33. kolo
16.04.2016 22:05 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Celta Vigo - Real Betis 1:1

Celta Vigo udělala další drobný krůček k zajištění kvalifikace do pohárové Evropy, když proti Realu Betis vydřela gólem v závěru alespoň bod za remízu 1:1. O smazání úvodní trefy N’Diayeho se dvanáct minut před koncem postaral Pablo Hernández, pro nějž šlo o první branku od října loňského roku.

Celta se tak drží nadále na pátém místě a právě číslo pět také značí její aktuální zápasovou sérii neporazitelnosti. Betis je na tom oproti svému galicijskému sokovi o patnáct bodů a sedm příček hůře. Hosté šli do zápasu poměrně dobře naladěni, neboť svou negativní šňůru tří porážek v řadě zvládli v minulém kole utnout proti tápajícímu Levante a s šestatřiceti body se posunuli na dosah jistotě záchrany.

První šance připadla Johnu Guidettimu, avšak švédský útočník ve službách Viga napálil zblízka pouze brankovou konstrukci. O odpověď se záhy pokoušel Rubén Castro, jenž ještě na brankáře Rubéna Blanca nevyzrál, ale ve čtyřiadvacáté minutě se už hosté dočkali. Z první vážnější šance se totiž prosadil Alfred N’Diaye, k němuž propadl míč po přímém kopu Martína Montoyi. Senegalský záložník z bezprostřední blízkosti nezaváhal a připsal si druhou trefu sezony.

Ještě do přestávky připadly další dvě gólové šance nebezpečnému Guidettimu, jenže švédský reprezentant pokaždé ztroskotal na Antoniu Adánovi. Po změně stran si gólman Betisu počíhal i na ránu Iaga Aspase a držel svůj tým nad vodou, jenže v osmasedmdesáté minutě přece jen inkasoval z kopačky Hernándeze. Zápas tak skončil spravedlivou remízou 1:1.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele