámat chleba.

Reagovat
LAM

Tak my prohrajem.Uvidíme co ti ostatní,ale Barca má teď nejmenší šanci na titul.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
-Carles-

Nepreháňaj

Reagovat
LAM

Proč?Připadá ti snad že tam něco uhrajem s timhle stylem hry?Když nedokážem vyhrát doma,tak těžko venku kde naši budou ještě pod větší dekou.Tiul je pryč

Reagovat
-Carles-

Neprišlo mi to také strašné, hlavne stačilo premeniť dve gólovky v prvých 10 minútach a zápas by vyzeral úplne inak. Potom ešte zápas blbec kde ti brankár skoro všetko pochytá, súper dá z hovna gól, obzvlášť po tej sérii to hráčov zrazilo dole.

Depor bude boj, ale rovnako ako tam môžeme prehrať 1:0 môžeme aj vyhrať 3:0.

Reagovat
Magic player

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Barcelona je stále největší favorit na titul. Los mají nejpřijatelnější a mají to ve svých rukou

Reagovat
Ángel di María 22

To je prostě paráda.

Reagovat
r3

Neskutocne vidiet Real v takejto pozicii. V decembri s Benitezom to vyzeralo trosku inak

Reagovat
LAM

To není Realem,ale naší neschopností.

Reagovat
smazaný uživatel

pod Benitezom sme hrali otrasny futbal, stracali body ktore nam teraz chybaju

Reagovat
valloire

Ronaldo je zničil. Je to král.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku by to chcelo troška Hallenbeck motivácie na zajtra ráno https://www.youtube.com/watch?v=YJdE2zJPV6c

Reagovat
Billy McClane

Som si pustal pred statnicami

Reagovat
C-M@ster

Tomu říkám zápletka.

Reagovat
smazaný uživatel

největší pech by byl, kdyby to teď už Barca všechno zvládla a hezky si oba Madridské kluby povodila

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem momentálně rád i za tu zápletku. K titulu máme furt nejdál z těch tří týmů, ale po tom, co jsme tu v lednu odepisovali celou sezonu, je taková situace vítaný zpestření.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn

Reagovat
Salfovic

Nevíte někdo, kdy naposled Barcelona prohrála v lize třikrát za sebou??? Dík.

Reagovat
alcantara

Februar 2003

Reagovat
Billy McClane

Tam zacala vasa zlata era. A zacal hviezdit nejaky Brazilcan ktory prisiel z PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy sa hovorilo, ze Ronaldinho pojde k nam a oni ho kupili, potom prisli Etoo, Deco z Porta a Giuly z Monaca ako vtedajsi najlepsi hraci LM. a ked som sa pozrel na nase 30 rocne Galacticos a na ich mlady, rychly, technicky team nebolo mi vsetko jedno a teraz ma tych 30-tnikov skor Barca

Reagovat
alcantara

Reagovat
roberos

A kolik je CR11 ? a Benzema , Modrič,Ramos, Pepe ? to jsou mladíci ?

Reagovat
smazaný uživatel

odisiel Xavi, Iniesta zachvilu zenit, Alves, Mascherano, Pique, Suarez no a bez Messiho dovidenia, uz len par rokov

Reagovat
Billy McClane

Ja si to pamätam trochu inak. My sme vyfukli Barce Beckhama, oni zobrali Ronaldinha.

Reagovat
smazaný uživatel

povodne chcel Perez aj Ronaldinha

Reagovat
tunkic

říká se, že Perez nechtěl Ronaldinha, protože je moc ošklivej a nebyl by to tím pádem tak zajímavej marketingovej tah

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Ronaldinho mel jit do Manchesteru, ale pak prisla Barca a tak prestoupil tam, protoze SAF si nebyl jistej Brazilcem v PL.

Reagovat
-Carles-

Najprv to malo byť Beckham -> Barca, Dinho -> United, nakoniec Beckhama zlákal Real, Barca Dinha a United kúpili Cristiana.

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco, jak se může situace během dvou týdnů změnit. Každopádně Barcu teď čekají soupeři, které by měla relativně snadno zvládnout, ale ten tým není psychicky v pohodě, takže když na to soupeři pujdou chytře, budou hru hodně kouskovat, zdržovat a hrát celkově antifotbal + ještě třeba to zkoušet na Neymara, kterej očividně neunáší a mohl by se i nechat vyloučit, tak by Barca ještě ztrácet mohla.

Reagovat
Spalovač šancí

Letos na konci sezony to vidím na trofejový komunismus, tj. Barca, Real, Atleti a Sevilla po jedné trofeji

Reagovat
roberos

Lucho prokoučoval už jistý titul. Místo baga by to chtělo honit kondici. Neymara bych posadil na lavici ( jeho nesmyslný sólování je vždy ztracený míč) pro ty co ho viděli lepšího než Messi - to on nikdy nebude i kdyby se přetrh! Hráči jsou dole, jak hlavou tak kondicí ( kde je náš vyhlášený presink) a ta kombinace ? neexistuje ( hráči se místo nabízení schovávají za protihráče ) . Toto už je věcí trénera a hrát na tréningu bago !

Reagovat
smazaný uživatel

Barca to nebude mat lahke ani tentoraz. Tie zvysne teamy bojuju o zachranu takze tam bude kazdy 1 bod dobry

Reagovat
Ángel di María 22

Ale zas jako bych trochu krotil euforii, my muzeme taky ztratit kdykoliv, kor kolem LM, ted tezkej Villareal. A navic potrebujeme ztratu i Atletica, nicmene i ti by mi na titul vadili daleko min, nez Barcelona, to je jasny.

No, uvidime, ale minimalne srandovni zapletka tu je

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico to ma najtazsie v lige, tiez dvojzapas s Bayernom a ten kader nemaju az tak siroky ako trebárs my

Reagovat
madridcan

A ze rotujeme

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Poslední období ukazuje, že ten kádr Atlética je dostatečně široký.

Reagovat
smazaný uživatel

my mame vacsiu kvalitu na lavicke

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Phillipinho

Tak to brrrr, tohle je uplne jinak kvalitni kadr co se tyce sirky nez v titulove sezone. Problem muze nastat, jedine kdyz vypadne jeden z krajnich beku, jinak je na lavicce velka kvalita. Vzdyt takovej Torres, Kranevitter nebo Thomas se obcas nevejdou ani na lavicku.

Reagovat
Phillipinho

Myslim Olivera Torrese

Reagovat
Phillipinho

A vraci se uzdraveny Tiago

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver Torres, Kranevitter, Thomas, toto mas porovnavat s James, Kovacic, Isco, Varane, Jese, Danilo?

Reagovat
Ángel di María 22

Ale to prece neznamena, ze nemaj sirokej kadr. Nech toho.

Reagovat
smazaný uživatel

no kvalitou nemaju

Reagovat
stas87

V Simeoneho systeme su platnejsi aj ked nemaju take mena,ake si vypisal ty.

Reagovat
Ángel di María 22

Zato Danilo je výstavní skříň kvality

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
stas87

Tebe je trinast,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

ty sem naco chodis oxidovat? bez si spat na nemecky fora. a sorry ale porovnavat kalitu lavicky Atletica s nasou je diametralny rozdiel

Reagovat
alcantara

Reagovat
Ángel di María 22

To, ze nekdo ma lepsi lavicku, neznamena, ze ten druhej tym ji nemuze mit taky kvalitni a sirokou. Konec.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitnu ju maju o tom sa nehadam

Reagovat
stas87

Tak urcite...a ligu ti vyhra kto?Zaklad ci lavicka?

Reagovat
Ángel di María 22

No, zrovna takhle bych to nerozdeloval, protoze to muze bejt dobrá past kolikrát

Reagovat
Phillipinho

Nebudu se tady poustet do porovnavani.

Reagovat
Phillipinho

A ti hraci co jsem uvedl jsou vynikajici nahradnici. Ve vetsine tymu Primery by hrali zaklad.

Reagovat
Mateo16

k tomu neprispelo ani to ze dneskam Villarreal prehral .Cize urcite pojdu do toho zapasu na 1000 % pretoze bojuju o LM

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze Atletico da Double

Reagovat
roberos

Prdel bude,když titul urve Atletico s defenzívní hrou ( někdy naprosto nekoukatelnou)

Reagovat
smazaný uživatel

jj ako v roku 2014 a vy bez titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho urve no.

Ono ne nadarmo se říká: "offense wins games, defense wins championships."

Reagovat
Svatej

Barca vede ligu a přesto tu už mnozí uplne zatratili naděje na titul, to je výborný .

Vam by fakt hrozne slušela podobna sezóna, jakou máme my, abyste si uvědomili, kdy si situace teprve opravdu lehce vymkne kontrole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

A teď naprosto vážně, zajímal by mě názor culés. MSN chtěli hrát uplně všechno, kombinovat, dávat mraky gólů, dělat srandy. Ty góly si defacto začli darovat pro prdel, trošku si toho přestali vážit mam pocit, najedou šlo o to, aby Suaréz hlavně dohnal Ronalda ve střelcích a podobný srandy, což možná v nepřímém důsledku vedlo akorát k tomu, že každej z nich začal komicky zahazovat takový množstí penalt, jaký snad nepamatuju. No a samozřejmě s tou porcí zápasů přijde i únava, což je vidět teď, psychická i fyzická..

No, byla to předtim pro všechny z vás pořád taková legrace, nebo někdo tušil, že tenhle řpístup nemusí být uplně ideální?

Reagovat
LAM

Úplný hovna.Prostě se teď abnormálně nedaří celýmu týmu.Od obránců po útok.Po loňskym treblu jsem to čekal daleko dřív,ale přišlo to až teď a to pořádně

Reagovat
Visca el barca

Teď si to napsal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

To by od hracu byl dost neprofesionalni pristup nemyslis?

Reagovat
vanGomm

Barcelona pořád vede ligu a má proti týmům z Madridu výhodu,protože oni nyní honí dva zajíce.Ovšem i nevýhodu.Už jsem to zde psal,že by bylo pro Barcelonu dobré,aby "Mažňákovi" urychleně došly peníze na sázky.Ten už sázením vyhodil trenérů Nyní už 5x vsadil na výhry Barcelony a od té doby je to s ní zlé.On totiž když začne sázet na výhry některého týmu a je úplně jedno o koho se jedná,tak okomžitě ten tým přestane vyhrávat. Takže pokud v tom hodlá pokračovat má Barcelona po titulu.

Reagovat
nani92

Gratulujem Realu k titulu

Reagovat
Ángel di María 22

Díky, ale pořád jsme třetí.

Reagovat
nani92

v tabuľke formy ste na 1.mieste

Reagovat
Ed_Hazard

Aspon niekde

Reagovat
valloire

Něco si přej, padá Barca.

Reagovat
REPLIKATOR

komedianti

Reagovat
stas87

Ktorych myslis?Mas ich celkom dvanast.

Reagovat
Phillipinho

Streda bude dost mozna rozhodovat. Na Sam Mames by to byl mel cracker, oba tymy budou hrat o strasne moc a remizu nebude chtit ani jeden tym. Verim, ze Ponorka muze na Bernabeu prekvapit, dneska Marcelino posetril sily, ikdyz se mu to, jak se dalo cekat vymstilo. Barca na Riazoru jsem hodne zvedav, ale Depor je dost z formy, tam si to asi Barca pohlida...

Reagovat
Phillipinho

*na san mames by to mel byt

Reagovat
stas87

Ako to bude s Rayom?Myslim tym to,ze sa dvihnu peniaze za TV prava a Rayo bude mat viacej prostriedkov.Doteraz za minimalne prachy dokazali prezit a udrzat ligu,vytiahli dost hracov na hostovacky a pomohli im do lepsich timov.Myslis ze sa to teraz zmeni a Rayo zacne vyhadzovat prachy za nepotrebnych hracov?Snad ich to nepoznamena...alebo ma este napada jedna vec.Mozu si majitelia Raya tie peniaze nechat a ist s rovnakym rozpoctom do sezony?

Reagovat
Phillipinho

Tak podle me nebudou mit penize na vyhazovani ani ted. S nejvetsi pravdepodobnosti budou opet hledat mezi volnymi hraci a hostovacky. To navyseni penez z TV jim pomuze jenom v tom, ze treba privedou hrace, ktery podepise smlouvu na dele nez rok. Jinak to, ze vzdy zachrani ligu je samozrejme zasluha Jemeze, ten chlap je neskutecnej trener. Letos ma horsi kadr nez v minulych letech, takze hraje dolni polovinu tabulky, jinak v minulych letech dokazal hrat kolem 10. mista. To co dokazal udelat s vycpelym a odepsanym Mikuem je zahada, je to proste borec

Reagovat
Switchback

Komu dáváte REÁLNĚ největší šance na titul momentálně? Já asi atleticu.

Reagovat
alcantara

To urcite

Reagovat
smazaný uživatel

jak já bych mu šlápl na tu debilní držku, jak může taková dementní špína hrát vrcholový fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

je jasné, že za tohle by ho dostat měl. Tak uvidíme

Reagovat
Switchback

Reagovat
Jerichoo

on je strašný zmrdík ked prehráva

Reagovat
smazaný uživatel

ono by jim to snad v dusledku jeste pomohlo k titulu

Reagovat
Switchback

Jinak Neymar je na facku, furt s míčem běhá do protihráčů, každou akci zadrbe a pořád se jen válí, kam se poděla jeho forma ... navíc https://streamable.com/z0h0 fakt blbeček

Reagovat
Ángel di María 22

To je debil, fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

čeká až mu dají ten pětinásobek platu, pak začne hrát...za nějakých směšných 9m eur se mu přece nevyplatí něco hrát

Reagovat
technecium

Strašně mě zklamal

Reagovat
teenz

Nedávno jsem tu teda od Jirky četl, jak Ney lidsky vyspěl vedle Messiho.

Reagovat
Atlético de Madrid

Hm, on byl velmi vyspělej právě v podstatě od začátku kariéry. Nějaký ty simulace se uplně nedají brát jako nevyspělost, simulujou i mazáci (Ronaldo..). Neymar byl vždycky hrozně psychicky ododlnej, sám táhnul Selecao a dokázal rozhodovat velký zápasy. To spíš teď se začal chovat jako agresivní debílek než že by takový byl pořád...

Reagovat
teenz

Je ještě hodně mladej na to, aby byl vyspělej a dokázal tyhle emoce kontrolovat (kdy se za 14 dní dokáže tým takhle potopit a on to musí unést). To není nic proti němu, jen vážně tak vyspělej není - podle toho, jak se teď prezentuje.

No a všichni se diví reakcím od Ronalda na tiskovce, já bych se zkusil teď někoho z MSN zeptat, co si myslí o Realu v LM.

Reagovat
valloire

Reagovat
DelPiero137

Ja ti nevim, v dobe ked mal prestupit do Barcy robil slusne prasarny formou simulacie. Hlavne za repre. Pride mi ako ten typ ktory je vysmiaty ak sa mu dari a piskaju fauly na neho. Ak sa mu nedari, nezvladna.

Reagovat
valloire

Přesně situace včera. Nezapískal na něj faul (což simuloval) a tak s rozběhl jako blázen a sestřelili hráče Valencie.

Reagovat
Milan.B

idealne by bolo keby ligu aj LM vyhrali atleti potom by tu zavladlo status quo

Reagovat
Mercury

jestliže neznám význam latinských frází, je lepší je nepoužívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Milan.B

nefnukaj mi tu

Reagovat
alcantara

Hlavne nech nevyhrá Madrid, nechcem zažiť to in vino veritas, co by potom nastalo...

Reagovat
Mercury

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

romani ite domum

Reagovat
Mercury

Reagovat
Josifek

Paráda, jak rychle a nečekaně se to zdramatizovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

btw včera tu někdo psal, že jsme na úrovni páté ligy...co to znamená podle culés logic?

Reagovat
Murena

misinho717.04.2016 20:48#

Valencia posobi ako tim z 5 ligy..strasny desny vykon ak sa nestane zazrak 3-4 dostanu isto

[reagovat]

zeptej se misinha7 hňupe.

Reagovat
Switchback

Ouch

Reagovat
Visca el barca

Tak on je strašně hloupej

Reagovat
misinho7

to hovori ten pravy

Reagovat
smazaný uživatel

jak se vyhýbají odpovědi vy jste hrozní debílci to aspoň Jiří má trochu rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro krále debilů od debílka.

Zeptej se misinha, toho fanouška Realu, co to napsal.

Reagovat
X-bano-X

A co ako cakas? Napisal ti to fanusik realu a ty si potrebujes kopnut do Barcelony. Mozno nabuduce

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno kdo to psal, prostě podle culés logic je barcelona slabá protože prohrála s pětiligovým klubem a navíc ji dal gól Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

ses zumpa nic vic

Reagovat
-Carles-

Zaujímavé myšlienkové pochody.

Reagovat
smazaný uživatel

culés pochody

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle fakt žádnou ,,logic'' nenajdeš. Ty prostě jen moc rád čicháš lepidla, nic více.

Reagovat
celeb

alebo: "to je jedno kto co napisal, hlavne, ze prave na zaklade toho ste kokoti" Za antickych logikov davam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

lol, tak tohle už je opravdu síla

Reagovat
-Carles-

Na margo toho stredajšieho zápasu s Deporom. Pevne verím že chlapci od Riazoru nezabudli na posledný zápas minulej ligovej sezóny

Reagovat
Switchback

A pokud chlapci nezapomněli, tak nám budou muset kurva pomoct, nejlíp nějakým nenápadným vlastňákem ...

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

No slava ze si aspon niektori priznate ze to bolo cinknute

Reagovat
Mercury

Elche style

Reagovat
johan14

Mňa najviac teší, že si Jirko užíva 2 španielske kluby v semifinále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je celkem smutné, nemyslíš?

Navíc, on není jen fanoušek Barcelony, ale i fanoušek španělského fotbalu. Já se taky těším na dvě španělská finále

Reagovat
johan14

Nuž tak to ti gratulujem k takej povahe, že aj Real je ti dobrý keď sa Barce nedarí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nedaří? Je horší období, špatný měsíc, ale to nic nemění. Já nejsem ten fanoušek, co si myslí, že deset let po sobě vše vyhrajeme a není důvod, aby se kdokoliv smál týmu, který vypadl z LM s neuvěřitelně těžkým soupeřem, navíc když vloni LM a letos může ještě dvě domácí trofeje vyhrát.

Reagovat
johan14

Nuž keď myslíš že sa darí tak potomti ti to neberiem. No tá Johanova kliatba vás teda zastihla v najhoršom možnom období, psychika hráčov bude asi na úrovni Mŕtveho mora. Aspoň vám spadne hrebienok, to sa už nedala vydržať tá barcelonská nafúkanosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká nafoukanost?

Vždyť se to tady mírnilo pořád, ale ano, jestli někdo něco neočekával, tak promarnění toho luxusního náskoku v lize, ale o nafoukanosti nemůže být vůbec řeč.

Reagovat
vladis271

Reagovat
F.Torres

proč ti to jen nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi to je u pi**, čemu věříš a nevěříš?

Reagovat
F.Torres

reakce to nenaznačuje

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé.

Reagovat
-Carles-

Lucho na tlačovke:

"Nikdy jsem neviděl, aby fanoušci na Camp Nou hráče v situaci, jako je tato, tak podporovali."

"Dnes tu není jediný fanoušek Barçy, který by nebyl na tým pyšný."

Tak to má byť, aj keby sme nakoniec nič nevyhrali, tento tým si zaslúži poklonu.

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

Jako podpora byla včera perfektní. Fakt jsem koukal, jak se k tomu jinak tišší fandové postavili.

To o tom, že bychom nic nevyhráli ... Nemyslím si to. Ten tým je úžasnej a měl rozjetou jednu z nejlepších sezon v historii ... Podělat to a nevyhrát nic by byl ohromný fail. Zase si nemalujme všechno na růžovoučkou barvičku.

Reagovat
-Carles-

Jasné, nevyhrať nič by bol veľký fail. O tom žiadna.

Reagovat
alcantara

Dve veci :

Víctor Malo (journalist): "Physical preparation to blame for Barça slump?"

Luis Enrique: What's your surname

Víctor Malo: "Malo." (Means bad)

Luis Enrique: "That's it, next question."

Messi, Suarez and Neymar have played 16058 mins in the past 12 months

Bayern's front 3: 13593

Man City's: 11274

Real Madrid's: 10249

Atletico's: 9843

Reagovat
-Carles-

Do ďalšej sezóny je teda priorita jasná, okrem stopéra si to celkom akútne vyžaduje náhradu na záskok za dvojicu Suarez / Messi. Neymara by mal suplovať Rafinha / Arda.

Reagovat
Billy McClane

Tak co sa Realu tyka, kiez by mali tych minut viac. V kompletnom zlozeni hrali dost malo, pretoze bol stale niekto zraneny. Byt v plnej sile, tak tych minut by bolo o dost viac.

A co sa tyka MSN, tak je asi niekde chyba, ked su prakticky nestriedatelni. A je jedno ci hraju akokolvek na hovno, alebo vyhravaju 6:0 nad Getafe.

Reagovat
Magic player

Prodej Pedra bez ziskani adekvátní nahrady se mozna ukaze jako klicovy.

Reagovat
Mercury

A odchod Xaviho...oba dva dělali ten potřebný rozdíl v kvalitě lavičky, který teď zoufale postrádáme.

Reagovat
Visca el barca

To jsem říkal už v srpnu, že to byla naprostá blbost. Ale pro příští sezonu se poučíme, Arda s Vidalem budou od léta k dispozici. Ono nadávat na ně, potom co půlroku nehráli je blbost. Proč Vidal nenastupuje vůbec, ani trochu nechápu.Co se dá dělat, Ban si vzal svou dań na konci sezony. Tak se jen modlit,že to kluci ukopou a dají ten double. Já budu na ně pyšnej, za to co celej rok předváděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se toho trochu bál, ale nedá se svítit.

Už teď máme do další sezony jisté -3 zápasy, navíc s těžkým cestováním a časovým posunem. Hlavně ale víme, kde jsou naše slabiny a že byla chyba spoléhat se jen na Messiho, stejně tak i na MSN. Chce to více rotovat, hlavně ty tři, což znamená nákup útočníka, nebál bych se i stáhnout si Haliloviče a doslova nutnost je zajistit dva obránce. Nejlépe takové, kteří zvládnou hrát i na kraji.

Investice asi budou nutné a ne málo, nějakých 120 milionů euro, jenže bez toho nepřipadá v úvahu, že bychom kdy mohli reálně uvažovat o nějaké obhajobě LM nebo pohodovém dohrávání ligy v posledních pár kolech. Navíc bychom se nemuseli ani bát všemožných reprezentačních turnajů.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný. A to byl Messi 2 měsíce zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy byl messi 2 měsíce zraněný?

Reagovat
valloire

na podzim ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl měsíc...a ten druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jakože zameškal ligový měsíc...pak byla repre pauza

Reagovat
valloire

skoro 2 měsíce no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo beru, já to blbě napsal. Mi šlo o to, že vynechal nějakých 5 zápasů v lize, což je měsíc a pár dní. Dva měsíce už máš 8-9 zápasů, což je orzdíl pak ve statiskách :) Byla tam pauza repre a až pak naskočil, takže když se podíváš do kalendáře tak 2 měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak Lucho pěkně.

Reagovat
cokoliv

Španělská sekce je vážně komedie. Madridisti teď velice napadají cules za to, že si mysleli, že mají titul v kapse, přitom cules tady na to nehleděli tak jasně jak to vypadalo (což sem se i divil) a madridisti byli právě ti, kteří tu už před měsícem brečeli a gratulovali Barce k treblu. Čest objektivním fans z obou táborů, ikdyž je zle spočítat na prstech jedné ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Switchback

hm, z fanošuků realů snad jen Kokesh ...

Reagovat
smazaný uživatel

i ten má svoje chvilky, kdy to z něj lítá horem dolem, ale jinak souhlas - jeli mezi něma někdo opravdu na úrovni, tak on.

Reagovat
teenz

U vás Alcantara.

Reagovat
Magic player

Hristo

Reagovat
teenz

Reagovat
Billy McClane

Brian19

Reagovat
teenz

A dost, nejsme seznamka.

Reagovat
valloire

To nevím co jsi kde četl, ale já četl, že "jsme válec, s Realem jsme polevili a šetřili se na LM, jinak by dostali bůra....obhájíme LM, Messi je nadpozemskej a neumím si představit, že do konce sezony prohrajem". Nechci machrovat, ale v půli března jsem jim tu psal, že budou utahaný a dojedou na to.

Reagovat
Switchback

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

copak to tady nikdo nevidi? vy se tady vsichni hadate o unave, psychickem a fyzickem rozpolozeni muzstva, rotaci a trenovani nejaky koncovky. pritom to jsou vsechno vase vlastni spekulace a dohady.

faktem ale je, ze od ty doby, co zemrel Cruyff, ma barca 3 prohry ve 4 zapasech (z toho tu jednu vyhru vybojovala proti deseti hracum)

na tom tymu proste lezi Cruyffova kletba!

Reagovat
valloire

a moje...

valloire07.04.2016 00:12#

2-0

valloire14.04.2016 14:26#

1-2

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Switchback

hm, po xxx pokusech ses trefil vsadil sis?

Reagovat
valloire

Jak po xxx pokusech....? Předtím jsem se jenom zahříval. Teď jsou prokleti a jedu navostro.

Reagovat
MadMrJacky

valloire15.11.2015 02:01#

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom pripade kudos tobe

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Ek7DxLuQkWU - všech 500 Messiho gólů

Zajímala by mě nějaká detailnější analýza - kolik gólů z prvního doteku, kolik mimo vápno/kolik z vápna, za jakýho stavu (tým vyhrává/prohrává/stav je nerozhodný)...

Základní statistika:

-411 gólů ze hry (82,2 %), 64 z penalt (12,8%) a 25 z přímýků (5%).

-406 gólů levou nohou (81,2%), 71 pravou (14,2%), 21 hlavou (4,2%) a 2 jinak (rukou a hrudí 0,4%).

Reagovat
valloire

Messi může dávat gól rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže, ale očividně ho uznali

https://www.youtube.com/watch?v=Vp2AJMrrKj4

Reagovat
valloire

to byla boží ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Co rozhoduje o titulu v případě rovnosti bodů? Vzájemné zápasy?

Reagovat
johan14

Ano.

Reagovat
valloire

jejich výhoda, nicméně spravedlivá

Reagovat
Kily

já mám radši celkové skóre, které odráží výsledky v průběhu celé sezony, ne jenom dvou zápasů, které od sebe dělí skoro půl roku

Reagovat
patas92

To mi nepřijde moc spravedlivé, viz Atletico

Reagovat
valloire

Určitě jsi ale zažil trapný zápasy ke konci ligy s naháněním skóre. To je slabina. Možná bych byl proto, aby se v případě rovnosti bodů hrálo něco jako finále.

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

Ty vole, čemu se teď směješ? Ne letos, jestli ti jde o to.

Reagovat
Switchback

Tak to pak jo, já bych to dal zase tak, že pokud by měli dva na konci stejnej počet bodů, tak by rozhodoval vzájemný zápas (jak je teď) akorát bych udělal, že je jedno, že barca vyhrála 4:0 a real 2:1... takže kdyby real a barca (letos) na konci měli stejnej počet bodů, tak bych dal nějaký finále na neutrální půdě

Reagovat
Switchback

napsal jsem to trochu jako lofas ale snad si to pochopil

Reagovat
valloire

Pochopil lofasi souhlas, proč ne, takovej zápas by trhal sledovanost a doktoři by měli pohotovost. Mě na ligovým fotbale štve, že na rozdíl od hokeje si titul nevybojuješ v přímým souboji. První titul udělala Plzeň tak, že porazila Ostravu, která přijela na výlet a všichni věděli jak to dopadne. Hrozný drama.

Reagovat
Mercury

Barcelona včera prohrála 1:2 s Valencií a vedle tří bodů dost možná přišla o Neymara. Po závěrečném hvizdu došlo mezi hráči ke strkanici, v níž se angažoval právě brazilský útočník, který udeřil do hlavy obránce Valencie Antonia Barragána. (gola.com)

Jako máme před sebou koncovku, kdy si nesmíme dovolit ztratit, ale vzhledem k tomu, co Neymar poslední dobou (ne)předvádí na hřišti a že se chová jak spratek, tak by si ten trest i zasloužil. Mám pocit, že mu zase nějak narostl hřebínek. Zároveň chci věřit, že ty údajné požadavky na výrazné zvýšení platu neudělaly bordel i v kabině.

On by si za některé své výlevy a chování na hřišti jednoduše zasloužil dostat trochu po tlamě, ať už metaforicky nebo doslova.

Reagovat
Sergi Samper

Neymar si trest určitě zaslouží. Chápu že měl obrovské nervy, hlavně po té simulaci (cancela?), i tak má ale tu porážku přijmout a radši zalézt do kabiny než se tam chovat jak blb.

Reagovat
valloire

simulaci?

Reagovat
Sergi Samper

Nevšiml sem si že by mu nějak zajel

Reagovat
valloire

bavíme se o tom, jak se Neymar rozběhl jako smyslů zbavenej po tom, co mu nezapískal jeho simulaci a zajel do...nevim koho?

Reagovat
Kily

šel tam jak idiot, ale dotkl se jenom pravou rukou Cancelova stehna, což určitě nebolelo tak, jak Cancelo následně předvedl

Reagovat
Phillipinho

silena simulace...

Reagovat
valloire

No, je vám kluci jasný, o co mi jde nebo to musím napsat?

Reagovat
patas92

U tebe jeden nikdy neví, radši napiš

Reagovat
valloire

Napíšu. Nejdřív si ale ujasníme, že tohle Cancelu určitě tak nebolelo, jak vyváděl. Nicméně Neymar do toho šel hodně nebezpečně.

Reagovat
Switchback
Reagovat
valloire

karma je fakt svině

Reagovat
Ed_Hazard

Cista kopia "zakroku" Pepeho na Alvesa. Aj s tou hereckou vlozkou Pritom Pepe to mal za cervenu. A vlastne to bolo iba v suboji, tu Neymar jasne oplacal.

Reagovat
valloire

Oni ví, ale akorát dělají blbý. Taky si pamatuju - paměť je taky svině - co o tom psali.

Reagovat
-Carles-

Čistá kópia

Reagovat
valloire

Ano Jožko, kopie. Pepe se rozběhl, Neymar se rozběhl. Pepe napřáhl nohu, Neymar napřáhl nohu. Alves se roztočil, Cancela ani ne, ale spadl. Alvese se nedotkl, Cancely dá se říct taky ne. Pepe red, Neymar yellow - takže vlastně čistá kopie ne. Faktor Barcelona.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Sergi Samper

Jojo, čistá kópia

Reagovat
valloire

Vy jste fakt neuvěřitelný. Je to podobnej zákrok, ale Alvesova následná simulace přesahuje to slovo. On tomu dal jinej level. Parchant.

Reagovat
Sergi Samper

Dostals někdy takový šlapák přes balón?

Reagovat
-Carles-

Pepe spravil ukážkový šlapák na červenú, stačili milimetre a mohol mu zlámať nohu. Neymar do toho išiel dosť nešikovne ale predsa len dosť ďaleko od Cancelovej nohy, žltá zaslúžene za šlapák. Tento však nebol červený ako ten od Pepeho.

Reagovat
CHONG

O čem to plácáš, Pepe si zasloužil červenou, protože do toho vletěl jak hovado, to je nerozporné, ale nic to nemění na tom, že se toho sráče vůbec nedotkl, kdyby se ho totiž dotkl, tak by se z těch nosítek jen tak nezvedl, tohle bylo ukázkové divadlo, řev, nosítka, smrt v očích a hned po tom, co šel Pepe do sprch, šupky dupky zpátky na hřiště jak laňka.

Reagovat
-Carles-

A ja nejak popieram že Alves zahral divadlo? Ja iba tvrdím že tie dve situácie nie sú rovnaké, Pepeho zákrok bol podstatne nebezpečnejší, obe karty správne udelené. O tom ako reagoval Alves alebo Cancelo som nenapísal ani slovo.

Reagovat
Ed_Hazard

Neymar oplácal, za to je vždy redka, Pepe šiel do normálneho súboja bez nejakých extra emócií z predošlej krivdy. Ale zas "Pepeovsky" V oboch prípadoch bez mihnutia oka červená. Obhajuj si neymara ako chceš, v tak jasnej situácii to proste neuhráš.

Reagovat
-Carles-

Oplácal tak že sa ho nedotkol? Ale no tak Žltá maximálne, tým ho neobhajujem, v posledných zápasoch mi dostatočne lezie na nervy svojím správaním.

Reagovat
Ed_Hazard

Zahmlievaš a vykrúcaš sa. Lebo Pepe sa Alvesa dotkol hej?

Reagovat
valloire

A jako Neymar předvedl na tu jeho stojnou nohu co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno podobne ale Pepe bol o dost blizsie takze v ten moment rozhodca nemohol rozhodnut inak

Reagovat
Sergi Samper

Cože

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

on se ho nejspíš vůbec nedotkl

Reagovat
valloire

ano Jirko, nedotkl

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Chapu ze je proste ta deka tam je a nedari se a nedari. Ale on se v te krizi chova jak totalni blb. Jedooznacne si trest zaslouzi. Uz po tom Atleticu si mel udelat poradek v hlave.

Reagovat
Magic player

Hodne nezvlada, ale zase, je to vlastnost, ktera nekdy pomuze a ten hrac se na tom hristi vyda jak fyzicky, tak emocne na maximum, kdyz to tym nejvice potrebuje, prave diky sve povaze, viz. Cristiano, Suarez.

Na druhe strane mas Messiho, Iniestu, Balea, kteri jsou tak nejak konstantne skoro bez emoci a nad veci, coz ti zase muze nekdy pomoct, protoze na sebe nenecha tolik dolehnout tlak, ani nema takove zkraty jako Neymar nebo Cristiano, ci Suarez, ale kdyz ma ten tym strhnout, vyburcovat, ukazat, ze by za ten klub chcipnul, tak si odehraje svuj standart, ale neudela nic navic, nic cim by dodal tomu tymu impuls. Ideal je mit to tak nejak namixovane dohromady, coz vy mate. Nedelal bych z toho vedu. Vic by me sralo, kdybych videl, ze to ma u prdele a nelame si s tim hlavu, vid Garethe.

Reagovat
smazaný uživatel

aky trest? ...rozhodca si nic nevsimol, nie je to v zapise o stretnuti, takze pohoda, nie sme predsa v anglicku...taky ronaldo by za svoje facky a kopance nehral polovicu zapasov...

Reagovat
madridcan

Inak je aj celkom fajn, ze od navstevy Nemecka az po navstevu Anglicka neopustime Madrid Nepatrna, ale mozno podstastna vyhoda

Reagovat
Al Capone

Tak teď jsem se díval na Neymarův zákroka to je opravdu tak strašné? To opravdu někteří Madiridisti musíte klesnout na úroveň culés? Nesportovní chování, ale nic strašného a na řešení pičovin jsou tu culés

Reagovat
misinho7

Carvajal out a kurna...tak teraz trener ponorky by mal dat taktiku vsetko cez Danila a maju velku sancu uspiet

Reagovat
Ángel di María 22

Musi hrat Nacho..

Reagovat
misinho7

nebude..stopro tam da Danila

Reagovat
smazaný uživatel

ten hrac musi konecne nieco ukazat, ved v portugalskej lige patril k najlepsim a aj u nas par zableskov ale zatial slabota

Reagovat
Ed_Hazard

Pár zábleskov tam bolo, to súhlasím. Tuším boli 2 alebo 4 za tú trištvrte sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

ludia tu stracaju cas nad kktinami typu o treste Neymara. kazdopadne ten hrac trest dostane a basta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele